Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΘΗΛΩΝ

Recommended Posts

Καλημέρα, εσείς κορίτσια κάνετε κάποια προετοιμασία στις θηλές σας για τον θηλασμό ?

εγώπήρα την Lanisinoh και κάθε βράδυ τις τρίβω.ξέρετε αν θα πρέπει να την αφήνω να την αποροφήσει ή αν θα πρέπει να την αφαιρώ?

Επίσης οι θηλές είναι καλό να είναι μαλακές ή σκληρές γιατί αν θυμάμαι καλά μου ειπε η μαια να την αφαιρώ με οινόπνευμα ώστε να σκληρύνουν

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eλλη επειδη στο πρώτο τα ειχα δει ολα απο τον πονο, και δεν καλυτερευσε η κατασταση-μεχρι τον τελευταιο θηλασμο εκλαιγα απο τον πονο-οταν εμεινα εγκυος στο δευτερο, το ειχα αγχος πώς θα τα καταφερω.

Δεν εκανα τελικα καποια προετοιμασια στις θηλές, αν και η μαια μου ειχε πει να ανακατεψω ελαιολαδο με χαμομηλι και να σπασω 2 εβιολ μεσα.

Οταν ηρθε το δευτερο μωρακι ομως, ηταν πιο συνεργασιμο.

Επιασε καλυτερα τη θηλή και πιστευω αυτο που με εσωσε ηταν το αλατονερο που έβαζα.

Εμενα οι διαφορες κρεμες που εβαζα στο πρωτο, δε μου εκαναν τιποτα.

Θεωρησα πιο λογικο να σκληρυνει η θηλή με το αλατι παρα να ενυδατωνεται και να μαλακωνει με κρεμες.

Και δεν τσουζει καθολου οπως νομιζα.

Τωρα με τη βοηθεια του αλατονερου καταφερνω και θηλαζω χωρις τον μεγαλο πονο που ειχα στο πρωτο.

Κατι ξερανε οι παλιες...

Μετα τη γεννα, κι οταν τελειωνει ο θηλασμος, θα βαζεις σε γαζες αλατονερο-εμενα μου τις εφερναν ετοιμες στο μαιευτηριο-θα τις στεραιωνεις με τα επιθεματα και το σουτιεν και θα τις αφηνεις τουλαχιστον ενα τεταρτο, αν θες και μεχρι τον επομενο θηλασμο.

Και θα δεις που θα πανε ολα καλα.

Και κυριως, οπως λενε τα κοριτσια, να κοιτας να πιανει καλα τη θηλη.

Μην κωλονεις οπως εκανα εγω στο πρωτο που ημουν ψαρακας εντελως, και φοβομουν να τον κουνησω, να του αλλαξω θεση κλπ και τον αφηνα να με πετσοκοβει.

Εκει...με τσαμπουκα μεχρι να πιασει καλα! :D

Καλη λευτερια!!!

Συμφωνω με την Dominique Αν ποτε μεινω ξανα εγκυος Θα βαζω αλατονερο στο στηθος στο τελος της εγυμοσυνης Προσοχη μονο μην τριβεις τις θηλες

Τωρα και να μην εχει αποτελεσμα κακο δεν προκειται να σου κανει

dominique σε ευχαριστώ πολύ δηλαδή απλά θα ακουμπάω την γάζαεπάνω στην θηλή χωρίς να τις τρίβω ?τελικά για να μην πονάμε οι θηλές θα πρέπει να είναι σκληρές ?

πως είναι η σωστή στάση θηλασμού και να την πιάνει καλά το μωρό εσύ έχεις και 2 παιδάκια θα ξέρεις !!!

• 2 weeks later...

Οχι δεν τριβεις τη θηλή, απλά την ακουμπας στη θηλή και τη στερεωνεις με το επιθεμα.

Μετα τη γεννα μιλαω πάντα.

Εγω πιστευω οτι πρεπει να ειναι σκληρη.

Το αλατονερο τη σκληραινει και η πουρελαν κρεμα μετα την κανει ελαστικη οπως μου ειχε πει η μαια.

Τελικα με την εμπειρια μου να σου πω οτι δεν πιανει τελεια καθε φορά το μωρο το μαστο.

Ομως θα εχει σκληρυνει η θηλή και δε θα σε ποναει ακομα και με λαθος τροπο να πιασει.

Διαβασα κατι καλο απο ενα αρθρο μιας κοπελας πριν λιγο καιρο εδω.

Γαργαλημα του κατω χειλιου του στο κεντρο για να ανοιξει καλα το στομα του.

Επιασε αρκετες φορες με τον δικο μου.

Ολες οι στασεις καλες ειναι αρκει να πιανει καλα το παιδι.Εμενα με βολευει η κλασσικη της αγκαλιας

αλλα τη νυχτα τον εχω ξαπλωμενη στο κρεβατι.

Ολα καλα θα πανε, να εισαι ηρεμη γιατι μια ανησυχη κι αγχωμενη μανα μεταφερει την ανησυχια της στο μωρο.Το ειδα προσφατα στο μαιευτηριο σε ένα διπλανο δωματιο!

Απις!

Φιλάκια!!!

Πώς μεγαλωσε καλε αυτος;;;

Σαν χτες θυμαμαι που πηγαινες για γεννα!!!

ntomimik μου τι κανεις?πως τα πας με τους αντρες σου?

εγω απο δυο γεννες εχω να πω οτι οπως ειπαν τα κοριτσια δεν χρειαζεται καμια προετοιμασια απλα για καμια βδομαδα θα υποφερεις μεχρι να σκληρηνουν οι θηλες εγω για 5-μερες υπεφερα με ματωσαν και οι δυο δραμα και στα 2 μου παιδια τωρα που εχει καμια μερα ηρεμησαν και κανα 3 που δεν ματωνουν ολα καλα...παντως και εγω προσπαθω να βαζει οσο γινεται περισσοτερη αλως και για να μην ποναει αλλα και για να τραβαει καλυτερα...ο θηλασμος θελει υπομονη...επισης εγω εβαζ της φρζυντερμ με βοηθησε πολυ οπως και τωρα που ειχανερεθιστει και μετα απο καθε θηλασμο θα βγαζεις λιγο γαλα και θα το απλωνεις στο στηθος εχει επουλωτικες ιδιοτητες το δικο σου γαλα οπως βοηθαει στο λοξυγκα του παιδιου και σε καποιες ενοχλησεις πχ κριθαρακι και αλλα το μητρικο γαλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...