Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Bonjourrrrr να εχετε ενα ομορφο σκ.....εμεις τελειωσαμε με τις τοιχογραφιες και σημερα ξεκιναμε να φτιαχνουμε το δωματιοοοοο...ανυπομονω να τελειωνειιιι

Δημοσίευση
Bonjourrrrr να εχετε ενα ομορφο σκ.....εμεις τελειωσαμε με τις τοιχογραφιες και σημερα ξεκιναμε να φτιαχνουμε το δωματιοοοοο...ανυπομονω να τελειωνειιιι

ti omorfes poy einai aytes oi doyleies.............me to kalo koykla moy na gemisei to dwmatio me klamatakia kai gelakia .............

Δημοσίευση

Γλυκά καλημερουδια κοριτσαικια μου!

Εγω δεν θα πάω για μπανακι... :-(

Νιώθω λίγο κουρασμένη και πονάει η μέση μου..

Καλα να περάσετε όσες πάτε παραλία, κι όσες δεν πάτε, καλη ξεκούραση!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!!Αγγελικη μου τι κανεις?Αν νιωθεις κουρασμενη κατσε σπιτι, φτιαξε και μια ωραια γρανιτα να πιεις και αραξε να δροσιστεις!

Σημερα πολυ βαρεμαρα ρε κοριτσια, ουτε να μαγειρεψω δεν θελω.Πριν απο λιγο σηκωθηκα....Κανενα αυγουλακι σημερα, καμια πατουλα,σαλατουλα και μια χαρα!Ποτε να περασουν οι μερες για την β επιπεδου με εχει φαει η αγωνια και δεν καταλαβαινω συνεχεια και το νινι και αγχωνομαι!!!

Φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

KALMERA KORITSIA KAI APO EMENA!!!!!!PINW TO KAFEDAKI MOU!!!!!!

PWPW O YPNOS EXEI GINEI VASSANO OSO PAEI KAI PIO POLY!!!!ALLA YPOMONH!!!!!!

AGGELIKH MOU MAKARI NA MPORESEIS NA THN PAREIS THN KOUNIA ME KAPOIO TROPO EINAI POLY KALH!!!!!

EVAKI TELEIA THA FTIAXETE TO DWMATIAKI TI WRAIAAAAAA!!!!!!!!!!EGW MALLON APO DEYTERA KSEKINAW PLYSIMATA KAI FTIXIMATA!!!!PERIMENW NA TELEIWSEI K OI MHTERA MOU TIS DOULIES TIS NA TA KANOUME MAZI!!!!!!!!!!

EMEIS SHMERA TO APOGEYMA FEVGOUME GIA EKSOXIKO.......THA PAME KAI GIA VRADINO MPANAKI TO VRADY!!!!!!!!TI WRAIA!!!!!!!!

MPHKA STHN 34 EVDOMADA SHMERAAAAAAAAAAAAAA

ORISTE KAI KILITSAAAAAAAAAAAAAA

DEN XERW AMA FENETE KALA!!!!!!!

post-11182-13873937430302_thumb.jpg

Δημοσίευση

Ωραία κοιλιτσα χριστίνα μου! Μυτεροτατη! Βγάζει μάτι..εγω πάλι νευριαζω γιατί κάποιοι λένε ότι δεν μου φαίνεται ότι είμαι στον έβδομο!κακό κι αυτο!τώρα θέλω να γίνει τούμπανο η κοιλιά μου, μετα θα απορώ απο τον εαυτό μου να την κάνω επίπεδη σε ένα μήνα! Άραγε πόσο καιρο θέλει ν ξαναγίνει ίσια?

Πάντως η κούνια μου αρέσει πολυ. Κάπως θα κανονισω να την πάρω!είδα κι άλλη μια εδω που είναι στο χρωμα του ξύλου (το σκούρο το καφέ αλλα όχι wege) kκι έχει κι ένα διαιτητικό σχεδιακι με στρασακια.. Αλλα δεν την βγάζει σε άσπρο.. Το σκούρο χρωμα δεν είναι πολυ έντονο για μωρακια?

Αναστασακι μου , αυτη τη Βδομάδα πας για β επιπέδου?

Που είστε οι υπόλοιπες φιλεναδες?

Δημοσίευση

NA SOU PW THN ALITHEIA EMENA DEN MOU ARESEI TO SKOURO XRWMA SE KOUNIES....GOUSTA EINAI AYTA....TO ASPRO OMWS TO AAPW POLY!!!!!!!!!!

OSO GIA THN KOILIA H DIKIA MOU DEN MOIAZEI KATHOLOU GIA KOILIA 8 MHNA....ME TIPOTA....ASE KALYTERA MIKRES NA MPOROUME NA TIS KOUMANTAROUME ME TETOIA ZESTH!!!!!!!!

EXTHE POU EIXA PAEI STO MEEYTIRIO EIDA MIA KOPELA ME KOILIA EGGYOU KAI META APO LIGO POU THN KSANAEIDA EIDA OTI TELIKA DEN HTAN EGGYOS ALLA EIXE GENISEI GIATI KRATOUSE TO MWRAKI THS AGGALIA.....KAI H KOILIA THS HTAN TOUMPANO MILAME....GIA NA DOUME.....POTE THA PESEI H KOILIA.....E DEN THA SKASOUME KIOLAS TA MWRAKIA MAS NA EINAI KALA

Δημοσίευση

Ούτε εμένα μου αρέσει το σκούρο για μωρακια! Προτιμώ τα ανοιχτοχρωμα..

Ασε εγω όταν πάω στον γιατρο και βλέπω άλλες έγκυες νιώθω κόμπλεξ γιατί έχω την μικρότερη κοιλιά. Εντάξει, δεν είμαι και πρώτο μπόι, 1.60 είμαι και μικροκαμωμενη, δεν ξέρω αν οι κοιλιά παει ανάλογα με το ύψος αλλα οι άλλες κοπέλες που βλέπω έχουν μια κοιλιά ναααα!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!! πως ειστε???????οι κοιλιτσες?????????????

εγω σημερα δεν ειμαι κ τοσο στα καλα μου :?:?:?:?:? . δεν νιωθω καλα, νιωθω πολυ εξαντληση, μια κομαρα κ καθολου κουραγιο για τιποτα!!!!!!!!κ οσο σκεφτομαι που εχουμε κ μια ωρα κ αρκετα παραπανω δρομο να κανουμε για τη βαπτιση κ μετα για να παμε για διημερο με πιανει κατι.....!!!!!!!εχω κ τη μεση μου που δεν μπορω πλεον πολυ ωρα στο αυτοκινητο......!!!!!!!!!! τεελοσπαντων!!!!!! :roll::roll:

εφτιαξα μια ωραιοτατη μακαροναδα, εβαλα να παιδακια μου για νανι , κ τωρα θελω να κανω μπανακι κ ξυρισμα μαζι, να φτιαξω τα μαλλια μου , κ να ετοιμασω κ τα πραγματα που θα παρουμε μαζι με τον αντρα μου!!!!!!! η αληθεια ειναι οτι βαριεμαι πολυ για ολο αυτο, κ στεναχωριεμαι που θα αφησω τα παιδια..... ομως χρειαζεται να ειμαστε κ λιγο μονοι μας!!!!!!!!

ουουουουφφφφφφφφφφφφφφφ απο ψυχολογια ειμαι σκατα αυτες τις μερες.....!!!!!!!!!!

μου φταινε ολα, εχω κουραστει με ολα,.......αχ δεν μπορω αλλο, πολυ νταουν μιλαμε. τι με εχει πιασει...???!!!!!

σας ζαλισα με τα δικα μου βρε κοριτσια ομως ηθελα να τα πω καπου!!!!!!!!!!

πολλα πολλα φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τωρα θα τα πουμε η αυριο βραδυ η την δευτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με καλυτερη ψυχολογια , ελπιζω...!!!!!!!!!

καλα να περνατε κ πολλα γλυκα φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*συγχωρεστε με που δεν σχολιαζω ομως δεν εχω το κουραγιο!!!!!

Δημοσίευση

Αγγελικη ναι αυτη την εβδομαδα παω για β επιπεδου..πως περασε ο καιρος πωπω!!!ελπιζω ολα να πανε καλα!Ολα ειναι οκ ειπε ο γιατρος μου απλα θελουμε να δουμε και την καρδια του πιο λεπτομερως και ολα οκ μετα!!!

Τιτινακι εχεις κανει τελεια κοιλιτσα παρολο που εισαι και στον 8ο.Δεν χρειαζεται να μεγαλωσει πολυ ,καλα ειπες να μπορεις να την κουμανταρεις! :P

Ηλιανα καλα να περασετε και μην το σκεφτεσαι πανε χαλαρωσε οσο μπορεις!!!

Δημοσίευση

Το μωβ βρακακι είναι all the money baby! Πάμε για εξώφυλλο. Να τηλεφωνησω στον κοστοπουλο να του πω ότι είναι έτοιμο το εξώφυλλο για νιτρο Σεπτεμβρίου. Μια χαρα είσαι χριςτινακι μου! Φτου φτου..πολυ όμορφη κοιλιτσα!

Δημοσίευση

Διάβασα ότι μετα την γέννα νιώθουμε μοναξιά με το σώμα μας! Ναι , θα είμαστε μόνες μας μετα! Χα χα ! Η Εύη φοράει μαύρο μωρε για να το συνδυάσει με το τατουάζ μάλλον! Σκέφτομαι κι εγω να χτυπησω ένα τατουάζ αργότερα με το αρχικό του ονόματος του γιου μου και την ημερομηνία που θα γεννηθεί, μικρο και διακριτικό!ιδωμεν!

Δημοσίευση

Εγω λέω να κάνω κι έναν μικρο ήλιο δίπλα του, συμβολικά,να φωτίζει ο ήλιος τη ζωη του!σκέφτομαι να το κάνω στην μέσα πλευρά των δαχτυλων μου..κι εγω ήθελα πολλα χρόνια να κάνω..τώρα είναι ευκαιρία..

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΙΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ...ΑΥΤΗ Η ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ...ΓΥΡΙΣΑ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ Κ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ Κ ΣΑΛΑΤΑ Κ ΣΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΕΦΑΓΑ Κ ΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ,ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΕΙΜΑΙ.ΙΣΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΙΝ ΠΛΑΤΗ ΕΧΩ ΠΙΑΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΚΑΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΑΙΡ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝ.ΑΥΡΙΟ ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.....ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΔΡΟΣΙΑ ΕΥΤΗΧΩΣ.

ΤΙΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!!!!Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΑΨΟΓΗ!!!!!!!

ΗΛΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΣΑΣ!!!!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΣΕΤΕ ΣΤΙΝ ΕΥΒΟΙΑ...ΕΧΩ ΠΑΕΙ Κ ΕΓΩ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ Η ΕΥΒΟΙΑ!!!!!ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ Κ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΑΠΛΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ...ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΛΠ.ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΤΙΝ ΠΑΛΕΥΩ ΕΣΥ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ?ΦΙΛΙΑ!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑΚΙΑ Ε?ΚΑΝΕ ΜΠΟΥΦΕ ΠΟΤΑ ΚΛΠ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ....ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΑΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΤΙΝ ΠΑΛΕΥΩ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΤΥΡΟΠΟΙΤΟΕΙΔΗ ΚΛΑΜΠ ΣΑΝΤΟΙΤΣ ΠΟΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΣΙΠΣ ΓΛΥΚΑ Κ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΝ ΚΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΙΝ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ.ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ Κ ΜΕΤΑ ΣΤΙΝ ΚΟΥΝΙΑ.

ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ Η ΜΕΡΕΣ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΙ!!!!!!

ΚΙΣΚΑ ΝΙΑ ΝΑΣΙΑ ΜΙΚΙ ΤΕΝΤΥ ΓΚΕΡΛ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσακια μου τι κάνετε?

αναστασακι μου ποτέ θα κανείς την β επιπέδου? εγώ την Τετάρτη αχ και έχω τόση αγωνία

............άντε θα Μάθουμε και φύλα και εμείς Χαχαχα

Χριστινακι τέλεια κοιλιτσα και το κιλοτακι μουρλια ........ Χαχαχα

λέτε ε να νιώθουμε μοναξιά μετά ? δεν νομίζω θα τα έχουμε αγκαλιτσα και θα είναι τέλεια όλα ..."όσο για τα τατουάζ που λέτε και εγώ θέλω αλλά φοβάμαι Χαχαχα..."

Μυριαμ πολλά φιλακια και σε εσένα ......και σε ολες τις κοιλουμπιτσες

Δημοσίευση

ΝΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑΚΙΑ Κ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ Κ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...