Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΜΑΡΤΙΟΥ,ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν5

Recommended Posts

• Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα!

Περάστικά στην κοιλίτσα Νία! Πρέπει να προσέχουμε πολύ κορίτσια! Και εγώ τελευταία όλο αφηρημένη είμαι, παντού σκουντουφλάω και παραλίγο να κάψω και εγώ προχθες το χέρι μου από ζεστό νερό της βρύσης. Ενώ το ήξερα ότι το είχα γυρίσει στο ζεστό, ασυναίσθητα έβαλα το χέρι από κάτω. Ευτυχώς σε εμένα δεν έκανε φουσκάλα. Νια αν θέλεις δοκίμασε να βάλεις και λίγο ντομάτα λένε ότι ανακουφίζει και είναι εντελως ακίνδυνη.

Σε εμάς έδω στο βορά ο ήλιος καίει αλλά σαν να άρχισε ένα ελαφρύ αεράκι. Μακάρι να συνεχίσει και να δροσίσει μέχρι το βραδυ γιατί δεν παλεύεται άλλο αυτή η κατάσταση. Και εμενα μου έλειψε ο χειμώνας! Το μόνο που δεν μου έλλειψε από τον χειμώνα είναι τα κοινόχρηστα :lol: που φέτος με το μωρό και τις αυξήσεις προβλέπονται τσουχτερα!

Έκλεισα και για Β-επιπέδου 23 Αυγούστου πολύ αργότερα από όλες σας :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΝΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΤΙΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!ΕΓΩ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ!!!!!!ΕΜΕΝΑ ΜΑΝΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΤΙΝ ΠΑΛΕΥΩ....Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΡΕΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΣΥΝΕΦΙΕΣ ΚΛΠ.Κ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΕΝΟΕΙΤΑΙ....ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΙΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ Κ ΣΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ Κ ΕΜΕΙΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ....ΑΝΤΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ Η ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Κ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ Κ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ.....ΦΙΛΙΑ!!!!!!

Εγω κορίτσια πάω κάθε 15 μέρες για υπερηχο. Δεν μπορω να περιμένω τοσο καιρο..ο γιατρός μου θέλει κάθε τριες βδομάδες αλλα εγω επιμένω κάθε δυο..

Τί έπαθες βρε Νία μου!!!!! Αν έβαζες οδοντόκρεμα????? Ξέρεις, τα γνωστά μαντζούνια αφού δεν μπορείς να βάλεις κάτι άλλο τουλάχιστον θα σου πάρει την πολλή κάψα......κι εγώ έκαψα το δάχτυλό μου σήμερα, έβραζα μακαρόνια και όπως πήγα να τα ανακατέψω με πιτσίλισε το βραστό νερό και τσουρουφλίστηκα!

Αναστασία μου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια στον β' επιπέδου!

Μυριάκι κι εγώ Αθανασιάδη δαγκωτόοοοο!!!! Τον β' επιπέδου εκεί τον έκανες τελικά???? Γιατί είχες πεί ότι θα πήγαινες στο Ιπποκράτειο...

Αγγελική μετά την γέννα εμένα μου έπεσαν αρκετά μαλλιά (βέβαια είχα βγάλει πολλά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης λόγω σιδήρου) και είχα γεμίσει καινούριες φύτρες!!! Πολλές γυναίκες βγάζουν πολλά άσπρα μετά την γέννα.....δεν ξέρω γιατί...εγώ ευτυχώς δεν είχα τέτοιο θέμα, παρόλο που είμαι 36 έχω μόνο 5-6 άσπρες τρίχες στο κεφάλι μου!!!!

Αχχχχ εγώ τον λατρεύω τον χειμώνα!!!!!! Καλύτερα να κρυώνω και να ντύνομαι πιο βαριά παρά να λιώνω από την ζέστη και να θέλω να γδάρω και την πέτσα μου!!!!! Προτιμώ να χουχουλιάζω παρά να ξεβρακώνομαι...... Σίγουρα όμως τα έξοδα είναι πιο πολλά, φέτος ειδικά που θα έχουμε και τα λεχούδια στο σπίτι θα φάμε ένα κάρο φράγκα στο πετρέλαιο!!!!!

Εγώ θα πάω την άλλη εβδομάδα στον γιατρό μου, να πάρω πρώτα τα αποτελέσματα από την καμπύλη και την coomps και να του τα πάω όλα μαζί....αλλά γενικά πηγαίνω μία φορά τον μήνα. Μην σκάτε κορίτσια, τον τελευταίο μήνα θα πρέπει να πηγαίνουμε κάθε εβδομάδα οπωσδήποτε!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ Κ ΜΕΝΑ ΚΑΘΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΒΛΕ[ΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΑΔΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ.

ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ Τ Ο ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΝ ΓΕΝΝΑ....ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ?ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΙΝ ΕΚΑΝΑ ΙΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

Δεν ξέρω γιατί πέφτουν Μυριάκι μου.....πιθανόν λόγω κάθετης πτώσης ορμονών, ίσως επειδή όσο παίρνουμε τον σίδηρο θρέφουν και μόλις το σταματήσουμε αρχίζει η "πτώση"!!!!! Πραγματικά δεν έχω ιδέα αλλά το είδα με τα μάτια μου να συμβαίνει και σε μένα (αν και εγώ συνέχισα να παίρνω σίδηρο για πάρα πολύ καιρό μετά την γέννα - είχε πέσει τραγικά ο αιματοκρίτης μου)!!!

καλησπερα κοριτσια!

σημερα αργησαμε να σηκωθουμε, μας ξυπνησε ο αναστασης τις 12 :lol::lol::lol::lol::lol:

μιριαμ ουτε εγω μπορουσα να κοιμηθω χτες, ολα με ενοχλουσαν

νια τι επαθες κοριτσακι μου?????

να ξερετε αλλη φορα, οταν πεφτει καυτο νερο πανω σας η γενικοτερα οταν καιγοσαστε αφηνετε κρυο τρεχουμενο νερο να τρεχει πανω στο καψιμο για 10-15' δεν κανει φουσκαλες

οι οδοντοκρεμες ντοματες κλπ μονο το χειροτερευουν, ειδικα η οδοντοκρεμα μπορει να σου κανει πολυ χειροτερο εγκαυμα

εχει κανει ο αντρας μου μαθηματα πρωτων βοηθειων

νασια να σε κανω να ζηλεψεις???

εχω πολυ λιγα μαλλια κ λεπτη τριχα κ μπορω να σου πω οτι πιο πλουσια απαλα κ λαμπερα μαλλια δεν ειχα ποτε!! 8-)8-)

οταν ειχα γεννησει τον ανασταση ομως επεφταν με τις τουφες :?

αλλα νομιζω πως δεν εχει να κανει με το σιδηρο, αλλα με τις ορμονες της εγκυμοσυνης.

εγω τωρα δεν παιρνω σιδηρο..

εγω για υπερηχο παω καθε 3 βδομαδες, τοσο αντεχω :lol::lol:

αχ κ εγω λατρευω το χειμωνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν τη μπορω τη ζεστη, την απεχθανομαι, φετος δεν ξερω πως θα τη βγαλω καθαρη ειμαι σε απελπιστικη κατασταση

Λένα μου κι εμένα είναι πολύ λεπτή η τρίχα μου και ξανθή και πολύ μαλακή (σαν μωρουδίστικα, και να σκεφτείς ότι τα έχω καταταλαιπωρήσει για πολλά χρόνια με βαφές και ανταύγειες)....απλά έχω λίγα μαλλιά γι' αυτό και αγχώνομαι μην μείνω κουρούπα!!!!!!! Όταν ήμουν έγκυος στην Μαρία είχα βγάλει τόσο πολύ μαλλί που όλοι με ρώταγαν αν έχω βάλει τρέσες!!! Και μετά την γέννα έφευγαν τούφες!!!!!!!

Κορίτσια μου κάνατε την καρδιά περιβόλι! Δεν με φτάνει ότι έχω πρηστει, έχω παχυνει, όταν με το καλο έρθει το μωρο θα τρέχω και δεν θα φτάνω γιατί είμαι και τελειομανης και αγχωδης τύπος και θα θέλω να είναι όλα τέλεια για το μικρο μου(είμαι ικανή να μην κοιμάμαι καθόλου και να είμαι συνεχεία απο πάνω του), θα ξεκινήσω προγραμμα διατροφής να χάσω τα κιλά, γιατί να χάσω και τα μαλλακια μου, δεν έχω πολλα η καημενη! Καλα αν συνεχίσουμε να παίρνουμε τις πολυβιταμινες και το φολικο δεν το σώζουμε?

GEIA SAS KORITSIA!!!!!AX AYTO TO THEMA POU ANOIKSATE ME PONAEI PARA POLY.....EXW MEGALW PROVLIMA ME TA MALLIA MOU APO PRIN MEINW EGGYOS MOU EPEFTAN KAI EKANA KENA....TWRA OMWS EXEI XEIROTEREPSEI TO THEMA PARA POLY.....DEN YPARXEI FORA POU THA AGGIKSW TA MALLIA MOU KAI DEN THA VGEI MIA TUFA TRIXES........GIA NA MHN MILISW TO TI VGAZW OTAN KANW MPANIO......TWRA EXW MADISEI TOSO POLY STHN EGGYMOSYNH POU EXW GIMISEI KENA ME KARAFLES STO KEFALI MOU....AFHSTE........EINAI PARA POLY ASXHMO......DEN MPORW NA TA KANW TIPOTE OPOU KAI NA KANW XORISTRA EXW KENO..DEN ANTEXETE ALLO.... :(:(:(:(

TELIKA PHGA SHMERA KAI PHRA SIDERO GIA THN KOUNOUPIERA APO TA JUMBO..4 EURO EIXE...ELPIZW NA KANEI............

AX KORITSIA SHMERA PHRA KAI TO PRWTO MAS PAKETO PANES..............TRELATHIKAAAAAAAAA EINAI POLY GLYKOULES.......DEN MPORW NA PISTEPSW OTI EINAI GIA TO DIKO MAS MWRAKI!!!!!

Χριστινακι μου, με το καλο να τις χρησιμοποιήσεις κιόλας τις πάνες!αυτο που λες με τα μαλλιά αν έπεφταν πρι την εγκυμοσύνη,διορθώνεται το θέμα γιατί τότε δεν είμαι απο τις όρμονες αλλα απο κάποιου είδους δερματιτιδα. Μετα την γέννα όταν μπορέσεις πήγαινε σε ένα δερματολογο και θα ξαναφτιαξουν τα μαλλακια σου.. Έχω δει πολλές τέτοιες περιπτώσεις και μια χαρα θεραπευονται. ..

Πάντως εγω πιστεύω ότι το νερο της Αθήνας επειδή έχει πολυ χλωριο, καταστρέφει τα μαλλιά. Εγω απο τότε που έφυγα απο την Αθήνα το κατάλαβα. Επίσης, ποτε ζεστό νερο στα μαλλιά μας και ποτε μαλακτικο μαλλιων. Χειροτερεύουν την κατάσταση..

EXW FARMAKO POU MOU EXEI DSEI O GIATROS NA VAZW ALLA ARGOUN PARA POLY NA VGOUN PALI....KAI MILAME OTI EXW TERASTIA SHMEIA XWRIS MALLIA...ASTA DRAMA EINAI...AS MHN TA SYZHTAW ALLO GIATI STENAXWRIEMAI POLY......DEN MPORW NA ME VLEPW ETSI ME TIPOTA...THELW TA MALAKIA MOU RE GAMWTOOOOO :(:(:(:(

τιτινακι οπως λεει κ η αγκτ αυτο το ειχες κ πριν την εγκυμοσυνη??

κ η κουμπαρα μου ειχε περασει ενα πολυ μεγαλο λουκι πριν 2-3 χρονια κ της ειχαν πεσει τοσο πολυ τα μαλλια που ειχε κανει 2 τεραστια κενα

επαιρνε για πολυ καιρο κορτιζονες κλπ κ τελικα ηταν ψυχολογικο

δεν ξερω κατα ποσο αγχωνεσαι η στεναχωριεσαι για κατι αλλα να προσπαθησεις να τα αποβαλλεις

ειναι φυσιολογικο να πεφτουν η να πυκνωνουν τα μαλλια κατα την εγκυμοσυνη αλλα δεν ξερω για τετοιο βαθμο

η ψυχολογια μας ειναι το α κ το ω μην αφηνεις τιποτα κ κανεναν να σε αγχωνει η να σε στεναχωρει!!

Χριστίνα μου, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Όταν γεννήσεις, θα ξαναβγουν. Μόνο μην το σκέφτεσαι και στεναχωριεσαι. Το αγχοσ δεν ειναι καλο.Μια χαρα κουκλιτσα είσαι και τα μαλλακια σου στις φωτο του γάμου που τα είδα είναι οκ!

Εύη μου, τέλεια η προίκα με την hello kitty (και τζάμπα) . Θα ταιριάζει τέλεια με το δωματιακι της μικρής!πολυ όμορφο αυτο το ροζακι..εκείνη η laroche που έβγαλε προσφορά για αγοράκια 190€ ήταν λίγο ακριβουτσικη..αλλα κι εδω που είδα στα μαγαζιά δεν βρίσκεις κάτω απο 140 ρε γμτ. Εύη μου, δεν ήξερα ότι είστε συγγενείς με την Δέσποινα Καμπούρη. Τώρα το είδα στο fb, τώρα που το σκέφτομαι μοιαζετε κιόλας. Αυτ ειναι η Αδερφή σου?Εσείς έχετε δίπλα γεννητουρια!διπλές χαρές!τέλεια! με το καλο να υποδεχτεί κι εκείνη το κοριτσάκι της. .

Γειά σας κορίτσια!

Μπήκα να σας πω τα νέα μου από τον β' επιπέδου! Τον έκανα σήμερα το μεσημέρι!

Όλα τελείως φυσιολογικά, το μωρό ζυγίζει 464 γραμμάρια και τελικά είναι αγόρι! Κουνιόταν συνέεεεεεεχεια και όταν πήγαμε να δούμε τη φατσούλα του είχε τα χέρια του μπροστά στο πρόσωπο και δε φαινόταν τίποτα! Τελικά το κουνούσε η γιατρός και τα πήρε και είδαμε τη φάτσα του, η οποία μου φαίνεται ολόιδια με τις φάτσες όλων των μωρών στον υπέρηχο!

Είχα πάρει και μια σοκολάτα να φάω, και καλά για να κουνιέται, κι ευτυχώς έλιωσε στο αμάξι και δεν την έφαγα, αλλιώς θα έκανε σαν τρελό!

Κάτά τα άλλα, πολλή ζέστη. Νιώθω εξάντληση συνέχεια απ' τη ζέστη. Σήμερα πέθανα, πήγαμε κι απ΄το ΙΚΕΑ μια βόλτα για να δούμε συρταριέρες, αλλά είχε ελάχιστες δυστυχώς.

Αύριο έχω τα γενέθλιά μου και κάλεσα κάποιους συγγενείς, κι ευτυχώς έρχεται η μάνα μου και κάνει κάποιες δουλειές, αλλά εκτός από δουλειές επεμβαίνει συνέχεια, τι θα φτιάξω, ποιους θα καλέσω, και μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Φιλάκια κοριτσάκια, θα ξαναμπώ σε καμιά βδομάδα μάλλον!

TO EIXA PO POLY MIKRH AYTO TO PROVLHMA ME TA MALLIA MOU GIATROS PANTA MOU ELEGE OTI EINAI APO ANXOS STRESS KAI STENAXWRIA....ALLA DEN MPORW NA KANW KATI GIA NA TA ELENXW OLA AYTA..MONA TOUS ERXONTE!!!!!KAI EGW MEGALA KENA EXW KANEI STO KEFALI MOU LENA MOU.....ASTA..OSO GIA TIS FWTOGRAFIES TOU GAMOU FENONTE FYSIOLOGIKA GIATI TA EXW AFHSEI KATW KAI H XORISTRA EINAI STO MONADIKO SHMEIO POU MPORW KAI THN KANW KAI DEN EXW KENA....MAKARI NA MHN MOU PESOUN PIO POLY AFOTOU GENISW....KAI NA GINOUN GRHGORA ENTAXEI PALI!!!!!

Τέλεια νέα Άννα Μαρία! Αγοράκι κι ΕΣΥ! Άντε με το καλο να υπο δεχτεις τον γιο σου! Χρόνια πολλα και για αύριο. Να ζήσεις κι ότι επιθυμείς σύντομα να το έχεις!μας ελλειψες! Να μπαίνεις πιο συχνά αν μπορείς και να μην αφήνεις να σε επιρεαζει τίποτα.

Χριστίνα μου, μην το σκέφτεσαι καθόλου γιατί όσο το σκέφτεσαι τοσο αγχωνεσαι. Ελπίζω μα το μωρακι να μην έχεις χρόνο να το σκέφτεσαι αυτο το θέμα και να δεις που απο μόνο του θα λυθεί το πρόβλημα..

Τέλεια νέα Άννα Μαρία! Αγοράκι κι ΕΣΥ! Άντε με το καλο να υπο δεχτεις τον γιο σου! Χρόνια πολλα και για αύριο. Να ζήσεις κι ότι επιθυμείς σύντομα να το έχεις!μας ελλειψες! Να μπαίνεις πιο συχνά αν μπορείς και να μην αφήνεις να σε επιρεαζει τίποτα.

Χριστίνα μου, μην το σκέφτεσαι καθόλου γιατί όσο το σκέφτεσαι τοσο αγχωνεσαι. Ελπίζω μα το μωρακι να μην έχεις χρόνο να το σκέφτεσαι αυτο το θέμα και να δεις που απο μόνο του θα λυθεί το πρόβλημα..

αννα μαρια μου ΤΕΛΕΙΑ!! πολλες τσουτσουνες μαζευομαστε τελικα!!!!!!

ολα καλα θα πανε!

χριστινακι μου καλο μου δε θα το σκεφτεσαι

κ η κουμπαρα μου ετσι εκανε (δε θυμαμαι πως της ειπαν οτι λεγεται αυτο) κ οταν αρχισε να χτυπαει ενεσεις σιλικονης στο κεφαλι της βαρεσε κοκκινο κ ειπε να πανε ολοι κ ολα να γαμηθουν, δε θα αποκτησει αυτη προβληματα απο το τιποτα! κ εχει λιγο καιρο που εχει αρχισει κ βγαζει τριχουλες εκει ενω ολοι οι γιατροι της ελεγαν οτι δεν προκειται να καλυφθουν

θα προσπαθεις να ελεγχεις τον εαυτο σου καλο μου!

κοριτσια ετοιμαζω τα πραγματα για να φυγουμε!!!

αχ ελπιζω να μπορεσουμε να κανουμε μπανια αυτη τη φορα κ να μην ειναι χαλια ο καιρος οπως οταν ειχαμε ξαναπαει1! θα τα πουμε σε καμια βδομαδα φανταζομαι!!!

σας φιλω!

Αννα Μαρια μπραβο!!!Αντε θα εχεις 2 αντρακλες στο σπιτι!! :D Και χρονια πολλα για αυριο με το καλο και το μωρακι σας και του χρονου θα τα γιορτασετε μαζι!Και μενα γινεται μαι μαχη με τα μαλλια για να δουμε θα γινω σαν την τραγουδιστρια την φαλακρη? :lol::lol:

Ααααα εσεις που κανατε ηδη β επιπεδου, σας δινουν dvd με τον υπερηχο, πρεπει να πας δικο σου ή τραβας με το κινητο?

Μπράβο Άννα Μαρία μου πολύ χάρηκα με τα νέα του μπεμπίκου!!!!!!!!! Μια χαρούλα παίδαρος!!!!! Με το καλό να τον πάρετε αγκαλίτσα!!!!! Χρόνια πολλά για αύριο...να τα εκατοστήσεις, να είσαι γερή και να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!!!!! Στα λέω από σήμερα γιατί αύριο δεν ξέρω αν θα καταφέρω να μπώ........

Αναστασία εμάς μας έδωσαν dvd από τον β' επιπέδου αλλά δεν ήταν όλος ο υπέρηχος, είχε μόνο μερικά στοπ καρέ......στα οποία δεν βλέπεις το μωρό παρά μόνο ορισμένα σημεία, πόδι, εγκέφαλο κτλ. Καλύτερα να τα καταγράψετε και μόνοι σας αν σας το επιτρέψουν....κάντε και μία ερώτηση γιατί ορισμένοι γιατροί θέλουν να το πας εσύ το dvd αλλιώς δεν δίνουν!

Εγώ μίλησα για καράφλα ολίγον καθ'υπερβολήν κορίτσια.....εντάξει μου έπεφταν μαλλιά αλλά όχι σε σημείο να μείνουν κενά σημεία στο κεφάλι μου (ευτυχώς!!!!!!) παρόλο που δεν έχω πολλά μαλλιά......ε και στην τελική τί να κάνουμε??????? Θα ξαναβγούν....το σπουδαιότερο είναι να γεννήσουμε με το καλό!!!!!!!!!

Σας αφήνω, πάω να δώ Μενεξέ.......ξέρω, ξέρω........υποκουλτούρα στο έπακρον!!!!! :lol::lol::lol:

Φιλιά!!!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• χαχαχαχα...Μα κι εσύ πατατάκια και μπριζολάκια πριν από εξετάσεις χοληστερίνης....;;; Ε είστε προκλητική κυρία μου!🤪 Πάντως τώρα που είπες για τη φέτα... Αν μπορώ να κατονομάσω ένα φαγητό που ζητούσα και ζητάω ακατάπαυστα τώρα στην εγκυμοσύνη, αυτό είναι ξεκάθαρα η φέτα Καλαβρύτων. Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Πάντα μου άρεσε, αλλά τώρα το τερμάτισα! 😂
    • Να στε καλά βρε κορίτσια που μας τα εξηγείτε τόσο απλά και κατανοητά ❤️🙏 Κι εγώ χθες λοιπόν που συζητήσαμε το πλάνο τοκετού πήγα "διαβασμένη" (και καλά 😅) με βάση αυτά που γράψατε κι εσείς και έχω ακούσει απ τις μαίες. Του είπα ότι επιθυμώ να περάσουμε τον καθετήρα κάπου στην αρχή, (3-5 διαστολή πχ) για να είμαι έτοιμη όποτε το επιθυμώ. Ο γιατρός είπε ότι έχω δύο επιλογές, είτε να μου κάνουν έγχυση την αναισθησία ανα 2 ώρες, είτε να έχω ένα χειριστήριο που θα συνδέεται με τον καθετήρα και να ελέγχω εγώ πότε θέλω να λάβω αναισθησία ανάλογα με τις αντοχές μου στον πόνο. Δε το ήξερα αυτό, λέγεται "Intermittent epidural bolus" 🤷‍♀️ φυσικά θα πρέπει να φωνάζω και τη μαία πριν το κάνω για να ελέγχει αν έχει περάσει το κατάλληλο διάστημα, κτλ. @Kallia.Geo απορία νούμερο 3434543656 😅 Πως θα ξέρεις να περιμένεις σπίτι μέχρι διαστολή 5; Με βάση τη συχνότητα των συσπάσεων να φανταστώ;
    • Η διατροφή καλά πάει...αλλά πεινάω συνεχώς 🤣🤣 κοιτάω να περπατάω κιόλας περισσότερο...πάω όπου μπορώ μόνο με τα πόδια... Καλά έκανες και εσύ και πέταξες τα τεστ!!!απλά να απολαμβάνουμε τον έρωτα...είναι τόσο όμορφο!!!! Επιτέλους Παρασκευή να ησυχάσουμε έστω μια ημέρα από τα διαβάσματα....είμαι πολύ πιεσμένη γιατί και τα δύο γράφουν τεστ...ειδικά ο μεγάλος πρώτη γυμνασίου πολύ διάβασμα!!!!καμία σχέση με το δημοτικό! @Elli13 βρήκες νωρίς το θετικό τεστ εγκυμοσύνης Ε;;; Ποια μέρα είπες;;;για να ξέρω πότε να αρχίσω και εγώ τα τεστ 😜😜 αν και δεν κάνω ωορρηξίας....βάση ημερολογίου θα το δω
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν ξέρω τι σου είπαν και σας άγχωσαν τόσο... Ένα μόνο κρατάω κι είναι κ αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία.... Η μπουμπού σας, το θαυματάκι σας, είναι υγιέστατη κι αυτό είναι το μόνο που μετράει!! Στον ίδιο εμβρυομητρικό π΄ηγες για την επανάληψη του ντόπλερ; Πολύ χαίρομαι και με τις μητριαίες.  Πφφφφ... τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος είναι πολύ άσχημο να αγχωνόμαστε με άλλα... Εμείς αύριο το μεσημέρι έχουμε τον επανέλεγχο. Ήδη τρέμω μόνο και στην σκέψη, αλλά από την άλλη θέλω να δω τι γίνεται...  
    • Κορίτσια καλημέρα κι από μένα!  @Demy93 δύσκολο που δεν έχεις κανέναν να το κρατήσει το μωρό. Ούτε κι εγώ έχω αλλά τουλάχιστον θα αργήσω να γυρίσω στη δουλειά. Πότε λες να ξεκινήσεις;  @Barbiee όντως μικρή μικρή ξεκίνησες!! Εύχομαι να κάνεις όσα θελήσεις! 5 αδέρφια είστε και είσαι το μόνο κορίτσι;  χαρά στο κουράγιο σου!! @Elk μια χαρά μεγαλώνει το μωράκι σου 🥰🥰🥰 @μαμά12345ωραιοτατη ηλικία τα 30!!νεοτατη είσαι! Είναι καθαρά στο μυαλό σου! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...