Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλέ που είναι οι φωτος του Μιτσακίου;;;;;; :roll::roll::roll: Γιατί δεν τις βλέπω;;;;; :roll::roll::roll:

Θουυυυυ για να σου τη σπάσω λίγο....Ακου ωράρια ύπνου της νύφης σου....Κοιμήθηκε χθες στις 10 το βράδυ, ξύπνησε το πρωί στις 8 (δεν ξύπνησε όλη νύχτα για να φάει :o:o:o ), έφαγε για καμια ώρα κοιμισμένη μαζί μου στο κρεβάτι, σηκωθηκαμε 8.50, 10.30 κοιμηθηκε, ξύπνησε 11, έφαγε,κοιμήθηκε 12 και κοιμάται ακόμα...Και κοντεύει 3.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Εγκεφαλικόοοοο;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
θελει να παρει εναν υπνακο ..εγω δεν τον αφηνω για να κοιμηθει στις 10 αλλιως θα παει 11+ και μας τρελαινει με το κλαμα του...αφου σκεφτομαι μηπως κανω βλακεια που δεν τον κοιμηζω....

να σου πω αν τον κοιμίσεις στις 7 το απόγευμα για βράδυ?! πού είναι το πρόβλημα?

για πες ποιές ώρες κοιμάται το μεσημέρι και θα σου βγάλω πρόγραμμα ύπνου!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll:

αμάν ρε Μαρία με το πεϊνιρλί....εσύ και 3 να φας δεν έχεις ανάγκη ρε, φάε τώρα που μπορείς και άσε εμάς να =p~=p~=p~=p~=p~

τι ωραίο παγωτάκι, θα το κάνω....αρκεί να βρω ζαχαρούχο γάλα εδώ, ποιό είναι δεν ξέρω!!!! :? ....εγώ θα βάλω μάλλον και κομματάκια σοκολ. να το κάνω στρατσατέλα που μου αρέσει και ίσως να κάνω το άλλο μισό σοκολ.! :D

Δημοσίευση

άρα Γωγώ δεν θηλάζεις συχνά, κοίτα μην σου μειωθεί το γάλα.......ο πιο σημαντικός θηλασμός είναι ο βραδυνός, θυμάμαι που το έλεγε η Αγλαϊα!!! :?

Δημοσίευση

Πανικός σήμερα στο γραφείο, τώρα χαλάρωσα λίγο

Παναγιώτα νομίζω εσύ με ρώτησες για την Έλενα, τσίσα κάνεις συνήθως στην τουαλέτα γιατί θέλει να πατάει το καζανάκι μετά και να τα χαιρετάει :lol::lol::lol::lol: στο γιογιό σπάνια.

Για το φαγητό γιατί αγχώνεσαι, άσε το παιδί να φάει όσο θέλει, με τι ξεκινήσατε?

Ό Μιχάλης είχε αντικαταστήσει γεύμα σε 1 εβδομάδα και έτρωγε γύρω στα 250ml

Στην Έλενα πάλι μας πήρε πολύ καιρό για αντικαταστήσουμε γεύμα, κάθε παιδί είναι διαφορετικό

Γωγώ μπράβο στην μικρούλα σου, πάντα τέτοια

Μαρία καλό μπάνιο :D:D

Χρύσα κι εγώ την ίδια απόφαη θα έπαιρνα να περιμενω μέχρι να με πιάσουν πόνοι, ποτέ δεν ξέρεις

Καλή επιτυχία σήμερα στις εξετάσεις

Άφρο σαράντησες?

Μάρθα πίκρα? ευτυχώς σε λίγες μέρες θα πάτε διακοπές

Για τον Παντελή έκανες αίτηση για βρεφονηπιακό?

Δημοσίευση

γωγωωωωωωωωωωωωωωω :o:o:o:o:o:o:o:o

θελω κ γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ακου εμενα..10-4,30 :D

κ απο της 6 μεχριν8,30 που ξυπνησε το εβαλα το στηθος καμια 7 φορες μη μου ξυπνησει το μεγαλο..παντα δυσανασχετει οταν ξημερωνει..τι τον πιανει...

μετα 11-11,30 κ 2-2,30

για πες

παντωςετσι 2 ωρο να ταβλιαστει δε το κανει..δεν ρε παιδι μου..με λεει η γειτονισσα μηπως πειναει? :shock: κ τη λεω καλε κιλο εβαλε σε εναμηνα(το φουσκωσα λιγο επιτηδες)που να τη ελεγα οτι κ ο μεγαλος βυζαινει :lol::lol::lol:

θα τις πεφταν τα μαλλια :lol::lol:

κ εχεσε(ειχε να χεσει 2 μερες) κ εχεσε κ το ριλαξ κ το βαλα πλυντηριο κ δε εχω που να τον βαλω..στα χερια τον εχω

νατασουλα για το μεγαλο μονο εκανα΄.για το μικρο οχι αφου δε θα παω δουλεια..

πηγα σε ενα φιλο της γωγως να με δει τα χαρτια που εχει παιδικο..ειδε τα μορια μου με ειπε ειναι 46..κ μελεει το μεγαλο θα στο παρυν γτ εχει θεσεις..αλλα αν εκανες κ για το μικρο δε θαα στο περναν με αυτα τα μορια,,εχει λιγες θεσεις :?:?:?

αργι κανα νινκ με χειροτεχνιες παιζει να ξερεις? :lol::lol::lol::lol:

καλα λες τη γωγω..γωγω ειναι νωρις για να κοψει το βραδινο θηλασμο..στη σουηδια λενε μεχρι το μωρο να παει 4 μηνων πρεπει το πολυ ανα 4ωρο να τρωει

Δημοσίευση

δεν ξερω τι να κανω ...να παρω την κουνια μεσα στο δοματιο μου και να κοιμαμαι εγω το νινι και ο μανωλης και ο μπαμπας στο παιδικο η να παω το μωρο στο παιδικο και οτι γινει .....

Ο μανωλης θελει εμενα για να κοιμαται ....τι κανουμε ? πιεση παρα πανω δεν περνει ....

αυτο που φοβαμαι ειναι αν τον παρω κανονικα στο κρεβατι μου τον Μ πως τον ξανα παω μετα απο 2-3 μηνες πισω ....

Δημοσίευση

Ρε πάτε καλά;;;;;;; :evil::evil::evil::evil: Κοιμάται το παιδί τη νύχτα και θα πηγαίνω να το ξυπνάω εγώ μόνη μου να το θηλάσω;;;;;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o Μπορεί να ήταν τυχαίον δυο μέρες τώρα....Ζηλιάρες.... :twisted::twisted::twisted: Μη δείτε άνθρωπο να κοιμάται πολλές ωρες να πέσετε να τον φάτε.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
δεν ξερω τι να κανω ...να παρω την κουνια μεσα στο δοματιο μου και να κοιμαμαι εγω το νινι και ο μανωλης και ο μπαμπας στο παιδικο η να παω το μωρο στο παιδικο και οτι γινει .....

Ο μανωλης θελει εμενα για να κοιμαται ....τι κανουμε ? πιεση παρα πανω δεν περνει ....

αυτο που φοβαμαι ειναι αν τον παρω κανονικα στο κρεβατι μου τον Μ πως τον ξανα παω μετα απο 2-3 μηνες πισω ....

Αφρο, ΕΓΩ τι θα έκανα: θα έφερνα την κούνια στο δωμάτιό μου και τον Μ. στο δικό του, ο κάθε ένας στο δωμάτιό του.....τον Πανούλη θα τον έβγαζα στους 6 μήνες!!!............

τώρα ΕΣΥ θα κάνεις αυτό που βολεύει εσένα και σε ξεκουράζει................

ίσως να κουραστείς λίγο με τον Μ. στην αρχή μέχρι να συνηθίσει το δωμάτιό του, αλλά μετά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει, αλλά ξαναλέω........ΕΣΥ ξέρεις καλύτερα!!!

Γωγώ :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γωγώ πόσα γεύματα κάνει το 24ωρο?

Αν βάζει ικανοποιητικό βάρος φυσικά και δεν θα την ξυπνήσεις, εγώ ξέρω μετά τους 2 μήνες δεν τα ξυπνάμε εκτός κι αν δεν βάζουν ικανοποιητικό βάρος

Άφρο μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις, εγώ μετά από 6 μήνες αυπνίας αφέθηκα δεν με ένοιαζε που θα κοιμηθούν αρκεί να κομοιθούν και συνήθως καταλήγαμε στην κρεβατοκάμαρα εγώ η Έλενα και ο Μιχάλης και στο παιδικό ο Ηλίας :roll::roll::roll: τις αντοχές σου μόνο εσύ τις ξέρεις....

Μάρθα δεν το σκέφτεσαι καθόλου να ψάξεις για δουλειά?

Αργυρώ δεν το είχα ξαναδεί αυτό, ωραίο :D

Δημοσίευση

Γεια σας κ παλι!καθε φορα που το λεω αυτο θελω να συμπληρωσω "ηρθε κ παλι το καρναβαλι!" :P:P

Γωγω μαρη ξυπνα το μωρο να φαει!!!!Ψεμματα λεω!απο ζηλια επειδη κοιμαται τοοοοσες ωρες! :P:P:P Γμτ εμεις τι καναμε κ βγηκαν ξενυχτικα??????Και πλεον ειμαι σχεδον σιγουρη πως δεν παει 1-1...δλδ ή που κανεις υπναραδικα ή κουκουβαγιες! :lol::lol:

Θου χτυπησε 6ωρο ο Π???Κ γκρινιαζεις???σε ποια σελ ειναι η σφυριά ειπαμε? :lol::lol::lol:

Χρυσα οοοομ οοοοομ!Οπως τα σκεφτεσαι καντα ολα!Ασε τους αλλους να λενε!ΕΣΥ ξερεις! ;);)

Αργυ αληθεια τι δουλεια κανει ο αντρα σου?

επισης στα φορεματα φοβαμαι πως θα ειναι πολυ μινι κ τιποτα δε θα απομεινει...κρυφο! :lol::lol:

Αλλα δε σου αρεσε το μαυρο???εμενα παρα πολυ...για καθημερινο βεβαια!οκ με ενα καλο παπουτσακι το φοραω κ σε καμια βαφτιση φιλης! :P

Η Ερη μου που ειναι???βλεπω το ψαρονεφρι της και τρεχουν τα σαλια μου!!! :D

Παναγιωτα ασε το μωρο να φαειειειε!!!Τι ερωτησεις κανεις καλε?????χαχαχαχα

Μιτσακι γτ βρε θα τις βγαλεις τις φωτο?αφου ειναι κλειστη ομαδα! :?:? Πωπω τρελλο κρυψινακι εισαι βρε μικρουλα μου!Θελεις(θελετε) να αναλυσουμε το σκεπτικο σου???Γτ εγω ειμαι μαλλον πολυ χαλαρη... :?

Σημερα δεν ηρθαν οι κυριες που καθαριζουν...με πηρε το πρωι! :roll: τεσπα...εκανα με χλωρινη κουζινα-μπανιο(το φχαριστηθηκα η αληθεια ειναι...) κ τωρα μενουν...τα υπολοιπα! :lol::lol:#-o#-o#-o Αλλα επειδη ειμαι...σιφουνας θα τα τελειωσω σε 1 ωρα! :lol::lol: σουμαχερ της καθαριοτητας!Η μανα μου λεει πως αποκλειεται να τα κανω καλα κ τοσο γρηγορα αλλα...τι ξερει αυτη!!!! 8-}8-}

Α επισης ηθελα να μοιραστω μαζι σας πως η αδερφη μου ειναι το μονο ατομο που κανει την κορη μου να γελαει τοοοοοσο ξεκαρδιστικα!Μιση ωρα στο αυτοκινητο ακουγα το κελαριστο γελακι της!!! :x:x:x:x Μπορειτε να φανταστειτε ποσο πολυ εφτιαξε η μερα μου???!!!! ;););)

Δημοσίευση

κ γω πρεπει να κανω δουλεις.. :cry::cry::cry::cry:

ρε παιδια εχω αναγουλες..απο τη ζεστη?περιοδο δε εχω..να ειναι δε παιζει.. :roll::roll::roll:

αναστασια 7,30 ειναι το ρεκορ του...αλλα τη μερα :twisted::twisted::twisted::twisted: μα με 2 μισαωρα ειναι απο το πρωι..ε μααααααααα

Δημοσίευση

εμείς όταν παντρευτήκαμε και γυρίσαμε σπίτι (στην Λάρισα) βρήκαμε έτσι την εξώπορτα του διαμερίσματος!!!!

Θούλη πάντα στην διάθεσή σου!!! :D:lol::lol::lol:

πάω να μαγειρέψω σπαγγέτι με γαρίδες κοκκινιστές!!! =p~=p~:-h:-h:-h

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Θου γελαω πολυ οταν λες το "γαμησα" για μια λεξη!!!!!λειπουν κ οι δασκαλες της παρεας να μας πουν!!!Αλλα να τη η Αργυ η αυτοκρατειρα του γκουγκλ!!!!! :lol::lol::lol:

Μηπως παραφαγες????Μηπως τσακισες καμια μερεντα???Που ειναι η συνταγη της αδερφης σου για το παγωτο??? :-w:-w:-w (ασχετο!)

Αργυ να υποθεσω οτι ησουν εγκυος εε?! :P

Δημοσίευση

ο θοδωρης κοιμαται σχεδον 2,5 ωρες 8-)8-)8-)8-)8-)8-)

κ μολις κοιμηθηκε ο μπεμπης..να δουμε για ποοοοοσο

α νατασουλα ρε που να ψαξω για δουλεια..με 2 παιδια?ασε που δε θελω..οσο μπορουμε να τα βγαλουμε πικονομικα περα δε θελω..αλλιως θα με δειτε στα φαναρια :lol::lol::lol:

βασικα το 2013 φεβρουραριο δε θα πληρωνομαι απο πουθενα.οποτε εκει θα ψαξω..απο φεβρυαρο 2012 μεχρι για ενα χρονο θα περνω ταμειο ανεργιας αν ολα πανε καλα

Δημοσίευση

Θούλη αυτήν την ιστοσελίδα που σου έδωσα την χρησιμοποιώ, εκτυπώνω σελιδούλες και της δίνω στο μπουμπούκι για να ζωγραφίζει και για τον Λ. έχει αρκετά, είναι καλή!!! ;)

Αναστ. Γενάρη 2003 παντρεύτηκα

Αυγ 2004 έμεινα έγκυος (στους ολυμπιακούς της Αθήνας!!! :lol::lol: )

και 2005 γέννησα για πρώτη φορά!! ....όλες οι κινήσεις μου ήταν συνειδητές, κατόπιν σκέψης και όχι αποφάσεις της στιγμής.....μόνο η γνωριμία με τον άντρα μου ήταν αυθόρμητη!!!! :?:lol::lol::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Θουλη μην με προσπερνας!Γραψε τη συνταγη του μερεντοπαγωτου(που θα την κανω με νουτελα εννοειται!)

Αργυρω δεν το ηξερα αυτο το εθιμο!Ωραιο!!!Εγω μονο το να σου κρεμασουν κουδουνια ηξερα! :P:lol:

Ξεσκονισα,τελειωσα το μπανιο,εβαλα ενα πλυντ,εψησα τις μπριζολιτσες μου,συμμαζεψα τα παιχνιδια...Μου εμειναν ΜΟΝΟ σκουπισμα σφουγγαρισμα!!! :D Οταν λες ΜΟΝΟ κ μετα αραδιαζεις τις δουλειες σου φαινεται παιχνιδακι!!!!

Σας ειπα πως ο Α ειναι γερμανια?!Για 1 μερα...!Ωραια! :lol::oops:

Δημοσίευση

Με αυτά και με αυτά με αγχώσατε...Πήγα και την ξύπνησα στις 3.30, με κλειστά μάτια έτρωγε, κάθισε και τώρα ξανακοιμήθηκε..... :o:o:o:D:D:D:D:D

Νατασούλααα συνήθως κάνει 8-9 θηλασμούς την ημέρα....Χθες έκανε 7, σήμερα μέχρι στιγμής έχει κανει 3, θα κάνει σίγουρα άλλους 3....Λίγοι είναι, θα δούμε πως θα πάει και αύριο..Βέβαια, από τότε που αρχίσαμε ξαπλωτούς θηλασμούς, κάνει μαραθώνιους.... :?:? Ο πρωινός διήρκησε μια ώρα... :o:o:o Κοιμόμασταν και θήλαζε...Ίσως χορταίνει...Δεν ξέρω τι να πω...Πάντως μου φαίνεται μικρή για 6 θηλασμούς.... :?:?:?:?:?

Από βάρος πάμε καλά...Νομίζω....Πριν 2 εβδομάδες που είχαμε πάειν γιατρό ήταν 4650 και χθες που τη ζύγισα ήταν 5100....Σχεδόν μισό κιλό έβαλε δηλαδή...Καλά δεν είναι;;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Αναστασάκιιιιι εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν τα υπναρούδικα και τα κουκουβαγιάκια..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Και πιστεύω ότι είναι θέμα μαμάς ο ύπνος....Αν η μαμά από έγκυος είναι συνέχεια στην τσίτα, δεν κοιμάται πολύ κλπ τότε είναι λογικό και το παιδί να βγει έτσι...Αντίθετα, αν η μαμά είναι ΦΕΕΕΕΕΕΤΑΑΑΑΑ και τεμπελόσκυλο όπως εγω, τότε βγαίνουν υπναρούδικα..... ;););););););););););););););)

Αρτζιιιι γαμάτες οι φωτος..Πολύ μου αρέσουν τα έθιμά σας.... :x:x:x:x

Θουυυυ θα κάθεσαι τόσο καιρό και θα πληρώνεσαι;;;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o Τυχερήηηηηηηηηηηηηη..Θέλω κι εγώ...Ρε να σου πω..Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μόνη σου για εξτρα χρήματα;;;;; :roll::roll::roll::roll: Δηλαδή να πηγαίνεις να χτενίζεις σε σπίτια, να κουρεύεις κλπ;;;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Να 'μαι πάλι!!! :D

Αγκαλιά με το μικρόβιο ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! Και έχει δίκιο η Αναστασί... ΓΑΜΩΤΟ, δεν πάει τελικά 1ξενύχτικο-1υπναρούδικο!!!! :evil::lol:

Και ναι, προτείνω να μαζέψουμε υπογραφές και να πετάξουμε τη Γωγώ απ' το τρένο!!!! :evil::evil::evil:

Αργυρούλα, σ' ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τα καλά σου λόγια για τα κοριτσάκια μου!!!! :x:x:x

Οι στατιστικές βέβαια λένε ότι η Β είναι ίδια ο μπαμπάς της, αλλά μεγαλώνοντας ίσως έχω αρχίσει να κερδίζω έδαφος!!! :lol: Η μικρή -σύμφωνα με τους άλλους- μάλλον είναι δικιά μου!!! :lol: Εμένα πάντως μου θυμίζει πάρα πολύ τη Β και συχνά μπερδεύομαι και τη φωνάζω Β!!!! :lol:

ΟΛΕΣ σας ευχαριστώ για ΟΛΑ τα σχόλια!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Αναστασί μου, δεν είμαι κρυψινάκι μάτια μου, αν θέλεις να σου στείλω φωτογραφία μας, να μας χαίρεσαι και να σου φτιάχνουμε τη μέρα!!!! :D:lol: Απλώς είμαι πάρα πολύ επιφυλακτική σχετικά με την ασφάλεια στο ίντερνετ.... ;)

Επανέρχομαι!!

Γωγούλα, σ' ένα μέτρο κι εγώ πιστεύω ότι αν οι γονείς δεν είναι ήρεμοι (όχι μόνο στην εγκυμοσύνη, κυρίως μετά) το μεταδίδουν στο παιδί... Ειδικά στο πρώτο παιδί, λέγεται ότι του μεταδίδουν την ανασφάλεια τους (λόγω της απειρίας!) :roll: Αλλά με τη μικρή διαπίστωσα ότι ο ύπνος δεν σχετίζεται απαραίτητα με την "ηρεμία"... Το μικρόβιο είναι πολύ ήρεμο μωρό, καθόλου νευρικό, βασικά δεν κλαίει, μόνο "νιαουρίζει"!!!! :lol: Αλλά ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!! :shock:

Κι εν πάσει περιπτώσει, βγάλε το σκασμό και πέτα τον εαυτό σου απ' το παράθυρο (που έλεγαν και στους "Απαράδεκτους!" Τι θυμήθηκα τώρα!!!) :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Μιτσάκιιιι κι εμένα η μπέμπα τον πρώτο καιρό ετσι έκανε.... :roll::roll::roll::roll: Κοιμόταν και νιαούριζε.... :o:o:o Μέχρι που μια νύχτα χωρίς να το πάρω χαμπάρι τη γύρισε ο Γιώργος μπρούμυτα.... :shock::shock::shock::shock:Αυτό ήταν!!!!Λιώωωωωωνει στους ύπνους......Και έκτοτε κοιμάται μόνο μπρούμυτα... :?:?:?:?

Το είπα και στονν παιδίατρο..Μου λεει "Καλά παλιά τα κοιμίζανε έτσι....Απλώς να προσέχεις..." :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Μην αγχώνεσαι...μικρούλι είναι ακόμα....Θυμάσαι τι έλεγα για την μπέμπα;;;;;; (Αρζτι αρνούμαι να την πω Δημητρούλα!!! [-x[-x ) Ότι όλη μέρα γκρινιάζει...Ε, τώρα είναι αγγελούδι..... :D:D:D:D:D:D

Καλέ δε σας είπα για τους παιδικούς....

Χθες έστειλαν στο Γιώργο ένα μεϊλ που έλεγε ότι οι εργαζόμενοι της εταιρίας που δουλεύει έχουν προτεαριότητα σε έναν πολύ καλό παιδικό σταθμό της Κηφισιάς με το ΕΣΠΑ..... :D:D:D:D:D Είναι πολύ καλός σταθμός, αλλά ψιλομακριά από εμάς..Κανα 20λεπτο και ίσως και περισσότερο αν έχει κίνηση.... :?:?:?:?:? Όμως θα κάνουμε τα χαρτιά...Αυριο θα τα πάμε στο ΕΕΤΑ.. ;);););) Και μετά θα πάμε να τον δούμε το σταθμό.... ;););););) Οπότε λογικά θα μας πάρουν εκεί...Και καλός και ακριβός και τζάμπα.... :D:D:D:D:D

Επίσης, χθες είχαν δημοτικό συμβούλιο για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου και σήμερα που πήρε ο Γιώργος τηλ στο σταθμό του είπαν ότι τελικά δεν ισχύει το 2,5 ετών την 1η Σεπτεμβρίου και θα εξετάζονται και οι αιτήσεις μικρότερων παιδιών.... :D:D:D:D:D:D Πήγα σήμερα και πήρα και από εκεί αίτηση για να κάνουμε κι εκεί τα χαρτιά μας..... :D:D:D Μακάρι να τη δεχτούν...Προτιμώ βέβαια τον άλλον, αλλά ο δημοτικός είναι δίπλα μας..Ούτε 5 λεπτά με τα πόδια.... ;););););)

Νατασούλα τα διάβασες τα νέα μου;;;;;;;;;;

Δημοσίευση

Και το κουλό..... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Πήγα το μεσημέρι στο δήμο να πάρω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που χρειάζεται για τις αιτήσεις των παιδικών....Είχε πάρει ο Γ. στο γραφείο του δημάρχου για να μας τα βγάλουν τσακ μπαμ.... Παω λοιπόν στην κυρία που με έστειλε ο Γ., μου δίνει το πιστοποιητικό, μου λέει "Ένα παιδάκι δεν έχετε;;;;" :shock::shock::shock::shock::shock: Την κοιτάω εγώ.... :shock::shock::shock: Λέω "Όχι...Δύο...." :shock::shock::shock::shock: Μου λέτε και γιατί δεν είναι δηλωμένο το 2ο;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Κορίτσια δεν την είχαμε δηλώσει την μπέμπα..... :oops::oops::oops::oops::oops:

Είχαμε πάρει τις ληξιαρχικές πράξεις γεννησεις και δεν το είχαμε δηλώσει το κορίτσι..... :oops::oops::oops: Το είχαμε ξεχάσει.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Ε, έτρεξα πήρα τα χαρτιά και πήγα τη δήλωσα και μου έβγαλε καινούρια πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης.... :oops::oops:

Δημοσίευση

Γωγούλι μου, ένα και μοναδικό δίωρο που κοιμήθηκε χθες βράδυ το μικρόβιο, το χτύπησε μπρούμυτα!!! Αλλά δεν πιάνει πάντα!!! Άσε που έχω και ανησυχία...

Μακάρι μωρέ, δεν γκρινιάζω, είναι πολύ μωρό ακόμα... Ξυπνάει συνέχεια, γιατί συνέχεια κάτι χρειάζεται το μικροβιάκι μου!!! Ή γάλα ή πάνα ή αγκαλιά!! :x Ελπίζω σιγά-σιγά να βρούμε λίγο ρυθμό...

Καλέ, ξεχάσατε να δηλώσετε το παιδί;;;; :lol: Τι μιλάω κι εγώ βέβαια, αυτά τα έχει αναλάβει εξ'όλοκληρου ο άντρας μου!!!! 8-)

Ποιο σταθμό λες στη Κηφισιά; Μήπως τη θεία Τάτα;

Δημοσίευση

Μιτσάκι όχι...Το Πολκα Φροελεν...Έχεις ακούσει εσύ τίποτα;;;;;; :roll::roll::roll: Εμείς καλά λόγια ακούσαμε και αύριο θα πάμε να το δούμε....Και είναι και τζάμπα... ;);)

Υπομονή ρε..Θα στρώσει...Και σε εσάς πιάνει το μπρούμυτα ε;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...