Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!

Αναστασια γυρισες απο ΧΑλκιδικη?? Θα πατε Θασο τελικα??

Ιουλια τι κανεις?? ζωηρος ο Γιωργος?? χμμμ σαν το Σεμπινι...εμενα να δεις πως μου σπαει τα νευρα...εγω παντως φωναζω κ ριχνω κ καμια οταν δεν παει αλλο..Βεβαια δεν πετυχαινω τιποτα αλλα μαζευεται καπως...Τωρα ομως που ηρθαμε Ελλαδα κ εχει κολλησει στον παππου εχει ξεφυγει κ δεν ξερω ποιον πρεπει να δειρω τελικα...το σεμπινι η τον παππου??? :twisted::twisted::twisted:

Πηραμε τις εξετασεις αιματος μια χαρα αλλα εχει χτυπησει μια χοληστερινη ο μικρος....πω πω..Αφροδιτη στα ειπα στο τηλεφωνο...αχ!! 198 η χοληστερινη κ μου ειπε οτι ο αιματοκριτης καλος βεβαια αλλα 42 που ειναι μαλλον σημαινει οτι τρωει παρα πολυ κρεας...ξερω γω...θα δω την παιδιατρο σημερα να τα συζητησουμε..Θα κοψω αυγα, θα βαλω χερι στον δανο που του δινει λουκανικα..μα ειναι δυνατον?? τον ταιζει βλακειες κ μου λεει σημερα απο το τηλεφωνο οτι φταιω εγω που του δινω αυγα...το οτι τον εχει ταραξει στο λουκανικο κ τον αφηνει να τρωει το βουτυρο (ναι!!! με το κουταλακι) δεν το σκεφτεται?? Του τα ειπα κ εγω, κ συμφωνησε, αλλα κλασσικα βεβαια εγω φταιω....αντρες....

Τρεχω απο το πρωι με διαβατηρια, εξετασεις...επρεπε να αλλαξω τα εισητηρια γιατι τελικα θα μεινω 12 μερες παραπανω Ελλαδα επειδη πρεπει να παω Σουηδια 3 μερες (χωρις το σεμπινι..θα ξεκουραστω...χι χι..)..αλλα γμτ χαλασαμε τε σχεδια του ανιψιου μου, με τις αλλαγες αντι για 3 εβδομαδες το παιδι θα μεινει τελικα 9 μερες στην Ουγκαντα...πολυ στεναχωρηθηκα..θα τον παω σαφαρι να τουλαχιστον...Τι γκαντεμια....

Θου εφτασες Κρητη?? εμεις κανονικα για το σαββατο ειναι αλλα με τις απεργιες...μας βλεπω κ εμας ΑΘηνα..

Παναγιωτα εφυγες νωρις απο τη συναντηση..κ εσυ βρε ΑΦρο...Θα ερθω σπιτι σου Αφροδιτη αν ειναι να φερω κ το σεμπινι κ να παμε διπλα στην παιδικη χαρα η σε κανα παιδοτοπο..Τι γκομενακι και ανανεωση λετε ρε παιδια!! Κ ολο τρωω εκει κ δεν κουνιεμαι κ καθολου...ουφ ...

Εχω πηξει στην Αφρικη, δεν θελω να παω πισω...αλλα θα παω...

Αχ δεν ειμαι καλα κ εγω...στεναχωρηθηκα με τις αλλαγες στα εισητηρια κ με εχει πιασει κ ενα αγχος τωρα...ουφ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας κοριτσαρες μου!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

ειδα φως και μπηκα :lol::lol::lol:

τι να σας πρωτοπω...τοσες μερες που χω να μπω...η μαλλον μηνες :oops::oops:

η λυδια εχει γινει ενα μικρο κοριτσακι ...μιλαει αρκετα...απο που να πηρε αραγε??????? :lol::lol::lol::lol:πολλα τα λεει αρκετα καθαρα...αλλα βεβαια πολλα είναι στη δικια της γλωσσα την παπενιστικη!λ.χ την κοκκινοσκουφιτσα την λεει...κοσουσιτα :o:o λιωνω στα γελια να την ακουω...και εχουμε αρχισει εδω και καιρο τις γλυκες..μανουλα θελω..μανουλα ελα...όχι μανουλα...

καπου διαβασα που λεγατε για υστεριες..αχ και εμας εχει αρχισει και χωρις σχεδον λογο..βαζει κατι κλαμματα.. :twisted: ε μια δυο τρεις της λεω ηρεμησε ..της εξηγω οτι ειναι μεγαλη και οτι θελει να μας το πει..αλλα αυτη συνεχιζει ακαθεκτη...σημερα την εβαλα τρεις φορες τιμωρια..στο διαδρομο και ηταν εκει μεχρι να σταματησει..δεν λεω ότι δεν στεναχωριεμαι.. :(:( αλλα μετα ειναι παναγιτσα... ;) ελπίζω να βοηθησει αυτο γιατι πραγματικα σηκωνω τα χερια ψηλα..ειδικα εμενα με καβαλαγε μεχρι τωρα γιατι ο κακος ήταν ο μπαμπας και εγω η πιο μαλακιά...αλλα πλεον αυτο αλλαξε ...και οι δυο την βαζουμε τιμωρια αν κανει κατι που δεν ειναι σωστο και κυριως όταν παθαινει υστερια κλαμματος ανευ λογου...

επιτελους πηγαμε διακοπες λευκαδα και λιγακι χαλαρωσα απο δουλεια κτλ... :D:D

χαρηκα πολυυυυυυυυυυυ που συναντηθηκα με τις αθηναιες φιλεναδες μου... :x:x:x:x:x:x

παναγιωτα μου ησουν μια ξανθια κουκλιτσα μακρυνε πολυ και το μαλλακι..καλα για το νικολα τι να πω..μεγαλωσε πολυ...ο μικρουλης πολυ γλυκας!!!!!!!!!μπουτακια για δαγκωμα...ουτε εσενα σε χαρηκα..αλλα με δυο παιδακια ειναι δυσκολο...

συμπεθερουλα μου γλυκια...αν και δεν σε χαρηκα πολυ... :(:( θα τα πουμε απο κοντα συντομα..θα πω στον αντουαν να ρθουμε μια μερα να σας δουμε οοοολη η παπιοποικογενεια...να γινει και το προξενιο...χαχαχα :lol::lol::lol: ο πανουλης γλυκααααααας...

σισσακυ μου ησουν πολυ σεξυ κοπελια!!!!!!!!!!!!! τα παμε και τα δικα μας... ;);) καλο τριημερο με την αδελφουλα σου... ;) θα τα πουμε στο παρτακι σας.... :D:D

Φρανιτακι μου όντως ομορφυνες πολυ...το μαλλι μην το ξανακοψεις ποτεεεε...

και ευχαριστω για τα καλα σας λογια...ολες :-*:-*:x:x ειστε γλυκες...

δημητρουλα μου γλυκια τι κανεις?χαθηκαμε....τα μωρακι σου καλα? η μεγαλη νεραιδουλα σου?

χρυσουλινι μου δεν γεννησες ακομη ε? αντε οποτε εχεις χρονο και διαθεση παρε με να τα πουμε..

θουυυυυυυυυυυυυυυυυ μου χαθηκαμε λιγακι αλλα ξερεις οτι εισαι μια απο τιςαδυναμιες μου..ο ντοντος μας καλα? οπαντελακος?

γωγακι τι κανετε κοριτσακι μου? οι κορακλες σου οι ομορφες?δεν ηρθες χθες ε? κριμα...

αναστασακι μου πως πανε οι δουλειες μετο μαγαζι? η αννιω μας το αχλαδακι μας τι κανει?

μακια σεολες τις υπολοιπες...ανεξαιρετως...

Fragkiska τι κανεις κοπελα μου?!Πως νιωθειςστα πατρια εδαφη>??

Οκ τωρα μπορεις να χαλαρωσεις με τις αλλαγες στα εισητηρια κλπ αφου οτι ηταν να γινει εγινε! ;);)

(αυγουστο θασο...99%)

Καρολ μαυρη γαζελα :D τι κανεις?Δωσε φιλια στο ατιθασο-πια- Λυδιακι!Κ η Αννυ μια χαρα! :) το μαγαζι δεν ξερω! :P:oops:

Σας αφηνω κοριτσια!!!

αναστασακι ο γιωργος ανηκει χαλαρα κ στι; 2 κατηγοριες! :shock::shock:

αργυρω για το τηλεχειριστηριο ,εμεις αυτο που κανουμε πια ειναι να τα σηκωνουμε ολα ψηλα,σε μερος που δε τα φτανει..κινητα,ασυρματο,τηλεχειριστηρια..

ελα ομως που σημερα ξεχαστηκα..

συμφωνω για την απασχοληση,κ εγω οταν παιζω,κανονικα ομως,οχι χαζο πραγματα για να τον ξεγελαω,ειναι μια χαρα..αλλα βαριεμαι ρε συ..κ χρονο να εχω..δεν μπορω συνεχεια..βεβαια δε νομιζω πια να εχω αλλη επιλογη..

μουχλιασμενη :lol::lol: νομιζω οτι η αληθεια ειναι καπου στη μεση,οπως κ σε ολα πια στη ζωη!εχεις την προδιαθεση,την αναπτυσσεις κ μεσα στο περιβαλλον που ζεις..για την ταλιμπανιαση λεω..

αλλα ειλικρινα..δεν μπορω να καταλαβω πού εκανα το "λαθος"..

απειες αγλακιες σαν μωρακι,ποτε δε τον αφησα να κλαψει,πολλη αγαπη απο τον περιγυρο..

ισως οτι δεν επεμεινα πολυ οταν επρεπε σε θεματα πειθαρχιας,οπως π.χ. δενομαστε στο καροτσι κ στο καθισμα αυτοκινητου;;μετα τον χρονο τα εφαρμοσα αυτα..

αλλα κ παλι ηταν αρκετα για να εξελιχθει σε τοσο ζωηρο παιδακι; :?:?

ουφ παλι!

φρανιτακι μου!αχ να μην εισαι εδω να επαιρνα κουραγιο που κ ο σεμπ ειναι ετσι ατιθασος!

βρε ο γιατρος μου ειχε πει πως τα αυγα δεν ευθυνονται για χοληστερινη,ειδικα σε τοσο μικρη ηλικια!ο γιωργος τρωει καθε μερα εδω κ 7 μηνες,κ θα τρωει ως το σεπτεμβρη που θα κανουμε επαναληπτικες αιματολογικες!

αν υποψιαστω οτι θα ανεβει ο σιδηρος κ θα ανεβασει χοληστερινη ,θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!

μητσακι κουραγιοοοοοοο!τα περασμαε ολες..σχεδον..η νατασα εξαιρειται! :lol::lol::lol:

κ ναι..οπως λεει κ η αναστασια..επιζησαμε!λες κ ειχαμε βεβαια κ επιλογη..

φιλακια πολλα!

γεια σου φρανιτακι!!

μην αγχωνεσαι για τα εισητηρια κουκλιτσα!!

καρολινακι τι διαβαζω??? μπανακι μανακι???

ιουλια εγω νομιζω πως ο γιωργος ειναι στην κατηγορια αννυς μεχρι να του πεις γιωργο προσεχε μην πας εκει κ πεσεις! δε νομιζω να παρει ποτε τα ποδαρακια του απο την τρυπα!! :lol::lol::lol::lol:

μην το σκεφτεσαι τοσο, ολα τα παιδακια ειναι τελειως διαφορετικα μεταξυ τους

ισως επρεπε να επιμεινεις περισσοτερο σε θεματα πειθαρχιας οπως λες αλλα κ παλι πιστευω θα ηταν ταλιμπαν!

ξυπνησε..κ πιασαμε τη ζωγραφικη!κ φυσικα ειναι παναγιτσα! :shock::shock::o:o:o

θα του φουσκωσω μετα κ την πισινουλα στο μπαλκονι..παει κ τελειωσε..πρεπει να ασχολουμαι με το παιδι μου πιο πολυ..κατα τα αλλα ειναι τρυφερουλης..με φιλαει απανωτα στο στομα ,μου λεει ποσο με αγαπαει..κ μετα βαραει κ καμια υστερια για να μη βαριεμαι..αααααααχ!κ παλι!

καρολινακι κ το παπι ταλιμπανιτσα;!εγω δε δοκιμασα ακομη τιμωρια..μαλλον θα το ξεκινησω συντομα..

φιλακια σε ολες!

μου πονάει η μέση μου 2 μέρες τώρα και η πλάτη στην αριστερή πλευρά!!!! :? ....λέτε να είναι η καρδιά μου? :?::!::?

Ιουλία κάνε υπομονή με τις σκανταλιές, θα σταματήσουν όταν μεγαλώσει και γίνει 6,7,8,9 ετών ...... έχω ένα ανηψάκι όταν ήταν μικρός έκανε ότι ήθελε, η αδελφή μου και ο γαμπρός μου δεν του είπαν ποτέ όχι και δεν του έδωσαν ποτέ καμμιά...........πολλές σκανταλιές και όχι μόνο στο σπίτι τους, αλλά και σε άλλα σπίτια!!!.....αφού πολλοί δεν τους ήθενα για επίσκεψη!!! :? .....τώρα είναι 9,5 ετών και έχει φρονιμέψει (έτσι λένε!!!)....τον λένε και αυτόν Γιώργη :lol::lol::lol::lol::lol: τι σύπμτωση!!! :lol::lol::lol::lol:

"όπου ΓΙώργος και μάλαμα"!!!! :lol::lol::lol::lol:

Λενάκι στείλε μου με πμ το τηλέφωνό σου (σταθερό) αν θέλεις να σε πάρω κανένα πρωινό, μονο πρωινά μπορώ, το απόγευμα γίνεται χαμός!!! :?

Φρανίτα κρίμα για τον ανηψιό!!!

γεια σας!!!

Γυρησα απο τη μαμα...μολις τωρα

Ρι καλιος που ειναι ο φοφος στη μαμα μου....ενα εντελως αλλο παιδι!!!

αλλα ειμαι πτωμα..με το ζωρι περπαταω..δεν εχω κουραγιο ουτε πιατα να πλυνω και ο Ο γυρησε πριν μιση ωρα...οποτε ουτε αυτος ειναι να κανει κατι

Σας διαβασααλαλ ειλικρινα δεν εχω κουραγιο να σχολιασω τιποτα...αυριο ελπιζω να ειμαι καλυτερα.

Καρολινακι μου θα σε παρω τηλ μαλλων αυριο αμαπαρει η πεθερα τον μικρο το πρωιο αλλιως το μεσιμερη

Φιλακια

ερη εχω επιτελους σκαιπ !!!

η φαγια του Μ με εχει εξαντλησει ....2 γιαουρτακια ολη μερα και γαλα ,νερο και χυμο ...αυτα .Του εκανα πιτσακι αλλα το δακωσε και ειπαι οχι και το εβγαλε ...2 φορες ... :( τι εχει παθει ??????ευτυχως πινει ακομα απο τογαλα μου και κατι παιρνει ....και μου εχει σπασει τα νευρα ...ολλα τα χρωματα ειναι μπλε !!!! :o:o οταν του λεω οχι κιτρινο η κοκκινο το λεει αλλα αν τον ξανα ρωτησω στο καπακι "μπλε" :twisted::twisted::twisted::twisted:

Ερη πως εισαι κοριτσακι μου;;;Τι κανετε;;;Ο Κωστας;;;Ειδα τις φωτο στο φεις.Πολυ ωραιες!!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

Σημερα ειμαστε καπως καλυτερα ...εκανε και κακα μετα απο 6 ημερες που δεν ειχε κανει (ο Ν) :o:o

παιρνει κρεμες και αναλγητικα.

Ο μικρουλης μου τα ιδια...ολη μερα αγκαλιτσα.ααααααααχ και ειναι και βαρυς.

Τι κανετε εσεις;;;

Αναστασια μου να σου στειλω με πμ το κινητο μου να με sm_αρεις το ονομα της μπεμπουλας για νε το βαλω στον τιτλο της 1ης δημοσιευσης;;; Κατα τα αλλα πως εισαι ρε συ;;;ελπιζω να ειναι ολα καλα!!!Πολλα φιλιά.

Ιουλιααααααα...ηρθε η ωρα να στο πω...

Στην αρχη ..στα πρωτα τρενανακια δηλαδη που σε διαβαζα ..σε θεωρουσα πολυ "καθωςΠρεπει" και συντηρουκλα και μη σου πω και ξενερωτη :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol:

Αλλααααααααα μετα εσυ παιδι μου ξεσαλωσες..Εδωσες ρεστα.. Μα που ηταν κρυμμενα ολα αυτα;;; :lol::lol::lol::lol:

Κοιτα..κυκλοθυμικη ειμαι και εγω αλλα δεν επιτρεπω στον εαυτο μου να παραπονιεται... [-x[-x[-x[-x[-x[-x η ζωη ειναι πολυ μικρη για να γκρινιαζουμε .....

Αα και μια συμβουλη μιας και οι χαρακτηρες μας μοιαζουν και μιας και τα αγοριας μας ειναι ιδια κοψια στο χαρακτηρα...εφοσον σε παιρνει ηλικιακα και εφοσον θες να κανεις 2ο παιδακι γιατι το γουσταρεις εσυ και οχι επειδη σου το λενε οι αλλοι ασε να περασουν καποια χρονια να μεγαλωσει καπως ο Γ.

Κοριτσαρες κανω δηλωση...για καφε θα ξαναρθω μονο αν μου κρατησουν και τα 2 παιδια..αλλιως δεν ξαναρχομαι..δεν εχει νοημα..σας σπαω και τα δικα σας νευρα :oops::oops::oops:

Θου,τονακι τι εγινε;;τα ειπατε;;Πω πω ρε θου τι ταλαιπωρια!!!

Λενα μου καποια στιγμη θα τα πουμε κοριτσαρα μου.Του χρονου λεω να ανεβουμε Χαλκιδικη.Απο τωρα τον ψηνω τον προφ.Για να δουμε.

Λενακι ουτε εσεις θα ερθετε Ελλαδα βρε;;;Αργυρουλα αν ειναι να πατε Κροατια γιατι δεν ερχεστε Ελλαδα;;

Α και μιας και το θυμηθηκα..Ιδια μερα γενεθλια με την Μερκελ εχω;;; :ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::lol::lol::lol:

Σισσακι... :-w:-w:-w:-w Ακου τριημερο μανα πραμα... :ymtongue::ymtongue::ymtongue:

Μη κοιτας..τα λεω γιατι ζηλευω :P:P ..εγω ουτε τριωρο δεν εχω... @-)@-)@-)@-)

Χρυσα ξεκουρασου κοριτσακι μου.Παρε με και μενα καμια μερα αν μπορεσεις να τα πουμε (αν μπορω και εγω δηλαδη)

Νατασουλα και Μαρια τα αποτελεσμα των παιδικων βγηκαν;;Εμας οχι ακομη..

Αφρο βαλτου Ζουζουνια "τραγουδαω για τα χρωματα" και επισης κατσε να ζωγραφισεις (οσο γινεται) μαζι του με χρωματα.Καλα ρε αυτος δεν τρωει τπτ.. :o:o:o Γιατι;;;Λογω ζεστης;;;

Ηρθε ο αντρας μου και μου ειπε οτι ηρθε σπιτι μας ο γειτονο_κουμπαρος μας...Παω για μπυριτσα και κους κους....Φιλακιααααααααα

πριν απο καποιες μερς του φωναξα πολυ το βραδυ για να φαει γιατι του ειχα κανει δυο φαγητα δεν δεν ηθελε τιποτα ,τον εβαλα στην καρεκλα με το ζορι και του ειπα πολυ αυστηρα να φαει ....αποτελεσμα εφαγε 2 μπουκιες που τις εκανε 10 μεχρι να τις φαει με τα μουτρα μεχρι το πατωμα ....μετα μου ελεγε σηγνωμη και ηθελε αγκαλιτες ....χαλαστικα και εγω και αυτος για δυο μπουκιες ....δεν ειναι λυση αυτην αν πει οτι δεν θελει δεν θελει ....αλλα γιατι ?

8-}8-}:((:((

Μου βγήκε η Παναγία, Καλέ πόσα γράψατε σε τρεις μέρες, πάνω που μπηκα χαλαρή, λέω καλοκαιράκι τώρα δεν θα πουνε και πολλά! :lol:

Δεν βλέπω φωτογραφίες απο την συνάντηση.. να βάλετε ναι? Βγάλατε δεν βγάλατε? :?::?:

Αφροδιτάκι μου τι κάνετε? Ζορίζεσαι πολύ ε? Ειδικά με τον υπνο? Ρε συ αφρο ηθελα να σου πω για την φιλη σου οτι αν δεν παίρνει βάρος το παιδι καλύτερα να της το πάρει. Τοσα περασε η κοπέλα! Το αισθάνεται αρκετά το παιδι? Κινητικά δηλαδή ειναι εντάξει? :?:

Αναστασία welocome back! :x

Συμπεθέρα υπομονή με τον καιρό. Θα βγει ο ηλιος και σε σας ελπίζω! Πολυ μου αρέσει το γεγονός οτι ειναι ζωηρό παιδι η νύφη μου. Εσυ κουράγιο. :lol:

Λενάκι σταμάτα να παραγγέλνεις οτι παραφαρμακευτικό υπάρχει στο δίκτυο καλέ! :!::YMHUG:

Και εγώ όσο διαφορετικές και να είναι πλέον οι ζωές μας, με τις φίλες και τους φίλους μου δεν χωρίζω. Τις και τους αγαπώ, ειναι κομμάτι του εαυτού μου. Σαν τα τατουάζ μου ενα πράγμα χαχα :lol:

Παναγιωτάκι μου να σου ευχηθώ και απο εδώ Χρονια πολλά για τα γεννέθλιά σου κορίτσι μου, να εισαι πάντα καλά, να σε χαιρονται οι άντρες σου! Περαστικά ρε συ στον Νικόλα, αμαν πια με τις κωλογκαντεμιές! Ευχομαι να πάρεις συντομα ανάσα κοριτσάκι.. :YMHUG::-*

Γωγω τα παιδάκια δεν ειναι απροσάρμοστα, βαράνε επειδή οι μανάδες τους οχι μονο τα αφήνουν να χυπάνε αλλά τους καταστρώνουν και σχέδιο δίνοντάς τους οδηγίες για το πότε και πως πρέπει να χτυπήσουν ωστε να πονέσει περισσότερο.. Τι άλλο θα ακουσω μωρε απο σένα! :twisted:

Σισσάκι τριήμερο ακούω με το καρντάσι! Τέλεια! :x

Ρε παιδιά οι κρισάρες ειναι φυσιολογικές για τα μικρά μας. Ειναι η ηλικία. Μην τρελαινεστε τώρα και εσεις σαν τον Βαγγ που με εκνευρίζει.. Θα περάσουν.. Τα πρώτα χρόνια μέχρι να φύγουν απο το σπίτι ειναι δύσκολα.. :roll:

Ο δικός μου φωνάζει λέγοντας "Μη μιλας εσυ Μαμαααα" αχ Παναγια μου!

Ιουλία μου θα καλυτερεύσουν τα πράγματα. Πρέπει να καλυτερεύσουν.. γιατι αν δεν.. αλίμονο μας! :lol:

Ρε συ Φρανιτάκι, αυτο με το βούτυρο και το κουτάλι που το είδε ο αντρας σου? :twisted: Διατροφικά πάντως δεν έχουν καμια σχέση τα αβγά με τα λουκάνικα πεστου. Δωστε του λουκάνικο αλλά όχι συχνά.

Τι έγινε με τα εισητήρια δεν το έπιασα? :?:

Θουλάκι μου, θα ανεβεις τώρα που είσαι Κρήτη, θα δεις! :D

Τονάκι χαιρομαι που ειναι καλύτερα τα παιδιά, μπράβο!

Συγνώμη σε αυτες που ξέχασα κορίτσια έπαθα υπερπληροφόρηση τόσες σελίδες διάβασα!

Φιλάκια σε όλες! :x:x:x

α καλε ξεχασα εφαγε το παιδι σημερα και μια φετα κασερι ....χορτασε !!! :evil::evil::evil::evil:

μου εχει κατεβασει και ολη την βιβλιοθηκη ...παιρνει τα βιβλια τα βαζει σε σειρα στο πατωμα και περπαταει επανω ...σαν το τρενο ...

Ουι ουι ουι!!!καλε ποσα ειπατε γαλιαντρες;;;;;!!!!! :o Λειπει η γατα(Θουλη) και χορευουν τα ποντικια;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Γνωρισα τη Θουλοοικογενεια και...ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣΑ!!!!!! :x:x:x:x Οτι και να πω ειναι λιγο!!!! Η Θου μια γλυκα και τα αντρακια της αααχχχχχ για δαγκωμα τα σκασμενα!!!!!! :P

Καθε μερα μαζι τους θα ειμαι,τσιμπουρι θα τους γινω!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Καρολινακι που εισαι βρε ψυχη;;;; αρχισε και το παπι τα κολπα;;!! :D Υπομονηηηηη...ετσι μου λενε κι εμενα! X(

Αφρο τη περαε κι εμενα αυτη τη φαση με το μπλε!!! και τωρα ακομη οταν θελει να με δουλεψει μου λεει "αυτο ειναι μπλε!ολα ειναι μπλε"!!! :lol::lol::lol:

Παναγιωτα παιδεμα να πας καπου με τα 2 ε;;;ειδικα οταν το 1 ειναι τοσο ζωηρο...κι εμενα ο κωλος μου βγαινει καθε φορα,αλλα δε τη παλευω και μεσα στο σπιτι..ο Αλεξ θελει συνεχεια να ασχολουμαι μαζι του και να παιζουμε κι εγω δε μπορω ολη την ωρα ρε γαμωτο..βαριεμαι! ε ποση ωρα να παιξει κανεις με τα αυτοκινητακια που τρακαρουν;;;; :roll:

Ερακι πως ειναι εκει οι παραλιες και η θαλασσα;;;ειναι κοντα σας;;; χαιρομαι που αρχισατε να περνατε καλα! :D Ο βαγγελης πως ειναι;;;

Καλα Φραν ο αντρας κανει διατροφικο οργιο στο Σεμπινι!!!! :lol::lol: μα λουκανικο και βουτυρο με το κουταλι;;;; :?

Καλα παιδια ποιος μου ελεγε που ειχε χασαπικο ο πατερας του,οτι παριζακια και λουκανικα δε πρπει να πλησιαζουμε στο χιλιομετρο!!!πηγαιναν λεει κι επαιρναν απο το χασαπικο οτι ηταν για πεταμα να τα κανουν σαλαμια και λουκανικα!!!! :o:ymsick:

κι εγω εντωμεταξυ τρελαινομαι για τετοιες παπαριες!!!!! :?

Ε κανονισε να μην ερθεις Κρητη να ξενερωσω εντελως!!!!! :o σε περιμενουμε με τη Θουλη!!!!!! ;)

Τι αλλο ηθελα να πω;;;;ξεχασα...

Α Αναστασι μη καταπιεζεις τα συναισθηματα σου αγαπη μου με το κουταβι! ειναι δυνατον να μη δεθεις με αυτα τα αξιολατρευτα πλασματα;;;; :YMHUG: ε αν γινει τιποτα τωρα το παιρνεις μαζι σου!!!! :lol::lol::lol:

καλησπερα!

Τονια εχεις πολυ γελιο ρε συ!!!!Σε παωωωωω λεμε!Απορω που δε με χωνευες παλια!!Δεν πρεπει να ησουν κ πολυ στα καλα σου! :P:P:P:lol::lol:

Το κουταβι μαρη σε λιγους μηνες θα ειναι καμια 80ρια κιλα!!!Τι εννοεις "το παιρνω μαζι μου"?? =))=))=))=))

Θεα η Θου εε???Η γλυκια μου!Μακαρι να βρει κ το χαμογελο της συντομα κ μονιμα!

Ερη που χανεσαι εσυ βρε κορτσουδακι?Μ'αρεσει που εβαλες τοποθεσια "Ξανθη"!Στην ξανθη αδερφες μου λεμεεεε! :mrgreen::mrgreen:

Τζουλια αυτο που λεει η Λενα εννοουσα με αυτα που εγραψα...Πως ιιιισως εμεις μπορεσουμε να εξομαλυνουμε μια "παραξενια" τους αλλα κ παλι "ειναι στο παιδι"!!!Δλδ "αγγελουδακι" δεν παιζει να ηταν ο Γ!Ομως η Αννυ για παραδειγμα...πιστευω πως θα μπορουσε να ειναι πολυ "χειροτερη" αν ημουν κ εγω αλλιως...Και οσο σκεφτομαι πως αυτοι οι μακακες γυρω μου εκαναν τα παντα 2 χρ τωρα για να εχω σπασμενα νευρα κ να το κανω κ το παιδι νευροσπαστο... :twisted::twisted::twisted::twisted: Ευτυχως που δεν τα καταφεραν νομιζω...!

Α ναι!!Φραν!Εγω μικρη(2-3 χρ) ετρωγα βουτυρο με το κουταλι :o:ymsick: Μαλιστα δεν ηθελα ποτε να ερθουν οι θειοι κ τα ξαδερφια μου(σε εκεινη τη φαση) για να "μη φανε το βουτονο μας" :lol::lol:

Παναγιωτα φυσικα κ να μου το στειλεις!Αλλα δεν ντρεπεσαι ρε συ ντιπ???για το μονο λογο που θα μου το στειλεις ειναι για να σου πω το ονομα???Εγω φταιω να σου γραψω οτι να'ναι??? :lol::lol::lol:

Πφφφφφφφ!! Ησυχιαααααα επιτελους! Καλε πινω κρασι, με βαρεσε και με το ζορι γραφω :lol::lol:

Ειμαι η Ελενα και ειμαι ΚΑΛΑ!!!!!!!!!! Τερμα κοριτσια η μαυριλα μεσα μου,τερμα η μιζερια μου τερμα ολα! Απο σημερα νιωθω πολυ καλυτερα!!! Αυτο που με εκνευριζει τοσο καιρο με μενα ειναι οτι εφοσον ολα ειναι καλα στην ζωη μου, παιδια, οικογενεια, οικονομικα εγω γιατι να νιωθω ετσι? Παιζουνε βεβαια οι ορμονες ρολο απο την εγκυμοσυνη αλλα μεχρι εδω! Οπως λεει και η Θου: ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ!! Τελος το πρηξιμο :oops:

Συμπεθερα ποσο χαιρομαι που γνωρισες την Θου οικογενεια!!! Ειμαι σιγουρη πως ειναι αξιολατρευτη ολοι!! Βρε τρελη τοσα φρουτα δεν εφαγε ακομα ο Γιωργης που αρχισαμε εδω και 3 εβδομαδες τις στερρεες!! :shock: Θα την ξεκανεις την νυφη μου :lol: Ειναι φαγανουλα? Ο Γ. θα φαει και εμας!! :lol:

Θου θα ανεβεις τωρα στην Κρητη ψυχη μου...σε νιωθω απολυτα :YMHUG:

Ερακι μου καλο δεν ειναι παρα εκχυλισματα λουλουδιων αυτα που περνω! Πειραματα κανω η γυναικα για να μην το ριξω στα πιο βαρια. Ποσο χαιρομαι που περνατε καλα!! Τελειες οι φωτο σας!!

Ιουλια τα ιδια σκεφτομαστε! Μην σκας και τοσο με τον Γιωργη βρε! Ειναι φυσιολογικο στην ηλικια του να τα κανει αυτα. Εμενα η δικια μου να δεις τι κανει απαπαπα!

Αργυ ναι τον Peterzahlt ελεγα και εγω!! Νομιζα δεν τον ηξερες! Σου στελνω τηλ. σε λιγο να τα λεμε! :) Και μενα πρωινα με βολευει καλυτερα τελεια!! :)

Φραν και εμενα το τρωει το βουτυρο με το δαχτυλο :twisted: Της το βαζω στο ψωμι και το περνει με το δαχτυλο η ατιμη! :ymsick: Με λιγη προσοχη θα πεσει η χοληστερινη του.

Νατασουλα με το αεροπλανο πηγαιναμε παντα παρολο που τα φοβοταν αλλα καθεται και βλεπει κατι εκπομπες που βαζουνε με πτωσεις αεροπλανων και τωρα φοβατε περισσοτερο! :twisted: Μονο περισυ πηγαμε πρωτη φορα με το αμαξι και την μικρη και ηταν τελεια! Αλλα με 2 παιδια φετος δεν παω. Ισως του χρονου.

Αφρο στο κανει ρε γιατι βλεπει οτι σε εκνευριζει! Και η Ε. την περασε αυτην την φαση! Καποτε ολα ηταν κοκκινα! Τοσο αφαγος? :o Μαλλον η ζεστη φταιει η το δοντακι που βγαινει! Υπομονη!

Δεν θυμαμαι αλλα...και τοσο που θυμηθηκα παλι καλα! :D

Το κουταβι μαρη σε λιγους μηνες θα ειναι καμια 80ρια κιλα!!!l:

:shock::shock::shock: Εμά γαιδουρι!!! τι ρατσα ειναι καλε;;; :shock::shock:

Αλλα δε πειραζει....θα του βαλεις ενα σαμαρακι,θα βαλεις την Αννυ επανω και τις βαλιτσες κρεμασμενες στο πλαι και θα ξεκινησετε για...Ξανθη!!!!!! :)):)):)):)):)):)):))

Μωρη κι εγω σε παω!!!με κανεις και γελαω τρελα!!!!!! :lol::lol::lol:

Λενακι λες να το παρακανα με τα φρουτα της νυφης σου ε;;;; :? δε βαριεσαι πραμα δε παθαινει..σκυλι σα τη μανα της!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Ετσι να σε ακουω αισιοδοξη!!!!! :-bd:-bd \M/ \M/

Καλα τρομαξε ο δικος σου με τις εκπομπες με τα αεροπλανα και δε τρομαζει με τοσα που δειχνουν καθημερινα οι ειδησεις με αυτοκινητιστικα;;;; στατιστικα τα θανατηφορα ατυχηματα υπρτερουν κατα πολυ εκιενα των αυτοκινητων!!!

καλημέρα σας :x

πρωί και σήμερα (-|(-|

σήμερα πάει ο Λ. εκδρομή σε ένα αγρόκτημα πολύ ωραίο και πρέπει να είναι στο σχ. στις 7.30!!! :?

Τόνιαααααααα μας κόλλησες ρε?! :o:o:o .....μπουμπούκι=38,8 χθες το βράδυ, της έβαλα υπόθετο και έπεσε, μπορεί να έπεφτε και χωρίς δεν ξέρω, εγώ της έβαλα για να αισθανθεί καλύτερα :? ......από χθες το πρωί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί ήθελε να κουρνιάζει στην αγκαλιά μου σχεδόν όλη την μέρα, έχει και μπουκωμένη μυτίτσα (λίγο) και η συμπεριφορά της ήταν περίεργη (δεν ήθελε να κάνει πολλά)....έφγαε όμως, ευτυχώς,......σε λίγο θα πάω να δω τι κάνει, έχει ξυπνήσει κιόλας και είναι στο δωμάτιό της με κλειστή πόρτα!!!! :roll::roll:

Λενάκι το πήρα το τηλ. σου, θα σε πάρω, μάλλον όχι σήμερα διότι περιμένω τους επισκέπτες μου και έχω πολλές δουλειές.......μπράβο που συνειδητοποίησες ότι τελικά τίποτα κακό δεν συμβαίνει στην ζωή σου! :D:x

διάβασα μόνο την τελευταία σελίδα......

συμπεθέρα Καναδή εμφανίστηκες? :D ......τι όμορφο γαμπρό που έχω :x:x

σας αφήνω πάω να ετοιμάσω τα παιδιά......τα λέμε μετά πάλι! :D:x

Καλημεραααααααααααα!!!!!

Σημερα εχουμε τη βαπτιση ε;;;Τελειαααααααααα

Αργυρουλα σε βλεπω...Καλημερα :-*:-*:-* Περαστικα σας καλε!!!Αμαν πια..μας θερισε καλοκαιριατικα.

Αναστασια :lol::lol::lol: μη μου γραψεις κανενα "Αγορίτσα" οκ;;; :lol::lol::lol: αχ παρε με και να τα πουμε κοριτσαρα μου αλλα δεν το βλεπω με 2 τσιριδες εδω μεσα.Ασε....με την Αφρο για να συννενοηθουμε πρεπει να μιλαμε 2 με 3 φορες σπαστα....

Λενακι το Mayday βλεπει ο Π. στο μακεδονια tv????και εγω το βλεπω αλλα για να ξορκισω το φοβο μου με τα αεροπλανα. Απο αυτη την εκπομπη καταλαβα οτι το αεροπλανο δεν πεφτει ποτε απο μονο του αλλα απο εντελως ανθρωπινα λαθη.

Τονια τα ειπατε με τη Θου???Καλα να περνατε ρε κοριτσαρες.

Ρε Αφρο τπτ δεν τρωει ρε...Δηλαδη και πιτσα ντελιβερι να παρεις ή αν φτιαξεις εσυ δε θα φαει;;;ή αν φτιαξεις μακαρονια ή κοτοπουλο;;;

Φρανιτα εμεις εχουμε 174 χολ. και μας εχει στη διαιτα.Παντως εχει φοβερο αιματοκριτη...θα ειναι πολυ δυνατο παιδακι.Ποσες φορες την εβδομαδα τρωει κρεας;;;;

Πηρα εκει που θα παμε διακοπες να ρωτησω αν εχουν πλυντηριο (γιατι ρουχα για 3 μιση εβδομαδες δεν εχω ) και μου ειπε οχι... :?:?:? Μου λεει εχει στο Βολο καθαριστηρια..και του λεω "ΜΑ τα μωρουδιακα στο καθ???" . Ουφφφφφφφφφφφφφφ

Αχ ναι σημερα θα μαθουμε και το ονομα!!! :D αντε γιατι εχετε βαλθει εδω μεσα ποια θα μας σκασει πιο πολυ..η μια με το φυλλο,η αλλη με το ονομα!!!! :P

Παναγιωτα παρε ρε λιγο βρεφικο απορρυπαντικο και πλενε οτι σου χρειαστει στο χερι! αν και μπορεις να ρωτησεις το ξενοδοχειο που θα μεινετε αν μπορεις να χρησιμοποιησεις το πλυντηριο τους..

Αφρο ωραια..τα ιδια σκατα τρωει με τον Αλεξ!!!! :evil:

Μιτσακι τι κανουν οι αρρωστοι σου;;;

Αθηνα εσενα η μικρη;;επεσε ο πυρετος;;;

Σημερα θα παμε θαλασσα με τη ΘουλοΣωσωοικογενεια!!!! :D

οταν του λεω οχι κιτρινο η κοκκινο το λεει αλλα αν τον ξανα ρωτησω στο καπακι "μπλε" :twisted::twisted::twisted::twisted:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κάτι μου θυμίζει!!!! :lol::lol::lol::lol: .....το ίδιο κάνει και η Ρ. :roll::roll::roll:

δεν ξέρω γιατί τόσο πολύ με το μπλέ....αφού καμμιά φορά αν κρατάει κάτι στο χέρι με ρωτάει "είναι μπέ?" :lol::lol::lol::lol:

και ο άντρας μου βλέπει ρεπορτάζ αλλά και ταινίες τέτοιου είδους....εγώ τις βαριέμαι :?

πάντως το αεροπλάνο θεωρείται το ασφαλέστερο μεταφ. μέσο!!!....εγώ στην απογείωση κοιτάω μπροστά αλλά στην απογείωση μου αρέσει να κοιτάζω κάτω για αυτό και θέλω να κάθομαι σε παράθυρο!!!!! :roll::roll::roll::roll:

φεύγουμε.......

Καλημέρα Παναγιώτα :x

Καλημερα!!!!!

δεν αντεχω αλλο...

παει το αποφασησα..σημερα θα φτιαξω ΚΑΙ δοματιο..ΚΑΙ βαλιτσα..μπας και αποφασισει να γεννηθει..

δεν την παλευω αλλο..

Θα μου πειτε σαν γεννηθει καλυτερα θα ειναι;;;;...οχι αλλα τουλαχιστων θα μπορω να κουνιεμαι λιγακι..γιατι τωρα δεν..

Αχ Παναγιωτα μου...ξερεις ποσες φορες λεω θα παρω την Αφρο..με νιωθει για τον ππονο..αλλα λεω κατσε..μια με τον Μανωλη μια με τον Πανουλι..θα με σιχτιρισει η κοπελα..αστο..μετα λεω θα παρω την Θου...μια απο τα ιδια...

στοπ τελος παιρνω την κολλητη μου που ειναι ζωγραφος..ανυπανδρη χωρις παιδια..και προσφατως χωρις γκομενο...ε εκει την πριζω αν και δε με καταλαβαινει.

Αφρο και ο φοφοςτο εκανε αυτο..ολα ηταν "κοτινο"...τωρα και τωρα αρχησε να ξεχωριζει καποια χρωμματα.

Γερμανολενακι χαιρομαι παρα πολυ που εισαι καλα!!!!!!..

ετσι σε θελλω ανεβασμενη!!!!.

Τονια φοβερη η Θου ετσι;;;...να δωσεις διλακαι στο κουκλο Παντελακο στην Αδυναμια μου..!!!

Παω να κανω ντουσ οσο τρωει το σκατιαρικο...θα επανελθω

Ερηηηηη..που ειχατε παει ρε3 Θαλασσα ..ολο θελλω να ρωτισω..τελειες οι φωτος

Καλημέρα,

επιτέλους ο καρβουνιάρης μας άρχισε να γίνεται εξπρες 8-)8-)8-)

Ο Μιχάλης εδώ και 4 μέρες κάνει διάρροια, πόσες μέρες κρατάει η γαστρεντερίτιδα?

Δεν τρώει σχεδόν τίποτα όλη μέρα και έχω αρχίσει και στεναχωριέμαι :cry::cry::cry::cry:

Αναστασία γιατί καλέ δεν σου μιλάω??????

Θα τα πούμε το απόγευμα από κοντά, θα έρθω αλλά χωρίς την Έλενα, γιορτάζει ο Η σήμερα και θα το βγάλω έξω μετά το αγόρι μου :D:D:D:D:D:D:D

Μάρθα καλά κάνεις και μας τα γράφεις, να τα πείς να ξαλαφρώσεις, είμαι σίγουρη ότι θα φτίαξει η διάθεσή σου στην Κρήτη, Σωσώ και Τόνια μαζί νομίζω είναι ιδανικό δίδυμο για να σε ανεβάσουν.

Για την εκπαίδευση τουαλέτας δεν νομίζω ότι φταίει μόνο ο παιδικός αλλά και η ζήλια για τον Παντελάκο.

Μέχρι τον Σεπτέμβρη έχεις χρόνο μην αγχώνεσαι και γιαυτό ;)

Παναγιώτα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς θα βγούν 29/7

Χρύσα υπομονή λίγες μέρες μείνανε ακόμα

Αργυρώ περαστικά στην Ρέα

Ιουλία στο Καλαμίτσι είναι τέλεια, λίγο τσιμπημένες οι τιμές αλλά περνάς πολύ καλύτερα από το να πας σε δωμάτια, ιδίως αν έχεις και παρέα.......

Δήμητρα σήμερα έχετε γιατρό?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Σήμερα είμαι 15+6. Πάντα βάση υπερήχου.
    • Από συμπτώματα δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο,λίγα πονακια αραιά και που στην κοιλια, αλλά έχει αρχίσει και η μέση και με πονάει. Έχω κάνει κοιλίτσα που τέτοια κοιλια είχα στον 5ο στο γιο μου. Επίσης και εμενα οι κοιλια μου όλο μελανιές είναι από τις ενεσεις και πλέον έχει αρχίσει σε πολλά σημεία με την ένεση και ματωνει. Με τραβάει και το δέρμα και με τρώει,πήρα σήμερα bio Oil σε gel να αρχίσω να βάζω για ενυδάτωση.Δεν με νοιάζει να κάνω ραγαδες αλλά να μην με τρώει τόσο που τραβαει το δέρμα.
    • Εγώ δεν είχα κάνει ραντεβού. Ήξερα δύο καλές παιδιάτρους από την κουμπάρα μου, αλλά έλεγα ότι θα ασχοληθώ αφότου γεννήσω. Οπότε κι εγώ την πρώτη παιδίατρο που είχαμε, την γνώρισα στην αίθουσα τοκετού. Ήταν η νεογνολογος του πρώτου παιδιού, οπότε πήγαμε με αυτήν. Τώρα πάλι, τον δεύτερο νεογνολογο/παιδίατρο πάλι εδώ στο μαιευτήριο τον γνώρισα. Ήμασταν τυχεροί εμείς γιατί και οι δύο ήταν πολύ καλοί. Η πρώτη ήταν πολύ καλή σε θέματα θηλασμού κι αυτός είναι πολύ καλός σε θέματα εντατικολογιας. Μας έκατσε καλά! 😅
    • Καταλαβαίνω απόλυτα ότι μου γράφεις, και κάπως έτσι, με τέτοιες αντιδάσεις είναι και ο δικός μου. Αφού όταν το μάθαμε γυρίζει και μου λέει πως αν ήξερε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά δεν θα παντρευόταν. Τεσπα σημασία έχει ότι προχωράμε και κάποια στιγμή ελπίζω με την έλευση πρώτα ο Θεός ενώς παιδιού να του φύγουν όλα αυτα τα κόμπλεξ και οι ανασφάλιες που νοιώθει αυτή τη στιγμή, και οι όποιες ενοχές. Εγώ στο θέμα των ενέσεων έχω σκοπό να τον βάλω να μου τις κάνει αυτός γιατί θέλω να συνετέχει στην όλη διαδιακασία και να μην είναι αμέτοχος. Εξάλλου έχει και εκπέδευση πρώτων βοηθειών, καλύτερα ξέρει κάποια πράγματα απο μένα.  Εννοείται ότι δεν βάζω ταμπέλες στο ότι εσύ φταίς, όχι εγώ φταίω... κανείς δεν φταίει σε αυτή την περίπτωση, απλά έτυχε να πέσει σε μας αυτό το πρόβλημα, οκ! το δεχόμαστε και πάμε παρακάτω. Δεν είμαι απο τους ανθώπους που κάθονται πίσω απο κλειστές πόρτες και κλαίνε για πράγματα που ίσως δεν ήρθαν έτσι όπως θα το ήθελαν, έχω μάθει να παλεύω και να κοιτάω μόνο το ΦΩΣ! που παρουσιάζεται μπροστά μου και τα ανοιχτά παράθυρα.
    • Άντρα γυναικολόγο είχα. Η γυναίκα ήταν η αναισθησιολογος που ήταν μαζί μου.  Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα γυναίκα γυναικολόγο, η οποία όμως επειδή ήταν μεγάλη, σταματησε να αναλαμβάνει γέννες. Μου το είπε στον πρώτο υπέρηχο που είχα πάει να κάνω όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Εκείνη με έστειλε στον γιατρό που ήταν εφημερεύων την ημέρα που γέννησα το πρώτο παιδί μου και ήξερε την υπόθεση μου. Αλλιώς θα καθόμουν να το ψάξω λίγο παραπάνω... Γενικά κι εγώ γυναίκα θέλω, επειδή έχω στο μυαλό μου ότι είναι κάπως πιο ευαισθητοποιημένες με γυναικεία θέματα. Αν και βλέπω ότι υπάρχουν και άντρες όπως ο γιατρός της @Θέτις Κ. που η αντιμετώπιση του θα πρεπε να είναι παράδειγμα προς όλους!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...