Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

Τόνια τι εννοείς 3 μέρες το ένα και 3 μέρες το άλλο??????????????????????

Την 4η μέρα προσθέτεις και 2ο φρούτο την 7η μέρα 3ο δεν τα δίνεις ξεχωριστά

Αργυρώ μόνη εννοείς χωρίς τα παιδιά ή χωρίς τον σύζυγο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και τώρα που το θυμήθηκα είδες τι καλά που τα έφαγε τα φρούτα?

Έχει άποψη από τώρα το μωρό

Όχι που ήθελες να της δώσεις εκείνη την αηδία το ρυζάλευρο :P:P:P:P:P:P:P:P

Αργυρώ μόνη εννοείς χωρίς τα παιδιά ή χωρίς τον σύζυγο?

χωρίς σύζυγο!!! :lol::lol::lol::lol:

και εγώ Τόνια δεν έχω υπομονή π.χ. με το αυγό έδωσα την 1η μέρα τον κρόκο ή ασπράδι (δεν θυμάμαι) και την 2η όλο :oops::oops::roll::roll:

δεν έχω πάει εκεί αλλά είναι και ακριβά αν θέλεις να μείνεις για περισσότερες μέρες, έχει αρκετές δραστηριότητες κ.λπ.!!!

κοιμηθηκε το μωρο μου κ εγω πεταχτηκα γρηγορα γρηγορα στο ψιλικατζιδικο διπλα για σοκολατα κ κοκα κολα..σημαδι οτι δεν ειμαι καλα.. :roll::roll:

λενακι μου μη νομιζεις..ειμαι περιεργο καραβι κ εγω!κυκλοθυμικη ως εκει που δεν παει..

προβληματιστηκα για διακοπες,κ κατεληξα,εχθες,οτι δεν μπορω να υποστω αλλη δοκιμασια για φετος με τον μικρο..τοσο χαλια ενιωθα..

το πρωι αλλαξα γνωμη,μετα ξανα παλι..οπως κ να εχει νατασουλα θα παμε διακοπες χαλκιδικη,χωρις τα εισιτηρια του εοτ,θα τα χρησιμοποιησουμε του χρονου αν ισχυει ακομη το προγραμμα,για κανενα νησακι!

κατι φιλοι μας θα πανε καλαμιτσι στιο καμπιγκ που ειναι τελεια,οργανωμενα κ με πισινα κ δραστηριοτητες για παιδια..μαλλον θα παμε κ εμεις εκει..τουλ.οταν κοιμαται μεσημερι ο γιωργος να λιωνω στη θαλασσα για κανενα εξτρα 2ωρο..ειναι τελεια εκει!

γενικα,να σας πρηξω,ειμαι αχαριστη..δε μου λειπει τιποτα ουσιαστικο,το αντιθετο μαλιστα,αλλα ολο βρισκω κατι για να γκρινιαζω κ να χαλιεμαι..κ να χαλαω κ τους αλλους γυρω μου.............. :(

καποια στιγμη εχθες ελεγα"αντε να ερθει ο σεπτεμβρης να παω στη δουλεια,βαρεθηκα το καλοκαιρι" :shock::shock: μα δεν παω καλα σας λεω..καλα λεω εγω οτι δεν ειμαι ακομη για δευτερο παιδακι..θα το αποτρελανω..

λενακι μου καλο..κανε μια συζητηση ακομη μηπως κ αλλαξει γνωμη ο π. για να ερθετε ελλαδα εσυ κ τα παιδια..απο οσα εχεις γραψει φαινεται ανθρωπος με κατανοηση..θυμαμαι ακομη εκεινο το σημειωμα που ειχε γραψει στον υπολογιστη για το αρθρο με την καταθλιψη! ;)

οπως κ να εχει πηγαινετε καπου να ξεσκασετε!

αργυρω κ λενα εγω τετοια εποχη πριν 6 χρονια,ειχα περασει απο γερμανια,εμενα φραιμπουργκ,ο κολλητος μου εκανε διδακτορικο εκει,ελβετια κ απο εκει γαλλια!μεναμε σε διαφορες πολεις,καταληξαμε παρισι κ φυσικα eurodisney που ηταν παιδικο μου ονειρο κ ειχα περασει αξεχαστα!14 ημερες συνολικα Ελβετια κ Γαλλια..ααχ!κ απο παρισι παλι πισω γερμανια κ μετα αεροπλανο για ελλαδα!

δεν οργανωνεις καμια τετοια εκδρομη,καλα οχι κ τοσο μεγαλη,με τα παιδια θα ειναι δυσκολο,αλλα καπου ν απατε εκει κοντα!θυμαμαι οτι οι αποστασεις ηταν πολυ πολυ κοντικες,μετακινουμασταν με κατι γρηγορα τρενα..

αφρο ουτε εγω θα αντεχα με 2 παιδια μονη..αλλα υποθετω πως αν δεν ειχα επιλογη ..θα αναγκαζομουν να προσαρμοστω..να θυμασαι πως αυτη μονο θα ειναι μια δυσκολη χρονια κ απο του χρονου θα στρωσουν ολα! :)

τονια στο τελος θα μας πεις οτι της εστυψες κ πορτοκαλι μεσα! :o σιγα σιγα βρε!Ειναι μικρη!κατσε στα φρουτα αυτα κ μετα απο λιγες ημερες τροποποιησε οπως σου ερθει!αν κ ψηφιζω ροδακινακι κ ας ειναι αλλεργιογονο..τελη αυγουστου να προσθεσεις παρακαλω! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

να δωσεις πολλα φιλια στη θουλιτσα!

αααα!σημερα ο γιωργος κατουρησε στο γιογιο κ μαλιστα ορθιος!!κ δεν αστοχησε! :shock::shock:

φοβερο σημαδι! :o:o:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οποτε πηρε μια πιστωση χρονου η εκπαιδευση..μικρη ομως! ;)

φυσικα τωρα που κοιμαται του φορεσα πανα!

αντε καλο μας μεσημερι..εφαγα κ τις 2 σοκολατες κ εψαχνα να βρω που ειναι η δευτερη..απο τα χαρτια στα σκουπιδια καταλαβα οτι τις εφαγα κ τις 2 :oops::oops::oops::oops::oops::oops::shock::shock::shock::@):@):@):@):@):@):@):@)

γεια σας κοριτσια!!

αργυρουλα δεν τσακωνομαστε μπροστα στο παιδι

κ αν τσακωθουμε δε φωναζουμε, εγω δαγκωνομαι κ ο τολης βγαζει καπνους απο τα αυτια του :lol::lol:

ουτε εμενα μαρεσε αυτο το μερος, πολυ ψευτικο..

νατασα μου δεν εγινε κατι, οχι.. δεν ξερω

σημερα μια χαρα τα κανει στο γιογιο, μαλλον ηταν μια ατυχη μερα, τι να πω

πεμπι κουραγιο!! κ εγω στον ανασταση δεν ειχα τιποτα απολυτως, ουτε αναγουλες κ σαυτη την εγκυμοσυνη ακομα κ τωρα με πιανουν!

σισσακι εγω, αυτο το ηρεμο κ καλο πλασμα να ζοριζω τον τολη μου???? :lol::lol:

εσυ προσεχε τη χαριλινα που σκαρφαλωσε στο δεντρο :lol::lol::lol::lol::lol:

μιτσακι ελπιζω να μην ειναι τιποτα αυτο με τη μικρη..

εκσταση τα τσισακια κ τα κακακια του σκυλου δεν ειναι τα ιδια με της κορης σου!

εκεινα θα τα μαζευεις θα τα μυριζεις κ θα παιρνεις κ βαθιες ανασες!! :lol::lol::lol::lol:

το μαναρακι μου κλωτσαει!!!! αυριο θα παμε να τον δουμε, πριν τη βαφτιση, ελπιζω να προλαβω..

αυτες οι κρισαρες που λετε, νομιζω οτι μεχρι καποιο βαθμο ειναι φυσιολογικες!

κ ο αναστασης τραβαει μερικες, αλλα νομιζω ειναι επειδη δε μιλαει ακομα καλα

ιουλια κοριτσαρα μου καλη μη ζαλιζεις τοσο το μυαλο σου αγαπη μου!! θυμησου ποσο ενθουσιασμενη ησουν στην κερκυρα! εγω θυμαμαι τη φωνη σου στο τηλ που μου περιεγραφες με τοση χαρα το πως περνατε ακομα κ τωρα!

επισης το καλαμιτσι ηταν το θερετρο μας!!!!!!! ποτε θα πατε? λες να ερθουμε κ εμεις μαζι??

εχει κ σπιτακια εκει ετσι δεν ειναι? γιατι σε σκηνη δε νομιζω να μπορεσω να κοιμηθω...

αφρο κουραγιο κοριτσι μου

χρυσα συμφωνω κ εγω με την τονια οτι ειναι μικρος ακομα ο χρ. εισαι κ στο μηνα σου κατσε κ χαλαρωσε λιγο βρε κοπελια!! μην παιδευεσαι κ με αυτο!

αχ τονια θελω κ εγω να σε γνωρισω!! μονο στον υπνο μου σε βλεπω!! :lol::lol::lol:

τα φιλια μας στη θουλαρα!

μια χαρα τρωει η μπουμπουκα!!! μπραβο!

λενακι δηλ οταν ερχεστε ελλαδα ερχεστε με αυτοκινητο??

γεια σας απο κρητη...\ειμαι χαρουμενη που ηρθα αλλα δε ειμαι καλα\μα τι σκατα με εχει πιασει..\θελω το παλιο μου εαυτο..αληθεια...

ξυπνησαμε το πρωι κ ο θοδωρης εχει τελευταια χουι να τα ριχνει ολα κατω..κ το ειχα αλλαξιερα να το ντυσω κ παει να μου ριξει το νεσεσερ μετα ψαλιδακια κτλ κ του εδωσα μια στο χερι :cry::cry::cry::cry:

μα τι κανω λεω??????????? :?::?::?:

οκ δε στεναχωρεθηκα τοοοσο για τη κινηση που εκανα οσο για το λογο..δε νομιζω οτι ηταν κατι τραγικο..αλλα αυτο αφου το εκανα το σκεφτηκα.. :cry::cry::cry::cry:

ο θοδωρης με το που ειδε το αεροπλανο τρελαθηκε απο χαρα..εγω ελεγα θα φοβηθει..αλλα με το που πλησιασαμε χεστηκε πανω του απο φοβο κ ελεγε δε θελω κτλ..\κ κλαμα κ να μας ακουει το αεροπλανο κ υποτιθεται ειχε δικια του θεση κ σκατα..εκατσε στο μπαμπα του πανω κ κολλησε σα βδελα..μιση διαδρομη ηταν βεντουζα στο αντωνη..\ο μικρος ειχε γκρινια..δε ηθελε μεμε πιπιλα τιποτα..πφφφφφφ\\

με το που φτασαμε ειχαμε προβλημα με τη μετακινηση..δε αφηνα ντα αυτοκινητα να ερθουν αεροδρομιο τα ταξι(καναν μπλοκο)..να εχει ζεστη κ να μη ξερει πως να ερθουν τα παιδια (αδερφη κ γαμπρος να μας παρουν)μας βλεπουν κατι ταριφες(να ναι καλα τιποτε αλλο δε λεω..)κ μας λενε παρτε νερο εσεις εχετε κ μωρα..που θελετε να σας παμε..θα σας παμε :shock::shock:

τελος ηρθε η αδερφη με ενα ταριφα που τη εφερε σε μας μας πηρε κ οοολοι η γυναικοκρατια με τα μωρα στο αμαξι κ ο θοδωρης αγκαλια μου στο αυτοκινητο γτ για να παει στου γαμπρου μου το αμαξι(που εχει καθισματακι) επρεπε να περπατησει με τετοια ζεστη γτ το αφησε μακρια κ ηρθε με τα ποδια αφου δε το αφηναν οι ταξιτζηδες κτλ\σας επρηξα..

σκατα ολε\

το θεμα τουαλετας με εχει κουραση..κ μη πειτε δε ειναι ετοιμος..μια χαρα ειναι..\για τα κακα οκ το βλεπω δε ειναι ετοιμος..\με το που το βαζω πανα τα κανει..αλλιως στο βρακι του..δε νιωθει ακομα να τα αποχωριστει\

για τα τσισα με κανει πολλα πισωγυρισματα..\τα κραταει..\σημερα με νευριασε τοοοοοοοοοσο πολυ που του φωναξα κ ειπα γαλα δε εχει.(το ξερω δε ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΩΣΤΟ)αλλα με φορωσε

\κ φυσικα γαλα δε εδωσα..το κοιμισε ο μπαμπας του :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

σας ζηλευω τοοοοοοοοοοοοσο πολυ λενα νατασα νατασουλα που τα καταφερατε..\εγω πριν απο σας αρχισα κ ακοομα..οκ μα πηγε πισω ο σταθμος αλλο...\\σας ειπα???????????????

σημερα θα πιω καφε μετη τονιααααααααααααααα :D:D:D:D:D:D:D:D:D

φρα υθα τα πουμε??????????????

σας ειπα?δε ειμαι καλα.. :oops::oops::oops::oops::oops:

ειπα κ ξαλαφρωσα..

που εισαι βρε λενιω μου!!μου ελειψες πολυυυ! :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

εμις θα στησουμε την τροχοσκηνη,αλλα εχει κ σπιτακια!ελατε ρε!τελεια θα ειναι να ειμαστε μαζι!!

χτυπα στο google καλαμιτσι κ θα σου βγαλει κ τιμοκαταλογο κ φωτο!

16 αυγουστου λεμε να παμε..εσεις για ποτε λετε;;

κρισαρεις κανει κ ο γιωργος...ουυυυυυυυ!!

με τη διαφορα οτι τις ξεκινησε τωρα που μιλαει καλυτερα..γλωσσα δε βαζει μεσα..

ο,τι κ να του πεις σου λεει"οχι ποτε"! :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

κ εχει διαλυσει τα παντα Παναγιτσα μου.. :roll::roll::roll::roll:

αααχ..θα περασει..

στην κερκυρα ημουν ενθουσιασμενη..αλλα οσο περνουσαν οι μερες ο γιωργος ξεθαρρευε ολο κ πιο πολυ..ντουρασελ το παιδι αυτο..αφου αν τον δεις εχει μεινει μισος!αληθεια!ολο τρεχει,σκαρφαλωνει..δευτερολεπτο δε σταματαει..μονο οταν κοιμαται!ευτυχως τον υπνο δε τον χαλασε..μην ειμαι κ αχαριστη κ σε αυτο..

αυριο αν ερθει νωρις ο χ. θα ερθουμε στη βαφτιση..αλλιως θα μου πειτε τα νεα τηλεφωνικα..κ εχω μια αγωνια για το ονομα,,!

φιλακια πανεμορφες!

καλε λενα το απογευμα θα πατε για μπανιο;πού πηγαινετε;;

ρε θουλη ανθρωπος εισαι, ποσο να αντεξεις???

εισαι ηρωιδα που χωρις βοηθεια, τα θηλαεις ακομα κ τα δυο, κανεις τα παντα στο σπιτι θελεις να κανεις κ τριτο!!!!

εινα υγιες να εκδηλωνεις τα αισθηματα σου, ιεμαι σιγουρη οτι κανεις οση υπομονη μπορεις, αλλα ειναι κ τα δυο πολυ μικρα, κ θα τους φωναξεις λιγο εε κ μια στο χερι δεν πειραζει που κ που, απο το να βγαλεις καρκινο..

γιου αρ μαι χιρο μπειμπι!!!!

α δε θα παμε τελικα για μπανιο, γιατι δεν εχω καμια ορεξη, δεν κοιμηθηκα το βραδυ απο τη ζεστη αλλα με ενοχλει κ η κοιλια μου κ δεν ξερω αν ειμαστε για παιδοτοπο..

εμεις λεμε για οποτε λετε κ εσεις!!!! θα δω τιμες κ θα το συζητησουμε κ απο κοντα!!!

αχ να καθομαστε τα βραδακια να πινουμε τις μπυριτσες μας τα ποτακια μας κ τα ζιζανια να κοιμουνται μεσα!! τελεια!!

να δω μονο ποιος θα τους κυνηγαει να μην γκρεμισουν τις σκηνες!

Λένα τυχαία μέρα ήταν τότε, άσε τον .... μέχρι να απαλλαγεί τελείως από την πάνα ίσως να έχεις τέτοια μικρά ατυχηματάκια ;)

Ιουλία, δεν κατάλαβα όμως γιατί "έπεσες", αφού όλα είναι καλά....εγώ λέω να πας κάμπινγκ, ωραία θα περάσεις ;):D

μωρέ εγώ έχω κολλήσει με θάλασσα :? ..... είμαι κολλημένη: καλοκαίρι=θάλασσα, γαλάζιος ουρανός....άνοιξη=τέτοια εκδρομούλα που λες....φθινόπωρο=φύση και βόρειες χώρες....χειμώνας=σκι, κ.λπ.,....μου είπε ο άντρας μου να πάμε κρουαζιέρα με ποταμόπλοιο από εδώ στην Ολλανδία και βγαίνει το σύνολο πάνω από 2.000ευρώ :o:o εμ δεν πάω κάπου παραθαλάσσια?!!!!

μετά σκεφτόμασταν για Κροατία......και τελικά από την πολύ σκέψη θα μείνουμε στην Βόννη!!!! :?

θουλιτσα εγω νομιζω οτι απλα μαζευτηκαν παρα πολλα τοσους μηνες κ τωρα εκανες μπαμ..ειναι λογικο..

θα συνελθεις..μην πιεζεσαι..

κ εγω σημερα πηγα να δωσω ενα χαστουκι στον γιωργο..στον τοιχο θα κολλουσε :oops::oops:

κ τελευταια στιγμη κρατηθηκα..ευτυχως..εσπασε κ το καινουριο τηλεκοντρολ της τηλεορασης.. :shock::shock::evil::evil::evil::evil: αααααααααααααααχ..

να περασετε ομορφα εκει κατω,που ειναι σιγουρο με την αδερφη σου κ την τονια!θα γυρισεις αλλος ανθρωπος! ;)

φιλακια πολλα!

λενιω μου θες κ ποτακια κ μπυριτσες!!χα χα χα!!φυσικος χυμος κ πολυ σου ειναι!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ια κυνηγαμε εναλλαξ ρε!το εζησα περσυ!μια εμεις,μια οι αντρες!εσυ τυχερη εχεις κ το ελαφρυντικο της εγκυμοσυνης!εμενα να δω ποιος θα με λυπηθει..!!!αντε θα τα πουμε απο κοντα!!

α!αργυρω μου θυμιζεις εμενα!κ εγω απο την πολλη σκεψη εχθες ελεγα να μεινουμε σπιτι! :roll::roll::roll:

ρε ολα καλα ειναι,αλλα ειμαι τοσο αχαριστη που σκεφτομαι τα καλυτερα..ολο λεω"ωραια ειναι εδω,ωραια εκεινο,αλλα ΑΝ ηταν ετσι ο γιωργος θα καναμε εκεινο κ το αλλο,ΑΝ,ΑΝ,ΑΝ,ΑΝ.."κ τελικα δε χαιρομαι αυτα που εχω..

το πρωι ο χ. μου εκλεισε το τηλ. επειδη τον επρηζα με τα υπαρξιακα μου..μα μου λεει να μην εχουμε προβλημα κ να δημιουργεις μονιμως..σα τη μαμα σου κανεις.. :?:?:? !

κ δυστυχως σα να εχει δικιο..

ουφ κ ξαναουφ!βλακειες!

συμφωνω για καλοκαιρι=θαλασσα..να επιμεινεις να ερθετε ελλαδα!στην τελικη τον μπαμπα σου θελεις να δεις! ;)

φιλακια!!ξεκουρασουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

Ιουλία αυτές οι τιμές είναι την ημέρα? φθηνα είναι!! :-?:-?

Θούλη υπομονή βρε.....δώσε τα παιδιά στην αδελφή για λίγο και ξεκουράσου!!! :D .....εκεί με τα ξαδέλφια θα ξεχαστεί ο Ντόντος!!!! :!:

βρε ιντερπολ!!! :lol::lol::lol::lol:

την ημερα ειναι!ναι!τί εννοεις ρε φτηνα;60ε σπιτακι κ 7 ε το ατομα κ 4 το παιδι=78 την ημερα!κ εισαι κ σε καμπιγκ..αλλα αυτο εμενα μου αρεσει!ολα ειναι διπλα σου,ουτε να παιρνεις αυτοκινητο,ουτε τιποτα!

παντως,οι διακοπες στην κερκυρα πιο οικονομικα μας βγηκαν απο ο,τι υπολογιζω!αλλα χαλαλι!αρκει να ξεκουραστω και σωματικα πια!

δεν ερχεστε αργυρω κ εσεις εκει;; :idea::idea::idea::idea::idea::idea::idea::idea::idea:

Kαλα οποια Σαλονικια δεν ερθει αυριο στη βαφτιση ειναι σαπια μπανανα!!! :lol::P Εκτος της Θου κ της Χρυσας που δικαιολογουνται!

Ιουλια για σενα κυριως χτυπησε η καμπανα! :P

Δε μου λες...Οταν εψαχνες τη 2η σοκολατα ηταν για να την φας????Δλδ ειχες ηδη φαει 2 κ εψαχνες για 3η??? :shock::shock::shock::lol::lol::lol::@):@):@):@)

Το σκυλακι ειναι μια στην πισω αυλη,μια εδω,μια στην πεθερα μου!Χθες βραδυ κοιμηθηκε στο σαλονι με τον Α!Μαλιστα κοιμηθηκαν κ οι 2 στο πατωμα! :lol::lol::lol: (φανταστειτε ποσο αναισθητος ειναι ο Α!στο ΜΑΡΜΑΡΟ! :o )Ειναι dog de bordeaux!Πανεμορφος και ηδη μεγαλος!Σχεδον 1,5 μην κ πρεπει να ζυγιζει 6 κιλα στανταρ! :x:x Προσπαθω παρα παρα πολυ να μην δεθω μαζι του γτ μαλλον θα τον εχει στο εργοστασιο οταν μεγαλωσει λιγο ακομη...αλλα κ εδω να τον ειχε παλι δεν θα ηθελα να δεθω μαζι του...καταλαβαινετε!

Καλα ρε συ ο Γ ειναι ταλιμπανακος τελικα!Αλλα να σου πω την αληθεια φιλη μου...Νομιζω πως κ εσυ δεν ηθελες ουτε μια σταλα να ηταν διαφορετικος!και καλα κανεις!Αλλα μην παραπονιεσαι! :lol::lol::lol:

Πχ εκεινη τη μερα που εκεινος επεμενε να ανεβαινει στο τραπεζι του μπαλκονιου,κ εσυ αντι να τον κατεβασεις...κατεβαζες τα πιατα κ τους καφεδες!Ντοινγκ! :lol::lol::lol::P

Λενακι απο Γερμ. ελπιζω να ερθετε Ελλαδα να χαλαρωσεις κ εσυ! ;):D

Εμεις μαλλον 10 αυγ παμε θασο...

Θουλη μου ευτυχως ολα καλα με τις μετακινησεις σας εν τελει!

Νατασουλα σε ξεχασα κ πριν!ντροπη μου!!!

Θα ερθεις αυριο??Δε μου μιλας???εεελα μη με αγνοεις επειδη σε ξεχασααααα!!!! :P

Αργυρω η Μαγδα αργει ακομα να ανεβει!Νομιζω αρχες αυγ φευγει απο ελλαδα ο αντρας της κ μετα τις 15 εκεινη με την "Φατελα" :lol: !

Τονακι μου γλυκο συγκρατησου με τη φρουτοκρεμα!!!!Πηρες φορα!!!! :lol::lol:

Εχουμε κ αλλο σκυλο βρε!Τον Μαγκα που σας ελεγα οτι γαυγιζει ΚΑΘΕ μεσημερι οταν κοιμιζω την Αννυ! :P

Αφροδιτακι κ εγω αυτο φοβαμαι...Μην της λειπει ο μπαμπας της! :(:?:? (ασχετο)

Σισσιω περιμενω πμ σου!

Παω να φαω κ εγω καμια σοκολατιτσα!

δεν ερχεστε αργυρω κ εσεις εκει;; :idea::idea::idea::idea::idea::idea::idea::idea::idea:

άμα έρθουμε εμείς θα φύγετε εσείς εξ αιτίας της γκρίνιας μας!!!! :?:lol::lol::lol: .....όμως θα στείλω την Ρ. να γνωρίσει τον Γιωργάκη να χαλάσουνε και τίποτα!!!! :lol::lol::lol::lol:

Λενακι μου τι ωρα πας να δεις τον μπεμπη αυριο???Ο Τ βρηκε τπτ για δουλεια?

Ιουλια ξεκολλα πλιζ!!!Γιατι δεν αλλαζεις αφου εχεις εντοπισει το "προβλημα"???Αφου ξερεις οτι σε τρωει μεσα σου αυτο το πραγμα...Δλδ ελεος!Να μην εχεις προβληματα κ να γκρινιαζεις!!!αααααπαπα!!!!! [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=thefinger.gif] [smilie=thefinger.gif] (χαχαχαχαχαχααχ για το φινγκερ γελαω)

Και πραγματικα νομιζω θα γινεις οχι απλα ιδια αλλα χειροτερη απο τη μανα σου!(ολες μας δλδ)Και η μονη διεξοδος ειναι να το αλλαξουμε πριν την πατησουμε! ;):D8-)

Τι αλλο θα ελεγα??!!! :roll:

ρεσυ ιουλια οταν νοικιαζεις σπιτακι ειναι εξτρα το ατομο???

σιγουρα?? αυτο εννοει οτι για διανυκτερευση ειναι εξτρα?

ουφ, δηλ θελουμε ενα κατοσταρικο τη μερα! θα με χωρισει ο τολης!! :lol::lol::lol:

αχ λατρευω το καμπινγκ!!!!!!!! μακαρι να μπορεσουμε να ερθουμε!!!!

εκσταση εχουμε ραντεβου 5.30!! φανταζομαι οτι θα ξεμπερδεψουμε νωρις κ θα προλαβουμε!!! :D

αλλα χωρις τον μικρο..

αστην μωρε να γκρινιαζει κ να τρωγεται!!

θα γερασει γρηγορα κ εμεις θα ειμαστε ακομα τρελα μωρα!! :lol::lol::lol::lol:

αναστασιαααααααααααααααααα!! :lol::lol:

ρε εψαχνα τη σοκολατα γιατι νομιζα οτι εχω φαει μονο μια! :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

οχι ρε..θα ηθελανα ειναι πιο ησυχος,πιο υπακουος μαλλον..δεν ακουει κανεναν..

κ για το σκηνικο με το τραπεζι..απλα ξερω οτι δε θα κατεβαινε,αλλα θα ειχαμε κλαμματα κ υστεριες κ κατεβαζα τα υπολοιπα..που οσο να πεις δεν φερνουν αντιρρηση! :lol::lol::lol:

τις τελευταιες εβδομαδες ομως εχει παραγινει το κακο..κ δεν περνούν κ αλμα αναπτυξης να το δικαιολογησω..φταιω σιγουρα κ εγω καπου..τα παιδια δε γεννιουνται ταλιμπαν!προσπαθω πολυ να ειμαι ηρεμη..σημερα ζωγραφιζα μαζι του ωρες..βαριομουν,αλλα χαιροταν κ τουλ.καθοταν στο καρεκλακι του..αρα ισως θελει περισσοτερο παιχνιδι μαζι μου..πού να τον ειχα κ παραμελημενο.. :shock::shock::shock:

αααααααααααααααααααααααααααααααααχ ξανα!!!

θα προσπαθησω βρε να ερθω!ειπα!ωριμο αχλαδι! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αργυρω σε χλμ δεν ξερω,αλλα ειναι 1,5 ωρα απο θεσσαλονικη..κοντα ειναι,αν λαβεις υποψη οτι ειναι απο τις πιο απομακρυσμενες παραλιες χαλκιδικης!αλλα ειλικρινα..σαν τις παραλιες εκει..δεν εχει ρε κοριτσια πουθενα!ολο το δευτερο ποδι ειναι στολιδι πραγματικο!νερα ονειρεμενα!ας κανω παλι ααααααααααααααααχ!! :roll::roll:

φιλακια!!

καλεεε!μη δενεσαι με τον σκυλο!!α πα πα πα!μα εισαι τρελη! :lol:

λενα στο εβγαλα το κοστολογιο!78 ε συνολο την ημερα!οχι κ 100! :lol::lol::lol:

για τα υπολοιπα θα σχολιασω μετα!ας πατησω υποβολη τωρα!

α επισης ο τολης δεν εχει ρει τπτ :(:(:(:(:(:(

ρεσυ ψαχνουμε κ στο ιντερνετ κ εχει ελαχιστες αγγελιες!!!

αλλες φορες που κοιτουσε οι σελιδες για πωλητες ηταν καμια 40αρια τωρα ειναι ζητημα αν θα ειναι 7!!

θα βρει λεει κατι ισα ισα να βγαζουμε το μηνα κ απο γεναρη θα κοιταξει να βρει κατι τουριστικο προς χαλκιδικη.. εχει κ τις ξενες γλωσσες, εχει κ τα οικονομικα, τι να πω..ας ξενιτευτουμε, αν ειναι να εχει δουλεια...

100 θα ειναι!! βαλε κτα εξοδα για το φαγητο, σιγα μην καθομαι να μαγειρευω καθε μερα!

αρκετα βγαινουν αλλα θα δουμε!

θελω πολυ να αραζουμε τα βραδια με τα κοκτειλ ανα χειρας κ οι χουλιγκαν να ονειρευονται!

ο γιωργος δεν ακουει καθολου, πραγματικα

κ ο δικος μου ειναι ζωηρος πολυ αλλα αν του υψωσω λιγο τη φωνη η του πω οτι η μαμα τωρα θυμωνει αμεσως μαζευεται!

εγω θυμαμαι μια μερα που ηθελε να βαλεις το στρωματακι μεσα στη ντουλαπα κ να μπει κ εκεινος

κοριτσι μου τι υπομονη εχεις!!!! εγω θα τον ειχα κλειδωσει εκει!!! :lol::lol:

Ωπ, ωπ! Πήρατε φόρα! Μ' αρέσετε! :D Δεν σας διάβασα ακόμα, σε λίγο.

ΤΑ 'ΧΩ ΦΤΥΣΕΙ!!!!!!!!!!!! @-)@-)@-)@-)@-)

Αναστασί μου, εσύ με ρώτησες αν κοιμάμαι; :roll:

Η απάντηση είναι... =))=))=))=))=))=))=))=))=))

Το βράδυ κάνω πανηγύρι ΑΝ τυχόν χτυπήσει 2ωρο και την ημέρα... ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΑΤΙ το άτιμο το μικρόβιο!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

Σήμερα δε, μ 'εχει πεθάνει!!! :((:((:(( Δεν κοιμάται ούτε στην αγκαλιά μου λιγουλάκι!!! Μάλλον ξεκίνησαν οι κολικοί... :-s:-s:-s Δεν αναπαύεται πουθενά, κάτω ούτε κατά διάνοια και πάνω μου -μάλλον με μυρίζει- και ψάχνει στήθος!! Έλα όμως που της δίνω και δεν θέλει!!! :shock::shock::shock:

Πονάει το κεφάλι, πονάει κι η πλάτη μου, πονάω παντού!!! :(

ΟΥΦ σήμερα!!! Ο Υ Φ ! ! !

(συγγνώμη που σας έπρηξα...) :oops:

Βρε για το φαγητο,θα σου μαγειρευω εγω ,μη σκας!το καλυτερο μου ειναι!κ στην κερκυρα μαγειρευα!πόυ να κατσεις εξω να φας με τα ταλιμπανακια! :lol::lol:

τουλ.εχω κ μαρτυρες οτι δεν ειμαι υπερβολικη για τον γιωργο! :roll::roll:

τωρα να δεις πως εγινε..αναπολω εκεινες τις ημερες.. :roll::roll::roll::roll::(:(:(:(:(

αν ειναι να βρει κατι καλο,να πατε χαλκιδικη κοριτσαρα μου..συμφωνω απολυτα..

ας ελπισουμε για το καλοκαιρι να βρεθει κατι! ;)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ειπαμε "ωριμη" εισαι κ φαινεσαι!!! :P:P:P:P:P Εγω προτιμω το "μουχλιασμενη"!!! :lol::lol::lol::lol:

Αν θελεις το συζηταμε απο κοντα το θεμα "ταλιμπαν!Γεννιεσαι ή γινεσαι?" :lol::lol::lol::lol:

Παντως ενω πιστευω πως με προσπαθεια απο εμας καποια πραγματα κ συμπεριφορες ισως μετριαζονται! ;););)

βεβαια καποια παιδια το εχουν μεσα τους βρε παιδακι μου!

να σας πω ενα παραδειγμα.Πηγαιναμε καθε απογευμα σε μια παιδ.χαρα εκει στη σαρτη.Ειχε μια κατασκευη με 2 τσουληθρες 1 κανονικη κ μια πολυ ψηλη(3 μ στανταρ) κ αναμεσα γεφυρουλα.Στα καγκελα της γεφυρας ειχαν βαλει εκεινο το πλαστικο πλεγμα γτ αλλιως θα χωρουσαν τα μωρα να πεσουν.Σε 1 σημειο ειχε κοπει το πλεγμα.Η Αννυ περα δωθε ουτε μια φορα δεν δοκιμασε να χωρεσει απο εκει...Μονο ηθελε να πηγαινει στη μεγαλη τσουληθρα που δεν ειχε κ προστατευτικα καγκελακια!(η καρδιααααα μου!!!)Καποια στιγμη ηρθε ενα κοριτσακι λιγο μικροτερο.5 μερες δεν το ειχα ξαναδει αρα θα ηταν 1η της φορα.Με το που ανεβηκε λες κ ειχε gps επικινδ,σημειων κ αμεσως πηγε να βγαλει τα ποδαρακια απο το κενο! :o:o Αρα???καποια παιδια γουσταρουν τρυπες για να χτυπησουν κ καποια αλλα θελουν να γινουν σουπερμαν! :lol::lol::lol::lol:

Ξεφυγα χωρις λογο!Ουφ!!!!Οτι να'ναι! :oops:

Λεναρα μου νομιζω πως πρεπει μεσω γνωστων να ψαχνετε...αγγελιες σιγα μην βρειτε τωρα...Μακαρι να γινει κατι καλο..

Δημητρουλα μου κουραγιο καλη μου!!!Πολλες τα περασαμε κ οπως βλεπεις-σχεδον 2 χρ μετα- ειμαστε ακομα ζωντανες κ ξυπναμε μοοοοοονο 1-2-3 φορες τη νυχτα!!!χαχαχαχα

μπα το καλοκαιρι δε νομιζω.... νεκρα νεκραααααααα!!

δεν εχουμε κ γνωστους να πεις οτι θα μας βοηθησει καποιος... τι να πω

αυριο πρωι θα παει στον οαεδ να δει αν κ ποσο εγκριθηκε το ταμειο του

συζητησαμε κ με τη σπιτονοικοκυρα κ μας μειωσε λιγο το νοικι... παλι καλα!!!

τι εννοεις χειροτερα απο τοτε???

κ ακομα δεν αρχισες τα χαπια??

αν ειναι να μου μαγειρευεις εσυ... χαλαλι σας!!!!

μιτσακι κουραγιο κοριτσι μου!!!

εγω εβλεπα τη μικρη της γωγως κ ολο την εφτυνα μα τι υπνους τραβαει αυτο το παιδι!!!

Ανασταcia η Ρ. ανήκει και στις 2 κατηγορίες!!! :lol::lol::lol:

εγώ πάντως πιστεύω ότι αν οι γονείς ασχολούνται όλη την ώρα με τα παιδιά, με παιχνίδια και δημιουργικά τα παιδιά δεν γκρινιάζουν, δεν κάνουν σκανταλιές, αυτό όμως δεν είναι εφικτό....πόσο να ασχοληθείς πια? όταν θέλεις να κάνεις και άλλα πράγματα....η πολύ ελυθερία όμως κάνει τα παιδιά ανεξέλεγκτα ..... π.χ. για το τηλεχειριστήριο μια φορα το πήραν και τα δύο, τους είπαμε όχι και δεν το ξαναπήραν, αν το αφήναμε σαφώς και θα το χαλούσαν!!!!

φεύγω

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...