Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα! Ακυρο απο την πλευρα μου. Η Ιλιανα ανεβασε 39 χτες το βραδυ!

Που εισαι Τονιααααααααααααα!!!!!!!

Απο εκει ξεκινησε! Μολις κανονισα μαμαδοσυναντηση, αρρωστησε ο Αλεξ! Σημερα η δικια μου. Παω να τη μετρησω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφρο αμα δεν παιρνει βαρος...καλα θα κανει να της το παρει αμεσα...με το καλο ολα να πανε οπως τα θελει!!!...αφου ειναι ηδη στο μηνα της,εκανε και τις ενεσουλες ολα θα πανε κατ'ευχην.

Αθηνα τι γκαντεμια ειναι αυτη!!!!!!

Αργυ εμεινα ετσι :-o με αυτο που ειδα!!!! αν ειναι δυνατον!!!και καλα παει ο κοσμος να ψωνισει απο τις ραγες του τρενου;;;; πουθενα αλλου δεν ειχαν να στησουν τη λαικη του;;;; :shock:

Σισσακι ευχαριστω ρε για το αξιοθαυμαστη!!! :oops::oops::oops: εχω ακομη 27 μερες μεχρι να κλεισω τους 6 μηνες! :roll:

Και οντως που ηταν η μανα του κοριτσιου που τσιμπουσε τη Χαριλινα;;;;; :-w Ρε ουτε εγω μπορω να βλεπω να χτυπανε το παιδι μου κι ας ειναι και το αλλο παιδι!!!! :evil: αλλο τωρα να παιζει με ενα φιλο του και να τσακωθουν και να πεσει καμια σφαλιαρα..αλλα να πηγαινει το αλλο και να το τσιμπαει ξανα και ξανα;;;; ε πολυ καλα του εκανε η Ιωαννιτσα!!!!! :lol::lol::lol:

Χρυσα πολυ ευαισθητος ο Φοφος βρε παιδι μου με τις αλλεργιες του...πω πω θα ειχα κι εγω πολυ αγχος στη θεση σου.. :? απο κουνουπι εγινε τωρα αυτο;;; :(

Παντως θυμαμαι μια περιπτωση στο παρεντς που η κοπελα μπηκε στη 39 για καισαρικη επειδη ηταν αναποδα και τελευταια στιγμη της λεει ο γιατρος να κανουν ενα υπερηχο,ετσι για τη τιμη των οπλων,και ειχε γυρισει το μωρο!!!! :o ε πηγε σπιτι της και γεννησε σε λιγες μερες φυσιολογικα!

Οποτε μη χανεις τις ελπιδες σου!!!! ;)

Μιτσακι καλη μελετη βρε!!!! :lol:

ΑΘΗΝΑΑΑΑΑ;;;;;!!!!! :o:o:o:o Αν ειναι δυνατον!!!!!!! :o:o Καλα αν ειχα ερθει το Σαββατο,θα νομιζα οτι σας κολλησαμε εμεις και θα πεθαινα απο τη στεναχωρια μου!!!! :? μονο πυρετο κανει το πουλακι μου;;; μακαρι να ειναι η ιδια ιωση με τον Αλεξ και σε 2 μερες θα ειναι περδικι! :roll:

Αυτο το κακο εχει η Κρητη..κακο κλιμα με πολυ υγρασια και οι ιωσεις ειναι στο φορτε τους!!! :evil:

Βικυ αυριο θα στειλω το πακετο...πηρα και το δευτερομπουκαλακι σημερα οποτε ειμαστε κομπλε.

Τονια οταν πηγαινα στο Παπαγεωργιου οι νοσοκομες λεγανε για μια κοπελα που της γυρησε το μωρο πανω στο φορειο για το χειροργειο.,.,..

Ειναι ενας λογος για τον οποιο θα περιμενω μεχρι τοπ τελος..και οτι φωτισει ο Θεος..

Παντως στο θεμα αλλεργια ειλικρινα δεν τη παλευω αλλο...

να δω σε τι αλλο θα εχουμε αλλεργια..

Ρωτώ την Ρ. "είσαι όμορφη?"

Ρ "ναι όμορφη"

εγώ "εγώ είμαι όμορφη?"

Ρ. "όχι" :o:o:o:o:o

Εγώ "τι είμαι άσχημη?"

Ρ. "ναι άσχημη" :o:o:o:o:shock::shock::shock::shock:

Χρύσα περίμενε ποτέ δεν ξέρεις, απλά ακολούθησε την στιγμή ;)

τωρα που ειπατε για παιδακια που χτυπανε

προχες που ειχαμε παει στο ριβερ γουεστ και ο μικροσ επαιζε στον παιδοτοπο ηταν μεσα σε ενα σπιτακι με ενα κοριτσακι στο μποι του ,διπλα απο το σπιτακι υπηρχε και μια κουζινα με κουζινικα ,βλεπω καποια στιγμη τον Μ να εχει ενα τηγανι (μεσα στο σπιτακι) και να δεινει μια τηγανια στο κεφαλι (οχι δυνατη,δεν εκλαψε το κοριτσακι) το κοριτσακι ...με το που το βλεπω παω αμεσως απο το παραθυρο και του ειπα οτι δεν χτυπαμε και να πει συγνωμη ....δεν ειπαι αμεσως και και του ειπα 2φορες ακομα μεχρι που ειπαι ...σηκωθηκα και ειπα στον μπαμπα της που ηταν διπλα και εβλεπε "σας ζητησαμε συγνωμη παντως" και χαμογελασα ,ευτυχως ο μπαμπας της γελουσε και εκεινος και μου ειπαι παιδια ειναι και του λεω "μα αντι να χτυπισει με το τηγανη η μικρη αυτον σαν γυναικα το εκανε εκεινος " γελασαμε πολυ με τον μπαμπα της .

E ρε γλεντια!!!!!

Περαστηκα ρε συ Αθηνα..ελπιζω να μην ειναι τιποτα!!!!

Αχ παιδια...τον φοφο θα τον ξεπουπουλιασω...η μαλλων πρωτα θα ξεπουπουλιασω την πεθερα που εχει παρει ολα..μα ολα τα παιχνιδια με τα οποια παιζει κατω...και με τι να ασχοληγθει περα απο το να με πριζει..δεν μπορει να βλεπει και τηλεωραση ολη μερα!!!!

Αργυ πεθανα με τη Ρεα!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: κανε παιδια να δεις καλο!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αφρο ναι ρε εσυ πηγες αμεσως και επενεβεις,δεν ειναι το ιδιο..δεν αφησες το Μανωλακη να χτυπαει το παιδακι κι εσυ στο κοσμο σου! ;) κι εμενα ο Αλεξ εχει ταραξει τη Μαρθουλα,αλλα ειμαι εκει..και σε λιγο που θα αρχισει να του "παιζει" και η Μαρθουλα καλα θα του κανει!!!! :lol::lol:

Αλλα τηγανια ο Μανωλακης;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Αθηνα δε σου τρεχει πουλακι μου να συναντηθεις... :( τι κανει το μωρο;;;

Χρυσα ελα μετα να ξεπουπουλιασεις και τον Αλεξ γιατι κι εμενα δε παιζει με τιποτα,θελει να βλεπει τβ ολη την ωρα και μου πρηζει τον ερωτα!!!! :lol::lol::lol:

Ξεκινώ κι ό,τι προλάβω... :lol:

Παναγιωτοσυμπεθερούλα μου!!!!!!!! :x Έστω και λίγο καθυστερημένα... Χρόνια πολλά, καλά κι ευλογημένα!!! :ymparty: Να ζήσεις γλυκιά μου, να τα εκατοστήσεις, να σε χαίρονται οι άντρες της ζωής σου!!! :YMHUG: Να 'σαι πάντα καλά, χαμογελαστή κι ευτυχισμένη!!! :x:x:x

Αργυρούλα, η φραουλίτσα σου είναι μεγάλο τυπάκι και μ' αρέσει πολύ που είναι ατρόμητη και δε μασάει πουθενά! \M/ Όσο για το σεντόνι που χάθηκε... :evil: Είχα κάνει copy και μετά έσβησα ένα κομμάτι που δεν μου άρεσε. Με πετάει έξω, γυρνάω να κάνω paste κι αντί για το σεντόνι, εμφανιζόταν το σβησμένο κομμάτι!!! :shock::evil: Βασικά... το λαπιτόπι μου πνέει τα λήσθια!!!! :? Πρέπει να το επιμεληθώ...

Το περιστατικό στον παιδότοπο σας το περιέγραψαν τα κορίτσια!!! Οφείλω να ομολογήσω ότι γέλασα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με το όργιο τη Γωγώ! =))=))=)) Και παρότι έχω πει στη Β ότι δεν χτυπάμε ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, χαίρομαι πάρα πολύ την Ιωαννίτσα (πχ) που δεν μασάει πουθενά και υπερασπίζεται τον εαυτό της!!! \M/ Με κάποιο τρόπο πρέπει να μάθουν να αμύνονται... :roll: Κι η δικιά μου σαν το Χαριλινάκι και χειρότερη... :?:(

Σισσάκι μου όμορφο, σου έχω πει ότι σας έχω μέσα στη καρδιά μου; :x:x:x

Τα έγραφα αναλυτικά στο σεντονάκι που χάθηκε! :evil:

Η Χαριλίνα είναι τρισχαριτωμένο παιδάκι, την απολαμβάνω... :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Περαστικά της μωρέ!!! :( Ελπίζω να περάσει πολύ γρήγορα!!!

Η Ιωάννα επίσης!!! :D Κοινωνική, ανεξάρτητη, την χαίρεται η ψυχή μου!! Με το που μας είδε, είπε στη Β "γεια χιου Βαχιλική, τι κάνειχ; Είχαι καλιά;;;" Στοματάκι απίθανο, δεν τη χορταίνω!!! :YMHUG:

Κι ο Αναστάσης επίσης γλύκας!!! :D Του έλεγε ο μπαμπάς του να τον βγάλει φωτογραφία κι αυτός αντί να χαμογελάσει, ξεκαρδιζόταν!!! :D:D:D

Κοριτσούδια μου κι εγώ για σήμερα μάλλον δε θα μπορέσω, γιατί μου είναι δύσκολο να κινηθώ και με τα δύο. Αλλά θα το προσπαθήσω αν τελικά ισχύει... :roll: ΙΣΧΥΕΙ;;;

Αθηνούλα, πολλά περαστικά στην Ιλιάνα!!! Τι κρίμα!!! :(

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!!! Το μικρόβιο φωνάζει κι εγώ ακόμα να μαγειρέψω!!!! Χαμός!!! Ήθελα να πω κι άλλα, αλλά πάω!!!

γελάω τοσο πολυ με τις παιδαγωγικες μεθοδους της γωγως! :lol::lol::lol::lol:

τρελάρα!!!

εγω πάλι,επειδη ο γιωργος ανηκε στην κατηγορια που χτυπουν,ημουν παντα διπλα να γλιτωσω ο,τι μπορω!ευτυχως το ξεπερασε,αλλα οταν βλεπω να τον χτυπουν..καλα οχι δυνατα..το ευχαριστιεμαι! :oops::oops: του λεω παντα"ειδες πώς ειναι;;εσυ οταν τα χτυπουσες σου αρεσε;φατε τες τωρα να μη το ξανακανεις! :oops::oops::oops::oops: "

εννοειται πως λεω κ τα κλασικα"κατα λαθος εγινε..δε το ηθελε το παιδακι.."μωρε ειναι μικρουλικα..

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως οταν τον χτυπουν δε χτυπαει,αλλα απομακρυνεται!κ μου αρεσει αυτο να πω την αληθεια..να μην καθεται να τις φαει σε αυτη την ηλικια,αλλα να μη χτυπαει κιολας..

μεγαλωνοντας θα αμυνθει,ακομη ειναι μικρα τα παιδακια κ θεωρω οτι δε χτυπουν συνειδητα για να κανουν κακο..το λεω γιατι ειμαι σιγουρη πως κ ο γιωργος οταν χτυπουσε δε το εκανε επειδη ειναι απροσαρμοστο κ κακομαθημενο,αλλα ..κ εγω δεν ξερω γιατι.. :roll::roll:

οποτε δεν μπορω τωρα να κατηγορησω καποιον που εκανε αυτο που καναμε..μεχρι ενος σημειου βεβαια..

η μαμα μου παλι γινεται τουρκος κ τριχα να πειραξουν απο τα μαλλια του γιωργου..κατι σα τη γωγω ενα πραγμα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

για την τηλεοραση ,τον μαλωσα ρε τρελες εννοειται..αλλα του εδωσα κ το ελαφρυντικο των συνεχων διακοπων της δεη! :?:?:?

τραβουσε καλωδια,αναβοσβηνε κουμπια..ε..εγινε!περιμενω να τη παει ο χ. στο συνεργειο της samsung να δουμε αν τελιακ θα χρειαστουμε καινουρια,που για εκει το κοβω..

τεσπα!παντως κουλ δεν ημουν..τωρα καλα ειμαι!

νατασουλα βγηκαν τα εισιτηρια εοτ για τεβε κ δημοσιους!

λενα εχω ΤΙς δουλειες για απογευμα..θελετε να παμε αυριο;;πες ναι!!κ εμας μας λειψατε!

σισσακι γελαω με τα καψονια που σου εκανε ο τολης! :lol::lol: σε φανταζομαι να ψαχνεις τις κορυφες των δεντρων! :lol::lol:

αθηνα περαστικα σας! :(

α!μαλλον θα σταματησω την εκπαιδευση πανας!τριτη ημερα κ μου καταεχεσε το σπιτι!νομιζω οτι δεν ειναι ετοιμος!τί λετε;στις ποσες ημερες να τα παρατησω; :?:?

φιλια σε ολες!

Αργυ πεθανα με τη Ρεα!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: κανε παιδια να δεις καλο!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

έλα μου ντε!!!....χάθηκε ο κόσμος να πεις "είσαι όμορφη μαμά" και ας μην το πιστεύεις!!!! :lol::lol::lol::lol: ....να ανέβει και το ηθικό μας!!!! :roll::roll::roll:

εγώ στον Λ. λέω να αμύνεται και να υπερασπίζεται τα πράγματά του.....εντω μεταξύ δεν έχει καθόλου δύναμη, δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του!!!! :( ....πολύ αδύνατος/μος!!! .... η Ρ. έχει πιο πολύ δύναμη!!! :shock::shock::shock::shock::shock: .....και τρώει δεν λέω....τρώει στο σχολείο - δεν ξέρω τι ποσότητα, αλλά κάτι θα τρώει - και με το που έρχεται τρώει και ένα πιάτο από το φαγητό μου, μετά θα φάει και σνακ.....αλλά πού το βάζει [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] ......

νομίζω ότι τα λίγο τσουπωμένα παιδιά αμύνονται, καλή ώρα η Ιω και η Ρ. μου!!!! :lol::lol::lol:

αφρατούλες, αν και η Ιω είνι πιο αφράτη από την δικιά μου!!!! :lol::lol::x

αργυρω μου εγω συμφωνω με αυτο που συμβουλευεις τον λ. να υπερασπιζεται δηλ. τα κεκτημενα του!ΑΛΛΑ ειναι 6 χρονων!σε ηλικια που κατανοει πλεον πληρως το δικομου,δικο σου,μοιραζω,διεκδικω,χανω!

σε παιδακια 2 ετων πανω κατω ειναι πιο συγκεχυμενες οι εννοιες..νομιζω ετσι,μπορει να ειμαι κ λαθος!οταν ο γιωργος θεωρει ο,τι βλεπει δικο του κ το αρπαζει,δεν μπορω π.χ. να του πω να διεκδικει το δικο του οταν το αρπαζουν οι αλλοι!ισα ισα ,θα πρεπει να μαθει να δινει!

υποθετω οτι αν τον ενοχλουσαν οπως το κοριτσακι τη χαριλινα,θα επενεβαινα!

αλλα ρε γωγω εισαι θεά!ακου "να περιμενουμε να κατεβει το παιδακι απο την τσουληθρα για να τον χτυπησουμε κατω!" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

αργυρω κ εμενα "αχημη"με λεει!!του το ειπα μια φορα κ τωρα το εχει βρει παιχνιδι κ το επαναλαμβανει!

αν ομως τον ρωτησω"ποια ειναι πιο ομορφη;η ταδε ή η μανουλα;"λεει παντα η μανουλα! :D:D:D:D

για δοκιμασε το κ εσυ ετσι! ;)

φιλακια!

τελικα ισχυει οκαφες?

Γωγω εισαι τρελαρα!

και εγω αν φταιει η δικια μυ την αφηνω να τις φαει(με μετρο)

αλλα δεν χτυπα....συνηθως βασανιζει τα παιδακια να τα αγκαλιασει και να τα φιλησει...κυριως το Μανωλακη...χιχιιχ

Παναγιωτα χρονια πολλα αν και με καθυστερηση!

δεν μπορω τη ζεστη!

Ρε κοριτσια HELP!!!

Τώρα εβγαλε και σπυρακι στο πουλι του και οποτε παει να κατουρησει σπαραζει...Τι να κάνω;;;; [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif]

Ε μα ελεος...

Στον καφε θα ερθουμε αλλα δε ξερω ποσο θα κατσουμε... :?:?:? θελω να μιλησω και με την παιδ...

Μητσακι και Ευακι σας ευχαριστω πολύ. :x

Ουφφφφφφ...τι σκατομερες Θεε μου!!!!

Ναι Αργυ δειξτης μια αλλη και ρωτα τη ποια ειναι πιο ομορφη,κι αν πει "η αλλη" πεσε απο το μπαλκονι!!!!!! :lol::lol::lol::lol: Ρισκο!πολυ ρισκο!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Παιδια για ποια εισητηρια λετε για τεβε και δημοσιους;;;;δικαιουμαστε τιποτα οι δημοσιοι και δε το χω παρει χαμπαρι;;;; :o

Μα που εχουν χαθει οι υπολοιπες;;;;; Ερακι,Αναστασια(διακοπες νομιζω;;),Νατασουλα,Νατασα λαβι,Νατασα μπεμπουλης,Κατερινα,Ευη,Νενη...

Ρε συ Παναγιωτα τι σπυρακι παλι;;;;; :o:o:o ευχελαιο κι εσεις και γρηγορα ρε πουλακι μου!!! Μα ελεος!!!!:(

Ωχ Τονια μου...ενα σπυρακι πανω στο πετσακι του... :(:( μα δε ξερω πια τι να κανω...

Θα σκασω στο τελος....

Οι δημοσιοι δικαιουνται διακοπες καθε 2 χρονια αναλογα με το εισοδημα τους.Στα ΚΕΠ θα ρωτησεις.

νομιζω λεγεται "τουρισμος για ολους".

- Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν δικαιούχοι με τα προστατευόμενα μέλη τους που είναι μόνιμοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του Δημόσιου Τομέα και των Ν.Π.Δ.Δ., μισθωτοί ή συνταξιούχοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου του Δημοσίου και των ΝΠΔΔ, εν ενεργεία ή συνταξιούχοι ασφαλισμένοι του Ο.Α.Ε.Ε., ασφαλισμένοι της Πρόνοιας ή άτομα που απασχολούνται μέσω προγραμμάτων STAGE του ΟΑΕΔ και πάντα με την προϋπόθεση ότι δεν δικαιούνται Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας ή από τον Οργανισμό Αγροτικής Εστίας.

- Προϋπόθεση συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι το ετήσιο φορολογητέο εισόδημα του δικαιούχου να μην υπερβαίνει: τα 18.000 Ευρώ για μεμονωμένα άτομα,

τα 31.000 Ευρώ για οικογένειες ******************************* (με 2 παιδια)

και τα 40.000 Ευρώ για οικογένειες με τρία παιδιά.

Στον υπολογισμό του ανώτερου εισοδήματος προστίθεται το ποσόν των 1.500 Ευρώ για κάθε παιδί. Δηλαδή οικογένεια με τρία παιδιά θα πρέπει να έχει εισόδημα έως το πολύ 44.500 Ευρώ.

Αφρο μου θα ερθω μονο και μονο να σας δω γιατι μου εχετε λειψει.Ειμαι πολυ σκατα....

και γενικα ειμαι ατομο που δεν πεφτω ευκολα...αλλα δε ξερω τι αλλο να κανω.....ολη μερα κλαιει...

ρεσυ παναγιωτα ποιος σας μουτζωσε καλε????????????????????????

αθηνα περαστικα σας!

καλα να περασετε κοριτσια! καλα κανετε κ βγαινετε να ξεσκατε λιγο μωρε

εγω εχω τα νευρα μου με τον μικρο, σημερα ολη μερα κατουριεται πανω του!!!!!!!

μονο τα κακα του εκανε στο γιογιο.. μα τι τον επιασε, μια χαρα τα εκανε τοσο καιρο..

τωρα την τελευταια φορα του φωναξα λιγο, του ειπα οτι ξερει πως τα κανουμε στη λεκανη η στο γιογιο γιατι τα κανει οπου ναναι? αμαν, κ εχω μνο αλλα 2 βρακακια!!! εχει κατουρησει τα κρεβατια μας, τους καναπεδες... ουφ!

ιουλια αυριο λεγαμε να παμε θαλασσα... θα σου στειλω μηνυμα αυριο πρωι, σημερα παλι τσακωθηκαμε με τον τολη κ δεν πολυμιλαμε.. :?

τονια ναι αυτο που λεει η παναγιωτα ειναι, πρωτα πας στα κεπ και σου δινουν τη λιστα με τα ξενοδοχεια, μιλας με το ξενοδοχειο κ κανεις την κρατηση, πας στα κεπ με την αποδειξη οτι εχεις δωσει προκαταβολη κ εχει γινει η κρατηση κ σου δινουν εκει το κουπονακι..

καλα που το θιξατε, πρεπει να παω να δω αν θα παμε πουθενα..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...