Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

Παναγιωτα ομολογα..τι δωρο σου πηρε ο Προφεσορας;;;;;;

Τιποτα δεν εκανα καλε..ουτε το δματιο ουτετη βαλιτσα..

να πνηξω τον φοφο κοντεψα για το θεμα φαη αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο

ο Ο με τον μικρο θα φυγουν τωρα..θα πανε σε κατι γεννεθλεια στον Πενταλοφο- το βαφτηστηρι του λειπει σε διακοπες οποτε δε θα παμε εκει.

Ειμαι εντελως αναισθητη...μπηκα στην 39η ευδομαδα και ειμαι ακομα φεεεεεττττααααα!!!! :lol::lol::lol::lol:

Γωγω καλα θα κανεις να ξαναβαλεις τη φιλη σου στη ζωη σου..

μερικες φορες πιστεψε με μας κανει απιστευτο καλο να μιλαμε με ανθρωπους ασχετους με πανες θηλασμους, αποστειρωτες, γαλατα ρουχα και παιδοτοπους.

Εγω εχω μια και μοναδικη φιλη που δενε χει παιδια..και προσφατος δεν εχει ουτε γκομενο...η καλυτερη μου.

Οτι θυμαμαι χαιρομαι....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αθηνα κι εγω στεναχωρηθηκα παρα πολυ!!το ειχα σιγουρο οτι θα τα πουμε... :(:(:(

Συμπεθερα μη σε αγχωνει καθολου το νερο!!!ουτως η αλλως θηλαζει και δεν εχει κανενα θεμα !!

Ο Αλεξ 7 μηνων εκοψε το γαλα τελειως και δεν επινε σχεδον καθολου νερο!!!αφου ειχα ανησυχησει οτι θα παθει αφυδατωση!!!! :o ε τελικα πραμα δεν επαθε και καποια στιγμη αρχισε να πινει και νερο! ;)

Η μεση σου γιατι σε ποναει τοσο πολυ;;;το εχεις κοιταξει;;; :?

Παναγιωτα κι εγω τους ιδιους ευσεβης ποθους εχω για τα 35!!!! :lol::lol::lol:

Αφτρες εβγαλε ο Νικολας;;;;;το πουλακι μου!!! :(:(:( κι εσενα λυπαμαι ερμη γιατι φανταζομαι τι τραβας!!! :?

Γωγω!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: συμφωνω μαζι σου να μη καθεται να τις τρωει!!!!!να μη δερνει τα αλλα παιδια επειδη ετσι του καπνισε,αλλα οταν τον δερνουν να αμυνεται και να τους πεζει κι αυτος!!!!!

Και η μικρη θελω να γινει πιο τζαναπετησα να μη της κουνιεται ανθρωπος!!!!

Βρε Ιουλια μου εκαψε τη τηλεοραση;;;!!!!!! :o και δε τον μαλωσες;;;; καλε δε ξερεις οτι η πολυ δημοκρατια βλαπτει;;;;; :lol::lol::lol::lol:

κοριτσακια .......μου μενει μονο ο μεγαλος για υπνο

απο τοτε που γεννησα μονο για τον υπνο μιλαω :?:roll:

ειμαι λιωμα η ζεστη κανει την κουραση χειροτερη .

η ερη που ειναι ?

γειαααααααααααααα :x:x:x:x:x:x

τι κανετε?σας διαβαζω ..με χαλαρωνεται δε μπορω να πω αλλα δε νιωθω να γραψω :roll::roll:

δηλ δε μου βγαινει..

ειμαι καλυτερα μπορω να πω..

τριτη πρωι πεταω για κρητηηη :D:D:D:D

αλλα δε θα με χασετε μιας κ παλι στη αδερφη μου θα εχουμε νετ

αυριο εχουμε εμβολιο το μικρουλη..

φιλια κ καλο βραδυ

παναγιωτα χρονια πολλα καπο δω :x:x:x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

γεια σας!!!!!!

μπηκα να ευχηθω στην παναγιωτα μας,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σου εστειλα και στο φεις!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

πως ειστε κοριτσια????εγω τρεχω με το μαγαζι και το μωρο...κανουμε και κανενα μπανακι αλλα δεν εχω καταλαβει καλοκαρι..... :roll:

μαιμουδακι,τι γινεται με τα σχολεια????εμεις ενωθηκαμε με ενα αλλο και τουλαχιστον εβγαλε οργανικα κενα στο χωριο που μενω.λεω μηπως καταφερω και παρω την οργανικη επιτελους.... ;) ''

θουλη,θα πας στη σωσωκα?????ελατε και αμοργο καμια βολτιτσα!!!!!!!!!!!!!! ;)

κανενα συνταρακτικο νεο που εχω χασει?????καμια καινουρια εγκυμοσυνη?????κανενα μωρακι?????βαφτισια?????περιμενω νεα!!!!!! :D:D:D:D

γεια σας κοριτσια!!

ιουλια εκανε ολα αυτα ο ζημιαρογατος σου????? καλα ο αναστασης ακομα τιμωρια θα ηταν :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ρε σας πεθυμησαμεεεεεεεεεεε ο αναστασης ολο τον φωναζει το γιωργο το μαναρι μου!!!

παναγιωτα χρονια πολλα κ απο εδω κοριτσακι!

αληθεια ποτε γυρνας δουλεια?

περαστικα σας!

τονιααααα κοριτσαρα πολυ μαρεσει να σε διαβαζω!

συμπεθερα τι ξεχασαμε ειπες? μαζεψε λεφτα κ στειλτα με τα ελτα :lol::lol:

καλα να περασετε αυριο στο καφεδακι!

λενακι μην αγχωνεσαι για το νερακι, αφου θηλαζει παιρνει υγρα!

χρυσα πως εισαι?

αργυρουλα ωραια μαστροχαλαστρω η δικια σου!!

αφρο καλα εγιναν τα σνιτσελ? αχ κ να ειχα κ εγω ενα!

θουλαρα ποτε γυρνας??? σε πεθυμησα μωρεεεεεεεε!!!!!!! αντε ανεβαινε ομορφια μου, μην πεφτεις!!

γρουσι κ φετος δεν εκαναν οσες συνενωσεις ελεγα, να δουμε τι θα γινεται απο εδω κ περα! μακαρι να παρεις την οργανικη στο χωριο σου κοριτσακι μου!

α ρε γωγω τι γελιο που ειχες με εκεινο το παιδακι στην τσουληθρα!!! πολυ γελασα!!! :lol::lol::lol:

επισης χαρηκα που γνωρισα αλλη μια ελαφρως ψυχωτικη μαμα σαν εμενα, τη σισσιω!!!!!

σημερα δεν ειχα καταλαβει ολη μερα τον μπεμπη κ τρελαθηκα. διαβαζω κ τους τιτλους απο αυτα τα θεματα με τις απωλειες κ πηγαινε το μυαλο μου οτι κατι επαθε το μωρο. πατησα κ αλλον ενα θεσπεσιο καυγα με τον τολη, μου ειπε να μην τολμησω να ξαναμπω στο μαμμυ γιατι διαβαζω ολο βλακειες.. κ εχει δικιο, επηρεαζομαι πολυ, μονο κ μονο που διαβαζω τους τιτλους..

φιλακια!

α επισης γωγω εκανα μια μελανια ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με το συμπαθιο κιολας! στο δεξι κωλομερι!

δεν τη γλυτωσα τελικα! αλλα ευτυχως δε με ποναει τοσο πολυ τωρα

μαιμουδακι,αγορακι εχεις παλι ε????με το καλο!!!!!!!!!!!!!!μην αγχωνεσαι οσο γινεται....κι εγω οταν ημουν εγκυος διαβαζα διαφορα εδω και αλλου αλλα προσπαθουσα να μην αγχωνομαι.... ;) θυμαμαι προς το τελος της εγκυμοσυνης ειχα διαβασει για μια απωλεια στην 39η βδομαδα και ημουν καπως μετα.... :?

ναι παλι αγορακι εχω!!! κ ημουν τοσο σιγουρη οτι εχω κοριτσι!!!!!!

αφου επαθα σοκ οταν μου ειπε η γιατρος για την τσουτσου!! τη ρωτουσα κ την ξαναρωτουσα αν ειναι σιγουρα τσουτσου κ οχι ο αμφαλιος λωρος :lol::lol::lol::lol:

μα τους τιτλους διαβαζω κ δε μπορω... δε χρειαζεται να μπω μεσα κ να διαβαζω τις λεπτομεριες.

ε οσο ναναι σε επηρεαζει..

:lol::lol::lol::lol::lol: ωστε ετσι ε???????στην εσκασε η τσουτσου!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: με το καλο και παλι!!!!!!!

παντως ναι...επηρεαζεσαι θες δε θες.....εγω τα διαβαζα κιολας.... :roll: δεν εμενα μονο σε τιτλους.... :?

Καλημερα τσουπρες!!!

Λενακι περασατε καλα με τη τρελη τη συμπεθερα σου ε;;;; :lol::lol: Ρε συ οσο μπορεις απεφευγε να διαβαζεις τετοια πραγματα!!! Εδω εγω που ειμαι τερας αναισθησιας και επιρρεαζομουν παρα πολυ στην εγκυμοσυνη!!! :?

Γκρουσακι που χαθηκες βρε κοριτσι;;; :D εχεις χασει επεισοδια! γεννησε το Μιτσακι,τωρα περιμενουμε τη Χρυσα απο μερα σε μερα,ειναι και η Βικυ εγκυος! :P πολυ φρεσκο αιμα στο τρενακι!!!! Αλλα ετσι οπως τα χουμε παιξει ολες με τα 2α βλεπω να μετονομαζουμε το τρενο σε "εξπρες του τρελοκομειου"!!!:lol::lol::lol:

Αυριο ερχετε το Θουλακι!!!! :D Θελω πολυ να τη γνωρισω κι αυτη και τα αντρακια της!!! :YMHUG::x

Ε και μαλλον θα γραψω τις αντλησεις λιγο στα παπαρια μου γιατι πρεπει κι εγω να αρχισω να ζω καποια στιγμη! ηδη εκοψα τη μεταμεσονυχτια απο χθες και κανω 12 περιπου τη τελευταια και 6περιπου τη πρωινη...

27 μερες μεινανε ελπιζω οτι θα βγουν! :roll:

Καλημέρααααααααααα!!!!!

Καλη εβδομάδα!!!!!

Χρυσααααα καλα ρε με σπασμενα νερα θα τρεχεις να βαζεις τις νυχτικες στη βαλιτσα;;; :lol::lol::lol::lol:

Ο προφ δεν μου εκανε τπτ για δωρο...πιφ...αλλα ετσι οπως ειμαστε αυτες τις μερες τον καταλαβαινω. :roll::roll::roll:

Λενα μου 08-01-12 επιστρεφω στη δουλεια...τωρα τι θα κανω,αν θα διδασκω,αν θα κανω γραμματειακη υποστηριξη ,αν θα μας εχουν μεταταξει μεχρι τοτε δε ξερω.... :?:?:?:?

ρε μπαινε κατευθειαν στο τραινο οταν ανοιγεις το μαμυ....

Τονια μου καλα να περασετε με τη θουλη!!!

Κατα τις 10μιση θα αρχισω τα τηλεφωνα να δε το θα κανουμε σημερα...

φιλακιαααααααα

Τόνια είναι 29 εβδομάδων...Μωρέ από τη μια λέω ας είναι καλά το μωράκι και ας μην το θηλάσει και από την άλλη λέω ότι θα το βοηθήσει πολύ....Δεν ξέρω..Μου είπε ότι θα βγάζει με θηλαστρο εφόσον γεννήσει πρόωρα και μπει θερμοκοιτίδα, αλλά εκείνη την ώρα δεν ξερω τι θα της πουν και αν θα εχει το κουραγιο...Νομίζω ότι αν διαβάσει το βιβλίο που έχει ειδική ενοτητα "θηλασμός πρόωρου" θα τη βάλω τουλάχιστον στη διαδικασία να το σκεφτεί..Να είναι ενημερωμένη τελοσπάντων.... :roll::roll:

Γωγω να της το πας.Εγω σε μια φιλη μου που γεννησε στις 32 εβδομαδες ειχα παει σκεψου τον πρωτο τομο και τη βοηθησε παρα πολυ και τελικα το θηλασε το κοριτσακι της αποκλειστικα και συνεχιζουν ακομη .(τωρα ειναι 16 μηνω!!!!! )

Καλημερα Αφροδιτακη και Νατασουλα!!!

καλημερα !!!

Ξυπνησα με πολυ καλη διαθεση ,ο Μ βαζει τα μπαρμπαδακια του να κανουν τσουληθρα και ο μικρος αφου θηλασε στισ 7:30 κοιματε .

Ανυπομωνω να βρεθουμε σημερα .Ξερω οτι θα χαλασει το προγραμμα τους εντελως αλλα δεν πειραζει .

Ευχομαι να μην γκρινιαζει το μικρο εκεινη την ωρα :?

κοριτσια εγω θα παω και οποια θελεια ας ερθει ,δεν θα καταφερω να σας ξανα δω για πολυ καιρο .

Και εμεις λογικα θα ερθουμε.Περιμενω να ξυπνησει ο Ν. να δω τι γινεται.

θελω και εγω πολυ να σας δω. :D:D:D

Εχω να απλωσω 2 πλυντηρια και σκυλοβαριεμαιιιιιιιιιι!!!!!

τελικα Ιουλια και Φραν μαλλον εχετε δικιο για τη δουλεια...τις τελευταιες μερες εχω πιασει τον εαυτο μου να σκεφτεται την ωρα της δουλειας και να χαμογελα και εχω αρχισει να ανυπομωνω να ξαναρχισω. :roll::roll:

Καλημέρα, τι κάνετε?

χθες το βράδυ σας διάβασα από το σπίτι, άπλωσα και το σεντόνι μου το έκανα και αντιγραφή πάω να υποβάλω και κόπηκε η σύνδεση :evil::evil::evil::evil: το έχω αποθηκευμένο αλλά στο σπίτι και τώρα είμαι στο γραφείο :cry::cry::cry:

Περάσαμε πολύ ωραία το ΣΚ, η θάλασσα τέλεια και επιτέλους μπήκε και η Έλενα, κολλημένη πάνωμου βέβαια αλλά τουλάχιστον έκανε μπανάκι :D:D:D:D

Παναγιώτα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να σε χαίρονται ο άντρες σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θουλάκι χαίρομαι πολύ που σε ξαναβλέπω στο τρενάκι μας :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Χρύσα ο γιατρός τι πιθανότητες σου δίνει να γυρίσει? Απότι κατάλαβα δεν είναι εντελώς ανάποδα δηλαδή πόδια κάτω και κεφάλι πάνω ή λάθος κατάλαβα? :?:?

Λενάκι τα κακά αλλάζουν όταν μπάινουν οι στερεές αλλά πρέπει πάλι να είναι μαλακά αν είναι σαν της κατσίκας είναι δυσκιλοιότητα. Από λαχανικά τι δίνεις? να βάζεις πιο πολλά πράσινα μέσα

Επίσης για φρούτα που ρώτησε και η Τόνια οι κοντούλες που είπε η Χρύσα είναι τέλειες εποχής και πεντανόστιμες. Η Έλενα όλο το ΣΚ τέτοια έτρωγε στο χωριό. Ακτνινίδιο νομίζω δεν κάνει ακόμα. Πεπόνι γιατί δεν δίνεται?

Γωγώ είσαι θεόμουρλη, καλέ τι τα λές τα παιδιά????????????????????????????????

Το βιβλίο να το πάς στην κουμπάρα σου, μακάρι να πάνε όλα καλά ;)

Ιουλία πως την κατάφερε την τηλεόραση ο Γιώργος? :o:o:o:o

Πολύ κουλ σε βρίσκω πάντως 8-)8-)8-)8-)8-)

Πάω να δουλέψω λίγο και τα λέμε αργότερα

Καλημέρα σας :x

Λενάκι ήθελα να σου πω και εγώ ότι το μπουμπούκι μου δεν έπινε νερό στην αρχή, μετά όμως..... :D

Θούλη καλό ταξίδι και καλές διακοπές :D

Νατασούλα μπράβο στην Έλενα για το μπανάκι της :D ....περιμένουμε το σεντόνι σου!!! :lol::lol:

Λένα εγώ δεν διαβάζω τέτοια πράγματα, γενικώς μόνο στο τρενάι μπαίνω εκτός και δω κανέναν τίτλο που με ενδιαφέρει!!!! ;)

γρούση καλώς ήρθες πίσω :D

Τόνια, δεν θυμάμαι, κάτι ήθελα να πω και για σένα αλλά δεν θυμάμαι!!! :lol::lol::lol::roll::roll:

φιλιά πάμε να ετοιμαστούμε για το σχολείο.......

α εμείς καλά είμαστε η κοπελάρα μου έχει λίγο μπουκωμένη μυτούλα, ίσως για αυτό να μην τρώει το φαγητό και να θέλει να τρώει άλλα πράματα :roll::roll::roll:

Την Τετάρτη περομένω τον γαμπρό μου και τον ανηψιό μου, θα πάεν να παρακολουθήσουν την Φ1 με τον άντρα μου....είναι δίπλα μας!!!! :D

α ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ξέχασα να σου πω ότι χθες είχε και η Μέρκελ γενέθλια.......άρα συνοψίζουμε:

Η Μέρκελ, η Καμήλα και εσύ είχατε γενέθλια χθες!!!!! :lol::lol::lol::lol:

ρε Αθηνά από εκεί που είσαι δεν έχει μετρό? Αγ. Παρασκευή δεν μένεις? το μετρό δεν πάει στον τόπο συνάντησή σας?

χθες παρακολούθησα τον τελικό παγκόσμιου κυπέλου ποδοσφαίρου γυναικών!!!

Ιαπωνία - ΗΠΑ....νικήτρια η Ιαπωνία \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ :D

Καλημέρα!!! Καλέ τι ζέστα είν αυτή;;; ούι ούι ούι! :lol:

Παναγιώτα χρόνια πολλά κουκλάρα μου! Ό,τι επιθυμείς να έχεις, να σε χαίρονται οι άντρες οι άντρες σου!

Θα τα πούμε και στο τηλέφωνο! :x

Τελικά ο σημερινός καφές ισχύει;; Επειδή διάβασα οτι τα ταξί έχουν απεργία, μήπως θέλετε να πάμε κάπου αλλού που να έχει πιο εύκολη πρόσβαση με μετρό;

Ιουλία μου με γεια την τηλεόραση! Εγώ πάντως ενα ψιλοεγκεφαλικό θα το είχα πάθει, τελικά πρέπει να αρχίσω τα χάπια... :roll:

Τόνια είσαι αξιοθαύμαστη! Κλείνεις έξι μήνες αρμέγματος και έχεις και αποθεματικό στην κατάψυξη! Μια χαρά τα κατάφερες!

Νατασσούλα τέλειο το ΣΚ σας! :D Εγώ έκανα δουλειές όλο το ΣΚ, αλλά έχω ένα σπίτι.... λαμπίκο!!! Χρόνια είχα να το δω έτσι!

Λενάκι είσαι γλύκα, μια κουκλίτσα εγκυούλα και ο Αναστάσης όλα τα λεφτά! Η αλήθεια είναι οτι είμαι λίγο ψυχάκι με τη μικρή. Σε παιδότοπο έχουμε πάει όσες φορές έχουμε βγει με τα κορίτσια από εδώ και η αλήθεια είναι οτι δεν την αφήνω μόνη της. Και βασικά δεν καταλαβαίνω τις μαμάδες που πάνε στην παιδική χαρά και κάθονται στα παγκάκια και κουτσομπολεύουν. :oops::?

Και η δική μου η μαμα έτσι έκανε όταν πηγαίναμε στο πάρκο έπαιζε μαζί μας και περνάγαμε σούπερ!

Καλά κορίτσια ο Τόλης με κατάλαβε οτι είχα άγχος που την άφηνα, μετά απο παρότρυνση της Γωγούς :evil::lol::lol: και εκεί που συζητάγαμε σε κάποια φάση μου λέει: "Σίσσυ το παίδί σου ανέβηκε στο δέντρό" και εγώ φυσικά σηκώθηκα έντρομη και άρχισα να ψάχνω τις κορφές των δέντρων για να βρω τη μικρή! :lol::lol::lol::lol: Πολύ γελάσαμε πάλι... μαζί μου! :mrgreen::mrgreen:

Όσο για τη Γωγώ, σούργελο από τα λίγα! :lol: Αγαπημένη μου! :x Καταντράπηκα που είπε στην Ιώ να χτυπήσει τη μικρούλα που κατασίμπησε τη μικρή μου, αααλλάααααα δε μπορω να πω οτι στεναχωρήθηκα κιόλας...! :oops: Έκλαιγε το μαμόθρεφτο το δικό μου και με κοιτούσε την ωρα που την τσίμπαγε το άλλο το μικρό! Πόνεσε η καρδιά μου, αλλά δε μπορούσα να επέμβω. Τελικά επενέβην βέβαια.. ύψωσα λίγο τη φωνή μου και είπα στο άλλο παιδάκι: "Μη! Την πονάς"! Το μετάνιωσα βέβαια μετά... δεν έπρεπε να μιλήσω στο ξένο παιδάκι... βέβαια μέτα που κράταγα αγκαλιά τη μικρή, ξαναήρθε το σκασμενο δίπλα μας με σκοπό να την ξανατσιμπήσει και της είπα: "φύγε απο δω"! Κατέληξα στο συμπερασμα οτι το παιδάκι μάλλον ήθελε προσοχη... :roll:

Τι να πω... ελπίζω να το χειρίστηκα καλά, της λέω συνέχεια να μην κάθεται να τις τρώει, αλλά αυτή εκεί.

Το Μητσάκι κορίτσια μια κούκλα και το μικροβιό της ίδιο με εκείνη. Καλα η Β μια κουκλίτσα και τα πάει πολυ καλά με τη δική μου. Το ευχαριστήθηκαν όταν τα κυνηγούσα ως κακός λύκος να τους φάω τα; μπρατσάκια! :D Ξεσήκωσαν τον τόπο από τα ουρλιαχτά! :lol:

Τί άλλα ήθελα να πω δε θυμάμαι, χτυπάει συνεχώς το τηλέφωνο και μου κόβουν τον οίστρο!

Θα επανέλθω!

Θουλάκι καλά να περάσεις στην Κρήτη! :x

Αααααα το παιδί μου είναι στο χωριό με τον μπαμπά του και εγώ είμαι μόνη μου στο σπίτι.

Με πήρε χθες η πεθερά μου και μου είπε οτι ανέβασε ένα 37,8 και παραπονιέται για το λαιμό της, γιατί όποτε πηγαίνει στο χωριό το παιδί αρρωσταίνει;;; :twisted::twisted: Σάββατο βράδυ έφτασαν και Κυριακή μεσημερι αρρώστησε... και ήταν ευκαιρία να κάνει κανα μπανάκι... :cry::cry:

Σισσιώ μόνη στο σπίτι? ευκαιρία για πάρτυ!!!! :mrgreen:

μήπως είναι τυχαίο γεγονός και σήμερα δεν θα έχει τίποτα.....εύχομαι τουλάχιστον.....περαστικά!!!

καλά η μαμά του παιδιού που τσιμπούσε πού ήτανε? :?::!: ...

εγώ πάντως θα έλεγα στην μάνα του να το μαζέψει!!!!.....δεν θα άφηνα το παιδί μου να το τσιμπάνε!!!! :evil::evil:

Καλημερα!!!!

τι κανετε;;;;

εμεςι μολις γυρηγσαμε απο το νοσοκομειο...

Χτες κατι τσιμπισε τον φοφο στο ματι και πριστηκε..

το ειδα στις 5 το πρωι που ξυπνησε για νερο- ολη νυχτα κοιμοταν τεζα και εφρηξα...

στην αρχη νομιζαεχει επιπεφοικητηδα...αλλα τελικα ειχε τσιμπιμα...

Το παπαγεωργιου αρχησεεφημερια στις 8 οποτε μεχρι να σηκωθουμε να ταισουμε τον μικρο ειμασταν απο τους πρωτους..μας πηραν γρηγορα μεσα και τον εξετασαν...

αλλα ρε παιδια τι θα γινει με αυτα τα τσιμπιματα..καθε τσιμπιμα και πριξημο απιστευτο...

μολις ξεπριστηκε το ποδι εχουμετο ματι,και ειδα παλη κατι στο μαγουλο του...

Νατασα ο γιατρος δινει ελαχιστες πιθανοτητες να γυρησει γιατι ειναι με τον ποπο κατω και τα ποδια και το κεφαλι πανω.

Ρε παιδια γιατι να βιαστω...αφου δενε χω συμπτωματα γεννας...εχω τυπικα αλλες 2 ευδομαδες μεχρη την ΠΗΤ και εκτος απο μια πιεση που νιοθω αραια και που και κατι τσιμπιες απο κατω οι οποιες ομως ειναι και αυτες ακανονηστες δεν εχω κατι να με κανει να βιαστω...οποτε...

η αληθεια ειναι οτι χτες αυτο λεγαμε με τον Ο...αμα με πιασουν οι πονοι τι θα κανουμε

χρυσα η φιλη μου μαλλον θα γεννησει μεχρι την δευτερα .

τησ εκανε ενεση κορτιζονης για την μικρη (για τους πνευμονες)

δεν εχει παρει βαρος το μικρο εδω και λιγες μερες και θα της το παρει τωρα μαλλον ,την τεταρτη θα παει να την ξανα δει .

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...