Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αργι πρωτα απο ολλα δεν οδηγω :oops: αλλα και να οδηγουσα σιγα μην μου εδεινε το πολυτιμο του ο Κ να παω βολτα :lol::lol::lol::lol: αφου μου λεει στο μελλον θα βγαλω διπλομα και θα μου παρει ενα μικρο μεταχ να οδηγω :roll:

αυτο προσπαθω να κανω τωρα να βγουμε βολτα αλλα.....εβαλα τον Μ να κανει μπανιο γιατι ειναι σαν γουρουνι και να κανω και εγω εκλαψε ο μικροσ για μαμ ...ακομα να κανω εγω μπανιο ...ε μετα να βγουμε να ντιθουμε να ετοιμαστουμε ....θα παει 12 ...να βγω τετοια ωρα ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και ακομα δεν εχω αποφασισει να βαλω τον μικρο στο μαρσιπο η στο σλιγκ τετοια ωρα ? στο μαρσιπο θα εχει χερια ποδια εξω ..θα δροσιζετε αλλα να του βαλω αντιηλιακο ? στο σλιγκ θα σκασει αλλα δεν θα τον δει ο ηλιος ....να παρω καροτσι με σκαλακι ...φοβαμαι ακομα για τον Μ μην μου φυγει και τρεχω να τον πιασω ....αλλα βαλανε και μηχανισμο στην πορτα να κλεινει μονη της και απο εξω μου ειναι πολυ δυσκολο να μπω ...ειαι ανηφορικα και δεν φτανω να ξεκλειδωνω και να σπρωχνω καροτσι (μεγαλη αποσταση καροτσι -σκαλι )και κλεινει αμεσως η πορτα :evil::evil::evil:

Καλημερα!!!!

Σηκωθηκα το πρωι 8 και βρηκα την Ε. να καθεται στο λαπτοπ και να ακουει τραγουδια! :shock: Το σκατιαρικο! Μου λεει: μαμα πιν λιγο σηκωθηκα και εγω!

Συμπεθερα τι να μας πρηζεις ρε! Το ξερω το αγγουρι που τραβας, το εφαγα και εγω σχεδον 2 μηνες που εκανα επαναγαλακτισμο και δεν εβγαλα ουτε 2 σταγονες! Τα μικρα πως ειναι σημερα?

Νατασουλα ελπιζω να ηταν απλα τυχαιο αυτο με την Ελενα. Καλα να περασετε Καβαλα!

Αφρο ποσο σε νιωθω! Τι αλλο να πω εκτος απο υπομονη...θα στρωσει και αυτο μωρε μικρουλι ειναι.

Βικυ και αγορι ψηφιζω! :D Σε λιγο καιρο θα νιωθεις καλυτερα. Βαστα γερα μανα!!

Σας αφηνω γιατι ο μικρος κλαιει για νανι. Τα λεμε μετα!

και ακομα δεν εχω αποφασισει να βαλω τον μικρο στο μαρσιπο η στο σλιγκ τετοια ωρα ? στο μαρσιπο θα εχει χερια ποδια εξω ..θα δροσιζετε αλλα να του βαλω αντιηλιακο ? στο σλιγκ θα σκασει αλλα δεν θα τον δει ο ηλιος ....να παρω καροτσι με σκαλακι ...φοβαμαι ακομα για τον Μ μην μου φυγει και τρεχω να τον πιασω ....αλλα βαλανε και μηχανισμο στην πορτα να κλεινει μονη της και απο εξω μου ειναι πολυ δυσκολο να μπω ...ειαι ανηφορικα και δεν φτανω να ξεκλειδωνω και να σπρωχνω καροτσι (μεγαλη αποσταση καροτσι -σκαλι )και κλεινει αμεσως η πορτα :evil::evil::evil:

Αφρο μου έχουν τύχει αυτές οι καταστάσεις που λες!......βρες έναν τρόπο, π.χ. ΝΑΙ πάρε το σκαλάκι για το καρότσ. για τον Μ. θα σε ξεκουράσει αφάνταστα, θα του αρέσει και δεν θα τρέχει, για την πόρτα που λες, άσε τον Παν. στο καρότσι, πάρε μαζί σου τον Μ., άνοιξε την πόρτα και βάλε κάτι έτσι ώστε να μην κλείσει ή βάλε μέσα τον Μ., πές του να περιμένει ή βάλε τον να κρατά την πόρτα για να βάλεις μέσα το καρότσι,.......αν βάλεις μάρσιπο, να βάλεις και αντιηλιακό στο παιδί.....εκεί κοντά δεν έχει κάτι για να πας, έστω με τα πόδια, που να έχει δροσιά? να πιείς ένα καφεδάκι, να αμωλήσεις τον Μ. και να είσαι μόνο με τον Π., κατάλαβες τι εννοώ?

Ρε συμπεθερα σηκωθηκε μονη της κι εβαλε και τραγουδια στο λαπτοπ;;;;;; :shock::shock: πολυ μπροστα το Ρηνακι!!!!! :lol::lol::lol:

Η μικρη ειναι καλυτερα σημερα..ο Αλεξ ανεβαζει καθε 6 ωρες 39! δε κολλησε απο τη μικρη..ειναι διαφορετικο αυτο που εχει..τρεμω μη κολλησει η μικρη απο τον Αλεξ! :?

Αργυ αυτο που μπορεις να κανεις και να απομονωνεις τους θορυβους ειναι τρομερο ταλεντο!!! εγω δε μπορω να το κανω με τιποτα,αποσυντονιζομαι εντελως!!!!

Αφρο δεν οδηγας;;;αχ ειναι δεμενα τα χερια σου βρε πουλακι μου οταν λειπει ο Κωστας!!! :?

Και με τετοιο καυσωνα σημερα που να τα πας με τα ποδια;;; :roll:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Αφρο παρε τα παιδια και ελα να κατσουμε εδω μαζι!

λεω να φτιαξω μακαρονια με κιμα!

επλυνα μπαλκονι μαπς κα τη βγαλω εξω....

παω να απλωσω πλυντηριο!

Αφρο για σένα που θέλεις να βγεις έξω με τον καύσωνα!! :?

""Πώς μπορώ να προστατεύσω το παιδί μου από ένα ηλιακό έγκαυμα;

Ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσετε το μωρό σας είναι να μην το εκθέτετε απευθείας στο ηλιακό φως, ιδίως μεταξύ 10 π.μ. και 4 μ.μ., όταν οι ακτίνες του ήλιου είναι πιο δυνατές. Να του φοράτε καπέλο, δροσερά παντελόνια και μακρυμάνικα πουκάμισα όταν πάτε βόλτα μέσα στη μέρα. Τα υφάσματα με πυκνή ύφανση προστατεύουν καλύτερα από τα πιο διάφανα υφάσματα (για να δείτε πόσο πυκνή είναι η ύφανση, κρατήστε το ύφασμα στο φως –όσο λιγότερο φως περνάει από μέσα, τόσο το καλύτερο). Αν το μωρό σας δεν έχει πρόβλημα, φορέστε του γυαλιά ηλίου. Χρησιμοποιήστε μια ομπρέλα, προστατευτικό για το καροτσάκι ή τέντα για να μην είναι το μωρό σας εκτεθειμένο όταν είναι έξω.

Μέχρι τον Αύγουστο του 1999, η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής (AAP) απαγόρευε τη χρήση οποιουδήποτε είδους αντηλιακού σε βρέφη μικρότερα των 6 μηνών, διότι η ικανότητα του δέρματός τους να μεταβολίζει χημικές ουσίες δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως. Η σύσταση αυτή έχει αναθεωρηθεί κάπως. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντηλιακό σε μωρά κάτω των 6 μηνών αν τα ρούχα του και η σκιά δεν είναι αρκετά να το προστατεύσουν, αλλά ρωτήστε τον παιδίατρό σας πρώτα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μεγάλη ποσότητα. Απλώστε μόνο μια μικρή ποσότητα αντηλιακού στις περιοχές που εκτίθενται στον ήλιο.

Για τα βρέφη άνω των 6 μηνών, χρησιμοποιήστε ένα αδιάβροχο αντιηλιακό σχεδιασμένο για παιδιά. Επιλέξτε ένα αντιηλιακό ευρέως φάσματος, που προστατεύει και από τις υπεριώδεις ακτίνες Β (UVB) και από τις Α (UVA). Τα αντηλιακά με οξείδιο του ψευδαργύρου και διοξείδιο του τιτανίου είναι κατάλληλα για χρήση σε ιδιαίτερα ευαίσθητα σημεία, όπως η μύτη και τα χείλη.

Η Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας συστήνει ένα δείκτη προστασίας (SPF) τουλάχιστον 15, αλλά πολλοί ειδικοί συστήνουν SPF 30 ή υψηλότερο για τα μωρά, και κάποιοι τύποι παιδικών αντηλιακών έχουν ακόμη υψηλότερους δείκτες. Αν είναι δυνατό, να εφαρμόζεται το αντηλιακό 30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο και να επαναλαμβάνετε τη χρήση κάθε δύο ώρες, ειδικά αν το μωρό σας παίζει στο νερό ή έχει ιδρώσει (ακόμη και αν το αντηλιακό είναι αδιάβροχο).

Όταν αγοράζετε ένα νέο αντιηλιακό, κάνετε μια δοκιμή στο παιδί σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν του προκαλεί αλλεργία. Αν αναπτύξει εξάνθημα ή ερυθρότητα στο σημείο της δοκιμής, επιλέξτε ένα υποαλλεργικό αντηλιακό.""

επρεπε να παω στο φαρμακειο πηγα και λιγο σουπερ και τωρα ηρθα .

καλε δεν εχει καυσωνα!!!

εβαλα στο Πανουλι καπελακι κ αντιηλιακο και στο μαρσιπο ,ο Μ καπελο αντ και γυαλια ευτυχως εχει πολυ σκια μεχρι εκει που πηγα λιγο μας ειδε ο ηλιος οταν περνουσαμε απο τον δρομο απεναντι .

αχ πολυ κουραση ...μου πιαστικε η πλατη .

το απογευμα θα βγουμε με τον Κ για ψωνια και γιαυτο δεν το κουρασα αλο το θεμα .

πω πω εγινα ΚΩΛΟΣ με τον τολη!!!!!!!!!

εχω κατι νευρα...................

περασαμε παρα πολυ ομορφα!!!!!

ο γαμος που πηγαμε στην πατρα ηταν ετσι κ ετσι, πολυ κουραση με τον μικρο..

τη συμπεθερα μου την αγαπω τοσο πολυ!!!!!!!!!!!!!! μα ειναι τοσο καλη!!!

αλλα κ τοσο οργιο! καλε μας εβαλαν να κοιμηθουμε στο κρεβατι τους κ σηκωνομαι το βραδυ κ βλεπω τη γωγω να κοιμαται στο πατωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock:

την επομενη φορα θα φερω κ ραντζο μαζι :lol::lol:

την ιωαννα απλα τη λατρευω! ειναι τοσο τελειο κ καλο πλασματακι!!!! κ εχει ενα στομα που δεν κλεινει ποτε, ειτε για να φαει ειτε για να μιλαει!! :lol::lol::lol::lol: κ οταν πηγαινε ο αναστασης να κατουρησει πηγαινε κ αυτη απο πισω να παρει ματι το τσουτσουνι του :lol::lol::lol::lol:

η μπεμπουλα ειναι μια μικροσκοπικη θεα!! τελεια ειναι!!

ο γιωργος ειναι σουργελο κ αυτος σαν τη γωγω!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: αχ σας αγαπω τοσο πολυ!!!!!! αν δε σας μυριζαμε θα καθομασταν κι αλλο!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χτες γνωρισαμε κ τη σισσι κ το μιτσακι!!!

καλε το μιτσακι ποσα κιλα ειχε παρει?? ολα πανω της εμειναν!!! :lol::lol::lol::lol::lol: δεν προλαβαμε να μιλησουμε πολυ...

η σισσι ειναι ολ δε μανει!!!!! εισαι μια κουκλα μια θεα κ εσυ κ η μικρη! εκανε τον κακο λυκο κ κυνηγουσε το οργιο τα μικρα στον παιδοτοπο!!! :lol::lol::lol::lol:

αχ ηθελα τοσα να γραψω αλλα εχω τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

μπράβο ρε Λένα που περάσατε ωραία :D

Αφρο τώρα πρόσεξα την φωτό του προφίλ σου, ο Π. είναι σε κάποια αγκαλιά? εγώ νόμιζα ότι ήταν ξαπλωμένος κάπου.......τώρα πρόσεξα το μπουφάν και τον λαιμό!!! :roll::roll:

Άφρο γιατί δεν μετάς αφού γεννήσει η φίλη σου?

1 μήνας είναι πολύ για να μείνεις μόνη σου με 2 μωρά μέσα στο καλοκαίρι

Δεν μπορεί να έρθει να σε πάρει κάποιος?

Λένα καλως ήρθατε, τέλος οι διακοπές ή θα πάτε κι αλλού?

Τι έπαθες με τον Τόλη?

Αργυρώ στην φωτο που έβαλες η Ρέα είναι?

Σίσσυ σε περιμένουμε ακόμα........

Μάρθα σε βλέπω οnline, γράψε μας κάτι..............

Ναι Νατασούλα, το μπουμπουκάκι μου είναι σε ηλικία 8 μηνών :D:D:x:x:x:x

είδες τι στρουμπουλούδικη που ήταν? για φάγωμα!!! :x:x

Για φάγωμα δεν θα πείς τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!

να την βάλεις κάτω και να μην την αφήνεις σε ησυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα μανουλίτσες!

Σήμερα δεν μαγειρεύω, τα φόρτωσα στο κόκκορα :lol: και πήγα στο μαιευτήριο να δω τη φιλεναδίτσα μου που γέννησε!!! :D Βγήκα έξω χωρίς κανένα μικρό, για 1,5 ωρίτσα κι ένιωσα άλλος άνθρωπος!!! :oops::D;) Τώρα με τα χεράκια μου... παρήγγειλα πιτσούλα!!! :lol::P Απεργώ απ' τη κουζίνα σήμερα! :mrgreen:

Νατασούλα και Ιουλία, ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια για τα κοριτσούδια μου!!! :x:x

Χθες περάσαμε πάρα πολύ ωραία στο καφεδάκι!!! Χάρηκα πολύ που γνώρισα από κοντά τη μαϊμουδίτσα, τη κοιλίτσα, τον Τόλη και τον Αναστασάκο! Όλοι τους συμπαθέστατοι, αλλά ο Αναστάσης αξιολάτρευτος!!! :YMHUG: Μα τι παιδάκι, του έλεγε ο μπαμπάς του να χαμογελάσει για τη φωτογραφία κι αυτός ξεκαρδιζόταν!!! Παιδάκι μου!! :x

Καλά, η Γωγώ γνωστό όργιο... =)) Θα σας πω μετά (εκτός αν με προλάβει η Σίσσυ) σκηνικό με τη Χαριλίνα και την παρέμβαση άκρως παιδαγωγική της Γωγούλας, όλα τα λεφτά!!! :lol:

Το μικρόβιο απαιτεί την αδιάσπαστη προσοχή μου, θα επανέλθω!!!

Τα φιλιά μου σε όλες! :-*

αργι σωστη ησουνα την πρωτη φορα ,στο ριλαξ ειναι το μπλε ειναι το ριλαξ και το απρο που βλεπεις για λαιμο το ριχταρι του καναπε ...το πρασινο η κουβερτουλα απο κατω του ;)

νατασουλα δεν θελω να φυγω γιατι θελω να ειμαι εδω οχι μονο για την γεννα αλλα και για το μετα ,μενουμε διπλα διπλα και θα με χρειαζετε δεν ξερει τιποτα ...

Καλησπερα!!!!

τι καλα που δεν γραφετε πολλα!!!

Πολυυυ μου αρεσει!!!!!

λενακη ωραια περασατε...μπραβο!!! θα ξαναφυγετε;;;...

εμ αν δεν ταιριαζατε δε θα συμπεθεριαζατε με τη Γωγω...χαχαχαχα....

Αφρο θα ψηθεις..αλλα τι να γινει..βγαλε την πλαστικη πισινα του Μανωλακι κατσε και εσυ μεσα..

ελπιζω ειλικρινα να μη κανιε πολλες ζεστες τον Αυγουστο..

με τοκαλο η φιλη σου..κοντευει!!!!

Εγω σημερα δεν ειμαι καλα ολη μερα...δεν εφαγα τιποτα...πινω χυμους σαν τον φοφο..αλλιως ξερναω..τι στο καλο επαθα δεν ξερω..

τα νεα απο τον η μαλλων την γιατρο ειναι τα ιδια...

καναμε καρδιοτοκογραφο...συσπαση μηδεν..ο τραχηλος απλα εχει μαλακωσει περισσοτερο κατι που σημενει οτι απο συντομα θα αρχισω να εχω διαστολη..τωρα μου ειπε πως για να καταλαβω κατι μπορουν να περασουν μεχρικαι 10 μερες..

ο μικρος κατεβηκε λιιιγο πιο χαμηλα απο την προηγουμενη ευδομαδα..εξακολουθει ομως να ειναιμε τον κολο κατω και τα ποδια και το κεφαλι πανω..δεν μπορεσε να τον μετρισει λογο της στασης του για να μας πει περιπου υψος και βαρος αλλα δε με νοιαζει..

ειδε τα πρισμενα μου ποδια..τα χαλια μου και γεννικα την αδυναμια μου και μου ειπε πως κακως το παιδευω ...επρεπε ηδη να μιλουσα μετον παπ να κανωνιζαμε προγραμματισμενη καισαρικη...

τπν πηρα τηλεφωνο..μου λεει εσυ τι θες;;;...δεν ξερω τι θελλω....

το αφισαμε φλου...

Αχ ρε Χρυσάκι έτσι όπως τα λες στεναχωριέμαι... Κάλα σου λένε πάντως. Κάνε ό,τι νομίζεις καλύτερο για σένα και το μπεμπάκι.

Θα επανέλθω να σχολιάσω αργότερα αν με αφήσει η κόρη μου, η οποία σήμερα το πάει φυρί φυρί να μας ακούσει το τετράγωνο πάλι! Οοοοοοοομ οοοοομμμμμμμ...!

Λενάκι εσύ είσαι μια κούκλα! Μακάρι να είχαμε πιο πολύ χρόνο στη διαθεση μας, αλλά είμαι λίγο αγχωμενη με τη μικρή ακόμα, οπως πολύ καλα ψυχολογησε ο φιλτατος Τόλης! :lol::lol::lol::lol:

Αχ στη δουλειά μπυ βγαίνει ο κω... Ειδικά σήμερα έγινε της κακομοίρας, αφού σε κα΄ποια φάση νόμιζα οτι δουλεύω στο χρηματιστήριο και όχι σε υπηρεσία. :shock:

ooooooooooooooooooo!! :o:o:o:o

μα δε γραψατε σχεδον τιποτα!δεν εχω μελετη!!γιουπι! :D:D:D

χρυσα μου..δεν ξερω..να κανεις ο,τι σε κανει να αισθανεσαι ασφαλής..αν αισθανεσαι οτι η καισαρικη ειναι αυτο,μη ζοριζεσαι..αν παλι θελεις να περιμενεις,μαζι σου ολες!παντως ο,τι κ αν αποφασισεις να το στηριζεις 100% γιατι η ψυχολογια παιζει πρωταρχικο ρολο..αν ξεκινησεις για φυσιολογικο τοκετο να το πιστεψεις μεσα απο την ψυχη σου ο,τι θα τα καταφερεις!ανεβααααααααααααααααααααααααααααααααα!! :):):)

οσο για τις δουλειες που με ρωτησες,οχι δε θα παρω γυναικα τωρα!συμμαζεψα κ καθαρισα μονη!θελω να πλυνω κ κουρτινες κ θα την παρω μια κ καλη μετα,να μου τις σιδερωσει κιολας κ να κανει κ μια καλη γενικη τοτε! ;)

στις διακοπες ξεκουραστηκα πολυυυ!οχι σωματικα,σα τον βεγγο τρεχαμε μεσα στον καυσωνα κ εγω κ ο χ.,οσο ψυχικα!δε θα αλλαζα αυτη την εβδομαδα με καμια εβδομαδα διακοπων χωρις το παιδι μου!ηταν μοναδικη εμπειρια,απο ολες τις αποψεις βεβαιως! :lol::lol:

εσεις θα πατε πουθενα εστω κ για λιγες ημερες καπου κοντα;

σισσακι μου γλυκο!φιλακια πολλα!ακομη συνεχιζεται η κατασταση;;στεναχωριεμαι ειλικρινα.. :(

οοοοοοομ οοοομ! :lol::lol: για τη χαριλινα..κ οχι μονο παει αυτο! :lol::lol::lol:

σας καληνυχτω ολες!φιλαια πολλα πολλα μανουλιτσες κ πανεμορφα μωρακια-παιδακια! :x:x:x:x:x:x:x:x:x

Καλημέρα σας :x

αυτό είναι το πιο αργό τρενάκι :lol::lol::lol:

Θούλη θα χοροπηδάς από την χαρά σου :roll::roll::roll:

πάω να κάνω το πρωινό, σήμερα θα έχουμε ήλιο - λένε - δεν το βλέπω.....για να δούμε

φιλάκια :x

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...