Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τονια αγνωνιστικους χαιρετησμους!!!!!

Ηρωιδα εισαι με τα αρμεγματα!!!! ρεσπεκτ δεν το συζητω...

Αυριο προι θα παω..θα με δει η συνεργατηδα του σηγα..εχω ακομα καιρο λεμεεεεε

Τσατηστηκα λιγο...

επεσα να κοιμηθω...να εκμεταλλευτω πο ο μικρος ειναι κατω..και με πηρε τηλ μια γνωστη μου...μου λεει σε ξυπνησα...λεω ναι..μου λεει δεν πειραζει...ποτε θα γεννησεις..και τη λεω που θες να ξερω καλε..καποια στιγμη θα γεννησω..μου λεει δε σε προγραμματησε ο γιατρος σου για καισαρικη λεω οχι...μου λεει γιατι τι περιμενει..ξερω και εγω να περασει το τρενο...

μου λεει αφου δεν γυρησε τι περιμενει..,

ε τι να την πω τωρα..περιμενει ο ανθρωπος..αφου ολα ειναι καλα γιατι να μη περιμενει..αφου αυτο θελλω εγω...

ουτε διακοπες θα παει ουτε υπαρχει κανενας σπευσμενοςλογος να με σφαξει μια ωρα αρχητερα

Πωπω...τι περιεργοι ανθρωποι

Γωγω πες τη συμπεθερα σου χαθηκε ο αντρας της να ξερει Ρωσικα αντι γοα Γερμανικα...θα τον τακτοποιουσα σε μια δουλεια μουρλια...

Καλα ρε συ...350 ευρω...σηγα μη δοσω τοσα λευτα για παπουτσια..

επισης οι εφαρμογη εκκαθαρισης δε δουλευει :evil::evil::evil::evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρε Τόνια update κάνει το πρόγραμμά σου ή το πρόγραμμα ασφαλείας που έχεις, το αντιιικό!!!! (πόσα ι έβαλα?!) :? .....εκτός και έχεις ιό που κάνει μόνος του επανακίνηση!!! :?

εγώ πάντως το αφήνω για μετά όταν κάθεται ο άντρας μου στο λαπτοπ, να κάνει εκείνος!!! :lol::lol::mrgreen::mrgreen:

Νατάσα τι ωραίο προφίλ, ωραία φωτό!!! :D

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΟΠ

http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=5628

ΜΟλις γυρισμε απο Τηνο!

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!

νοιωθω πολυ χαλια...εω συνεχως αναγουλες...πηγα τουαλετα και απο τη μυρωδια εκαν εμετο...νοιωθω πονους συχνα..ανα κατσω και δεν ειμαι σε ημιξαπλωτη θεση αρκετη ωρα ποναω, αν κοιμηθω μπρουμητα ποναω μετα πο λιγη ωρα, πολυ ωρα ορθα πεφτει η πιεση μου!

αχ δεν τα ειχα ολα αυτα στη Μ-Ι!

δεν μπορω!

πηρα τηλ το γιατρο...θα παω το σαββατο!

μπορει να εκανε απτ ντειτ καποιο προγραμμα ..κανε καλε δεν θα παθει τιποτα :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: Βαριεμαι να περιμενω ρε συ να κανει απ ντειτ!!!! :P

Βικυ σε νιωθω γιατι ειχα αναγουλες 9 μηνες!!!! :ymsick::ymsick:

Αργυ καλα του κανεις του αντρα σου,να περιμανει αυτος!!! :lol::lol::lol:

ααααααααααααα ζεσταινομαι ,με τσιμπανε κουνουπια ...νιωθω βρωμικη (το πρωι εκανα μπανιο) εχω ενα βαμπιρ στο βυζι μου και ενα τερας στο σαλονι αααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααα ζεσταινομαι ,με τσιμπανε κουνουπια ...νιωθω βρωμικη (το πρωι εκανα μπανιο) εχω ενα βαμπιρ στο βυζι μου και ενα τερας στο σαλονι αααααααααααααααααααααααααααααααααααα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βικυυυυυυυ

Καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη...αρα εχεις αγορι..και θα τιναξεις την μπανκα...με τα προγνωστηκα- στον αερα!!!!

Τα λαδια δεν τα εστειλαακομα..μη βαρας...μου τα εφερε η φαρμακοποιος..αλλα πρεπει να ξενουνιθω, να παω , και να τα παρω..και να δω πως...

Αφρο κουραγιο μανααααααααααα

χαχχαχα λες να αλλαξω εγω τα προγνωστικα?

ποια ειπαμε απο οτι λεει ειναι το αντιθετο?

θου?

παντως δεν την παλευω!

πως θα βγουν τοσοι μηνες?

πως αντεξατε?

ουτε εγω τα εστειλα!

αυριο λογικα θα παω!

εχω κολλησει με το τουρκικο "τη μενεξε" εγω που τα κοροιδευα!

μηπως τα εχει καμια κατεβασει γιατι καθημερινα δεν ατ πρλαβαινω!

Γκρρρρρρρρρρ!!!Μα ποιος μαλακας μας μουτζωνει ηθελα να ηξερα;;; :evil::evil::evil:

Παλι 39 το μαναρι μου...ουφ καλοκαιριατικα....

μα τι σκατα..που τα κολλαει ολα αυτα;;;

τες πα...ρε βικυ βαλε ρε κανα τικερακι.

χρυσα αντε να δουμα αν γυρισε το μωρακι.Παω να παρω και τη νυφη μου τωρα που ειναι 36 και κατι να δω τι της ειπε ο γιατρος......

Αφρο...κουραγιο μαναααααααααααα!!!!!!

καληνυχτα ομορφες!!!!

Βικυ κι εγω τα ιδια ελεγα πριν 1 χρονο ακριβως!!πως θα περασουν τοσοι μηνες!!! και να που περασανε και οι 9 και αλλοι 5! ;)

Παναγιωτα μονο πυρετο κι εσενα;;; :roll: εσενα ειδικα που τα κολλαει ρε παιδι μου;;;εχετε παιδακια στο περιβαλλον που πανε σχολειο;;;κανενα φιλο που δουλευει σε παιδικο σταθμο;;;

Γιατι εμας τα κουβαλαει η ανιψια μου..

τζαα!!! :D:D:D

τί μου κανετε πανεμορφες;;!!δεν διαβασα ακομη τα νεα της τελευταιας εβδομαδας..!

γυρισαμε το απογευμα απο κερκυρα!περασαμε υπεροχα,αν κ ριχναμε 100σταρια με τον γιωργο να τρεχει στα καντουνια λες κ ηταν η γειτονια του! :shock::shock: ,αλλα ηταν μαγευτικα!ηρθεκ ενα φιλικο μας ζευγαρι τη δευτερα κ το βραδακι μολις κοιμοταν ο γιωργος την αραζαμε στη βεραντα με θεα τη θαλασσα κ πιναμε τα ποτακια μας ως τα ξημερωματα..αχ! :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

μελαγχολησα που γυρισαμε,καθολου δε μου αρεσει..αντε να συνηθισω τωρα..

παω να σας διαβασω γιατι εχω πολλα κενα!

κ πολλα πλυντηρια επισης! :roll::roll:

φιλια σε ολες!

Κοιμούνται οι τσούπρες και γω τρώω μπαγιάτικη μεσημεριανή μακαρονάδα!!!!

Άλλαξα γάζες στο χέρι της Ειρηνης γιατί μέσα σε 2 μέρες έγιναν κατάμαυρες........ Μα πως τα κατάφερε;;;;;;;;

Ιουλιά welcome back!!!!

Ξενέρωμα ε;;; Το χειρότερο είναι το συμμάζεμα μετά. Πφφφφφφφφ...

Ευτυχώς περάσατε καλά!!!! Το προσκλ ήρθε;;;

Βίκυ θα περάσουν οι μήνες και ούτε που θα το καταλάβεις!!!! Η αρχή είναι δύσκολη! Μετά θα ηρεμήσεις και θα το απολαύσεις! Το είπατε πουθενά;;; Η Μ-Ι το ξέρει;;;

Argi είπα να βάλω μια καλοκαιρινή φωτο!!!

Δήμητρα σας είδα!!!!!!!! Κούκλάκια τα κορίτσια σου! Η Βασιλική είναι σκέτη γλύκα!!!! Πολύ πολύ γλυκό και ζουζουνιάρικο κοριτσάκι! Φτου σας! Να σου ζήσουν!!! Δεν μπορούσα πραγματικά να φανταστώ πως μοιάζουν τα παιδιά σου!!! Η Β πάντως δε σου φέρνει! Η μικρή περισσότερο!

Γωγώ μωρή 350;;;;;; Τα ξαναέβαλες τουλάχιστον;;;

Τόνια έχεις δίκιο δεν το ανέφερα. Έπεσε από το ποδήλατο η κοπελιά και πλάκωσε το χεράκι της. Εκείνη τη ν ώρα έκλαψε αλλά μετά ήταν οκ.

Παναγιώτα που την άρπαξε ρε συ;;; Στον αέρα;;; Περαστικά!!!

Αφρο είσαι πολύ τυχερη!! Αλήθεια! Η Ε θέλει συνέχεια! Πιο πολύ και από το νινι...

χαχαχ τωρα εκτος απο τις μαυρες πατουσες εχουμε και τις μαυρες γαζες......τουλαχιστον θα μπορειτεβ να το βγαζετε εστω και λιγο!

Παναγιωτα που κολλησαν?

ποτε διακοπες?

Αφρο ελα προς τα εδω να γορασεις απο αυτο που προτεινει η Τονια....

τικερακι δεν θυμαμαι πως βαζουν ...αλλα αν ολα οκ το σαββατο θα βαλω!

αλλα γιατι δε βλεπω το τικερακι της Μ-ι?

ηπια ενα ποτηρι παγμενο κρασι στη βεραντα παρατηροντας ποσο ομορφηε ειαι η νεα γενια!

κατι διαβασα.. :roll::roll:

νατασακι μου ναι!το προσκλητηριο ηταν το πρωτο που ειδα με το που μπηκα στην εισοδο!απο κατω ηταν ο λογαριασμος της nova! :lol::lol::lol::lol:

πραγματικα μοσχοβολισε ο τοπος!πολλα μπραβο για τη δημιουργικοτητα σου φανταστικη μανουλα! :):):)

ρε συ..περαστικα στην ειρηνη :(:(

κ εγω η καραγαιδαρα δε σε ρωτησα τη δευτερα που μιλησαμε τί κανει η μικρη για να μου πεις..στην κοσμαρα μου :oops::oops::oops::oops::oops:

αυγχαρητηρια για τα κιλα κ τους ποντους σας!κ φυσικα για την πανα! :D:D:D:D

δημητρουλα ειδα τα κοριτσακια σου!ειναι κουκλιτσες!να τις χαιρεσαι κ να σε κανουν παντα να χαμογελας! :)

βικυ συγχαρητηρια κ παλι για την εγκυμοσυνη!ειχα μεινει εκει που επαθες ενα ψιλοσοκ στην αρχή..τωρα πώα αισθανεσαι;

για αναγουλες διαβαζω..υπομονη..ουφ!

αφρο κουραγιο!δεν ξερω τίι να πω...το μονο που σκεφτομαι ειναι να περασεις σε κατασταση ζεν που λεει κ η χρυσα :D κ να αντιμετωπιζεις θορυβους κ γκρινια ως μουσικη! :shock::shock::shock:

τρελο ακουγεται,αλλα υποθετω οτι κατι τετοιο θα αναγκαζομουν να κανουν στη θεση σου..δε θα τρελαθεις κιολας!

αναστασακι διακοπουλες;;τελεια!!!που;;

τονια κ παναγιωτα περαστικα στα παιδακια σας! :(:(:(

κατι λετε για φαγητα..ο γιωργος γενικα ειναι φαγανο παιδακι,αλλα αυτη την εβδομαδα,με 40αρια στο νησι καθημερινα,επινε μονο χυμους,φρουτα κ γαλα!κ δημητριακα!φαγητο μονο τις 2 πρωτες ημερες!η ζεστη ευθυνεται σε μεγαλο βαθμο..μην αγχωνεστε!

τα φιλια ου σε ολες κ συγγνωμη σε οσες ξεχασα!τωρα αρχιζω να μαζευω το μυαλο μου! :oops::oops:

Ιουλια welcome back!τι καλα που περασατε τοσο τελεια!!!! :D βαλε καμια φωτο να δουμε!!! ;)

Οταν μεγαλωσουν τα παιδια θα ξαναπαω στανταρ Κερκυρα!!την ειχα ερωτευτει!!! :ymdaydream::ymdaydream:

Χτυπαει 39ρια ο Αλεξ!!! πεφτει και μεσα σε 6 ωρες τα ιδια...προς το παρον δεν εχει τιποτα αλλο..λετε να τη βγαλουμε μονο με πυρετο τουλαχιστον;;;; :ympray::ympray::ympray:

Επισης σημερα γινεται η μπεμπα 5 μηνων!!!!! πρωτος στοχος επιτευχθει!!!! :-bd:-bd ελπιζω μολις περασει η ιωση,να τα παμε καλυτερα με τις στερεες και μεχρι το τελος της αλλη εβδομαδα να μειωσω τις αντλησεις στις 6!!! :ympray::ympray: και μολις κλεισει και τον 6ο τις μειωνω στις 3-4 κι οτι γινει..

Σας εχω πρηξει τα ουμπαλα το ξερω,αλλα που να πω κι εγω το πονο μου;;; :oops::oops:

Καλημερουδια!!!!!!

Ιουλια καλωσηρθες πισω!!!

ξεκουραστηκες τουλαχιστων;;;..ασε πολυ πικρα οταν γυρηζεις απο διακοπες...τι πλύντηρια, τι καθαρησμα..τι σηδερωμα..απαπαπ..θα ερθει τουλαχιστων η γυναικα που παιρνεις να σε βοηθησει;;;;

Ετοιμαζομαι να παω στο γιατρο...ξυπνησα πουρνο πουρνο και φυσικα ξερασα...δεν χωνεψα το χτεσηνοβραδινο καρπουζι...γμτ..θα παρω ενα σταφιδοψωμο να φαω στο δρομο..

Βικυ οι αναγουλες συνηθιζονατι...για ρωτα και εμενα...9 μηνες ξερναω...θα ξπνας, θα τα βγαζεις και θα ηρεμεις...

Δεν ειμαι ουτε σημερα καλα..αλλα τεσπα..

Τονια δε μα ςπριζεις..σε νιοθω φιλεναδα!!!

Φιλακια επιστρεφω

Παναγιωτα και Τονια περαστηκα σας

Καλημέρα σας :x

ευχάριστα νέα από τον γιατρό Χρύσα να έχεις :D

Ιουλία καλό χειμώνα :D

πάω να ξυπνήσω τα παιδιά, ο Λ. έχει πρωινό μπουφέ στο σχολείο του, ξέρετε αυτό των 5αστέρων!!! :D και μετά θα διαβάσω τα νέα σας!!!

και σήμερα θα το γιορτάσω, θα πάρω πρωινό για μένα και την Ρ. από έξω!!!! \M/ \M/ \M/ \M/ :-bd \:D/ :lol::lol::lol::lol::lol:

καλημερα .....

δεν τον καταλαβαινω τον μικρο καθολου .....με εσκασε παλι ...

θα μου πειτε "μικρουλι ειναι ακομα δε εγινε 2 μηνων ".....εγω γιατι νιωθω οτι εχουν περασει πολλοι μηνες και οτι ειναι πιο μεγαλος ?ε ? προσπαθω πολυ να σκευτομαι ποσο ειναι ....δεν βοηθαει και η εμφανιση ...φαινεται για μεγαλυτερο .... ο συνδυασμος κουνουπια -μωρο με τρελλανε χθες ....

εχω βαρεθει να θηλαζω ....δεν ατεχω αλλο ...ολοι κατι θελουν απο μενα τα μικρα βυζι και ο μεγαλος ......(δεν το λεω ;) ) με ρωταει χες "ποτε θα ..."και του λεω "πλακα μου κανεις ?βρες μου χρονο "

Καλημέρα,

Χθες είχαμε χάλια βράδυ, η Έλενα έχει λίγες μυξούλες και δυσκολευόταν να κοιμηθεί, να φανταστείτε ότι όταν της είπα πάμε να βάλουμε ορό σηκώθηκε με τέτοια χαρά και μου λέει ναιιιιιιιιιιιιιιιι. Μετά όμως ξύπνησε στις 12 και έκλαιγε με μαύρο δάκρυ επί 1 ώρα, δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε. Ότι και να την ρωτούσα ναι μου έλεγε, πονάει η κοιλιά σου? Ναι, πονάει το αυτί σου? ναι, πονάει ο λαιμός σου? ναι, είδες όνειρο και φοβήθηκες? ναι…………. τεσπα μετά από κανένα 2ωρο κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου στον καναπέ. Το πρωϊ ξύπνησε μέσα στην καλή χαρά σαν να μην συμβαίνει τίποτα και ήθελε να μου βάλει θερμόμετρο και να μου δώσει να πιώ ντεπόν(το είχα βγάλει το βράδυ και τα είχα πάνω στον πάγκο της κουζίνας). Ελπίζω να ήταν τυχαίο και να μην είναι καμιά ίωση και την βγάλουμε στο σπίτι το ΣΚ. Βασικά εγώ θα φύγω Καβάλα σήμερα με την Έλενα και αύριο θα έρθει και ο Η

Γωγώ τέλεια τα νέα σας:ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: , πολύ χάρηκα είδες πόσο καλά πάνε τα πράγματα τώρα? Είμαι σίγουρη ότι θα θηλάσεις πολύ περισσότερο από όσο σκεφτόσουν αρχικά

Χρύσα περιμένουμε νέα, μακάρι να έχει γυρίσει το μωρό

Ιουλία καλώς ήρθατε, βάλε καμιά φώτο στην ομάδα να σας δούμε

Παναγιώτα περαστικά

Αργυρώ μια χαρά ο λογαριαμός

Λενάκι φαντάζομαι τρομάρα που πήρες με την Ε, ευτυχώς που δεν χτύπησε

Τόνια φυσικά και δεν μας πρήζεις, ξέρεις πόσο σε νιώθω??????

Βίκυ κι εγώ αγόρι λέω αφού έχεις και διαφορετική εγκυμοσύνη……..

Μάρθα πως είσαι? μπες να γράψεις :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Μιτσάκι πολύ θετικό που δεν ξαναείδες αίμα?

Νατάσα η παιδίατρος που πήγες η γνωστή του ΤΕΒΕ???????????

Μπράβο για τα κιλάκια της μπουμπούς, αχ ανυπομονώ να ακούσω το όνομα

Άφρο με την Έλενα πολλές φορές κοιμόμασταν όπως έγραψε η Λενάκι, εγώ καθιστή και το μωρό πάνω μου. Όταν την έπαιρνε ο ύπνος άρχιζα σιγά σιγά και κατέβαινα και αν ήμουν τυχερή και δεν ξυπνούσε κάποια στιγμή την άφηνα στο κρεβάτι

Το άπλωσα το σεντόνι μου και σας χαιρετώ, να δουλέψω και λίγο......

Ευχαριστω κοριτσακια μου που με καταλαβαινετε!!! :YMHUG::x

Αφρο κι εμενα ο δικος μου εκει το εχει το μυαλο του!!! εδω δε προλαβαινω να κλασω αυτο μου ελειπε!!! αρκετα πηδιεμαι καθημερινα με το αγγουρι που τρωω δε μου χρειαζεται αλλο!!! :roll:

Εχουν βεβαια κι αυτοι τα δικια τους,αλλα ας μπορουσαν να κανουν πρωτα αυτα που κανουμε εμεις και μετα θα σου πω αν ειχανε ορεξουλες!!!σταφιδα θα τους γινοταν!!! :lol::lol:

Με το μωρο τι να σου πω ρε κοριτσακι;;;σε καταλαβαινω απολυτα,νιωθω την απελπισια σου αλλα περα απο υπομονη(που θα τη βρεις θα μου πεις) τι αλλο να κανεις;;;το βυζι ειναι μονοδρομος..δε μπορει κανεις να το κανει για σενα.. :roll: μηπως αν βγαλεις λιγο να το δωσει ο Κ με μπιμπερο να κοιμηθεις εσυ λιγακι να παρεις δυναμεις;;;

Νατασουλα ευχομαι να ηταν τυχαιο γεγονος με την Ελενα και να μη ταλαιπωρηθειτε κι εσεις με ιωση!!!! :?

δε ξερω τι εχει γινει φετος,αλλα τοσες πολλες ιωσεις ακομη και τωρα καλοκαιριατικο δε θυμαμαι ποτε!!!

Πατε στη μαμα σου;;; ποτε θα γυρισει ο Μιχαλης;;; εγω παντως στη θεση του θα γυρνουσα το Σεπτεμβρη!!! :P

Χρυσακι περιμενουμε νεα ε;; ;)

Επισης Αργυ πειναω τοσο πολυ αυτη τη στιγμη που θα ηθελα πολυ να συμμετειχα στο μπουφε του Λουκακου!!!! =p~=p~=p~

Εσεις τι πρωινο θα παρετε με τη Ρεα απο εξω;;

Τόνια όταν ανοίξουν τα σχολεία θα έρθει ο Μιχάλης 8-)8-)8-)8-)

Μόνο τον Αύγουστο 1 εβδομάδα θα τον πάρω Θεσ/νικη που θα πάνε οι δικοί μου διακοπές και φυσικά στην άδεια μου που θα είμαστε μαζί:D:D

Πως είναι η μιρκή σήμερα? μήπως ο Αλεξ κόλλησε από την μπεμπα?

Άφρο γιατί δεν φεύγεις καμιά βδομάδα στην μαμά σου ή στην πεθερά σου? και χωρίς τον Κ αν δεν μπορεί, να αλλάξεις λίγο παραστάσεις ;)

Αφρο :YMHUG::YMHUG::YMHUG: εύχομαι να στρώσει ο Πανούλης γρήγορα, να μην είναι σαν την Ρ. - όταν ήταν μικρή - και να είναι σαν την Ρ. όπως είναι τώρα!!! :roll::roll::roll::D:D ....να βγεις έξω βόλτα δεν γίνεται ε? έχει ζέστη!!!....αν πάρεις το αμάξι και πας σε κανένα πολυκατάστημα, βολτάρεις, αν έχει και καμμια κούνια εκεί, καθήσεις πιείς καφεδάκι, βολτάρεις στα μαγαζιά και χαλαρώσεις? :?::!:

Τόνια τίποτα σπουδαίο, πήρα κάτι σαν τυρόπιτα και καπουτσίνο για μένα και ένα κρουασάν για την κοπελάρα μου!!! :D

σήμερα στο σχολείο ήταν η μέρα που όλα τα παιδιά έφεραν τα ποδήλατά τους, ρόλευ, και πατίνια και θα κλείσουν για 2 ώρες το πάρκινκγ μπροστά από το σχολείο!!! :D ....ωραία ιδέα και για την ώρα είναι τυχεροί γιατί δεν βρέχει!!! :D

Νατασούλα εγώ νομίζω ότι είναι τυχαίο γεγονός οι μιξούλες.....ίσως από το αρκουδίσιον ή ανεμηστήρα, όταν θα πάτε θάλασσα θα της περάσει, θα δεις!!! ;) ....καλά να περάσετε :D:x

έχω προσέξει ότι η Ρ. στο θέμα της γλώσσα είναι καλύτερη από τον Λ., αν της πεις κάτι πώς λέγεται σωστά θα το επαναλάβει σωστά, ενώ ο Λ. στην ηλικία της μετά από μέρες το επαναλάμβανε :? .....βέβαια το πλεονέκτημά της είναι ότι είναι 2ο παιδί και ότι ο Λ. μιλάει συνέχεια, οπότε.....

αυτό που είπε η Ιουλία ότι "τους θορύβους να τους αντιμετωπίζεις σαν μουσική", εγώ αυτό ακολουθώ!!! :shock::shock::? .....πολλές φορές απομονώνω την σκέψη μου, το μυαλό μου και δεν ακούω την φασαρία που γίνεται δίπλα μου!!!! :lol::lol::lol: ....λέτε να έχω πρόβλημα? :roll::roll:

και χθες το απόγευμα που τρώγαμε όλοι μαζί τα παιδιά κάνανε φασαρία και εμείς μιλούσαμε, έτσι απομόνωσα τον θόρυβο και συγκεντρώθηκα στην κουβέντα μας!!! ;) ....μια άλλη φορά πάλι τα παιδιά κάνανε φασαρία δίπλα μου και εγώ κοιμήθηκα στον καναπέ!!! :shock::shock::shock: ήταν σαν νανούρισμα!!! :shock::shock::shock::shock:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τραγικός... Και εντωμεταξυ μου έχουν τύχει γυναικολόγοι γυναίκες που είναι τέρμα σκληρές!! Είναι και ο λόγος που προτιμώ άντρα γυναικολόγο δηλαδή..🤣🤣 είναι πιο προσεκτικοί στις κινήσεις τους.. τουλάχιστον οι γυναίκες που μου έτυχαν ήταν σχεδόν ακαρδες στη δυσφορία μου..!
    • Δεν βρήκε το αρχικό post σου.. Εγώ έχω ψάξει ήδη παιδιάτρους.. έχω δυστυχώς καεί πολλές φορές από γιατρούς και αναγκαστικά φυσάς και το γιαούρτι.. δεν μπορώ να το αφήσω στη τύχη το παιδίατρο του παιδιού μου.. θα κάνω ραντεβού με αυτούς που έχω βρει τον επόμενο μήνα και ανάλογα θα συνεχίσω να κάνω περαιτέρω ραντεβού γνωριμίας αν χρειαστεί..
    • Καλησπέρα.... 4+3 είμαι εγώ...είμαστε πολύ κοντά!!!! Με το καλό η χοριακη! Έχω κ εγώ ένα παιδάκι 3 χρόνων από Θεσσαλία είμαι!  
    • Ήθελα να παραθέσω ένα ακόμα fun fact για το θηλασμό!!  Το ξέρετε ότι και οι άντρες μπορούν να θηλάσουν;!! 🤣🤣 Ναι ναι κι όμως!! Ο θηλασμός δεν είναι κάτι που προκαλείται εξαιτίας του τοκετού!! Συγκεκριμένα όταν το μωράκι θα πιάσει τη θηλαία άλω και κάνει τις θηλαστικες κινήσεις η διέγερση που προκαλεί στο μαστό δίνει σήμα στην υπόφυση του εγκεφάλου ώστε να εκκρίνει προλακτίνη και να ξεκινήσει η παραγωγή γάλακτος! Όσο περισσότερο λοιπόν βάζουμε το μωράκι στο στήθος τόσο περισσότερο διεγείρεται και αυξάνει η προλακτίνη ώστε να αυξηθεί η παραγωγή του γάλακτος ανάλογα με τη ζήτηση που έχει από το μωράκι και μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός..! Με τον ίδιο τρόπο ακριβώς λειτουργούν οι ορμόνες σε όλους τους ανθρώπους είτε έχουμε γεννήσει είτε όχι! Πολλές γυναίκες που υιοθετούν μωράκια κάνουν μαθήματα θηλασμού για να μπορέσουν να θηλάσουν τα μωράκια τους αλλά και σε ομόφυλα ζευγάρια που έχει γεννήσει η μία γυναίκα και θέλει να θηλάσει και η άλλη.. Υπάρχουν όμως καταγεγραμμένες περιπτώσεις ανδρών που θήλασαν τα μωράκια τους όταν έμειναν ορφανά και έπρεπε να ταισουν τα μωράκια τους χωρίς να έχουν πρόσβαση σε άλλο τρόπο σίτισης των μωρών τους (πχ στο τσουνάμι της Ινδονησίας το 2004!)  Οπότε Θέτις μου... Πες του άντρα σου αν θέλει πραγματικά να συμμετέχει στο θηλασμό.. υπάρχουν τρόποι να το κάνει και πιο ενεργά..!! 🤣🤣🤣🤣 Εγώ του κάνω ήδη πλάκα.. 😝 για να μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια βρε παιδί μου...🤣🤣🤣
    • Μπράβο ρε κορίτσια τα μωράκια μας !!!!! Μεγαλώνουν και πάνε όλα κατευχην !!!  Έχετε δίκιο κορίτσια,  δεν το διευκρίνισα. Θα έχω τη μαία στο σπίτι από την αρχή που θα ξεκινήσουν οι συσπάσεις. Οπότε εκείνη θα μου πει κ πότε θα πάμε νοσοκομείο.  Θα σας στείλω κ εγώ αύριο το πλάνο τοκετού μου.  @Θέτις Κ.να ξέρεις τον λάτρεψα το γιατρό σου!  @Kiddoμου ... όπως σας έχω πει , έχω καεί κ εγώ από τέτοιους γιατρούς κ δυστυχώς δεν ήμουν το ίδιο δυνατή όπως εσύ! Λες ακριβώς όλα αυτά που σκέφτομαι κ εγώ 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...