Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

Καλημέρα σας!! :D

σήμερα ξύπνησα και πονάει ο λαιμός μου :(

Λοιπόν στο Βόλο περάσαμε πολύ όμορφα!

Κάναμε πολλά μπάνια

Η Ι δε βγαίνει από θάλασσα, η Φ πάλι κλαίει και λέει "να κατεβούμε να κατεβούμε από τη θάλασσα!" :lol::lol:

Έτσι έκανε και πέρυσι αλλά τελικά μπήκε στις Κουκουναριές και το ευχαριστήθηκε 8-)

Γενικά ξεκουραστήκαμε πολύ πήγαμε και Πήλιο κάναμε μπάνιο και στο Μυλοπόταμο..

Τέλειες παραλίες!

Τα κορίτσια το καταχάρηκαν!! Είχε και πολλά παιδάκια και έπαιξαν πολύ!

Νατάσσα περαστικά στο Ειρηνάκι :( και μπράβο για την πάνα! Εμείς ακόμη τα κάνουμε όπου λάχει

Μια φορά στις διακοπές έκανε κακά στο βρακάκι και τα πήρα και τα πέταξα στη λεκάνη και της άρεσε της μικρής και πό τότε το ξανάκανε και περιμένει να πάμε μαζί να τα πετάξουμε στη λεκάνη :o

Ανυπομονώ να μάθω το ονοματάκι σας :mrgreen:

Γωγώ τα κορίτσια σου είναι κούκλες!

Αναστασία κι άλλες διακοπές ε? Τυχερούλα 8-)8-)8-)

Εσείς τελικά ΈΡη δε θα έρθετε? :(

Βίκυ νομίζω έχεις αγόρι εσύ :roll:

Αφροδίτη θα βάλεις και στο μικρό γυαλιά??κάνει από τώρα :roll: ??

Νατασούλα, Αργυρώ καλημέρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η Ρ. τρώει περ. 3αυγά την εβδομάδα, ο Λ. κανένα......

συμπεθέρααααα κοροϊδεύεις τον γαμπρό μου ρε? :evil: ....όταν θα μεγαλώσει θα του τα πω όλα!!!! :lol::lol::lol:

Αφρο η Ρ. όταν πέφτει και χτυπάει στο πόδι και έχει γρατζουνιές της λέω θα φύγει μόνο του μην το πειράζεις και όλο το πιάνει και λέει και αυτή "΄θα φύγει μόμο του"...χθες της είπα πόσα οικόπεδα έχεις στο πόδι? (έχει μερικές μελανιές) και κοιτάει το χέρι μου και μου λέει" και εσύ οικόπεδο, φύγει μόμο του"!!! :lol::lol::lol: (έχω γρατζουνιά)

τελικά τα πιτσιρίκια έχουν πολύ φάση όταν μιλάνε....

Μαρία κατέβηκε από την θάλασσα τελικά? :lol::lol:

Μυλοπόταμος ωραία, είχα πάει με έναν γκόμενο παλιά, είχαμε κάνει τον γύρο του Πηλίου, μου αρέσει πολύ το μέρος!!! :D

συμπεθέρα Βίκυ, εκτύπωση τις οδηγίες του Π.Ο.Υ και όταν πηγαίνεις σε γιατρό για πρώτη φορά και ανακαλύπτει ότι ακόμη θηλάζεις να του τις δίνεις!!! ;) ....εσύ μην λες τίποτα απλά δίνε τα χαρτιά!!!! ;)

τι άλλα? σήμερα συνεφιασμένος ο καιρός!! :?

ΑΝΕΚΔΟΤΟ :lol::lol:

Στο μάθημα της έκθεσης.

Η δασκάλα βάζει θέμα...

"Μία μέρα στο γήπεδο."

Μετά από ένα λεπτό βλέπει τον Τοτό να σηκώνεται να δώσει το γραπτό του.

Διαβάζει έκπληκτη η δασκάλα: "Καιρός βροχερός. Ματς ανεβλήθει!!"

:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα! :)

Σήμερα είναι η συναυλία!! :-bd[smilie=wav.gif] Το πόσος κόσμος θα μαζευτούμε δε λέγεται! :D Φιλαράκια απο παλιά, ξαδέρφια, κολλητοί θα περάσουμε τέλεια! [smilie=wav.gif]

Χθες κοιμήθηκα σερί ΟΛΟ το βράδυ! :D Ξύπνησα μόνο για να κλείσω το κλιματιστικό, η μικρή ξύπνησε απο μόνη της οκτώ παρα δέκα και γενικά η καλή μέρα φαίνεται να άρχισε από το πρωί. :D

Ελπίζω να μη μου τη χαλάσει το μοναδικό μελανο σημείο στη ζωή μου αυτή τη στιγμή... :roll: (αναφέρομαι στην κατάσταση, μην παρεξηγηθω.)

Βενάκι μου περνάνε και φάσεις τα παιδάκια μην ανησυχείς θα βρεις τον τρόπο και θα ξαναστρώσει... εγώ δεν είμαι σε θέση να σου δώσω συμβουλές, γιατί στο θέμα ύπνου έχω μείνει πολύ πίσω. Η Χ δεν κοιμάται στο δωμάτιο της κοιμάται στο δικό μου και τη μεταφερω κοιμισμένη στο κρεβατάκι της.

Βέβαια το θετικό είναι οτι αν ξυπνήσει το βράδυ δεν έρχεται στο κρεβάτι μας. Σπάνια το κάνει.

Της έχει γίνει ρουτίνα και δε ξέρω πως να την αλλάξω χωρίς γκρίνια.

Μαράκι χαίρομαι πολύ που περάσατε καλά! Θα ξαναπάτε πουθένα έστω και λίγο;

Αχ κορίτσια το πάρτυ θα το κάνουμε γιατί το περιμένει η μικρούλα μου, θέλει να σβήσει τα κεράκια της το μωρό μου. Θα είναι παιδάκια. Θα είναι η Κάρολ με το παπί, η νονά της με τον γιο της, κάποια παιδάκια από τον παιδικό και δυο φιλες μου με χρονιάρικα, αλλά θα θέλαμε πολύ να δούμε και σας.

Τον Σεπτέμβρη λοιπόν θα κανονίσουμε ένα Σάββατο να έρθετη σπίτι μας και να κάνουμε ένα πριβέ παρτάκι για το τρενάκι! :D θα το κανονίσουμε να έρθετε όλες! :x

Kαλημέρα μανουλίτσες! :D

Χθες το βραδάκι, πήγαμε βολτούλα στη θάλασσα! :D Το μικροβιάκι μάλλον τη λατρεύει όσο κι η μαμά του... 8 με 12 που γυρίσαμε, δεν έβγαλε άχνα!!!! Είχε αράξει και απολάμβανε ιώδιο! :lol: Τη θήλασα αμέσως πριν φύγουμε κι αμέσως μετά! :o Δεν είχε καναματακάνει 4ωρο!!! 8-) Μετά βέβαια... το πλήρωσα ακριβά... Ανά 1-1,5 ώρα όλη νύχτα!!! :?

Επίσης πιάσαμε ήδη το 4κιλο!!!!!!! :D:D:D Μεγάλωσε το παιδί μου!!! :D:lol:

Νατασούλι μου, καλώς ορίσατε και πάλι! :x Πολύ χάρηκα που περάσατε όμορφα και πολλά μπράβο στο Ειρηνάκι για την πάνα!! :ymapplause: Περαστικά στο χεράκι της μωρέ... :( Το διάβασα και σφίχτηκε η καρδιά μου, μου κόπηκαν τα πόδια!! :-s Πως το 'παθε το κακομοιρούλι; :( Ευτυχώς που δεν πονάει, αλλά μου κάνει εντύπωση, είναι δυνατόν; :o

ΣΤΟΠ!! =; Με φωνάζει και πάλι!! Ελπίζω να μη τα ξεχάσω τα υπόλοιπα ώσπου να ξαναγυρίσω!! :oops:

Τα φιλιά μου σε ΟΛΕΣ!!! :-*:-*:-*

Καλημερααααααα......Τι κάνετε;;;;Σας γράφουμε μαζί με τη συμπεθέρα....Είμαστε καλά, περνάμε καλά...Τα παιδιά μας προσπαθούν να τα βρουν...Ο Αναστασάκος τσιρίζει που και που, η Ιω τον κοιτάζει...

Χθες με το που ήρθαν. τον βαζει η Λένα να κάνει τσίσα στο γιο γιο, η Ιω τον κοίταζε και γελούσε..... :lol::lol::lol: Και τη ρωτάω.."Ιωάννα τι εχει ο Αναστάσης;;;;" Και τι απαντάει η Ιω;;;;;;; "Τσουτσούνι μεγάλο....." :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Έχει μάθει το κορίτσι μου να αναγνωρίζει τους άντρες με προσόντα.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Κατα τ'άλλα η Λένα μου πήρε το κρεβάτι μου κι εγώ κοιμήθηκα στο πάτωμα δίπλα από την μπέμπα.... :lol::lol::lol:

Μιτσάκι μπράβο και για το 4ωρο και για το 4κιλο..... ;););););););) Μια χαρά....

Νατάσααααααα μπράβο στο Ειρηνάκι για την πάνα....Για το χεράκι :(:(:(:(:(:( Καλύτερα να της το βάλουν στη θέση του το χεράκι....Θα πονέσει, αλλά για λίγο..Με το νάρθηκα δε θα είναι χειρότερα;;;;; :roll::roll::roll: Με το καλό η βάφτιση της μπεμπούλας.... :D:D

Θα σου στείλω το βιβλίο της Πατσούρου με τη Λένα....Δεν έχω λεφτά για το ταχυδρομείο....Κρίση βλέπεις... :lol::lol::lol::lol:

Μαράκι ευχαριστώ ρε.... :x:x:x Γελασα με τη μικρή που θέλει να κατέβει από τη θάλασσα... :lol::lol:

Τι άλλο ήθελα να πω;;;;;;;;;

Α, Σισσάκι θα μπορέσεις αύριο για καφέ τελικά στα Β.Π;;;;;; :D:D:D:D:D:D

Μιτσάκι εγώ την Ιω την πάω στον Funmily τον παιδότοπο...Είναι σούπερ.... ;);););)

Σισσάκι, να περάσετε τέλεια στη συναυλία!!! :D Θα θυμηθείτε τα νιάτα σας;;; :P Πραγματικά, αυτή η συναυλία είναι σα συνάντηση παλιών συμμαθητών... :ymdaydream::lol:

=))=))=))=))=))

Ρε την Ιωαννίτσα!!! Από τώρα, εκεί ο νους της!!!!!!! :P

Ο μπαμπάς της τα ξέρει αυτά;;;; :lol::lol::lol::P

Καημένε Γιωργάκη, τι έχεις να περάσεις!!! :P:P:P

ΛενομαΪμουδάκι και Γωγούλι, τα φιλιά μου!!!

Γωγώ κι εγώ αυτόν έλεγα!!! :D Και αν το ψήνετε, είμαι μέσα με τα χίλια!!! :D

Θα μπορέσω κουκλάρα μου στείλε μήνυμα στο κινητό για ο,τι κανονίσετε. Ισχυει οτι θα με μαζέψετε από σταθμο του μετρό έτσι; :D

Θα περιμένω μηνυμα. Α! Και μην μου πείτε να συναντηθούμε στις 5!!! Θα σας τσουρομαδήσω! :evil::D

Όσο πιο αργά γίνεται να συναντηθουμε, δεν αντέχω τη ζέστη.

Οκ....Είμαστε μέσα.....Κατά τις 7 λέει η Λένα, γιατί αύριο βράδυ κατά τις 9.30 θα φύγουν τα παιδιά... :(:(:(:(:( Σισσάκι ναι ρε..Θα σε μαζέψουμε από το μετρό..Ούτε εμείς αντέχουμε τη ζέστη... :?:?:?:?

Αντε, τέλεια...

Μιτσάααααααακι θα έρθεις...Ναι;;;;;;;; :D:D:D:D:D:D

Γωγώ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ο καημένος ο Αναστάσης ούτε πιπί δεν μπορεί να κάνει μόνος του!!!! :lol::lol: περνά από εξέταση μεγέθους!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σισσιώ καλά θα κάνεις και θα κάνεις το πάρτυ τελικά, ακόμη και παιδάκια να μην είχε.....ε τώρα που θα έχει ακόμη καλύτερα!!! ;) ....καλά να περάσεις στην συναυλία, τους έχω δει, ωραίοι!!! :D:D

σας είπα? βγάλαμε και άλλα 2 δοντάκια, τους κάτω γόμφιους [smilie=wav.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob1.gif] άλλα 2 μας έμειναν, οι πάνω γόμφιοι......χαμπάρι δεν πήρα πότε βγήκαν και χθες που γελούσε, είδα ότι το στοματάκι της σαν να γέμισε :lol::lol: μετράω και βλέπω 10!!! ολέ!!!! :lol::lol:

Άψογα! Εκτός απροόπτου, είμαι καραμέσα! :D

Αύριο στις 7 στο funmily; Έκλεισε;

Λοιπές Αθηναίες;

Γωγούλα ή Σισσάκι, στείλτε μου κάποιο κινητό για σιγουριά, please!

Aργυρούλα... μεγειά τα δοντάκια σας!!!!!!!!!!!! :ymparty: Άντε και τελειώνουν!!! ;)

Γεια σας ομορφες!!!Πως ειστε;;;

Α Γωγω καλως τα δεχτηκες απο τη συμπεθερα σου!!να της δωσεις πολλα πολλα φιλακια!!!

καλε η ιωαννα απο τωρα τσεκαρει τα προσοντα του σταση;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Αργυ με γεια τα δοντακια σας!!τι κανεις εσυ;;πως εισαι;;;νοιωθεις καθολου σε μουντ διακοπων ή μπααααααα;;;;;

Βενη υπομονη κοριτσακι μου.με τη διατροφη καλα τα παει ο μικρος;;;

εμενα ο Ν. μου ζηταει αλεσμενα του μπεμπη να φαει... :o:o:o ε μα ελεος...

Βικυ και εγω αγορι λεω οτι θα κανεις. ;)

Νατασουλα τελικα η Ελενα κοιμαται καθολου στο νεο της κρεβατι;;;

τα αυγα δεν εχουν σχεση.Ο Ν. δεν τρωει καθολου και εχει 174 χολ.

τυρι στο τοστ δεν τρωει;;;

Η ιουλια πως να τα περναει αραγε;;μιλησε καμια μαζι της;;

Μαρια ωραια ειναι ρε;;Η θαλασσα ειναι καλη εκει;;;τι ωρες πηγαινατε για μπανιο;;;

Μητσακι φιλακια πολλα.ΑΠο την ασοεε κανενα νεο ε;;;Κριση σου λενε μετα....

σισσακι να περασετε τελεια σημερα...α και οταν πουνε το "γιατι επαψες αγαπη να θυμιζεις" μην πορωθεις και παρεις βιαστικες αποφασεις.Ενα τραγουδι ειναι μονο.... ;);)

Νατασα περαστικα στην ειρηνη σου ...τωρα κανει μπανιο;μιλησες καθολου με τη Θου;;;

Τονια;;;χαθηκες ρε....

παω να γραψω στην ομαδα....

οι πιξ λαξ παιζουν σημερα ?

μου την εχουν δωσει ....8 χρονια τωρα ολο το διαλανε και καθε καλοκαιρι ξανα κανουν μονιασμα :evil: ε φυσικα οι συναυλιεσ εχουν λεφτα :evil::evil::evil::evil: κανενα δισκο δεν μπορουν να βγαλουν ....αφου δεν ειναι πια ενεργο γκρουπ ....ειναι μονο καθε καλοκαιρι ..... :evil::evil::evil::evil:

του μαν του εχω βαλει λεκανιτσα στο μπαλκονι με νερο και βουταει τα παιχνιδια του :D

Πέθανα στο γέλιο με την Ιω φαντάσου τι έχει να γίνει όταν μεγαλώσει αν από τώρα το τσεκάρει :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά να περάσετε στο καφεδάκι σας :D:D:D:D

Σισσυ καλά να περάσεις στην συναυλία :D:D

Παναγιώτα το καινούργιο κρεβάτι δεν ήρθε ακόμα :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Δήμητρα είδες το καλά που ήταν η μικρή στην βολτίτσα?

Να βγαίνετε πιο συχνά :D:D:D

Αργυρώ με γειά τα δοντάκια

Με του Λουκά τα δόντια τι έγινε τελικά, πέσανε?

Παναγιώτα :lol::lol::lol::lol::lol: Θα προσπαθήσω... ;);)

Άφρο έχεις νεύρα και είπες να τα βάλεις με τους ΠΥΞ ΛΑΞ; :lol::lol::lol: Καλέ πριν οκτω χρονια έκαναν την τελευταία τους συναυλία, όταν ανακοίνωσαν τη διάλυση.

Μετά ακολούθησαν σόλο καριέρα και έκανε συναυλίες ο καθένας για την πάρτυ του.

Φετος θα κάνουν κάποιες συναυλίες που τις ανακοίνωσαν από πέρισυ στην μνήμη του Ξυδούς. Αυτό δε σημαίνει οτι επανενώθηκαν ούτε οτι θα κάνουν κάθε καλοκαίρι συναυλίες. ;)

Μητσάκι θα σου στείλω το δικό μου με π.μ.

Γωγούλα απάντα μωρή! Απο ποιο σταθμό θα με πάρετε και τι ώρα;

Αααα τελικά ο καφες στις 18 με φραν και όσες μπορουν ισχύει; Να ξέρω να κανονίσω το βαριά φορτωμένο απο καφέδες πρόγραμμά μου! :lol::lol::lol:

Κοριτσουδια σας διαβασα στα πεταχτα αλλα το κεφαλι μου ειναι τοσο γεματο που δε συγκρατει τιποτα...

Πολυ κακες μερες αυτες... :(:(:(

Μονο το χερακι της Ρηνουλα συγκρατησα που το σπασε το πουλακι μου!!! :(:(:( μα πως τα καταφερε;;; ελπιζω γρηγορα να περασει! :roll: Πολλα συγχαρητηρια βεβαια για το κοψιμο της πανας!!! :D

Η μπεμπα εμενα ακομη βηχει,δε τρωει καλα,χθες εκανε εμετο το βραδυ και κοιμιθηκε νηστικη...αλλα μου λενε οι γιατροι να μην ανησυχω...εγω παντως ανησυχω!!! :( της εδωσα και κρεμα χθες,μια της χολ και μια της φρεζυλακ και τις εφτυσε και τις δυο!!!ειδικα της χολ κοντεψε να ξερασει!!! :o

Δε τη βλεπω προθυμη να αρχισει στερεες κι εγω δεν αντεχω αλλο με το θηλαστρο...νομιζω θα μου στριψει καμια ωρα!!! :(:(:(

Ο Αλεξ επισης δε τρωει τιποτα..εκοψε το γαλα τελειως,εκοψε και το αυγο και το ψωμι με το μελι...το καρκινο θα μου βγαλει αυτο το παιδι!!! τρωει μονο γιαουρτακι ΟΛυμπος βιολογικο κι αυτο γιατι εχει σοκολατομαλακιουλες μεσα,λιγο τυρι,καρπουζι,αγγουρι,νεκταρινι,μπανανα κι αυτα οχι παντα!!! για φαγητο ελαχιστο,συγκεκριμενα πραγματα και με το ζορι!

Συμπεθερα επαθα πλακα με τη φωτο του γαμπρου μου!!!!!!!! :x:x:x:x ειναι αξιαγαπητο μονο απο το φατσονι του!!!!! :YMHUG::YMHUG::x:x:x:-*:-*:-*

Σισσυ τελεια θα ειναι αυτη η συναυλια!!!!θα πηγαινα με τα 1000!!!! \M/ \M/ \M/

Παναγιωτακι και συμπεθερα εσας δεχτηκαν αμεσως τις στερεες;;; :roll:

Αργυ μεγεια τα δοντια της Ρεας!!! :D

Γωγω και Λενακι τελεια περνατε ρουφιανες ε;;;;; :lol::lol::lol:

Νατασουλα τρελαθηκα με τη κορη σου εκει που πηγε και κατουρησε!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Τονια μου,μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου.Εγω ξεκινησα στερεες μετα τον 6ο μηνα.αντιδρα εντελως διαφορετικα το μωρο τοτε. ;)

Κανε υπομονη.Παντως, μεταξυ μας ε (:lol::lol::lol: ), δε δοκιμαζεις και κανα νεστλε ρυζαλευρο;;;

αν και ειμαι κατα σε νοιωθω παρα πολυ με τις αντλησεις.πολυ μανικι.

Σισσακι 18(προτιμοτερο) ή 19. Περιμενω την Αφρο να μου πει...Αφροοοοοοοοοοοοοοοοο

επισης εχετε το κιν. της Φραν;;;

Παω τσουπριτσες...εγραψα και στην ομαδα...καλο μεσημερι

τονια ...αυτα τα γιαουρτακια μασ εχουν καταστρεψει κ εμας ,,,μονο αυτα τρωει ...φυσικα γιατι εχουν μπαλιτσες :evil: να τωρα γιυτο τσακοθηκαμε ηθελε παλι :evil::evil::evil:

τα ολυμπος ποσο κανουν ? εμενε θελει αυτα με το παιδακι απο εξω .....

τωρα τρωει κορν φλειξ σκετα ....απο το πρωι του τα εχω βαλει τωρα τα τρωει :evil::evil::evil::evil:

σισσακι εδω κ 8 χρονια θημαμαι καθε καλοκαιρι να ακουω "τελευταια φορα " :roll:

Τόνια για ανέβα λίγο σε παρακαλώ και μην απογοητεύεσε με το φαγητό...

Καταρχήν της Παναγιώτας και της Νατάσας τα μωρά έχουν κλείσει τον 6ο, εσένα αν δεν κάνω λάθος τώρα θα κλείσει τον 5ο. Μην περιμένεις να φάει από την 1η μέρα.

Και εγώ θα σου ξαναπώ να ξεκινήσεις με λαχανικά, αυτές οι κρέμες είναι μια αηδία, τις έχεις δοκιμάσει? εγώ πάντως όταν δοκίμασα κόντεψα να ξεράσω. Ενώ το καροτάκι είναι νόστιμο είναι πιο πιθανό να το φάει.

Το λέω με πολύ καλή διάθεση κι επειδή ξέρω πόσο ζόρι είναι οι αντλήσεις και ότι περιμένεις πως και πως να μειωθούν.

Για την αφαγία του Αλεξ δυστυχώς δεν έχω να προτίνω κάτι, απλά φαντάζομαι ότι λόγω ζέστης έχει μειώσει το φαγητό, το βλέπω και στην Έλενα ότι τρώει μικρότερες ποσότητες και προτιμάει όλο δροσερά πράγματα, καρπούζι, χυμούς φρούτα, γιαούρτι...

Τα κασέρι η Έλενα δεν το τρώει ούτε στο τοστ

Καλημερα!!!

Τι κανετε?

Χθες δεν καταφερα να γραψω αλλα σας διαβασα! Ο Π. ειχε ρεπο και ολη μερα κοιμοταν και τα μικρα με σταυρωσαν! :twisted: Πηρα μεγαλη λαχταρα χθες με την Ε. Εχω μια παπουτσοθηκη κοντα στο ενα μετρο υψος και η Ε. ολο εκει ειναι να δοκιμαζει παπουτσια. Παντα της ελεγα να φυγει απο εκει μην πεσει πανω της ε και χθες εγινε το κακο! Ανοιξε το πανω ντουλαπι και της ηρθε ολη η παπουτσοθηκη πανω της! Ευτυχως δεν χτυπησε καθολου παρα μονο τρομαξε και ετρεμε σαν το ψαρι πολυ ωρα μετα! Εκει πανω ειχα και μια γλαστρα μεγαλη με κακτο μεσα και πως δεν της ηρθε στο κεφαλι ρε παιδια να εχουμε αλλα.... :o

Νατασα μπραβο στην Ε. για την πανα!! Κοψατε και την βραδυνη πανα? Εμεις απο τον Δεκεμβριο που κοψαμε της μερας ακομα να κοψουμε την βραδυνη. Κριμα για το χερακι της μωλε.. :( πως το χτυπησε? Τι θα κανεται τελικα? Ναρθηκα?

Χρυσα εγω τα ανθοιαματα τα ανακαλυψα πρι λιγο καιρο. Μου τα συστησε μια φιλη. Δεν πιστευω πως ειναι πλασεμπο με τιποτα. Η ευεργετικη δραση των λουλουδιων ειναι γνωστη απο τα αρχαια χρονια. Αλλωστε τα δινουν και σε ζωα και παιδια που δεν υπαρχει περιπτωση να μπορουν να αυθυποβαλονται.

Σισσακι τι καλα που θα πας στην συναυλια!!! Καλα να περασετε!!

Γωγουλα καλως την δεχτηκες την συμπεθερα!! Πολυ γελασα με την Ιω :lol: Ακου μεγαλο τσουτσουνι! :lol::lol: Απο τωρα τα σκατουλια αυτα κοιτανε!! :mrgreen:

Αργυ με γεια τα δοντακια σας!!! Και η Ε. εβγαλε πριν λιγο καιρο τον κατω γομφιο και τωρα μας μενουνε αλλοι 3 και τελος.

Μιτσακι μου τι ωραια βολτουλα! Να την κανετε συχνα αφου αρεσε και στην μικρουλα!

Απο το πρωι προσπαθω να κανω δουλειες και το μονο που καταφερα ειναι σκουπισμα,σφουγγαρισμα ξεσκονισμα,μαγειρεμα με χιλια ζορια!

Τόνια υπομονή, θα φάνε και τα 2 κάποια μέρα, ποιά θα είναι αυτή δεν ξέρω!!!!.....

και εγώ σου είπα να ξεκινήσεις με καροτάκι, εδώ ξεκινάνε από τον 4ο μήνα καροτάκι και λαχανικά....της Ρ. στην αρχή το καρότάκι δεν της άρεσε και έτσι από την 2 ή 3η μέρα κιόλας πρόσθεσα πατατούλα και μετά έτρωγε πιο πολύ!!!! ;)

για τον Άλεξ δεν ξέρω τι να πω και εγώ.....μήπως έχει κλείσει το στομαχάκι? δλδ όταν δεν τρως συνηθίζεις και μετά δύσκολα να φας μεγαλύτερη ποσότητα!!!!....είναι και η ζέστη.....βρες κάποια τρικ που θα τον ξεγελάσουν για να φάει :!:

χθες λέω στην Ρ. να φάει και με το που βλέπει το πιάτο μου λέει όχι :shock::shock::shock: .....βάζω το φαγητό της σε μπωλ και της λέω να σου το δώσω εγώ από το μπωλάκι? μου λέει ναι και το έφαγε όλο τελικά!!!! :shock::shock:

Λενάκι τι λαχτάρα, πάλι καλά που δεν της έπεσε η γλάστρα στο κεφάλι και μάλιστα κάκτος #-o#-o .....εγώ δεν έχω κακτάκια....δεν πάει κάκτος και παιδί!!!!

Νατασούλα, αν κάνει γεμιστά μπορείς να κρύψεις τυράκι μέσα ή σουφλέ λαχανικών πάλι βάζεις τυράκι! ;)

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Συναντιούνται δύο φίλοι μετά από καιρό...

Ο ένας φοράει πένθος στο χέρι, και είναι γεμάτος γρατζουνιές. Τον βλέπει ο φίλος του και ρωτάει:

- Τι έγινε ρε Γιάννη; Γιατί φοράς πένθος;

- Άστα, ρε συ, έθαψα την......πεθερά μου...

- Καλά, και οι γρατζουνιές;

- Δεν ήθελε...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αργυ και τι δεν εχω δοκιμασει με τον Αλεξ!!!μονο κλοουν δε του χω φερει για να φαει!!! ε αν τον εχω μπροστα στο λαπτοπ να βλεπει ζουζουνια ή μικυ κατι γινεται...αλλα δε θελω ρε παιδια...χαζευει που χαζευει τοσες ωρες που κρεμομαι στο θηλαστρο,να χαζευει και στο φαγητο;;;;

Σημερα φορουσε ενα σορτσακι 9-12μ!!! :roll:

Αυριο θα της κανω καροτο-πατατα της μπεμπας να δω...ειπα οτι τη κρεμα θα τη δεχτει πιο καλα γι αυτο ξεκινησα με αυτη..γιατι καιγομαι να αντικαταστησω γευμα οσο γρηγοροτερα γινεται!

Α εσκασα και 135 και πηρα τον beaba.... :?

Ρε συμπεθερα τι ταρακουλο ειναι αυτο που παθατε με την Ειρηνη;;;;; :o ευτυχως που δε της ηρθε η γλαστρα να εχετε κι αλλα! :? Τωρα ομως δε νομιζω να ξαναπλησιασει!!! ;)

Παρε αυτα τα λουλουδοβοτανα,κι αν δεις διαφορα πες μου κι εμενα ε;; :P

Παναγιωτα μου αν δω κι αποειδω και δε τρωει τιποτα η μικρη θα της δωσω και νεστλε και νουνου κι οτιδηποτε!!! :? κι αν βεβαια τις φαει αυτες θα το τσουρομαδησω!!!!! :twisted::twisted::twisted:

Νατασουλα το ξερω μωρε οτι εμενα ειναι μικρουλα,αλλα ελεγα εστω λιγη κρεμα σιγα σιγα θα κοψουμε το ενα γευμα.. :roll:

Αφρο δε ξερουν ποσο κανουν τα Ολυμπος,αλλα δε νομιζω να εχουν μεγαλη διαφορα...καλα τωρα αυτο ειναι το τελευταιο που κοιταζω προκειμενου να φαει το βελτιστο απο αυτα τα σκατα!!! :twisted:

Καλησπερα!!!!

Α ρε Τονια..η συμπεξθερα σου ειναι ποντια...αλλα εσυ πηγες και πηρες τον beaba... ρε...των πρεναταλ ειναι ακριβως το ιδιο..μεχρι και το χρωμα ιδιο και κανει γυρω στα 80..

εμας μας τον ειχαν παρει δωρο...και εμεινε στο κουτι γιατι μας τον πηραν οταν ο φοφος ηταν 8 μηνων...και ηδη ειχε κοψει τα αλεσμενα και τα ηθελε πατημενα με πηρουνι ολα εκτος απο το κρεας...και δοντια να φανταστεις 10 μηνων εβγαλε..καλοκαιρι με 4 δοντια..μασουλαγε καλαμποκι...ς

Λενακι τι κακο ηταν αυτο...πωπω..πως τρεμω κατι τετοια..πολυ τσαουσα ομως η κορη σου..απαπαππα....αυτη ειναι απαιχτη!!!

νατασα ηθελα να σου πω για την Ειρηνη...πως τα καταφερε ρε συ με το χερι...την καημενουλα..ειναι με ναρθηκα τωρα;;;;;

Αθηναιες να ξερετε ποσο σας ζηλευω που θα μαζευτειτε ολες για καφε....

εχω σκασει δεν μπορω...εκει που ειχα ενστηκτο οτι θα τον φαω τον μηνα...ετσι οπως παω αρχιζω να εχω αμφιβολιες....δεν ξερω γιατι..νιοθω πολυ βαρος χαμηλα..και ενω μερικες μερες δεν ειχα καθολου μα καθολου αναγουλες..σημερα δεν ξερω τι με επιασε...

Αφου απο αναγουλες καουρες κλπ ημουν τοσο καλα που δεν ξερνουσα ουτε οταν αλλαζα τον φοφο.....σημερα...

Τελικα πηγα να δω την κουμπαρα μου..ηρθε το προι ο αδελφος μου και η μαμα μου και πηγαμε ολοι μαζι..

παιδια..απο το Πασχα που ειχα να τη δω..πρεπει να εχασε πανω απο 10 κιλα...πετσι και κοκκαλο εμεινε...ηταν πολυ χλωμη και πολυ χαλια..και αυτη ηταν η πρωτη απο τον κυκλο χημειοθεραπειων που θα κανει..

Τελικα δεν καταλαβα τι ακριβως σημβαινει..ξερω μονο πως μαλλων εχω καρκινο αρχικου σταδιο στη μητρα ο οποιος επανεμφανιστηκε μετα απο περιπου 1 χρονο..πραγμα που σημαινει οτι ο αρχικος κυκλος θεραπειων που ειχε κανει..δεν βοηθησε πολυ...

την ρωτησα γιατι δεν κανει αφαιρεση μητρας κλπ και λεει πως το ζητησε απο τον γιατρο αλλα εκεινος λεει θα κανουμε νπρωτα 1 κυκλο θεραπειων..αν δουμε οτι βελτιωνετε θα κανουμε αλλον εναν και θα δουμε;;;

Απορρω γιατι την ταλαιπωρουν...

ειναι 37 χρονων..εχει 3 παιδια...μικρα σχετικα..το πιο μικρο ειναι 4 χρονων ..που εχουν αναγκη τη μητερα τους...

αλλα παδια δεν θα κανει..και αυτο το πραγμα θα κανει σηγουρα μεταστασεις στο μελλων...

τι να πεις..

στεναχωρηθηκα πολυ...

Εδωσα στο βαφτιστηρι μου το δωρο του- λευτα τι αλλο να του δοσω που ειναι 13 χρονων- καθησαμε καμια ωριτσα και φυγαμε να μη την κουραζω αλλο

μακαρη να φωτισει ο Θεος τους γιατρους να κανουν οτι καλυτερο μπορουν

Αυτα..

σορυ που σας ψυχοπλακωσα..

παω να διαβασω τι εγραψε η Παναγιωτα στην ομαδα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Δεν βρήκε το αρχικό post σου.. Εγώ έχω ψάξει ήδη παιδιάτρους.. έχω δυστυχώς καεί πολλές φορές από γιατρούς και αναγκαστικά φυσάς και το γιαούρτι.. δεν μπορώ να το αφήσω στη τύχη το παιδίατρο του παιδιού μου.. θα κάνω ραντεβού με αυτούς που έχω βρει τον επόμενο μήνα και ανάλογα θα συνεχίσω να κάνω περαιτέρω ραντεβού γνωριμίας αν χρειαστεί..
    • Καλησπέρα.... 4+3 είμαι εγώ...είμαστε πολύ κοντά!!!! Με το καλό η χοριακη! Έχω κ εγώ ένα παιδάκι 3 χρόνων από Θεσσαλία είμαι!  
    • Ήθελα να παραθέσω ένα ακόμα fun fact για το θηλασμό!!  Το ξέρετε ότι και οι άντρες μπορούν να θηλάσουν;!! 🤣🤣 Ναι ναι κι όμως!! Ο θηλασμός δεν είναι κάτι που προκαλείται εξαιτίας του τοκετού!! Συγκεκριμένα όταν το μωράκι θα πιάσει τη θηλαία άλω και κάνει τις θηλαστικες κινήσεις η διέγερση που προκαλεί στο μαστό δίνει σήμα στην υπόφυση του εγκεφάλου ώστε να εκκρίνει προλακτίνη και να ξεκινήσει η παραγωγή γάλακτος! Όσο περισσότερο λοιπόν βάζουμε το μωράκι στο στήθος τόσο περισσότερο διεγείρεται και αυξάνει η προλακτίνη ώστε να αυξηθεί η παραγωγή του γάλακτος ανάλογα με τη ζήτηση που έχει από το μωράκι και μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός..! Με τον ίδιο τρόπο ακριβώς λειτουργούν οι ορμόνες σε όλους τους ανθρώπους είτε έχουμε γεννήσει είτε όχι! Πολλές γυναίκες που υιοθετούν μωράκια κάνουν μαθήματα θηλασμού για να μπορέσουν να θηλάσουν τα μωράκια τους αλλά και σε ομόφυλα ζευγάρια που έχει γεννήσει η μία γυναίκα και θέλει να θηλάσει και η άλλη.. Υπάρχουν όμως καταγεγραμμένες περιπτώσεις ανδρών που θήλασαν τα μωράκια τους όταν έμειναν ορφανά και έπρεπε να ταισουν τα μωράκια τους χωρίς να έχουν πρόσβαση σε άλλο τρόπο σίτισης των μωρών τους (πχ στο τσουνάμι της Ινδονησίας το 2004!)  Οπότε Θέτις μου... Πες του άντρα σου αν θέλει πραγματικά να συμμετέχει στο θηλασμό.. υπάρχουν τρόποι να το κάνει και πιο ενεργά..!! 🤣🤣🤣🤣 Εγώ του κάνω ήδη πλάκα.. 😝 για να μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια βρε παιδί μου...🤣🤣🤣
    • Μπράβο ρε κορίτσια τα μωράκια μας !!!!! Μεγαλώνουν και πάνε όλα κατευχην !!!  Έχετε δίκιο κορίτσια,  δεν το διευκρίνισα. Θα έχω τη μαία στο σπίτι από την αρχή που θα ξεκινήσουν οι συσπάσεις. Οπότε εκείνη θα μου πει κ πότε θα πάμε νοσοκομείο.  Θα σας στείλω κ εγώ αύριο το πλάνο τοκετού μου.  @Θέτις Κ.να ξέρεις τον λάτρεψα το γιατρό σου!  @Kiddoμου ... όπως σας έχω πει , έχω καεί κ εγώ από τέτοιους γιατρούς κ δυστυχώς δεν ήμουν το ίδιο δυνατή όπως εσύ! Λες ακριβώς όλα αυτά που σκέφτομαι κ εγώ 
    • Σόκ!! Μπράβο στη κοπέλα για τη ψυχραιμία της..! Μην ανησυχείς.. ούτε εγώ έχω φτιάξει βαλίτσα.. και δεν είναι στα άμεσα πλάνα μου 🙈 πρέπει όμως σιγά σιγά.. έχεις δίκιο.. και τα πραγματακια του μωρού να μπουν πλυντήριο σιγά σιγά... Πότε έφτασε ο καιρός ειλικρινά..;! Νοιωθω ότι έχουμε ακόμα χρόνο..😳🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...