Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

Αφρο σου ειπα...Ποτικαλι...που λεει και ο φοφος...και κοκκινο γι ατο νινι...και δε θα ζηλευει ο Μανωλης αφου μοιαζουν τα χρωμματα....και θα ταιριαζουν και με τα καπελακια τους

Οχι Παναγιωτα δεντο φτιαξανε..πηρα τωρα τηλ στον Κωτσοβολο και τους εβρησα...λεω τι στο καλο πληρωσαμε επεκταση εγγυησης αμα μας στελνετε απο τηλεφωνο σ ετηλεφωνο και δεν μπορειτε να μας εξυπηρετησετε;;;..αμα ειναι ετσι επιστρεψτε μας τα λευτα να φωναξω εναν οποιονδηποτε τεχνικο να το φτιαξει..ελεος...2 ετων κληματιστικο να μου κανει τετοια νουμερα..

.

Κραταω ακομα..δεν ειμαι ετοιμη να γεννισω...ψυχολογικα..καλε εδω ακομα δενε χω φτιαξει τη βαλιτσα...μολις χτες επλυνα ολα τα ρουχα για το νινι..και θελπουν σιδερομα..θα τα σηδερωνα τωρα..αλλα με τετοιον καυσονα..δεν τη παλευω..εκτος και εαν βγω στο μπαλκονι....χαχαχαχα

Μιτσακι μου κουραγιο μανα!!!! Δεμας ειπες πως εγιναν τα μαλλακια της Β;;;;

Μαρακι πως περασατε;;;ξεκουραστηκατε καθολου;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κορίτσιααα η συμπεθέρα μου λογικά σε λίγο ξεκινάει.... :D:D:D

Σισσάκι και Μιτσάκι αν η συμπεθερα μείνει και την Πεμπτη, να το κάνουμε Πέμπτη.... :D:D:D Αν θέλετε να είμαστε και κοντά στο Μιτσάκι να πάμε σε έναν παιδότοπο στα Μελίσσια.... :?:?:? Σισσάκι αν σε προβληματίζει η αποσταση σε φορτώνουμε εμείς από το μετρό της Πλακεντίας...

Αρτζιιι πάτα στο google 20 κιλά σε 23 μέρες και θα βρεις τη δίαιτα...Εντάξει φαγητό έχει, αλλά χωρίς πρωινό..... :o:o:o:o:o Μου είπε η μαμά μου που τον είδε τον ξάδερφο ότι έχει γίνει σαν τον αγιο ονούφριο...Πετσί και κόκκαλο...Και ήταν καμια 100αρια κιλά... :o:o

Αφροοοο εγώ λέω μπλε....Συνζυάζεται με περισσότερα νομίζω.... ;););) Εγώ πάντως στην Ιω πήρα ροζ (τι πρωτότυπο!!11 :lol::lol::lol: ) γυαλιά από 50 ευρώ μου τα άφησαν 40, εύκαμπτα για να μη σπάνε...Αλλά δεν τα έχουμε φορέσει ακόμα γιατί δεν βρίσκω λουράκι που να πιάνει από πίσω και επειδή η μανταμ τα βγάζει, φοβάμαι μην τα χάσει... :evil::evil: Αλήθεια θα πάρεις και στο νινί μωρή τρελάρα;;;; :?:?:?

Παναγιώτα πως πάτε με τη χοληστερίνη;;;;; :?:? Εμείς πολύ καλά...Έχει πέσει πολύ...Σχεδόν στα φυσιολογικά... :D:D:D:D Η ειδική γιατρός που είχαμε πάει πέρυσι και πήγαμε και φέτος είπε ότι είναι μια χαρά, να συνεχίσουμε τη διατροφή και στα 2,5-3 να αλλάξουμε το γάλα και να πάρουμε Light...Και όσο για το βάρος που πέρυσι την είχε βρει χοντρούλα, φέτος την βρήκε σούπερ...Παρά τα 15 κιλά... :shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Μου είπε ότι είναι φυσιολογικά στην καμπύλη γιατί είναι και ψηλή...Γενικά πάντως είναι αναπτυγμένο παιδάκι... ;);)

Μιτσάκιιιιι να πω υπομονή;;;;Να πω ότι είναι φάση και θα περάσει;;;;;;;Ναι....Αυτό είναι.....Γι'αυτό υπομονή..... :lol::lol::lol::lol:

Αύριο έχω εμβόλια και στα κορίτσια μου...Στην Ιω επαναληπτικό ανεμοβλογιάς, στην μπέμπα πνευμονιόκοκου.... :roll::roll::roll::roll::roll:

Α, Νατασούλααααααααααα ευχαριστώ ρε...Το είδα αυτό για την πρόσληψη βάρους... :D:D Το αποθήκευσα....Είσαι αστέρι.... :x:x:x:x Να δω τι θα μου πει αύριο ο γιατρός....Αν και σε λιγότερο από 3 εβδομάδες έχει πάρει γύρω στα 650 γραμμάρια.... :D:D

Χρύσα τι θέμα είχες με το κλιματιστικό;;;Εμείς προχθες πήγαμε Κωτσόβολο και πήραμε (με δόσεις εννοείται) ένα 2ο ψυγείο για την 2η κουζίνα που έχουμε στο ισόγειο...Χρειαζόμαστε και κατάψυξη και ψυγείο γιατί ο πεθερούλης μου στέλνει συνέχεια πράγματα από το χωριό και δεν έχουμε που να τα βάλουμε...Αυτό δεν το πήρα ίνοξ σαν το άλλο... :?:?:? Λευκό, Bosch, 700 ευρώ....Και έβαλα και Total Support άλλα 130 ευρώ....Και ενώ είχαμε πει σημερα παράδοση, με πήραν τηλ οι παπάρες ότι θα το φέρουν αύριο.... :evil::evil::evil::evil:

Θουυυυυ, Τόνια, ψηλέγκω,Λενάκι εκ Γερμανίας....Βίκυ.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:lol::lol::lol::lol::lol: γελάω γιατί η κάθε μία με τον πόνο της, εκεί που διαβάζω για θέμα με κατάθλιψη, παιδιά και μαμάδες που φωνάζουν ξαφνικά δαβάζω "καλέ πείτε χρώμα" :lol::lol::lol::lol: α ρε Αφρο πολύ σε πάω :D:x

Χρύσα φτιάξε ένα σάκκο, δεν είναι και τίποτα.....στον Λ. είχα αρχίσει να την κάνω τέλη 37ης εβδομάδας, γέννησα στην 38 και πάλι τελευταία στιγμή έβαλα τα καλλυντικά κ.λπ.!!!!

Αφρο πάρε γαλάζια και στα δύο, κανείς δεν θα έχει παράπονο!!!! ;)

Μαρία πώς περάσατε? ωραία η θάλασσα?

είδα μια μαμά με 2 κοριτσάκια περ. 3 ετών, ένα αγοράκι 1,5 ετών και ένα άλλο στο μάρσιπο περ. 2μηνών :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock: ....νέα κοπέλα και αδύνατη!!!! :shock::shock::shock: ....είχε πάει ΣΜ!!!! :shock::shock::shock::) ....πώς τα κατάφερε με 4 παιδιά να πάει με τα πόδια ΣΜ δεν ξέρω!!!! :? ....εγώ με ένα μπουμπούκι πάω και πρέπει να την φωνάζω να έρθει μαζί μου όλη την ώρα, μην και την χάσω!!!!

καλησπερα!!

αχ μετραω μερες...αυριο κ φυγαμε!!!

δεν μπορω να συγκεντρωθω..μπηκα απλα να πω ενα γεια!!!!!

αργυρω θα πατε τελικα στα νησια αυτα??

οι υπολοιπες που ειναι??

ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΛΕ ΘΑ ΠΑΜΕ????

Το κινητο μου οσες το εχετε ισχυει..το ιδιο νουμερο θα εχω αθηνα!!

περιμενωωωωωωω

Γωγω το κληματιστηκο μας απο το Σαββατο το αναβεις και μετα απο 1 λεπτο σβηνει...δεν ξερω γιατι..κατι εκανε ο αντρας μοτ ο ηλεκτρονικος τρομαρα του η ηταν που ηταν ετοιμο να τα φτυσει και το αποτελειωσε...εκτοτε ψηνομαι......

και να φανταστεις οτι μεχρι το Σαββατο δουλεβε ρολοι!!

Ρε ποντια γιατι πηρες ψυγειο..επρεπε να παρεις μια και εξω εναν καλο καταψυκτη..εμενα με εσωσε...

ηδη εχω χωσει μεσα 5 κιλα μπαμιες και 10 κιλα φασολακια που μου στειλανε απο το χωριο..θα μου φερει μαλλων η μανα μου το ΣΚ απο τη θεια μου γεμμηστα και κολοκθακια τα οποια επισης θα επεξεργαστω και θα τα χοσω μεσα...

Και εαν θα ερθει ο ψαρας και φερει κανενα καλο μεγαλο λιπαρο ψαρι- που διατηρουνται και ποιο πολυ στον καταψυκτη θα παρει και θα μου φερει

450 ευρω το πηραμε προπερσυ και με βολεψε απιστευτα...

Αργυρω καλα δεν το συζητω....ολα ειναι ετοιμα διλαδη...ρουχα πλυμενη σηδερομενα κλπ κλπ..απλα θελουν βαλσημο στη βαλιτσα..και ενα τελευταιο τσεκ..

εντωμεταξη καπου καταχωνιασα το χαρτι που μου δωσανε στη Βιοκλινικη με το τι να φερω μαζι μου και δεν μπορω να το βρω...

κα;ι ακομα οτε εχω αποφασισει που θα γεννισω σε περιπτωση που δεν εφημερευει το Παπαγεωργιου...

ο Ο με κοροιδευει...λεει οτι τοσο φλου δε με εχει δει ποτε στα 5 χρονια που με ξερει...ειμαι εντελως χυμα...φεεετττααααα...

στον φοφο τετοιες μερες ολα ηταν ετοιμα..και το δοματιο του μικρου ειναι ακομα σαν αποθηκη...χαχαχαχαχα...τρομαρα μου

Φρανιτααααα..ρε δε θα ανευεις θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΘΟΛΟΥ;;;;;;;;;;;..

Αχ κοριτσια θελλω να βγω....δεν μπορω..

μη διανοηθει κανεις να μου πει με το που θα γεννισω να μη βγαινω με το λεχουδι αποτο σπιτι..ισα που του ορμηξα...

σαραντισμαο κλπ θα κρατισω για τους επισκεπτες...πανω στην ευδομαδα θα παρω το νινι- θεου θελοντος ετσι υγεια να υπαρχει- και θα παμε βολτα στο μαρσηπο ...και τον φοφο στο ποδηλατακι του...

A...Κι εγώ που το έχω το κλιματιστικό ρε Χρύσα σκοτωνόμαστε με το Γιώργο...Δεν το θέλει, δεν το θέλει.... :evil::evil::evil: Αλλά εγώ τα χαραματα που φουντώνω και ο Γιώργος κοιμάται το ανάβω.... ;);););):lol::lol::lol::lol:

Ρε κι εμείς για καταψύκτη λέγαμε, αλλά έχουμε και πάαααρα πολλά πράγματα για το ψυγείο.....Ντομάτες, αγγούρια, μελιτζάνες, πιπεριές, αβγά, φρούτα...Αφού κάθε φορά που στέλνει ο πεθερός, εγώ πετάω πράγματα για να αδειάσει το ψυγείο.... :oops::oops::oops::oops: Συνέχεια γεμάτο είναι... 8-)8-)8-)8-)8-)8-)

Αφροδιτη...πορτοκαλι και κοκκινο!

στο ανηψιο μου πηρα δωρο λαχανι!

πολυ ωραιο!

αλλα ειναι 8 ετων!

Σισσιω ποτε σκεφτεσαι να κανει τα γενεθλια?

τελικα ο καφε ποτε?

πειτε μπας και δεν δουλευω!

και μη πατε προς νοτια γιατι μας πεφτει μακρια!

κεντρο η δυτικα!

οσο για το γιατρο χθες...δεν ειπα οτι θηλαζω...ειχα τη μικρη που ζητουσε γαλα φρεσκο...και της ελεγα θα παμε σουπερ να παρουμε και καποια στιγμη μου λεει " σηκωσε τη μπλουζα σου να πιω"

πρωτη φορα το λεει αυτο!

ετσι ακουσα ολες αυτες τις παπαριες!

σημερα πηγα να μου βαλει σφραγγιδες... ο μαλακας!!

πλακα εχω...κανω ολη τη διαδικασια και τελικα θα τις κανω ιδιωτικα!

σημερα λεω α τηλεφωνησω στο γιατρο..!

οσο για την ΠΗΤ ξερω να τη βγαζω....αμεσως να μου την πειτε,,,κακιασμενες!

ααααα και οταν θηλαζω νοιωθω εντνες συσπασεις...

αυριο και μεθαυριο θα ειμαι Τηνο!

Μανούλες μου γεια σας!!!!

Γυρίσαμε από τις μίνι διακοπές μας και τώρα ξεμπέρδεψα για να σας γράψω.

Περάσαμε πολύ πολύ όμορφα! Κάναμε τα μπανάκια μας χαλαρώσαμε και ηρεμήσαμε.

Απολογισμός των ημερών. Η Ε έκοψε το πάμπερς μέσα σε μια μέρα (φοράει μόνο τη νύχτα) και δυστυχώς έσπασε το χεράκι της. Βγάλαμε ακτινογραφία χθες και έχει ένα σπάσιμο στην κερκίδα λίγο κάτω από τον καρπό. Θα χρειαστεί είτε νάρθηκα είτε να της το βάλουν στη θέση του (ευτό δε θέλω να το σκέφτομαι). Το παράδξο είναι οτι δεν ποναέι η καλή μου...........

Η μικρή μας ξεκίνησε φαγητό την Κυριακή. Της έδωσα πρώτη μέρα καρότο και 2 μέρες καρότο πατάτα. Άνοίγει το στόμα τρώει 10 κουταλάκια και στα υπόλοιπα παίρνει γκριμάτσα και αναγουλιάζει!!!! :lol::lol:

Σας ευχαριστώ πολύ που αφιερώσατε ένα όλοκληρο τρενάκι για το όνομα της μπουμπούκας μου!!!! Όσες τυχερές θα το μάθετε την Τετάρτη στη βάπτιση!!! Ακόμη δεν το ξέρω ούτε και γω!!!!

Πατάω υποβολή και συνεχίζω!!!!

Γωγούλα... :x Τα Μελίσσια με βολεύουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, αλλά νιώθω άσχημα να σας φέρω ως εδώ!!! :oops: Αν επιμείνετε βέβαια, δεν θα πω όχι!! :lol: Αλλά πραγματικά, όπου σας βολεύει! Ξέρεις κάποιον καλό παιδότοπο εδώ, γι' αυτό το λες; Εγώ έχω έναν υπόψη μου, έχω ακούσει καλά λόγια, αλλά δεν έχω πάει ποτέ.

Μεγειά το ψυγείο σας!!! Ο απεχθής πεθερός έχει και τα καλά του... :lol: Εύχομαι να είναι πάντα γεμάτο!!! :D

Χρυσουλάκι μου, εγώ πάντως χαίρομαι πάαααρα πολύ που διαβάζω ότι είσαι φέεεταααα, όπως λες!!! :D Εύχομαι να συνεχιστεί και μετά εγκυμοσύνης, μια χαρά σε βρίσκω!!! :x Και ΦΥΣΙΚΑ να παίρνεις τα αντράκια σου και να βγαίνεις, αμέσως μόλις νιώσεις καλύτερα!!! Εγώ πάντως το καθιέρωσα καθημερινά, ήταν να μη πάρω φόρα!!! :lol: Σιγά μη κλειστούμε μέσα καλοκαιριάτικα να λαλήσουμε!!! ;)

Φρανίτα, καλό ταξίδι!!! Καλώς να μας έρθεις!!! Ελπίζω κι εγώ μέσα για καφεδάκι!!! :D

Συμπεθερούλα, να τον κουβαλήσεις τον προφέσορα ρε!!! Έλα, να μη τους κακομαθαίνουμε!!! :P

Νατασούλι, καλώς όρισες!!!! Δεν σ' έχω διαβάσει!

Σήμερα ήρθαν σπίτι οι φιλενάδες Άννυ-Αναστασία!!! Φάγαμε ήπιαμε και το κάψεμα το πελεκούδι!!!! Σας αγαπάμε!!! Μας έφεραν και μια μαρμελάδα από τα χεράκια της Αναστασίας την οποιά έχω ήδη φάει!!! Μισό βάζο η γαιδάρα παρακαλώ!!!!

Μάλλον έχασα πολλά τόσες μέρες!!!

Τ μόνο που ξερω είναι για τη Β'ικυ μας!!!!!!!!!!

Πολλά πολλά συγχαρητήρια μανούλα!!! Άντε να έρθεικαι η 2η κόρη!!!!!!!!! (Τα στατιστικά της Αργυρούλας έτσι δε λένε;;;;):lol::lol::lol:

Κλιματιστικό έχω μονίμως αναμένο στο σπίτι!!! Μέρα και νύχτα. Τη μέρα που καθόμαστε στον κάτω όροφο έχω ανοιχτή μπαλκονόπορτα και το κλιματιστικό αναμένο στο quiet στους 25 βαθμούς. Το βράδυ την Ε την κοιμίζω με ανεμιστήρα και τη μπεμπα στο κρεβάτι μου με το κλιματιστικό αναμένο. Η Ε στα μέσα της νύχτας ξυπνάει και έρχεται ρε μας μούσκεμα........

Γωγώ καλώς να τη δεχτείς τη συμπεθέρα σου!!!!!!!!!!!!

Βίκυ και γω έιχα συσπάσεις στην αρχή. Και αίμα-καφέ για 2 εβδομάδες. Μετά τπτ. Δε μ'ενοχλούσε παραμόνο το στήθος που και που στο θηλασμό!!!

Χρύσα πήρες το προσκλητήριο;

Δήμητρα φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νατασακι ναι το πηρα..και μοσχοβολησε ο τοπος..τι τελειο που ειναι..

Βρικες τελικα σαπουνακια..και το αρωματικο πουγκακι υπεροχο..το εβαλα στο συρταρι με τα καλα λινα τραπεζομαντηλα μου..

οταν αξιοθω θα σα ςτραπεζοσω και θα μοσχομυριζουν!!!!!!

Δεν ξερω αν θα μπορω να περπατισω για να ερθω,παντως θα προσπαθισω!!!

Βικυ και τελικα ποτε εβγαλες ΠΗΤ κυρια μου..βαλε καλε κανενα τικερακιιιιι

Μαλλων αυριο θα σου στειλω τα μπουκαλακια.....δεν μπορεσα να κουνιθω απο χτες

Μιτσακι μου πολλα πολλα φιλια!!!!

Βίκυ την Κυριακή 31 Ιουλίου στις 7:30 το απόγευμα στο πατρικό μου που έχει σχετικά μεγάλη βεράντα για να μη σκάσουμε στο σπίτι.

Εσύ πότε έχεις ΠΗΤ τελικά θα μας πεις ή θα μας σκάσεις; :lol:

Νατασα καλως ήρθατε ομορφιά μου! Χαίρομαι που περάσατε καλα και με το καλό να ξαναπάτε! :x

Έχεις πολλές ετοιμασίες για τη βαπτιση; Περιμένουμε ονομα και φωτος!

Περαστικά στο Ειρηνάκι... :( Θυμαμαι οταν η αδερφη μου είχε βγάλει το χέρι της χρειάστηκς να της το βάλουν στη θέση του. Πόνεσε φρικτά, αλλά μόνο την ώρα που της το τράβηξαν, μετά δεν πόναγε καθόλου.

Φραν για καφέ ΘΑ ΠΑΜΕ! Δε διάβασες την Παναγιώτα που πρότεινε να πάμε στις 18;

πήρε ο άντρας μου τα παιδιά και πήγαν στο ΣΜ και λέει στον Λ. "θα έρθεις στο ΣΜ?" και απαντά ναι και αμέσως το μπουμπούκι "και εγώ και εγώ" και γυρίζει σε μένα και μου λέει γειά σου γειά σου!!!! :roll::roll: ....όλο στους δρόμους είναι το μυαλό της!!!! :roll::roll::roll:

κάνει πως μιλάει στο τηλέφωνο και λέει "όμα (γιαγιά) how are you?" καθαρότατα!!! :shock::shock::shock::shock::shock: ....το άκουσε από τον Λ. και αμέσως το συγκράτησε και το επαναλαμβάνει!!! :?

εγώ απολαμβάνω το green ice tea μου με γεύση ρόδι :D

Αφρο τι χρώμα γυαλιά πήρες τελικά για τα παιδιά? :?::D

Νατάσα καλό χειμώνα και καλή βάφτηση, με το καλό!!! :D ......ωραίο προσκλητήριο έκανες, απ΄όσο κατάλαβα, αρωματικό!!! :D:ymapplause::ymapplause: ......μπράβο στην Ε. και για το πέταμα της πάνας!!! :D:D και περαστικά στο χεράκι, η καημενούλα πώς το κατάφερε αυτό? :?:

Ο φοφος ειναι κατω με τον Οδυσσεα και παιζουν...ποσο ζηλευω...δεν μπορω να παρω τα ποδια μου...θελλω να κατευω και να παιξω με το παιδι μου...

Πριν λιγο εμαθα και κατι δυσαρεστο...

πηρα τηλ. την κουμπαρα μου γιατι το μεγαλο μου βαφτιστηρι γιορταζε Πετρου και Παυλου και δεν ηρθε να παρει το δωρο του- εγω δεν μπορω να κουνιθω να παω μεχρι εκει..και μου ειπε πως δεν ηρθε γιατι η ιδια η κουμπαρα μου διλαδη ηταν στο νοσοκομειο...

επαναενεργοποιηθηκε παλη το γυναικολογικο προβλημα που ειχε και ηταν 5 μερες στο Θεαγενειο και εκανε παλη χημειοθεραπιες και ακτινοβολιες...

Τωρα ειναι ακομα χαλια γιατι εκανε πολυ επιθετικη θεραπεια..και πρεπει να παω να την δω αλλα ειλικρινα δεν μπορω να περπατισω

Αν ο Αδελφος μου δεν δουευει αυριο πρωι θα του πω να ερθει να με παρει να με παει

κοιμηθηκα σχεδον 4 ωρες!

νυσταζω ακομα!

μακαρι αθυτη η εγγυμοσυνη να ειναι σαν της Μ-Ι...αλλα δεν το βλεπω!

νυσταζω...εχω πονοκεφαλο..οταν δεν ειμαι στο αιρ κοντισιον...στεγνωνει το στομα μου!

η πεθ ειχε παρει την μικρη!

οφειλω να το αναγνωρισω αυτο!

μου απλωσε και το πλυντηριο!

Νατασα μπραβο για την πανα και κριμα γ ατο χερακι..αχ μωρε θα ταλειπωρηθει πτι κια να κανει απο τα 2!

αντε με το καλο και η βαφτιση!

καλε τι προσκλητηριο εχεις που μοσχομυριζει?

Σισσιω 31/7 θα ειμαι ΚΙμωλο....θα αναπνεω κυκλαδιτικο αερα!

αλλα θα ερθουμε με το που θα γυρισουμε...γιατι δεν τα κανεις σεπτεμβρη?

τοτε θα μπορουμε ολες!

Μελλισια ακουω για καφε...δεν ξερω καιπολλα αλλα ξερω οτι βολευει αττικη οδο!

καποτε θα ελεγα προαστιακο ..τωρα δε λεω τιποτα!

ΧΡυσα τι εχει η κουμοπαρα?

να πας να τη δεις..εστω και γι α5 λεπτα!

φιλια στο φοφο!

εγω θα στειλω την παρασκευη που θα εχω γυρισει!

οσο για ΠΗΤ νομιζω(δεν ειμαι σιγουρη) ειναι 6/3

τικερακι δεν θυμαμαι πως βαζουν!

τελικα δεν τηλ στο γιατρο!

με πηρε ο υπνος!

Kαλησπερα μανουλες!

σας διαβασα αλλα δεν εχω χρονο να σχολιασω πολλα...!

Μπηκα να πω ενα γεια!

Θελω ομως να πω στη Νατασα οτι κ εμεις σας αγαπαμε!Πολυ!Γμτ! :P:lol:

Στη Θου οτι..Το πρωι ηθελα μονο να σου πω οτι ειμαι εδω αν κ οταν θελησεις κατι!

Σας φιλω!!! :x:x:x Πολλες αγκαλιτσες στα πανεμορφα σας!

ρε βικη παλυ κριαρακι θα βγαλεις :lol::lol::lol::lol:

εβαλα το μικρουλι για υπνο ,σιδεροσα κατι στον Κ για την δουλεια του ,απειλησα τον Μ να φαει ...και εφαγε :D και τωρα λιωνω απο την ζεστη ...περιμενω να βαλω τον Μ για υπνο ....για να δουμε θα κοιμηθω και εγω κατευθειαν μαζι του η θα κανω επιτελους αποψε λιγη παρεα στον Κ ....

αργι οχι δεν εχω παρει ακομα αυριο η μεθαυριο ....

καλησπερα!! τι κανετε?

αμαν βρε νατασσα περαστικα στην ειρηνη με το χερακι!! μπραβο για την πανα!!! :D

εμενα εχει παο την παρασκευη που την βγαζει αλλα κατουραει οπου να'ναι..μου εχει ψεκασει ολο το σπιτι..σημερα φορουσε..τι να πω :shock:

πηγε με την μαμα μου και τον μπαμπα μου για μπανακι σημερα το απογευμα και εκανα καμια δουλεια..ουφ επρεπε ο μικρος εχει γινει πολυ ατιθασος σε ολα..δεν προαλαβιανω να κανω τιποτα :?

θα βρομισουμε.. :oops:

επισης προβλημα με τον υπνο..κοιμαται μετα τις 11 με χιλια ζορια..παμε απ το ενα κρεβατι στο αλλο και μας βγαζει το λαδι..τι να τον κανουμε ρε κοριτσια? να τον αφησουμε μεχρι να κοιμαται παλι στην κουνια? μα δεν γινεται..παμε απο καναπε στο κρεβατι μας, στο πατωμα οπου να΄ναι γενικα..παλια κοιμοτανε με μουσικουλα στο κρεβατακι του..τι αλλαξε τωρα? :(

θεσσαλονικιες εχει καμια δραστηριοτα αυτην την περιοδο? καπου αν το παω? κουκλοθεατρο κτλ εννοω..

τι αλλο? δεν θυμαμαι.. :oops::oops: ειμαι κομματια παω να χτενιστω,εκανα μποανιο και ειμια ακομα ετσι και μπααααααας και κοιμηθει ο μοκρος και κατσουμε καθολου..τωρα τελευταια ουτε νμια σιρα δεν προλαβαινουμε να δουμε τοσο αργα που κοιμαται..

σας φιλω ματς μουτς καλο βραδακι!! :D

VENI tο μεσημερι κομαται?

η Μ-Ι καθολου!

αι το βραδυ μετα τις 11 +

υπομονη!

με το μπανιο δεν κουραστικε να ξαπλωσει?

αν σβυσεις τα φωτα και ξαπλωσεις και εσυ?

Αφρο οχι ιχθυς θα ειναι!

αχ τελεια ψαρακι !!!

εβαλακαι τον Μ για υπνο και ναι δεν κοιμηθηκα και εγω !!!

να δω καμοια σειρα στην τν ...

νατασα περαστικα στο χερακι :( κριμα ....

προχθες εκανε μια γρατσουνια στο μπρατσο ο Μ και εβγαλε αιματακι ....δεν το ειχε καταλαβει μεχρι που το ειδα και μετα αρχισαν τα παρατραγουδα ...αρχισε να το πιεζει και να λεει "ναει" (ποναει) του βαζω τσιροτο ...δεν με αφυνε να του βαλω και του ειπα οτι αν το βαλουμε σιγα σιγα θα γινει καλα ...του το βαζω καιμετα κρατουσε το χερι του ψιλα σαν σπασμενο και το πατουσε ανα λεπτοκαι ελεγε "ναει" ...πολυ γελιο 2 ωρες ετσι ηταν με το χερι μακρια απο το σωμα του και ψιλα και να τοπαταει και να λεει οτι παταει ....αντρες .....

Σισσάκι μου :(( Ποσο θα ήθελα να ημασταν στα γεννέθλια σας!!! :(:(

Πωπω ρε συ Νατάσσα περαστικά στο παιδι! :o Να δέσει γρήγορα γρηγορα! Μα πως έγινε? Με το καλό και η βάφτιση! :x

Βενι μου, εγώ τον βάζω στο κρεβάτι του και οταν αρχιζει να χτυπιέται επειδή δεν θέλει να κοιμηθεί, του αποσπώ την προσοχή και του λέω τι θέλεις να σου φέρω? Να σου φέρω το νερό σου? Του το φέρνω. Να σου φέρω τα παραμύθια σου? Του τα φέρνω. Να σου φέρω και τον κουκλο σου? Του τον φέρνω και τον αφηνω..

Τέλος οταν μου ζητάει να κοιμηθώ μαζι του, του λέω "πάω να κάνω τσίσα και θα έρθω" ... "Διαβάζει" τα παραμύθια του και κοιμάται..

Αφρο εγώ λέω μπλε.

Τονια ειναι άρρωστο κάποιο απο τα παιδάκια σου? αν ναι περαστικά! :x

Φιλάκια σε όλες κορίτσια, περιττό να σας πω ότι έχω σκυλιάσει που θα βρεθείτε πάλι όλες και θα γνωρίσετε και την Λένα που αγαπώ τοσο πολύ...

Καλημέρα,

Νατάσα περαστικά στην Ειρήνη, πως το έσπασε το χεράκι? τουλάχιστον δεν πονάει.

Πολλά συγχαρητήρια και για την πάνα :D:D

Το προσκλητήριο το πήρα κι εγώ χθες και είναι πολύ όμορφο, μοσχομυρίζει όλο το σπίτι.

Η Μάρθα δεν ήρθε τελικά για καφέ? μίλησε καμιά μαζί της?

Βένι μήπως αργεί να κοιμηθεί το βράδυ επειδή δεν πίνει γάλα?

Για δραστηριότητες δεν έχω ακούσει κάτι......

Χρύσα 10κιλά φασολάκια και 5 μπάμπιες? Πόσες ώρες τα καθάριζες?

Εγώ χθες έβαλα ένα κιλό φασολάκια και μερικά κολοκυθάκια (τα έτριψα για κολοκυθοκεφτέδες) και έκανα 2 ώρες :roll::roll::roll:

Η Έλενα κάθε βράδυ που πάμε για ύπνο μου ζητάει να φάει αυγό :?:?:? χοληστερίνη θα ανεβάσει στο τέλος, η παιδίατρος μου είχε πεί 3-4 την εβδομάδα.

Επίσης δεν τρώει καθόλου τυριά και σε καμία μορφή δεν ξέρω πως να την δελεάσω :roll::roll::roll::roll:

καλημερα .

χαλια βραδυ ...αν παμε ετσι τον βλεπω τον μανωλη να περνει τα μπογαλακια του μονος του να παει στο κρεβατι του για υπνο ....το νινι αφου κοιμηθει αρκετες ωρες μετα κατι παθαινει και ξυπναει πολυ συχνα ....και βογκαει βογκαει ...δεν πιανει αμεσως στηθος βογκαει ,μουγκανιζει ...πιανει στηθος μουγκανιζει παλι!!! ο μανωλης παραπονιετε ....χθες κοιμηθηκε 10 και ξυπνησε 2 απο τοτε και μετα μου αλλαξε τα φωτα ...

νατασα εμας το αυγο ειναι μερα παρα μερα ...αφου σχεδον μονο αυτο τρωει ....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Πολύ ενδιαφ΄ερον αυτό που σας είπαν... Είναι σίγουρα καλύτερο για το μωράκι να τρέφεται κατά αποκλειστικότητα από το στήθος... Απλά εχω διαβάσει τόσα πολλά... όπως ότι το μωρό μετά θέλει μόνο στήθος κι έτσι δεν μπορείς να λείψεις καθόλου από το σπίτι, ότι δε θέλουν το μπουκάλι, δε δέχονται να τα ταισει άλλος, γίνεται πιο δύσκολος ο αποθηλασμός κτλ που με έκαναν να καταλ΄ήξω σε αυτό το πλάνο. Μπορεί να λέω και βλακείες και η παιδίατρος να με συμβουλέψει διαφορετικά.. Ειλικρινά δεν ξέρω!🤦‍♀️
    • Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...