Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

Άφρο μεσα στην νύστα μου έψαχνα να βρω που είχε κατουρήσει :lol::lol::lol::lol: ευτυχώς δεν κατούρησε στο κρεβάτι να έχω να αλλάζω και σεντόνια ;)

Κάθε μέρα βλέπεις πράσινα? μήπως είναι υπερπαραγωγή?

Ο Μανώλης πόσες φορές θηλάζει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα!!!!

σημερα ειμαι πολυυυυυ χαλια...εχω ενα απιστετο βαρος με το ζορι σερνω τα ποδια μου. Ειμαι και λιγο πρισμενη..μα..

Ο φοφος ειναι ισυχος σημερα...περιεργο...για χτες δε θα το συζητισω..ξυπνησε και βαρεσεμια ιστερια..αλλο πραμα

Δεν ξερω αν πιστευετε η οχι το ματι..αλλα εγω τεινω στο να αρχισω να πιστευω

Καλημέρα! :|

Στο γραφείο ξανα! :twisted: Άυπνη ξανά! Η μικρή ζεσταίνεται και δεν κοιμάται είμαι να πέσω κάτω από την κούραση. :evil::cry:

Της έλειπε ύπνος και την έπεσε από τις εφτα το απόγευμα η κυρία, αλλά πάλι δεν κατάφερε να κοιμηθεί συνεχόμενα το πουλάκι μου... :roll:

Και μην ξεχνιόμαστε κυρίες μου περιμένω συμμετοχές στο πάρτυ! :P:oops:

Χρυσάκι μου κοντεύεις κουκλίτσα μου! Καλά όσο για την πεθερά, ασχολίαστο... Απορώ πώς της το επιτρέπει ο Ο! :shock: Τουλάχιστον ο δικός μου σ'αυτό είναι βραχος, άλλα είναι τα ζαβά του... :twisted::twisted:

Αργυρούλα η αδερφή μου δίκιο έχει, αλλά μέχρι να μεγαλώσει το μωρό μου, θα στεναχωριέται... :cry: Σκέφτομαι να της κάνω πάρτυ, όταν έχει τη γιορτή της, δηλαδή τον Φλεβάρη, όταν θα αρχίσει να πηγαίνει σχολείο. Ελπίζω μεχρι τότε να έχουμε λεφτά για πάρτυ! :roll:

αχ σισσακι εγω δεν μπορω να ερθω ...θα ειναι σε ταξιδι ο Κ :(

θυμασε τον φεβρουαριο που δεν μπορουσα να κανω εγω το παρτυ γιατι ολλες σας αρρωστενατε ειτε εσεις ειτε τα παιδια ? :evil: ...ε ετσι ειναι τον φεβρουαριο .....

απλωσα την δευτερη φουρνια ρουχαλακια μωρου ...απο 06 και πανω ....τα 03 δεν του κανουν πια ....για ζιπουνακια τζαμπο λεω τα μαδαρκερ εχουν ακομα χωρο .Στον μανωλη τα πρωτα ολα τζαμπο ηταν αυτος εχει το προνομιο να εχει και μαδαρκερ :lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ Σισσιω μου!!!!

Ειχα πει την "κοσμοθεωρια" μου σε αυτο το θεμα...

κανω υπομονη γιατι μεγαλη γναικα ειναι...ειναι και μιας ηλικας βλεπε κλημακτηριος..ομονες..τι να πω...κανω υπομονη..

Δεν ξερω αν της λεει κατι ο Ο..μπροστα μου σπανια λεει και πιστευω πως καλα κανει γιατι θα ηταν πολυ ακομψο να ταπωσει τη μανα του μπροστα στη γυναικα του...

τι να πεις...εμενα η μαμα μου μου εμαθε να σεβομαι καποια πραγματα..και μετα απο 30 χρονια δεν μπορω να αλλαξω χαρακτηρα..δε σημαινει ομως πως δεν φουντονω..ανθρωπος ειμαι..εχω και νευρα...τεσπα...

Πως τα πας με την νεοεκπαιδευομενη;;;...τα παιρνει γρηγορα η παιδευεσαι;;;;

Ρε συ μη μασας..εγω που εχω γεννεθλεια 07 Αυγουστου και παντα μαπαντα ολες μου οι φιλες ελειπαν εκεινη την εποχη διακοπες..και συνηθως ημουν και εγω διακοπες..ε καθε χρονο εκανα παρτι με νεους φιλους..τελεια ηταν..μεγαλονωντας..το καλυτερο μου ηταν η ηλικια 15-17 ..την ημερα ομως των 18ων γεννεθλειων μου πεθανε η γιαγια μου και εκτοτε δεν ξαναεκανα παρτι ποτε...

πηγαιναμε με φιλους καπου συνηθως μετα...διασκεδαζαμε χωρευαμε περνουσαμε καλα..αλλα ουτε κιχ για γεννεθλεια..

Να και περισυ πηγαμε για καφε εγω η Θου η Σαυρογιωτα και τα παιδια μας σ επαιδοτοπο και οτε νιξη για γεννεθλεια..απλα για μενα πλεων δεν υπαρχουν..οχι οτι μεπειραζει...σκασηλα μου..

Και να φανταστεις οτι και η γιορτη μου ειναι τα Χριστουγεννα..που παλη ολοι λειπουν...χαχαχαχα...

Μπράβο στην Έλενα :D .......το σημαντικό είναι ότι ξύπνησε για να κάνει πιπί, γιατί άραγε δεν πήγε τουαλέτα?!!!

ρε παιδιά τι κρίμα, ανάμεσα σε αυτούς που σκοτώθηκαν στην Κύπρο ήταν και δίδυμα αδέλφια που υπηρετούσαν εκεί!!! :(:(:( ....φανταστείτε τους γονείς!!!! :(:(:(

εδώ πέρυσι είχε απαχθεί και αργότερα δολοφπνηθεί μία επιχειρηματίας και ένα χρόνο αργότερα σκότωσαν και τον σύζυγο!!!!....2 παιδιά είχαν έφηβους!!! :(:( ....μόνα τώρα!!! :(

Λενάκι τι είναι αυτά που παρληγγειλες? σου ανεβάζουν την διάθεση? :?:

εγώ ίσως να χρειαστώ να πάρω κανένα ιπποφαές για να γίνω τούρμπο γιατί έχω τόσα πράγματα να κάνω και δεν έχω διάθεση-δύναμη, δεν ξέρω.....

Σισσιώ αν ήμουν Αθήνα θα ερχόμουν!!!! :D .........

πάντως δεν είναι και άσχημη ιδέα να κάνεις ένα παρτάκι και τον Σεπ που αρχίζουν τα σχολεία, για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της και την επανασυνάντηση !!!! :D

Νατασσούλα :lol::lol::lol: Η Χαριλίνα όταν τα έκανε μια φορά στο σαλόνι πήγε πίσω απο τον καναπέ! Σαν τα σκυλιά! :shock::lol::lol::lol:

Πλάκα είχε που δε μου το είπε, αλλά χαζογέλαγΕ και όταν το πήρα χαμπάρι, έτρεχα να την πιάσω να την πλύνω και αυτή ούρλιαζε και έτρεχε γύρω από τραπεζάκι του σαλονιού και φώναζε "ΟΧΙ ΠΑΝΑ!!! ΟΧΙ ΠΑΝΑ"! :shock::lol::lol::mrgreen:

Αφρο :lol::lol::lol: σωστό κι αυτό! Κρίμα πάντως που δε θα σας δούμε.. :(:x

Τα διάβασα Χρύσα μου αλλά και πάλι, τί πάει να πει μεγάλη γυναίκα; Ακριβώς επειδή είναι μεγάλη γυναίκα θα έπρεπε να είναι μετρημένη με σύναιση... :roll: Πάντως εσύ μη χαλάς τη ζαχαρένια σου. :x Ούτε για την πεθερά, ούτε για τον γιο της! :lol::lol::lol: Πλακίτσα ε; ;)

Η καινούρια είναι μια χαρά κοπέλα και τα πιανει. Εγώ όμως βαριέμαι να τα λέω, αλλά τι να κάνω..

Αργυρούλα :x:x

Αργη και Λενακη τα ανθοιαματα μπαχ τα ειχα ψαξει περισυ πριν μεινω εγγυος..τωρα εχω παρει το rescue remedy..μου το συστησε η μαια της νατασας σε περιπτωση που παθω καμιακρισαρα πανικου πανω στη γεννα...

δεν ξερω αν βοηθανε τελικα..δεν εχω δοκιμασει κανενα αλλα στο φαρμακειο της γειτονιας μαςεχει ενα σταντν και πηρα ενα ενημερωτικο...

λενε οτι ειναι κατι σαν τα placebo φαρμακα...διλαδη ουσιαστικα οχι φαρμακο...κανεικαι για πολυ μικρα παιδια κλπ

Ασε για το θεμα της Κυπρου...χτες εβλεπα ειδησεις και ειχε εναν Ελληνα αξιοματικο που ελεγε πως οτι εγινε ηταν εγκλημα γιατι δεν υπηρχαν σωστες συνθηκες απο θηκευσης και διαχειρησης και οτι ειχανε ενημερωσει πολλες φορες το υποργειο αλλα και το αρχιγειο της Εθνοφρουρασ....

τι να το κανει ςτωρα που παραιτονται...καποια παιδια εχασαν τους πατεραδες τους ετσι απλα..τζαμπα..καποιες μαναδες κλαινε τα παιδια τους...

Αλοιμονο...δεν μπορεις να ξερεις τι θα σου φερει η ζωη...γι'αυτο καλυτερα να περναμε οσο χρονο μπορουμε με τα παιδια μας

Αθηναίεεςςςςςς το απόγευμα έρχεται η συμπεθέρα μου..... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Θα πιούμε αύριο το απόγευμα κανα καφεδάκι;;;;;;;;; :D:D:D:D:D:D:D

Ρε κορίτσια ο πρώτος μου ξάδερφος έκανε μια δίαιτα που βρήκε στο ίντερνετ....Χάνεις σε 23 μέρες 20 κιλά.....Και όντως τα έχασε..... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Σκεφτόμουν να τη δοκιμάσω για να ξεμπερδεύω, αλλά φοβάμαι μην κάνω κανένα κακό στο μωρό επειδή θηλάζω.... :?:?:?:?:?:?:?

Τόνια η μπέμπαααα συνεχίζει βέβαια τις πολλές ώρες ύπνου.... :D:D:D:D Κοιμάται 10, ξυπνάει 5.30-6 για βυζάκι και μετά ξυπνάει κατά τις 9..... :D:D:D:D

Για την πεθερά δε θα πω τίποτα...Είναι καλούλα...Με αυτά που ακούω γύρω μου για πεθερές μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Για τον πεθερό, δεν υπολογίζω τίποτα...

Είχε πάρει προχθες στο Skype (του έμαθαν και το Skype του βλάχου για να παίρνει να βλέπει την Ιω :evil::evil::evil::evil: ) και έλεγε στην Ιω μετρώντας τα δάχτυλα του....1,2,3,4,5,6,7,8,9,110 μερούλες μείνανε και θα είσαι στην αγκαλίτσα του παππού.... :ymsick::ymsick::ymsick::ymsick:

Και του απαντάω εγώ ¨Κι εγώ έτσι τις μετράω τις μέρες και μου σηκώνεται η τρίχα...." 8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-):lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τουμπεκί ψιλοκομμένο ο κύριος..... :D:D:D:D Και ο Γιώργος μπροστά..... ;););););););););)

Σισσάκι δε θα είμαι εδω ρε γαμώτο στα γενέθλια της Χαριλίνας..... :(:(:(:( Κανε ενα παρτάκι το Σεπτέμβρη...Καλά λέει η Αρτζι.... ;);)

Νατασούλααααα πολύ γέλιο η Έλενα.... :lol::lol::lol: Χθες είχε έρθει μια φίλη μου με το γιο της και μου λέει η Ιω σε κάποια φάση..."Μαμά τσίσααα" Την πιάνω από το χεράκι, ανεβαίνουμε τις σκάλες, της κατεβάζω τα ρούχα και ρε γαμώτο της είχαν φύγει.... :(:( Είχε λερωθεί...Δεν την πρόλαβα...Της είχαν φύγει λίγα, αλλά τα πολλά τα έκανε στην τουαλέτα... :D:D:D

Βικυυυυυυ αι μωρή...Δε ντρέπεσαι που δίνεις στο παιδί νερουλογαλα;;;;;; :lol::lol::lol: Μα δεν ξέρεις κι εσύ πως υπολογίζεται η ΠΗΤ;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Αφροοοοοο ο Μανωλάκης τι γλυκούλης..... :D:D:D:D:D:D:D

Μιτσάκι τα κακά παρακολουθησε τα και μετά κόψε..Μπορεί να πληγωθηκε το κωλαράκι της και να είχε αιματάκι...Εγώ σπάνια βλέπω κάτι πιτσιλίτσες κόκκονιες στην πάνα της μπέμπας, πολύ πολύ μικρούλες...Σαν το κεφαλι της καρφίτσας...Ρώτησα τον παιδίατρο και μου είπε ότι είναι από το πωπουδάκι της... :?:?:?:?

Α...Θυμάστε που σας έλεγα για τη βλέννη στα κακά της μπέμπας;;;;;;;Ανακαλυψα ότι τη βγάζει όταν τρώω παγωτό.... :?:?:?:?:? Έτσι κομμένο το παγωτό...Μόνο γρανίτα θα τρωω.... 8-)8-)

Γωγώ καλύτερα γρανίτα έχει λιγότερες θερμίδες!!! ;)

για πες για την δίαιτα του ξαδέλφου, για μας, όχι για σένα!!! :lol::lol::lol::lol:

επίσης για τον πεθερό :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και για να γελάσουμε και άλλο λίιιιιιγο:

""ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ!!!!

Μια σωστή φραπεδιά πρέπει να έχει πάντα καλαμάκι...

Το καλαμάκι δείχνει άνεση γιατί δε σε αναγκάζει να σκύβεις για να πιεις τον

καφέ,είναι μια εφεύρεση κατά της κούρασης και της περιττής σπατάλης ενέργειας.

Το καλαμάκι μάλιστα πρέπει να είναι σπαστό για να διευκολύνει την σωστή

πόση του καφέ.Ακόμα το καλαμάκι είναι η μισή αρχοντιά για τη φραπεδιά καθώς σου δίνει τη δυνατότητα νa ανακατεύεις κάθε λίγο το περιεχόμενο του ποτηριού.

Το ανακάτεμα του φραπέ είναι μέτρο χλίδας και πρέπει να γίνεται με το

κεφάλι ψηλά και το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο.

Ειδικά αν συνοδεύεται από μαύρο γυαλί και τα πόδια πάνω στις καρέκλες, το

ανακάτεμα προσθέτει πολλά στο status του καθενός φραπεδοκατακτητή.

Η πρώτη ρουφηξιά της φραπεδιάς είναι ιερή.

Η όλη κίνηση όπου σπας το καλαμάκι, το βάζεις στο στόμα αργά και αισθησιακά

και βλέπεις την καφέ ρευστή μάζα να ανεβαίνει και να πλησιάζει στη

στοματική σου κοιλότητα, αποτελεί μια ιεροτελεστία που αξίζει όσο λίγες.

Η τελευταία γουλιά του φραπέ είναι εξίσου σημαντική με την πρώτη.

Αν και κάθε φορά που τελειώνουμε το φραπέ μας πρέπει να γεμίζουμε με νερό

και να συνεχίζουμε, πρακτικά ο φραπές τελειώνει όταν μας πιάνει το τέταρτο

κατούρημα από τα πολλά υγρά.

Τότε και μόνο τότε μπορούμε να κοπανήσουμε την τελευταία ρουφηξιά κάνοντας

το χαρακτηριστικό ήχο ικανοποίησης ρουφώντας ταυτόχρονα καφέ και αέρα, με

το γνωστό και αηδιαστικό για τους υπόλοιπους - απολαυστικό για εμάς

"σλουρπ".

Αυτό ΕΙΝΑΙ ηδονή!

Η σωστή η φραπεδιά πρέπει απαραίτητα να περιέχει παγάκια.

Τα παγάκια, πέρα από τη δροσιά που παρέχουν, κάνουν το ανακάτεμα

περισσότερο ζωντανό και δυνατό.

Και μην αναφέρουμε πάλι τα περί σημασίας ανακατέματος..

Ο φραπές πρέπει να είναι πάντα γλυκός. Αυτό είναι αναντίρρητο αξίωμα και

όποιος διαφωνεί σε αυτό, τον παίρνει.

Αν θέλει κάποιος να πιει μέτριο ή πικρό καφέ να πιει ελληνικό. Δε θα ανεχτώ

από κανέναν να καταστρέφει το image του απόλυτου μη αλκοολούχου ροφήματος.

Αυτό επιστημονικά δίνεται από την ηρεμία και τη γαλήνη που παρέχει η

γλυκόζη στον ανθρώπινο οργανισμό.

Γιατί όταν πίνεις καφέ πρέπει να είσαι αραχτός και άνετος. Έχετε δει εσείς

ποτέ το Βέγγο να πίνει φραπέ;

Εγώ όσο θυμάμαι τις ταινίες του, τάραζε τους ελληνικούς!

Το ιδανικό χρώμα της φραπεδιάς είναι το καφέ(μα τι άλλο θα μπορούσε να

ήτανε).

Προσοχή όμως! Το καφέ το ανοιχτό, το οποίο είναι το ίδιο καφέ με το

σκατουλί όταν έχουμε φάει μουσακά(το έχω ψάξει το θέμα σε πολλά

πειραματόζωα) Οποιαδήποτε άλλη απόχρωση κρίνεται κατακριτέα. Επίσης

επιβάλλεται να πίνεται σε ψηλό, λεπτό και κυλινδρικό ποτήρι.

Για να κατανοήσει κανείς τη σημασία του φραπέ πρέπει να είναι άνω των 20

ετών, ώστε να έχει αρκετές εμπειρίες και να είναι αρκετά ώριμος να

αντιμετωπίσει ένα τόσο σημαντικό θέμα.

Ο άνθρωπος που πίνει φραπέ είναι απελευθερωμένος από τα διάφορα ταμπού, δε

μασάει μία, αντιμιλάει στο αφεντικό του(σε πολλές περιπτώσεις δεν έχει καν

αφεντικό), έχει αποβάλλει κακές συνήθειες τύπου 9-5, είναι άτομο γενικώς.

Αν ο φραπέ-lover είναι φοιτητής τότε είναι σίγουρα ο τύπος με τη reserve

θέση στο κυλικείο της σχολής του και με τη νοικιασμένη σε τρίτους(μιας και

δεν τη χρησιμοποιεί ποτέ) θέση του στο αμφιθέατρο.""

Ωϊμε............

Μία ολόκληρη ώρα κρίση υστερίας, γιατί δεν ήθελε να πλύνει τα χέρια της!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock:

Τις τελευταίες μέρες Μ' ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(

Κοριτσούδια μου, ευχαριστώ για τις πληροφορίες, :x θα κάνω το τεστ της μπατονέτας κι ελπίζω να είναι ραγάδα! Μου αναπτερώσατε το ηθικό, γιατί έχω την αίσθηση ότι σαν κάτι να είχα δει στο πωπό της! Κι ΑΝ είναι, τι κάνουμε για τη ραγάδα; Βάζουμε κάτι ή επουλώνεται μόνη της;

Λενάκι μου, εύχομαι να σε βοηθήσουν αυτά που παρήγγειλες!!! Εγώ ωρε μανούλες, θα ήθελα απεγνωσμένα κάτι θαυματουργό, να με αναπτερώσει σωματικά, γιατί νιώθω ότι οι δυνάμεις μου έχουν αρχίσει και μ' εγκαταλείπουν... :?

Σισσάκι, εγώ δεν ξέρω ακόμα, γιατί μπορεί να λείψουμε εκείνη την εβδομάδα. Αν όμως έχουμε γυρίσει και είμαστε καλά, θα έρθουμε πολύ ευχαρίστως!!!!!!!!!! :x:x:x

Επανέρχομαι -ελπίζω- εντός ολίγου να διαβάσω και τα υπόλοιπα...

Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι Αργυρώ γιατί τα έκανε στο σαλόνι και όχι στην τουαλέτα......

Για το φραπέ που έβαλες, κάποτε τρελενόμουν για φραπέ δεν έπινα τίποτα άλλο και τώρα τον απεχθάνομαι, μου φαίνεται αηδία

Αφρο εμένα μου αρέσει το γαλάζιο και το πορτοκαλί όχι το κόκκινο

Χρύσα κι εγώ πιστεύω στο μάτι ;)

Γωγώ είδες αυτό που σου έβαλα χθες για την πρόσληψη βάρους?

Δημητρα δεν ξέρω για την ραγάδα πως επουλώνεται, αν ανακαλύψεις ότι είναι ραγάδα καλύτερα να μιλήσεις με την παιδίατρο

Σίσσυ πότε παίρνεις άδεια?

Η Παναγιώτα έφυγε διακοπές?

Μιτσακι μου να προσεχεις λιγο...

αν ειναι αλλεργια συνηθως συνυπαρχουν και βλενες

Βρε την Β...ιστερια για πλυσημο χεριων...

ασε δε σου λεω τι εκανε χτες ο φοφος....

Αφρο εγλω λεω πορτοκαλι....και αμα λαχει και ισως λιγο κοκκινο γι ανα μη μαλωνουν...

Αργη εγω φραπε πινω σπανια..αλλα μου αρεσε πως το γραφεις...εντε4λως φιλοσοφιμενα βρε παιδι μου

νατασουλα μα στο σαλονι..θα μπερδευτηκε!!!!

Γωγω κατι ηθελ ανα σου πω αλλα το ξεχασα...

Θα το παρακολουθήσω... Κι ελπίζω να μην είναι αλλεργία, γιατί θα κόψω τη φλέβα μου! :? Δεν πίνω καφέ και το μόνο που με "τονώνει" λίγο είναι το πρωινό σοκολατένιο γάλα μου (είπαμε, πάω Γ' Γυμνασίου!) :P και κανένα παγωτάκι σοκολάτα! =p~

Άσε συμπεθεροκουμπαρούλα, ΜΕΓΑΛΗ πίκρα!!! Μία ολόκληρη ώρα χτυπιόταν κάτω, γιατί δεν ήθελε να πλύνει τα χέρια της, γυρνώντας απ' το σχολείο!! Από το οποίο έφυγε στις 11, γιατί παραπονιόταν στη δασκάλα ότι πονάει το αυτί της.... Το οποίο τώρα της πέρασε, ως δια μαγείας!!! :roll: Απ' τη μία φοβάμαι μήπως πάλι μου αρρώστησε το κακομοιρούλι, απ' την άλλη σκέφτομαι ότι -κατά πάσα πιθανότητα- το έκανε επίτηδες... Η συμπεριφορά της τις τελευταίες μέρες με έχει ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΕΙ... :(

Γωγούλα και Σισσάκι, ενημερώστε για τα καφεδάκια παρακαλώ κι ελπίζω να τα μπορέσω, αν και οι συνθήκες είναι δύσκολες! Αύριο το απόγευμα θα είμαι μόνη και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να έρθω και με τα δύο, αλλά αν είναι κοντά, μπορεί και να περάσω για λίγο,είμαι τρελή εγώ! Αναλόγως το πόσες κρίσεις θα έχουμε περάσει ως εκείνη την ώρα!!! :?

Αργυρούλα, πολύ γέλασα με το καταστατικό της φραπεδιάς!!! :lol:

Κι άλλα ήθελα να πω αλλά τα ξεχνάω! Με φωνάζει το μικρό!

καλημερα!!!

Τι κανετε;;Σας εχω χασει μιλαμε...αλλα το πρωι κανω δουλειες και το απογευμα βγαινουμε απο το σπιτι γιατι ο μικρος δεν αντεχεται με το κλαμα του.τουλαχιστον εξω δεν πολυ τσιριζει.

Χρυσα μου πως εισαι;;κρατας ακομη;;;Μπραβο ρε θηριο.Το κλιματιστικο σας εφτιαξε;;;

Μητσακο μου τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους.

Αφρο θα παρεις και στον μικρο γυαλιά;;;

Μαρια στο γραφειο εισαι;;;Περασες καλα;;;

Βενη πως ειστε;;;

Αναστασια αν διαβασεις ακου...περυσι με σουπερ ντουπερ διατροφη ο Ν ειχε

χοληστερινη 175 :o:o:o

αιματοκριτη 34

σιδηρο 46

φεριττινη 12

φετος με νορμαλ διατροφη (χωρις ομως σαβουρες)

χοληστερινη 174

αιματοκριτη 37

σιδηρο 36 :o:o:o:o

φεριττινη 14

οποτε οπως βλεπεις δεν εχει να κανει με το αν τρωει το παιδι!!!Αααααααααα και ειχαμε παρει και 3 μηνες φερουμ χαουζμαν.

θελω να ανοιξω ενα θεμα σχετικα με την καταθλιψη και τι εχω καταλαβει οτι πρεπει να αποφυγουμε στην ομαδα αλλα ποτε δεν προλαβαινω....

Παω να τριψω το φαι του μικρου.

Α Λενακι εσυ με ειχες ρωτησει τι δινω εεε;;Αρχισα με λαχανικα (1 εβδομαδα), μετα μοσχαρι λαχανικα (1 εβδομαδα) χθες εδωσα αχλαδι και σημερα θα δωσω κοτοπουλο και λαχανικα.

σιγα σιγα θα βαλω και αλλα φρουτα και πιο πολλα λαχανικα.

κανουμε 2 γευματα και το μεσημεριανο παιδια του το εκοψα σε ποσοτητα στη μεση.

μετα τον 10ο θα του βαλω και κανα γιαουρτακι,οσπρια,ψαρια...αυτααααααααα.

γεια σας κορίτσια :D

είμαι στο γραφείο

γυρίσαμε χτες το βραδυ με τη μικρή και το Γ

Η Ι έμεινε με τη μαμά μου.

Γυρίζουμε οριστικά την Παρασκευή

σας διάβασα όσο μπορούσα αλλά δε θα γράφω συνέχεια

Νατασσούλα άδεια παίρνω στις 16 Αυγούστου, αργώ ακόμη... :((8-}~x(

Και πιστευω στο μάτι με την έννοια της αρνητικής ενέργειας.

Δηλαδή δε θα είναι καμία...;; :-s:((:((

Και δεν ξέρω ακόμα από τον παιδικό ποιά παιδάκια θα είναι... μήπως να μην το κάνω;; Τι σημασία έχει να είμαστε μόνο μεγάλοι αν δεν υπάρχουν παιδάκια...; Δεν ξέρω... θα το σκεφτω... :-?:-?:-?

Γωγούλα μάλλον δε είναι γραφτό μου να δω τη Λένα... :roll: Αύριο θα πάω στη συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ. Είναι η μόνη μέρα της εβδομάδας που δε θα μπορέσω η αυριανή... :(

Μητσάκι να σου πω υπομονή;; Εγω πάντως δεν έχω. Μου τέλειωσε και έχω αρχίσει και φωνάζω σαν υστέρω.... ντρέπομαι, αλλά νομίζω οτι τρελαίνομαι ωρες ωρες από τη γκρίνια της και τις απαιτήσεις της.... :roll::geek:

Πάω να δουλέψω πάλι! :twisted:

Πριν κλεισω...

Σισσακι κανε το παρτυ το Σεπ. βρε.Ουτε και εμεις θα ειμαστε εδω. :(

Γωγω να δωσεις πολλα πολλα φιλια στη Λενα.Μαλλον δε θα μπορεσω μιας και την αλλη βδομαδα θα παμε με τα κοριτσια και αντε να πω στον προφ να με κουβαλαει δυο φορες.... :?:?:evil::evil::evil:

(να..τετοιες μαλακιες δεν πρεπει να κανει μια γυναικα)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Πολύ ενδιαφ΄ερον αυτό που σας είπαν... Είναι σίγουρα καλύτερο για το μωράκι να τρέφεται κατά αποκλειστικότητα από το στήθος... Απλά εχω διαβάσει τόσα πολλά... όπως ότι το μωρό μετά θέλει μόνο στήθος κι έτσι δεν μπορείς να λείψεις καθόλου από το σπίτι, ότι δε θέλουν το μπουκάλι, δε δέχονται να τα ταισει άλλος, γίνεται πιο δύσκολος ο αποθηλασμός κτλ που με έκαναν να καταλ΄ήξω σε αυτό το πλάνο. Μπορεί να λέω και βλακείες και η παιδίατρος να με συμβουλέψει διαφορετικά.. Ειλικρινά δεν ξέρω!🤦‍♀️
    • Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...