Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

οι λεωντες ειναι υπερβολικα καλοι θα ελεγα...

αλλακαι τρομερα εγωπαθης και ψωνια....

οποτε κλεινω στο Αιγοκερως σαν ωροσκοπο...χαχαχαχ...

Νατασουλα ειδες που σο τα ελεγα....τωρα που μιλαει...θα παρακαλας να σταματησει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αχ έτσι είναι τα αδελφάκια :x ....μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν!!!! :lol::lol::lol::lol:

ο Λ. ήδη τα "λούζετε" κάποτε την ενοχλούσε εκείνος την ώρα του φαγητού, τώρα τον ενοχλεί εκείνη και του λέω "καλά να πάθεις, εσύ της τα έμαθες"!!!! :roll::roll::roll::lol::lol::lol:

εγώ είμαι δίδυμος και νομίζω ότι έχω ωροσκόπο υδροχόο...δεν τα πιστεύω κιόλας!!! :roll::roll: ....απλά ξέρω ότι τα διδιμάκια είναι τα καλύτερα παιδιά!!! :lol::lol::lol::lol:

σήμερα την σκότωσα την ορθογραφία!!!! :shock::shock::shock::shock:

επίσης δεν μπορώ άλλο με τον κήπο!!!! έχει τόση δουλειά και χρειάζεται επαγγελματικό χέρι, κάνω ότι μπορώ αλλά πολλά δεν τα μπορώ......ο άντρας μου όλο "θα τα κάνουμε εμείς" και μόνο εγώ κάνω!!!! :evil::evil::evil::evil: .....θα θα θα θα ............βαρέθηκα ούτε ΠαΣοΚ να ήτανε!!!! :evil::evil:

καλύτερα να μένεις σε διαμέρισμα τελικά, ανάμεσα ΄σε πολλές πολυκατοικίες.....ουφ

η Ρ. έχει ξεφύγει τελείως, της λεω να φάει και με γράφει κανονικά, .......πάει πάνω και η κυρία δεν πάει στο δωμάτιό της, αλλά στου Λ. και πάω και τι να δω?! του έσκισε ένα βιβλίο, της έδωσα μια στο χερι!!!.....δεν με ακούει και δεν με καταλαβαίνει!!!....της είπα όμως ότι έξω δεν βγαίνει αν δεν φάει!!!.....ούτε που συγκίνειται!!!! :shock::shock::shock:

μόνη μου μιλάω, όλες φύγατε!!!! :(

ειπα να κοιμηθω αλλα δεν τα καταφερα ...το νινι ολο ξυπνουσε ...τωρα ξυπνησε και ο Μ .

καθετε και μιλαει στο νινι και το νινι του απανταει με κραυγουλες .....και αυτος χαιρετε !!! :lol:

κατι του λεει για τον μπαμπα αλλα δεν το πιανω ....α καταλαβα κατι αλο ...του λεει να πανε στην τσουλιτηρα αλλα αυτος δεν μπορει να κανει ...οχι κικικα :D:lol::lol::lol:

Αργυρουλα ηρθα εγω! :P

Μμμμμ και νομιζεις οτι με απειλες θα φαει;;;;αυτα τα σκατουλια δε τα πιανει φοβερα καμια!!!το τι απειλες εχω ριξει στον Αλεξ για να φαει δε μπορω να σου περιγραψω!!αλλα αποτελεσμα 0!!!! :twisted::twisted:

Ο Λουκακος πληρωνει αυτα που της εκανε;;;; :lol::lol::lol: εμ ετσι ειναι!δεν ηξερε δε ρωταγε;;;;; :lol::lol::lol:

Νατασουλα ειδες βρε που αγχωνοσουν με την Ελενα;;;; σιγα που δε θα μιλουσε! τωρα θα δεις που σε λιγο θα παρακαλας να σταματησει!!!! :lol::lol::lol:

Επισης να συμφωνησω με το οτι οι διδυμοι ειναι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Εγω εχω οροσκοπο Ζυγο! δηλαδη οπως μου ειχε πει και μια που ασχολειται με τα αστρα,δε ξερω τι θεο λατρευω απο την ανισορροπια!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Θουλακι να πας! κι ας μην εχεις ορεξη!!! θα δεις ποσο καλυτερα θα νιωσεις! ;)

Συμπεθερα δυσκολη περιπτωση και το Ρηνακι σου... :? εγω πλεον οταν ειναι ο Μακης εδω,τα βραδια αναλαμβανω τη μπεμπα και του πασαρω τον Αλεξ να τον ετοιμασει για υπνο! ευτυχως δεν τον εχουμε βγαλει ακομη απο τη κουνια κι ετσι δε τον κυνηγαμε! ;)

Η μικρη σα να ειναι καλυτερα σημερα...τη πηγα στην αλλη παιδιατρο που γυρισε και τη βρισκει καθαρη απο ακροαστικα,οποτε μου ειπε δε δινουμε τιποτα και αφηνουμε να δουμε πως και αν θα εξεληχθει...μονο το οτι δε πηρε πολυ βαρος τη προβληματισε αλλα οχι πολυ..αντε να δουμε γιατι δε μπορω να το ακουω αλλο να βηχει το καημενο! :(

Αναστασι δε προλαβα να διαβασω τι εγραψες στην ομαδα...ελπιζω να βρεις γρηγορα την ακρη παντως και να χαμογελας πιο πολυ! :-*

Χαχα Αφρο πλακα εχει ο Μανωλακης!!! :lol:

την πρωτη φορα που πηγαμε στην τσουληθρα με τον μικρο στο μαρσιπο εκανε χωρο να κατσει και το νινι να κανουν μαζι αλλα του ειπα οτι ειναι μικρο και δεν μπορει ....γιυτο και ειπαι τωρα "νινι οτι κικικα" :lol::lol::lol::lol:

Λενάκι εγώ δεν έχω να σου προτείνω τίποτα για την Ε., γιατί είμαστε διαφορετικές οικογένειες με διαφορετική ρουτίνα,.....αυτό που εγώ έκανα όταν η Ρ. ήταν στην ηλικία του Γ., ήταν να βάζω πρώτα τον Λ. για ύπνο και μετά την Ρ.,....ο Λ. κάνει πολύ φασαρία πριν παει για ύπνο ακόμη και τώρα και απορώ πώς δεν ξυπνάει η Ρ. :? ......

πάντως αν της κάνεις όλα τα χατήρια και της λες "ναι" σε όλα μετά είναι δύσκολο να ακούσει ένα "όχι" σου!!!.....άλλη λύση είναι να της μιλάς, να την ρωτάς τι θέλει και γιατί φωνάζει, να την κάνεις να σου εξηγεί κάθε φορά γιατί κάνει "παλαβομάρες" ......εγώ όποτε φωνάζει η Ρ. της μιλώ πολύ σιγά, σχεδόν ψυθιριστά και την ρωτώ "γιατί φωνάζεις?" εκείνη με κοιτά με έκπληξη, ίσως να περιμένει να φωνάξω και εγώ, και απογοητεύεται όταν της μιλώ σιγά και μιλά και εκείνη σιγά μετά ;) .......υπάρχει και άλλη λύση, κάνε υπομονή μέχρι να 5χρονίσει, που θα καταλαβαίνει πιο πολλά, θα πηγαίνει και νήπιο και όλα εντάξει!!! :lol::lol::lol::lol:

εμένα με σκάει όταν γυρίζουμε από το νήπιο το απόγευμα που πάμε να πάρουμε τον Λ., δεν περπατά, πηγαίνει όπου θέλει εκείνη, πάει στα κάγκελα της γέφυρας (σήμερα αυτό), περπατά στον δρόμο.....εγώ εκνευρίζομαι και την παίρνω στην αγκαλιά μου,...έχει τόση δύναμη που με δυσκολία την κρατάω....μετά φωνάζει "κάτω, κάτω", την αφήνω και της λέω θα την ξαναπάρω αν δεν συμμορφωθεί......τελικά τρέχει μπροστά μου και πίσω από τον Λ., .....με λίγα λόγια είναι μικροί άνθρωποι με προσωπικότητα......πρέπει να τους δείχνουμε το σωστό, αλλά και αυτό γίνεται με δυσκολία!!!! :?

Τόνια μπράβο στην μικρούλα, για την θάλασσα την ρώτησες?.....σε αυτήν την παιδίατρο να πηγαίνεις :)

οι απειλές στην Ρ. δεν κάνουν τίποτα, στον Λ. έχουν αποτέλεσμα!!!! :lol::lol::lol: ....σαν όλους τους άντρες δλδ!!!! :lol::lol:

Αφρο πολύ μου αρέσει ο Μανωλάκη σου, έχει τρόπους και είναι ευγενικό παιδάκι :x

πάω να κάνω ένα φραπεδάκι, αλλι΄ςω με βλέπω από τις 20.00 να χασμουριέμαι!!!! :?:roll:

γεια!

πηγα σε γυναικολογο του ΙΚΑ να μου γραψει το προγεννητικο ελεγχο...!

ο τυπος ηταν απιστευτος!

στα μισα παραπεμπτικα δεν υπεγραψε και στα αλλα μισα δεν εβαλε σφραγιδα...τις εξετασεις τις ειχε σε φωτοτυπια....!

δεν μου εβγαλε ΠΗΤ...δεν ασχοληθηκε καν!

του ειπα για το θηλασμο....και τι μου ειπε. ..." απορω πως εμεινες εγγυος εφ οσον θηλαζεις"

και να δεσω το στηθος να σταματησω να παργω γαλα γιατι χανω ασβεστειο και οτι το μωρο θα εχει ελλειψη αααα και οτι η Μ-Ι πινει νερουλοα γαλα...και οτι αυτο που βγαζω τωρα δεν ειναι γαλα!

ακομα απορω πως ακουσα τοσες μα...κιες μαζεμενες και δεν εφυγα απο τον 2ο!

αλλα γιατι μπλεκω με το Ικα?

Καλα σε λεει καλε...τι θες και μιλας...

Να πας να κανεις τη δουλεια σου θες..οχι να του ζητησεις συμβουλες διατροφης και μεγαλωματος παιδιου....

ΠΗΤ θα σου βαλει καποια στιγμη..και θα στη βαλει οποτε γουσταρει...χαχαχαχα..δε θυμασαι οτι εμενα μου εβαλε 6 αυγουστου....στις 41 ευδομαδες...χαχαχαχαχ...

μαρη πεζμ μου οτι δεν ξερς να βγαζ την ΠΗΤ να γιλασω :o:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Trikala? Trikala? :lol::lol::lol:

και πάντα αναρρωτιόμουν, αν μιλάς έτσι πώς αλήθεια γράφεις? :shock::shock::shock::roll::roll::roll:

Βίκυ πες μας εμας τελευταία περίοδο και θα σου βγάλουμε την ΠΗΤ σου!!!! :roll::roll::roll:

η συμπεθέρα μου η άλλη δεν εμφανίστηκε!!!! :?

οι μεγαλοι σε ηλικια ετσι γραφουν :lol::lol::lol::lol:

για τους νεουσ θα σε γελασω :lol::lol::lol::lol:

αντε να βαλω τον Μ για υπνο ...βλεπει τι αλο ...ντορα ... εχει μαθει παρα πολα απο την ντορα !!! :o

Εδώ ειμαι κοριτσάκια μου, εχω δουλίτσες.

Περάσαμε καλά το Σαββαοκυριακο, πηγαμε σε μια λίμνη πιο πάνω απο το Τορόντο και χθες πηγαμε σε ενα εμπορικο που δεν ειχαμε πάει.. Και μολις μπήκαμε μέσα μείναμε παγωτό με τον Βαγγ.. ειχε ενα ολόκληρο λουνα παρκ μέσα στο εμπορικό! Κανονικό όμως, με τεράστια ρόδα που επιανε τους τρεις ορόφους του, καρουζελ, τρενάκια, αεροπλανάκια στιλ μπαλαρίνας και τετοια! :o:D Θα το ξεφτιλίσουμε τον χειμώνα!

Βικυ καλά λεει η Αφροδίτη ρε συ, το θέμα του θηλασμού αστο, μην το σκαλίζεις με τους γυναικολόγους.

Συμπεθέρα φιλάκια

Λενάκι υπομονή, και ο Κώστας που και που τρελαίεται και τσιρίζει!

Φιλάκια σε όλες!

Παιδια ουτε ο γυναικολογος μου ηξερε πολλα περι θηλασμου,θηλαστρων κτλ και μου ειχε πεταξει διαφορα κουλα κατα καιρους,αλλα επειδη ετσι ηξερε ο ανθρωπος ετσι ελεγε..οταν λοιπον του ειπα καποια πραγματα τα ακουγε με ενδιαφερον..

Αλλωστε ουτε κι εγω ηξερα τοσα πραγματα μεχρι πριν λιγο καιρο,αλλα τωρα που εμαθα εχω αλλαξει γνωμη για πολλα! ;)

Εγω παντως οταν ακουω πλεον καποιον,απο γιατρο μεχρι οποιονδηποτε να λεει κατι τετοια ακυρα,απλως του λεω αυτα που ξερω και βλεπω τις περισσοτερες φορες και προβληματιζονται..

Δε φταινε για την αγνοια τους,αυτα τους εμαθαν αυτα λενε! εδω η μανα μου που σπουδασε μαια στο Ελενας και δεν ηξερε τη τυφλα της! φυσικα αν δεις οτι οτι και να λες παει στο βροντο ε εκει ναι, λες αυτος ειναι παπαρας! :P

Αφρο κι εμενα ο Αλεξ εχει μαθει αρκετα απο το μικυ τοσες ωρες που τον αποβλακωνω με το θηλαστρο! :P

Η Ερη κιολας που ειναι;;; γενικα πολλες απουσιες! :(

Μωρη Γωγω απο το πρωι ηθελα να σου το πω και ολο το ξεχναω..καλα κανεις και δε νιωθεις τυψεις που δε κανεις τιποτα! μακαρι να μπορουσα κι εγω! ;) απλως επειδη πολυ την εχω συμπαθησει τη πεθερα σου,μη τη μαλωνεις μωρε οταν κανει κι αυτη καμια μαλακιουλα.... :roll: ουδεις ασφαλτος αλλωστε!!!!! :lol::lol::lol: Στο πεθερο χωσε ανοιχτα!!!! :ymdevil:

Η μπουμπου συνεχιζει να κοιμαται τοσες ωρες σερι τη νυχτα;;;

Ακυρο για την Ερη εμφανιστηκε!!! :D

Ερακι κι εγω τρελαινομαι για λουνα παρκ!!!! σα χαζοχαρουμενο κανω!!!!! :lol: χαιρομαι που περασατε καλα! :-*

Καλησπέρα μανουλίτσες.

Θηλάζω και σας διαβάζω! Γέλασα πολύ με τα Τρίκαλα! Είστε μουρλές!

Στεναχωρήθηκα όμως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με τη Θουλίτσα... :( Είμαστε εδώ, ό,τι χρειαστείς αγαπημένη!!! :x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG: Μη το αφήνεις να σε πάρει από κάτω... Και αύριο να πας για καφεδάκι, έστω και με το ζόρι!!!!! ;)

Σήμερα νιώθω τόσο κουρασμένη... :( Και η πλάτη μου μ' έχει πεθάνει... :?

Και τι δε θα 'δινα απόψε... να βρισκόμουν σε μια παραλία, να μην ακούσω ΤΙΠΟΤΑ :oops: ως το πρωί, παρά μόνο το κύμα και την αγαπημένη μου μουσική... Όνειρα θερινής νυκτός, στην κυριολεξία!!! :P

Μ' έχει εξοντώσει κι η Β... :( Περνάει ζόρι το πουλάκι μου, το ξέρω, αλλά κι οι δικές μου αντοχές δυστυχώς δεν είναι ατελείωτες... :?

Επιπλέον (κι εδώ θέλω τη βοήθειά σας) καταστεναχωρήθηκα τώρα το βραδάκι, γιατί είδα στην πάνα της μικρής μια υποψία βλέννης κόκκινης... :(:(:( Αν είναι, σημαίνει αλλεργία έτσι; :( ΚΙ ΑΥΤΗ ρε γμτ;;;;;;;;;; :( Τι κάνω; Κόβω το αγαπημένο μου γαλατάκι, παγωτάκι και λοιπά γαλακτοκομικά γι' αρχή; :? ΟΥΦ και ξανά ΟΥΦ!!! :?

Συγγνώμη που δεν σχολιάζω, αλλά σήμερα νιώθω αυτό που λέει η Αθηνά... Απλά δεν υπάρχω... :roll:

Αν δεν επανέλθω, καληνυχτάκια γλυκά σε όλες και αύριο τα υπόλοιπα! :-*

Καλησπερα απο μια ακομα που απλα δεν υπαρχει....

Οπως καταλαβατε με εξοντωσανε παλι τα μικρα...

Σημερα παραγγειλα ανθοιαματα του Dr. Bach. Εκανα μια μικρη ερευνα και ειδα πως βοηθανε ατομα στην κατασταση μου. Δε προκαλουν παρενεργειες κα ιειναι καθαρα εκχυλισματα λουλουδιων. Για να δουμε...

Συμπεθερα χαιρομαι που η νυφη μου δεν εχει ακροαστικα! Δηλαδη δεν κανετε αλλο μασκουλες? Κανενα φαρμακο ε? Αντε μακαρι να συνελθει γρηγορα το πουλακι μου :YMHUG::x

Αργυ οχι δεν της κανω ολα τα χατιρια, ειμαι πολυ κατα σε αυτο απλα ειπα τελευταια να παω λιγο με τα νερα της μπας και αλλαξει τιποτα αλλα δεν...δοκιμες κανω, τι να κανω πια! Σημερα εκανα αυτο που ειπες αν και το ειχα ξανακανει παλιοτερα...δεν της μιλουσα καθολου οταν κατεβαινε και σαν να κοιμηθηκε πιο γρηγορα για να δουμε αυριο. Ζορικη και η Ρ. ε? Αχ αυτα τα κοριτσια!

Θουλακι μου ποσο σε νιωθω :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: Μην πεφτεις ομως...παλεψε το οσο μπορεις. Κανε αυτο που λεγαμε χθες στο τσατ..εσυ το μπορεις εγω ακομα δεν...Μια μεγαλη αγκαλια απο εμενα :YMHUG::YMHUG:

Βικυ που πας και μπλεκεις με τους ηλιθιους ρε! Σα δεν ντρεποντε! :twisted:

Μιτσακι μου μπορει και να μην σημαινει αλλεργια και να εχει ραγαδα. Και εμενα εκανε 2 φορες την προηγουμενη εβδομαδα αλλα δεν εκανα τιποτα. Απο τοτε δεν ξαναεκανε. Η Βικυ μου ειπε για να δω αν ειναι ραγαδα να βαλω μια μπατονετουλα στο πωπουδακο αφου εχει κανει κακακια και αν εχει αιμα ειναι ραγαδα. Δοκιμασε το. Ευχομαι να μην εχει τιποτα η μικρουλα.

Ερακι τι τελεια που πρεπει να ηταν στο λουναπαρκ!!! Τι κανουνε οι ατιμοι! Εβγαλες καμια φωτο?

Διάβασα και τις δεκα σελίδες που είχα χάσει.

Για τον καφέ είμαι μέσα, με την μικρή μου φυσικά.

Έχω στο γραφείο μια καινούρια υπάλληλο και την εκπαιδεύω, οπότε δεν έχω πολύ χρόνο να μπαίνω, δεν έχω και πολύ όρεξη... η ψυχολογία μου είναι μισό βήμα πριν το γκρεμο.

Το παλεύω σθεναρά να μη με πάρει από κάτω.

Και με τη Λένα να πάμε για καφέ Γωγούλα. Στείλε μου μήνυμα στο κινητό πληζ, θα είμαι με τη μικρή μου.

Θουλάκι σε παρακαλώ ηρέμησε, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου. Αν θέλεις πάντως να μιλήσεις, να βρίσεις, να ξεσπάσεις, είμαστε εδώ για συμπαράσταση.

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΜΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ;; ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΜΙΚΡΉΣ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΚΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.

Το καημενο το κοριτσάκι μου... μια ζωή μόνο οτυ θα γιορτάζει τα γενέθλιά του... :(:roll:

Το Σαββατο της έλεγε η αδερφή μου να μη στεναχωριέται, γιατίόταν εγαλώσει θα παιρνει τις κολλητές της και θα γιορτάζει τα γενέθλια της στα μπαράκια των νησιών και η μικρή τραγουδούσε το χαπι μπερθντέι του γιου! :D Είχε πλάκα.

Θέλω να τα σχολιάσω όλα, αλλά λόγω του προχωρημένου της ώρας θα πώ μόνο αύτο που αφορά τις περισσότερες:

ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣ!!!! Μου θελετε και κάπνισμα μάνες πράμα!! Να σταματησετε να το αναζητάτε ΤΩΡΑ! Ακους εκεί! :twisted::mrgreen:

Είχα θυμάμαι διαφωνήσει καθέτως και οριζοντίως όταν είχα πρωτογραφτεί στο μάμμυ με την Αγλαϊα που προέτρεπε τις μητέρες να καπνίσουν, έστω και αν θηλάζουν!

Θηλάζεις κυρά μου;;; ΚΟΨΤΟ! Αντε μησ α βρω μία μία και σας πιάσω από τα τσουλούφια! :mrgreen:

Αυτά για να σας φύγει όπως σας ήρθε η επιθυμία!

Και τώρα που ξεθύμανα, πάω να την πέσω!

Καλό ξημέρωμα. :x

Μιτσάκη και εγώ αυτό θα ήθελα με σένα με το κύμα και την μουσική......ρε κορίτσια αυτό που πάντα ήθελα ήταν ένα σπίτι ακριβώς μπροστά στην θάλασσα, να είναι το μοναδικό στην περιοχή και σε 5 χλμ να γίνεται ο χαμός από διασκέδαση και κόσμο!!! :D:D:D ....πάντα αυτό ονειρευόμουν να έχω :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream: , αλλά η ζωή τα φέρνει διαφορετικά......και πού να το βρω αυτό το μέρος, δεν ξέρω......!!!!! :?

Σισσιώ έχει δίκαιο η αδελφή σου για την Χ., άλλωστε όταν πάει σχολείο δεν ξέρουμε αν οι φίλες της δεν έχουν πάει ακόμη διακοπές!!!!.....μετά μπορεί να κάνει ένα παρτάκι γενεθλίων τον Σεπ.!!! ;)

τι θα κάνεις με τις μίνι διακοπές που έλεγες? θα πας?........αφού άκρη δεν βρίσκεις στο σπίτι, πάρε την Χ. σου και πήγαινε.....μην χαλάς την διάθεσή σου ούτε την δική της.....και αν θέλεις και παρέα πες στην αδελφή σου ή σε κάποια κολλητή.....γυναίκα πάντως...εκτός και έχεις κολλητό άντρα!!! ;)

Λενάκι τι φωτό προφίλ....την βλέπω και γελάω, μου φτιάχνει το κέφι....΄κουκλάκι, να το "φας"!!!! :roll::D:D

συμπεθέρα ωραία ιδέα για τον χειμώνα, είδες οι Καναδοί?!!!! :D

φιλάκια και στους 2 :-*:-*:-*

σήμερα βαράμε 28άρι!!!! :o:o εδώ είναι καύσωνας!!! :?

Καλημέρα,

χθες τη νύχτα στις 3 ξύπνησε η Έλενα και πήγε μέσα στο σαλόνι και κατούρησε :shock::shock::shock: μετά έρχεται και μου λέει μαμά τσισι, 10 λεπτά έψαχνα να βρώ που τα είχε κάνει :roll::roll::roll::roll::roll:

Δήμητρα μην κόψεις ακόμα τίποτα, κάνε πρώτα αυτό που έγραψε η Λενάκι να αποκλείσεις το ενδεχόμενο της ραγάδας και μετά το ξανασυζητάμε. Το βράδυ θηλάζεις ξαπλωτή για να ξεκουράζεσαι?

Λενάκι μακάρι να σε βοηθήσουν αυτά που παρήγγειλες ;)

Έρη τι ώραία μέρη που έχει εκεί, τρελένομαι για λουναπαρκ :D:D:D:D

Τόνια πως είναι η μικρή? μπράβο στην παιδίατρο, εγώ λέω να την καθιερώσεις αυτή, στην άλλη πήγαινε μόνο για εμβόλια ;)

Βίκυ τι το ήθελες και είπες για τον θηλασμό????? ήταν αναμενόμενο να ακούσεις τέτοιες π@π@ριες.

Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα για τεστ ΠΑΠ δεν το ανέφερα καθόλου. Όταν που είπε να μου κάνει ψηλάφηση του είπα δεν χρειάζεται γιατί έκανα πριν από 1 μήνα υπέρηχο :roll::roll::roll::roll: λέω άσε μην αρχίσει να πετάγεται γάλα :oops::oops::oops:

καλημερα .

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: στο σαλονι :lol::lol::lol::lol::lol:

ενας ξαδερφος μου πηγενε στο ψυγειο ....μεσα τα εκανε :o:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν εχω ιδεα απο ραγαδες ....το απογευμα εγω βλεπω πρασινα κακακια ....

ερη σε ζηλευω απιστευτα :evil:

εχθες βραδυ παλυ ανα 1,5 ωρα ....μια μια με παει το μωρο .....ας ειναι ....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Πολύ ενδιαφ΄ερον αυτό που σας είπαν... Είναι σίγουρα καλύτερο για το μωράκι να τρέφεται κατά αποκλειστικότητα από το στήθος... Απλά εχω διαβάσει τόσα πολλά... όπως ότι το μωρό μετά θέλει μόνο στήθος κι έτσι δεν μπορείς να λείψεις καθόλου από το σπίτι, ότι δε θέλουν το μπουκάλι, δε δέχονται να τα ταισει άλλος, γίνεται πιο δύσκολος ο αποθηλασμός κτλ που με έκαναν να καταλ΄ήξω σε αυτό το πλάνο. Μπορεί να λέω και βλακείες και η παιδίατρος να με συμβουλέψει διαφορετικά.. Ειλικρινά δεν ξέρω!🤦‍♀️
    • Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...