Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kαλημερα!!

Μολις εβαλα το φαγακι μου στο τσουκαλι και εκατσα μεχρι να ξυπνησει ο μικρος σε μερικα δευτερολεπτα :P Η Ε. παλι στην γιαγια της τι καλα!!

Συμπεθερα αυτα τα κανει ακομα και να ειναι ο μπαμπας της εδω..και μαλιστα με αυτον κανει ακομα χειροτερα γιατι ξερει οτι περνανε σε εκεινον. Το εκανα και αυτο που λες αλλα δεν πιανει...Χθες εκλεισα τιβι και φωτα και της λεω εγω παω για υπνο με τον Γ. αν κατεβεις θα ειναι σκοταδι να ξερεις και το αθεοφοβο συνεχισε να κατεβαινει μεσα στα σκοταδια. :shock: Ο μικρος ευτυχως στο ενδιαμεσο κοιμηθηκε απο το πολυ κλαμα και κατα της 10:30 κουραστικε και αυτη και κοιμηθηκε! Αλλα δεν ειναι δουλεια καθε μερα αυτη. Απο της 9 μεχρι της 11 αυτο γινεται! Ξερω τραβαει ζορια και αυτη αλλα και εγω τα εχω παιξει κυριολεκτικα! Πως ειναι η νυφη μου σημερα?

Φρανιτακι μου τα ιδια και εσυ ε? Βρε το Σεμπινι! Βολτες οποτε το επιτρεπει ο καιρος βγαινουμε ναι. Την Ε. τελευταια την περνει η γιαγια της συχνα και την βγαζει πρωι απογευμα εξω. Αντε τυχερουλα σε λιγες μερες θα εισαι Ελλαδα!!

Χρυσα τι να πω για τετοιους ανθρωπους! Εγω του Γ. ολα ροζ του τα φοραω μεσα στο σπιτι απο της Ε. τα ρουχα. Του αγορασα μονο ρουχα εξοδου. Αφου ξεχνιεμαι καμια φορα και ανεβαζω φωτο που του φοραω ροζ μπλουζακια και γινομαι ρεζιλι :lol:

Τσιγαρο εγω δεν δοκιμασα ποτε. Καπνιζουνε και οι 2 οι γονεις μου και το εχω σιχαθει απο μικρη. Το ιδιο και ο αδερφος μου.

Αφρο λες να αρχιζει να στρωνει ο μικρος? Μακαρι!!!

Αργυ πολυ γελασα με το ανεκδοτο! :lol::lol:

Ξυπνησε :twisted: Παω τα λεμε αργοτερα! Φιλια σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ιδια ειναι...ξαδελφη του Οδυσσεα..

τι να πεις...εγω προτεινω..δε θελλουν..μη θελουν..γενικα καταλαβα οτι ο κοσμος ειναι πολυ περιεργος..σπανια πλεων προτεινω και μονοαμα ξερω πως οντως εχουν θεμα για να μη προσβαλλω κιόλας γιατι μερικοι προσβαλλονται..

Παντως σε μια συναδελφος περισυ που ουτε καμια αναγκη εχει ουτε τιποτα μια χαρα της δανεισα και την καλαθουνα και πολλα ρουχα εξοδου του φοφο...να φανταστεις οτι τον γιο της τον εβγαλε απο το μαιευτηριο με ενα φορμακι της κορης της..

Δεν ξερω ρε συ εγω ειμαι της αποψης οτι ειδικα τα πρωτα ρουχα ειναι χαμενα λευτα γιατι σχεδων ανα τριμηνο αγοραζεις...και δεν ειναι οτι ναναι..κκαι αινουρια ειναι και επωνυμα..και τα βελουτε φορμακια ειναι απο 100% βαμβακι που και πανακριβα ειναι και δυσευρετα..θυμαμαι του φοφο τα πληρωσα 20 ευρω το ενα..

τι να πεις...μαλλων δεν εχουν πραγματικη αναγκη.

Για την εκριξη ασε..το παρακολουθω απο το προι...οσομε αφινει τομικρο τερας..λενε κατι νεο;;..απο τι προκληθηκε τελικα

Kαλημέρααααα..Δε σας διάβασα...Το ΣΚ ήταν ο Γιώργος σπίτι, δε δούλευε και γυρνάγαμε...Η Ιω τείνει να γίνει χειρότερη από τον Ντόντο της Θούλης στο θέμα ύπνος.... :evil::evil::evil::evil: Μάλλον από τη ζέστη.... :?:?:?:?

Το ΣΚ ξύπναγε από τις 7.30 το πρωί... :o:o:o:o~x(~x( [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] Μες στην γκρίνια...Δεν ήξερε τι ήθελε.... :evil::evil::evil:

Χθες το βράδυ κοιμήθηκαν και οι δυο 22.30, η μπέμπα ξύπνησε 6 παρα δεκα, την πήρα στο κρεβάτι, τη θήλασα και 6.15 την πήγα στην κούνια της να κοιμηθεί..Ξαπλώνω και μετά από 5 λεπτά ακούω την Ιω να με φωνάζει... :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Την παίρνω στο κρεβάτι μας, ανάβω air condition, της λέω κοιμήσου...Μου λέει "θέλω νεάκι"...Είχα προνοήσει και της είχα πάρει πάνω νερό... ;););) Της δίνω το ποτηράκι της, πίνει λίγο..Μου λέει "δε θέλω το γουίνι..Θέλω τη Hello Kitty...." (το ποτηράκι της εννοούσε...) :evil::evil::evil::evil::evil: Μου λεει ο Γιώργος.."Μην τολμήσεις να πας κάτω να της φέρεις τη Hello Kitty...Αν θέλει να πιει από αυτό..Αν όχι, ας μην πιει καθόλου..." Και είχε δίκιο...Δε θα μας κάνει καψόνια το 2χρονο.... :evil::evil::evil: Έκλαψε λίγο, σηκώθηκα έκλεισα την πόρτα της κρεβατοκάμαρας μην ξυπνησει το νινί, μου λέει η Ιω...."Θελω να πάμε κάτω...Στη γιαγιά μου..." :evil::evil::evil::evil: Της λέω είναι πααααρα πολύ πρωί..Σχεδόν νυχτα..Δε θα πάμε πουθενά..Κοιμήσου..." :evil::evil::evil: Και τελικά κοιμηθήκαμε και ξυπνήσαμε στις 10.... :D:D:D Ο Γιώργος μας ξύπνησε βασικά...ήρθε να με ξυπνήσει για να θηλάσω την μπεμπα...Η μικρή είχε ξυπνήσει από τις 9, αλλά την είχε πάρει ο Γιώργος κάτω και γι'αυτό δεν την άκουσα..... :?:?:?:?:?

Τη θήλασα και 10.30μ ξανακοιμήθηκε το νινί και δεν έχει ξυπνήσει ακόμα...Πολλή ζέστη.... :?:?:?:?:?:?:?:?

Κορίτσιαααα κάτι πήρε το μάτι μου για τσιγάρο.... :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream: Έχω να κάνω περίπου 10-11 μηνες και η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό μου λείπει..... :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream: Αν είχα τα παλιά μου τσιγάρα ισως έκανα ένα....Ένα Philip Morris Slim....Αχ....Αλλα αν πάρω πακέτο, αποκλείεται να κάνω μόνο ένα... :oops::oops::oops: Οπότε δεν παίρνω καθόλου.... :roll::roll::roll: Εξάλλου, πέρα από το θηλασμό, είναι και μια υπόσχεση στον μπαμπάκα μου.... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Συνέχεια μου έλεγε "Ρε κορίτσι μου μην καπνίζεις...Κάνεις πολλά...Κοφτο το ρημάδι..."Ακόμα και όταν ήταν αρρωστος μου το έλεγε...Και εγώ η γαϊδαρα του απαντούσα..."Ασε με ρε μπαμπά...Μη με πρήζεις..Θαααα το κόψω..." :oops::oops::oops: Και όταν "έφυγε" και είχα και την αφορμή της εγκυμοσύνης, λέω "ευκαιρία είναι να το κόψω..." και το έκοψα..Και ήμουν φανατικη καπνίστρια...1-1,5 πακέτο την ημέρα.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Τόνιαααα πως είναι η μικρή;;;Καλά;;;;;;Τι έχει τελικά το πουλάκι μου;;;;;; :(:(:(:(

Κορίτσια εγώ μάλλον Δευτέρα θα έρθω για καφέ....Ελπίζω να κανονίσετε καπου κοντά για να μου είναι και πιο εύκολο.... :?:?:?:?:oops::oops::oops:

Επίσης, όταν θα έρθει η συμπεθέρα μου η Λένα μες στην εβδομάδα δε θα πιουμε καφε;;;;;; :roll::roll::roll: Δε θέλετε να τη δείτε τη γλυκιά μου;;;;;; :twisted::twisted::twisted:

Α, για την έκρηξη στην Κύπρο ήταν η πρώτη είδηση που είδα όταν ξύπνησα.... :(:(:( Πολύ στενοχωρήθηκα ρε γαμώτο..... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Κρίμα.....Τις μανούλες που έχασαν τα παιδιά τους σκέφτομαι.... :cry::cry::cry::cry:

Α, δε σας είπα...Πήρα ένα καταπληκτικό μανό Κορρέ...Τελικά καλά είναι και αυτά.... ;););) Και ενώ νευριάζω όταν βλέπω κοριτσάκια μικρά με βαμμένα νύχια και μου έρχεται να βρίσω τις μαμάδες, εβαψα κι εγώ της Ιως στα πόδια για πλάκα... :lol::lol::lol: Και φυσικά θα της τα ξεβάψω τώρα....Θα με κρεμάσει αναποδα ο Γιώργος.... :?:?:?:?:? Αμα τη βλέπατε πως έκανε...

Ξάπλωνε, σήκωνε τα πόδια της, τα κοίταζε και έλεγε "Πωπω είναι καταπληκτικά...Φανταθτικά..." :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρύσα ήθελα να σου πω για την πεθερά σου......Διάβασα κάτι το ΣΚ ότι σου έκανε παρατηρηση για την ακαταστασία....... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Πέρα από το γεγονός ότι θα την έδιωχνα με κλωτσιές από το σπίτι, θα της έλεγα

"Μωρή κλώσσα είμαι ετοιμόγεννη γυναίκα....Αντι να κάνεις παρατηρήσεις, πάρε τον κώλο σου να με βοηθησεις...." :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Η στην καλύτερη θα της έλεγα "Εγώ έτσι γουστάρω να έχω το σπίτι ΜΟΥ....."

Α ρε Γωγώ που της χρειαζόταν.... :evil::evil::evil:

Ευτυχώς έχω πεθερά μάλαμα... Τίποτα δεν κάνω.... 8-)8-)8-)8-)8-) Και δεν ντρέπομαι καθόλου.....

Η Ιω έχει πάρει το νερό της, το χύνει σε ένα φλυτζανάκι από τα παιχνίδια της και στο πάτωμα.... :evil::evil::evil: Πάω να τη μαλώσω.... :evil::evil::evil::evil:

ρε Γωγώ 7.30 νωρίς είναι καλοκαιριάτικα? έλα εδώ σε μας, ξυπνά ο Λ. και φωνάζει την Ρ. ν απάει στο δωμάτιό του για να παίξουνε και μετά μισή ώρα τον ακούμε που της λέει "πάμε να ξυπνήσουμε τον μπαμπά και την μαμά" και έρχονται και ανοίγουν και το ρολό!!!!......γενικώς αργότερα από τις 8.30 δεν έχουμε ξυπνήσει!!!! :!:

καλά έκανες και δεν της έφερες το άλλο ποτηράκι! ;)

για την Κύπρο το άκουσα στο ραδιόφωνο το πρωί, διέκοψαν το τραγούδι για να πουν την είδηση.....πολύ κρίμα :(:( , όπως κρίμα και για το ποταμόπλοιο που βυθίστηκε στον Βόλγα!!! μεταξύ άλλων και 30 παιδιά πνίγηκαν!!!! :(:(:(

θα της έλεγα

"Μωρή κλώσσα είμαι ετοιμόγεννη γυναίκα....Αντι να κάνεις παρατηρήσεις, πάρε τον κώλο σου να με βοηθησεις...." :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Η στην καλύτερη θα της έλεγα "Εγώ έτσι γουστάρω να έχω το σπίτι ΜΟΥ....."

Α ρε Γωγώ που της χρειαζόταν.... :evil::evil::evil:

εγώ θα της έλεγα "περιμένω τον Ο. να τα φτιάξει, τώρα ξεκουράζομαι"!!!! :lol::lol::lol:

"ο ΟΤΕ μόλις πουλήθηκε στο χρηματιστήριο

Ουσιαστικά το δημόσιο δεν έχει πλέον κανένα λόγο στην εταιρεία εδώ και λίγες ώρες...

Η τιμή των 49 εκατ. τεμαχίων ήταν 30% μεγαλύτερη από την τρέχουσα.

Οι πωλήσεις ξεκίνησαν…. Με τις υγείες μας!"

Γωγώ μιας και σε βλέπω Online κράτα κάπου αυτά για να μην αγχώνεσαι με το βάρος

Αύξηση βάρους για βρέφη που θηλάζουν αποκλειστικά

1ος – 4ος μήνας: 113-227 γρ. την εβδομάδα δηλαδή 453-906 γρ. το μήνα

4ος – 6ος μήνας: 85-142 γρ. την εβδομάδα (περίπου 340-568 γρ. το μήνα)

6ος – 12ος μήνας: 42-85 γρ. την εβδομάδα (περίπου 168-340 γρ. το μήνα)

Πηγή: Womanly Art of Breastfeeding (Διεθνής Σύνδεσμος Θηλασμού La Leche League International)

Νατασούλα τι κάνει ο Μηχαλάκης? σας πεθύμησε καθόλου ή καλοπαιρνάει? για την Έλενα μην ανησυχείς θα μπει και αυτή στην θάλασσα πού θα πάει!!! :roll:

Γωγω μου μια χαρα ωραρια ειναι καλε των παιδιωΝ σου...φτυσετα καλε μη τα ματιαξεις κακουργα!!!!!...

Τι αλλο θες!!!!

Αφιστε τα με τον Βολγα..οσο ειμασταν ακομα Ρωσσια ειχε γινει ενα φοβερο ναυαγιο στη μαυρη θαλασσα..μη τα θυμαμαι...οπως εγινε και ενα τροχαιο σημερα στην ΚΟμμωτηνη τραγηκο..αφιστε τα καλυτερα..μη τα σκεφτομαστε..γι'αυτο λεω ...την υγεια μας να εχουμε..η κακια η ωρα διακρισεις δεν κανει..οσο μπορουμε να προβλεπουμε και να προσεχουμεκαι να προνοουμε...ομως καποια πραγματα ειναι περα απο τις δυναμεις μας..

Παιδια στο θεμα πεθερα δεν μπορω να πω κατι...

μεγαλη..καλα ΟΚ οχι και τοσο μεγαλη..μολις 56χρονων- γυναικα ειναι...βαλτε οτι περναει κλημακτηριο ενω εχει κανει ολικη αφαιρεση μητρας...ε βαλτε ορμονες..καπου καπου σαλταρει ο ανθρωπος/.....γι'ατο και δε μιλαω..δεν ξερω εγω πως θα ειμαι στην ηλικια της.

Και γι'αυτο τον λογο ποτε δεν της φορτονω τον φοφο χωρις λογο...ειναι πολυ δυσκολος στο κοιταγμα του..

αλλα δουλιες δεν θελλω να μου κανει.....αφενος αυτο μας ελειπε..προσεχει τον φοφο αρκτες ωρες οποτε χρειαζετε..και μερικες φορες οποτε δεν χρειαζετε...και κουραζετε..και εφετερου στο σπιτι μου θελλω να κανω δουλιες οποτε εχω εγω χρονο και με το δικο μου προγραμμα και οπως εγω θελλω...οτε να ανακατευει τα πραγματα μου θελλω, ουτε να βλεπει τι εχω και τι δενε χω...εδω η μανα μου δεν θελλω να τα ανακατευει θα θελλω να τα ανακατευει η πεθερα;;;....

Απλα να αυτα τα σχολια να μην εκανε και με συγχηζε ωρες ωρες...τελεια και ιδανικη θα ηταν.

Μολις εβαλα το δευτερο πλυντηριο με τα ρουχα του μπεμπη..ενα απλωσα..ο φοφος ξεραθηκε στον υπνο απο μονος του..ακουγε μουσικη-κλαμπακια μη φανταστειτε...πολυ νυχτοβιος θα γινει αυτος- και αποκοιμηθηκε στο κρεβατι μας....

μαγειρεμα δενε χω..ευκαιρια να πλυνω το μπανιο

ο αδελφος μου βρηκαν εισητηρια για Κερκυρα 110 ευρω αεροπορικα πανε ελα...

εμ του ελεγα του Ποντιου που ηθελε να παει με αμαξι...ας νοικιασουν ενα μικρο εκει αμα θελουν κα κανουν τσαρκες...που να κουβαλανε τη μαουνα..ασ επου θα κουραστουν στην διαδρομη και βενζινες φερι κλπ πιο πολλα θα τους βγουν..

06 αυγουστου φευγει..μου λεει κανονισε να γεννησεις μεχρι τοτε...χιχιχιχιιχ

Γεια σας κοριτσια!

Τι νεα? :?:D

Νομιζω πως φταιει η ζεστη για την αναστατωση των μωρων μας κ τη μερα κ τη νυχτα...

Νατασουλα με ειχες ρωτησει 500σελ πισω...Ετρωγα παγωτο νιρβανα καριμπιαν ειναι σοκολατα με καρυδα κ κομ. σοκ. και θηλαζουμε περιπου 4-6 φορες το 24ωρο...αυτο ειναι "λιγο" οταν πριν λιγους μηνες θηλαζε 6-10 συνολο! :lol:

Προσπαθω σιγαααα σιγααααα να τη βαζω ξυπνια στο κρεβατακι μετα το βραδυνο θηλασμο!κατι γινεται!

Χρυσα δε θυμαμαι ποτε εχεις γενεθλια?Εισαι υδροχοος?Μου θυμιζεις μια φιλη μου στο χαρακτηρα!Καλη,χρυση,να δωσεις κ το βρακι σου...μετα θυμωνεις κ ψιλοεκνευριζεσαι αλλα μετα παλι δινεις κ το βρακι κ το χερι σου που λεει ο λογος! :lol::x

Ελενακι δεν ξερω τι να σου προτεινω για την Ε!Βασικα μου ερχονατι καποια πραγματα στο νου αλλα ειμαι σιγουρη πως δεν ειναι σωστα!αλλιως ειναι ενα μωρο κ αλλιως να υπαρχει αδερφακι...εννοω στην ψυχοσυνθεση του παιδιου ολα αλλαζουν...

Εγω δεν ακουσα τι εγινε στην κυπρο...

Εφτιαξα μπιφτεκια κ μακαρονια με κιμα(επειδη ειχα 1κιλο κιμα στην καταψυξη)...Κερναω!Αλλωστε ποσο να φαμε 1 και 1/3 ατομα? :lol::lol::lol::P

Μαλλον θα τα παρω μαζι μου αυριο σε ταπερακι!!!

Α!Φραν...με βοηθησε παραπολυ το μνμ σου στην ομαδα...καπως ετσι τα σκεφτομαι τα πραγματα...!Το γραφω εδω γτ θα το σβησω το θεμα προωρα!Χθες παραλιγο να με παρει εντελως απο κατω κ μον ο που διαβαζα τις 5 σειρες....

Αναστασι ειμαι Λιονταρη με ωροσκοπο αιγοκαιρω η τοξοτη...ακομα δεν εχω καταληξει....

Γεννεθλεια εχω 07 Αυγουστου!!!

χαχαχαχα

Μπα..εχω μαζευτει πολ στο θεμα δωσιμο..βασικα παλια ημουν πιο σαβουρομαζωχτρα....απλα τωρα θελλω να ξεφορτονομαι οτι δε χρισημοποιω..

αφου ηδη σκεφτομαι σε ποια ανηψια μου θα δοσω κατι φορεματα "καλα" που εχω και που εννωειτε δεν θα ξαναφορεσω..και αφου δενε χω και κορη...δεν εχει νοημα να τα κραταω

Και επισης..δε με πειραζει που δεν ταθελουν..μεγια τους με χαρα τους..οταν ομως τους ακους να καλιγονται και να λενε να δενε χω και δεν εχω..και αμα τους προτινεις διακρητικα αν θελουν κατι σε λενε οτι βλακιες..ε δε νευριαζεις λιγο...

καλυτερα ρε συ..θα τα δοσω καπου που θα τα εκτιμησουν περισσοτερο....χαμενα δε θα πανε

βαρεθηκα να φωναζω

βαρεθηκα να κλαιω

βαρεθηκα να ακουγομαι στη γειτονια

νιωθω μονη..γτ πες δε εισαι..τεσπα..βαρεθηκα να βαριεμαι..

ο μεγαλος ξυπναει το μικρο..δε κοιμαται που δε κοιμαται παει κ το ξυπναει..

το μεγαλο το επιασε παλι ζηλια..ολο το πλακωνει με το σωμα του..ολο του βαζει κατι στο στομα..

ριχνει κατω νερα..ριχνει το χαρτι τουαλετας στο νυπτηρα κ μετα νερο..κουραστηκαααα

φωναζω χωρις λογο..ειμαι ρακος..

θα απεχω για λιγο ..δε εχω ορεξη για τιποτα..θα μεινω με τη μιζερια μου...

νατασα αυριο δε θα ερθω..δε νιωθω..ειμαι σκατα

μη τηλ..ασε με...

θα σας διαβαζω

Θου :(:(:(:(:(:cry::cry::cry: Σε παρακαλω αγαπη μου,μην πεφτεις ετσι....Μπορει οι γονεις σου να εχουν "φυγει" κ οι αδερφουλες σου να ειναι μακρια αλλα εχεις ενα σωρο φιλους που δινουν κ βρακι,κ χερι κ ποδι κ τα παντα για σενα...!και το ζοτι σου με τα μωρα ειναι περαστικο...και το εχουν λιγο-πολυ ολες!Απλα αποδεξου τον ρυθμο της ζωης και ΧΟΡΕΨΕ!Και θα φωναξεις,και θα κλαψεις κ σαν υστερικη θα φερθεις!ΟΛΕΣ το παθαινουμε!Αλλα το οτι στο τελος το καταλαβαινουμε και το ψαχνουμε και προσπαθουμε...μας κανει καλυτερες εν τελει...

Μακαρι να αλλαξεις αυριο κ να ερθεις...στην τελικη να κλαψουμε παρεα για αυτα που μας συμβαινουν κ μας στενοχωρουν!(θα μας διωξει η αλλη απ'το σπιτι με τις κλωτσιες :lol::P )

ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

Χρυσουλα ωροσκοπο υδροχοο θα εχεις! :P:lol:

Αργυρώ ο Μιχάλης μια χαρά περνάει, κάνει τα μπανάκια του τις βολτίτσες καλύτερα δεν θα μπορούσε να περάσει;). Η Έλενα με προβληματίζει πολύ που δεν ήθελε να μπεί στην θάλασσα, αν και κατι φαντάζομαι, την προηγούμενη βδομάδα ενω έπαιζε πάλι μπροστά στην θάλασσα προχωρούσε με το κουβαδάκι της να το γεμίσει νερό σκόνταψε και έπεσε με τα μούτρα στη θάλασσα, είμασταν βέβαια δίπλα και την σηκώσαμε στο δευτερόλεπτο αλλά νομίζω ότι φοβήθηκε πολύ :(:(:( ελπίζω να το ξεχάσει γρήγορα.......

Αναστασία 4-6 θηλασμοί μια χαρά μου φαίνονται τόσους κάνουμε κι εμείς τις περισσότερες μέρες. Χθες όλη μέρα δεν ζήτησε να θηλάσει καθόλου και το βράδυ πιπιλούσε μιάμιση ώρα για να κοιμηθεί :o:o:o με πέθανε......

Εξάρτηση με το τσιγάρο έχω κι εγώ, το είχα κομμένο 2 χρόνια, όταν η Έλενα χρόνισε άρχισα να κάνω από κανένα και τώρα κάνω καθημερινά 1-2 το πρωϊ στην δουλειά και 1-2 το βράδυ αφού κοιμηθούν τα παιδιά :oops::oops:

Η Έλενα άρχισε επιτέλους να μιλάει, παπαγαλίζει ότι ακούει και κυρίως αυτά που λέει ο Μιχάλης κι έχει πολύ γέλιο. Ο Μιχάλης πάλι είναι πολύ άτιμος έχει καταλάβει τι κάνει και της λέει όλο κάτι περίεργα να πεί, χθες της έλεγε πήγε να πείς την μαμά "άντε μάνα" κι ερχόταν κι αυτή με μιά χαρά κι έλεγε άντε μάνα

:lol::lol::lol:

Μάρθα μην σκέφτεσαι έτσι, είναι απλά μια κακή περίοδος σε λίγες μέρες θα φύγετε διακοπές και θα ηρεμήσεις, θα φτίξει η διάθεσή σου και θα τα βλέπεις όλα πιο θετικά, είμαι σίγουρη :x:x:x:x:x:x

Ανασταcia δεν διάβασα τι έγραψες στην ομάδα, όμως σου εύχομαι τώρα στις διακοπές σου να περάσεις πολύ όμορφια και ξένοιαστα και να πάρεις και τις σωστές αποφάσεις!....μια ζωή έχουμε και αν δεν είμαστε ευτυχισμένη πρέπει να κάνουμε κάτι για να την αλλάξουμε!!!.....η φίλη μου πάει μια φορά τον μήνα σε ψυχολόγο και την έχει βοηθήσει να βρει πάλι τον εαυτό της, να δει τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία και γενικά να αλλάξει πολλά πράγματα στην ζωή της....γιατί τώρα μπορεί να έφυγε από τον σύζυγο, αλλά έχει τους γονείς της.......!!!!!

είδα και τις φωτό σου από το καφέ-μπαρ....σε μια εσύ είσαι με ένα γκρι που δένει στο λαιμό? αν ναι γιατί είσαι τόσο θλιμμένη και σκεπτική? :!:

Θούλη πήγαινε στην συνάντηση βρε, θα αλλάξεις και λίγο παραστάσεις και θα βάλεις τις άλλες να ασχοληθούν με τον ντόντο!!!! :D

θα με αφήσετε να ποστάρω? :evil:

Η Έλενα άρχισε επιτέλους να μιλάει, παπαγαλίζει ότι ακούει και κυρίως αυτά που λέει ο Μιχάλης κι έχει πολύ γέλιο. Ο Μιχάλης πάλι είναι πολύ άτιμος έχει καταλάβει τι κάνει και της λέει όλο κάτι περίεργα να πεί, χθες της έλεγε πήγε να πείς την μαμά "άντε μάνα" κι ερχόταν κι αυτή με μιά χαρά κι έλεγε άντε μάνα

:lol::lol::lol:

είδες που ανησυχούσες χωρίς λόγο?

να δεις εδώ τι γίνεται!!!! ό,τι μα ό,τι λέει ο Λ. το επαναλμβάνει και ό,τι μά ό,τι κάνει ο Λ. το κάνει και εκείνη....και ο Λ. την εκμεταλεύεται και δεν μου αρέσει....της λέει σήμερα το πρωί "το βιβλίο μου δεν είναι εδώ πήγαινε πάνω να μου το φέρεις"!!!! :o:o:o:o

Xρυσα αποκλειεται!Εχεις ωροσκοπο υδροχοο ή ολους τους πλανητες εκει! :lol::lol::P (θα σε σκασω στο τελος!αλλα ψαξτο)

Νατασουλα αστην να βρει το δρομο της(προς τη θαλασσα) σιγα σιγα!Και συγχαρητηρια για τις πολλες λεξουλες!!! :D:D:D

Αργυρω εχεις δικιο...Αλλα ειναι μεγαλο ζορι η κατασταση..τεσπα δε θελω να πω αλλα εδω!

Δε νομιζω πως ημουν θλιμμενη...απλα ακουγα πολυυυυ σοβαρα αυτα που μου λεγαν! :lol::P (οπως παντα)

Η αλήθεια είναι ότι ηρέμησα τώρα που άρχισε να μιλάει :D:D:D:D

Τώρα που ο Μιχάλης λείπει η Έλενα τον ζητάει πολύ και ο Μιχάλης την Έλενα και το ΣΚ που βρίσκονται είναι μέσα στις χαρές και της γλύκες :D:D:D:D

Έτσι ο Λουκάς ε την εκμεταλλεύεται? θα τα πληρώνει στην πορεία είμαι σίγουρη, που να ξεφύγεις από τις τσαούσες :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ δεν ξέρω τι ωροσκόπο έχω :roll::roll::roll::roll::roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ωχ τι λες ρε! Πωπω η κοπέλα... Πάλι καλά που είναι καλά και οι δύο! Ο μικρούλης λογικά θα μείνει μέρες στη ΜΕΝΝ και μπράβο στην κοπέλα που είναι ψύχραιμη!! Εύχομαι να τους πάνε όλα καλά!!  Καλά, ούτε κι εγώ την ήξερα την ένεση για το αμνιακό... Κάθε γέννα και διαφορετική! Σε κάθε ιστορία μαθαίνεις και νέα πράγματα!! 
    • Πολύ ενδιαφ΄ερον αυτό που σας είπαν... Είναι σίγουρα καλύτερο για το μωράκι να τρέφεται κατά αποκλειστικότητα από το στήθος... Απλά εχω διαβάσει τόσα πολλά... όπως ότι το μωρό μετά θέλει μόνο στήθος κι έτσι δεν μπορείς να λείψεις καθόλου από το σπίτι, ότι δε θέλουν το μπουκάλι, δε δέχονται να τα ταισει άλλος, γίνεται πιο δύσκολος ο αποθηλασμός κτλ που με έκαναν να καταλ΄ήξω σε αυτό το πλάνο. Μπορεί να λέω και βλακείες και η παιδίατρος να με συμβουλέψει διαφορετικά.. Ειλικρινά δεν ξέρω!🤦‍♀️
    • Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...