Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

Kαλημερα!!!!! :)

Τι παθαμε ολες μωρε και ειμαστε οι περισσοτερες νταουν? Κολλητικο ειναι? :roll:

Μονη με τον μικρο! Η Ε. στην γιαγια της και ο Π. βολτα με τον μπαμπα του. :)

Συμπεθερα πως ειναι η μικρη σημερα? Μην νομιζεις και εμεις δε βγαινουμε συχνα. Εδικα βραδυ μπορει να εχουμε να βγουμε και 2 χρονια :oops:

Αργυ εγω μονο τα πεθερικα εχω εδω. Τα κρατανε οποτε τους που δεν εχουμε παραπονο απλα τωρα με τον μικρο που θηλαζει πρεπει μεσα σε 3 ωρες το πολυ να ειμαι πισω. Εισαι δυσκοιλια? Φαε κανενα μουσλι με ξερα δαμασκηνα και θα εισαι οκ μετα. Και εγω ειμαι και μολις εφαγα μια μπολαρα μουσλι με ξερα φρουτα και περιμενω :P Ηπια και ενα καφε. Α. τωρα διιαβασα για τα πεθερικα σου! Πολυ παραξενοι ανθρωποι ρε συ! Και στο κατω κατω ας το ελεγαν αν δεν μπορουσαν να κρατησουν τα παιδια εστω μια ωρα. :twisted:

Χρυσα και τα δικα σου πεθερικα ειναι πολυ ιου ιου! Τα ιδια μου λεει και η πεθερα μου. Μπαινει στο σπιτι και το ματι της χτενιζει ολο τον χωρο να δει αν εχει σκονη η ειναι ασυμαζευτα. Και αν δει κατι μου την λεει κιολας! :twisted: Προσπαθω να την αγνοω αλλα απο μεσα μου βραζω! :twisted: Και ερχετε και μερα παρα μερα. :twisted::twisted::twisted:

Φρανιτακι μου καλο τι τελειες φωτο ειναι αυτες! Ταξιδευω μαζι σου καθε φορα. Με κανεις και ξεφευγω λιγο!

Σημερα θα κανω το καλοκαιρινο κοτοπουλο με κολοκυθακια που εδωσε η Βεννη στην Ερη. Μου τρεχανε τα σαλια και μονο που το διαβασα!

Σερνετε το τρενακι μας.........Καλη Κυριακη ευχομαι σε ολες σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

χρυσα η πεθερα σου ειναι πολυ .....κατινα ....και η δικη σου λενακι ....αντι να βαλουν ενα χερακι να βοηθησουν την λενε και απο πανω :twisted::twisted::twisted::twisted:

χρυσα πρεπει να σταματησεις να εισαι "ζεν"και α αρχισεις να τα χωνεις ....μπροστα της οχι στο Ο ,αλλα και αυτος δεν της απαντησε τιποτα :twisted::twisted::twisted:

Ναι σηγα μη της ελεγε τιποτα...

καλε ο Οδυσσεας φταιει...

η δικη μου μαμα δηλαδη γιατι ξερει μεχρι που ειναι τα ορια της και μεχρι που την παιρνει να πει τι και σε ποιον;;;;

Τεσπα...

Αλλα ρε παιδια δεν γινετε να ζεις σε ενα σπιτι μονημα στην εντελεις...δεν ζεις σε αυτο σπιτι..εχω ενα παιδι. και δεν μπορω ουτε συνεχεια ν τρεχω απο πισω του να μαζευω παιχνιδια και ρουχα βιβλια...δεν εχει νοημαεξαλλου..ουτε να ειμαιολη μερα σαν σβορα να τακτοποιω..

η δικης της κορη αφενος δεν εχει παιδια..αφετερου δενε χει πραγματα στο σπιτι της και καθετε και σπιτι..αμα κανεικανα παιδι και δουλευει κιολας θα δω εγω ποσοκαθαρο και τακτοποιημενο θα ειναι το σπιτι της...

Φανταζομαι τι θα λεει αμα θα εχω δυο παιδια και δη το νεογεννητο που δεν θα προλαβαινω ουτε τουαλετα να παω.

Δε θελλω ρε παιδια να βοηθαει...καλυτερα να μην ανακατευετε..να μου λειπει...μονη μου θα τα κανω...αλλα στους δικου ςμου χρονους...

εδω μετο ζορι περπαταω απο τους πονους...θα κανω ολη μερα επικυψεις με το σκουπακι;;;;

ελεος...

Α ρε Αφρο..να ξερειςποσες φορες την ημερα σε σκεφτομαι...ολο λεω αυτη η κοπελα πως τα βγαζει περα ολη μερα μονη της με 2 παιδια...τα ιδια και η Θουλη...Αχχχχ

Λενακι πως πατε απο ζεστη σημερα;;;;;

Πω πω Χρυσα ακριβως ετσι σκεφτομαι για την δικια μου! Χιλιες φορες να μην με βοηθαει καθολου που δεν το κανει βεβαια με δουλειες του σπιτιου, και να τα κανω ολα μονη μου οποτε ΕΓΩ θελω και μπορω. Τις προαλλες κρατησαν παλι για λιγο τα μικρα και εβαλε να μου σιδερωσει! Το τι ακουσα μετα για το σιδερο μου που δεν βγαζει ατμο( δεν ειχε γυρισει το κουμπι του ατμου)!! που τρεχουν αλατα, που που που δεν λεγεται! Ε οχι κυρα! Αι σιχτιρ σιφιλιαστικα πρωινατικα!

Αφρο αστα ειναι μεγαλη περιπτωση η δικια μου! Ο Κ. λειπει?

Ο καιρος ειναι συννεφιασμενος αλλα εχει ζεστουλα δεν μπορω να πω.

Παω να μαγειρεψω. Φιλια!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

τικανετε?

Χρυσα ....υπομονη...ετσι κανει και η μαμα μου!

μη σου πω και χειροτερα...αλλα τα λεει σε μενα!

η πεθ δεν μιλαει...

αλλα δεν της κοβει...!

την επομενη να τηε ς πεις να μην ερχεται πανω γιατι το σπιτι ειναι βρομικο

ή οτι ειναι δουλεια του Ο. να τα κανει ..εφ οσοσν εσυ προσφερεις το μισθο εκεινος θα κανει τις δουλειες του σπιτιου!

θελω θαλασσα...τωρα!

αλλα στη Μ-Ι ο γιατρος ειχε πει οχι για το α 3μηνο...!

γιατην ωρα ουτε του εχω τηλεφωνησει ακομα...μηπως ειμαι πολυ αναισθητη?

οποτε στις δικαπες θα παρω ενα καπελο και θα καθομαι στη παραλια σα την Γ. Βασιλειαδου και θα ψαρευω γαμπορους για την κορη μου!

βικη θα ερθεις πριν φυγεις?

λενακι οχι εδω ειναι αλλα ειναι κατω φτιαχνει την αποθηκη ....αντε να δουμε αν χορεσει τιποτα μετα το φτιαξιμο ....

Βικυ με τετοια κορη δε θα δσκολευτεις να βρεις γαμπρο!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

:lol: Λενακι χαλαρωσε...μη συγχηζεσαι..δεν αξιζει καλη μου...το απο μακρια και αγαπημενοι δεν βγηκε τζαμπα!!!!

Αφρο συνηθως οταν φτιαχνουν την αποθυκη μετα χωραει πολυυυυυ πραμα!!!!

Μερτην προυποθεση οτι αχρηστο ειναι μεσα να το πεταξουν

καλα ρε κοριτσια..σοβαρα μιλατε οτι σας κριτικαρουν για τις δουλειες του σπιτιου οι πεθερες σας???? :o:o:o:o:o:o:o ΜΑ ΚΑΛΑ τι ανθρωποι ειναι αυτοι ρε;;;

δηλαδη το σπιτι αυτωνων ειναι λαμπίκο;;;; :shock::shock::shock::shock:

Οι παλιοκλωσες....αντι να βαηθησουν λιγομ καθονται και λενε βλακειες.

Αφρο μου τι κανεις αγαπη μου;;;Εσυ βικακυ;;;θα βρεθουμε καθολου;;;

κοιταχτε... εγω με ενα μικρο που ολο κλαιει και ενα διχρονο που το κυνηγαω δεν ειμαι για πολλα πολλα.θα παω στον καφε με τη μεγαλυτερη συμμετοχη για να δω οσες περισσοτερες γινεται... :lol::lol::lol: οκ;;; ΘΑ ΕΡΘΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;; ελατε ρε κοριτσια να σας δω.(ολες οι σθηναιες) :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

εγω βασικα ειμαι νταουν απο τη ζεστη μαλλον...δεν εχω παει ακομη διακοπες και ηδη πεθυμησα τον χειμωνα...ααααααααααααα δεν παω καθολου καλα!!! :?:?:?:?:?

Kαλησπέρα μανουλίτσες!

Τι μου κάνετε;

Τόνια, περαστικά στο κοριτσάκι σου! Μεγάλη ταλαιπωρία περνάει το κακομοιρούλι μωρέ, καλοκαιριάτικα! :( Η θάλασσα μπορεί να βοηθήσει, συμφωνώ με την Αργυρώ.

Χρυσουλάκι μου, με ρώτησες χθες πως τα καταφέρνω με τον ύπνο της μικρής... ΔΕΝ τα καταφέρνω!!! :lol: Διαβάζω που γράφουν οι μωρομανούλες, για το τι ώρα τα βάζουν για ύπνο κλπ και μένω έτσι... :shock: Εμείς ΔΕΝ κοιμόμαστε, το πάμε ανά μιάμιση ώρα (κατά μέσο όρο) όλη μέρα κι όλη νύχτα και εφαρμόζουμε αναγκαστικά co-sleeping!!! Αγκαλίτσα στο κρεββάτι μου και ξαπλωτοί θηλασμοί! ;)

Αφροδιτούλα, όντως της ανεβαίνει γαλατάκι και ξυπνάει, γι' αυτό και την βάζω πάνω σε κανά μαξιλάρι, λίγο μπρούμυτα κλπ. Το λίκνο της δεν το θέλει καθόλου, κι ας έβαλα το στρωματάκι σε κλίση. :? Τζάμπα το δανείστηκα και το κουβάλησα απ' τη νύφη μου! Ούτε στο πορτ-μπεμπέ κοιμάται. ΜΟΝΟ μαζί μου!!

Χθες πήγαμε βολτούλα, πήραμε σουβλάκια, περπατήσαμε, πήγαμε και σ' ένα μικρό λούνα-παρκ. Η Β ήθελε να μπει στα συγκρουόμενα, πήραμε μάρκες και τελικά έκανε μόνος του ο μπαμπάς και τις δύο φορές, γιατί το χεστρούδικο τα 'κανε πάνω του μόλις είδε τα αυτοκινητάκια να τρακάρουν μεταξύ τους!!! :lol::lol::lol:

Πάω, γιατί μόλις τώρα έπαθε μια ωραιότατη κρισάρα!!!!!!!!! :shock: Γύρισαν απ' το μπάνιο και ουρλιάζει ότι δε θέλει να κάνει μπάνιο στη μπανιέρα!!!!! :shock: ΟΥΦ!!!!

έφτιαξα την γλάστρα μου, καθάρισα την βεράντα από τα χώματα, θα μαγειρέψω σε λίγο, θα φάμε, μετά θα πάρω τα παιδιά να πάμε να φάμε παγωτό, θα πάμε (μάλλον) στην παιδική χαρά, θα γυρίσουμε πίσω.....η μέρα πέρασε και δεν κάναμε τίποτα αξιόλογο για τον εαυτό μας και για τον κόσμο γενικότερα!!!! :!::!:

και εις άλλα με υγεία!!!!

Διαβαζω τι περνατε με 2 και με πιανει αγχος!

αχ αχ αχ...

Τονια γιατο δεν κανεις αερολιν με νεφελοποιητη?

εισεερχεται πιο βαθεια!

οσο για το μπανιο σιγοθρα θα βοηθησει...!

δεν την πας?

Παναγιωα ποτε ειναι η συναντηση?

γιατι δεν κανονιζουμε και προς τα δυτικα?

Αφροδιτη θα ερθουμε...για διακοπες θα φυγουμε 29/7 ..εχουμε ακομα!

εσεις δεν αθ πατε καθολου?

Συμπεθερα ετσι περνουν ολες οι μερες!

αλλα περασες χρονο με τα παιδια σου...πολυ συμαντικο!

Αργυρω χμμμ καλε εσυ γιατι δεν ερχεσαι στην παρεα μας στο

http://www.facebook.com/#!/pages/Travel ... 3745872915 :evil::evil::mrgreen: ..

δεν μας καταδεχεσαι??? :lol::lol::lol:

πλακα κανω ετσι????!!!!!!!

δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, το ξέχασα :oops::oops::oops::oops: σόρρυ!!!! :roll::roll::roll:

για την legoland λέγαμε και εμείς....στο τέλος δεν θα πάμε πουθενά.....ξέρεις την παριμοία που λέει "όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι" έτσι είναι ο άντρας μου!!!......

Χρυσακι ξερεις ποσο σ'αγαπαω αλλα θα σου πω οτι εισαι ΧΑΖΗΗΗΗ!!!!! Γιατι ρε εδωσες τοπο στην οργη;;;;; Σιγα μην επετρεπα στη μαλακω να κανει τετοια σχολια και να μου ανεβαζει τη πιεση 200!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Κοψε τον αερα που εχεις δωσει εκει μεσα αγαπουλα μου γιατι εισαι ψυχουλα και θα σου βγαλουν το καρκινο!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted: Ασε που μετα θα σε σεβονται περισσοτερα γιατι τωρα νομιζω οτι δεν!!!!

Και η δικη σου η πεθερα συμπεθερα τετοια σχολια;;;;αχ παιδια εγω δε τη παλευω με τετοιες παρεμβολες,τα χωνω ανοιχτα!! :twisted::twisted:

Η νυφη σου τα ιδια...βηχας κι αγιος ο θεος! βεβαια με τον ορο που της νβαζω στη μυτη(κι ας μην εχει μυξες) μου φαινεται οτι σα να ειναι λιγο καλυτερα...

Αναστασι μου κι εσυ χαλια τα κεφια;;; :( αναδρομος ερμης μαλλον για ολες! :roll:

Φρανι καπως ετσι και με τη μαμα μου οπως με την αδερφη σου..μονο που η αδερφη σου δεν ειχε αλλη επιλογη γιατι ηταν το επαγγελμα της! εμενα μου αρρωστησαν το μωρο απο τη μαλακια που τους δερνει!!! :twisted:

Καλα κανατε μωρε με το καρεκλακι γιατι και μονο με γαιδουρια να κυκλοφορουσαν εκει,ο διαολος εχει πολλα ποδαρια!

Μιτσακι και Αφρο και η μπεμπα μου εκανε καμποσες αναγογες ειδικα οσο θηλαζε απο το βυζι,επειδη ηταν κρεμασμενη μονιμως εκει(το ειχε και σα πιπιλα) και προφανως παθαινε... υπερχειλιση!!!! :lol::lol::lol:

Ενταξει εκανε μπανιο η Βασιλικουλα ή ακομη ορυεται;; :P

Παστρικοπαναγιωτα σιγα εσυ που δε θα κανεις δουλειες!!!!και του Νικολα θα εχεις δωσει το φτερο να ξεσκονιζει οσο θηλαζεις!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ρε σεις ακουσατε για το 2χρονο που πατησε η μαμα του με την οπισθεν;;;απο προχθες το σκεφτομαι και με πιανει ριγος!!!! :(:(:( πως θα ζησει τωρα αυτη η μανα;;;; :(:(

Βικυ μα να τη παω θαλασσα με τετοιο χουρχουρητο στο στηθος;;;;δε θα γινει χειροτερα;;;; :? καλα ασε που δε γινεται να τα παω μονη μου και τα 2...ο Μακης δουλευει κλασικα...

Μη μας ακους τι περναμε με τα 2 εσυ!θα μεγαλωσουν και μετα θα ειναι ολα καλα!(αν μεχρι τοτε δε μας εχεις κανει πελατες εκει που δουλευεις!!!) :lol::lol::lol:

Εσενα βρε θα ειναι μεγαλη η Μ-Ι οταν γεννησεις και θα σε βοηθαει παρα πολυ θα δεις!

εμεις προκοψαμε και τα καναμε κοντα-κοντα και εχουμε 2 μωρα στην ουσια γιαυτο εχουμε κλασει πατατες!!!! :P

Αργυ και δε θα πατε πουθενα αλλου;;;

τονια ασε στη μαμα τον μεγαλο και πηγαινε με την μικρη θαλασσα και βουτηξε της και το ξκεφαλι μεσα!

δε φανατζεσαι ποσες μυξες θα βγουν!

Θελλω να κοιμηθω αλλα πρεπει να μαγειρεψω...και δενε χω καμια ορεξη χωρις κληματιστηκο με τετοια ζεστη...

αμα δεν ηταν το φαηγητο του φοφο..θα ειχε πεσει ξερη μαζι του...το πουλακι μου του εβαλα μουσικη και μεσα σε 20 λεπτα κοιμηθηκε ....ο Ο ας φαει σαλατα!!!!

και νυχτα ειχαμε καλη...11-5..σουπερ..τελικα τι χτεσινο μπανακι μονο καλο του εκανε το μαναρι μου..σημερα δεν τον εστειλα..λοιπηθηκα τον μπαμπα μου ...

Τονια αμα δεν εχει πηερετο κανε αυτο που λεει η Βικυ..ειναι τελεια μεθοδος!!!!

Αργη μια χαρα..τι αλλο ηθελες να κανεις....ξεκουρασου με τα παιδια..μεγαλωνουν απιστευτα γρηγορα και σε μερικα χρονια ουτε θα θελλουν να μας κανουν παρεα!!!

Μιτσακι τοσο καλα ε;;;...κοιτα εγω το co- sleeping θα το εφαρμοσω δεν τοσυζητω...ειδικα αμα θα επιστρεψω στη δουλεια...δεν την παλευω αλλιως./...εκτοςκαι εαν αυτο το μωρο θα μοιασει την κορη της Γωγως και θα θηλαζει και θα κοιμαται...που δεν τυο βλεπω αλλα τεσπα..

Αχ παιδια..και εγω θελλω εξοδο..για καφε..για μοχητο...για οτι να ναι... εχω πηξει...καθομαι πολυ καιρο και δεν τη παλευω!!!!!

Η Ιουλια τωρα θα κανει βουτιες στο Ιονιο.....

Η Νατασα στη Χαλκιδικη...η Νατασουλα στη Καβαλα...η Μπεμπου...καπου εκει στην ΑΘηνα...

Παναγιωτα ποτε φευγετε;;;;

Εγώ :arrow: στο σαλόνι, ξαπλωμενη στον καναπέ, βλεπω Φ1 και πίνοντας φραπεδάκι

ο άντρας μου :arrow: στην σοφίτα βλεποντας Φ1

παιδιά :arrow: στα παιδικά, παίζουν!!!! .......και φυσικά δεν έφαγαν, άρα παγωτό δεν έχει!!!!

τονια ασε στη μαμα τον μεγαλο και πηγαινε με την μικρη θαλασσα και βουτηξε της και το ξκεφαλι μεσα!

δε φανατζεσαι ποσες μυξες θα βγουν!

Αα αχ αχ δε με παρακολουθεις Βικακι...δε με παρακολουθεις σου λεω!!!! :lol:

1ον η μαμα μου ειναι μονιμως κατειλημμενη απο τη μονιμως αρρωστη ανιψια μου, κι οταν δεν εχει την ανιψια μου εχει να κανει οσες δουλειες(εντος κι εκτος) δε μπορουσε να κανει εχοντας την ανιψια μου!

Σπανιως τη βρισκω ευκαιρη να της αφησω τη μικρη,αλλα οπως βλεπεις πληρωνω ακριβα που την αφησα! :evil:

2ον ο Αλεξ δε θελει να πηγαινει πανω μονος του(εκτος κι αν ειναι εκει η ανιψια μου που παιζουν) γιατι η μανα μου δε τον παλευει(και λογικο αφου ειναι ξεκωλωμενη απο τη κουραση) τοσο ζωηρος που ειναι και συνεχεια τον μαλωνει!ενιοτε του παιζει και καμια στο κωλο!

Ενταξει πηγαινει ποτε ποτε αλλα για λιγο και μετα θελει να γυρισει! :roll:

Χρυσα κι εγω το εχω πει πολλες φορες,ειδικα τωρα που τραβαω τετοιο ζορι με τις αντλησεις,οτι αν δεν ηταν ο Αλεξ θα ειχαμε πλουτισει το σουβλατζιδικο της γειτονιας!!! :lol:

Αλλα τωρα θα μου πεις και του Αλεξ που μαγειρευω μηπως τρωει;;; :roll:

Σημερα εχει φαει λιγο τοστ και λιγη ομελετα με πατατες,πιπερια και ντοματα! :twisted:

οποτε τονια παρε μια φιλη...φιλο...γκομενο...εεεε τελος παντον καποιον προχειρο ...ξεκινα για θαλασσα αι κανε ατο που σου ειπα...θα τρελαθεις με ποσες μυξες υπαρχουν μεσα και θα βγουν!

οσο γοα την ανηψια...απλα πρεπει να το πεις στη νυφη...αλλα αν δεν μιλα η μαμα σου ...δισκολα τα πραγματα!

πηγα θαλασσα....δεν εκανα μπανιο...γινοταν της που...το καγκελο!

καθομουν κατω απο την ομπρελα!

Τόνια πλάκα μας κάνεις? λίγα έφαγε? διάβασε τι έφαγε η Ρ.: μία φέτα ψωμί με τυρί, ένα αυγό και το μισό ποτήρι γάλα, μεσημέρι τίποτα, απόγευμα παγωτό και βραδυνό μία φέτα με τυρί τύπου φιλαδέλφεια και ένα γιαούρτι με δημητριακά!!!! ΑΥΤΑ!!!! X(X(X(

τελικά πήραμε τα ποδήλατα, φόρεσα το σορτσάκι μου, έδειξα τα καλλίγραμμα πόδια μου :roll::roll::roll: και πήγαμε κέντρο για παγωτάκι......έτσι κάναμε καλό σε μας αλλά και στην οικονομία!!!! :lol::lol::lol::lol:

δλδ πήρα 200 θερμίδες!!!! :roll::roll:

μία μπάλα σοκολάτα έχει 100 θερμίδες

μία μπάλα φράουλα έχει 40 θερμίδες!!!

εγώ είχα μία σοκολ. και μία στρατσατέλα!!! :roll::roll:

Τόνια πλάκα μας κάνεις? λίγα έφαγε? διάβασε τι έφαγε η Ρ.: μία φέτα ψωμί με τυρί, ένα αυγό και το μισό ποτήρι γάλα, μεσημέρι τίποτα, απόγευμα παγωτό και βραδυνό μία φέτα με τυρί τύπου φιλαδέλφεια και ένα γιαούρτι με δημητριακά!!!! ΑΥΤΑ!!!! X(X(X(

Καλε λιγοτερα ειναι αυτα απο 1/5 του τοστ και 5 το πολυ πηρουνιες απο την ομελετα;;;;μηπως μπερδευτηκες απο τα συστατικα της ομελετας(πατατες,πιπεριες,ντοματα) και νομιζες οτι τα εφαγε ολα αυτα χωριστα;;;;; :lol:

ενταξει τωρα το απογευμα εφαγε κι ενα γιαουρτακι..το βραδυ να δω τι θα του δωσω που δε θελει παλι το γαλα! :roll:

Πηγαμε σε ενα γαματο καφε παιδοτοπο με την αδερφη της Θουλης και τα μικρα και περασαν κι αυτα κι εμεις πολυ καλα!! :P

Θουλη θα πηγαινουμε στανταρ εκει τωρα που θα ερθετε!!!! ;)

Ο Αλεξ δαγκωσε δυνατα στο χερι τη Μαρθουλα!!! :(:(:( δε το εχει ξανακανει ποτε αυτο σε κανεναν..δε ξερω τι τον επιασε... :(:(

ναι τα συστατικά με μπέρδεψαν!!! :lol::lol::lol:

τώρα κοιμάται η ομορφούλα μου, έκανε και το ντουζάκι της :x ....

σε λίγο θα κάνει και ο Λ. ντουζάκι και ύπνο και αυτός, άντε για να χαλαρώσουν και οι γονείς!!! :roll::roll::roll:

Τόνια μάλλον ο Άλεξ έβγαλε τα απωθημένα που έχει από την αδελφή του στην Μαρθούλα!!!! :roll::roll::roll:

α να σας πω και εγω τι εφαγε ολη μερα

πρωι ενα ποτηρι γαλα και ενα γιαουρτακι

κατα τις 11-1 εφαγε μια φετα με ταχινι μεσιμερι 1 πατατα τιγανιτη(στον φουρνο)

απογευμα ενα ποτηρι γαλα

βραδυ ενα γιαουρτακι και 1 πατατα και ενα φιστικς

Ααα κοιμηθηκαν και τα 2 και αρμεγομαι με την ησυχια μου!!! :P

Το βραδυνο μη σας πω οτι το απολαμβανω κιολας! καθομαι εδω μιλαω με σας τρωω και τιποτις και αρμεγομαι χαλαρα! :lol:

Αργυ ενταξει τεζαρανε και τα δικα σου;;;χαλαρωνεις τωρα;;; :P

Ναι μωρε τη καημενη τη Μαρθουλα εξιλαστηριο θυμα των αποθυμενων του Αλεξ εχει γινει.. :(:(

Καλα δε θα μεγαλωσει κι αυτη λιγο ακομη;;;θα στον φτιαξει καλα!!!! [smilie=whip2.gif]:lol:

Αφρο κι εσενα λιγο εφαγε ε;; καλοφαγος ομως ειναι γενικα αν θυμαμαι καλα.. :roll:

Geia sas κουκλες!!!Δε νιωθετε "καπως" που λειπουν οι περισσοτερες? :(:?

Βρηκα δωματιοοοοο!!!Ειναι τελειο!!!Εχω ενθουσιαστει!!!!!!!

Μετα απο 3 μερες ξεκουρκουτιασματος στο νετ...Κατεληξα το μερος(Σαρτη-με την προτροπη της Νατασας) και σε ενοικ.δωματιο!!!Στα ανωτερα λεφτα που ηθελα να δωσω μεν(70ε) αλλα πολυ πολυ πολυ ωραιο!!! :D:D:D:D:D:D Βεβαια η σαρτη ειναι στου διαολου το κερατο αλλα...δε βαριεσαι??Η παραλια της αξιζει το "ταξιδι"!

Διαβαζω τι τρωνε τα παιδακια σας κ παιρνω κουραγιο!...Παρατηρω πως η Χρυσα εχει ακομα αντοχες κ σερβιρει εκπληκτικο μενου! :lol: Χανει ο Χριστοφορος αν δεν το τιμαει!

Ο Μανωλης Αφρο πολυ γαλακτοκομικα εε??Κ η Αννυ ετσι ειναι...!Μα γιαουρτι κ γαλα για πρωινο? :lol::lol::lol: Καμια φορα μου ζηταει κ κασερι στο ενδιαμεσο!!!! :lol::lol: Σθδηρο δινεις?Εγω οχι.εχει πολυ καιρο που δεν δινω.1 μπουκαλακι "ηπιε¨" κ το αλλο στεκεται...

Σημερα νομιζω τα πηγαμε καλα στο φαγητο...!

Μισο ποτ.γαλα κατσικισιο,1/3 γιαουρτι(κατσ.),1 μικρο κομ.κρεπα,λιγα κουακεροκορνφλεικς,μισο ποτ. χυμο αποχυμωτη,μισο κανονικο σε μεγεθος :D μπιφτεκι,1 τηγ,πατατα :P ,1 κομματακι νεκταρινι,2 καρυδια κ 1 πιατο τραχανα!!!

Σπουδαιες πεθερες εε?Βρε θα ανοιγα το στομα μου κ θα εβγαινε ο :twisted: απο εκει μεσα! :lol::lol::lol:

Μιααααααα χαρα!Τωρα που τα εγραψα μου φαινονται ακομα πιο πολλα!!! :lol:

Τονακι μουμουμουουου 3:-O3:-O=))=))=))

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• χαχαχαχα...Μα κι εσύ πατατάκια και μπριζολάκια πριν από εξετάσεις χοληστερίνης....;;; Ε είστε προκλητική κυρία μου!🤪 Πάντως τώρα που είπες για τη φέτα... Αν μπορώ να κατονομάσω ένα φαγητό που ζητούσα και ζητάω ακατάπαυστα τώρα στην εγκυμοσύνη, αυτό είναι ξεκάθαρα η φέτα Καλαβρύτων. Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Πάντα μου άρεσε, αλλά τώρα το τερμάτισα! 😂
    • Να στε καλά βρε κορίτσια που μας τα εξηγείτε τόσο απλά και κατανοητά ❤️🙏 Κι εγώ χθες λοιπόν που συζητήσαμε το πλάνο τοκετού πήγα "διαβασμένη" (και καλά 😅) με βάση αυτά που γράψατε κι εσείς και έχω ακούσει απ τις μαίες. Του είπα ότι επιθυμώ να περάσουμε τον καθετήρα κάπου στην αρχή, (3-5 διαστολή πχ) για να είμαι έτοιμη όποτε το επιθυμώ. Ο γιατρός είπε ότι έχω δύο επιλογές, είτε να μου κάνουν έγχυση την αναισθησία ανα 2 ώρες, είτε να έχω ένα χειριστήριο που θα συνδέεται με τον καθετήρα και να ελέγχω εγώ πότε θέλω να λάβω αναισθησία ανάλογα με τις αντοχές μου στον πόνο. Δε το ήξερα αυτό, λέγεται "Intermittent epidural bolus" 🤷‍♀️ φυσικά θα πρέπει να φωνάζω και τη μαία πριν το κάνω για να ελέγχει αν έχει περάσει το κατάλληλο διάστημα, κτλ. @Kallia.Geo απορία νούμερο 3434543656 😅 Πως θα ξέρεις να περιμένεις σπίτι μέχρι διαστολή 5; Με βάση τη συχνότητα των συσπάσεων να φανταστώ; @_piripiri_ Πέθανα με την αντίδραση του μεγάλου σου γιου! Ο γλυκούλης, δε ξέρει τι τον περιμένει χαχαχαχα καλά κι εγώ όταν πήγα να δω τον αδερφό μου στο μαιευτήριο, ήμουν φουλ μουτρομένη και μάλιστα έχει απαθανατιστεί και σε φώτο η μούρη μου με τον αδερφό μου στην αγκαλιά 🤣🤣🤣 καλά εγώ βέβαια είχα μούτρα γιατί μου έλεγαν ότι είναι κοριτσάκι και προφανώς ξενέρωσα όταν έμαθα την αλήθεια 😅 Ακόμα και σήμερα, ρωτάω τους γονείς μου για ποιο λόγο μου το έκαναν αυτό κι απλά λένε ότι μου έλεγαν αυτό που ήθελα να ακούσω, νομίζοντας ότι θα το ξεχάσω όταν έρθει ο αδερφός μου 🤣 παιδικά τραύματα 😵
    • Η διατροφή καλά πάει...αλλά πεινάω συνεχώς 🤣🤣 κοιτάω να περπατάω κιόλας περισσότερο...πάω όπου μπορώ μόνο με τα πόδια... Καλά έκανες και εσύ και πέταξες τα τεστ!!!απλά να απολαμβάνουμε τον έρωτα...είναι τόσο όμορφο!!!! Επιτέλους Παρασκευή να ησυχάσουμε έστω μια ημέρα από τα διαβάσματα....είμαι πολύ πιεσμένη γιατί και τα δύο γράφουν τεστ...ειδικά ο μεγάλος πρώτη γυμνασίου πολύ διάβασμα!!!!καμία σχέση με το δημοτικό! @Elli13 βρήκες νωρίς το θετικό τεστ εγκυμοσύνης Ε;;; Ποια μέρα είπες;;;για να ξέρω πότε να αρχίσω και εγώ τα τεστ 😜😜 αν και δεν κάνω ωορρηξίας....βάση ημερολογίου θα το δω
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν ξέρω τι σου είπαν και σας άγχωσαν τόσο... Ένα μόνο κρατάω κι είναι κ αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία.... Η μπουμπού σας, το θαυματάκι σας, είναι υγιέστατη κι αυτό είναι το μόνο που μετράει!! Στον ίδιο εμβρυομητρικό π΄ηγες για την επανάληψη του ντόπλερ; Πολύ χαίρομαι και με τις μητριαίες.  Πφφφφ... τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος είναι πολύ άσχημο να αγχωνόμαστε με άλλα... Εμείς αύριο το μεσημέρι έχουμε τον επανέλεγχο. Ήδη τρέμω μόνο και στην σκέψη, αλλά από την άλλη θέλω να δω τι γίνεται...  
    • Κορίτσια καλημέρα κι από μένα!  @Demy93 δύσκολο που δεν έχεις κανέναν να το κρατήσει το μωρό. Ούτε κι εγώ έχω αλλά τουλάχιστον θα αργήσω να γυρίσω στη δουλειά. Πότε λες να ξεκινήσεις;  @Barbiee όντως μικρή μικρή ξεκίνησες!! Εύχομαι να κάνεις όσα θελήσεις! 5 αδέρφια είστε και είσαι το μόνο κορίτσι;  χαρά στο κουράγιο σου!! @Elk μια χαρά μεγαλώνει το μωράκι σου 🥰🥰🥰 @μαμά12345ωραιοτατη ηλικία τα 30!!νεοτατη είσαι! Είναι καθαρά στο μυαλό σου! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...