Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

βαζω πρωτα τον μικρο γιατι αρχιζει απο της 8 την γκρινια για υπνο και τελικα κοιματε 10 και .

τον μανωλη για να κανει σχετικη ησυχια του βαζω ντορα ,τις πρωτες μερες ερχοταν μεσα αλλα του ελεγα να βγει εξω για να βαλω το νινι για νανι να μην μας ενοχλει και να κανουμε μετα αγκαλιτσες .

στην αρχη τσιριζε δεν καταλαβαινε αλλα τωρα καταλαβε και ερχετε βλεπει οτι ακομα δεν κοιμηθηκε και παει εξω και περιμενει .

το κακο ειναι οτι οταν θα κοιμηθει το μωρο τοτε τρωει ο μανωλης βραδινο τις περισσοτερες φορες γιατι του το θυμιζω εγω ....αυτος το εχει ξεχασει απο την ντορα .

μετα περνω τον Μ και τον παω μεσα για υπνο ,τωρα πια ειμαι βεβαιη ποτε κοιμηθηκε ο μικρος για τα καλα .

στην αρχη οταν πηγενα να βαλω τον μανωλη μετα απο λιγο ξυπνουσε ο μικρος και η τον αφηνα να κλαψει λιγο μεχρι να τελιωσω τα κυρια σημεια υπνου με τον μανωλη η τα ειχα τελιωσει και απλα πηγαινα τον επερνα αγκαλια να θηλασει και καθομουνα στα ποδια του κρεβατιου μεχρι να κοιμηθει η το ενα η το αλο .

δεν μπορουσα α αφυσω ομως τον Μ πριν τον θηλασω λιγο και πριν κανουμε ικανοποιητικες αγκαλισες κριμα θα ηταν ....

η ωρα του υπνου του μανωλη εχει παει στις 11 !!!και τωρα που κοιμομαστε μαζι κοιμαμε και εγω τοτε γιατι μεχρι να κοιμηθει με περνει και μενα ο υπνος .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

και του αλλαξα δωματιο το Μ για αυτον τον λογο ,αρχισα α τον βαζω στις 11 για υπνο και εκεινος αχισε α μην κοιματε ευκολα και γριγορα γιατι ξερει οτι θα παω στον μικρο ,μας επερνε 12 και για να κοιμηθει και 1-2 ξυπνουσε ο μικρος και στις 2 ερχοταν και ο Μ στο κρεβατι μας .....αρα τζαμπα κοπος να τον βαλω για υπνο στο δωματιο του και χασιμο χρονου .

το πρωτο βραδυ μαζι μου με πηρε αγκαλια και μου ειπαι οτι μαγαπαει !!!!

Kαλημέρα κοριτσούδια μου!

Απόψε... Ανά μισή και μία ώρα στο πόδι... :shock::shock::shock:

ΝΥΣΤΑΖΩ!!!!!!!!!!! (-|(-|(-|(-|(-|(-|

Σας φιλώ πολύ γλυκά, θα σας διαβάσω αργότερα!

Σε λίγο θα έρθει η "κουρεύτρια" (που είπε κι η Β) :lol: να μας κουρέψει οικογενειακώς!!! :D

Το κορίτσι μου το μοιραίο :lol: θα πάψει να είναι μοιραίο, γιατί το μαλλάκι της είναι πια σαν το δικό μου, τόσο μακρύ!!! Καιρός για λίγη ανανέωση, να δροσιστούμε κιόλας!!! :mrgreen:

Θα κάτσει άραγε; :roll: Πρώτη φορά σε κομμώτρια, μέχρι τώρα την κούρευα εγώ!!! :mrgreen:

Καλημερα!!

Γυρισα απο το βορρα!

Καταρχας να πω πως ερχομαι Ελλαδα στις 15, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΑ απο 17 εως 23 ειμαι μεσα για καφε! Μετα παλι απο 8 Αυγουστου εως 15 αυγουστου...

Δεν τα διαβασα ολα, παρα μονο πεταχτα..Ειδα τη Θουληκ τη Βενη να λενε οτι δεν ειναι καλα..Θουλη μου με δυο μωρα, ειναι θαυμα που αντεχεις..ειναι δυσκολα, κουραγιο!! Θα σε δω Κρητη εε???

Βενη προσωπικα αν ειχα αυτο το θεμα με το φαγητο που εχεις εσυ, θα μου ειχαν σπασει τα νευρα απο το αγχος αν τρωει καλα...Αληθεια εχεις καμια βελτιωση??

Εμεις καλα ειμαστε. ουτε διαρροια, ουτε κουνουπια, τελικα το Σεμπινι ειναι για αγριες καταστασεις!!

Εβαλα στη σελιδα φωτο

http://www.facebook.com/#!/pages/Travel ... 3745872915

δειτε που πηγαμε!

Παω ΣΜ, δεν εχουμε τιποτα!

Θα τα ξαναπουμε!!

φιλια

Kαλημερα!!!

Με πεθαινει η μεση μου...χθες δεν μπορουσα να κοιμηθω απο τον πονο. Πρεπει να παω γιατρο και ολο το αμελω..Σημερα θα τηγανισω αυγα και τελος..δεν κανω τιποτα.

Αχ Χρυσα αυτο το θεμα του υπνου εχει καταντησει μαρτηριο τελευταια. Κατα της 8 ο μικρος περνει εναν υπνακο και μεσα σε ενα τεταρτο πρεπει να δωσω το γαλα στην Ε. Φυσικα και δεν προλαβαινω γιατι κανει 3 τεταρτα να το πιει. Κατα της 9 παρα τον πιανει τρελο κλαμα για να φαει και να κοιμηθει για τα καλα...εκεινη την ωρα εγω ακομα κηνυγαω την Ε. με το γαλα και μολις τελειωσει αρων αρων να την πλενω-αλλαξω βαλω για υπνο. Ο μικρος να κλαιει τοση ωρα. Μολις αναλαμβανω αυτον αρχιζει η Ε. να κατεβαινει 8743957958 απο το κρεβατι και να τσιριζει για να τον ξυπνησει! :twisted: Ετσι παμε μεχρι της 11 που ξερενοντε επιτελους και τα 2! Ευχομαι να μην συμβαινει το ιδιο και σε εσας!

Αφρο μπραβο ρε συ που βρηκες εναν τροπο να τα κοιμηζεις! Βεβαια ο Μ. καμια σχεση με το δικο μου αγριμακι! Τι καλος που ειναι μωρε!

Η συμπεθερα μου που ειναι? Χθες δεν μπηκε αν δεν κανω λαθος.

λενα δεν πινει μονη της το γαλα ????

εμενα πινει μονος του και τρωει δεν καθομαι να σχοληθω μονο πρεπει να του λεω καθε λιγο και λιγακι να φαει και να πιει γιατι ξεχναει .

καλα θα ειχα φουνταρει αν τα εκανε αυτα ....

εγω καταλαβα οτι αν δεν αφυσω τον μικρο να κλαψει κοιματε πιο γρηγορα και πιο καλα , ετσι βαζω προτερεοτητα τον μικρο .

Oυτε για πλακα Αφρο μου! Αν την αφησω θα το ριξει στανταρ κατω, το δοκιμασα πολλες φορες. Τα ιδια κανει και αν φαει μονη της. Πασαλιβει παντου τα παντα. Και εμενα ο μικρος αν δεν τον αφησω να κλαψει θα κοιμηθει πιο ευκολα. Πως τον κοιμηζεις? Αγκαλια και κουνημα? Εγω η χαζη ναι :oops: Δεν γινεται να τον βαλω αυτον πρωτα για υπνο γιατι ερχεται και τσιριζει πανω απο το κεφαλι του για να τον ξυπνησει. :twisted::twisted::twisted:

Καλε που εισαστε ολες σημερα? :roll:

χθες λέει ό άντρας μου στον Λ. "πάμε ν ασου πάρω το νεροπίστολο" και η Ρ. μέσα στην χαρά γιατί νόμιζε ότι θα πήγαινε και εκείνη μαζί και ήρθε και με χαιρέτισε....της λέει ο άνταρς μου "όχι εσύ δεν θα έρθεις...καληνύχτα" (ήταν κοντα΄στην ώρα του ύπνου της!)...εκείνη βρε κορίτσια την πιάνει ένα παράπονο και αρχίζει ένα κλάμα με παράπονο και έρχεται σε μένα και με τραβάει και μου λέει "σήκω, πάμε, πάμε"!!!!

ε δεν μπόρεσ να αντισταθώ την λυπήθηκα τόσο πολύ ...... και πήγαμε......αλλά τελικά σήμερα τους αγόρασα και τους 2 νεροπίστολο μεγάλο!!! και στην Ρ. μεγάλο :shock::shock::shock::shock:

σήμερα έχουμε πολύ ζέστη, ευτυχώς φυσάει λίγο αεράκι και βελτιώνεται η κατάσταση.....χθες για λίγο πάνω από 2 ώρες το βράδυ - και αφού κοιμήθηκαν τα παιδιά - κάναμε δουλειά γραφείου, φτιάξαμε όλα τα χαρτιά μας, τ αβάλαμε σε φακέλους και ο καθένας μας έχει και το φάκελό του που μέσα έχει όλα τα χαρτιά που αφορούν στην υγεία μας!!!! :? .....τόση χαρτούρα που την ονειρεύτηκα κιόλας!!!! :?

Γωγώ τι κάνει η μαμά σου με το γυναικολογικό θέμα που είχε? :?:

Τόνια πού είσαι?

Κατερίνα ήθελα να σε ρωτήσω, όταν γυρίζεις γιατί δεν την θηλάζεις και αντλείς? :?:

Μιτσάκη καλό κούρεμα :D

πάω να φτιάξω την γλάστρα μου!!! :roll::roll:

πολύ θα ήθελα να ήμουν σε μια θάλασσα τώρα..... :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

Καλησπερααααα

τι κανετε;;;

Συμπεθεροκουμπαρουλα καλο ξελαφρωμα!!!!!

Εσυ πως τα καταφερνεις με το θεμα υπνος;;;;

Αχ Αφρο και Λενακι καταλαβα...δυσκολα τα πραγματα....

Στην αρχη ελεγα θα κοιμηζει ο Ο τον φοφ..και εγω το νινι..αλλα χτες ο φοφος βαρεσε ιστερια και δεν ηθελε τον πατερα του...

δεν πειραζει..θα βρουμε και εμεις καποια χρυση τομη..

Αχ τι με περιμενει!!!!!

Αφρι παλη καλα που ο Μανωλης καταλαβαινει και κατανοη...αμφιβαλλω αν ο φοφος διαθεση τετοιου βαθμου συναισθηματικη νοημοσυνη..Τεσπα...θα δουμε..

Φυσικα δενε χουν γυρησει απο θαλασσα..θα γυρισουν το βραδακι..στην αρχη λεει η μαμα μου δεν ηθελε να μπει και ηταν κολλημενος πανω στον μπαμπα μου...μετα δεν ηθελε να φυγει..

πηγαν σπιτι...χλαπακιασε ενα μπολ ρυζι και μισο μπουτι κοτοπουλο ψητο..εφαγε και σαλατα..και καρπουζι...πριν λιγο ξυπνησε και αφου εφαγε ενα μικρο καλαμποκι ετοιμαζοναι να ξαναπανε θαλασσα...η ζωη γι'αυτον ειναι....ουτε που με ζηταει..και εγω εδω καθομαι και βραζω στο ζουμι μου και αγχονομαι για μου λειπει το σκατουλι..

Κανε παιδια σου λεει μετα...,αχ...

Φρανι ειδα τις φωτο...πολυ ωραιες...εβαλες κανενα αρθρο στο μπλογκ;;;;..γραψε μας πως περασατε και τα επομενα σχεδια σας..θα πας ρουαντα μαρι τρεληηηηηηη

Εμεις πηγαμε για ψωνια..βρικα προσφορα στα καρφουρ τις λιμπερο..πηρα δυο Jumbo Pack..να δω ποτε αυτο το παιδι θα ξεμπερδεψει απο πανα.....

πηγα και στην ξαδελφι μου ειδα το μωρακι..αχ παιδια..ποσο ομορφο και κομψο ηταν..μικρουτσικο ομορφοκαμομενο...

η αδελφη της δεν ερχετε σχεδων καθολου...κριμα...ηταν κουκλιτσα..ειναι ηδη 3800, και σε μια ευδομαδα μεσα εχει σχεδων ανακτησει βαρος γεννησης....αλλα δεν θηλαζει..και ισυχοοοοοοο..πωπω...2 ωρες εκατσα..με θορηβο κινητα φασαρια κλπ αυτο κοιμοταν..σε καποια φαση εγειρε λιγο το κεφαλακι στο πλαι εβαλε και το χερακι κατω απο το μαγουλο...πεθαινω!!!!

Τελικα εγω τους πηρα δωρο ενα ριλαξ της φισερ πραισ που γινετε μετα πολυθρονα και η μαμα μου τος πηρε το καρεκλακι αυτοκινητου και ας μη το θελανε οι ποντιοι..πηγαμε καιτο καρεκλακι αλλα η μαμα μου θα παει επισκεψη αφου σαραντησει .

Αργυρω μου ναι δυστιχως η χαρτορα ειναι ανελεεητη...

ο νομος λογο ςπου ανεχομαι τη φασαρια στο υπογειο ειναι πως ενα χωρος θα γινει γραφειο...δεν αντεχω αλλο να ειναι ολα μου τα χαρτια σε κουτες στο παταρη και αμα θελλω κατι να κανω ακροβατικα για να τα παρω..

Αχ και εγω θελλω θαλασσα...

βασικα θελλω διακοπες...στην Σαντορινη..να καθομαι σε μια παραλια..να βλεπω τον ηλιο να δυει...και να πινω μοχητο....τιποτα αλλο...

Γεια σας κοριτσακια μου...δεν ειχα (ουτε εχω) καθολου καλη διαθεση γιαυτο δε γραφω... :(:(:(:(

Η μικρη ξανα αρρωστη,βηχει πολυ...μολις κοψαμε τα φαρμακα ξανα μαναμ!παλι αερολιν,παλι φλιξοταιντ!!! δε ξερω τι εχει,απο δευτερα παλι γιατρο και δε νομιζω να γλιτωσουμε για αλλη μια φορα αντιβιωση... απο 4 μηνων τοσα φαρμακα....:(:(:(:(

Καλα λεω εγω μαλλον ληγμενο ειναι το γαλα μου...

Σκεφτομαι να αρχισω στα παιδια ομοιοπαθητικη..τη κοροιδευα πριν λιγα χρονια,αλλα εχω ακουσει πολυ καλα αποτελεσματα και λεω να δοκιμασω μπας και γλιτωσουμε απο τη φαρμακοβιομηχανια...

δε σας διαβασα σορρυ, μονο τη τελευταια σελιδα.. :oops::oops::oops:

Συμπεθερουλα μου κακο τροπαριο αρχισες με το κουνημα και θαα σε πηδηξει ο γαμπρουλης μου!!!:P

Χρυσακι καλα εκανες κι εστειλες το Φοφο!!μη τις χανεις τετοιες ευκαιριες ρε χαζο! ;)

Αργυ σε τουμπαρει με τη μια η τσουπριτσα η Ρεα ε;;;; :lol::lol::lol: γιαυτο μου αρεσουν τα κοριτσακια!!με τις πουτανιες τους ολα τα καταφερνουν!!!! :lol::lol::lol:

Τόνια κρίμα ωμρέ την μικρούλα :(:(:(

περαστικά, πήγαινέ την στην θάλασσα μήπως και της κάνει καλό!!!

Η Ρ. έχει τον τρόπο της και σε τουμπάρει....σε κοιτά με τα ματάκια της παίρνει και το παραπονεμένο ύφος και άντε να αντισταθείς!!!! :lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll:

Καλησπέρα! :|

Βλέπω τραβάμε ζόρια οι περισσότερες ε; :roll:

Είχαμε πάει βόλτα το πρωί στην Ερμου και μετά πήγαμε στην Πλάκα για περατζάδα και παγωτάκι. Μου αρέσει να πηγαίνω στην Πλάκα γιατί νομίζω οτι δεν είμαι στην Αθήνα, οτι είμαι αλλου και κάνω διακοπές.

Ε μολίς γυρίσαμε σπιτι, μου το έβγαλε η μικρή ξινό. Έκλαιγε επι μιαμιση ώρα επειδή δεν της έδινα τα γυαλιά μου. Είχα ηρεμήσει μια χαρά και τσουπ με μάμησε και ξανατσίτωσα! Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. :(:roll:

Σας αφήνω! Ελπίζω να εχετε ολες ένα τέλειο Σαββατόβραδο, χωρίς γκρίνιες αρρώστιες, απρόοπτα. :x

Πολυ ησυχια σημερα......

Συμπεθερα οχι ρε γμτ.. :( γιατι ξανακυλησε ετσι? Κολλησε καμια αλλη ιωση η μηπως η ιδια την ταλαιπωρει ακομα? Ευχομαι να το ξεπερασετε πολυ πολυ γρηγορα! Κριμα γμτ στεναχωρεθηκα τωρα.. :cry:

Αργυ καλα εκανες και πηρες μεγαλο νεροπιστολο και στην Ρ. αφου της αρεσει τοσο πολυ.

Σισσιω ακομα βαραει υστεριες η Χ. ε? Ωραια η βολτουλα σας!

Παω στον αντρουλη μου στο μπαλκονι να πιουμε καμια μπυριτσα!

Καλο και ηρεμο βραδυ σε ολες!

Εμεις αφησαμε τα παιδια στην πεθερα και πηγαμε ΣΜ και μετα για παγωτακι. Ωραια ηταν. Του χρονου παλι :P

Καλημερα ομορεφες!

Ειδες ρε συμπεθερα;;;εγω να δεις τι στενοχωρια εχω παρει!!! :(:(:( δε ξερω αν ειναι η ιδια ιωση που ξανακυλησε ή η καινουρια που κουβαλησε η ανιψια μου απο το παιδικο! δεν ηρθαν σε επαφη με τη μπεμπα,αλλα ηρθε με τη μανα μου η οποια ειναι ολη μερα με την αρρωστη!!!! :evil::evil::evil:

Ωραιο το παγωτακι τα δυο σας ε;;; :P εμεις εχουμε να το κανουμε αυτο πανω απο χρονο κι ουτε προβλεπεται λειαν συντομως! :(

Η πεθερα σου αν δεν εχει προβλημα να κραταει και τα 2,εκμεταλευτειτε το ρε να βγαινετε που και που!!! ;)

Η μεση πως παει;;

Σισσυ το Χαριλινακι βαραει αυτες τις κρισεις μονο οταν ειστε σπιτι;;;

ΚΑλημερα!!!Καλη Κυριακη ρε κοριτσια να εχουμε...

Τονια μου αρρωστησε παλι η μπεμπουλα σου;;;Περαστικα ρε κοριτσακι μου.Γυρισε η "καλη" γιατρος να την πας;;;

Οι υπολοιπες πως ειστε;;;ολες τραβαμε τα ζορια μας βλέπω...οπως λεει και το Σισσακι.υπομονη ρε κοριτσια.

θα πατε για κανα μπανακι σημερα;;;

Καλημέρα σας :x

αυτά τα παιδιά δεν μπορούν να κοιμηθούν λίγο περισσότερο!!!! :?:

βαριέμαι σήμερα.....τουλάχιστον έχει καλή μέρα :D

Λενάκι, όπως λέει και η Τόνια, εκμεταλευτείτε μαμά-πεθερά για να βγαίνετε......εμείς εδώ κανέναν, απολύτως μόνοι....θα έρθουν τα πεθερικά τέλης Αυγ. για τα γενέθλια της Ρ. και την πρώτη μέρα σχολείου του Λ., αλλά και πάλι δεν τα κρατάνε όταν είναι εδώ, οπότε.....

ο άντρας μου πάλι ξύπνησε νωρίτερα και πήρε το ποδήλατο.......σας λέω ο κόσμος αυτός είναι φτιαγμένος μόνο για τους άντρες.........

μου πονάει και η κοιλιά μου πάλι, έχω να πάω τουαλέτα πολλές μέρες και πρέπει να κάνω και το πρωινό....

σας :x

Καλημερα!!!Τι καρβουνιαρικο τρενακι ειναι αυτο??Ακριβως οπως αρεσει στη Θου!!! :P

Τονια περαστικα στην μπεμπα... :(:(:( Κριμα το μικρακι...

Περαστικα κ σε ολες μας :? ..και στα παιδακια μας που κατι παθαν κ αφηνιαζουν...!

Χρυσα σ'ευχαριστω για την προταση σου αλλα ειναι πολυ ακριβο..και δεν θελω να τρωμε μονο μεσα,θα ειναι κ η αδερφη μου κ θα κοψει φλεβες αν δεν την παω καμια βολτα!

Κατι θα βρω...κ αν δε βρω μεσω νετ ,θα παω οπου μ'αρεσει κ θα βρω στανταρ!

Πολυ σκατουλια διαθεση..! :(

Καλημερα!!!

πηρα μια τρομαρα πριν λιγο..ετρωγε προινο ο φοφος και τον ακουσα να βηχει...νομιζα οτι πνυγοταν..τετοιο σπριντ ειχα να κανω απο την Γ λυκειου που καναμε γυμναστηκη..

ευτυχως απλα με κοροιδευε το σκατουλι....

Σημερα δε θανε τελικα για μπανιο γιατι θα παει ο αδελφος μου με την κοπελα το στο σπιτι και δε θελει τη μαμα- μπαμπα στα ποδια τους..

Ο Ο χτες με τσατησε απιστευτα...

μια χαρα δουλευε το κληματηστικο...ηθελε να κανει προηγμενες καικαλα λειτοργιες..και τωρα δεν δουλευει..σβηνει ανα 5 λεπτα..

το αφισα ολη νυχτα εκτος ρευματος...αλλα τζιφος..οποτε σημερα με 35 βαθμους πρεπει να ψηθω...γκρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισης μου την εδωσε χτες και η πεθερα μου....

ηρθε κατα τις 8 που μολις ειχαμε φαει βωραδυνο και δεν ειχα τακτοποιησει καποια ψωνια οποτε και η κουζινα ηταν ανω κατω...και λεει..καλα δ εντρεπεστε το σπιτι σας να ειναι ετσι και το μωρο ολη μερα να λειπει...πωπω..τουρκος εγινα....αμεσως ανεβηκε η πιεση..μουρθε να της πω πως η μαμα μου παιρνει το παιδι να διασκεδασει το παιδι και να ξεκουρατσω εγω..και οχι να καθαριζω το κ...σπιτο σας..αλλα τεσοπα..εδωσα αλλη μια φορα τοπο στην οργη και δεν ειπα τιποτα!!!!

Να παναγιωτα γιατι τα θελλω τα μοχητο......

Αχ τι το ηθελα και παντρευτηκα...εγω δεν ειμαι για γαμους..εγω ειμαι να απολαμβανω τη ζωη!!!!

Σισσιω μου γιατι γκρινια;;;..φανταζομαι γιατι περνουσατ επολυ ωραια αλλα δεν την εφτασε..η μπορει η καημενουλα να ηταν και κουρασμενη...δωστηνα πολλα πολλα φιλακια!!!

Τονια μου μην ακουω χαζα..εννωειτε πως η μικρη σου κολλαει γιατι υπαρχει ενα παιδι στο κοντινο σου περιβαλλον το οποιο παει παιδικο..

ο φοφος θηλασε 18 μηνες..ε μολις πξηγε παιδικο αρχησαμε..επιπεφοικητηδα, στοματητιδα, αμυγδαλιτιδες, πηρετοι καταρροη κλπ κλπ κλπ...

Πιστεψε με εαν δεν θηλαζει τα πραγματα θα γινοταν πολυυυυ χειροτερα...η παλη ισως καιοχι...δεν ειμαισ ε θεση να ξερω...

Λενακη τελεια...να το κανετε συχνοτερα...εδω εμεις χτες πηγαμε στο διπλανο εμπορικο και ηπιαμε εναν καφε που χωρις φοφο ειχαμε να το κανουμε χρονια καιπερπατησαμε απλα χωρις καποιο μω ρο να κινυγαμε αναζωογονηθηκαμε....

Αφρο ανα μιαμιση ωρα...ωχωχωχωχω...

Αναστασι στην ιδια περιοχη- Χανιωτη- εχει και το ξενοδοχειο Σουσορας, πιο απλο στιλ μπανγκαλοου, πολυυυυ πιο φτυνο και αυτο πρωτη μουρη παραλια..

δες διαφορα και στο booking.gr

Χρύσα μην δίνεις σημασία βρε στην πεθερά, εμένα μια φορά μου είπε ότι η κεραμική εστία είχε σκόνη :o:o:o:o:evil::evil::evil::lol::lol::lol: ....εγώ έβραζα το ρύζι τα αναποφλοίωτο και αυτό θέλει μισή ώρα για να βράσει και το είχα κάποια στιγμή χωρίς το καπάκι και από τον βρασμό έπεσε στην εστί ακι αυτή είπε είναι σκόνη!!!! :evil::evil::evil: ....της λέω από το ρύζι είναι!!!

πέρυσι στα γενέθλια του Λ. τους είπα να καθήσουν με την Ρ. για να πάω να πάρω τούρτα και δώρο στον Λ., ε ρε παιδιά πήραν τηλ. τον άντρα μου να τον ρωτήσουν πότε θα γυρίσω και να μου πει να γυρίσω γρήγορα γιατί θέλουν να φύγουν να πάνε βόλτα!!!! :shock::shock::evil::evil::evil::evil: .......η Ρ. κοιμόταν, δεν ενοχλούσε και εγώ έλειψα 1 ή 1,5 ώρα!!!! :evil::evil::evil: .......

τι να τους κάνω να έρθουν?

Ασε ΑΡγη...γι'αυτο δε μιλαω..τι να πεις σε τετοιες περιπτωσεις!!!!

καλα οι δικοι σου ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...

ειναι πραγματικα περιεργοι ανθρωποι...ωρες ωρες νομιζω οτι δεν θελουν τα εγγονι ατους...τι σοι ανθρωποι ειναι αυτοι!!!!

Η πεθερα της ξαδελφης μου εχει μονο ενα γιο- σαν τα δικα σου πεθεραικα- οταν ηταν νεα της επιτεθηκε ενα σκυλι και εχασε διδυμα στο 8ο μηνα απο πεσημο και εκτοτε δεν μπορεσε να κξανακανει παιδια...

ξερεις ποσο λατρευει τα μεγαλα κοριτσια...που ειναι ηδη πολυ μεγαλα..και ποσο τρελενετε για το μικρο...

χτες ειχε ερθει και δεν επαιρνε τα ματια της απο τη μικρουλα- κοιμοταν του καλο καιρου...αλλα τις δυο μεγαλες τις μεγαλωσε ουσιαστικα αυτη...τα πηγαινοεφερνε σχολειο, μαγειρευε και τους πηγενε φαγητο για να μη κουραζετε απο τη δουλεια η ξαδελφη, επαιρνε πολλες φορες τα ΣΚ τα κοριοτσια να κοιμηθουν σπιτι της κλπ κλπ...

διλαδη τα δικα σου πεθερικα αμα το κανουν μια φορα το χρονο θα παθουν τιποτα;;;..απαπαπαπ...

Καλημερα!!

Χρυσα σου εχω πει πως η πεθερα σου με εκνευριζει?????? Με ποιο δικαιωμα κανει σχολια για την κουζινα??? να της κοψεις τον αερα σε παρακαλω....ΑΜΕΣΑ..

Τονια περαστικα βρε συ! Οντως μπορει να κολλησε απο την μαμα σου (η πεθερα σου ειναι? δεν θυμαμαι) που ειναι με τη μικρη...Την πρωτη χρονια που εφερα το Σεμπινι Ελλαδα, σχεδον καθε μηνα ειχε βουλωμενη μυτουλα κ μυξουλες...Κολλουσε ιωσουλες απο την αδερφη μου που ειναι νηπιαγωγος..Βεβαια ποτε δεν ηταν σοβαρο, μονο μυξουλες, αλλα κολλησε κ λαρυγγιτιδα, κ εκανε κ πυρετο..Κ η αδερφη μου δεν ηταν ποτε αρρωστη, απλα τις μετεφερε..Μολις χρονισε δεν ξανακολλησε τιποτα...

Ηθελα να σχολιασω για το καρεκλακι..Αναστασια ναι δεν ειχαμε..βασικα δεν υπαρχει καρεκλακι εδω, οταν ηρθαμε ειχαν τελιωσει κ περιμεναμε να φερουν αλλα...Τελικα εφεραν κ πηραμε ενα τωρα..Παντως μεσα στην Καμπαλα δεν ειναι επικινδυνο...Δεν οδηγουν καλα αλλα πανε σημειωτον...Παντως τωρα εχουμε!! Κ καθησε μια χαρα 5 ωρες δρομο μεχρι το Βορρα...κ εγω αγχωνομουν τοσο καιρο χωρις καρεκλακι..Θα το φερω μαζι Αθηνα κ θα το ξανακατεβασω εδω..

Πας Χαλκιδικη???

Τι αλλα βρε κοριτσια??? δεν θυμαμαι...

Θα συνανητθουμε??

Αργυρω ποτε πας στο νησι??? Τα γνωριζω αυτα τα βορεια νησια..Προσωπικα δεν τα βρισκω ασχημα..Ειναι διαφορετικα...Υστερα αν εχει καλο καιρο ειναι πραγματικα ομορφα να εισαι εκει με τα παιδια...Εγω θελω του χρονου θελω να παω το Σεμπινι στη δυτικη Δανια στο Billund. Θα νοικιασουμε ενα σπιτακι στο δασος που εχει και παιδικη χαρα κ δραστηριοτητες για τα παιδια κ διπλα ειναι η Legoland..Βασικα για αυτο παμε...Εχει τη χαρη του κ ο βορρας...

Αργυρω χμμμ καλε εσυ γιατι δεν ερχεσαι στην παρεα μας στο

http://www.facebook.com/#!/pages/Travel ... 3745872915 :evil::evil::mrgreen: ..

δεν μας καταδεχεσαι??? :lol::lol::lol:

πλακα κανω ετσι????!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• προκάλεσα την τύχη μου, άσε! 🤣🤣🤣 ο γιατρός παίζει ακόμα να γελάει απο χθες  🤣🤣🤣 Μα τι να κάνω του λέω γιατρέ μου, φιλοξενούσαμε για 4 μέρες τον κολλητό μου που είναι χορτοφάγος πιο πριν και προφανώς μαγειρεύαμε χορτοφαγικά, οπότε τη μέρα που έφυγε, λιγουρεύτηκα μπριζολάκια 😅 καλά για τη φέτα, εγώ στο πρώτο τρίμηνο είχα αποστροφή κι είχα στεναχωρεθεί! δεν έχω δοκιμάσει φέτα Καλαβρύτων, θα το σημειώσω για όταν έρθω Ελλάδα 😅
    • χαχαχαχα...Μα κι εσύ πατατάκια και μπριζολάκια πριν από εξετάσεις χοληστερίνης....;;; Ε είστε προκλητική κυρία μου!🤪 Πάντως τώρα που είπες για τη φέτα... Αν μπορώ να κατονομάσω ένα φαγητό που ζητούσα και ζητάω ακατάπαυστα τώρα στην εγκυμοσύνη, αυτό είναι ξεκάθαρα η φέτα Καλαβρύτων. Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Πάντα μου άρεσε, αλλά τώρα το τερμάτισα! 😂
    • Να στε καλά βρε κορίτσια που μας τα εξηγείτε τόσο απλά και κατανοητά ❤️🙏 Κι εγώ χθες λοιπόν που συζητήσαμε το πλάνο τοκετού πήγα "διαβασμένη" (και καλά 😅) με βάση αυτά που γράψατε κι εσείς και έχω ακούσει απ τις μαίες. Του είπα ότι επιθυμώ να περάσουμε τον καθετήρα κάπου στην αρχή, (3-5 διαστολή πχ) για να είμαι έτοιμη όποτε το επιθυμώ. Ο γιατρός είπε ότι έχω δύο επιλογές, είτε να μου κάνουν έγχυση την αναισθησία ανα 2 ώρες, είτε να έχω ένα χειριστήριο που θα συνδέεται με τον καθετήρα και να ελέγχω εγώ πότε θέλω να λάβω αναισθησία ανάλογα με τις αντοχές μου στον πόνο. Δε το ήξερα αυτό, λέγεται "Intermittent epidural bolus" 🤷‍♀️ φυσικά θα πρέπει να φωνάζω και τη μαία πριν το κάνω για να ελέγχει αν έχει περάσει το κατάλληλο διάστημα, κτλ. @Kallia.Geo απορία νούμερο 3434543656 😅 Πως θα ξέρεις να περιμένεις σπίτι μέχρι διαστολή 5; Με βάση τη συχνότητα των συσπάσεων να φανταστώ; @_piripiri_ Πέθανα με την αντίδραση του μεγάλου σου γιου! Ο γλυκούλης, δε ξέρει τι τον περιμένει χαχαχαχα καλά κι εγώ όταν πήγα να δω τον αδερφό μου στο μαιευτήριο, ήμουν φουλ μουτρομένη και μάλιστα έχει απαθανατιστεί και σε φώτο η μούρη μου με τον αδερφό μου στην αγκαλιά 🤣🤣🤣 καλά εγώ βέβαια είχα μούτρα γιατί μου έλεγαν ότι είναι κοριτσάκι και προφανώς ξενέρωσα όταν έμαθα την αλήθεια 😅 Ακόμα και σήμερα, ρωτάω τους γονείς μου για ποιο λόγο μου το έκαναν αυτό κι απλά λένε ότι μου έλεγαν αυτό που ήθελα να ακούσω, νομίζοντας ότι θα το ξεχάσω όταν έρθει ο αδερφός μου 🤣 παιδικά τραύματα 😵
    • Η διατροφή καλά πάει...αλλά πεινάω συνεχώς 🤣🤣 κοιτάω να περπατάω κιόλας περισσότερο...πάω όπου μπορώ μόνο με τα πόδια... Καλά έκανες και εσύ και πέταξες τα τεστ!!!απλά να απολαμβάνουμε τον έρωτα...είναι τόσο όμορφο!!!! Επιτέλους Παρασκευή να ησυχάσουμε έστω μια ημέρα από τα διαβάσματα....είμαι πολύ πιεσμένη γιατί και τα δύο γράφουν τεστ...ειδικά ο μεγάλος πρώτη γυμνασίου πολύ διάβασμα!!!!καμία σχέση με το δημοτικό! @Elli13 βρήκες νωρίς το θετικό τεστ εγκυμοσύνης Ε;;; Ποια μέρα είπες;;;για να ξέρω πότε να αρχίσω και εγώ τα τεστ 😜😜 αν και δεν κάνω ωορρηξίας....βάση ημερολογίου θα το δω
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν ξέρω τι σου είπαν και σας άγχωσαν τόσο... Ένα μόνο κρατάω κι είναι κ αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία.... Η μπουμπού σας, το θαυματάκι σας, είναι υγιέστατη κι αυτό είναι το μόνο που μετράει!! Στον ίδιο εμβρυομητρικό π΄ηγες για την επανάληψη του ντόπλερ; Πολύ χαίρομαι και με τις μητριαίες.  Πφφφφ... τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος είναι πολύ άσχημο να αγχωνόμαστε με άλλα... Εμείς αύριο το μεσημέρι έχουμε τον επανέλεγχο. Ήδη τρέμω μόνο και στην σκέψη, αλλά από την άλλη θέλω να δω τι γίνεται...  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...