Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο47-Και το όνομα αυτής_ΔΑΝΑΗ!!!

Recommended Posts

ετοιμασαμε βαλιτσες κ σε λιγακι φευγουμε!!

συμπεθερουκλα μου ερχομαστεεεεεεεεεεεε!!!

οσες αθηναιες ανδιαφερεστε για καφεδακι φανταζομαι οτι θα μιλησετε με τη γωγω..

φιλακια πολλα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 950
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κοριτσια !!!

Σας παρακολουθω αλλα δεν εχω καθολου χρονου και δυναμεις..Ουφ

ο μικρος εχει 3 μερες που μας εχει πεθανει με τη γκρινια του και την τσιριδα του.Ολη μερα αγκαλια και σπαραζει... :(:(:( δε ξερω τι να κανω..Ακους θου;;;

ΛΕΝΑ ποτε ερχεσαι γιαβρι μου;;;Μιλησα με την Αθηνα σημερα.17 ερχεται οποτε απο 18 μου ειπε να κανονισουμε.Λενα βολευει;;;;Φραν;;;για πειτε και οι αλλες...

παω αγαπες μου.Σας φιλω ολες...καλο βραδυ...

λενακι!!!!!!!! :x:x

αντε ρε να βρεθουμε ολες οταν γυρισετε!!!!! σας πεθυμισα..αλλα σε παιδοτοπο φοβαμαι τους πειρασμους..μπισκοτα, κουλουρακια κτλ.. :(:(

μαρθα κουραγιο ρε συ...εγω με ενα κια τα εχω δει..αμα δεν κοιμουνται και λιγο να ξελαμπικαρεις..αλλα ρε συ χαλαρωσε λιγο μπορει ο μικρος να μην κοιμαται λογω νευρικοτητας..το ξερω δυσκολα..ποσο ηρεμη να εισαι πια!!!!!!!αλλα δοκιμασε μια μερα να δεις... :?

ο μικρος που λετε καποιες μερες ειναι αγγελος και καποιες διαολος..αναλογα την μερα του τι να πω!!!! :(:(:?:? σημερα ητανε διαολος και κατι παραπανω..

εφτιαξα εεεεενα παγωτο μπισκοτο τελειο!!!!!!!!!!!!μμμμμμ

ερη θες συνταγη???? :D:D ουτε κρυσταλλους εκανε ουτε τιποτα..τελειο σας λεω!!!!

ρε γωγω ολο ξεχναω!!! ειδες καλε τι καλα!!!πηρες φορα με τον θηλασμο!!! :):):)

με τον παιδικο τι εγινε? τον τζαμπα λεω..

για το ξυπνημα εν ξερω ..ξερω πως πανω απο 4ωρες δεν κανει νηστικ οαλλα την νυχτα δεν ξερω.. :?

αμα δεν ξυπναει μωρε γυρευοντας θα πας???? :oops::lol::lol::lol::lol: δεν πρηζεται ομως πολυ το στηθος σου?

αφρο κουκλι και ο μανωλακης κουρεμενςο και ο μπεμπης!! και τα δυο σου μοιαζουνε τυχερουλαααααααααα :lol::lol::lol::lol:

οι πατατες οι τηγανιτες αργυρω πρεπει να μεινουνε κομμενες στο νερο για 1 ωρα τουλαχιστον για να αποβαλουνε μια ουσια που βγαζουνε κατα το τηγανισμα και ειναι λιγακι βλαβερη

να δες εδω http://www.logodiatrofis.gr/index.php?o ... &Itemid=80

επσιης στο σιγανο δεν αποροφανε πολυ λαδι? εγω τηγανισζω μερικες φορες με σησαμελαιο και γινονται εητρα τραγανες και πεντανοστιμες...οοοοοοοταν τηγανιζω :lol::lol:

παω να φαω καρπουζακι με τυρακι..μμμμμμμμμμμ

ο μικρος ακομα ξυπνιος!!!!!!! :evil::evil:

τι επαθε ρε παναγιωτα το μωρακι??εχει πονακια??? σε ματιασε η θου!!!!!! :? (πλακα κανω αλλα δεν θελω να βαλω γελακια φατσουλα..γαιδουρια!)

δε ειμαι καλα..νιωθω αχρηστη..παρα πανω δε θα πω..βαρεθηκα..τεσπα

βενι εγω ειχα μεσο..ο κουνιαδος μου εχει τα γρηγορη στη δωδεκαννησου κ τις ξερεις εκεινες του γραφειου καθοτι πελατισσες κ ετσι του τα δωσα κ τελος..δε παιδευτηκα..

αργι φυσικα κ μυθος..αν κ εχω ακουσει περιπτωσεις κ δε το πιστευω κ πολυ :roll::roll::roll:

διαβαζω σιγα σιγα..

παιδια σημερα μου ηρθε να αστραψω μια το θοδωρη..κ δε εφταιγε..αλλα ημουν στο τσακ..κ ολα αυτα απο τη κουραση του μπεμπη μετη αγκαλια :(:(:(:(

καλε χρυσα τωρα τον ειδα τον ατμομαγειρα!!φαντασου τωρα τον ανοιξα :shock::shock:

καλε αυτος δεν εχει ξαναχρησιμοποιηθει καθολου!!!!!!!

ρε αγχωθηκα τωρα μην στον χαλασω.,.ειμαι και λιγο.. :?:?:?

καλα ειδα την χρυσα εχθες!! μια κοιλια νααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

σκετη γλυκα!!!!! αντε να τον σουμε τον μπεμπη!!!!

και μην το σκεφτεσαι ολα καλα θα πανε ειτε ετσι ειτε αλλιως!!μακαρι οπως θες βεβαια να σου ερθουνε ..μακαρι! :x:YMHUG::YMHUG:

μαρθουλα και εγω σημερα ηθελα να τον δειρω γιατι δεν ετρωγε..και του επαιρνα οτι πηγαινε να παιξει για το κολοφαγητο..και φωναζα..σκατα μανα ημουνα :((:((:((:((:((:((:((:((:((

ελα ειχαμε μια χαλια μερα..ξεχνα την..ξημερωνει αλλη...ανθρωποι ειμαστε :(:(:(

ναι ναι εβαλα τον μικρο για υπνο!!!!

αντε να βαλω και τον μεγαλο ...οταν τελειωσει η ντορα ....

κοριτσια ειμαι πτωμα ....και χωρις να γκρινιαζει κανενα τους ...

τελιωσε η ντορα παω να δω αν τον καταφερω ....

Βένι ναι ναι ναι ναι παγωτο μπισκοτοοοοοοοοοοοοοοο

Δεν θα πω αλλα για τις πατάτες με κάλυψε η κυρα Βενετία.

Κουράγιο εσεις μανούλες με τα δυο μωράκια κολλητά! :x:x:x:x:x:x

συνταγη παγωτου 1....

1 πρασινη φυτικη συνταγη 500 μλ ψυγειου την πρασινη

μισο ρβαπορε μεγαλο

μισο ζαχαρουχζο..

βουρ στο μιξερ..και μετα κανετε οτι γευσεις θελετε..

χωριζετε 2 μπωλ και στο 1 βαζετε κακαο η μερεντα

και στο αλλο μπισκοτο ,η σιροπι καραμερλα βυσσινο...

συνταγη 2..πιο...μαλακο..

1 κουτι με 2 σακουλατια μορφατ η γκαρνι

2 εβαπορε μεγαλα\

μισο χαζαρουχο..

η ιδια διαδικασια..απλα στη παγτωτο μηχανη γινεται καλυερο..οχι οτι δε τρωγεται..

ααααααααααα ερη τι τελειο το τικερ σου... :D:D:D

γτ δε κανει να ακουμπανε η μια με τη αλλη?το χω ξανακουσει..μη μαλωσουν? :lol::lol::lol:

ρε βενι θπομονη..σκεψου εγω εμ δυο τι πανυγυρι εχω..αλλα εσυ ακομα πιο σπαστικο να το κυνηγας με το φαι :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

παιδια τι κανει σημερα ο μεγαλος..το πηρε αγκαλια..ηθελε να το παει στο ρηλαξ :o:o:o σα τσουβαλι το ειχε :shock::shock::shock::shock:

βρωμολενακι :lol::lol::lol::lol: μα βρωμικη καλτσα? :lol::lol::lol::lol::lol:

αχ ποτε θα περασει η φαση τουυυ :cry::cry::cry::cry::cry:

αναστασια κριμα ρε γμτ..πανω που ετρωγε...γτ γαμωτο :cry::cry::cry:

χρυσα τελικα θα τον στειλεις αυριο?

ξεχασα να σε πω..κ γω λεω να το αφησεις κ οτι θελει ο θεος..για το τοκετο λεω ;)

λεναρα ποτε θα σε δωωωωωωωωωω

καλε αυριο φευγεις?τυχερηηηηηηηηηηηηηηηηη

καλο ταξιδι :D:D

παναγιωτα αληθεια?κ σεις ρε? :cry::cry::cry::cry::cry: θα σε τηλ αυριο

ααα

εγω στο παγωτο το σπιτικο σαντουιτς βαζω ενα ζαχαρουχο μια φυτικη σαντυγι κ ενα εβαπορε. ;)

γεια σου αδερφουλααααα :D:D:D:D:D

κουκλες υπομονη με τα παιδακια!

ολες τ αζουμε!

Βενετια δυσκολο να τον κηνυγας για το φαγητο!

κανονιστε γα καφε απλα να το ξερω πιο νωρις γιατι απο κυριακη η μαμα μου φευγει οποτε καμια βοηθεια με η μικρη!

υποθτω σε παιδοτοπο....

αααα και να μην ξχνιομαστε...και τα δυτικα προαστια ειναι κουλ

Kοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες για τις ευχές σας!!!!

Είστε υπέροχες!!!!!

Κλείνουν τα ματάκια μου.....θα τα πούμε αύριο είμαι απόγευμα!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!

Αχ Βίκυ μου μια που είσαι ον λαιν για πες,να δώσω φρέσκο ή όχι ακόμη;

Κουράζομαι λίγο που αντλώ και μου τρώει χρόνο ενώ δεν έχω πολύ πια :(:(:(

Δεν διευκρίνησα,όταν είμαι απόγευμα ή νύχτα και δεν έχω προλάβει να βγάλω αρκετό...σπάνια κάνω απογεύματα και νύχτα,με βάζει πρωί πιο πολύ

αν δεν εχεις κουραγιο και συμφωνει η παιδιατρος σου(αν την ακους) δωσε φρεσκο!

καποιοι λενε μετα τα 2 χρονια...καποιοι παλι οχι αλλα προτεινουν κουτι....

ποσο γαλα αφηνεις?

τι τρωει ολη μερα η μικρη?

ποσα γευματα μητρικο πινει?

Στην Πατσούρου πάω,μου είπε να δώσω,η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω...αλλά αγχώνομαι με αυτό το θέμα,αφήνω 220 πίνει 80(το έχει κάνει 2 φορές)

Προχθές αφήσα 230 και ήθελε κι άλλο!!!!Ανισόρροπο παιδί.....

Φαγητό τρώει καλά κάθε μέρα σχεδόν.3 γεύματα κάνει,

θηλάζει 4 φορές σίγουρα...

τι κουτί λες;τύπου νουνού;

αηδία!!!

εσύ πότε έδωσες φρέσκο;

εγω εδωσα γυρω στα 2,5.!

20 μηνων ανακαλυψαμε οτι ειχε αλλεργια στο αγελαδινο αλλα ηταν σε φαση που θα την ξεερνουσε...

6 μηνες εκανε να το δοκιμασει...ακομακαι με τα ανηψια μου που επιναν εκεινη δεν δοκιμαζε....το εχυνε κατω!

ναι το κουτι ελεγα...οντως αηδια!

κι ομως η παιδιατρος της αδελφη μου αυτο την προτεινε...

καθ ενας λεει οτι θελει!

δοκιμασε της ...ισω ςτο πιει!

τουλαχιστον να αφηνεις λιγοτερο η στην πορεια και καθολου..παρα μονο α θηλαζεις!

Αλλεργία;Το καημενούλι,πολλές αλλεργίες ε;Κρίμα :(:( ελπίζω να τις ξεπεράσετε όλες!!!

Λέω να το αφήσω προς το παρόν,αφού και εσύ άργησες να δώσεις...

έκανα μία μικρή τράπεζα...δεν κάνω πολλά απογευματινά ή βραδυνά ευτυχώς...απλά το γμτ είναι ότι πρέπει να αρμεχτώ 2 φορές για να βγάλω 1 γεύμα....150 +100 περίπου...

Με χαλάει γιατί σχολάω από πρωινή βάρδια και αντί να τρέξω να πάρω το μωρό μου που μου έλειψε τόσο,τρέχω να βγάλω γάλα και την φέρνει ο άντρας μου,να το κάνω μπροστάτης δεν παίζει,επιτείθεται :lol::lol::lol:

Έτσι λέω να κάνω,υπομονή 3 μήνες ακόμη μάλλον...και βλέπουμε

Σε ευχαριστώ Βικάκι μου,να είσαι καλά :x:x

Καληνύχτα κουτουλάω...

Καλημερα κ απο εμας!! :D

Γελασα πολυ με την Ελενα-βρωμικη καλτσα κ με το "χαβουζα" της Σισσυς!!! :lol:

Επισης κοριτσια το γελαμε αλλα κοιταξτε ποσα μαθαμε για τις πατατες!Μεχρι που μπηκα στον πειρασμο να φτιαξω κ εγω αλλα...βγηκα γρηγορα!Δεν εχω τηγανισει ποτε σ'αυτο το σπιτι πατατες...νομιζω γενικως στη ζωη μου ισως 2-3 φορες!Παντα αλλου τις τρωω!

Κατερινακι εγω λεω να της δωσεις κατσικισιο ΑΝ τυχει να μην εχεις βγαλει!Δεν εχει καμια σχεση με το αγελαδινο!

Αφροδιτη ελπιζω να αλλαξετε δωματια συντομα κ να κοιμασαι με τον αντρα σου!!!

Σωσωκα θενκς για τη συνταγη...βεβαια δεν εχω ιδεα ποσο θα το χτυπησω κ ποση νουτελα θα βαλω αλλα...ελπιζω να πετυχει!

Θου δεν ζω στα βουνα ρε συ!!!Πεδιαδα ειναι κ ζουν κ ανθρωποι! :lol::lol::lol: Μη νομιζεις πως θα πας σε κανενα ξεχασμενο χωριουδακι!οκ ισως τα τελευταια 5 χμ σου φανουν του ματς!!! :lol::P

Σημερα επιστρεφει κ η Νατασα! :D:D:D

Και εγω αποφασισα να φυγω την Τεταρτη στη Χαλκιδικη για 5 μερες!!! :D:D Βεβαια δεν μπορω να βρω καταλληλο ξενοδοχειο...Θελω να ειναι διπλα στη θαλασσα,να εχει τελεια παραλια,να ειναι κ κοντα σε χωριο,να εχει θετικα σχολια απο επισκεπτες,ωραια δωματια και να μην κοστιζει κ πανω απο 70/βραδια!Αν γινεται να εχει κ 4-5-6-7-8 :P:P:P αστερια!!!! :roll::roll::roll: Ζηταω πολλα?!

Μηπως να ξεκινησω χωρις να κλεισω κ οπου με βγαλει ο δρομος? :?:?

Καλημερα!!!!!

Τι κανετε;;;

εγω σερνομαι....αφου μοιρασαμε το γαλα..μετα απο μια νχτα γκρινας....φαγαμε..και τωρα ετοιμαζοντια να φυγουν..

δεν μπορω..πο τη βρισκει τοση ενεργεια...εγω σερνομαι στα πατωματα!!!!

βενη μου αφου σε ειπα ειναι καινοριος..και μην αγχωνεσαι..δωρο μου τον εκαναν...δεν τον αγορασα...και εχω αλλους 2 κανονικους ατμομαγειρες στο σπιτι και μια κατσαρολα με καλαθακι...συν δυο μπλεντερ..ενα μουτι και ενα κανονικο μεγαλο..οποτε μη σκας..κανε τη δουλεια σου με την ισυχια σου και χωρις αγχος για να εισαι καιε συ ξεκουραστη και να περασετε καλα...ειναι μανικη σε καταλαβαινω...μακαρη να σε βολεψει και να γινετε η δουλει\α

Φσικα και ε4ιναι τεραστια η κοιλια..αμα ειναι 3 κιλα το σκατουλι..χαχαχα...

Δεν μπορω..θα σφαξω καποιον σημερα..

Παω να τον ετοιμασω...

Αναστασι να πας στο Ellinotel Apolamare στη Χανιωτη..ειναι αυτο στο οποιο πηγαμε περισυ..

ειναι κομματακι ακριβο ββεια...αλλα η τι,μη ειναι all inclusive..ειναι φατσα καρτα παραλια, εχει δικες του ξαπλωστρες, πολλα καρεκλακια φαγητο στο ετσιατοριο..νορμαλ φαη- οχι κατι εξαιρετικο μη φανταστεις- πολυ ωραια παραλια...ψιλο χαλικι με χοντρη αμμο και ειναι ριχα, επισης ειναι σκιερα τα απογευματα και μπορεις να πηγαινεις απο νωρις για μπανιο, ειναι μεσα στο χωριο πολυυυυυ κοντα στην πλατεια...

καλημερα Αναστασια .

χθες το βραδυ το πουλακι μου το κοιμησα 10:30 και ξυπνησε να φαει .....3 !!!!! :D:D:D:D

ε μετα ξυπνουσε παλυ ανα μια με μιαμιση ωρα τον ξαπλωνα διπλα μου ετρωγε και τον εβαζα πισω στην κουνια του ...πιο ευκολο ειναι ετσι απο το να τον θηλαζω καθιστη και να τον βαζω πισω ....τον περνει ο υπνος και δεν καταλαβαινει την μεταφορα .

μαλλον στις 3 επρεπε να του αλλαξω πανα :? μπορει να μην ξυπνουσε μετα .....απλα φοβαμαι μην κλαψει πολυ η κανω θορυβο και ξυπνησει ο Μ ....

το βραδυ του βαζω ολοσομο φορμακι να κοιμαται λογο αιρ κοντισιον .

αναστασια σε ζηλευω ....θελω και εγω διακοπες :( ....και το σωμα σου για να βαλω μαγιο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα σας :x

ο άντρας μου πήγε βόλτα με το ποδήλατο πριν ξυπνοήσουμε εμείς, τώρα ξυπνήσαμε και τον περιμένουμε να έρθει να φάμε πρωινό!!!

και εγώ θέλω διακοπές! :(

Αναστ. υπάρχουν καλά ξενοδ. ψάξε λίγο!!!

για τις πατάτες κάπου το είχα διαβάσει πιο παλιά!!! ούτε που θυμάμαι, απλά μου είχε μείβει αυτό με το άμυλο....πάντως αν και φαίνεται εύκολο, ολόκληρη τέχνη θέλεις για να κάνεις πατάτες τηγανιτές!!!! :o:o:lol::lol::lol::lol::lol::shock::shock::shock:

επίσης ήθελα να πω ότι όλα τα παγωτά φτοάχνονται και χωρίς μηχανή, απλά όταν τα βάζεις στην κατάψυξη πρέπει να το ανακατεύεις κάθε 2ωρο για να μην κρυσταλλώσει!!! ενώ με την μηχανή όχι!!!!

θα κάνω και εγώ το νουτελοπαγωτό!!! :D ευχαριστούμε Σωσσώ!!! :D:x

σας αφήνω να κάνω τους κοιλιακούς μου και μετά το πρωινό!!!! :?

Ρε ΑΦρο για πες πως τα καταφερνεις και τα κοιμηζεις....

χτες το βραδυ δεν ξερω αν φτερνιζοσουν αλλα σε σκεφτομου πολ...

ο Φοφος ε[αθε κριση...η μαμα εζω ειναι...και δεν ηθελε να τον κοιμησει ο Ο...γκαριζε ποση ωρα..τελικα πηγα και τον κοιμησα εγω..τη νυχτα ειχαμε παλη τα ιδια..ξυπνουσ εκαιηθελε εμενα και φωναζε πολυ...

τι θα κανω..σε ποιον θα πρωτοπηγαινω...

και αν θα ξυπναει και το νινι εκεινη την ωρα να φαει;;;;;...και αν μολις κοιμηθει και μου τον ξυπνησει;;;;..

αχ αρχησα να πελαγονω...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Χαίρομαι πολύ για εσάς κοριτσάκι μου!! Και έτσι θα έπρεπε να είναι!! Αμήν Παναγίτσα μου να πάνε όλα κατ'ευχήν και να έχεις την ωραιότερη εμπειρία της ζωής σου και όπως τη θέλεις!!! ❤️❤️❤️ Ευτυχώς στο εξωτερικό από όσα έχω καταλάβει πλέον, είναι υπέρ των λιγότερο δυνατών επεμβάσεων.. στην Ελλάδα η νοοτροπία σε αυτό το κομμάτι είναι ακριβώς το αντίθετο.. όσες περισσότερες ιατρικές παρεμβάσεις τόσο "καλύτερο"...
    • χαχαχαχα καλά κι εγώ είμαι τελείως αδέξια με τις κινήσεις μου πλεον 😂 τώρα για τη δουλειά απλά κρατάω σημειώσεις μετά από κάθε μιτιγκ γιατί αλλιώς ξεχνάω σε δευτερόλεπτα αν είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Ευτυχώς η εταιρεία μου τώρα αγόρασε συνδρομή με το ΑΙ της Γκουγκλ και μας κρατάει σημειώσεις μόνο του 😂 Επίσης, τλχ σε μένα, υπάρχει αρκετή κατανόηση μπορώ να πω, δε με ζορίζουν, είναι κι η μανατζερ μου γυναίκα, οπότε πλέον τα μιτιγκς μας είναι για το πως πάει η εγκυμοσύνη και μου δίνει κι αυτή συμβουλές κτλ 😅 
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!! ❤️❤️❤️ Άσε δεν το πιστευα κι εγώ όταν γεννήθηκε έτσι νωρίς!! Με το καλό και τα δικά σας γεννητουρια εύχομαι!! 🥰🥰🥰 Κορίτσι μου, πάρε τον χρόνο σου, δες τις προοπτικές σου κι όταν είσαι έτοιμη μας μιλάς!! Κι εγώ κρατάω ότι η μικρούλα είναι μια χαρά και ότι οι μητριαιες σου είναι πολύ καλές!! Ελπίζω με όλη μου την καρδιά κι όλα τα υπόλοιπα προβλήματα να είναι επιλυσιμα!!! ❤️
    • @Kallia.Geo μου παρεπιπτόντως ήθελα να σου στείλω.. τα λεφτά σου μπήκαν εσένα;! Σε εμένα μπήκαν ακριβώς 21 χθες όπως έγραφε και στο πινακακι πληρωμών του εφκα! Αν όχι για τρεξτο ψαξτο λίγο μήπως τα ξύνουν στον εφκα της περιοχής σου ή μήπως υπάρχει κάποια εκκρεμότητα με την αίτηση σου..!
    • Να σας γράψω και τα δικά μας νέα απ' το χθεσινό ραντεβού! Σήμερα είμαι 33+2 με το αγοράκι μας 💙 Χθες που λέτε είχα γιατρό για να του δείξω τον τελευταίο υπερηχο με τον εμβρυομητρικό, τις εξετάσεις αίματος του 3ου τριμήνου και να συζητήσουμε το πλάνο τοκετού καθώς και τα επόμενα βήματα. Λοιπόν που λέτε, θα μπω κατευθείαν στο θέμα του πλάνου: Εγώ κορίτσια πήρα πολύ θετικά vibes απ τον γιατρό! Καλά τα είχαμε ψιλοσυζητήσει και την προηγούμένη φορά που είχα απορίες, αλλά αυτή τη φορά του πήγα το πλάνο και το φτιάξαμε μαζί βήμα-βήμα. Ρε κορίτσια, αυτός ο άνθρωπος μου εμπνέει πολύ εμπιστουύνη! μιλούσε για τον τοκετό με τόση ηρεμία κι όταν φτιάχναμε το πλάνο ως αναφορά την ανακούφιση απ τον πόνο, έγραψε σημειώση ο ίδιος ότι πρ΄ωτα θα εξαντλήσουμε όλους τους φυσικούς τρόπους, ζεστό ντουζ, μασαζ, χαλαρη μουσική στο δωμάτιο, κτλ και μετά με βάση την αντοχή μου θα πάμε με την επισκληρίδιο. Κι όπως 'εγραψα και πιο πάνω είναι υπέρ του εγώ να έχω τον έλεγχο στο πότε θέλω να γίνει εγχυση της αναισθησίας.  Μετά μιλήσαμε για τη διάρκεια του τοκετού, και πραγματικά ήταν ανοιχτός σε κάθε μας επιθυμία. Έγραψε πάλι ότι κάθε περέμβαση όπως η τομή στο περίνεο να γίνει μόνο εάν είναι απαιραίτητο, γενικά φάνηκε να υπέρ των μη παρεμβατικών μεθόδων για το κάθετί. Τώρα στη βράση κολλάει το σίδερο θα μου πείτε, ελπίζω να μη μας τα έλεγε όλα αυτά και μετά να μας τ αλλάξει 😅  Δε ξέρω, μιλούσε με πολλή ηρεμία για όλα, και τόνιζε συνέχεια ότι ο τοκετός για κυλήσει ομαλά πρέπει να είμαστε όλη ήρεμοι και γενικά να υπάρχει επικοινωνία και αγάπη... Είπε ότι η ωκιτοκύνη, η ορμόνη του τοκετού, είναι μια ορμόνη αγάπης, οπότε θέλουμε να υπάρχει αυτό για να γεννηθεί το μωρό ομαλά ❤️  Μετά απ όλη αυτή τη συζήτηση κορίτσια νιώθω πάρα πολύ ανακουφισμένη για τον τοκετό κι εγώ κι ο άντρας μου, δε ξέρω, μας άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος μου μιλούσε για τα πάντα. Ελπίζω να τηρήσει το λόγο του και στην ώρα του τοκετού! Πάντως υπέγραψε το πλάνο και μας είπε να το έχουμε μαζί μας καθώς κι αντίτυπα για τις μαίες ❤️ όσον αφορά τα επόμενα βήματα: - Ντόπλερ: 5/12 (35+1, εδώ γελάμε 😂) - Τεστ στρεπτόκοκκου: 36-37εβδ - Καρδιοτοκογράφημα κάθε εβδομάδα απ τις 36 κι έπειτα - Ραντεβού κάθε εβδομάδα μετά το ντόπλερ, δλδ 12,19,26/12 και μετά 2/1 και 9/1 αν δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο μικρός. Για πρόκληση είπαμε μετά τις 40εβδ κι εφόσον δεν υπάρχει πιο πριν κάποιος άλλος σοβαρός ιατρικός λόγος. Μπήκαμε στην τελική ευθεία!!! 😱😱😱😱😱😱😱
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...