Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας! Δημοσίευσα ξανά το θέμα, αλλά νομίζω σε λάθος ενότητα, οπότε το παραθέτω εδώ. Αν κάποια κοπέλα είχε κάτι σχετικό, ας μου πει τη γνώμη της.

έκανα καισαρική στις 19/2, περίοδος ήρθε στα τέλη Μάρτη κ από τότε κανονικά στην ώρα της, με λίγο μικρότερο κύκλο πλέον..

περίοδο είχα 17 Ιουνίου κ μόλις προχτές 2 Ιουλίου, είδα το απόγευμα καφέ-ροζ υγρά στο σκούπισμα. χτες το πρωί, τίποτα... ξανά τα ίδια όμως το απόγευμα, μαζί με ελάχιστο αίμα στο σκούπισμα. Σήμερα είναι η 3η μέρα που το παρατηρώ, από το πρωί όμως, με λίγο αίμα στο εσώρουχο κ κάτι ελάχιστα στο σκούπισμα. Σόρρυ κιόλας για την περιγραφή..

Δεν μου εχει ξανατύχει κάτι τετοιο στη 16η μέρα του κύκλου μου, ομολογώ το παρατηρώ 1η φορά κ εχω λίγο θορυβηθεί. υπάρχει περίπτωση κύστης? μήπως γνωρίζετε σε τι άλλο ίσως να οφείλεται αυτό?

Ευχαριστω!

Δημοσίευση

Αχ Ντεμη μου και εμενα ρολοι τις 3 τελευταιες φορες. Τωρα εχει 10 μερες που δεν εχει ερθει σε σημειο να σκεφτομαι μηπως ξαναειμαι εγκυος? =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Ειχες απο πριν καποιο θεμα με κυστες? Συνηθως ομως μετα απο καισαρικη δεν υπαρχει τετοιο θεμα!!

Στο γυναικολογο ειχες παει μετα το σαραντισμο??

Δημοσίευση

Γιουλάκι γειαα! ωχ! λες να έρθει κανένα σποράκι έτσι στο καπάκι? :shock: εντάξει, πάντως θα είναι σούπερ ευχάριστο!

όχι, δεν είχα ποτέ κανενα θέμα με κύστη, ούτε με ανωμαλίες περιόδου γενικότερα... ο γιατρός με είχε δει στο σαραντισμό κ ήταν όλα οκ. τελικά τον πήρα τηλ, αλλά δεν ανησύχησε. μέτρησε τις μέρες κ μου είπε ότι πρόκειται για ωορρηξία. :roll:

άντε να δούμε με την παλιοπερίοδο που ξαναμπλέξαμε.......

κανά τεστάκι σκέφτηκες? ;)

Δημοσίευση

τελικά ήταν προεόρτια περιόδου αυτά τα σχετικά. μου ήρθε σήμερα κανονικά, δλδ την 19η μέρα, αντί για 26η με 27η που μου έρχεται... ας το ονομάσω ανωμαλία κ πάμε παρακάτω! ;)

Γιουλάκι εσύ τελικά?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...