Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τις καλημέρες μου!!!!

LIL καλά να περάσεις στις διακοπές σου!!! κι εγώ περιμένω πως κ πως!!! Θα πάμε πρώτα στο νησί του άντρα μου και μετά με φίλους στην Μήλο πρώτα ο Θεός!!!!

muriam πολύ χαίρομαι που φουσκώνεις!!! Μακάρι να φουσκώσω κι εγώ κ όλες, αλλα κλασσικά δεν νομίζω να κάναμε κάτι κ πάλι... Σήμερα το βράδυ στον ύπνο μου ένιωθα την μέση μου να πονάει και είπα θα μου έχει έρθει αλλά δεν ήρθε... Βέβαια έχουμε μέχρι μεθαύριο.. anyway!!! θα δείξει!!

  • Απαντήσεις 180
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Σε ευχαριστουμε twiggy! :-*:-*

Elenakioo εγω τελος του μηνα φευγω , μετραω απο τωρα αντιστροφα , θα παμε Ολλανδια και μετα στο εξωχικο μας...αντε να περασουν οι μερες... :ymdaydream:

Lagonisi απολαυσε το καλοκαιρακι προς το παρον και με το καλο στη δευτερη προσπαθεια να ειστε τυχεροι!

Την καλημερα μου σε ολες!

Δημοσίευση

καλημερα κι απο μενα..μπηκα να σας πω ενα γεια, να δω τι κανετε και να ευχηθω ενα πολυ καρπερο μηνα!!!!!

εμεις ξεκινησαμε την πορεια μας για μια νεα σπερματεγχυση,αυριο θα δω τι αυγουλακια μεγαλωνουν ...και βουρ μετα..και επειτα διακοπουλες ..!!!ευχομαι τα καλυτερα σε ολες!το καλοκαιρακι συνηθως ερχονται πολλα μωρακια..ευχομαι να ναι το τελευταιο καλοκαιρι που δεν περιμενουμε!!!!!! :D

Δημοσίευση

cuando αντε με το καλό.

Lil Ολανδία? Τελεια....να περασεις πολύ όμορφα :)

Elenakio...μακαρι να μην ερθει....αυτο δεν θέλεις??? :)

Απολάυστε το καλοκαίρι κορίτσια!!

Εσυ twiggy δεν εχει μπανια φετος.....αλλά χαλάλι ε?? 8-)

Δημοσίευση

κοριτσια σας ευχομαι στις διακοπουλες να περασετε τελεια, να χαλαρωσετε πολυ , να κανετε αγαπουλες και να γυρισετε με τα σπορακια σας!! ;)

η χοριακη μου ανεβαινει καλα και σας στελνω ενα καλοκαιρινο αναλαφρο αερακι

φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

πολλα φιλια, καντε πολλες βουτιες και για μας... :x

Δημοσίευση
κοριτσια σας ευχομαι στις διακοπουλες να περασετε τελεια, να χαλαρωσετε πολυ , να κανετε αγαπουλες και να γυρισετε με τα σπορακια σας!! ;)

η χοριακη μου ανεβαινει καλα και σας στελνω ενα καλοκαιρινο αναλαφρο αερακι

φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

πολλα φιλια, καντε πολλες βουτιες και για μας... :x

ax eyxaristoumeeeeeee!!!

ennoeitai pws tha kanoume vouties kai gia esena thn egkyoula!!! :D:D:D

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια... Ψιλοχάθηκα αλλα ξεκίνησα δουλεια οπότε οι ελεύθερες ώρες μειώθηκαν... Αλλά εκτονώνομαι... Όλη μέρα δεν κάθομαι στον κώλο μου... (άντε μπας και φυγει και κανα κιλό)... Τα τεστ ωορρηξίας είναι αξιόπιστα βρε κορίτσια??? Γιατί επειδή ο κύκλος μου έχει γίνει τετράγωνο σκέφτομαι να τα πάρω...

Δημοσίευση

γεια σου ουρανια!! ναι μια χαρα ειναι τα τεστ ωορρηξιας ,μου ειχε πει και η γιατρος μου να τα χρησιμοποιω! βεβαια αν σε αγχωνουν αγνοησε τα αφου εχεις σταθερο κυκλο και βουρ στο ψητο μερα παρα μερα!!! ;) ειναι λιγο ακριβα ,εχω ακουσει οτι μπορεις να παραγγειλεις ομως και μεσω ιντερνετ σε καλυτερη τιμη...

φιλια, καλη δυναμη σε ολες...

Δημοσίευση

Ουρανία καλημέρα και από εμένα!

Εγώ παλαιότερα είχα δοκιμάσει τα http://www.hometest.gr/index.php που είναι πολύ οικονομικά και έμεινα σχετικά ευχαριστημένη. Βέβαια μετά από ένα σημείο άρχισαν να με ανχώνουν και για αυτό τα σταμάτησα και απλά αντιλαμβανόμουνα την ωορηξία από τα υγρά μου. Αν θέλεις δοκίμασέ τα και προσπάθησε τις μέρες που σου βγαίνει θετικό να παρατηρείς και τα υγρά σου για να μπορείς μετά να το καταλαβαίνεις και μόνη σου. Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση

Twiggy μου, είχα σταθερό κύκλο. Μετά την αποβολή δεν έχει ακόμα έρθει στα ίσια του, οπότε λέω να δοκιμάσουμε 1-2 μήνες με τα τεστάκια (και εν το μεταξύ ελπίζω να στρώσει).... Εξάλου αν μέχρι το Δεκέμβριο δεν τα καταφέρουμε μόνοι μας, θα πάμε για εξωσωμματική...

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια χαθηκα λιγο με τη δουλεια...ειχαμε φυγει κιολας το σ/κ και εκανα το πρωτο μου μπανιο επιτελους! Ουρανια εγω επαιρνα τα Clear blue ειχα δωσει ενα σωρο χρηματα, αλλα μια χαρα ειναι και τα τεστακια απο το internet. Αν θες πληροφοριες στειλε μου μηνυμα.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;Έχετε φύγει για διακοπούλες γιατί το βλέπω λίγο πεσμένο το ποστ!!!! ;) Έχουμε χάσει και την λίστα μας και δεν ξέρουμε πια δεν περιμένει.

Ουρανία τα τεστάκια που σου λένε τα κορίτσια τα χρησιμοποιώ και εγώ εδώ και πολύ καιρό.Βέβαια νινάκι δεν έχουμε πιάσει αλλά νομίζω πως δείχνουν σωστά την μέρα της ωορρηξίας.

Δημοσίευση

Κορίτσια προσπάθησα να φτιάξω μια λίστα, :( διορθώστε με αν έχω κάνει κάποιο λάθος ή αν έχω ξεχάσει κάποια.

elenakio τι έγινε τελικά με την παλιοπερίοδο;

ouraniα πότε να σε βάλω;

cuando πήρα το θάρρος και σε έβαλα 28/7 από κάποιο άλλο ποστ που έγραψες.

Δημοσίευση

μια χαρουλα σε ευχαριστω!!!!το λιτσακι τι εγινε;χαθηκε;ευχομαι να ειναιμια ωραια τυχερη λιστουλα!!!!!να σαι καλα μαριαναπ και καλη επιτυχια σε ολες!!!!!!!!!!!!τωρα σε λιγες μερες δεν περιμενεις ε;αντε μακαρι να χουμε κανα ευχαριστο!!!!!!!!!!!1

Δημοσίευση

αχ και εγώ το εύχομαι για να αλλάξει και λίγο η διάθεση μας. Μπα και αυτό τον μήνα για χαμένο τον έχω εγώ γιατί από την ημέρα της ωορρηξίας και μετά ήταν συνέχεια άρρωστος ο μικρός μου και που χρόνος και διάθεση για ..... :roll: Μάλλον θα το ψάξω και εγώ από Σεπτέμβριο για σπερματέγχυση γιατί έχουν περάσει 14 μήνες και τίποτα

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!

Ηρθα για να προστεθώ κι εγω στην λίστα με αυτές που ΔΕΝ περιμένουν περίοδο.

Λοιπόν: ωοληψία 5/7

εμβρυομεταφορά 15/7

περίοδο 16/7

1ο τεστ χοριακης 19/7

Πάντως δύσκολα περνούν οι μέρες...

Φιλιά σε όλες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...