Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ - ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ " ΗΕΟΓΝΩΝ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ . ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΠΑΛΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Μ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΓΕΓΟΝΟΣ . ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ....ΓΕΝΝΗΣΑ (ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ) 6 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ , ΑΓΟΡΑΚΙ 3 ΚΙΛΑ ΜΕ Φ.Τ. ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΟΚΕΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΔΥΣΠΝΟΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΝΕΟΓΝΩΝ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΞΥΓΟΝΟ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ 6 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ......Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ , Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ . ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ , ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ , ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ , ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΚΛΙΣΗ ΚΑΝΩ Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ .....ΜΑΚΡΙΑ , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΓΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΛΟΙΜΩΞΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ .ΤΟ ΔΙΑΝΝΟΗΣΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ . ΜΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ.... ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ....ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΑΛΛΟ ΜΩΡΑΚΙ ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΕΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΑΝΟΥΛΑ , ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΘΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .....ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΝΑΕΙ ........

iBRtp3.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουκλα μου δεν εχω λογια μονο αυτο...συγκινηθικα παααρα πολυ και κανε οτι νομιζεις θα σε κανει να αισθανθεις καλυτερα...σαν νοσοκομειο και περιθαλψη δεν το γνωριζω να πω την αληθεια αλλα ειναι να μην σου τυχει η αδιαφορια των γιατρων...σοκαρισμενη απλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συλληπυτηρια koupaki μου δεν υπαρχουν λογια για τον πονο που νοιωθεις...τι να πω για το αγγελουδι σου...τζαμπα παει το παιδι πονεσε η ψυχη μου με την ιστορια σου..

κυνηγησε τους καλα θα τους κανεις οχι οτι θα στρωσουν τα πραγματα...οι υπευθηνοι πρεπει να τιμωρηθουν ομως!!!ντροπη τους...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πραγματικα ανατριχιασα και εκλαψα με την ιστορια σου :( συλληπητηρια κοπελα μου,οτι και να σου πουμε ειναι λιγο, συμφωνω με την happy κυνηγησε το μην το αφησεις ετσι μια ηθικη δικαιωση την αξιζεις.ευχομαι ο θεος να σου στειλει ενα ακομη μωρακι και να απαλυνεις τον πονο σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:o:o:o:o:o:o:o Ρε παιδιά σε τι κόσμο ζουμε και σε τι εποχή!Ας αναπαύσει ο Θεούλης την ψυχούλα του κι εσύ να βρεις όση δύναμη σου έχει απομείνει για να συνεχίσεις μα πάνω απ'όλα για να τους τιμωρήσεις.Λυπάμαι!!! :(:(:(:(:(
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

o Θεουλης ας αναπαυσει την ψυχουλα του κοριτσι μου!!!!!κριμα πολι κριμα.εγω γεννησα στο ιπποκρατειο κ τα δυο μου παιδια.ο μικρος μου ειναι 2,5 μηνων τωρα.και τα δυο μου τα γεννησα με καισαρικη κ τα δυο μου τα ειχα στην νεογνολογικη κλινικη.τον μεγαλο τον ειχαν 20 ημερες εκει λογω επειδη εκανε πρασινο εμετο,τον καναν κοσκινο στις εξετασεις,πηρα ενα μωρο σπιτι που ηξερα οτι ηταν υγειεστατο.τον μικρο μου τον ειχαν 7 ημερες λογω δυσπνιας,τον εβαλαν την πρωτη ημερα στο οξυγονο με σωληνακι ετρωγε(κ οι δυο ετρωγαν με σωληνακι)την 6 ημερα κολησε λοιμωξη,με τις εξετασεις που του εκαναν εκεινη την ημερα βρηκανν κατι ανεβασμενο κ υποθεσαν λοιμοξη,την αλλη μερα του καναν ξανα εξεταση για να δουν πως παει αν ειναι να του χορηγησουν αντιβιωση κ επεσαν κ μας ειπαν οτι το ξεπερασε μονος του ετσι κ τον πηραμε.τις πρωτες ημερες τον ειχαν ορο για να μην κολλησει καμια λοιμωξη μας ειπαν,με το που τον πηγαν στα κουνακια του εβγαλαν τον ορο κ ετσι την κολλησε.δεν εχω κανενα παραπονο απο εκει μεσα,προσεξαν τα μωρα μου κ με το παραπανω.ηταν θελημα Θεου μωρο μου!!!!ειναι δυσκολο κοριτσαρα μου αλλα μην φοβιζεις κ τις αλλες κοπελιτσες που θελουν για οποδοιποτε λογω να γεννησουν εκει.ο Θεος ας απολυνει τον πονο σου καρδουλα μου!!!!!φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

newmama τι λες??? να μην φοβιζει τις αλλες κοπελες που 8ελουν να γεννησουν εκει?????? Πως μπορεις και το λες αυτο?? καντο λιγο δικο σου!!! Σκοτωμα 8ελουν ολοι τους εκει μεσα ενας ενας γιατι ειναι ανευ8υνοι.

Καντους μυνηση τα παντα για να τιμωρη8ουν οι αχρηστοι.

Κοπελα μου οτι και να πω ..ο πονος ειναι μεγαλος!!!Παρακαλω τον 8εο να γινεις γρηγορα μανουλα και ολα 8α ξεχαστουν σιγα σιγα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουράγιο κορίτσι μου ο Θεός να σου δίνει δύναμη, δεν υπάρχουν λόγια σε τέτοιες καταστάσεις, εύχομαι πολύ σύντομα ο Θεούλης να σου χαρίσει ένα άλλο μωράκι. Όσο για τους ανεύθυνους πρέπει να τιμωρηθούν.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ.............

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ Κ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ.

ΜΠΡΑΒΩ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ Κ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΕΣΥ.....................

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΩ ΚΑΜΙΑ .ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ 6 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΓΩ ΦΕΥΓΑΜΕ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ . (ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣ/ΚΗΣ ) ΕΓΩ ΘΕΛΗΣΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΖΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΠΟΙΟΝ/ΚΑΠΟΙΑ/ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΥΠΟΨΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΝΕΟΓΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΩΡΑΚΙ , ΦΕΥΓΟΥΝ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ . ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ........ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ.......ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

εχω ζησει την αγωνια σου κοριτσι μου!!!και τα δυο μου τα μωρα τα ειχα εκει στο κοκκινο κτηριο.και αν εριξα κ εγω κλαμα!!!!!!τον μεγαλο δεν ηξεραν τι εχει κ τον ειχαν 20 ημερες μεσα εκει.εγω δεν λεω οτι τις φοβιζεις απλως πολλα κοριτσια λογω χρηματων αποφασιζουν να γεννησουν τελικα εκει,ωα μην τις κανουμε να φοβουνται.ενιωσα τον φοβο την δευτερη φορα που γεννησα μηπως και το δευτερο μωρακι μου ειχε κατι κ το πηγενουν εκει(που τελικα το πηγαν,χωρις να με πουν τιποτα).εριξα κ εγω κλαμα.κ εγω εφυγα χωρις μωρο απο εκει μετα απο 20 ημερες πηρα τον μεγαλο κ μετα απο 7 πηρα τον μικρο.παντου ειναι η ανευθηνοτητα.μην νομιζετε οτι στις ιδιοτηκες δεν υπαρχει.ναι συμφωνω να τους κανεις μηνυση κοριτσι μου!!!η παναγια ας απαληνει τον πονο σου!!!1

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να ρωτησω κατι?στο ασπρο κασελακι που ειχαν το μωρακι το ανοιξατε να δειτε το μωρο?γιατι λιγο καιρο αφου γεννησα τον μεγαλο μου ακουστηκε οτι δωσανε μωρο για υοθεσια απο εκει!!!!αν ειδε καποιος δικο σου το μωρακι οκ τοτε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

na toys kaneis mhnysh...ypo alles synthikes tha se symvoyleya na to ksexaseis alla kamia kopela de prepei na ksanazhsei ton pono poy perases.omws vlepw oti ksanaeisai eggyloyla??tote mhpws kalytera na katseis na exeis mia hremh egkymosynh?kai vlepeis meta ti tha kaneis....egw sth prwth moy egkymosynh paraligo na moy stoixisei th zwh apo aneythino giatro.an kai to mwro eixe problhma..

me to kalo to neo soy mwraki ola tha pane kala kopela moy.an thes th gnomh moy an mporeis na kinhtheis nomika kantw alloiws mh ksanaskefteis thn adikia poy synaivei se sena kai to mwraki soy den vgazei poythena...to katadynamh vevaia.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα. newmama τον ειδα τον μικρο στο κασελακι του. καθολη την διαρκεια που ηταν στην εκκλησια ηταν ανοιχτο.ηθελα εγω να τον ντυσω να τον ετοιμασω αλλα δεν μ αφησαν τα παιδια απο το γραφειο τελετων λογο το οτι ειχε γινει νεκροψια και καταλαβαινεις.............εμενα δεν ηταν στο κοκκινο κτιριο ηταν στην αλλη. μακαρι να ηταν στο κοκκινο κτιριο εμαθα οτι ειναι πολυ καλυτερη τελικα παρολο που τοτε λεγαν το αντιθετο. βρεθηκα εκει την ημερα που μας καλεσαν για καταθεση γιατι ζητησαμε ενορκη διοικητικη εξεταση. δεν συγκρινεται τουλαχιστον απο το λιγο που ειδα αλλα και απο την κουβεντα που ειχαμε με την διευθηντρια της εντατικης. mpempako σ ευχαριστω . δεν ξερω πως θα εξελιχθει η κατασταση οσον αφορα την μηνυση που καναμε γιατι ηδη μας ηρθε χαρτι να παρευρεθουμε στον ανακριτη-εισαγγελεα ,προς το παρον ειμαι ηρεμη και αυτο θα προσπαθησω να κανω γιατι πλεον δεν ειμαι μονη. θα συμβουλευτο την γιατρο μου και βλεπουμε. το μονο που θελω ειναι να πανε ολα καλα και να γυρισουμε σπιτι με το μωρακι μας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...