Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας,

ο μπεμπούλης μου μόλις έγινε 10 κιλά και άρχισα να ψάχνω νέο καθισματάκι αυτοκινήτου 0-18κ. Μέχρι τώρα είχα το καθισματ'άκι από το τριπλό καρότσι της peg=perego που είναι μέχρι 13κιλά.

Τι γνώμη έχετε για το CHICCO PROXIMA;;;

http://www.skroutz.gr/s/267897/Chicco-Proxima.html

Το έχει δοκιμάσει καμία; Μήπως έχετε κάποιο 'αλλο να μου προτείνετε; Θέλω οπωαδήποτε να έχει διάφορες κλίσεις για να κοιμάται κ άνετα.

Δημοσίευση

γεια σου και απο εμενα...και εγω ενα της chicco πηρα στο γιο μου οπου το χρησιμοποιησαμε αρκετα δεν θυμαμαι ποσα κιλα αλλα σταματησαμε να το χρησιμοποιουμε οταν επρεπε να παρουμε το αλλο που ειναι απλα σαν μαξιλαρακι.. http://www.skroutz.gr/s/267890/Chicco-Key-1-X-Plus.html αυτο ειναι και εχει τη δυνατοτητα να γενρει τη θεση προς τα μπρος για να κοιμαται

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,

το καθισματάκι αυτό βέβαια είναι μέχρι 18 κιλά και τώρα αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να πάρω για περισσότερα π.χ. μέχρι 25 ή 36. Ο μικρούλης μου είναι 9 μηνών κ 10 κιλά!!! Δεν ξέρω μέχρι πότε θα παίρνει βάρος με τέτοιο ρυθμό αλλά ακόμα κι αν κόψει ταχύτητα :lol::lol: μήπως συμφέρει να πάω στην κατηγορία 9-25κιλά ;;;

Ξ'ερετε τι μειονεκτήματα έχει αυτή η κατηγορία για την ηλικία του μωρού μου;

Αν δεν έχει ανακλίσεις πειράζει πολύ; Και κάτι ακόμα: Πώς δουλεύουν οι ανακλίσεις αφού τώρα η πλάτη του καθίσματος ακουμπάει στην πλάτη του κανονικού καθίσματος του αυτοκινήτου;

Σας ζάλισα;;

Δημοσίευση

Λενιτσα οταν θα το βαλεις στην ανακλιση θα παει πιο μπροστα το κατω μερος του καθησματος.

Κοιτα απο δω και περα θα κοψει πολυ την ταχυτητα μεγαλοματος..εμεις πηραμε καθησμα 9-36 αλλα αυτο μονο και μονο γιατι το δευτερο μωρο θα καθησει στο προξημα. Τα 9-36 συνηθως δεν εχουν ανακλησεις....αλλα και το μωρο σου ειναι ακομα πολυ μικρο για να καθετε κανονικα ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...