Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!! ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 01-07 ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ-Β (29 η ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ).ΠΡΙΝ ΑΚΡΙΒΩΣ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΣΕΙΣ PREGNYL.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ CYCLACUR . ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ CYCLACUR; ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ !!

ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ;

Δημοσίευση
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!! ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 01-07 ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ-Β (29 η ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ).ΠΡΙΝ ΑΚΡΙΒΩΣ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΣΕΙΣ PREGNYL.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ CYCLACUR . ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ CYCLACUR; ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ !!

ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ;

:shock::shock::shock: giati na vgei deutera????????mesa se 1-2 wres vgainei...partous na tous krakseis :evil::evil::evil:

kalh epityxiaaaaaa

Δημοσίευση

Σωστα το απογευμα το αργοτερο θα πρεπει να εχουν βγει τα αποτελεσματα.

Κι εγω επαιρνα CYCLACUR αλλα ημουν εγκυος κ τα συνεχισα σχεδον 3 μηνες μαζι με τη προγεστερονη (Ultrogestan)

Σου ευχομαι το καλυτερο, παρε τηλ κ πιεσε τους, αλλιως πηγαινε αλλου και κανε την τωρα οσο ειναι πρωι.

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΓΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ.ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ,ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ.

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΒ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΙΘΑΝΩΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΞΑΝΑ ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ

Δημοσίευση

ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ!!

ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΑ CYCLACUR (KAI TO UTROGESTAN BEBAIA) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.

Δημοσίευση

αντε μπραβο! μα η χοριακη βγαινει σε 40 λεπτα το πολυ ρε παιδι μου...εγω θυμαμαι που η μικροβιολογος την εβγαζε αμεσα- μεχρι να παω σπιτι με ειχε παρει τηλεφωνο κ μου ελεγε το νουμερο.

ευχομαι να ειναι θετικη!!!

με τα χαπια μην αγχωνεσαι- κ να τα παρεις 2 μερες παραπανω δεν πειραζει-

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αποτι είχα διαβάσει νομίζω το κυοφορίας λοχείας το παίρνεις και χωρίς ενεργή σύμβαση, αρκεί να έχεις τα ένσημα που χρειάζονται, αλλά για το 9μηνο θέλει ενεργή σύμβαση . Ψάξτο γιατί σε αυτά κάνει λάθος ο ChatGPT πολλές φορές . Αποτι είδα τώρα που μπήκα, η άδεια χορηγείται από τον εργοδότη, και για να τ πάρεις πρέπει να έχεις πάρει το κυοφορίας λοχείας, και να ανεβάσει και την άδεια ο εργοδότης σου. Άρα όντως θέλει ενεργή σύμβαση 
    • Κορίτσι διάβασα και τα παραπάνω αλλά πιστεύω η δική μου εμπειρία με το θηλασμό (και εξίσου μετέπειτα με τον αποθηλασμό) ήταν αρκετά ομαλή, οπότε δεν έχω κάτι να προσθέσω στα ήδη κατατοπιστικά σχόλια που σου άφησαν τα κορίτσια παραπάνω. Μόνο και μόνο για τα στατιστικά εδ΄ω στη συζητηση, να σου πω ότι κι εμένα πήρε σίγουρα κάποιες βδομάδες μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός, κι επίσης θα συμφωνήσω με το να επενδύσεις σε κάποια σύμβουλο θηλασμού (αν δε το χεις κάνει ήδη / σόρρυ αν μου ξέφυγε κάποια πληροφορία). Εμένα ήρθε σπίτι, είδε το χώρο μας και μου έδειξε επιτούτου πού και σε ποιες στάσεις να θηλαζω το μωρό δεδομένου και του ότι είχε και αγκυλογλωσσία. κάτι που μου εξήγησε και μου έμεινε απ τη συνεδρία ήταν ότι η παραγωγή θα αλλάζει ανάλογα με τις ανάγκες του μωρού. Ειδικά εκεί στο μήνα άρχισε να "φαινεται" ότι έχει μειωθεί η παραγωγή μου, αλλα επειδή με είχε προετοιμάσει γι αυτό δεν αγχώθηκα καθόλου. Γενικά αυτό θα συμβαίνει, να το έχεις στο νου σου, κι όταν με το καλό αρχίσετε και τις στέρεες. Θήλαστρο κι εμε΄να μου είχε πει να βάλω κάπου στο 6μηνο όταν θα επέστρεφα δουλειά δλδ και θα ήταν ο μπαμπάς ο κύριος φροντιστής. Έτσι κι έκανα, με ελάχιστες εξαιρέσεις πριν τον 6μηνο αν χρειαζόταν να λείψω ή να ξεκουραστώ. Τώρα για το θέμα με το μπιμπερο - επίσης συνέβη και σε μας, μην ανησυχείς, θα επανέλθει! Εγώ έδωσα να φανταστείς μπιμπερό απ' την 1η κιόλας βδομάδα ζωής, όσο ο μπαμπάς ήταν μαζί μας, κι έδινε στο μωρό ένα μπιμπερότη μέρα με γάλα αντλημένο με το συλλέκτη γάλακτος. Αυτό γινόταν σχεδόν συστηματικά καθημερινά για όλο τον πρώτο μήνα μέχρι που ο συντροφός μου έπρεπε να επιστρέψει στη δουλειά του. Οπότε μετά αυτό το 1 μπιμπερό τη μέρα δε μπορούσαμε να το τηρήσουμε κι έγινε κάπως 1 μπιμπερό το σκ μέχρι που εξαλείφθηκε κι αυτό γιατί το αρνούταν. Οπότε αποκλειστικός θηλασμός, μέχρι που έφτασε τον 5,5 μηνών κι εγώ έπρεπε σ΄υντομα (στον 6ο μηνα) να επιστρέψω στη δουλειά. Εκεί ο μπαμπάς ξαναβγήκε σε άδεια οπότε αρχίσαμε πάλι κάπως να ξανα εισαγουμε το μπιμπερό. Από εκεί και πέρα πέρασαν περίπου 2-3 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά που ήταν hit or miss φάση. Άλλες φορές το έπαιρνε το μπιμπερό, κι άλλες όχι... Κάποιες φορε΄ς έπαιρνε μπιμπερό μόνο αν του το έδινε εγώ..! δεν αχγωθήκαμε πάντως, απλά του δώσαμε χρόνο κι επίσης "βόλεψε" κάπως που μπήκαν κι οι στέρεες κάπου σ εκεινη τη φάση. Έτσι το μεσημεριανό γεύμα αντικαταστάθηκε από θηλασμό σε πουρέδες και κάπως έτσι άρχισε να παίρνει και το μπιμπερό πλέον καθημερινά, μέχρι που το έπιανε και μόνος του με τα χέρια, δεν χρειαζόταν καν να του του ταίσεις. Γενικά, μην αγχώνεσαι, φάσεις είναι, όλα αυτα που περιγράφεις είναι φυσιολογικά - κι όπως διάβασα και πιο πάνω κάποια κοπέλα είπε πολύ σωστά ότι ο θηλασμός δεν είναι μόνο σίτιση στη φάση που βρίσκεσαι, αλλά και ασφάλεια, σιγουριά, παρηγοριά, και πολλά άλλα... 💖 Και τέλος, καλέ ακόμα είστε 2 μηνών, μέχρι την εισαγωγή στις στέρεες να δεις πόσα πράγματα θ αλλάξουν! Σε καταλαβαίνω πάντως, κι εγώ το είχα αυτό το αγχος, αλλά να θυμάσαι, πως το μωράκι σου δε θα ναι το ίδιο σε 4 μήνες από τω΄ρα - εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι στον πρώτο χρόνο είναι λες και ζεις 12 διαφορετικές ζωές 😅 άλλο μωρό τώρα, άλλο σε 3 εβδομάδες...! οι αλλαγές αναπτυξιακά είναι τόσο ραγδαίες που "μαθαίνεις" το μωρό σου σχεδόν από την αρχή. και φυσικά κι εσύ θα είσαι μια άλλη μαμά - θα χεις αποκτήσει αυτοπεποίθηση σε κάποια πράγματα, θα είναι άλλη εποχή, πολλά παίζουν ρόλο! 
    • @elbe κορίτσι μου τι κάνεις; Έχω πολύ καιρό να μπω. Τρέχω και δεν φτάνω! Τώρα πήρα μια ανάσα! Πώς είστε; Πως τα πάτε;
    • Κορίτσια καλησπέρα τι κάνετε; Πως τα πάτε;  έχω πολύ καιρό να μπω γιατί όλο τρέχω!! Η μικρή είναι τώρα 16 μηνών δεν σταματάει λεπτό, ζωή να έχει, όλη μέρα τρέχει πάνω κάτω χαχαχ είχαμε και την βάφτιση πριν μια βδομάδα και τώρα πήρα μια ανάσα!!! Πως είστε;  Εγω έκανα και την καμπύλη πριν 1 βδομάδα και ήταν καλή απλά ήταν πολύ χαμηλή. Κάνω δηλαδή υπογλυκαιμία, δεν είναι κάτι ανησυχητικό, απλώς μου είπε να τρώω συχνά και μικρά γεύματα!! 
    • Εγώ κορίτσια όλο πεινάω αυτές τις μέρες...🥴
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...