Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
καλε τι ομορφοι που ειστε...δεν χρειαζονται και πολλοι ρεββεκα μου και αν με αφηναν να κανω αυτο που ηθελα δεν θα ειχα κοντα στους 200 καλεσμενους...θελω σε μια τετοια στιγμη διπλα μου ανθρωπους που αγαπανε εμενα και το παιδι μου και οχι να μας κοροιδευουν απο μεσα τους και να κοιτανε με ξινισμενη μουρη...

α μαριεττα δεν σου ειπα σημερα ο γιοκας μου εκατσε και διαβασαμε ενα απο τα βιβλιαρακια του και μαλιστα τον ρωτουσα που ειναι το παπακι το σκυλακι και εδειχνε..βεβαι σε καποια στιγμη μετα την δεκατη επαναληψη επιασε το βιβλιαρακι και το πεταξε με μανια κατω... :?:?:?:? αλλα ενταξει τον δικαιολογω...πρωτη φορα εκατσε τοση ωρα

Μανωλιο!!!! μπραβο αγορι μου!!! ετσι λιγο λιγο καθε φορα...δεν ειναι και για χορταση :lol::lol:

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!!Είμαι 24 χρονών,μάλλον η μικρότερη ε?!!Νυχτοπούλι δεν ήμουν ποτέ αλλά τελευταία έχω κάτι αυπνίες!!

Ρεββέκα,με σκλάβωσες με τα όμορφα λογάκια σου περί εμού!!Φιλάκι!!!Παρεπιπτώντος φοβερές φωτογραφίες,μου φαίνεται κάπως να βλέπω την Λυδία στα ροζ,δεν μας έχεις συνηθίσει!!Σαν κουκλάκι είναι!!

Μαρία κι εγώ νωρίς τον βάζω για ύπνο τον μπουμπούκο μου 8-9 το πολύ 9:30!!

Σας βάζω και φωτογραφία μας με τον μπουμπουκο για να μας γνωρίσετε!! :mrgreen:

post-13601-13873937531348_thumb.jpg

post-13601-13873937532445_thumb.jpg

Δημοσίευση

Νυχτοπούλια μου εδώ είμαι κι εγώ. Τι κάνετε;

Καλά ε δεν παίζεστε! Εχτές το βράδυ που σας έγραψα είμασταν την 80η σελίδα και σήμερα φτάνετε τις 100 σε λίγο.

Πετάει η ομάδα λοιπόν.

Καλως όρισες Αννούλα! Έλα και θα γίνουμε η μεγαλύτερη παρέα που υπάρχει εδω μέσα και η πιο κεφάτη μάλιστα!

Δημοσίευση

ευελπιστω οσο μεγαλωνει να παρει και κατι αλλο απο μενα εκτος τα νευρα μου...κοριτσια να σας πω και κατι αλλο τωρα τελευταια εκει που καθεται και παιζει φευγει και ερχεται και πεφτει πανω μου και με κανει αγκαλιτσα...και λιωνω η μανα και ολος ο κοσμος ειναι δικος μου μετα...

ρεββεκα αυτα ειναι ετσι πρεπει να ειναι αυτα τα μυστηρια και οχι να μαζευεται η σαρα και η μαρα και να γινεται ο κακος χαμος να ξοδευεις ενα σκασμο λεφτα για ανθρωπους που δεν προκειται να τους ξαναδεις...στο γαμο μου ζητημα να ηξερα τα 100 αντε 200 ατομα απο τα 800 που ηρθαν...

αννα τελειος ο μικρος..εσεις τον βαφτισατε???μην ρωτας για μενα εγω πρωτη γεννησα τελευταια θα βαφτισω...

νατασσα να βαλουμε την μαριεττα να ανοιξει την καινουρια σελιδα να βρει και τον τιτλο... :lol::lol::lol::lol: η ξεσηκωστρα 8-)8-):lol:

Δημοσίευση

ευχαριστουμε κοριτσια!!!!

αααχ θα μας ριξουν την πολυκατοικια και θα την φτιαξουν απο την αρχη!!θα κανουν ολοκαινουργιο το διαμερισμα μας,αν και ειναι καινουργιο 4 χρονια,μεσα εννοω!!!αλλα θα νοικιασουμε για ενα χρονο σνιφ σνιφ!!

Δημοσίευση

Αννα ελπιζω να μενεις Ελλαδα ε; γιατι στο θεμα μας υπαρχουν κοριτσακια που ειναι καπαρωμενα μεν,αλλα ολα παιζουν :lol::lol:

κουκλακι ειναι!!!! να σας ζησει!!!

κι οι γονεις βεβαια,ενα ματσο χαλια,αλλα ενταξει μωρε!!!βλεπονται!!! :lol::lol:

Δημοσίευση
ευχαριστουμε κοριτσια!!!!

αααχ θα μας ριξουν την πολυκατοικια και θα την φτιαξουν απο την αρχη!!θα κανουν ολοκαινουργιο το διαμερισμα μας,αν και ειναι καινουργιο 4 χρονια,μεσα εννοω!!!αλλα θα νοικιασουμε για ενα χρονο σνιφ σνιφ!!

ειναι δικο σας?δεν θα πρεπει να σας πληρωσουν και το ενοικιο που θα δινετε?τι ετσι σας ξεσπιτωνουν??

Δημοσίευση
Αννα ελπιζω να μενεις Ελλαδα ε; γιατι στο θεμα μας υπαρχουν κοριτσακια που ειναι καπαρωμενα μεν,αλλα ολα παιζουν :lol::lol:

κουκλακι ειναι!!!! να σας ζησει!!!

κι οι γονεις βεβαια,ενα ματσο χαλια,αλλα ενταξει μωρε!!!βλεπονται!!! :lol::lol:

καλε πες μια καλη κουβεντα θα την φοβισεις την κοπελα ακομα δεν ηρθε :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ειναι δικο σας?δεν θα πρεπει να σας πληρωσουν και το ενοικιο που θα δινετε?τι ετσι σας ξεσπιτωνουν??

θα μας το πληρωσουν ναι,και σκαιυτομε να μεινω στο πριγκιπονησσο ;) ουτε αυτοκινητα θορυβος τιποτα μονο αλογα και αμαξες για ταξι!!!

Δημοσίευση

Μαρια!!!!!!!τι ωραιο να ερχεται να σε αγκαλιαζει!!!!!!!!!!!!

εμενα απλωνει τα χερια του για να τον αγκαλιασω,αλλα γιατι βαρεθηκε εκει που ειναι και θελει να παει καπου αλλου!!

Ρε συ!!! 800 ατομα στον γαμο;εμας γιατι δε μας καλεσες; :lol::lol:

Ευχαριστω για τον τιτλο!!!!!παντα με τιμανε τα καλα λογια!!!!

Δημοσίευση

Δεν βαφτιστήκαμε ακόμα...Την Άνοιξη λέμε!Θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο και την βάφτιση μαζί!Δημήτρης θα βαφτιστεί αλλά τον φωνάζουμε Άκη (λόγω κόντρας με τον πεθερό) :mrgreen:

Αθήνα μένω!!Άντε να κανονίσουμε καμιά μαμαδοσυνάντηση όποια είναι κοντά!!Εμείς την καπαρώσαμε την νύφη μας,είναι η Λυδία!! :D:D:D

Ο μικρός είναι 6,5 μηνών,είμαστε οι μικρότεροι της παρέας αλλά δεν πειράζει...

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!

Δημοσίευση
Τι ομορφιές είναι αυτές που βλέπω στις φωτογραφίες!

Αννούλα πόσο είναι ο μικρός σου;

Ναι! Μαριετάκι άνοιξε το επόμενο θεματάκι και το αφήνουμε πάνω σου τον τίτλο! Ξέρεις εσύ...

οχι οχι νατασσα βαλτης ορια αν την αφησουμε ανεξελεκτη μας βλεπω με τιτλο τυπου.."μωρακια νοεμβριου-δεκεμβριου και τα μυαλα στα καγκελα με πανες και πιπιλες..."

Δημοσίευση
Μαρια!!!!!!!τι ωραιο να ερχεται να σε αγκαλιαζει!!!!!!!!!!!!

εμενα απλωνει τα χερια του για να τον αγκαλιασω,αλλα γιατι βαρεθηκε εκει που ειναι και θελει να παει καπου αλλου!!

Ρε συ!!! 800 ατομα στον γαμο;εμας γιατι δε μας καλεσες; :lol::lol:

Ευχαριστω για τον τιτλο!!!!!παντα με τιμανε τα καλα λογια!!!!

μαριεττα μην ανυσηχεις ηταν εκει η παρεα του αδερφου μου που τον εκανε μπαχαλο τον γαμο εσυ δεν ειχες τι να κανεις... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

θα μας το πληρωσουν ναι,και σκαιυτομε να μεινω στο πριγκιπονησσο ;) ουτε αυτοκινητα θορυβος τιποτα μονο αλογα και αμαξες για ταξι!!!

σαν την τουρκικη σειρα το ΚΙΣΜΕΤ,εκει ειχε γυριστει αν θυμαμαι καλα;α!!!! θελω κι εγω!!!!!!!!

"καροτσερι,καροτσερι ασ'το καμουτσικι απ'το χερι και μη το κρατας"!!(Βουγιουκλακη...)..

κατι με εχει πιασει με το ζευγος αυτο σημερα :lol::lol:

Δημοσίευση
Δεν βαφτιστήκαμε ακόμα...Την Άνοιξη λέμε!Θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο και την βάφτιση μαζί!Δημήτρης θα βαφτιστεί αλλά τον φωνάζουμε Άκη (λόγω κόντρας με τον πεθερό) :mrgreen:

Αθήνα μένω!!Άντε να κανονίσουμε καμιά μαμαδοσυνάντηση όποια είναι κοντά!!Εμείς την καπαρώσαμε την νύφη μας,είναι η Λυδία!! :D:D:D

κρυβε λογια η λυδια παιζει και με αλλους!!!χαχαχαχαχ!!!

Δημοσίευση

κι εγω καλα λογια ειπα ετσι; :lol::lol: ασε την Μαρια να λεει!!!!

Δημοσίευση

αχ τι ωραια...καπου το ειχα δει σε ενα εργο νομιζω που επαιζε περυσι?και ηταν σαν τις παλιες ελληνικες ταινιες..σπιτια με αυλες και λουλουδια και δεν συμμαζευεται σωστα?

ααα με προλαβε η μαριεττα ναι αυτο ελεγα

Δημοσίευση

μαριεττα μην ανυσηχεις ηταν εκει η παρεα του αδερφου μου που τον εκανε μπαχαλο τον γαμο εσυ δεν ειχες τι να κανεις... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

[smilie=laughing4.gif] [smilie=laughing4.gif] [smilie=laughing4.gif] [smilie=laughing4.gif]

Δημοσίευση

Μαριέτα κι εμένα για το ίδιο λόγο απλώνει τα χέρια η δικια μου η σκατιαρα για αγκαλια αλλα και έστω κι έτσι δεν πειράζει αρκεί που με αγκαλιάζει η γλυκουλα μου!

Ά δεν σας προλαβαίνω ούτε και τώρα. Παω να πατήσω υποβολή και βλέπω πάλι ένα κατεβατό.

Λοιπόν Μαριέττα θα το ανοίξεις το επόμενο θεματάκι μας;

Δημοσίευση

λοιπον αφηνω τις βραδυνες να τα πουν για να χω εργασια και χαρα το πρωι!!!

αχ ναι ειναι τελεια εκει!!!πηγαινω συχνα!!!εχει και ενας φιλος εκει βιλα εχω παει αφηστε θα σας τα πω αλλη ωρα τωρα νυσταζω μουτς πολλα!!!

κοριτσια καληνυχτα!!και πολυ εκατσα απαπαπα θα με χαλασετε :D

Δημοσίευση

Κοριτσάκια,από τριχόπτωση πως τα πάτε???Εμένα σταμάτησε στους 4 μήνες και έχει κανένα μήνα που ξανάρχισε και έχει γίνει πολύ ενοχλητικό,έχω και πολύ μακρύ μαλλί...Αύριο με βλέπω να κουρεύομαι κοντά!! :?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...