Εμενα μου ειχε γραψει τοτε σε εκεινο το ραντεβου που φωναζε. Ηταν να τις κανω να δουμε για την καταστολη και για την ΕΤ λογικα. Τωρα δεν ξερω αν χρειαζεται. Αλλα θα ρωτησω τοτε που φτανει ο καιρος. Ελπιζω να συννενοηθουμε και να μην παιξουμε χαλασμενο τηλεφωνο. Πωπω παω με μισο ματι να τους κοιταζω. 🤨😥
Καλά έκανες, εννοείται. Αίμα στο άσχετο δεν νομίζω ότι θεωρείται φυσιολογικό.
Εμενα δεν μου έκανε αιματολογικές καθόλου, αν και δεν ειναι το σύνηθες από όσο διαβάζω. Ειχα πάει τον προηγούμενο κύκλο γύρω στην 20η μερα για υπέρηχο. Ήταν ο πρώτος κύκλος μετά την ωοληψια και ήθελε να δει αν έχω κάποια κύστη. Τωρα, αν κατάλαβα καλά, με το που θα μου έρθει η περίοδος θα ξεκινήσω 2η μερα cyclacur και κάπου στην 8η-10η μέρα θα πάω για υπέρηχο.
Αυτη τη φορα δεν ειχε ροη αλλα εμφανιστηκε στο σκουπισμα συνεχεια. Το παρακολουθω απο το πρωι και δεν ηξερα τι ειναι. Γενικα περα απο την περιοδο δεν ειχα ποτε αιμα ενδιαμεσα στους κυκλους. Νομιζω οφειλα να παρω τηλ γιατι μου εκανε εντυπωση.
Υπερηχο και αιμα κανουν πριν την προετοιμασια; Τοσα χαπια που εχω παρει πως θα ξερω οτι ειμαι ακομη κατεσταλμενη.
Είχε διάρκεια τωρα το αίμα δηλαδή, σαν περιόδου; Λογικά οταν θα πάρεις τηλέφωνο πριν τελειώσουν τα χάπια, θα σου δώσουν τότε οδηγίες. Πάντως πάνω κάτω στις ετ τα ίδια κάνουν οι γιατροί απο όσα διαβάζω και εγώ, δεν απέχει πολύ ο ένας από τον άλλο.
Δεν εχω περιοδο. Ειμαι σε καταστολη με την ενεση που ειχα κανει πριν ενα μηνα και..... Τωρα μου κραταει την καταστολη με αντισυλληπτικα. Δεν εχω ενημερωθει για τιποτε αλλο. Τον αλλο μηνα θα παρω τηλ. λιγο πριν τελειωσω το πακετο των χαπιων.