Μετάβαση σε περιεχόμενο

και ναι ερχεται η ταλιμπανιτσα!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

γεια σας......

χθες ειχα γιατρο και μου ειπε οτι εχω κοριτσακι....ο αντρας μου κοντευει να χεστει πανω του...και οι γονεις μου ειναι ξετρελαμενοι....

χαρηκα πολυ...βασικα ποιο πολυ για τον αντρα μου...γιατι θελει να βγαλει τη μαμα του...

το μονο κακο της υποθεσης ειναι οτι ο γιατρος δεν μου αρεσει καθολου....σκεφτομαι να γεννησω τελικα αθηνα στη δικια μου γυναικολογο που ειναι τελεια...απλα σκεφτομαι τα λεφτα και την ταλαιπωρια γιατι θα πρεπει να μεινω στη μανα μου σιγουρα 2 μηνες....θα δω...αλλα δεν αισθανομαι καλα σε αυτον και ακουσα διαφορα ασχημα....

σας φιλω ολες... :D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!!!!!!!!!!με το καλο και η κορη!!!!!!!!!!!!!!!καλυτερα να πας καπου που να αισθανεσαι καλα παρα να εισαι σε καποιον γιατρο που δεν σε εμπνεει εμπιστοσυνη!!!!!!!

σας ευχαριστω κοριτσια.... :D:D

ναι μετακομισα εδω και 4 μηνες....μενω εξω απο το πυργο...δηλαδη 3 ωρες απο την αθηνα....

Με το καλό η κοράκλα Μπουρέκι μου!!!! Να πας σε όποιον γιατρό αισθάνεσαι σιγουριά και ασφάλεια....δεν είναι να παίζουμε με αυτά τα πράγματα!!!!

Φιλιά στα ταλιμπανάκια!!!!!

Γιωτάκι με το καλό το κοριτσάκι σου!!!Θα ολοκληρώσει την ευτυχία σας αυτή η μικρή ταλιμπανίτσα!

Για το θέμα του γιατρού εκεί που νιώθεις πιο άνετα, καλύτερα στη γυναικολόγο που είχες και σε ξέρει καλά, και τι θα έχεις και βοήθεια απο τη μαμά σου τους τελευταίους μήνες άσχημα είναι.

Τα φιλια μου στα αγοράκια σου!

Με το καλό να έρθει η κορη Γιώτα!

Να πας όπου νιώθεις άνετα! Αν δεν έχεις ακούσει τα καλύτερα για τον νυν γιατρό σου, σου προτείνω να μην το διακινδυνέψεις... :roll:

Και όταν κατέβω Πύργο για καλοκαίρι να βρεθούμε!! :D

Γιωτάκι τι υπέροχα νέα είναι αυτά!!!!!!!!????????????? :lol::lol::lol::lol::lol:

Με το καλό κορίτσι μου !!!!

Η μπέμπα θα έχει 2 αδερφάκια να την προσέχουν!!! :):):):):)

φιλιά πολλά στην κοιλίτσα & από την ζουζουνίτσα μου :D:D:D

Γιωτου αντε τον πετυχατε τον κοριτσαρο μπραβο σας!!!!θελω κι εγω!!!!! :roll::lol:

με το καλο κοπελα μου να γεμισει το σπιτι σας με ροζ πραγματακια!!!!!

Καλησπερα!! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου & με το καλο να ερθει το κοριτσακι σου! θα σου πω πως κι εγω ειχα φυγει μονιμα για το χωριο του αντρα μου κοντα στα Αρχαια Ολυμπια αλλα μενοντας εγκυος η μονη σιγουρη σκεψη μετα την ανειπωτη χαρα, ηταν "ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ." Ευτυχως ο καλος μου το δεχτηκε χωρις αντιρρηση και ετσι εγινε. Ετσι τωρα πια 1 χρονο σχεδον μετα, αγκαλια με την κορουλα μας επιστρεφουμε και παλι με το καλο στην επαρχια να συνεχισουμε τη ζωη μας. Μπορει για καποιους να ειναι υπερβολη, εμεις ομως ετσι νοιωθαμε πως επρεπε να κανουμε!

Ευχομαι τα καλυτερα!! Αληθεια που κοντα στον Πυργο ειστε? Αν θελεις στειλε μου πμ. :D

Γιωτακι μου τι ομορφα νεα ειναι αυτα!!!!Αντε με το καλο και η κορη τωρα!!!!Σε χασαμε,οταν ερθεις Αθηνα να κανονισουμε να βρεουμε!!!

Και εσυ kangooraki διδυμακια ε?καλα ειχες εσυ το προαισθημα με τετοια χοριακη!!!!Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και να προσεχεις τωρα λιγο περισοοτερο που ειναι διδυμακια!!

Γιωτου μουυυυυυ με το καλο η κορακλα!!!!!!!αντε γιατι πολλα τσουτσουνια μαζευτηκανε στο σπιτακι σας!!!!!!!!

οσο για τον γιατρο θα σου ελεγα να αλλαξεις οπωσδηποτε αφου δεν νιωθεις καλα...η να πας στην δικη σου η να βρεις καποιον αλλο ιδιωτη εκει που τουλαχιστον δεν θα ειναι 3 ωρες μακρια αν χρειαστεις κατι εκτακτο(μακρια μακρια φτου φτου φτου) αλλα αν σου σπασουν τα νερα 3ο ζουζουνι ειναι ματια μου σε 3 ωρες μπορει κ να το κανεις στην εθνικη οδο!!!!!

φιλακια πολλααααα

Με το καλό Γιωτάκι μου να έρθει κι η μικρούλα σας!!!!!!!!!!!

Βρες Γιατρό που να σε κάνει να νιώθεις άνετα....... και κατά προτίμηση κοντά σας!!!!!!!!

Φιλιά στη γιομιστή κοιλίτσα!!!!!!!!!

Και στα αντράκια σου!!!!!!!!!

Μπραβο βρε Γιωτακι!!!!αντε να απλωσεις και κανενα στριγκακι γιατι επηξες στα σωβρακα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ολα να πανε τελεια,αλλα κοιτα το θεμα με το γιατρο...δεν εχει αλλο εκει που εισαι τωρα;;; :?

ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΤΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΑΣ!!!!

ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΗΣΥΧΗ ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΧΟΣ!!!ΑΣΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...