Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Μετά από κάποιες αποτυχίες επανέρχομαι στην αναζήτηση νέου γιατρού. Μήπως γνωρίζετε το Λουκά Κλέντζερη, ποια είναι η γνώμη σας; Ή έχετε να μου προτείνετε κάποιον που σας έκανε κλικ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!!!

Π.Κ.

Δημοσίευση

Για τον συγκεκριμένο δεν έχω ακούσει καθόλου ...σε ποιο κέντρο είναι??

Αυτός που ακούγεται πολύ....ο οποίος είναι πολύ σχολαστικός.....είναι ο Πάντος...

Δεν έχω παει βέβαια και δεν ξέρω............

Δημοσίευση

Κσλημέρα ! Για τον Πάντο έχω ακούσει και καλά και κακα δεν εχω εμπειρία όμως.

Εχω καταφέρει εγκυμοσύνη και εχω ενα κοριτσάκι απο τον Αρκουλή Θεοδόση Κέντρο Μίτωση εχουν πάει αλλες 4 και τα εχουν καταφερει είναι φοβερός και πανω απο όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ και εξαιρετικός στη δουλεια του.

Καλή επιτυχία

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ......ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΓΑΚΗ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Κ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ 2 ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ Κ ΕΧΕΙ 2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ.ΑΝ ΘΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛ.ΚΛΠ.ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΛΩ.ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα! Ναι στον Αρκουλή κάνω και τώρα προσπαθεια και σε μια εβδομαδα περιμένω την χοριακή μου νομίζω οτι και τώρα θα τα καταφέρουμε. Εχει πολυ καλή ομάδα τον συνιστω ανεπιφύλακτα. Αν θες στειλε πμ να σου πω τηλ αν και ειναι ευκολο να το βρεις γραφεις Αρκουλης Μιτωση και το βγαζει στο google. Καλή επιτυχια !!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Γεια σας κοριτσια μου μπλεξαμε σημερα ειχαμε βγει με το αγορι μου για δουλιτσες στο κεντρο και για καφε και καποια ψωνια μετα απο τοσους μηνες. Κι ετσι περασε η μερα αρκετα ευχαριστα. @Diwni Κατα τα αλλα παλι ειχα πιεση στο γιατρο και τωρα ειμαστε σε αναμονη για το πως θα το χειριστουμε γιατι το θεωρει επικινδυνο (ειχα 15/9 σε δυο μετρησεις). Θα εχουμε νεοτερα συντομα περιμενω απο εκεινον ενημερωση. @Katerinioo πως εισαι τωρα ηρεμησαν οι πονοι; @Elenaki12 τι ομορφο που εχεις το μπεμπακο σου αγκαλιτσα πραγματικα ευχομαι και στα δικα μας οι υπολοιπες συντομα γιατι ειναι υπεροχο αυτο που μας περιγραφεις. 
    • Κορίτσια εμείς σήμερα 10 ημερών ο μπέμπης μας είναι ένα όνειρο , δεν φανταζόμουν ποτέ αυτή την ευτυχία αυτά τα συναισθήματα… το έχουμε βρει με τον θηλασμό , δεν του δίνω καθόλου ξένο κ γενικά την ημέρα κάνει ίσως λίγο πιο συχνά γεύματα αλλά τη νύχτα κάνει συνήθως 3ωρους ύπνους , για να δούμε… εγώ είμαι σαφώς καλύτερα , με τραβάνε ελάχιστα τα ράμματα χωρίς να χρειάζομαι παυσίπονα εδώ κ μέρες δηλαδή , σήμερα τελευταία μέρα αντιβίωση.. εγώ γενικά λοχεία πααααρα πολλά δεν είχα , τύπου 2 μέρα περιόδου , καμία διαρροή καμία μέρα …έχω βέβαια ακόμη σε μια νορμαλ ροή. Εγω βγήκα από το μαιευτήριο με το τζιν εγκυμοσύνης κ ένα πουκάμισο από τα κανονικά μου , βέβαια από τότε επειδή έχω πάει 2 βόλτες έχω βάλει ένα κανονικό τζιν μου που ήδη μπαίνω (ήταν λίγο μπαγκι αλλά μου κάνει κανονικά τώρα γιουπιιιιι) Βγειτε με κάτι που θα σας κάνει χαρούμενες , κάτι που θα βγάλετε μια φωτογραφία κάτι , εγώ το ξέχασα έβγαλα μόνο το μωρό κ το μετάνιωσα ..  Εχουμε την πρώτη μας φωτογραφία όταν γέννησα οι 3 μας δεν έχω που βγήκαμε από το μαιευτήριο αλλά δεν πειράζει .. έχω κ κάποιες μοναδικές από την ώρα της γέννας, μόλις μου τον έδωσαν αγκαλιά μου .. δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι ήταν στην κοιλιά μου κ τώρα τον έχω αγκαλίτσα μου …
    • Κορίτσια  πως είστε; Ήταν δύσκολη η μέρα για μένα. Χθες ξύπνησα ξαφνικά με πόνο το βράδυ. Αλλά πολύ πόνο. Φοβήθηκα ότι κάτι έγινε όχι ότι απλά γεννάω. Γενικά κοιμήθηκα χάλια. Είχα πόνο άγχος κλπ. Και το πρωί με έπιασε φαγούρα. Γενικά νιώθω ότι σήμερα ήταν μέρα που ήμουν κουρασμένη και αγχωμένη.   Με άγχωσε και η φαγούρα γτ ξέρω ότι είναι σύμπτωμα που θέλει προσοχή. Αλλά ειπ πριν πάρω τηλέφωνο το νοσοκομείο μέσα στο άγχος να το παρακολουθήσω λιγάκι. Νομίζω ότι όταν ξεχνιέμαι δεν τρώγομαι. Σκέφτομαι μήπως είναι από το άγχος. Θα δώσω μέχρι αύριο και θα δω. Γενικά για μένα όχι καλή μέρα. Αλλά οκ. 
    • Αύριο θα τα στείλω στον γιατρό, γιατί τα έλαβα πολύ αργά τα αποτελέσματα απόψε. Στην πρώτη εγκυμοσύνη όχι δεν είχα τίποτα, έβγαιναν όλες οι μετρήσεις και όλη καμπύλη άψογες! Μια παρηγοριά είχα και γω μόλις έπεφτε για ύπνο η μικρή και πάει 😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...