Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΟΥΡΕΣ ΔΥΣΠΕΨΙΑ Κ ΕΜΕΤΟΙ ΓΙΑΤΙ?


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΟΥΡΕΣ ΞΙΝΙΛΕΣ ΔΥΣΠΕΨΙΑ Κ ΞΕΚΙΝΗΣΑ Κ ΕΜΕΤΟΥΣ.......ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ,ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ....ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ.ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΜΑΛΟΞ ΜΑΣΩΜΕΝΑ ΑΛΛΑ Κ ΑΥΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ Κ ΤΡΟΩ Κ ΕΛΑΦΡΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ......ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελα μου μην ανυσηχεις ειναι απολυτως φυσιολογικο αυτο που παθαινεις,και στις τρεις μου εγκυμοσυνες απο τον 4ο μηνα και μετα υπεφερα καουρες στο φουλ,οτι και αν δοκιμαζα τιποτα γαλα μαγνησιας επερνα αλλα δεν μου εκανε και τιποτα,να μην τρως πολλα τυροπιτοειδη,ψωμια,σαλτσες,τσιγαριστα και γενικα βαρια φαγητα,οταν κοιμασαι να βαζεις ενα ακομα μαξιλαρι για να ειναι ψηλα το στομαχι σου,οπλισου με υπομονη δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα μονο οταν γεννησεις θα φυγουν ολες οι ενοχλησεις,θυμαμαι μεσα στον υπνο μου σηκωνομουν συνεχεια για να ρευτω(σορρυ κιολας),οτι αλλο θες να ρωτησεις ειμαι εδω!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσι μου σου ευχομαι καλη υπομονη....τα περασα κ ξερω...ειναι πολυ ζορικη κατασταση...κανε αυτα που σου ειπε κ η παραπανω κοπελα...μπορει να μην εξαφανιζονται αλλα βοηθουν αρκετα.

εμενα αυτο που μου εσβηνε κ ακομα το κανει την καουρα ειναι το κρυο γαλα κ το γιαουρτι.δοκιμασε το οταν σε πιανει...καλη συνεχεια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΟΥΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΠΕΨΙΑ!!ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΠΙΝΑ ΚΟΝΤΥΑ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ!!ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝ ΠΟΣΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΑΛΟΞ ΗΠΙΑ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΤΣΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ!! :lol::lol::lol: ΥΟΜΟΝΗ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου κι εγω ετσι ακριβως ημουν κι αφου δοκιμασα σχεδον τα παντα το μονο που με βοηθουσε ηταν το κρυο γαλα και το γιαουρτι οπως γραφει και η σισι πραπανω!ακομα και τωρα να φανταστεις οταν εχω καουρα πινω γαλα κι αμεσως μου φευγει!δεν εχεις να χασεις τιποτα να δοκιμασεις!!υπομονη και μολις γεννησεις ολα θα εξαφανιστουν!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παγωμένο γαλατάκι, γιαουρτάκι, φρουτάκια κρύα-κρύα & παγωτάκι!!!!!!!!!!!!

Ιδανικές λύσεις για όλα αυτά.......

Επίσης να μην τρως βαριά.... ούτε πολύ αργά το βράδυ......

Όλα τους πάντως είναι πολύ καλή ένδειξη πως μεγαλώνει το νινί σου!!!!!!!!!!

Υπομονή!!!!!!!!!!!!! Θα περάσει!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μυριάκι μου υπομονή κουκλίτσα μου......όπως σου είπαν και τα κορίτσια δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, από καούρες δεν είχα καθόλου σε καμία εγκυμοσύνη αλλά αυτό που σου είπε και το Κατερινάκι για το μαξιλάρι θα σε βοηθήσει με το στομάχι λίγο....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Κ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΙΡΟΠΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΚΑΡΒΙΣΚΟΝ Κ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΧΥΜΟΥΣ ΟΣΠΡΙΑ Κ ΒΑΡΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΟΜΕΝΑ....ΒΡΑΔΥ ΤΡΟΩ ΠΑΝΤΑ ΕΛΑΦΡΙΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Κ ΠΑΛΙ!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...