Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κουκλίτσες!!! Τι έγινε όλες παραλία πήγατε? Να βάλω απουσίες :o:shock::o Ααααχ καλά κάνετε κοριτσάκια μου σημασία έχει να περνάμε καλά εμείς και τα νινάκια μας!!! Κάντε καμία βουτίτσα και για μένα που αν κι είμαι σε νησί από την κούραση και το τρέξιμο δε μένει χρόνος αυτές τις μέρες.... :cry:

Δημοσίευση

Αθανασία, σε φάγανε οι μοναξιές ε;

Εμείς είχαμε πάει πριν για σουβλάκια. Λίγο έφαγα και έσκασα! Πήραμε κι ένα μπολάκι ταχίνι, ο άντρας μου δεν το τρώει, και το έφαγα σχεδόν όλο μόνη μου!

Στο μαγαζί που πήγαμε είναι ένας σερβιτόρος που όποτε τον έβλεπα, μου φαινόταν κάπως περίεργος. Ήταν κάτι απροσδιόριστο, απλά μου φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί του. Τελικά, σε κάποια φάση το Γενάρη πήγαμε εκεί οικογενειακώς, γονείς, θείοι, ξαδέλφια, κ.λπ. Έρχεται ο σερβιτόρος να πάρει παραγγελία και λέει η νονά μου "ο σερβιτόρος είναι η μάνα της τάδε". Τελικά είναι γυναίκα!!!!!!!!! Εν τω μεταξύ, ούτε το σώμα, ούτε το πρόσωπο, ούτε το στήσιμο του σώματος, ούτε τα χέρια, τίποτα δεν προδίδουν ότι είναι γυναίκα! Μετά από λίγο, ξαναέρχεται και μας λέει "Ξέρετε, εδώ με γνωρίζουν ως τάδε" και λέει την αρσενική εκδοχή του ονόματός της!

Ο άντρας μου δεν ήταν εκείνη τη μέρα, και όταν πήγαμε εκεί μαζί και του το είπα, δεν το πίστευε...

Τέλος πάντων, άσχετο, απλά είπα να το μοιραστώ μαζί σας!

Δημοσίευση

Αθανασία μου μόνη σε αφήσαμε σήμερα.......

Άννα Μαρία ωραίο αυτό με τον/την σερβιτόρο!!!!!!!!!!! Τελικά δεν κατάλαβα είναι γυναίκα ή έχει κάνει "εγχείρηση"?????? Γιατί κυκλοφορεί με αντρικό όνομα????

Δημοσίευση

Νάσια, δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς έγινε, πάντως από παλιά που την ήξερε η νονά μου, ήταν έτσι ακριβώς, και τη φώναζαν με γυναικείο όνομα. Δε νομίζω να έκανε εγχείρηση, και φαντάζομαι ότι, επειδή μοιάζει τόσο πολύ με άντρα, δε θα άντεχε να την κοιτάνε όλοι περίεργα όταν άκουγαν το γυναικείο όνομα, γι' αυτό το γύρισε σε αντρικό να ησυχάσει!

Δημοσίευση

Ε μααααααα......γυρεύοντας το πάει!!!!!!!!! Έχουμε κι εμείς μια τέτοια που εξωτερικά μοιάζει με άντρα αλλά δεν το έχει γυρίσει το φύλο....κανονικά γυναίκα είναι απλά ντύνεται σαν άντρας, κόβει αγορίστικο το μαλλί, κάνει παρέα με αγόρια αλλά κατά τα άλλα και γκόμενο έχει....

Δημοσίευση

Καλημέρα Νάσια μου!!! Τι κάνεις? Καλά κάνεις και ανοίγεις το καφενεδάκι μας, γιατί εγώ ακόμη δεν έχω πιει καφεδάκι!!!! Εσύ δε θα πάς παραλία για μπανάκι την κουκλίτσα σου? Το μπεμπάκι σου κλωτσάει φαντάζομαι έ...

Άννα Μαρία μου φοβερός-ή ο/η σερβιτόρος-α κι εγώ συμφωνώ, τα θέλει λιγάκι ο αποτέτοιος της :lol::lol: Μου έχει τύχει όμως και μένα να δώ τέτοια άτομα και καμιά φορά σκέφτομαι πως δε φταίνε κι αυτοί μωρέ... Σε κάποιες περιπτώσεις λες μπορεί να τα βάλει κανείς με το Θεό :-?

Εγώ χθες κοριτσάκια μου τα κατάφερα και πήγα για μπανάκι, η θαλασσίτσα ήταν τέλεια, ζεστή λες και της είχες βάλει ζεστό νεράκι, πρώτη φορά ήταν έτσι απ' όλο το καλοκαιράκι.... Αφού εγώ που είμαι και κρυουλιάρα και αργώ νε βουτήξω, χθες έπεσα αμέσως :ymapplause::ymapplause::ymapplause: Αυτά τα νεάκια μου, κατά τα άλλα πολύ δουλείτσα και τώρα αρχίζω λιγάκι να αγχώνομαι γιατί το Σάββατο 6/8 γιορτάζει ο αντρούλης μου και μέσα στο χαμό έχω και σπίτι να ετοιμάσω :o:shock: .....

Δημοσίευση

Καλημέρα Αθανασία μου!!!!!!! Φιλιά στην υπέροχη Σαντορίνη!!!!!! Σου έχω πεί ότι την έχω ερωτευτεί την Σαντορίνη ε??????? Νομίζω ότι μαζί με την Σκιάθο είναι τα δύο αγαπημένα μου μέρη σε όοοοοολο τον κόσμο (ε καλά από όσα έχω πάει τελοσπάντων!!!)

Σήμερα λέω να κάνω κολοκυθάκια γεμιστά με αυγολέμονο αλλά έχω μόνο ένα αυγό κι ένα λεμόνι....θα φτάσει λές για το αυγολέμονο????? Ξέχασα να πάρω εχθές και σήμερα Κυριακάτικα που να τρέχω.....

Δημοσίευση

Νάσια μου με ένα αυγό κι ένα λεμόνι βλέπω να αυγοκόβεις ένα κολοκυθάκι :lol::lol::lol: !!! Πλάκα κάνω φυσικά!!! Αλλά μάλλον χρειάζεσαι κανένα αυγουλάκι τουλάχιστον παραπάνω....! Εμάς σήμερα το μενού έχει μοσχαράκι κοκκινιστό με πατατούλες και άσπρες μελιτζάνες, μαγειρεύει η μανούλα μου, εγώ είμαι στη δουλειά .....;)

Καλά εγώ να δεις πόσο κοσμογυρισμένη είμαι, να φανταστείς αφού τα έχω δει όλα στην Ελλάδα που τώρα λέω να αρχίσω με το εξωτερικό =))=))=))=)) ..... Κι αφού αγαπάς τόσο τη Σαντορίνη άντε έλα να σε φιλοξενήσουμε!!!! :D:D:D

Δημοσίευση

Άκυρο το φαγητάκι για σήμερα......κλάψ!!!! Μάλλον θα "καθαρίσει" η μαμά ή η πεθερά (από την ταβέρνα φυσικά).....περισσότερο αγχώνομαι για τον άντρα μου που θα γυρίσει κατά τις 6 από την δουλειά και θα σκυλοπεινάει! Εγώ την βγάζω και με μια σαλατούλα, καλύτερα να μην βάλω και κιλά....μέχρι εδώ είμαι στα + 9!

Πού δουλεύεις Αθανασία μου????? Σε κάποιο ξενοδοχείο να υποθέσω?

Αχ σίγουρα θα ξανάρθουμε Σαντορίνη με τον άντρα μου....το θεωρούμε γούρικο νησί για την σχέση μας γιατί μετά από αυτό το ταξίδι αρχίσαμε να βλέπουμε πιό σοβαρά το κοινό μας μέλλον......μέχρι τότε είμασταν.....

Έχουμε τόσο όμορφα μέρη στην Ελλάδα.......δεν το λιμπίζομαι πολύ το εξωτερικό...προτιμώ να γυρίσω την Ελλαδίτσα πρώτα!

Δημοσίευση

Συμφωνώ μαζί σου Νάσια μου Ελλαδίτσα γλυκιά!!!

Δουλέυω σε ξενοδοχείο των γονιών μου αλλά μη σου περάσει από το μυαλό ότι είναι κάτι εύκολο επειδή δεν είμαι σε ξένη δουλεία.... Αντιθέτως, κάνω τα πάντα εκτός από καθάρισμα δωματίων.... όλες οι ευθύνες ΠΑΝΩ μου, οι πελάτες, οι κρατήσεις, τα τηλέφωνα... αφού να φανταστείς στις 4 που σχολάω κι έρχεται η απογευματινή κοπέλα κάνω εκτροπή το τηλέφωνο του ξενοδοχείου στο κινητό μου, όπως καταλαβαίνεις δεν ηρεμώ ποτέ γιατί δε σταματάει να χτυπάει ποτέ... :shock::twisted: Οι γονείς μου δεν έχουν ιδέα τι γίνεται στο ίδιο τους το ξενοδοχείο....

Δημοσίευση

Τέλεια!!!!!!!!! Οπότε ξέρω από τώρα όταν ξανάρθω Σαντορίνη σε πιο ξενοδοχείο θα μείνω!!!!!! Στον Πύργο είναι το ξενοδοχείο?

Έχω σπουδάσει Διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων στα ΤΕΙ αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τα ξενοδοχεία.....ήμουν πιο πολύ του τουριστικού γραφείου αλλά τώρα όλα έτσι κι αλλιώς και λόγω κρίσης έχουν γίνει πλέον οικογενειακές επιχειρήσεις, δεν παίρνουν πολύ προσωπικό......

Δημοσίευση

Εννοείται πως ξέρεις!!! Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Φηροστεφάνι από τη πλευρά της καλντέρας όποτε θέλεις θα χαρώ πολύ να σας φιλοξενήσω!!!!!... Όσον αφορά το προσωπικό έχεις δίκιο, δυστυχώς πλέον δεν τα βγάζεις πέρα αν έχεις πολλούς υπαλλήλους... :roll::roll: Αλλά δε με πειράζει και τόσο, είμαι 28 χρονών κι όσο θυμάμαι τον εαυτό μου τα καλοκαίρια πάντα ήμουν μέσα σε ένα ξενοδοχείο, έτσι μεγάλωσα.... Εσύ δουλεύεις?

Δημοσίευση

Όχι καλό μου δυστυχώς τώρα δεν δουλεύω πουθενά.......σνιφ!!!!! Παλαιότερα δούλευα στην Νομαρχία Χαλκιδικής και μετά σε τράπεζα με πρόγραμμα (στην Θεσ/νίκη) αλλά όταν αρραβωνιάστηκα ήρθα ξανά Χαλκιδική και δεν ξαναέκανα αίτηση για να συνεχίσω το πρόγραμμα! Εδώ που μένω είναι πολύ μικρή κοινωνία και αν δεν έχεις δική σου δουλειά δεν κάνεις τίποτα...δεν οδηγώ κιόλας, να πείς θα πήγαινα κάπου μακρύτερα να βρω δουλειά......προς το παρόν θα ασχολούμαι με τα παιδάκια μου κι αργότερα έχουμε σκοπό να ανοίξουμε δικό μας μαγαζί με τον άντρα μου, ακόμα δεν έχουμε κατασταλάξει τί μαγαζί! Θέλουμε να πάρουμε δάνειο αλλά με τα χάλια της Ελλαδίτσας τώρα είναι λίγο δύσκολο!

Δημοσίευση

Νάσια μου τι θα πει ''δυστυχώς'', δεν υπάρχει ωραιότερη ασχολία από τα παιδάκια μας, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και να αισθάνεσαι τυχερή!!! ;) Κι εμένα ο χειμώνας είναι το καλύτερο μου που μένω σπίτι με το γιόκα μου!!! Αχ άντε να μου στείλει και μένα ο Θεόύλης ένα δεύτερο σύντομα..... :ympray:

Όσο για το μαγαζάκι που λέτε να ανοίξετε με τον αντρούλη σου σιγά σιγά όλα θα γίνουν, άμα υπάρχει υγεία, αγάπη και ομόνοια όλα έρχονται από μόνα τους!!!

Δημοσίευση

Λέω δυστυχώς γιατί θα ήθελα να δούλευα κάπου να ξέσκαγα και λίγο....το λατρεύω το κοριτσάκι μου και μου λείπει απίστευτα όταν δεν είναι εδώ.....τώρα με την εγκυμοσύνη όσο περισσότερο βαραίνω την κρατάνε και οι δικοί μου κάποιες μέρες για να ξεκουράζομαι.....αλλά μου λείπει τόσο πολύ που είμαι όλη μέρα στα τηλέφωνα να ρωτάω τί κάνει, αν έφαγε, αν έκανε κακά, αν έπαιξε, αν έκανε μπάνιο...καταλαβαίνεις!!!!!! Άργησα να παντρευτώ (ήμουν αρραβωνιασμένη μ'έναν βλάκα που με είχε κυρία Κοκοβίκου για 9 χρόνια) και είχα συνηθίσει σε άλλη ζωή......τώρα στα 36 μου ξαφνικά κλείστηκα σε ένα χωριό (ζούσα στην Θεσ/νίκη τα τελευταία 14 χρόνια...πήγα για σπουδές και κόλλησα...) ούτε το ΚΤΕΛ δεν περνάει από δώ, αν δεν οδηγείς είναι πίκρα!!!!!

Μικρούλα είσαι ακόμα κουκλίτσα μου....θα έρθει και το δεύτερο παιδάκι να είσαι σίγουρη!!!!!!! Εγώ την κόρη μου την έκανα στα 34 και τώρα περιμένω και την δεύτερη!!!!

Δημοσίευση
Ααααα μη ξεχάσω εύχομαι το τρίτο να είναι γιός!!!!!!!

:lol::lol::lol: α μπααααα δεν προλαβαίνω να κάνω τρίτο!!!!!!!! Άσε που άμα κρίνω από την κόρη μου δεν μου χρειάζεται γιος!!!!!!! Αυτή κάνει για δέκα αγόρια τόσο ζιζανιοκτόνο που είναι!!!!!!!!! Τώρα είναι η σειρά σου......περιμένω σε λίγο καιρό να ακούσω τα δικά σου ευχάριστα!!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπεριζω τις ομορφες παρουσιες..

βρε για δουλειες και ταξιδια και μωρα λετε? :lol:

αθανασακιι μου και εγω στο ευχομαι το συντομοτερο με ενα ακομη μωρακι.. καλα κουκλος ο γιος σου στην φωτογραφιααααα.. εχω παθει πλακααα :D

νασιαααα μου, πως εισαιιι? κλωτσαειι το τρελοκοριτσεεε? εχεις φουσκωσειι πολυ? εγω μπαλονακι σωστο εχω γινειι!

[smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion1.gif] ΜΑΡΑΚΙΙ χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις, να εχεις οοοο,τι επιθυμεις κουκλα μου και να χαιρεσαι τον γιοκα σου :D

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες!!!

Πως τα περάσατε το σαββατοκύριακο? Εμείς είχαμε πάει στο Λουτράκι που έχει σπίτι η γιαγια του νονού μας ( ο νονός μας είναι πιτσιρίκι 16 χρονών). Τι κόσμο που είχε και τι αυτοκίνητο χειρότερα και απο την Αθήνα. Τι να το κάνεις που είναι κοντά ....

Τέλοσπάντων καλά ήταν το Σάββατο είχε αέρα και κύμα και δεν ευχαριστηθήκαμε το μπανιο αλλά η μικρή μια χαρά έπαιζε με τα βοτσαλάκια και χθες εγώ αδιαθέτησα :evil: δεν το περίμενα τόσο νωρίς 30 μέρες μετά την απόξεση και μόλις δύο βδομάδες απο τότε που σταμάτησε το αίμα.

Αθανασία τι όμορφο που είναι το αντράκι σου στη φωτογραφία.

Μαράκι πολύχρονη και να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου.

Κορίτσια για τη δουλειά που λέγατε όντως είστε τυχερές που μπορείτε και είστε με τα παιδάκια σας στο σπίτι. Αυτά τα πρώτα χρόνια νομίζω μας χρειάζονται τα μικρούλια μας περισσότερο απο κάθε άλλον. Εγώ το είδα αυτό όταν στην προηγούμενη δουλεια μου για ένα τετράμηνο δούλευα αντί για πέντε τρεις μέρες. Τότε είχα περισσότερο χρόνο για να κάνουμε διαφορα πράγματα πιο χαλαρά με την Αγγελική νομίζω είδα διαφορές και σε κείνη και σε μένα ήταν πιο ήρεμη αφού είχε τη μαμά της περισσότερο. Θα μου πειτε γιατι άλλαξα δουλεια.... :roll::roll: και πολλές φορές αναρωτιέμαι αν κάνω το σωστό αλλά θα συμφωνήσω με τη Νάσια θές να ξεφεύγεις και λίγο και όταν έχεις κάνει και τόσες σπουδές δύσκολο να κλειστείς στο σπίτι...

αχ δύσκολο θέμα πιάσαμε

Σας φιλώ

Δημοσίευση

Γειά σας κοριτσάκια! Τι κάνετε; Καλό μήνα να έχουμε!

Καγκουράκι, κι εμένα έτσι μου είχε έρθει η περίοδος, ένα μήνα μετά την απόξεση. Καλύτερα, επανέρχεσαι αμέσως στον κύκλο σου και δεν ταλαιπωρείσαι καθόλου. Απλά η πρώτη περίοδος είναι λίγο πιο βαριά απ' ό,τι συνήθως.

Νάσια, γιατί να μην κάνεις τρίτο βρε; Μια φίλη μου παντρεύτηκε 36 χρονών, είχε ενδομητρίωση, έκανε θεραπεία, κάνει μία εξωσωματική, πετυχαίνει αλλά το χάνει, και τελικά έκανε το πρώτο της παιδί στα 38 και το δεύτερο στα 40! Άρα έχεις καιρό! :P

Όσο για τη δουλειά, δεν ξέρω αν θα άντεχα όλη μέρα κλεισμένη στο σπίτι με το παιδί. Βέβαια, δεν ξέρω ακόμα πώς είναι, αλλά νομίζω δε θα μπορούσα. Όχι ότι τρελαίνομαι για τη δουλειά μου, αλλά απ' το να μένω κλεισμένη σπίτι και να παίζω με το παιδί... Νομίζω ότι θα κουρκουτιάνει το μυαλό μου!

Τι μαγειρεύετε σήμερα κοριτσάκια;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...