Μετάβαση σε περιεχόμενο

καφενε "ομορφη μερα"

Recommended Posts

Κατερίνα, στη δεκαετία του '80 τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Το ξύλο είχε απαγορευτεί, αλλά υπήρχαν δάσκαλοι που έδερναν, ακόμα και νεαροί. Και δασκάλες δέρνανε. Μια φορά είχαμε μια δασκάλα που μας έκανε κάποια μαθήματα, όχι όλα, και κάτι έγινε στην τάξη, δε θυμάμαι, κι αυτή μας έβαλε ν' ανοίξουμε όλοι τα χέρια μας, πέρασε από όλα τα θρανία και μας χτύπησε με μια βέργα. Μη φανταστείς ότι μας έσπασε το χέρι, μόλις που μας ακούμπησε, αλλά η μάνα μου θυμάμαι άφριζε. Η ίδια, δύο χρόνια μετά έκανε μάθημα στον αδελφό μου, ο οποίος σε κάποια φάση γύρισε στο πίσω θρανίο επειδή τον είχαν ρωτήσει την ώρα, αυτή έπαθε αμόκ, πήγε και τράβηξε απότομα το θρανίο, τον άρπαξε και τον έριξε κάτω, και τον έσυρε μέχρι το γραφείο του διευθυντή που ήταν δίπλα. Εννοείται ότι πήγε η μάνα μου κι έκανε τρομερή φασαρία, κι αυτή άρχισε τα κλασικά, "σας παρακαλώ, μη χάσω τη δουλειά μου".

Δυστυχώς τέτοιοι δάσκαλοι υπάρχουν ακόμα...

Μπορώ να καταλάβω πόσο δύσκολο είναι να χάσεις την ψυχραιμία σου όταν έχεις είκοσι παιδιά πάνω απ' το κεφάλι σου όλη μέρα, Κι εγώ πολλές φορές θέλω να γρονθοκοπήσω κάποιο μαθητή μου, αλλά όποιος δεν μπορεί να διαχειριστεί το θυμό του, ας διαλέξει άλλο επάγγελμα.

Αν ο δάσκαλος του γιού σου είναι καλός και προσεγγίζει σωστά τα παιδιά, δε θα δυσκολευτούν να τον αγαπήσουν. Εμάς εδώ υπάρχει σε ένα από τα καλύτερα νηπιαγωγεία άντρας νηπιαγωγός (σχεδόν ανύπαρκτο είδος) και μάλιστα τώρα τελευταία έγινε και παπάς και συνεχίζει να δουλεύει στο νηπιαγωγείο!!! Τα παιδάκια δεν τα ξένισε καθόλου το ράσο και τα γένια, και περνάνε μια χαρά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κουκλιτσες...Αχ κοριτσια πηραμε ξυλα γιατι αν ξεκινησουν οι βροχες και βρεχονται μετα δεν καινε καλα ..Οσο γιατις σταχτες τις αναλαμβανει ο αντρας μου...

Καλη τελειες οι τουρτες ..Μπραβο σου Να σου ζησει η κουκλιτσα σου..

Εμεις σημερα πηγαμε για καφε με τις μαμαδες απο το συγκροτημα και τα παιδακια τους..Ευτυχως ειναι στην ηλικια του Νικολακη και παιζουν ...

Αννα Μαρια τι δασκαλος ηταν αυτος ..Πωπω ..Εγω θυμαμαι στην τεταρτη ειχα δασκαλο ..Εναν αναισθητο ....

Κανγκουρακι να ζησετε με τον αντρουλι σου ...Ναστε παντα ευτυχισμενοι με τη μικρη σας...

Μαρακι κουκλακι το μωρουλινι σου να το χαιρεσαι...

Φιλια σε ολες καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αααααααα, δε σας είπα για το διευθυντή του σχολείου που μας έκανε ελληνικά στη ΣΤ' δημοτικού. Σκάλιζε τη μύτη του μες στην τάξη, ίου, και τα έλεγε όλα λάθος, π.χ. μας είχε πει ότι το Μουσείο του Λονδίνου ονομάζεται Λούβρο!!!!!

Αννα Μαρια ειχα και εγω εναν δασκαλο στην πεμπτη δημοτικου οπου οποιος δεν ηξερε την προπαιδεια περνουσε με μια βεργα και μας χτυπουσε στο χερι,ετσι αναγκαστηκαμε και την μαθαμε νερακι :lol::lol: ηταν καλος ομως ασχετα μαυτο και τον εχω συναντησει και τωρα αλλα μου ειχε μεινει αξεχαστος δεν θυμαμαι καθολου ποιους αλλους ειχα στο δημοτικο μονο αυτον θυμαμαι,καλα ο διευθυντης ειναι απαιχτος :lol::lol:

Κατερινακι μου ξεχασα να ευχηθω κι εγω να ειστε ευτυχισμενοι και αγαπημενοι για παντα κοπελα μου!!!!

Καλά Κάλι έχω μείνει με τις τούρτες και τις έφτιαχνες και πρώτη φορά. Τέλειες μπραβο και πάλι μπράβο!!!!

Να σου παραγγείλω μια για τα γενέθλια της δικιας μου τον Δεκέμβριο. Δεν λέω στην Κατερίνα γιατι ξέρω οτι θα φτιάχνει του Δημητράκη τότε. :lol::lol::lol:

Να χαίρεσαι και το κοριτσάκι σου και τον αδερφούλη σου δεν θυμάμαι αν σου είχα ευχηθεί :):)

Γεια σας κορίτσια :D !

Σήμερα όπως σας είπα δε δούλευα αλλά δυστυχώς δεν το χάρηκα γιατί ο Πανούλης αρρώστησε :(:(:( .Έχει φοβερό μπούκωμα, λίγο βήχα και έκανε και πυρετό 38.2 :(:(:( Την τύχη μου μέσα :evil::evil: .Δεν μπορεί να ανασάνει και ξυπνάει κάθε τρεις και λίγο. Τώρα τον έχουμε στο κρεβάτι μας και τον παρηγορούμε όποτε ξυπνάει..Του έβαλα οτριβίν πριν κοιμηθεί αλλά και αυτό δεν κάνει δουλειά.Ούτε μισή ώρα δεν κράτησε..Ας του περάσει γρήγορα γιατί δεν αντέχω να τον βλέπω να παιδεύεται :(:(:(

Μαράκι πώς να μην έχεις πάθει έρωτα με τέτοιο ζουμπουρλούδικο και λαχταριστό μωράκι που έχεις;;Είναι ήσυχος;; Τα βράδια κοιμάται καλά;

Αθανασία μου ταιράζουμε με το θέμα του τζακιού.Κι εμείς στο σαλόνι το έχουμε και δεν την αντέχω τη βρώμα που βγάζει...Κάνε υπομονή με τα μαστόρια. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα υπέροχο ;) !

Άννα Μαρία έμεινα με το δάσκαλο που είχες. Ψυχάκιας. Και μόνο που τα διάβασα σκιάχτηκα :?:?:? ..Θα τον έχουν κλείσει μέσα δε μπορεί...

Κατερίνα να τα χιλιάσετε με τον αντρούλη σου!!!!!!!!!!Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι! Κι εγώ με τον δικό μου 15 χρόνια κλείσαμε τον Αύγουστο. Τη μισή μου ζωή δηλαδή την έχω περάσει κοντά του!

Αλήθεια, στο ενεργειακό τζάκι πού πάνε οι στάχτες;;;;; Γιατί δεν έχεις να μαζεύεις;; Δουλεύω κάθε απόγευμα.Άλλες μέρες έχω πολλές ώρες και άλλες λιγότερες αλλά κάθε μέρα.

Κάλλη είσαι γεννημένη ζαχαροπλάστισσα! Έχω ενθουσιαστεί!!!!Είναι φανταστικές και οι δύο τούρτες και ειδικά της Κωνσταντίνας σου! Μπράβο! Μακάρι να είχα και 2 κομματάκια (ένα από την κάθε μία)....

Τι κάνεις Κατερίνα μου;; Τον συμπάθησε τελικά ο γιος σου το δάσκαλο ε;; Καλό αυτό. Έχει μεγάλη σημασία η σχέση δασκάλου και μαθητή.Πάντως κι εγώ, αν άπλωνε χέρι κάποιος πάνω στο παιδί μου θα τον έλιωνα.Θα έφτυνε αίμα.Ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ...

Γεια σου Όλια! Ωραία περάσατε στο καφεδάκι;;

Αυτά και για σήμερα.Αύριο ελπίζω τα νέα μου να είναι καλύτερα!

Φιλάκια πολλά!

καλησπερα ομορφες!!!!!!!ευχαριστω πολλυ για τις ευχες αλλα και για τα συγχαρητηρια!!!!!!!μισα μπραβο ομως πρεπει να δωθουν στο κατερινακι,γιατι αυτη μου ειπε ολα τα σχετικα και στην ουσια μ'επεισε να την κανω εγω!!!!!

να ευχηθω κι εγω στο αλλο κατερινακι ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!!!!!!!!!παντα να εισαστε ευτυχισμενοι και να χαιρεστε την αγγελικουλα σας!!!!!!αντε με το καλο να της χαρισετε κι ενα γερο αδερφακι!!!!!!

ανθη μου να ζησετε κι εσεις κοριτσακι μου!κι εμεις τον αυγουστο κλεισαμε 14 χρονια!!!!!!πω πω!μεγαλωσα τελικα!!!!!!!!!!

κατερινακι τα νουμερα και τα γραμματα στην τουρτα τα εκοψα μονη μου γιατι δεν βρηκα κουπατ!απλα ανοιξα φυλλο και τα εκοψα με τη μυτη ενος μαχαιριου!!!!!οσο για τα μολυβακια,σβηστρες,ξυστρες και μπλοκακια τα εκανα σαν να εφτιαχνα σχεδιακια με την πλαστελινη της κορης μου!!!τα χρωματα τα πηρα τελικα απο το καρφουρ!υγρα!δεν διεθετα 3 και 4 ευρω για καθε χρωμα παστα που βρηκα!!!!!αλλα δεν μου εβγαιναν πολυ εντονα τα χρωματα!!!δεν ξερω αν εφταιγαν τα χρωματα αλλα και το κοκκινο που το ειχα σε παστα απο περυσι δεν βγηκε εντονο!!!!!!επισης την τουρτα του αδερφου μου ηθελα να την κανω ολη σαν μια μπαλα του μπασκετ αλλα μαλλον επειδη εβαλα αρκετο χρωμα για να πετυχω το πορτοκαλι τελικα χαλασε τελειως η υφη της ζαχαροπαστας και δεν ανοιγε με τιποτα!ετσι το πεταξα κι εκανα αυτο το σχεδιο!!!!!!επισης επειδη δεν προλαβαινε να ερθει η γλυκερινη απο το ιντερνετ που τη βρηκα αντι γι αυτη εβαλα μια κουταλια ηλιελαιο κι εγινε σουπερ!!!!!

αυτααααααααα!!!!!!!!!!σας επριξα παλι!!!!!!!!

γεια σας κοριτσια

ειμαι πολυ στεναχωρημενη και σοκαρισμενη,το απογευμα στις 5 παρα,ειχαμε ξαπλωσει το μεσημερι με τον αντρα μου και ξαφνικα ακουμε εναν δυνατο θορυβο απο εξω,ο αντρας μου πεταχτηκε σαν ελατηριο και λεει εγινε τρακαρισμα εξω,ζω σε χωριο αλλα το σπιτι μας ειναι πανω σε κεντρικο δρομο,ειναι 50 μετρα απο το δρομο και εχω την αυλη μπροστα που μας καλυπτει,βγαινω στο μπαλκονι και ακουω φωνες,τρομαξα, ο αντρας μου ειχε ηδη φτασει στο δρομο οπου και ειχαν τρακαρει δυο αυτοκινητα,ο οδηγος απο το ενα ηταν ηδη νεκρος και ο αλλος τραυματιας,σοκαριστηκα ..................καλεσαμε ασθενοφορο,ο αντρας μου πηγε να προφερει πρωτες βοηθειες στον τραυματια μιας και ειναι του επαγγελματος,ειναι οδηγος ασθενοφορου αυτος που σκωτοθηκε επαθε λαστιχο σε ενα συγκεκριμενο σημειο πιο κατω οπου και εχει ξανασυμβει σε αλλους οδηγους απειρες φορες τελοσπαντων,και εκτροχιαστηκε μαλλος πρεπει να ετρεχε λιγο και επεσε πανω στον αλλο στο αλλο ρευμα και γυρισε το αυτοκινητο αναποδα και ενω φορουσε ζωνη πεταχτηκε πισω και βγηκε απο την πισω πορτα απο την πλευρα του συνοδηγου,τελοσπαντων να μην σας κουραζω παει χαμενος ο ανθρωπος 48 χρ κριμα,η κακια στιγμη.................

τα παιδια μου σοκαριστηκαν κι αυτα τους φανηκε περιεργο ολο αυτο το συμβαν αν και δεν τους αφησα να δουν πολλα πραγματα ο δευτερος γιος μου περιμενε να δει τον Θεουλη να παρει το ανθρωπο που πεθανε,και φυσικα με τρελανανε στις ερωτησεις και εγω τους εξηγουσα.....................

αυτα τα δυσαρεστα κοριτσια ,συγνωμη αν σας μαυριζω την ψυχη

Πω πω ρε Κατερίνα, όντως μας μαύρισες την ψυχή... Έξω απ' το σπίτι σας κιόλας... Καλά, πώς γίνεται να φορούσε ζώνη και να άνοιξε η ζώνη; Πολύ περίεργο...

Κρίμα... :(

Κι εμείς σήμερα όπως πηγαίναμε στο σχολείο, μου λέει ο συνάδελφος που με πήγαινε ότι σ' ένα σημείο είχε γίνει χτες ατύχημα και σκοτώθηκε ένας παππούς 85 χρονών. Όταν περνούσε ο συνάδελφος είχε έρθει το ασθενοφόρο και μάζευε τον παππού.

Φαντάζομαι θα πάθατε τρομερό σοκ, πιο πολύ εσείς και λιγότερο τα παιδιά.

δεν ανοιξε η ζωνη εμεινε κουμπωμενη,εσπασε το καθισμα και πεταχτηκε πισω προς την πλευρα του συνοδηγου ασε....................

Πω πω, πρέπει να ήταν απίστευτα βίαιη η σύγκρουση...

Κι εγώ είχα ατύχημα πριν δύο περίπου χρόνια, έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αλλά ευτυχώς δεν έχασα την ψυχραιμία μου, ούτε υπήρχε άλλο αμάξι εκείνη την ώρα στον αυτοκινητόδρομο. Το αμάξι διαλύθηκε, κι ευτυχώς εγώ δεν έπαθα τίποτα απολύτως!

Είναι να μη σου τύχει...

Γεια σας κορίτσια.

Πολύ δυσάρεστα τα νέα που διάβασα σήμερα :(:(:(:(:( Κρίμα..Κρίμα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα..Είχα στο μυαλό μου να σας πω αρκετά αλλά κόλλησα τώρα..

Ο Πανούλης σήμερα ήταν πολύ καλύτερα αλλά την άρπαξα εγώ. Έχω πονόλαιμο και λογικά αύριο θα είμαι χειρότερα. Από διάθεση δεν τα πάω και πολύ καλά. Έχω συνέχεια πονοκέφαλο και μια αδικαιολόγητη μελαγχολία :(:(:( Τέλος πάντων..

Ας αναπαύσει ο Θεός τον άνθρωπο που έφυγε τόσο άδικα...

Τα φιλιά μου σε όλες!

Καλημέρα κορίτσια, πωπω τι άσχημα νέα είναι αυτά.... Κρίμα για τον άνθρωπο... Τι να πω λυπήθηκα πάρα πολύ, έχουμε περάσει κι εμείς πρόσφατα ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν στην οικογένεια μου με τον αρραβωνιαστικό της αδερφής μου που ήταν μόλις 22 χρονών και δε φαντάζεστε πόσο δύσκολο είναι.... Δε θα πω τίποτα άλλο παρά μόνο ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του και κουράγιο σ' αυτούς που άφησε πίσω του.... :(

Καλημέρα κορίτσια!

Το πήρα απόφαση: από Δευτέρα άδεια.

Χτες κουράστηκα φοβερά στο σχολείο. Έτρεχα συνέχεια, και με έβαλαν να πάω και στα τρία τμήματα που διδάσκω + να διορθώσω γραπτά + να κάνω προφορικές εξετάσεις σε τέσσερα άτομα ενώ υπήρχαν άλλοι πέντε φιλόλογοι στο σχολείο. Ειδικά το ένα από τα τμήματα ήταν αφόρητο, πάρα πολύ προβληματικό, και νευρίασα, φώναξα, συγχύστηκα από την πρώτη μέρα. Είναι και οι ορμόνες που δε με αφήνουν να σηκώνω πολλά-πολλά, είναι και η πείρα από πέρσι που είχα ένα παρόμοιο τμήμα και τους πήρα χαλαρά στην αρχή και μετά ξέφυγαν τελείως (δηλαδή όλοι είχαν τεράστιο πρόβλημα μαζί τους, όχι μόνο εγώ). Αλλά πάλι, στην κατάστασή μου, δεν είμαι σε φάση να φωνάζω και να συγχύζομαι με το κάθε προβληματικό αλητάκι που έρχεται στο σχολείο για να σπάσει πλάκα.

Εκνευρίστηκα και με τους συναδέλφους, που όταν έπρεπε να κάνουμε προφορική εξέταση κάνανε το κορόιδο οι περισσότεροι και συμπεριφέρονταν λες και οι ίδιοι δεν είχαν καμία σχέση με το θέμα, και με το διευθυντή που με ρώτησε πώς πήγε η πρώτη μέρα, του λέω ότι κουράστηκα τρομερά, και μου λέει "φαίνεσαι κουρασμένη, αλλά τι να κάνουμε;". Εμ, έλα μου ντε; Τι να κάνουμε;

Θα πάω σήμερα που έχω μόνο μία ώρα, και όχι με τους προβληματικούς, έχουμε και συνεδρίαση για τα αποτελέσματα των εξετάσεων και από Δευτέρα σπίτι μου.

Άννα Μαρία μου καλά θα κάνεις, δεν είναι για να σπάνε τα νεύρα σου με τους αναίσθητους... :twisted:

Κατερινάκι ξέχασα να γράψω να στα εκατοστήσει ο Γιωργάκης σου!!!! Να είναι πάντα γερός και δυνατός!!!! :)

Κορίτσια μου συγνώμη αλλά δε θυμάμαι τι γράψατε οι υπόλοιπες σας στέλνω όμως πολλά φιλιά σε όλες!!! :-*:-*:-*:-*

Τι κάνετε κοριτσια?? Εμενα λειπει ο καλος μου και ηρθα με τον μικρό στους γονεις μου μεχρι την Κυριακή...Ο Στεφανάκος μου ηταν πολυ ησυχος σήμερα...ολο χαμόγελα μας κάνει και "αγκου" και έχουμε ξετρελλαθεί όλοι μαζί του!!

Κάλλι μου καλή σχολική χρονιά στη μικρή σου!! Τέλειες οι τούρτες σου...οντως κριμα που είμαστε μακρυα γιατι ο γιος μου θα είχε χρυσοχέρα πεθερά!!! :lol::lol::lol:

Ανθή μου ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τον μικρό μου...Κοιμάται γυρω στις 10 το βραδυ και ξυπνάει γύρω στις 5-5:30 το πρωι...καλά είναι δεν έχω παράπονο!!

Περαστικά και σε σένα και στον Πανούλη σου...

ΚΑτερίνα μου φανταζομαι τι σοκ θα πέρασες με το ατυχημα...κρίμα ο άνθρωπος...

Αννα Μαρια μην το σκέφτεσαι...να πάρεις άδεια! Αφου οι άλλοι δεν σε σεβονται, να σε βοηθήσουν λίγο να παρεις αδεια να ηρεμησεις κιολας!

Κανγκουράκι να ζησετε!! Παντα ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι να είσαστε!!

Ολια μου ευχαριστω!!

Αφήστε κορίτσια, κάθε μέρα και πιο συγχυσμένη επιστρέφω απ' το σχολείο. Σήμερα δε με σύγχυσαν οι μαθητές, αλλά οι καθηγητές.

Κάναμε συνεδρίαση για τα αποτελέσματα των ανεξετάσεων. Είχαν μείνει εφτά άτομα. Μόνο ο ένας περνούσε βάσει βαθμολογίας και ακόμα ένας άξιζε να βοηθηθεί. Όλοι οι άλλοι έρχονταν και έδιναν λευκή κόλλα, στο προφορικό δεν έλεγαν τίποτα και τους πέρασαν όλους εκτός από έναν! Βάζανε ο μαθηματικός και ο οικονομολόγος ψεύτικους βαθμούς, π.χ. το 3 το έκαναν 10 και επηρέασαν τις αποφάσεις. Ένας μαθητής είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αναλφάβητος, όταν λέω εντελώς, είναι ανίκανος να γράψει μια απλή πρόταση και ο ίδιος πιστεύει ότι είναι καλύτερο γι' αυτόν να μείνει στην ίδια τάξη, τα είπα αυτά εγώ στη συνεδρίαση και τον πέρασαν γιατί λέει, βελτιώθηκε στη συμπεριφορά του!!! Άρχισαν τα ψευτοπαιδαγωγικά, κάνουν τους μαθητοπατέρες για να φαίνονται καλοί στους μαθητές και στο Υπουργείο.

Τελικά μόνο ένας έμεινε στάσιμος από τους εφτά, γιατί είχε μονάδα σε όλα τα μαθήματα και δεν είχε σωτηρία. Δεν μπορώ αυτή τη ξεφτίλα. Τι νόημα έχουν οι εξετάσεις, τι νόημα έχει το ίδιο το σχολείο, όταν εντελώς αναλφάβητοι μαθητές περνάνε τις τάξεις "γράφοντας" μονάδα στις εξετάσεις.

Τα νεύρα μου πια... Κι αυτό είναι η επίσημη γραμμή του υπουργείου!!!!!!!!

Ούτε αξιοπρέπεια δε μας επιτρέπουν να έχουμε πια...

αννα μαρια μου το μονο που σε σωζει τελικα στην παρουσα φαση ειναι μια αδεια!!!!!!!δεν ειναι δυνατον στην κατασταση σου να συγχιζεσαι ετσι!!!!δωστους εναν κλωτσο και του χρονου παλι!!!!!!!!θα γυρισεις εκει μανουλα πια!!!!!!!!!!απλα σκεψου το νινακι σου και πραξε!!!!!!!πολλα φιλακια στην φουσκωμενη κοιλιτσα!!!!

Του χρόνου; Αχαχαχαχαχα!!!!!! Δυστυχώς στην Κύπρο η άδεια μητρότητας είναι μόνο τέσσερις μήνες. Πράγμα που σημαίνει ότι τέλος Φεβρουαρίου θα είμαι και πάλι εκεί...

Άσε, ρωτούσα σήμερα τη γραμματέα που είναι κι αυτή έγκυος πότε γεννάει και πότε φεύγει. Και μου λέει ότι γεννάει τέλος Οκτώβρη και φεύγει 15 Οκτώβρη!!!!!!!!!!! Της λέω, καλά, θα καθίσεις μέχρι τότε; Και μου λέει, αφού η άδειά μου αρχίζει δύο εβδομάδες πριν την ΠΗΤ. Και η δική μου το ίδιο άρχιζε, αλλά ζήτησα άδεια από την 36η εβδομάδα. Αυτό έλειπε, να δουλεύω μέχρι την 38η!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε οταν λεω του χρονου εννοω το 2012 με το καλο!!!!!!!!εδω στην ελλαδα τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα οποτε θα πρεπει μαλλον να πεις και δοξα το θεο!!!!!!!!η ξεδερφη μου (βρεφονηπιοκομος) απολυθηκε την περασμενη βδομαδα 5 μερες πριν τον γαμο της γιατι της ειπε το αφεντικο της οτι τωρα που θα παντρευτεις θα μεινεις κι εγκυος κι εγω τι θα κανω κτλ κτλ κτλ!!!!!!!!οποτε καταλαβαινεις!!!!!!!!!!

Γεια σας κορίτσια :D !

Είμαι μέσα στη γρίπη, αδιαθέτησα σήμερα, πονούν τα κοκαλάκια μου και η μέση μου και γενικώς είμαι ΕΡΕΙΠΙΟ.Αύριο δουλεύω γιατί έχω έκτακτο και γενικώς τα νεύρα μου είναι σπασμένα :evil::evil::evil: .Ο Πανούλης είναι σχεδόν καλά.Ευτυχώς δεν ταλαιπωρήθηκε πολύ..

Άννα Μαρία θα κάνεις πολύ καλά που θα πάρεις άδεια από Δευτέρα. Δεν είναι να συγχύζεσαι στην κατάστασή σου..Άστους να κουρεύονται τους ηλίθιους..Δυστυχώς κάποιες καταστάσεις δεν αλλάζουν με τίποτα.Αφού λοιπόν το σύστημα είναι τέτοιο δε θα κάτσεις να χαλάσεις τη ζαχαρένια σου. Πάντως κρίμα. Κρίμα για όλα αυτά που συμβαίνουν.Το θέμα της παιδείας είναι πολύ σοβαρό και δυστυχώς κανείς δεν ενδιαφέρεται..

Αθανασία φαντάζομαι πως περάσατε πολύ δύσκολες στιγμές με τον αρραβωνιαστικό της αδερφής σου. Πολύ στεναχωρήθηκα :(:(:(:(:(

Μαράκι μια χαρά κοιμάται ο Στεφανάκος σου. Σχεδόν οχτάωρο από τώρα;; Φοβερός! Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις κοπέλα μου!

Κάλλη απέλυσαν την ξαδέρφη σου επειδή παντρεύτηκε;; Και της είπε και κατάμουτρα το λόγο;; Δεν πάμε καλά..Καθόλου καλά..Έχει γεμίσει ο τόπος γαϊδούρια μου φαίνεται...

Πάω να κοιμηθώ γιατί αύριο στο μάθημα θα λέω αρλούμπες..Είμαι και χάλια...

Πολλά φιλάκια σε όλες σας!

Καλημερα !!!! Ανθη μου περαστικα και καλο κουραγιο σημερα στη δουλεια..

Αννα Μαρια γραψτους ολους και παρε αδεια ...Μην συγχυζεσαι για τους αλλους ..Κατσε στο σπιτι να ηρεμησεις λιγο και να ξεκουραστεις..Και γω στο Νικολακη δουλευα και αγχωνομουν για τη δουλεια με αποτελεσμα μολις σταματησα για την αδεια προ τοκετου να μου σπασουν τα νερα στον ογδοο και εμεινα ενα μηνα στην κλινικη μεχρι να γεννησω ...Ασε που δεν ειχα προλαβει να ετοιμασω και πολλα πραγματα για το μωρο ..Εκανα και καισαρικη αναγκαστικα γιατι μου ειχαν σπασει τα νερα..

Μαρακι μια χαρα ο Στεφανακος ..Κοιμαται τοσες ωρες το βραδυ ? Μπραβο του...

Κατερινακι τι ηταν αυτο το ατυχημα ?Φανταζομαι το σοκ που παθατε..Κριμα στον ανθρωπο .Χωρις λογο εχασε τη ζωη του...

Αθανασια καλη δυναμη με τα γκρεμισματα σημερα..

Καλλη νευριασα μαυτο που ειπες για την ξαδρφη σου..Ειναι δυνατον πεντε μερες πριν το γαμο να την απολυσουν?Κριμα την κοπελα..Τινα πεις .

Εμεις σημερα θα παμε στο χωριο του αντρα μου ..Γιορταζει η πεθερα μου και το ανηψακι του αντραμου και θα παμε το απογευμα ..

Εχθες ξεπατωθηκα παλι στις δουλειες τελειωσα στις 1130 το βραδυ..

Κοριτσια καλο σκ !!!!ΦΙΛΙΑ

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα!!! :)

Λοιπόν χθες βγάλαμε τα κουφώματα, (παράθυρα και πόρτα) και σήμερα από 7 το πρωί γκρέμιζαν. Πήρα τον αντρούλη μου τηλέφωνο και μου είπε ότι μόλις ξεμπέρδεψαν με το γκρέμισμα και τώρα χτίζουν!!!! Όταν γυρίσω σπίτι (αφού ως γνωστόν είμαι στη δουλειά) θα είναι αγνώριστο!!!! :D:D:D Αχ πόσο ανυπομονώ νομίζω ότι σήμερα δεν περνάει με τίποτα η ώρα..... :!!:!!:!!

Εσείς τι κάνετε κοιμάστε ακόμη???????? :twisted:

Καλά Άννα Μαρία μου ο άντρας μου έχει έναν ανηψιό σκέτο στουρνάρι, φέτος έμεινε πάλι στην ίδια τάξη, να σας τον φέρω να τον περάσετε? :lol:=)):))=)) Καλά ντε ένα αστειάκι κάναμε μη θυμώνεις :lol::lol: Ας σοβαρευτούμε τώρα... Στη θέση σου δεν θα περίμενα ούτε δευτερόλεπτο, είναι και τα νεύρα μου πολύ ευαίσθητα, ηρωίδα είσαι φύγε και μη το σκέφτεσαι καθόλου....

Μαράκι καλά να περάσετε στους γονείς σου με το Στεφανάκο, δώσ' του φιλάκια πολλά!!! :P

Κάλη φοβερό το αφεντικό της ξαδέρφης σου, μωρέ σα δε ντρέπονται καλά λέει η φίλη Ανθή τα '' ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ''... :twisted:

Ανθή μου περαστικούλια σου, απορώ πως μπορείς να είσαι ξύπνια έως τέτοια ώρα και το πρωί να πηγαίνεις και για μάθημα :shock::o Εγώ θα κουτουλούσα... ή μάλλον θα τους έβαζα όλο τεστάκια για να μη με ζαλίζουν ;):lol::lol: Όντως περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές, αλλά όπως και να έχει η ζωή πάει μπροστά κι εμείς δε μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από το να την ακολουθούμε... :roll:

Όλια καλά να περάσετε στο χωριό με τον αντρούλη και το ζουζούνι σου!!!

Σας στέλνω πολλά φιλάκια και σας εύχομαι καλό Σ/Κ!!!!! :P

Πω πω, Κάλη, είναι δυνατόν να απολύσουν την κοπέλα επειδή παντρεύεται; Καλά, δεν υπάρχει επιθεώρηση εργασίας, κάπου να αποταθεί; Αλλά τι λέω; Αφού ό,τι δικαίωμα είχαν οι εργαζόμενοι χάθηκε...

Ανθή, δυστυχώς αυτή είναι η γραμμή του υπουργείου: περάστε τους όλους, για να μη φύγουν απ' το σχολείο και γίνουν αλήτες. Το ότι είναι στα σχολεία και είναι αλήτες, και διακινούν ναρκωτικά και κάνουν ένα σωρό, δεν το βλέπουν. Άσε που μας βαφτίζουν ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, λογοθεραπευτές, χωρίς να είμαστε τίποτα απ' όλα αυτά... Περιμένουν ότι εμείς θα λύσουμε τα προβλήματα όλα, χωρίς ειδικούς, χωρίς υποδομή, χωρίς εξτρά ώρες, χωρίς τίποτα...

Καλά, σε βάζουν και δουλεύεις Κυριακή; Και είσαι και χάλια... Άντε να πεις όχι, όμως...

Όλια, με τρόμαξες!!!! Καλά, απ' τη δουλειά σπάσανε τα νερά; Απαπαπαπα!!! Σήμερα που πήγα γιατρό μου έγραψε άδεια μέχρι 4/10 και μετά άμα είναι την ανανεώνουμε. Δηλαδή, σου σπάσανε τα νερά και περίμενες ένα μήνα να γεννήσεις;

Με το καλό η ανακαίνιση!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...