Μετάβαση σε περιεχόμενο

καφενε "ομορφη μερα"

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου

Αννα Μαρία με το καλό οι αγορές για το μικρό σας αγοράκι, να μην βιαστεις και να το ψάξεις καλά. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένη γιατι υπάρχουν και πωλήτριες που θέλουν να σου πουλήσουν όλο το κατάστημα. Για το καρότσι θα συμφωνήσω με την Αθανασία επίσης να δοκιμάσεις αν χωράει στο πορτπαγκαζ του αυτοκινήτου σας. Εγώ είχα πάρει καρότσι τριπλό δηλαδη με κάθισμα αυτοκινήτου και portbebe γιατι δεν ήθελα να πάρω καλαθούνα και μπορώ να πω οτι το βολεύτηκα μια χαρά. Ετσι το portbebe το χρησιμοποίησα αρκετά και κοιμήθηκε εκεί η μικρή δίπλα μας στο δωμάτιο μας μέχρι που έγινε 4μηνών.

Κατερινάκι επιστρέψατε διαβάζω περάσατε πολύ ωραία ειδες αμα τα παιδια εχουν παρέα είναι πολύ σημαντικό.

Αθανασία πως είσαι, ο μικρός καλά?

Φιλια σε όλες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Επειδή θα μου δώσει μια φίλη μου καλαθούνα και δε την αγοράσω, είπαμε να μην πάρουμε το πορτ μπεμπέ. Να σας πω ρε κορίτσια. Όταν δε χωράει πλέον στην καλαθούνα και πρέπει να κοιμάται στην κούνια, τι γίνεται αν η κούνια δε χωράει στο δωμάτιό μας; Το βάζουμε μόνο του στο δικό του δωμάτιο, έστω κι αν είναι τριών μηνών;

Αφήστε, τα πήρα άσχημα και με μια φίλη μου, που μου είχε πει ότι θα μου έδινε όοοοολα τα ρουχαλάκια του μικρού της γιού. Με πήρε η ίδια τηλέφωνο τον Ιούνιο, και μου είπε ότι έχει σακούλες ολόκληρες με βρεφικά, τα οποία είναι σχεδόν αφόρετα. Της είπα ότι τα θέλω, με ξαναρώτησε τον Αύγουστο και της είπα πάλι ότι τα θέλω. Της στέλνω μήνυμα τη Δευτέρα και μου απαντά: "Δυστυχώς για σένα τα δώσαμε όλα χτες, γιατί ο άντρας μου δεν μπορούσε να τα βλέπει, επειδή πιάνανε το χώρο". Καλά, αφού μου είχε προτείνει η ίδια να μου τα δώσει και της είπα ότι τα θέλω, δεν έπρεπε να με πάρει ένα τηλέφωνο να μου πει ότι θέλουν να τα ξεφορτωθούν άμεσα, και να πάω να τα πάρω; Είχα βασιστεί πάνω της, γιατί λέω, θα πάρω όλα αυτά που θα μου δώσει, και θα αγοράσω κι εγώ 3-4 κομμάτια για αρχή. Τι να πω... Και δεν είναι του χαρακτήρα της τέτοια συμπεριφορά.

γεια σας κοριτσια

Αννα Μαρια μαρεσει πολυ αυτη η ωρα που ετοιμαζεις την προικα του μωρου,τρελενομαι απολαυσε το,το πορτ μπεμπε χρησιμευει για τις πρωτες μετακινησεις του μωρου με το αυτοκινητο,τα καρεκλακια ειναι λιγο τεραστια ,εγω στο σπιτι δεν το χρησιμοποιησα ειχα καλαθουνα αλλα στο αυτοκινητο ειναι πολυ βολικο γιατι βγαζεις το μωρο και το μεταφερεις μαυτο ειναι βολικο αλλα και να μην παρεις δεν εγινε και τιποτα,για τα μπιμπερο γιατι μπερδευτηκες;;παρε της chicco ή της nuk αν και ευχομαι να μην σας χρειαστουν,θα χρειστεις πολλα φορμακια και φανελακια για την αρχη γιατι τα μωρα στην αρχη συνηθως κανουν εμετους και λερωνονται πολυ συχνα,εγω και τα τρια μου παιδια απο 3 μηνων πηγαν στο δωματιο τους και κοιμοταν μονα τους πηγαινα εγω εκει οταν χρειαζοταν και τον τριτο που τον θηλασα περισσοτερο τον επερνα στο κρεβατι και μετα τον ξαναεβαζα στο δικο του,παντως το οτι δεν κοιμηθηκαν ποτε στην κρεβατοκαμαρα βοηθησε πολυ, τα παιδια μου δεν ηρθαν ποτε να κοιμηθουν μαζι μας κοιμουνται ολα στα δωματια τους χωρις προβληματα ,οσο για τη φιλη σου απαραδεκτη επρεπε να σε παρει ενα τηλεφωνο τι πραγματα ειναι αυτα;;τι κοσμος................

Κατερίνα, το καθισματάκι αυτοκινήτου που είχε το καρότσι που είδα δεν είχε και πολλές διαφορές από το πορτ μπεμπέ. Το πορτ μπεμπέ μπορεί να στερεωθεί μέσα στο αμάξι;

Με τα μπιμπερό δεν μπερδεύτηκα, απλά έτσι όπως τα κρατούσα ήταν λες και δεν είχα ξαναπιάσει πιο περίεργο πράγμα στα χέρια μου!

Κι εμένα δε μου αρέσει καθόλου να έρχονται τα παιδιά στην κρεβατοκάμαρα των γονιών να κοιμηθούν και ειδικά στο κρεβάτι τους. Η κόρη μιας ξαδέλφης μου κοιμόταν με τους γονείς της μέχρι πέντε ετών και αρνιόταν πεισματικά να πάει στο δωμάτιό της... Όσο για την κόρη του κουνιάδου μου (του γνωστού κουνιάδου!) είναι οκτώ ετών και απ' ό,τι κατάλαβα κοιμάται μία στο ίδιο κρεβάτι με τη μάνα της, μία με τη γιαγιά της, μία με την προγιαγιά της, και τώρα που είχε πάει στον πατέρα της στη Μυτιλήνη, κοιμόταν στο κρεβάτι του, μαζί με τη γυναίκα του, και η μικρή κόρη απ' το δεύτερο γάμο σε κρεβατάκι δίπλα απ' το κρεβάτι. Αυτό για μένα είναι εφιαλτικό...

Αλλά τριών μηνών δεν είναι λίγο νωρίς να το βάλω το μωρό μόνο του; Για μένα πιο πολύ δηλαδή, δε θα αγχώνομαι, μην έκανε εμετό, μη γύρισε, μην έκανε, μην έρανε.

καλημερα κουκλες και καλο μηνα να εχουμε, ανοιγω εγω σημερα το καφε μας και κερναω καφεδακι και για να σας ανοιξω την ορεξη κερναω και cinabons(κανελορολακια)με κρεμα τυριου απο τα χερακια μου :

IMGP0844.jpg[/attachment:3virjt8z]

Αννα Μαρια αν εχεις χωρο μπορεις να κοιμασαι εσυ στο δωματιο του στην αρχη για να τον βλεπεις και εγω ετσι εκανα και μερικες φορες κιολας αλλαζαμε βαρδια και με τον αντρα μου για να ξεκουραζομαι,ή να εχεις ολη νυχτα ανοιχτη την ενδοεπικοινωνια για να τον ακους,εξαλλου στην αρχη καθε τρεις ωρες περιπου ξυπνανε για φαι,θα βρειτε τη σειρα σας,το πορτ μπεμπε προσαρμοζεται και στο αυτοκινητο αλλα αφου εχει το καροτσι καρεκλακι το ιδιο ειναι,η καλαθουνα παντως ή ενα μικρο κουνακι που ειπε και η Αθανασια ειναι πολυ βολικα για την αρχη,οσο για τα ρουχα μην σκας θα σου φερουν και δωρακια μετα

που χαθηκατε ολες:::::

post-12542-13873937624965_thumb.jpg

Καλημέρα κουκλίτσες!!! Κι επιτέλους καλό μήνα!!!!! :D:P:D:P

Κατερινάκι τι όμορφα πράγματα φτιάχνεις βρε παιδί μου, εσύ αδικείσαι.... Μήπως πρέπει να πας μια βολτίτσα από τη Μενεγάκη!!!! ;)

Μωρουδένια πάντως το σουβλακάκι ήταν όλα τα λεφτά :lol:=))=))=))=)):ymapplause:

Άννα Μαρία μου έκανα λάθος γράφοντας πορτ μπεμπέ εννοούσα καλαθούνα και το κατάλαβα όταν διάβασα την απάντηση της Κατερίνας... 8-}8-}8-}

Κangooraki, καλά είμαστε κορίτσι μου, εάν εξαιρέσεις το νευρικό κλονισμό που κοντεύω να πάθω από τις ενέσεις που κάνω :twisted: και την ψυχολογία μου που επίσης ρίχνουν κατα πολύ.... :twisted: Κατά τα άλλα όλα καλά.... ~x(~x(~x(=))=))=)) Δώσε φιλάκια στην Αγγελικούλα!!!!

Οι υπόλοιπες τσούπρες ακόμα γυρνάτε? Πέρασε ο Αύγουστος στα σπίτια σας γρήγορα :!!:!!:!!:lol::lol:

Γειά σας κορίτσια! Καλό μήνα!

Κατερίνα, τι υπέροχα πράγματα είναι αυτά; Πώς τα φτιάχνεις βρε; Εσύ είσαι η Λωξάντρα σε μοντέρνα εκδοχή!!! Εγώ έβαλα να φτιάξω δύο κέικ, βανίλια με κομματάκια σοκολάτας, το ένα για το σπίτι και το άλλο θα το πάω στο σχολείο που ξεκινά σήμερα για το καλό!

Να κοιμάμαι στο δωμάτιο του μωρού λίγο δύσκολο, αφού δεν έχει κρεβάτι. Μόνο η κούνια θα είναι. Εκτός αν κοιμάμαι στο πάτωμα. Θα δούμε, μπορεί αν φύγουν τα κομοδίνα και μετακινηθεί λίγο το κρεβάτι, να χωράει η κούνια στο δωμάτιό μας, και να μη χρειαστεί να ξεσπιτώνομαι!

Τελικά δε θα πάρω πορτ μπεμπέ, θα πάρω καρότσι, καθισματάκι αυτοκίνητου και καλαθούνα και νομίζω θα είμαι μια χαρά!

Αθανασία, πώς πάει η δουλειά;

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!! Καλό μήνα να έχουμε!!!!!!!! Επιτέλους τελειώνει το καλοκαίρι....αμάν πιά......κόντεψα να ψηθώ φέτος!!!!!!!!

Κατερινάκι μου δεν με λυπάσαι πρωί πρωί την γκαστρωμένη??????? Μπράβο στα χεράκια σου τα άξια!!!!!!!!! Περάσατε τέλεια στις διακοπές διάβασα ε?????

Αθανασία μου η θεραπεία σε έχει εξοντώσει ε???? Υπομονή κουκλίτσα μου.......τί τραβάμε οι γυναίκες τελικά.........λίγο έμεινε ακόμα ε?

Άννα Μαρία μου καλή αρχή στο σχολείο......κι εγώ νομίζω ότι το πορτ μπεμπέ είναι τελείως περιττό, καλύτερα θα σου χρησιμεύσει η καλαθούνα και αν είναι και μεγάλη θα την έχεις κανένα τρίμηνο!!! Εγώ τον πρώτο καιρό είχα το μωρό μέσα στην κρεβατοκάμαρα για μπορώ να ελέγχω την κατάσταση......άσε που κι εγώ δεν είχα καν δωμάτιο για το μωρό, όταν χρόνισε της το φτιάξαμε αλλά και πάλι κοιμάται μόνο την μισή νύχτα εκεί (παράδειγμα προς αποφυγήν φυσικά)!

Κανγκουράκι μου τί κάνετε???? Η Αγγελικούλα?????

Μαράκι, Μαρία, Κάλι, Ανθή, Όλια που είστε κοριτσάκια μου??????

Εγώ εδώ....φουσκώνω......σαν μπαλόνι έγινα, 12 κιλά έχω βάλει.......άρχισαν να με πονάνε όλα, μέση, πόδια, χέρια.....όλα!!!!!!! Σαν 100 χρονών γριά πάω...αύριο πάω πάλι για αιματολογικές και ούρων και ακόμα μία, γλυκοζυλιόμενη......ελπίζω να βγούν όλα φυσιολογικά (αν και δεν το βλέπω) και να κλείσω ραντεβού για doppler γιατί νομίζω ότι άργησα.......οι συσπάσεις συνεχίζονται, να δούμε τί θα μου πεί και ο γιατρός!!!!

Φιλάκια πολλά κοριτσάρες!!!!!!!!!!!!!!!!

Άννα Μαρία μου νομίζω ότι αυτά που θα πάρεις είναι και ότι χρειάζεσαι και στην πορεία βλέπεις!

Η δουλειά τα ίδια, παραξενιά κι Άγιος ο Θεός :twisted: ...... Όπως προείπα σε συνδυασμό με τα νεύρα μου.... φοβάμαι μήπως ξεφύγω και πετάξω κανέναν απ' τη καλντέρα η οποία είναι καΙ μπροστά μου οπότε μπαίνω στον πειρασμό να το σκέφτομαι :lol::lol::lol:

Νασιάκι μου μπαλονάκι αισθάνεσαι ε :lol::lol: Δεν πειράζει νομίζω, χαλάλι άσε που εμένα μου άρεσε πολύ όταν ήμουν σαν κεφτεδάκι με πόδια =))=))=)) το διασκέδαζα κι έτρωγα χωρίς τύψεις!!!! Άστα η θεραπεία και μένα με κάνει να νιώθω σαν 100 χρονών γριά αφου κάθε λιγο και λιγάκι έχω εξάψεις και δεν πάω πια πουθενά χωρίς τη βεντάλια μου :lol::lol::lol: Εύχομαι να πάνε όλα καλά αύριο με τις εξετασούλες!!!!

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες!!!!!

Αννα Μαρία τι να πω για τη φίλη σου πολύ περίεργο αφου σου το είχε πει γιατι δεν σε πήρε τηλέφωνο μήπως τελικά δεν ήθελε να τα δώσει και βρήκε αυτή τη δικαιολογία...

Εγώ οταν δεν χώραγε πιο στο port-bebe και ήταν 4 μηνών την έβαλα στην κούνια στο δικό της δωμάτιο το οποίο είναι βέβαια διπλα στο δικό μας. Βέβαια λόγω θηλασμού την έπερνα στο κρεβάτι μας, εντομεταξύ επειδή είχα ξεκινήσει και δουλεια δεν άντεχα οποτε μας έπερνε ο ύπνος εκεί....οπότε ουσιαστικά κοιμήθηκε τελείως μόνη της στο δωμάτιό της οταν κόψαμε το θηλασμο, 15 μηνών. Καλή σχολική χρονια κιόλας το κεκάκι έτοιμο?

Κατερινάκι πόσο θα ήθελα να τα δοκιμάσω :P

Αθανασία υπομονή κοριτσακι μου κοντεύεις στα μισά, περνάει ο καιρός και όλα θα φτιάξουν.

Νάσια καλή επιτυχία με τις εξετάσεις οολα καλά θα είναι μην αγχώνεσαι.

Σήμερα λέω να πάω να της κόψω λίγο τα μαλλάκια γιατι εχουν μακρύνεικαι πέφτουν στα ματάκια της και τα κοκκαλάκια ή τις φεύγον ή τα βγάζει μόνη της. Απορώ αν θα κάτσει έχει ένα παιδικό κομμωτήριο κοντά μας για να δούμε.

Φιλάκια κοριτσάκια

Γιούμ!!! Τέλειο το κέικ. Όχι ότι έφαγα... Απλά, δοκίμασα λίγο που κόλλησε στον πάτο της φόρμας. Θα το πάρω στους ανθρώπους (που τους περισσότερους δεν τους ξέρω καν) να τρώγεται τουλάχιστον!!!

καλημερα κουκλες

δεν βλεπω πολυ κινηση στο καφε μας ακομα διακοπες ειναι τα υπολοιπα κοριτσια;;;

Αθανασια κουραγιο κοπελα μου σε λιγο καιρο τελειωνει η σεζον θα ηρεμησεις κι εσυ;;γραψες μαςπως πηγαν οι εξετασεις σου

Αννα Μαρια καλη αρχη σου ευχομαι στη νεα σχολικη χρονια,αδεια ποτε θα παρεις;;

Νασια μου μια χαρα τα κιλα σου δεν εβαλες πολλα καλα αποτελεσματα να εχεις,περιμενουμε νεα,πλησιαζει ο καιρος ποτε εχεις πητ;

Κατερινιω μακαρι να ημασταν πιο κοντα να πιναμε καφεδακι και να τα δοκιμαζες απο κοντα

σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια ,τον τελευταιο καιρο με εχει πιασει ενας οιστρος με την μαγειρικη συνεχεια κατι θελω να φτιαχνω

σε λιγες μερες αρχιζουν και τα σχολεια παλι,αρχιζουν τα μαθητουδια μου παλι αντε να δουμε τι πουλια θα πιασουμε και φετος :lol::lol:

Γειά σας κορίτσια!

Τι κάνετε;

Εμείς χτες πρώτη μέρα στο σχολείο. Γνωρίσαμε τους καινούριους, όσους ήρθαν δηλαδή, γιατί πολλοί πάνε και σε άλλα σχολεία. Ο καινούριος διευθυντής φαίνεται το ακριβώς αντίθετο της περσινής της μέγαιρας: ευδιάθετος, ανοιχτόκαρδος, προσιτός, συμπαθέστατος. Σε κερδίζει με την πρώτη!

Σήμερα αρχίζουν οι ανεξετάσεις και οι κατατακτήριες και δυστυχώς έχω και διόρθωση και προφορική εξέταση. Ας ελπίσουμε ότι οι τρεις που έχουν και προφορική εξέταση δε θα μας κάνουν την τιμή να εμφανιστούν.

Κατερίνα, η άδειά μου αρχίζει 24 Οκτωβρίου, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξω μέχρι τότε. Λέω να πάρω άδεια από 3 Οκτωβρίου, αλλά όπως με είδα χτες, δε νομίζω να αντέξω τόσο πολύ...

Καλημέρα σε όλες τις όμορφες!!!! Πως είμαστε σήμερα :D:D

Kangooraki την κούρεψες την Αγγελικούλα? Κάθόταν? Κι εγώ θα τον πάω σήμερα το δικό μου, γιατί έχει γεμίσει ουρίτσες το κεφαλάκι του άλλα είναι πιο μακριά αλλα πιο κοντά και δε μπορούμε να τα κάνουμε και καρφάκια :lol::lol::lol:

Κατερίνα μου δεν έκανα εξετάσεις, αναφερόμουν στις εξετάσεις της Νάσιας, ευχόμενη να πάνε όλα καλά!!! Σκέφτηκα όμως να σου προτείνω κάτι, τώρα που σ' έχει πιάσει οίστρος μαγειρικής, δεν έρχεσαι και στο σπίτι μου =))=))=))=))=)) Τέτοια μαεστρία μη πάει χαμένη.... Μη νομίχεις με το ζόρι θα τρώμε αυτά που θα μας φτιάχνεις, για σένα θα το κάνουμε :lol::lol::lol:;)

Άννα Μαρία μου καλή σχολική χρονιά με υπομονή!!!!! Άμα δεν αντέχεις κορίτσι μου μην κάθεσαι να σπάνε τα νεύρα σου.... :shock:;)

Αθανασία, φαντάζομαι θα πιεστείτε πολύ να τρώτε τα φαγητά/γλυκά της Κατερίνας. Αυτό θα πει αυτοθυσία...

Δυστυχώς εδώ οι άδειες είναι πολύ μικρές. Δε θέλω να εξαντλήσω όοοολη την αναρρωτική μου πριν τη γέννα. Θέλω να μείνει και για μετά. 42 μέρες δικαιούμαι, οπότε, αν πάρω δύο μήνες πριν την άδεια τοκετού, πάει η αναρρωτική... Αν έχω συσπάσεις, όμως, εννοείται ότι θα μου γράψει ο γιατρός άδεια χωρίς συζήτηση.

Γεια σας γεια σας

κοιμησα τη μικρή και ήρθα παγωτάκι κερνάω όποια θέλει.

Λοιπόν πήγαμαι χθες σε παιδικό κομμωτήριο και κόψαμε τα μαλλάκια μη φανταστείται τίποτα το σπουδαίο τη φραντζα μόνο γιατι επεφτε στα μάτια μας. Κάθισε δε μπορώ να πω σε κάθισμα αυτοκινητάκι αλλά δεν ήθελε ούτε μπέρτα ούτε στο τέλος να της τα στεγνώσει με το πιστολάκι. Μας έδωσαν και τις τουφίτσες σε φακελάκι για ενθύμιο.

Αθανασία ο δικός σου κάθισε θέλει και καρφάκια το μανάρι μου :lol::lol::lol:

Αννα Μαρία 42 μέρες σύνολο... πολύ λίγες είναι :o

Πέθανααααααααααααααααα........................... Δεν αντέχω άλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εξετάσαμε προφορικά έξι άτομα... Μας έσκασαν, μας βγάλανε την ψυχή. Κάποιοι μας κοιτούσαν με κενό βλέμμα, κάποιοι άλλοι ήρθαν με θράσος... Τι ήταν αυτό; Το κεφάλι μου έγινε καζάνι...

Τώρα διορθώνω τα γραπτά τους... Μαύρα χάλια, μόνο αυτός που δεν έπρεπε να γράψει και έπρεπε να μείνει έγραψε οκτώ...

Καγκουράκι, 42 μέρες είναι η αναρρωτική. Θεωρητικά, πόσες μέρες αρρωσταίνει κάποιος σ' ένα χρόνο; Μπορεί να μη χρειαστεί καμία απ' τις 42 μέρες. Εγώ σχεδόν κάθε χρόνο τις εξαντλώ! Την πρώτη χρονιά έσπασα το χέρι μου και πήρα άδεια ένα μήνα (ένας μήνας είναι περίπου 25 εργάσιμες), τη δεύτερη έμεινα έγκυος και πάλι πήρα ένα μήνα, φέτος πάλι απ' ό,τι φαίνεται θα την εξαντλήσω...

Πω πω, όλο μου το σώμα πονάει απ' αυτές τις εξετάσεις... :(

Αθανασια μου με προσκαλεις στην ομορφη Σαντορινη;;; :o:lol::lol: μακαρι να ημασταν κοντα και να ερθω να σου μαγειρεψω οτι θελεις,στην αλλα ακρη ειμαστε ........................πως πηγε το κουρεμα;;

Κατερινακι θελω παγωτακι και μεγεια το κουρεματακι σας!!!τον Δημητρη τον εχω κουρεψει ηδη δυο φορες και την τελευταια φορα φορεσε και μπερτα και καθησε σαν μεγαλο παιδι και κουρευτηκε,και εγω εχω κρατησει τις πρωτες τουφιτσες και απο τα τρια μου παιδια μου αρεσουν πολυ τα ενθυμια,

Αννα Μαρια ειπα και εγω μονο 42 μερες δικαιουσαι;;;δυο μηνες πριν και δυο μηνες μετα ειναι τελικα;;αν κουραζεσαι δεν μπορεις να πεις τον γιατρο σου να σου γραψει αδεια οτι ταχα εχεις προβλημα και να παρεις νωριτερα να ξεκουραστεις;;πολλες το κανουν και εγω ετσι εκανα στην τελευταια μου δουλεια και ηταν και ιδιωτικος τομεας κιολας

Κατερίνα, δικαιούμαι 4 μήνες (18 εβδομάδες) άδεια μητρότητας και μπορώ να τους διαθέσω όπως θέλω. Υποχρεωτικά η άδεια αρχίζει 38η εβδομάδα μέχρι δε θυμάμαι πότε. Αλλά εννοείται ότι δεν υπάρχει περίπτωση να καθίσω μέχρι την 38η εβδομάδα στο σχολείο! Ζήτησα να αρχίσει 36η και θα γυρίσω δύο εβδομάδες νωρίτερα... Αλλά θα πάρω και τον Οκτώβρη όλο μάλλον καμιά αναρρωτική. Δεν ήθελα να πάρω από τώρα, γιατί μόλις πήγαμε, έχουμε να κανονίσουμε μαθήματα, υπευθυνότητες, κ.λπ. και επίσης, δε θέλω να φάω όοολη την αναρρωτική πριν τη γέννα. Αλλά τώρα μου φαίνεται έχω συσπάσεις και δεν τη γλιτώνω την άδεια...

Καλημέρα, καλημέρα!!!!! :D:D:D

Λοιπόν πήγαμε χθες για κούρεμα!!! Κορίτσια να τον βλέπατε είχε κάτσει πάλι σαν μεγάλος στην καρέκλα και καμάρωνε τον εαυτό του στον καθρέφτη!!!!!!! Τελικά είχε πολύ μαλλί και δε φαινόταν :lol::lol:

Κατερινάκι έλα εσύ και σε φιλοξενώ και χωρίς μαγειρέματα βρε κορίτσι μου!!!!

Κατερινάκι(ΚANGAROO) φυσικά βάλαμε και ζελέ μετά, τι χωρίς καρφάκια :shock::o είναι και ψώνιο το παιδί μου :lol::lol::lol: Η Αγγελικούλα δε χωνεύει τα πιστολάκια ε? Ούτε κι ο δικός μου... μόλις βάλω βγαίνει από το δωμάτιο τρέχοντας, οπότε όταν θέλω να τον διώξω καταλαβαίνεις τι κάνω :lol::lol:

Άννα Μαρία μου κι εγώ μπερδεύτηκα με τις μέρες που είπες για άδεια.... Αφού όμως έχεις 42 μέρες αναρρωτική και 4 μήνες άδεια μητρότητας, γιατί δεν παίρνεις τις 42 πριν τη γέννα και της μητρότητας όλη μετά να ευχαριστηθείς και το μπεμπάκι σου? Η μήπως πάλι δεν κατάλαβα καλά???? (-|(-| νυστάζω και λιγάκι σήμερα, γιατί σιδέρωνα μέχρι τη 01:00 χθες το βράδυ.....

Μάλλον χρειάζομαι ένα δυνατό καφεδάκι..... :roll::roll::lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...