Μετάβαση σε περιεχόμενο

καφενε "ομορφη μερα"

Recommended Posts

• Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γειά σας κορίτσια! Πού χαθήκατε όλες;

Εμένα γύρισε σήμερα ο άντρας μου!!! Επιτέλους!!!!!

Τι να σας πω, μου είπε τα χειρότερα για την οικογένεια του αδελφού του και στεναχωρέθηκα, όχι ότι με έπιασε ο πόνος για τον αδελφό και τη γυναίκα του, αλλά για το κακόμοιρο το παιδάκι τους... Τι βρίζονται όλη μέρα, τι βρίζουν το ίδιο το παιδί, τι το χτυπάει η μάνα (μάλλον), τι έχει πρόβλημα το παιδί και όλη μέρα ουρλιάζει, τσιρίζει και βρίζει, τι το έχουν βρώμικο σε σημείο που τα μαλλιά της κολλούσαν... Αφήστε, αφήστε... Στεναχωρέθηκα, γιατί, τι φταίει το καημένο το κοριτσάκι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κουκλιτσες..Γυρισα απο τη δουλεια εβαλα τον Νικολα να κοιμηθει και σφουγγαρισατο σπιτι..

Τωρα ειμαι πτωμα ..Αυριο εχουμε παιδιατρο για το εμβολιο της ανεμοβλογιας..Ανησυχω γιατι λενε οτι εχει παρενεργειες..Και το σαββατο κυριακο θελουμε να παμε παλι θαλασσα..Ελπιζω να πανε ολα καλα.

Αννα Μαρια στενοχωρηθηκα για αυτα που γραφεις για τον αδερφο του αντρα σου..Ειναι δυνατον να αφηνουν το παιδι βρωμικο ??? Κριμα !

Αυτα απο μενα καλο βραδυ σε ολες!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια, δεν βλέπω κίνηση μεγάλη που χαθήκατε όλες?

Ενα δροσερό καφεδάκι θέλω μμμμ

Αννά Μαρία κρίμα για το κοριτσακι δεν περνάει απο το μυαλό μου πως αφήνουν έτσι το ίδιο τους το παιδάκι αυτό που κάποτε με λαχτάρα περιμένανε. Τα ίδια ακριβώς μου περιέγραφε μια φίλη μου χτες για τον αδερφό της που σκέφτεται να χωρίσει. Εχει πρόβλημα με τη γυναίκα του, κατι έχει κάνει αυτή αλλά λέει οτι είναι απλά φιλος και δεν βλέπει που έχουν πρόβλημα και έχουν ένα παιδάκι 17 μηνών και είναι κρίμα. Ο μικρός είχε αρχίσει και έλεγε λεξούλες και ξαφνικά τίποτα και η φατσούλα του όταν δεν είναι ο μπαμπάς του μάζι πολύ θλιμένη.

Δε μπορώ να καταλάβω δεν σκέφτονται οτι όσο μικρό και να είναι νιώθει και καταλαβαίνει τα πάντα ουφ :cry::cry: πολύ στεναχωριέμαι

oliax73 κι εμεις καναμε τον περασμενο μηνα το εμβολιο,την δευτερη δοση φυσικα γιατι ειμαστε μεγαλες αλλα ολα οκ!!!!!!!μην στεναχωριεσαι!!!!!!!!

αννα μαρια μου τι πραγματα ειναι αυτα που μας γραφεις?ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοια καθαρματα(με συγχωρεις) γονεις και ειδικα αυτη η μανα δεν το λυπαται καθολου?τι να πω πια!!!!!!!!!

κατερινακι μου τι κανεις?η αγγελικουλα?εσκασες κι εσυ μ'αυτα που διαβασες ε?αστα να πανε!!!!!!!

οι υπολοιπες τσουπρες που εισαστε καλε??????

Κορίτσια, τι να σας πω... Το παιδί δε νομίζω ότι το περίμεναν και με πολλή λαχτάρα. Αυτή έμεινε έγκυος λίγο πριν το γάμο, όταν ο άντρας της ετοιμαζόταν να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Κοινώς: γκαστρώθηκε για να τον τυλίξει. Αυτός ήταν ξανά παντρεμένος, στα 23 έκανε τον πρώτο γάμο και στα 27 τον δεύτερο. Και στην πρώτη περίπτωση, η κοπέλα που είχε έμεινε έγκυος, και αναγκάστηκε να την παντρευτεί. Κοινώς: κι αυτή γκαστρώθηκε για να τον τυλίξει. Και η πρώτη του γυναίκα την κόρη την έχει εντελώς παραπεταμένη, όποτε βρει ευκαιρία (και βρίσκει συνέχεια) την παρατάει στην πρώην πεθερά της, για να βγαίνει, να πηγαίνει εκδρομές, να πηγαίνει στη Μύκονο, κ.λπ.

Και ο μικρός αδελφός του άντρα μου παντρεύτηκε πριν από ένα χρόνο, για μαντέψτε το λόγο: γιατί η κοπέλα που συζούσαν έμεινε έγκυος! Και έντεκα μήνες μετά χώρισαν.

Αφήστε, παιδιά τέτοιων οικογενειών έχουμε στο σχολείο, όπως επίσης έχουμε μαθητές και γονείς τέτοιων παιδιών... Είναι κρίμα τέτοιοι άνθρωποι να κάνουν παιδιά και να τα μεγαλώνουν έτσι, και άνθρωποι που θέλουν με λαχτάρα και καημό ένα παιδί να μην μπορούν...

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι μου κάνετε? Χάθηκα λίγο γιατί αυτές τις μέρες τα νεύρα μου έχουν χτυπήσει κόκκινο στη δουλειά :twisted::twisted::twisted: Αφήστε κορίτσια όλη η παραξενιά μαζεμένη και πόσο υπομονή να έχει κανείς :shock::shock::shock: Ότι θέλει ο καθένας λεέι... Για να καταλάβετε θα σας πω ένα μικρό παράδειγμα, στις αφίξεις προσφέρουμε δώρο ένα μπουκάλι κρασί σε κάθε δωμάτιο, έρχεται ένας γάλλος και τι μου λέει??????? Το κρασί δεν είναι καλό, δε μου αρέσει :twisted::twisted:~x(~x( ''Ε μη το πιείς βρε μ@@@@@α στο κάτω κάτω δε το' χεις πληρωμένο''..... αυτό μου ήρθε να του πώ κορίτσια αλλά κρατήθηκα, αντί να πεί ένα ευχαριστώ.... :o:shock:

Τέλοσπάντων εσείς τι κάνετε? Δε βλέπω να έχω χάσει πολλά...

Άννα Μαρία μου γύρισε ο αντρούλης σου ε, άντε να ηρεμήσετε κι οι δυο, πολύ στενοχωρήθηκα για το κοριτσάκι :( πως μπορούν να μη νοιάζονται για το παιδάκι τους :( ότι και να έχουν μεταξύ τους αυτό δε φταίει σε τίποτα :( .... Μπορεί κάποια φορά να μην έχει χρόνο για τον εαυτό μου και να αφεθώ αλλά το παιδί μου θέλω να είναι πάντα στην τρίχα... Νομίζω ότι έτσι κάνουμε όλες.... :|

Oliax όλα καλά θα πάνε με το εμβολιάκι μην ανησυχείς, εμένα ποτέ δεν είχε κάποια ανεπιθύμητη παρενέργεια, ούτε πυρετό ούτε τίποτα... ;)

Κάλι μου πολυλογού η κορούλα ε :lol::lol: Άσε κι ο δικός μου γλώσσα δε βάζει μέσα... Εκτός του ότι ρωτάει διαρκώς τα ίδια πράγματα ~x( ώρες ώρες λέω να βάλω ωτοασπίδες και να τον αφήσω να μιλάει μόνο του :lol::lol: Θέλω κι εγώ ένα δροσερό καφεδάκι!!!!

Μαράκι πως πάει το ξενύχτι? Κράτα γερά υπομονή... αξίζει για το κουκλάκι σου!!!!

Kagooraki όλα καλά, τι ΄κάνει η Αγγελικούλα σου?

Πολλά φιλάκια σε όλες!!!!

Αχ πόσο δίκιο έχεις για μένα τις περισσότερες φορές, σίγουρα υπάρχουν και καποιες καλές περιπτώσεις, ένας γάμος που ξεκινάει έτσι θα βγάλει προβλήματα στην πορεία του και δυστυχώς τα παιδάκια θα την πληρώσουν γιατι και δυστυχισμένα θα είναι και σε ένα μη σταθερό περιβάλλον θα μεγαλώνουν και σίγουρα θα βγει όλο αυτό στο μέλλον.

Στη περίπτωση της φίλης μου μου είπε οτι η γυναίκα του αδερφού της έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που οι γονεις τις ο ένας απατούσε τον άλλο και αυτή ήθελε να κάνει παιδί απλά για να λέει οτι τώρα έχει οικογένεια...

τι να πω πια

Αθανασία σε τρέχουνε υπομονή με τις παραξενιες του κάθε ενος.

Φιλάκια κοριτσάκια θα φύγω και αυτό το σκ να συνεχίσουμε τα μπανακια μας όσο μπορούμε.

Άσε, Καγκουράκι, δυστυχώς οι περισσότεροι γάμοι που ξεκινούν έτσι, έχουν πολύ άσχημη κατάληξη... Και άντε αυτοί, όπως έστρωσαν να κοιμηθούν. Τα παιδιά τους τι φταίνε;

Αθανασία, κορυφαίος ο τύπος με το κρασί!!!!! Τι να πω, μένω άφωνη!!!!!

Γεια σας ομορφούλες! Τι κάνετε???

Όλια εύχομαι να μην έχει καμιά παρενέργεια το εμβόλιο..Θα αρχίσουμε κι εμείς εμβόλια σε 2 βδομάδες και το 'χω λίγο άγχος!

Αθανασία μου υπομονή με τη δουλειά...Καλά΄ο γάλλος δεν παίζεται!!!

Κάλλι μου το κοριτσάκι σου μεγαλώνει ε?? Θα παει δημοτικό φέτος??

Αννα Μαρία λυπάμαι πολύ για το μωρό του κουνιάδου σου...Κρίμα να βασανίζονται τα παιδάκια εξαιτίας ανεύθυνων γονιών!!

Καγκουράκι τι κάνεις εσυ??

Η αλλη Κατερινα μας??

Η Μαρία πού χάθηκε?? Πήγε διακοπές???

Εμείς καλά είμαστε, το σκ θα πάμε στους γονείς μου στο χωριό, τουλάχιστον να πάρουμε μια ανάσα...Το Σαββατο το βραδυ λέμε να βγούμε και να αφήσουμε το μικρό στη μαμά μου..Από τη μια μου έλειψε να βγω αλλά εχω άγχος που θα αφήσω το αγοράκι μου...Δεν τον χορταίνω!!!!! :D:D

Καλημέρα!!!! Οι περισσότερες έχετε φύγει για Σ/Κ άντε καλά να περάσετε τυχερούλες!!! ;)

Kangooraki κάνε καμιά βουτίτσα και και για μάς!!!

Άννα Μαρία εσύ χορταίνεις τον αντρούλη σου σήμερα να υποθέσω......!!! :lol:

Μαράκι καλά να περάσετε στο χωριό και μη σκέφτεσαι το αντράκι σου για ένα βραδάκι, να το χορτάσουν λίγο κι οι δικοί σου, άσε που είμαι σίγουρη ότι και ανάσα που θα παίρνει το μωρό οι δικοί σου θα τρελλάινονται :lol::lol:

Εγώ κορίτσια μου σήμερα θα κάνω τη δεύτερη ενεσούλα arvecap για την ενδομητρίωση... Αχ άντε και μετά μένουν άλλες 4..... Κατά τα άλλα συνεχίζουν τα βασανηστήρια εδώ στο ξενοδοχείο... Ρε κορίτσια θέλω να σας πω κάτι, δεν ξέρω αν μπορείτε να με βοηθήσετε, έχω πάρα πολλά νεύρα σε σημείο που δεν τα ελέγχω, πίνω κάθε πρωί έναν ελληνικό και κάθε απόγευμα ένα φραπέ, λέτε να φταίει αυτό? Εντωμεταξύ, εντάξει τα οικονομικά μας δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση, άλλωστε ποιανού είναι μ' αυτή την κρίση.... Όμως τώρα με ενοχλεί κάθετί υπερβολικά..... :cry: Τα βλέπω όλα μαύρα.... :? Τι να κάνω, δεν το θέλω... Και φυσικά καταλαβαίνετε ποιος την πληρώνει..... ο αντρούλης μου..... #-o#-o#-o

Γειά σας κορίτσια!

Εμείς σήμερα πήγαμε για κουρτίνες, για το υπνοδωμάτιό μας και το παιδικό. Βρήκαμε μια πολύ ωραία για το παιδικό, γαλάζια με πειρατές. Για το δικό μας είδαμε διάφορες, μας έδειχνε κάτι φρικιαστικές, μας έδειξε και δύο ψιλοκαλές, αλλά ήταν πανάκριβες και δεν τρελαθήκαμε κιόλας. Για το δικό μας μάλλον θα πάρουμε από ένα άλλο μαγαζί, που βρήκα μια που μου άρεσε αρκετά, και μάλιστα απείρως φτηνότερη! Ευτυχώς δεν έχουμε να πληρώνουμε και ραφτικά, γιατί θα τα κάνει η μάνα μου. Εγώ πάλι, μέχρι κουμπί ξέρω και μπορώ!

Αθανασία, δε νομίζω ότι φταίνε οι καφέδες. Έχεις δίκιο, ποιανού τα οικονομικά πάνε καλά; Εμείς ένα μισθό έχουμε, τον δικό μου, κι ο άντρας μου όσο και να ψάχνει, δουλειά δε βρίσκει. Τα τρία τελευταία χρόνια δουλεύει μόνο περιστασιακά. Τώρα από τον άλλο μήνα εγώ θα πάρω αύξηση, αλλά με τα νέα μέτρα θα μας κόβουν αρκετά απ' το μισθό μας και μπορεί να παίρνω και λιγότερα. Το πολύ-πολύ να παίρνω τα ίδια. Μάλλον κι εσύ γι' αυτό έχεις νεύρα. Εμένα ανέκαθεν το οικονομικό μου προκαλούσε φρικτό άγχος, κι αυτό γιατί δεν είμαι ποτέ μου οργανωμένη σ' αυτόν τον τομέα και είμαι και παντελώς άσχετη! Μήπως οι ενέσεις που κάνεις έχουν μέσα ορμόνες ή κάτι τέτοιο και σου προκαλούν και αλλαγή στον ψυχισμό σου; Είναι αρκετά φάρμακα που έχουν τέτοιες παρενέργειες. Εγώ παλιότερα έπαιρνα κάτι χαπάκια για τους ιλίγγους και μου προκαλούσαν τρομερό εκνευρισμό και κρίσεις άγχους...

Μαρία, ετοιμάζεσαι για τη μεγάλη έξοδο; :lol:

Εμείς θα βρισκόμασταν με ένα φιλικό ζευγάρι σήμερα, που μας είχαν πει να πάμε σπίτι τους για καφέ. Στέλνει το πρωί η κουμπάρα μου μήνυμα αν θέλουμε να βγούμε και της λέω ότι έχουμε κανονίσει. Τελικά, στέλνει ο άντρας μου μήνυμα στο φίλο του και του λέει "α, δεν μπορούμε σήμερα, θα πάμε Λευκωσία". Εν τω μεταξύ, αυτοί μας ζήτησαν να μας βαφτίσουν το παιδί. Μας είχαν πει και για το προηγούμενο παιδί, και μάλιστα, ο άντρας έλεγε τον άντρα μου "κουμπάρο". Εγώ εκνευριζόμουν, τελικά το έχασα, ξαναμένω έγκυος και μας είπαν και γι' αυτό. Εγώ, όμως, δε θέλω, γιατί δε συμφωνώ με τον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά τους και πιστεύω δε θα είναι καλή επιρροή. Προτιμώ να το βαφτίσει ο αδελφός μου, αλλά ο άντρας μου δε θέλει, όχι γιατί δεν τον συμπαθεί, αλλά γιατί ο αδελφός μου μένει στο εξωτερικό και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσει ποτέ μόνιμα. Τέλος πάντων, τώρα αυτά είναι χαζομάρες, ας γεννηθεί το παιδί γερό, και βρίσκουμε νονό. Το πολύ-πολύ, μεταμφιέζομαι και το βαφτίζω εγώ!!!

Άννα Μαρία μου θα το ψάξω με τις ενέσεις γιατί το σκέφτομαι κι εγώ... Όπως και να χει δε μπορώ να κάνω κάτι αναγκαστικά έχω άλλες 4... Άσε κι εγώ πλήρη μεσάνυχτα έχω από οικονομικά κι ίσως γι'αυτό πελαγώνω...

Βρήκες κουρτινούλες για το μικράκι σου ε :ymapplause::ymapplause::ymapplause: άντε με το καλό!!!! Όσο για τους νονούς ούτε εγώ θα τους ήθελα γιατί είμαι και λίγο προληπτική... :roll::roll: Αφού δε τους έκατσε την προηγούμενη φορά ίσως να μην είναι και τόσο γουρλίδικοι.... Εμένα πάντως θα κάναν μαύρα μάτια για να με δουν :lol::lol::lol: Και μετά ότι θέλουν ας πουν!!!

Δεν τις παραγγείλαμε ακόμα τις κουρτίνες, θα δούμε και στο μαγαζί απ' όπου θα πάρουμε αυτές του δικού μας δωματίου, μήπως βρούμε κάτι σε καλύτερη τιμή που να μας αρέσει κιόλας. Όταν είχα πάει με τη μάνα μου, είχαμε δει μια μπεζ με αρκουδάκια και η μάνα μου ξετρελάθηκε, αλλά ήταν πάαααααρα πολύ κλασική και νομίζω ότι μπεζ με κίτρινο θα είναι λίγο χλωμό, ενώ με το γαλάζιο θα κάνει ωραία αντίθεση.

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα με τους νονούς. Γενικά δεν είμαι προληπτική, ούτε πιστεύω σε μάτι, στα διάφορα "δεν κάνει...", κ.λπ., αλλά όσο να 'ναι, με την εγκυμοσύνη γίνεσαι και προληπτική κι απ' όλα! Αυτοί είναι κι απ' τους ανθρώπους που εξαφανίζονται, επειδή έχουν παιδιά και κάνουμε μήνες να τους δούμε. Και σήμερα που μας κάλεσαν κιόλας, ενώ θα μπορούσαμε να κανονίσουμε κάτι άλλο, τελικά μας είπαν ότι δεν μπορούν, όχι ότι τους έτυχε κάτι έκτακτο, απλά κανόνισαν κάτι άλλο, έτσι κατάλαβα... Δε μου έκατσαν, αλλά ο άντρας μου έχει φαγωθεί, γιατί και γιατί, και μια χαρά είναι τα παιδιά και αφού δε μας το ζήτησε άλλος...

Άσε που τώρα που πήγε Μυτιλήνη του έδωσε ο πατέρας του κάτι φωτάκια για τον κήπο, απ' αυτά που δουλεύουν με ηλιακή ενέργεια, κι επιμένει να τα βάλουμε στη βεράντα, ενώ εγώ αυτά τα φώτα τα απεχθάνομαι. Με εκνευρίζει πάρα πολύ να μας παίρνουν πράγματα για το σπίτι χωρίς να μας ρωτήσουν, ούτε αν τα χρειαζόμαστε, ούτε αν τα θέλουμε. Στη μάνα μου τα γυρνάω πίσω, αλλά στα πεθερικά τι να κάνουμε; Να τα στείλουμε πίσω Πάτρα; Που αν αποφασίσω να στείλω όλα τα φρικτά "δώρα" που μας έχει κάνει η μάνα του, θα θέλω να νοικιάσω ολόκληρο κοντέινερ...

Άννα Μαρία μου σε παρακαλώ στην κακογουστιά και στο κιτς δε νομίζω να ξεπερνούν με τίποτα τους δικούς μου :lol::lol::lol: Εγώ γενικά είμαι και λίγο περίεργη με το σπίτι μου, δε θέλω πολλά πολλά, το προτιμώ πιο λιτό, οπότε όπως καταλαβαίνεις η αποθήκη της μαμάς μου γνωρίζει μεγάλες δόξες κατά καιρούς, ώσπου όταν πια δε χωράει άλλα, τα βάζω σε μαύρες σακούλες, τα αφήνω δίπλα στον κάδο σκουπιδιών και το πολύ σε 2 ώρες έχουν γίνει ανάρπαστα!!!! =))=))=))

Όσο για την κουρτινούλα θα συμφωνήσω μαζί σου, με το γαλάζιο θα κάνει πολύ ωραία αντίθεση! Αααα κι όσον αφορά τον αντρούλη σου πες του πως οι νονοί είναι για το παιδί δεύτεροι γονείς, οπότε δε θα ήταν κι ότι καλύτερο να τους βλέπει μόνο από τις φώτο της βάφτισης ;)

Οι υπόλοιπες μου έχετε ξεπορτίσει ε :D τι καλά!!! Φιλιά σε όλες!!!!!

Αθανασία, στο κιτς κανείς δεν μπορεί να συναγωνιστεί την πεθερά μου. Το σπίτι της είναι ο ορισμός του κιτσαριού. Από πού ν' αρχίσω; Από τις πολυθρόνες με λεοπαρδαλέ καλύματα; Από το "Γέρο με το τσιμπούκι" στο σαλόνι; Από τις τεράστιες βεντάλιες στους τοίχους; Από τις κατακόκκινες κουρτίνες; Από το τζάκι που επίσης είναι βαμμένο κατακόκκινο και με "ζωγραφισμένες" τις "πέτρες" με μαύρη μπογιά; Το σπίτι της είναι γεμάτο φτηνιάρικα μπιμπελό ή ακόμα και διάφορα διαφημιστικά. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, ό,τι δώρο μας δώσει είναι ανάλογου γούστου... Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μας δίνει και πράγματα άχρηστα, τα οποία δεν αγοράζει καν για μας. Απλά τα έχει στο σπίτι της και μας τα δίνει, έτσι στο άσχετο. Τώρα, π.χ. μας έστειλε μια ονειροπαγίδα, με μια μεγάλη πεταλούδα, κι ένα πράγμα από κάτω να κρέμεται στο σχήμα της Κρήτης, αλλά πάνω γράφει "Rhodes". Εν τω μεταξύ, στη Ρόδο αυτή πήγε πριν εφτά χρόνια! Επίσης, μας έβαλε ένα μπρελόκ, από το οποίο κρέμεται μια κούκλα, και ένα σταυρουδάκι διακοσμητικό, όχι για λαιμό, πολύ ωραίο, που μπορείς να το κρεμάσεις στα κλειδιά σου, στο κινητό σου, από μια τσάντα, κ.λπ. Μόνο που αυτό το σταυρουδάκι μου το είχε χαρίσει ένας μαθητής μου, και το είχα χάσει. Φαίνεται, μου είχε πέσει όταν πήγαμε Πάτρα το Γενάρη, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κατάλαβε ότι είναι δικό μου και μου το έστειλε πίσω, αλλιώς θα το έλεγε. Δηλαδή, ό,τι βρίσκει μες στο σπίτι της, μας το δίνει...

Κι εμένα μ' αρέσει το σπίτι να έχει λίγα και καλά.Δεν αντέχω τα παραφορτωμένα σπίτια. Βέβαια, το δικό μου σπίτι δεν έχει απλά λίγα, τίποτα δεν έχει! Πριν ένα χρόνο μετακομίσαμε, και στα περισσότερα δωμάτια έχουμε μόνο τα απαραίτητα!

Καλημέρα σε όλες τις κουκλίτσες!!!!

Άννα Μαρία μου καλά διαβάζοντας στο μύνημά σου, για το ''γέρο με το τσιμπούκι'' γέλασα πολύ :lol::lol::lol: Μα καλά βρε παιδί μου κι εσύ αντί να πεις ευχαριστώ που σου έκανε δώρο το σταυρουλάκι που εσύ είχες χάσει!!!!! =))=)) Όσο γι' αυτά που σας στέλνει, αμάν κι εσύ η γυναίκα έχει μυαλό λέει ''αντί να τα πετάξω θα τα στείλω στη νυφούλα μου''... Κι εσύ αμέσως να την παρεξηγήσεις :lol::lol::lol:

γεια σας κουκλες

διακοπες τελος του χρονου παλι,το καλο ειναι οτι περασαμε υπεροχα πρωτη φορα με τα παιδια και ξεκουραστηκαμε μπορω να πω,αν εχεις παρεα ολα ειναι πιο ευκολα βοηθαει ο ενας τον αλλο και τα παιδια παιζουν ολα μαζι χωρις να σε κουραζουν τελεια ηταν,ο μικρος δεν μας κουρασε καθολου κοιμοταν καλα και ολη μερα επαιζε στην παραλια σαν μεγαλο παιδι, δεν ηθελε να βγει απο τη θαλασσα ολη μερα πλατσουριζε,τωρα τι κανουμε με περιμενει ενα σιδερο μεχρι το ταβανι και το σπιτι θελει καθαρισμα ουφφφφφφφ βαριεμαι θελω κιαλλες διακοπες!!!!!

σας φιλω ολες!!!!!!

Κατερινάκι καλώς ήρθατε!!!! Μπράβο χαίρομαι που περάσατε τόσο καλά!!! Τωρα με ρέγουλα οι δουλειές, να εγκλιματιστείς ομαλά!!! Καλή δύναμη :-*:-*

Γειά σας! Τι κάνετε;

Εμείς αρχίσαμε τα ψώνια δειλά-δειλά. Χτες το πρωί πήγαμε στο Mothercare και φύγαμε με άδεια χέρια και τρομερά νεύρα. Η εξυπηρέτηση ήταν κάκιστη και ό,τι ρούχο έβλεπα είχε μέσα και πολυέστερ!!!!!!! Και υποτίθεται εκεί πέρα είναι τα καλύτερα ρουχαλάκια για βρέφη απ' όλα τα μαγαζιά. Ήθελα να δω και για σουτιέν θηλασμού, αλλά ούτε λόγος. Φύγαμε κακήν-κακώς.

Το απόγευμα πήγαμε για καρότσι. Ευτυχώς κάποια κορίτσια μου είχαν συστήσει κάποια μοντέλα και δεν πήγα τελείως στα τυφλά, αλλά πάλι, μας τα δείχνουν και μένουμε και τα κοιτάμε. Τι απορίες μπορεί να έχουμε για ένα βρεφικό καρότσι; Όσες θα είχαμε και σε μια διάλεξη πυρηνικής φυσικής.

Τελικά πήραμε δύο κουβερτούλες μια καταπληκτική Pierre Cardin βαμβακερή και μια πικέ της Fischer-Price, πάλι βαμβακερή. Σε κάποια φάση πήγα να δω κάτι μπιμπερό και τα κρατούσα λες και ήταν δοκιμαστικοί σωλήνες!!!! Πώς τα χρησιμοποιούν αυτά τα πράματα;

Να σας ρωτήσω κιόλας. Εσείς το πορτ μπεμπέ το χρησιμοποιήσατε καθόλου; Γιατί σκέφτομαι να μην πάρω.

Καλημέρα Άννα Μαρία μου, με το κάλο να κάνετε τα ψώνια για το μωράκι σας, αυτές είναι πολύ όμορφες στιγμές!!!! :x:x:x

Λοιπόν, το καρότσι θα κοιτάξεις κατ' αρχήν να μπορεί προστατέψει το μωρό σου από κρύο κλπ, έτσι ώστε να το καλύπτει απόλυτα σε κάθε περίπτωση, να μπορείς να γυρίζεις τη χειρολαβή έτσι ώστε να βλέπεις το μωρό σου όσο είναι μικρό κι έπειτα μεγαλώνοντας να το γυρίσεις μπροστά έτσι ώστε το μωράκι σου να απολάμβάνει τη βορτούλα του εξερευνώντας τα πάντα γύρω του!!!! Μετά να είναι εύχρηστο, να κλείνει εύκολα σε περίπτωση που βρεθείς κάπου μόνη σου με το μωρό σου και δεν έχεις βοήθεια από κάποιον για παράδειγμα να σου το πάρει αγκαλια...

Όσον αφορά το πορπ μπεμπέ, εγώ είχα αγοράσει και μ'αυτό έβγαλα το μωρό από το μαιευτήριο, μετά το χρησιμοποίησα για τις πρώτες 40 μέρες όπου και κοιμώταν ο μικρός, δεν τον έβαλα κατευθείαν στην κούνια γιατί μέσα στο πορτ μπεμπέ ήταν πιο ζεστά και σωβολιαστά απ' ότι στην τεράστια γ' αυτόν τότε κούνια..... :):) Τώρα όμως που το σκέφτομαι θα μπορούσα να μήν το είχα αγοράσει και να τον έβγαζα από το μαιευτήριο μέσα στο μισό αυγουλάκι (δε ξέρω και πως λέγεται) το οποίο και αγόρασα μετά για να τον μεταφέρω οπουδήποτε. Τώρα για τον ύπνο τις πρώτες μέρες θα μου άρεσε πολύ κι ένα λίκνο αν το λέω σωστά, ένα μικρό κουνάκι... Δεν ξέρω πάντως το πορτ μπεμπέ το φύλαξα ολοκαίνουριο για το επόμενο μπεμπάκι μου!!!

Καλορίζικες οι κουβερτούλες!!! Κι όσο για τα διαστημικά μπιμπερό!!!! Ελπίζω να μη τα χρειαστείς καθόλου και να χαρείτε κι οι δυο καλούς και πολλούς θηλασμούς!!!!! :-*:-*

Αθανασία, μακάρι να μη χρειαστώ τα μπιμπερό! Κι εγώ αυτό σκέφτομαι!!!

Για το καρότσι, αυτά που λες μας τα έδειξαν οι πωλήτριες. Πήγα έχοντας υπ' όψη ένα συγκεκριμένο καρότσι που μου το σύστησαν κοπέλες από εδώ, οι οποίες κάνανε τρομερή έρευνα αγοράς, οπότε δεν πήγα τελείως στα τυφλά!

Σήμερα πήγαμε με τη μάνα μου στα Ντέμπεναμς και πήραμε δύο φορμάκια και δύο σαλιάρες. Δεν ήταν πάααρα πολύ ακριβά, αλλά είχε κάτι φορμάκια 27 ευρώ και βάλε. Πανάκριβα μου φάνηκαν για ένα βρέφος που θα τα φορέσει 1-2 μήνες...

Πορτ μπεμπέ δε θα πάρω, αφού θα το κοιμίζω αρχικά στην καλαθούνα. Μετά θα το μεταφέρω με το καρότσι και με το σλινγκ λογικά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...