Μετάβαση σε περιεχόμενο

καφενε "ομορφη μερα"

Recommended Posts

• Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλη μου τελεια η τουρτιτσα σου,μπραβο σου,ειδες τι ευκολα δουλευεται η ζαχαροπαστα;;μονο να προσπαθεις να την κανεις οσο πιο λεπτη μπορεις για να τρωγεται πιο ευχαριστα ,για κεραστειτε και απο το λιονταρακι μου:IMGP0603.jpg[/attachment:1fmfgm95]

post-12542-13873937516134_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!!!!!! Γύρισα από Κρήτη! Όμορφα περάσαμε αλλά πολύ τρέξιμο βρε κορίτσια :shock::shock::shock: ..Ο Πάνος δεν καθόταν καθόλου σε ησυχία. Τρεχάτε ποδαράκια μου όοοολη την ώρα. Εντωμεταξύ το παιδί βγήκε εντελώς εκτός προγράμματος και είχαμε και γκρίνια αρκετές φορές. Πρόλ' αυτά περάσαμε καλά. Γυρίσαμε την Τετάρτη και μέχρι σήμερα προσπαθώ να μπω σε μια σειρά γιατί είχα τρελό σίδερο και γενική καθαριότητα στο σπίτι. Τώρα είναι όλα ΟΚ και χαλαρώνω ;) ! Σε λίγες μέρες θα πάμε στη Ζάκυνθο. Είναι οι γονείς μου εκεί για διακοπές και μας πρότειναν να πάμε. Έτσι λοιπόν δε θα χάσω την ευκαιρία διότι σίγουρα αυτές οι διακοπές θα είναι πολύ πιο ξεκούραστες μια που θα έχω την πολύτιμη βοήθεια της μαμάκας μου ;););););) !!!! Θα γεμίσω λοιπόν λίγο ακόμα τις μπαταρίες μου μια που αρχές Σεπτεμβρίου αρχίζω ξανά δουλειά :cry::cry::cry: ...Και να σας πω την αλήθεια η δουλειά δε με νοιάζει αλλά αυτή η διόρθωση που έχω σε καθημερινή σχεδόν βάση ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ. Διορθώνω ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ως τις 3 με 4 το πρωί....ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!Ας μην το σκέφτομαι όμως ακόμα!!!!

Οι τουρτίτσες που είδα στις φωτό μου άνοιξαν την όρεξη!!! Είναι ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!!! Χρυσοχέρες μου εσείς!!!!!

Λόγω απουσίας πολλών ημερών δε διάβασα όλες τις σελίδες και δεν έχω να σχολιάσω πολλά. Σιγά σιγά όμως θα τους βρω τους ρυθμούς μου!

Πολλά φιλάκια σε όλες σας!

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!

Καλέ τί υπέροχα πράγματα είναι αυτά που φτιάχνετε??????? Αυτά τα λυπάσαι να τα φας......είναι για να τα θαυμάζεις!!!!!!!! Χρυσοχέρες!!!!!! Μπράβο!!!!!!

Ανθή μου και Ζάκυνθο?????? Πάρε με μαζί σου.............please!!!!!!

Κάλι μου να τα εκατοστήσετε με τον αντρούλη!!!!!!

Κατερινάκι μου δεν φύγατε ακόμα για διακοπές?????? Καλά να περάσετε!!!!!!!!

Έχω χάσει αρκετά επεισόδια από το καφενεδάκι μας και τώρα δεν θυμάμαι τίποτα..... :(

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!! Καλέ τι τουρτίτσες είναι αυτές, θέλω να τις φάω και τις δυο!!!!!

Κάλι μου να τα χιλιάσετε με τον αντρούλη σου πάντα γεροί κι ευτυχισμένοι αντε και του χρόνου 4τραπλοί!!!!!

Ανθούλα Ζάκυνθο έ? Τέλεια και με τη μανούλα νομίζω τώρα θα καταλάβεις ξεκούραση και διακοπούλες!!!!

Κατερινάκι κι εσείς φεύγετε για διακοπούλες????? :P Τι καλά πότε θα ρθει η σειρά μου..... :?

Άννα Μαρία μου χάλια περνάει ο αντρούλης σου ε κι εγώ θα το ευχαριστιώμουν :ymsmug:=))=))=)):lol:

Μαρινάκι προς τι τα νευράκια, μη μου συγχίζεσαι.... ;)

Νάσια μου πως πάνε τα κεφάκια, ελπίζω να ηρέμησες!!!

Καγκουράκι γυρίσατε με την Αγγελικούλα σου? Περάσατε καλά?

Εγώ κορίτσια μου πάλι τρέχω πανικόβλητη, σας στέλνω πολλά φιλάκια, συγνώμη αν ξέχασα κάποια....

Γειά σας κορίτσια!

Κατερίνα, καταπληκτική η τούρτα!!!!! Καλέ πώς τα κάνετε αυτά τα αριστουργήματα;

Ανθή, τι ειδικότητα έχεις και έχεις τόοοσο διόρθωμα; Καλά, εγώ καμία σχέση! Οι μαθητές μας είναι ελάχιστοι, οι περισσότεροι είναι αναλφάβητοι, οπότε τι να διορθώσω; Αλλά πάλι. Κάνετε συνέχεια διαγωνίσματα, γράφουν συνέχεια εκθέσεις και έχεις τόση δουλειά;

Αθανασία, περνάει πολύ χειρότερα απ' ό,τι περιμέναμε! Δε βλέπει την ώρα να γυρίσει!!! Χι χι!

Γεια σας γεια σας

είμαστε στη μαμά μου, πήγαμε για μπανάκι το πρωί και τώρα κοιμάται η Αγγελικούλα μου και είπα να μπω να πιω ένα καφεδάκι...έφτιαξε και η μαμά μου παγωτό ποότε κερνάω παγωτάκι όποια θέλει

Οι τουρτίτσες σας απλά καταπληκτικές

Κάλι να ζήσετε και γρήγοραμε ένα αδερφάκι για το κοριτσάκι σου ,για πρώτη προσπάθεια βγήκε κάτι παραπάνω απο τέλεια η τουρτίτσα με τη ζαχαρόπαστα και το σχέδιο πολύ γλυκό.

Ανθή και οι διακοπές συνεχίζονται θα έχεις και βοήθεια τη μαμά τι άλλο θέλεις πάντως εσείς οι εκπαιδευτικοί τυχεροί που είστε χορταίνετε διακοπές :lol::lol::lol: και εγώ την ίδα απορία με την Αννα Μαρία έχω τι ειδικότητα έχεις και έχεις τόσο διόρθωμα.

Αθανασία τι κάνεις ο μικρούλης σου έχει πέσει δουλίτσα και τρέχεις πανικόβλητη

Νάσια και Κατερίνα τα φιλιά μου

Φιλάκια σε όλες

Καγκουράκι, όντως έχουμε μεγάλες διακοπές, αλλά η δουλειά μας είναι ψυχοβγάλτης! Επίσης, είναι άσχημο το ότι δεν μπορούμε να πάρουμε άδεια όποτε θέλουμε για να πάμε διακοπές, ας πούμε, τον Οκτώβρη. Είναι φιξ οι άδειες. Ειδικά εδώ στην Κύπρο γενικά δικαιούμαστε λίγες μέρες άδεια για οτιδήποτε. Δεν μπορούμε να πάρουμε άδεια μετ' αποδοχών για μεταπτυχιακά, δεν μπορούμε να πάρουμε άδεια μετ' αποδοχών για δεύτερο πτυχίο, και γενικά είναι λίγο σφιχτά τα πράγματα. Π.χ. αν ορκίζεται το παιδί σου στο πανεπιστήμιο και θες να πας, δικαιούσαι νομίζω 2-3 μέρες άδεια, κι αν είναι μακριά, π.χ. στην Αυστραλία, δικαιούσαι τέσσερις μέρες!!!

Τέλος πάντων, ας μην παραπονιέμαι.

Πω πω, έχουν αρχίσει να με πονάνε και τα κόκκαλα τώρα... Ανοίγω φαίνεται...

Καλησπερα κι απο εμενα...καλε τωρα σας ανακαλυψα το πιστευεται?Και ουτε μια δεν λεει οτι εχετε κι αλλο στεκι 8-) Εγω σας βρηκα παντως και ....κερνατε καφεδακι και σε μενα?ενα ελληνικο βαρυ γλυκο παρακαλω!!!!

Για οσες δεν με ξερουν ειμαι η Αναστασια, περιμενω το πρωτο μας παιδακι,κοριτσακι και περναω υπεροχα εδω μεσα μοιραζοντας και διαβαζοντας τις αγωνιες μας για την εγκυμοσυνη μας και τα μωρακια μας!!!

Γεια σας κορίτσια!!!! :D:D:D:D:D:D

Σήμερα η μέρα ήταν χαλαρή και όμορφη! Ψώνια το πρωί μαζί με τον Πάνο και τον άντρα μου, καφεδάκι με την κολλητή μου το απογευματάκι και λούνα παρκ για να ξεφαντώσει το ζουζούνι το βραδάκι!

Νάσια μου σε παίρνω μαζί στη Ζάκυνθο! Θα έχει και ο Πανούλης παρεούλα την κορούλα σου ;) !

Αθανασία μου πως και πως τις περιμένω αυτές τις διακοπούλες! Η μαμά μου με βοηθά πολύ και έτσι θα χαλαρώσουμε και εμείς λίγο ;) !

Άννα Μαρία και Κατερίνα είμαι φιλόλογος και δουλεύω σε φροντιστήριο, δεν είμαι διορισμένη. Κάνω έκθεση σε παιδιά Λυκείου. Τη χρονιά που μας πέρασε είχα 60 μαθητές. Αυτό σημαίνει ότι κάθε εβδομάδα είχα για διόρθωση 60 εκθέσεις (2-3 σελίδες η καθεμιά), 60 περιλήψεις και 60 τεστάκια. Επίσης, σε τακτά χρονικά διαστήματα τα παιδιά έγραφαν και διαγωνίσματα (με έκθεση, περίληψη και ασκήσεις-σαν αυτά που βάζουν στις Πανελλήνιες). Για το κάθε διαγώνισμα χρειάζομαι γύρω στα 20 με 25 λεπτά και τα διαγωνίσματα ήταν 60. Με λίγα λόγια το χειμώνα που μας πέρασε μου έφυγε η ψυχή. Μου ερχόταν να ανοίξω το παράθυρο και να πετάξω ΟΛΑ τα γραπτά κάτω. Αφήστε τα νεύρα που είχα...Φταίω όμως κι εγώ γιατί το δεύτερο χρόνο που δούλευα στο φροντιστήριο μου πρότειναν να κάνω αρχαία γιατί τους είχα πει ότι τα αγαπάω πάρα πολύ και εγώ η ηλίθια είπα όχι γιατί υπολόγιζα ότι θα έχω περισσότερες ώρες με την έκθεση μια που πιάνει όλες τις κατευθύνσεις το μάθημα. Και σε αυτό όμως έπεσα έξω γιατί τελικά τα αρχαία έγιναν 3ωρο μάθημα και οι ώρες θα μου έβγαιναν περισσότερες μια που η έκθεση είναι δίωρο μάθημα. Τώρα δυστυχώς δε γίνεται αλλαγή.Τα αρχαία δεν έχουν πολλή διόρθωση. Μόνο τα διαγωνίσματα (που είναι πολύ πιο εύκολα στη διόρθωση) και κανά τεστάκι..Αυτά για τη δουλειά μου. Ετοιμαστείτε το χειμώνα να σας πρήξω :lol::lol::lol::lol::lol:

Αναστασία καλώς μας ήρθες και με το καλό να υποδεχτείς το κοριτσάκι σου!

Αυτά κοριτσάκια μου και για σήμερα! Πολλά φιλάκια σε όλες σας!

Καλημέρα στις τσούπρες!!!!

Αναστασάκι καλώς ήρθες!!!! Άντε να τα λέμε κι από δω! Με το καλό και το κοριτσάκι σου!!!

Ανθή μου μόνο που τα διάβασα κουράστηκα.... Κι εμένα μ' αρεσαν τα φιλολογικά αλλά δε νομίζω ποτέ να είχα τόση υπομονή..... :roll: Μάλλον θα τράβαγα τα μαλλιά μου από τα νεύρα ~x(~x(~x(:lol::lol::lol:

Άννα Μαρία μου βλέπεις? Υπάρχουν και χειρότερα οπότε εσύ πρέπει να λες κι ευχαριστώ :lol::lol::lol:

Κατερινάκι (kangaroo) μια χαρά περνάτε, μπράβο απολαύστε βολτούλες τώρα που μπορείτε!!!

Κορίτσια εμάς χθες εδώ είχαν συναυλία Μητροπάνος, Κότσιρας, Μπάσης κι έτσι πήγαμε! Πήραμε και το Λευτεράκο μαζί, στα μισά βέβαια κοιμήθηκε αλλά είχα το καρότσι μαζί κι όλα μια χαρούλα, το καταευχαριστηθήκαμε!!!! Ξεφύγαμε λίγο από την καθημερινότητα ;) Αυτά τα νεάκια μου και σήμερα τώρα θα ήθελα μία κρύα σοκολάτα αλλά παχαίνει τόσο πολύ...... :lol::lol:

Ανθή, κατάλαβα... Δύσκολα τα πράγματα... Στα σχολεία έχεις αρκετή δουλειά, αλλά όχι τόσο διόρθωμα, γιατί υποτίθεται το σχολείο παρέχει παιδεία (λέμε τώρα) και όχι απλά προετοιμασία για εξετάσεις, οπότε δε χρειάζεται να κάνεις κάθε βδομάδα διαγωνίσματα και τέτοια. Έχεις, όμως, πολλή επιπλέον δουλειά, γιορτές, κ.λπ. Εμάς επειδή είναι μικρό το σχολείο και οι καθηγητές που είμαστε όλες τις μέρες εκεί λίγοι, αναγκαστικά παίρνουμε πολλές υπευθυνότητες, πράγμα που σημαίνει λιγότερες ώρες διδασκαλίες, αλλά πολύ τρέξιμο. Πέρσι εγώ είχα υπευθυνότητα τάξης, και μάλιστα της χειρότερης (=μάζεμα δικαιολογητικών για απουσίες, πράγμα καθόλου εύκολο + ρόλος ψυχολόγου + κοινωνικού λειτουργού για άτομα με πολλαπλά προβλήματα + να φταίω για ό,τι γινόταν μέσα στην τάξη και γινόταν καθημερινά), είχα τα πρακτικά των συνεδριάσεων (= να τα γράφω πρόχειρα την ώρα της συνεδρίασης, να τα καθαρογράφω σπίτι, να τα διορθώνει η διευθύντρια και να κάνει λες και είμαι αναλφάβητη και τέλος να τα γράφω χειρόγραφα στο βιβλίο των πρακτικών...), είχα θέατρο με έναν άλλο συνάδελφο (= τρομερό τρέξιμο + τρομερή πίεση και σπάσιμο νεύρων από τη διευθύντρια), έγραψα 2-3 φυλλάδια για επετείους και ανέλαβα και ορισμένες γιορτές, ή μία με ομιλία, και τα τελευταία χωρίς μείωση ωρών. Και η πλάκα είναι ότι τις περισσότερες υπευθυνότητες τις αναλαμβάνουν οι φιλόλογοι, λες και είναι οι πανεπιστήμονες!

Αθανασία, πιές βρε τη σοκολάτα, πόσο θα παχύνεις πια; :P

Αναστασία, χαίρω πολύ! Πώς και δε γνωριστήκαμε τόσο καιρό; :P

κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σας και για τα "συγχαρικια'!!!!!!!!!πιο ωραια εγινε απ'εξω παντως παρα απο μεσα!θα δοκιμασω αλλη συνταγη!!!!!!!!!!!

κατερινακι τελειο το λιονταρακι σου καλε!!!!!!!!!!!!!τι ωραιο χρωμα που βγηκε!!!!πως το καταφερες?ασημι ειναι ή κανουν πουλακια τα ματια μου??????

αναστασια μου καλως ηρθες κοριτσακι μου!μαζι τα λεγαμε πιο παλια αν θυμασαι!!!!!!!!!εισαι καλα?το κοριτσακι σου?ποτε εχεις πητ??

ανθηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!στην ροδο δεν με πηρες μαζι σου,ειπα αντε δεν πειραζει!στην κρητη δεν με πηρες στεναχωρεθηκα αλλα και παλι ειπα κομματια να γινει,αλλα τωρα δεν την γλιτωνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θ Α Ε Ρ Θ Ω Μ Α Ζ Ι Σ Ο Υ ! ! ! ! ! ! ! ΕΚΛΕΙΣΕ!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κοριτσια! Τι μου κάνετε? Εμείς μεγαλώνουμε, λιγο γκρινιάζουμε γιατι ταλαιπωρούμαστε με πονάκια αλλά οκ..

Κάλλι μου να ζήσετε και πάντα ευτυχισμένοι να είστε. Τελεια η τούρτα!!!

Και η τούρτα λιονταράκι τέλεια!!!

Κι εγώ δασκάλα κοριτσια ειδικής εκπαίδευσης και επιστρέφω στη δουλειά το Νιόβρη που τελειώνει η άδεια μου. ΑΚόμα δεν έχουν βγει διορισμοι και δεν ξέρω σε ποιο σχολείο θα είμαι.

Οι άλλες τι κάνετε?? Σας διάβασα πολύ βιαστικά γιατι ξυπνάει ο μικρός τώρα και πρέπει να ετοιμαστω!

ΦΙλάκια!!!

Γεια σας κορίτσια!!!!! :D:D:D:D:D:D

Αθανασία μου ωραία περάσατε στη συναυλία ε;;;Ειδικά για Κότσιρα τρελαίνομαι!! Ο μικρός σου κοιμήθηκε στη συναυλία :shock: ;;;;;Είσαι πολύ τυχερή.Ο Πάνος δε θα κοιμόταν με τίποτα. Για να κοιμηθεί στο καρότσι πρέπει 1)να είναι πολύ κουρασμένος και 2)να κόβω βόλτες με το καρότσι κανα μισάωρο και μάλιστα με γρήγορο βήμα :shock::shock::shock: ...

Άννα Μαρία τραβάς κι εσύ κουπί στο σχολείο!!!Τα άκουσα(μάλλον διάβασα) όλα αυτά που έχεις να κάνεις και αγχώθηκα :?:?:? ..Τουλάχιστον πληρώνεσαι και τους 12 μήνες και παίρνεις τα δώρα σου κανονικά. Εμείς το καλοκαίρι γραφόμαστε στον ΟΑΕΔ και δώρα δεν παίρνουμε. Πάλι καλά που έχουμε τα ένσημά μας. Επίσης, ενημερώσεις γονέων κλπ δεν τις πληρωνόμαστε.Το καλό είναι ότι μας δίνει καλές ώρες και δε χρειάζεται να τρέχουμε σε 10 φροντιστήρια. Πάντως η διόρθωση κάθε χειμώνα με σκοτώνει...Τη διδασκαλία και την επαφή με τα παιδιά τη λατρεύω. Όλα τα υπόλοιπα είναι..άστα να πάνε :evil::evil: ..

Κάλλη μου έλα έλα στη Ζάκυνθο! Θα είναι εκεί και η μαμά μου και θα μας κρατάει και τα παιδιά για να λιαζόμαστε :lol::lol::lol::lol::lol: !!!

Μαράκι εκπαιδευτικός κι εσύ;;; Είμαστε πολλές τελικά! Έχεις ακόμα χρόνο μέχρι το Νοέμβρη για να χαρείς τον μπεμπούλη σου! Εύχομαι να σε στείλουν σε ένα σχολείο πολύ πολύ κοντά στο σπιτάκι σου ;) !

Κατερίνα μου να περάσεις ΤΕΛΕΙΑ στις διακοπούλες σου! Θα περιμένουμε τα νέα σου!

Σήμερα κορίτσια βαρέθηκα τη ζωή μου γιατί καθίσαμε όλη μέρα στο σπίτι. Σάπισα. Πονοκέφαλος με έπιασε.Το καλοκαίρι θέλω συνέχεια βολτούλες!!!

Αυτά τα ολίγα και για σήμερα.

Πολλά φιλάκια σε όλες σας :-*:-*:-*:-*

Καλημερα και απο μενα!!!Εχω πολυ καιρο να γραψω αλλα ημασταν διακοπες γυρισαμε πριν απο μια βδομαδα...Περασαμε πολυ ωραια και ο Νικολακης εκανε αρκετα μπανακια ...Δυστυχως παλι δουλεια και τα ιδια .!!!!!!

Πολλα φιλια σε ολες!!!

Kαλημέρα κοριτσάκια!

Oliax καλώς ήρθες από τις διακοπούλες!

Σήμερα κι εγώ έχω έναν πονοκέφαλο δεν έχω κοιμηθεί όλη νύχτα.... Τη μαμά μου την πιάνουν συχνά ίλιγγοι(λόγω αλατων στον αυχένα) και χθες είχαμε πάλι τα ίδια οπότε είναι στο κρεβάτι κι έχω αναλάβει καθήκοντα... Είναι τόσο άσχημο ούτε τα μάτια της δε μπορεί να ανοίξει, τη λυπάμαι πολύ...Περιμένω να περάσουν οι ώρες να γυρίσω σπίτι...Το χειρότερο έιναι ότι εκτός από το να τις δώσω τα φάρμακα που πίνει δε μπορώ να τη βοηθήσω με άλλο τρόπο... :cry: Σας στέλνω πολλά φιλά....

Γειά σας κορίτσια!

Μαρία, είχα την απορία και ήθελα να σε ρωτήσω: μια που γέννησες καλοκαίρι και η άδεια μητρότητας πιάνει και τις καλοκαιρινές διακοπές, τις πληρώνεσαι κανονικά, έτσι; Γιατί κάτι περίεργα μου λέγανε...

Εμάς μας είχαν πει ότι θα βγουν σήμερα οι τοποθετήσεις, αλλά μπαααα....

Ανθή, άσε, πέρσι ειδικά είχαμε πολύ τρέξιμο και πολλά προβλήματα. Φέτος θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα, γιατί ο διευθυντής που φέρανε είναι νορμάλ άνθρωπος, αλλά εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό θα καθίσω. Αν έχω συσπάσεις, θα πάρω άδεια αναγκαστικά.

Αθανασία, πολύ άσχημο πράγμα οι ίλιγγοι. Εγώ παλιότερα πάθαινα, ελαφριάς μορφής ευτυχώς, και ήταν ορμονικοί οι λόγοι!

Όλια καλώς ήρθες και Κατερίνα καλά να περάσετε!

Κάλι, φιλιά!

Αναστασία καλως ήρθεςστο παρεάκι μας και με το καλό να φέρεις στο κόσμο το κοριτσάκι σου

Αθανασία ωραία η συναυλία και αφού κοιμήθηκε και ο μικρός την απολαύσατε τέλεια. Η μανούλα σου είναι καλύτερα?

Κάλι Μαράκι Ολια φιλια στα παιδάκια σας

Κατερινάκι και Ανθή καλές διακοπούλες

Γεια σας και απο μενα..Γυρισα απο δουλεια στις 930 εβαλα το μικρο για υπνο και μετα σκουπισα και σφουγγαρισα ολο το σπιτι 3 πατωματα γιατι ηρθε ο ηλεκτρολογος για το συναγερμο και πατησε σε ολο το σπιτι ..Τωρα ειμαι πτωμα..

Αννα Μαρια αντε κοντευεις ..Το μπεμπακι σου τι ειναι? Απο τη δουλεια ποτε σταματας?

Αθανασια και μενα η μαμα μου παθαινει ιλιγγους και οταν την πιανουν ειναι πολυ χαλια..Δεν μπορει να κουνηθει ..Δυστυχως μενει και μακρια και δεν μπορω να τη βοηθησω...

Κανγκουρακι δωσε πολλα φιλακια και συ στη μικρη σου....

Καλο βραδυ σε ολες και πολλα φιλακια!!! :x:-*

καλημερα κοριτσακια μου!μαρακι μου ευχαριστω για τις ευχουλες σου!!!!!!!!κι εσυ να χαιρεσαι τον στεφανακο σου!!!!!!!

oliax καλως ηρθες και παλι στο παρεακι μας!!!!!!

κατερινακι μου ευχομαι να περασετε ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

αχ αθανασια μου νομιζω πως δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο τους ιλιγκους!ειχα κι εγω πριν απο καποια χρονια κι οταν μ'επιαναν με'ριχναν στο κρεβατι για αρκετες μερες!!!!!!!!!ευτυχως βρηκα απο που προερχοναταν και σωθηκα με μια αγωγη που μου εδωσαν!!!!!!!!!!

αννα μαρια μου τι κανεις?ποτε γυρναει ο αντρας σου με το καλο?????ολα οκ με τους γονεις σου??????

κατερινουλα μου τι κανεις?η αγγελικουλα σου??????????

καλε ξεχασα καμια?εχω την κορη μου διπλα και με εχει ΠΡΙΞΕΙ!!!!!!!!!!δεν παιζεται πια αυτο το μπιρι μπιρι!!!!!!!ααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γειά σας κορίτσια!

Όλια, το παιδί είναι αγόρι! Τώρα δε δουλεύω επειδή είναι κλειστά τα σχολεία. Ανοίγουμε την άλλη Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου και θα πάω. Υποτίθεται η άδειά μου αρχίζει 24 Οκτωβρίου, αλλά αποκλείεται να μείνω μέχρι τότε.

Κάλι, ο άντρας μου γυρνάει την Πέμπτη! Τα έχει παίξει εκεί πέρα. Τον πήρα το μεσημέρι, κατά τις 12, και μου είπε ότι ήταν όλο το πρωί κλεισμένος στο δωμάτιο και δεν ήρθε κανείς να τον ρωτήσει τι κάνει, ούτε πήραν κανένα τηλέφωνο. Πήγε να δει τους δικούς του και τον έχουν κάτι περισσότερο από γραμμένο. Δε βλέπει την ώρα να γυρίσει!!!!!!!

αντε με το καλο αννα μαρια μου να γυρισει ο αντρουλης σου για να γυρισετε και οι δυο σπιτακι σας γιατι δεν βλεπω να σας πηγαινει το χωρια!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...