Μετάβαση σε περιεχόμενο

καφενε "ομορφη μερα"

Recommended Posts

Kαλημερούδια σας!!!!! Αχ δε το πιστεύω έγραφα μια ώρα την ιστορία της ζωής μου και στο τέλος με πέταξε έξω.... :twisted::twisted:

Τελοπάντων.... έχουμε όμως χρυσοχέρες στο ποστάκι μας!!!! Μπράβο κοριτσάκια (Κάλι και Κατερινάκι)τέλειες οι τουρτίτσες σας!!!

Νάσια μου να χαίρεσαι προκαταβολικά την μανούλα σου και το κοριτσάκι σου!!!! Και μη συγχίζεσαι με τον άντρα σου, δεν πρέπει για το σποράκι σου..... ;) Κάνε ότι δεν καταλαβαίνεις είναι δύσκολο κάποιες φορές αλλά πρέπει... ;)

Άννα Μαρία μου θυσαυρός ο αντρούλης σου!!! Ο δικός μου λείπει όλη μέρα λόγω δουλειάς αλλά γενικά όταν πρέπει να βοηθήσει θα το κάνει από μόνος του, π.χ. όταν ήμουν έγκυος ή και τώρα τελευταία που εγχειρίστηκα και ρουχαλάκια άπλωσε και φαγάκι έφτιαξε αρκεί να τον πάρεις με το καλό δεν θέλει πίεση... ;):lol::lol::lol:

Αχ κι εγώ κάτι σε γλυκό λιγουρεύομαι τώρα...... :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ για τις ευχές Αθανασία μου να 'σαι καλά!!!!! Κάνω υπομονή η έρμη αλλά πόσο πιά???? Δουλεύει πολλές ώρες, κουράζεται και τον πρήζουν κι από πάνω αλλά κι εγώ έχω το ζόρι μου.......τώρα ειδικά που έχω τις συσπάσεις και θέλει ξεκούραση, χρειάζεται και λίγη κατανόηση....τί να το κάνω που έρχεται μετά και ζητάει συγνώμη κατόπιν εορτής κι αφού με έχει "φορτώσει" όσο δεν φαντάζεσαι?????? Είμαι εγώ τώρα για να τραβάω τέτοια σύγχιση κάθε μέρα???? 7 μήνες τώρα δεν είχα ούτε μία μέρα ήρεμη.....

Τί κάνεις εσύ??? Στην δουλειά να υποθέσω.....εμ βέβαια τέτοιες μέρες.....ο γιόκας σου τί κάνει?

Αχ βρε Νάσια μου έχουν κι αυτοί τα δικά τους άγχη είναι λογικό και δυστυχώς κάποιες φορές την πληρώνει ο άμμαχος πληθυσμός.... Κάποιες φορές δεν πρέπει να τα παίρνουμε όλα της μετρητής.... Όταν ζητάει συγνώμη φαντάζομαι με την ουρά στα σκέλια θα χει πολύ πλάκα ε :lol: Σα να βλέπω τον άντρα μου :lol::lol::lol:

Εγώ φυσικά εδώ στη δουλειά γι' αυτό δεν μπαίνω συχνά στο φόρουμ γιατί γίνεται ΧΑΜΟΣ :o:shock: ..... Άντε να φύγει κι ο Άυγουστος να ηρεμήσουμε λίγο....

Καλη η κοπελα που μου ειχε δωσει τη διευθηνση λειπει σε διακοπες και δεν τη θυμαται αλλα μου εδωσε μια αλλη που εχει καλυτερες τιμες μου ειπε δες εδω: http://www.yummy-yummysugarshop.gr/

αχ ναι κατερινακι μου την ξερω αυτην την κοπελα!εχω ψωνισει απ'αυτην κι εχθες εψαχνα να δω τιμες απο ετοιμη ζαχαροπαστα αλλα δεν με εκοψε καθολου να δω για χρωματα!!!!!γι αυτο λενε οτι οι χιωτες πανε δυο δυο!!!!ο,τι δεν σκεφτεται ο ενας το σκεφτεται ο αλλος!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημερούδια σε όλα τα κοριτσάκια!!!! Και χρόνια πολλά στις Μαρίες μας για χθές!!! Που είστε ακόμη κοιμάστε? Οι διακοπούλες πως πάνε? Άντε γυρίστε γιατί ζηλεύουμε..... :lol::lol::lol:

Αθανασία, πλάκα κάνεις; Ζεις στη Σαντορίνη και ζηλεύεις; :P

Δηλαδή κι εγώ σε τουριστικό προορισμό ζω, αλλά φέτος τη θάλασσα τη βλέπω με το κυάλι!

Πώς τα περάσατε τον Δεκαπενταύγουστο; Εμείς πήγαμε το μεσημέρι στους γονείς μου (επειδή τους βλέπουμε και σπάνια... :D ) και το βράδι σε μια φίλη που γιόρταζε (κι εγώ γιόρταζα, αλλά δεν κάνω ποτέ κάτι το Δεκαπενταύγουστο) αλλά μάλλον νόμιζε ότι παντρεύεται ή ότι βαφτίζει κάποιο απ' τα παιδιά της, αν κρίνω απ' τον κόσμο που κάλεσε και τον τρόπο που έκανε το τραπέζι. Νομίζαμε ότι είμαστε σε γάμο ή σε βάφτιση ή έστω, σε κάποιο εστιατόριο και τρώγαμε. Δεν το μπορώ καθόλου αυτά...

Σήμερα φεύγει ο άντρας μου για Μυτιλήνη και θα πρέπει να πάω να μείνω στη μάνα μου....... Δεν το αντέχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...................

Άννα Μαρία μου Χρόνια σου πολλά με το καλό να γενήσεις και το νινάκι σου!!!

Και ναι ζω στη Σαντορίνη και φυσικά και ζηλέυω, όπως καταλαβαίνεις το να ζεις κάπου (έστω και σ'ένα τέτοιο μέρος) και να δουλεύεις όπως κάθε άνθρωπος στη καθημερινή ρουτίνα, δεν έχει καμία σχέση με το να κάνεις διακοπούλες ξέγνοιαστα σ' ένα οποιοδήποτε άλλο μέρος :cry::cry::cry: Εκτός των άλλων οι καλοκαιρινές διακοπές ΔΕ συγκρίνονται με τις χειμερινές που μπορώ να κάνω εγώ.... :roll::roll: Τέλοσπάντων, εσύ γιατί βλέπεις τη θάλασσα με το κυάλι? Λόγω εγκυμοσύνης? Χθες κι εμείς είχαμε πολλές επισκέψεις και τα βαριέμαι αυτά :-p:-p ....

Πας στη μανούλα σήμερα ε? Εμένα πάντως θα μου άρεσε... Σκέψου θα αλλάξεις λίγο περιβάλλον θα σε προσέχουν και θα στα έχουν όλα στο χέρι!!!! ;)

Αθανασία, εγώ μη σου πω ότι τις προτιμώ τις χειμερινές διακοπές! Εντάξει, δε λέω να πάω κάπου με χιονοθύελλα και ένα μέτρο χιόνι, αλλά επειδή για μένα διακοπές σημαίνει εξαντλητικό περπάτημα, αξιοθέατα, βόλτες και επίσκεψη σε όσα περισσότερα μέρη γίνεται, δεν είναι κι ότι καλύτερο για καλοκαίρι!

Γενικά δεν είμαι και πολύ φίλος της θάλασσας, και ειδικά φέτος δε με τραβάει καθόλου. Έχω και τις τρελές μολύνσεις, πού να πηγαίνω να τα κάνω χειρότερα;

Στο σπίτι των γονιών μου δε νομίζω να μου τα έχουν όλα στο χέρι! Απλά δε θα έχω το μαγείρεμα, αυτό είναι όλο! Δεν είμαι κατάκοιτη για να μου τα φέρνουν όλα στα χέρια, ούτε έχουν τη νοοτροπία "βάλε μου ένα ποτήρι νερό" που έχουν σε άλλα σπίτια και φυσικά με την οποία δε συμφωνώ. Πιστεύω πιο πολύ θα κουράζομαι, γιατί είναι διώροφη μονοκατοικία και θα πρέπει να ανεβοκατεβαίνω τις σκάλες, και θέλω να έρχομαι και στο σπίτι μου, οπότε θα έχω οδήγηση. Αλλά το χειρότερο είναι ότι οι γονείς μου είναι μεγάλοι και είναι πολύ δύσκολο να συμβιώσεις μαζί τους.

Άννα Μαρία μου έτσι που μου τα λές έχεις δίκιο... :-? Απλά εμένα η μαμά μου είναι μικρή εγώ 28 κι εκείνη 45, έχω μιά αδερφή 22 κι έναν αδερφό 14, οπότε όταν μένω στο πατρικό μου κάνουμε πολύ χαβαλέ και γενικά είναι λες κι έχουν πάρτυ!!! Με όλους αυτούς λίγα μένουν για μένα και κάπως έτσι το έιχα μές το μυαλό μου.... Όταν ήμουν πια έγκυος κι εγώ έλεγα ότι ''έγκυος είμαι όχι άρρωστη'' αλλά μάταιο.... Φυσικά τόση περιποίηση δε μπορώ να πω ότι με ενοχλούσε κιόλας :lol:=))

Όσον αφορά τη θάλασσα έχεις δίκιο να φοβάσαι, είχα διαβάσει για το παλιοουρεόπλασμα που σε παιδεύει :twisted: καλά κάνεις και φυλάγεσαι....

Εμένα οι γονείς μου είναι αρκετά ηλικιωμένοι. 66 η μάνα μου και 76 ο πατέρας μου. Οπότε μπορείς να καταλάβεις...

Ααααααααχ, και που φυλάγομαι τι κατάλαβα; Αφού το ουρεόπλασμα ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ...

αννα μαρια μου χρονια σου πολλα γλυκια μου και Υ Π Ο Μ Ο Ν Η ! ! ! ! ! !με το καλο να φερεις το αντρακι σου στον κοσμο κι ευχομαι να περασουν γρηγορα οι μερες κι οσο πιο "ανωδινα" γινεται!!!!!!

αθανασια μου τι κανεις κοριτσακι μου?ποτε ηρεμητε εσεις?και τον σεπτεμβρη εχει αρκετη δουλεια?νομιζω

παντως πως τον φαγατε τον γαιδαρο!η ουρα εμεινε!!!!!!!!το αγορακι σου τι κανει??του λειπει η μανουλα?

Καλημερα κοριτσάκια! Τι κάνετε? Εμεις τελικά πήγαμε βολτιτσα την Κυριακη και γυρίσαμε χθες. Χαλαρώσαμε λίγο...

Ο μικρός σήμερα είναι γκρινιαρούλης κι όλο θέλει αγκαλιτσες...

ΤΙ κάνετε εσείς??Πώς περάσατε??

Θα επανέλθω, γιατι κλαίει!

Καλημέρα στη γλυκιά παρεούλα!!!! :x

Άννα Μαρία μου υπομονή θέλει το πράγμα.... Μη το σκέφτεσαι όλα καλά θα πάνε!!!

Κατερινάκι μου τι κάνεις? που χάθηκες? Άστα κοριτσάκι μου τα χουμε παίξει τελείως..... Το φάγαμε το γάιδαρο αλλά έχεις ακούσει αυτό που λένε ότι η ουρά φαίνεται ατελείωτη :twisted: Δυστυχώς ή ευτυχώς έχουμε κίνηση και όλο το Σεπτέμβρη... Εγώ τελείωνω 25/10 μέχρι τότε έχουμε πολύ ακόμη.... :? Το αντράκι μου καλά είναι μόνο που επειδή ακριβώς του λείπω είναι μες τη μουρμούρα και τη γκρίνια, όλο κάτι του φταίει, δεν έχω κι εγώ τώρα υπομονή, καταλαβαίνεις έχουν σπάσει τα νεύρα μου και δεν έχω αντοχές για παιχνίδια μαζί του κι αυτό είναι ένα θέμα... Τι φταίει κι αυτό, τα βάζω με τον εαυτό μου... Εσένα? τι κάνει η πριγκιπισσούλα σου, είδα κάτι τέλειες τούρτες, χρυσοχέρα είσαι!!!! ;)

Μαράκι μου τι κάνει το μπουμπουκάκι σου γκρινιάζει, γιατί θέλει αγκαλίτσες!!!! Τι το κακό κάνει????? Σκέψου ότι ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα, μετά θα θέλεις εσύ να τον παίρνεις αγκαλιά και δε θα θέλει αυτός :lol::lol::lol:

Το καφεδάκι πίνουμε σήμερα? Εγώ θέλω κάτι με σοκολάτα ως συνήθως :lol::lol::lol:

Γειά σας κορίτσια!

Την άντεξα μία νύχτα με τους γονείς μου, να δούμε πώς θα αντέξω τις άλλες οκτώ...

Αθανασία, μαζί τελειώνουμε! Εμένα η άδειά μου αρχίζει 24/10, αλλά φαντάζομαι θα πάρω καμιά αναρρωτική προηγουμένως... Με την κοιλιά στο στόμα μας θέλουν να δουλεύουμε, και να ήμουν σε γραφείο τέλος πάντων, αλλά μέσα στην τάξη, να τσακώνομαι με τα κωλόπαιδα, πώς αντέχεται;

Μαρία, Κάλλι, φιλούρες!

αθανασια μου επειδη το κατερινακι εχει μερες να μπει,μηπως εννοεις εμενα?γιατι εμενα καλε καλι με λενε τα τελευταια 32 χρονια(31+9,5 μηνες παρακαλω)!!!!!!

αννα μαρια σβηνε μερες!! 7+σημερα!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μαρακι μου κοιτα να χαρεις τωρα τις αγκαλιτσες του στεφανακου σου γιατι μετα...θα τις ζητας και δεν θα'χει!!!!!!

Καλημερούδια!!!!!

Αχ βρε Κάλι μου είδες που σου λέω έχω κάψει φλάντζα 8-}8-}8-} από την πολλή δουλειά :lol::lol:=))=))

Άννα Μαρία μου δηλαδή μαζί μετράμε μέρες!!!! Εγώ τουλάχιστον όσο περνάει ο καιρός χαλαρώνω, εσύ τώρα με τα θηρία :o:shock::o όντως έχεις ένα θεματάκι..... Υπομονή....

Αθανασία, η πλάκα είναι ότι εμάς δεν είναι μόνο παιδιά. Είναι εσπερινό το σχολείο κι έχουμε "παιδιά" όλων των ηλικιών. Από 16 μέχρι 46, και δεν ξέρουμε τι άλλο θα μας κατέβει από Σεπτέμβρη. Σκέψου ότι, αν έχει το σχολείο 70 μαθητές, οι 67 έχουν προβλήματα. Οικογενειακά, οικονομικά, εργασιακά, κοινωνικά, ψυχολογικά ή και συνδυασμούς των παραπάνω ή και ΟΛΑ τα παραπάνω! Οπότε μπορείς να καταλάβεις. Τα τελευταία δύο χρόνια μάλιστα, η πολιτική της διευθύντριας ήταν να δέχεται στο σχολείο όποιον προβληματικό της έφερναν για να τον "σώσει", χωρίς να υπάρχει η απαραίτητη υποδομή (χρόνος, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, ειδική εκπαίδευση σε μας, λογοθεραπευτές). Οπότε, απλά έγινε το σχολείο ένα μπάχαλο και μισό... Φέτος θ' αλλάξει ο διευθυντής, για να δούμε...

Γεια σας κοριτσάκια επιστρέψαμε και εμείς περάσαμε πολύ ωραία αν και μόλις πέντε μέρες.

Τι κερνάει τέτοια ώρα το καφέ κάτι τέλειες τούρτες πήρε το μάτι μου, μπορώ να έχω ένα κομμάτι παρακαλώ

Χρόνια πολλά στις Μαρίες μας να χαίρεστε τα παιδάκια σας

Αννα Μαρία χρόνια πολλά και σε σένα με το καλό να γεννηθεί το αγοράκι σου ...και υπομονή λίγες μέρες ακόμα και θα γυρίσει ο αντρούλης σου.

Νάσια μου πολύχρονο το Μαράκι σου και μην μου ταράζεσε καλά τι έχουν πάθει όλοι και σε συγχίζουν τόσο σε αυτή την εγκυμοσύνη σου. Μην ακούς κανέναν κοριτσάκι μου το μωράκι σου να προσέχεις.

Αθανασία τι κάνει η όμορφη Σαντορίνη λείπεις στο μικρό σου αντράκι αλλά απο τον Νοέμβρη θα είστε όλοι μέρα μαζί

Κορίτσια δεν θυμάμαι κάτι άλλο σας φιλώ όλες

πάω να βάλω κάνα πλυντήριο

καλημερα κοριτσαρες μου!!!!!!!!!!κατερινακι μου καλως ηρθες!!!!περασατε ομορφα?η αγκελικουλα μαζι σας ε????αχ τελεια!θελω κι εγω!!!!!!!!

καλε η ανθη μηπως καλαρεστηκε στην κρητη και δεν θα ξαναγυρισει εδω????????? [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif]

αχ αννα μαρια μου τι να πουμε!!ΥΠΟΜΟΝΗ μονο!!!!!!!!

αθανασια μου τι κανει το αντρακι σου?????

εγω κοριτσια σημερα θα κανω μια προβα generale για την τουρτα που θα κανω στο παρτυ!αχ λειπει και η κατερινα!!!!!!ευχομαι να γινει καλη!θα την βγαλω μια φωτο ετσι για να μην σας φαει η περιεργεια βρε!!!!!!!φυσικα δεν θα κανω σχεδιακια,τελειως απλη για να να μαθω να δουλευω την ζαχαροπαστα!!!!αυτα απο'μενα!!!!!!φευγω τωρα,παω να πιω καφεδακι με μια φιλη!!!!!!φιλιααααα!!!!!!!!!!!!

Γειά σας κοριτσάκια!

Τι κερνάει το καφέ;

Εγώ μία σπίτι μου, μία στους γονείς μου... Προσπαθώ να αντέξω.

Ευτυχώς κι ο άντρας μου, χάλια περνάει! :P

να μαι και εγω πολυ τρεξιμο αυτες τις μερες με τα γενεθλια του Γιωργου και την Δευτερα παμε και διακοπες και γενικως τρεχω και δεν φτανω γιαυτο και χαθηκα κοριτσακια μου

Καλη εδω ειμαι οτι θες για την τουρτα πες μου,εγω εκανα ενα λιονταρακι θα βαλω φωτο να δειτε μετα ειναι σαντυγι το περισοτερο και εχει λεπτομερειες απο ζαχαροπαστα

Κατερινα καλωσηρθατε και εμεις 5 μερες θα λειπουμε αλλα εμενα μου φαινεται αρκετο,μιας και παμε για κουραση και οχι για ξεκουραση ,παντως για οσες μερες και να πας μια μινι μετακομιση την κανεις οσο να πεις

Αννα Μαρια τελειωσατε με τις δουλειες;;;

κοριτσια μου δεν θυμαμαι κατι αλλο πολλα φιλια σε ολλες !!!!!

και ναι κοριτσαρες μου,ειναι γεγονος!!!!!!!!η πρωτη μου αποπειρα για τουρτα με ζαχαροπαστα ειχε καλο τελος (τουλαχιστον εμφανισιακα)!!!!!!!!κατερινακι μου σ'ευχαριστω πολυ για την ομορφη ιδεα!!!δεν ηξερα τι "θεμα" να κανω κι ετσι εφτιαξα μια τουρτιτσα για την επετειο μας που ειναι την τεταρτη (λιγο νωρις αλλα δεν πειραζει)!θα το γιορτασουμε σημερα εμεις μιας και ειμαστε μονοι χωρις παιδι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

post-2628-13873937515968_thumb.jpg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
    • Ωωω δύο κουκλίτσες αδερφούλες 🥰 μπουμπουκο η μικρή σου πάντως 😂 θα έχει ωραία μπουτακια 🥰 να τα χαίρεσαι τα κορίτσια σου 🧿 ΥΓ όντως το δέντρο σας πολύ ωραίο και του χρόνου !
    • @nasia94κορίτσι μου αν κ με καθυστέρηση να σου ζήσει ο παίδαρος!!! Γέρος, τυχερός κι ευλογημένος να είναι!!  @Rena92 @nasia94 Κορίτσια χρόνια πολλά!!! Καλές γιορτές με υγεία κι ευτυχία!!! Εμείς έχουμε έρθει Αθήνα στους δικούς μου για αυτό είμαι εντελώς χαμένη!!  Σε άλλα νέα, περιμένουμε το ρεύμα για να μπούμε στο καινούργιο σπίτι (το οποίο και αργεί πολύ να έρθει και έχουμε μπλέξει με βλαμμενους 😂😂). Μόλις γυρίσουμε Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν οι μικρές σχολείο κι ας μην έχουμε μετακομίσει ακόμα, να συνηθίσουν κ να προσαρμοστούν! Πρώτα ο Θεός αρχές Φεβρουαρίου επιστρέφω κι εγώ στη δουλειά!! Οπότε όλοι θα είμαστε σε μια προσαρμογή 😂😂  Θέλω να αποθηλασω από τη μικρή. Το βλέπω πολύ δύσκολο. Αν δεν ήταν τώρα κρυωμενη θα το έκανα τώρα. Αλλά περιμένω να γίνει καλά. Δεν είμαι απόλυτα έτοιμη για αυτό, αλλά με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση. Εκτός αυτού θα πρέπει να γίνει για να είναι και το παιδί πιο καλά στο σχολείο τώρα που θα ξεκινήσει. Είναι πολύ βυζακιας η κόρη μου 😂😂 η μεγάλη δεν ήταν έτσι νομίζω. Αυτή είναι ζορικη! Ελπίζω να μας γίνει εύκολα ο αποθηλασμος...  Ουφ... Εμείς από δόντια έχουμε 4 πάνω, 3 κάτω και έσκασε μύτη και το 4ο, αλλά κορίτσια μεγάλη κλανιαρα! Δεν παίρνει απόφαση να περπατήσει μόνη της! Ακόμα κ με το ένα χέρι να την κρατάς περπατάει.. μόνη της κάνει 2 βήματα και πέφτει. Αυτά τα νέα μας!!  
    • Κοιμάσαι μαζί της το βράδυ; Αν ναι, αυτό πρέπει να σταματήσεις, γιατί όσο είσαι δίπλα της θα ζητάει 😕 Φυσικά πρέπει να βοηθήσει και ο μπάρμπας. Πως είσαι εσύ τώρα;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...