Μετάβαση σε περιεχόμενο

καφενε "ομορφη μερα"

Recommended Posts

Κίτρινο με γαλάζιο να πω την αλήθεια δεν το είχα σκεφτεί! Είχα σκεφτεί κίτρινο με μπεζ-καφέ. Ωραίος ακούγεται ο συνδυασμός με το γαλάζιο!

Κατερίνα, πες και στο δικό μου αντράκι να φροντίσει να αργήσει να βγει ή έστω να βγει στην ώρα του!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα φίλες μου τι καφεδάκι να κεράσω :lol:

Αννα Μαρία ωραίο το κίτρινο και σε συνδυασμό με γαλάζιο θα είναι ωραίο, μου αρέσει επίσης κίτρινο με λευκό αν θες κάτι πιο φωτεινό ή και κίτρινο με απαλό γκρι που δεν το συνηθίζουν πολύ σε αντίθεση με το λαχανί.

Κατερινάκι ευχαριστώ για την πρόσκληση μέρες αν είχα θα ερχόμουνα :) . Τέλεια που θα συναντηθεις με τη Σοφία και τον Μπιλάκο της!

Για το ταξίδι το πήγαινε είναι το πιο αγχωτικό γιατι πρέπει να προλάβουμε το τελευταίο καράβι από την Ηγουμενίτσα που είναι κατα τις 10 το βράδυ. Δεν ξέρω τι κίνηση θα συνανησουμε, πιστεύω οτι αύριο θα φύγουν όλοι όσοι δεν έχουν φύγει, και δεν μπορούμε να φύγουμε νωρίτερα απο μιαμιση το μεσημέρι από Αθήνα οπότε δεν έχουμε τη δυνατότητα για πολλές στάσεις.

Γειά σας κορίτσια!

Εγώ σήμερα είμαι πάρα πολύ κομμένη... Ξύπνησα και με ένα τσούξιμο κάτω, λόγω της κρέμας που βάζω...

Αναγκαστικά σηκώθηκα σχετικά νωρίς επειδή θα ερχόταν ο ελαιοχρωματιστής και νύσταζα τρομερά. Τελικά το μεσημέρι όπως καθόμουν στην πολυθρόνα μου και διάβαζα, κάθε λίγο με έπαιρνε ο ύπνος! Πρέπει να κοιμήθηκα καθιστή καμιά ώρα, με διαλείμματα!

Σήμερα έβαψε το δωμάτιό μας, εκτός από έναν τοίχο που θα γίνει άλλο χρώμα. Είχαμε διαλέξει ένα απαλό γκριζάκι, αλλά τελικά είναι γκρίζο, χωρίς το απαλό και το -ακι. Μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο χρωματολόγιο και στην πραγματική μπογιά. Δεν είναι άσχημο, αν και θα το θέλαμε πιο ανοιχτό. Αύριο θα μπει και το γαλάζιο στον άλλο τοίχο να δούμε πώς θα δείχνει.

Το βράδι θα κοιμηθούμε στη μάνα μου γιατί μυρίζει το δωμάτιο απ' τη μπογιά και δε θέλωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ραμονάκι τι κάνεις, πού χάθηκες;

αντε καλη ευκολια αννα μαρια!!!!!

ραμονακι τι κανεις κουκλα μου???????σε χασαμε παλι!!!!!!

κατερινακι μου πολυ ευχαριστως να ανταλλαξουμε συνταγες!εγω τις τουρτες της μικρης δεν τολμησα καμια φορα να τις κανω με ζαχαροπαστα!τις στολιζω με σαντιγη!θα σου βαλω κατι φωτο απο καναδυο που ξετρυπωσα προχθες για να δεις!την ζαχαροπαστα την φοβαμαι!ισως βεβαια επειδη δεν την εχω δουλεψει!αν ηξερα να κανω μπορει και να μην αγοραζα απ'εξω!ειναι ευκολη?βαζεις και βουτυροκρεμα??????

και η αλλη!!!!!!!βεβαια δεν εχουν καμια σχεση με τις τουρτες που φτιαχνονται με ζαχαροπαστα αλλα...καναμε την δουλεια μας μεχρι τωρα!!!!!!!αμα θελεις δωσε μου τα φωτα σου για την ζαχαροπαστα please!!!!!!!!!μηπως εχεις και καμια φωτο?????δεν ξερω τι να κανω!να το παλεψω ή θα γινει χαλια και θα ρεζιλευτω και στον ξενο κοσμο?

post-2628-13873937508914_thumb.jpg

Κάλι, δεν παίζεται η τούρτα!!!!!

Με τη ζαχαρόπαστα μπορείς να κάνεις θαύματα, αν ξέρεις βέβαια πώς, αλλά νομίζω ότι από γεύση δε λέει και πολλά. Είναι μόνο για διακόσμηση.

Εγώ σε λίγο θα πάω στους γονείς μου να κοιμηθώ... Κλααααααααααααααααααααααααααααααααψ...... Ο άντρας μου ο έξυπνος θα μείνει εδώ και θα κοιμηθεί στον καναπέ... Μόνο που σκέφτομαι ότι θα πρέπει να ανεβοκατεβαίνω σκάλες και γενικά θα βγω απ' τη βολή μου, δεν το αντέχωωωωωωωωωωωωωωωωω.......................................................... Και στις 16 του μήνα θα πάω να μείνω για δέκα μέρες, μια που θα φύγει ο άντρας μου...................................

ευχαριστω αννα μαρια!!!!κι εγω κατι τετοιο ξερω για την ζαχαροπαστα αλλα ας μας πει και το κατερινακι που ειναι ειδικος!!!!!κοριτσακι μου σε νιωθω απολυτα!!!!κι εγω οταν φευγω απο το σπιτακι μου πολυ τρελαινομαι (εκτος κι αν ειναι για διακοπες)!!!κι ας ειναι και στην μαμα μου!!!!!υπομονη ομως!!!!!!σκεψου το θετικα!ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΟ ΤΑ ! ! ! ! ! !καλο μου ακουγεται!!!!!!

Καλη μου υπεροχες οι τουρτες σου πανεμορφες ειναι,η ζαχαροπαστα αν γινει λεπτη ειναι μια χαρα και στην γευση μοιαζει με βανιλια υποβρυχιο,στα γενεθλια του μεγαλου μου ειχα κανει τον μπομπ σφουγγαρακη και μικροι μεγαλοι την τσακισαν,και εγω πρωτα με σαντυγι εφτιαχνα αλλα με τη ζαχαροπαστα μπορεις να κανεις περισσοτερα πραγματα,και εγω δεν εχω πολυ καιρο που αρχισα να το ψαχνω με τη ζαχαροπαστα,ειχα κανει την πρωτη τα χριστουγεννα στα γενεθλια του μικρου μου και ξανα τον Μαιο και τωρα θα κανω λιονταρι που ειναι περισσοτερο σαντυγι και εχει λεπτομερειες απο ζαχαροπαστα θα την βαλω απο βδομαδα να την κανω πρωτα δειτε τωρα τον μπομπ:IMGP0264.JPG[/attachment:3vlmxz2c]

post-12542-13873937509055_thumb.jpg

κατερινακι ΤΕ ΛΕΙ Α!!!!!!!!!!!!!!!! Α ΠΙ ΣΤΕΥ ΤΗ!!!!!!!!!!εγω αααααααν κανω τι σχεδιο προτεινετε?οδηγιες που βρηκες?????και τα υλικα απο που τα παιρνεις??εσυ την κανεις την ζαχαροπαστα?????ρωταω πολλα ε???????αχ δωσε μου τα φωτα σου!!!!!!!!

Καλη απο τις συνταγες τις παρεας τα εχω δει ολα αυτα που ρωτας εχω βαλει και την δικια μου, αν γραψεις ζαχαροπαστα σου βγαζει βημα βημα πως να την κανεις,ειχες ρωτησει για βουτυροκρεμα νομιζω,πριν να βαλω την ζαχαροπαστα βαζω πρωτα βουτυροκρεμα αλλα αν δεις εκει που σου λεω θα μαθεις πολλα και θα παρεις και πολλες ιδεες,εγω το εχω ψαξει παρα πολυ,τα υλικα δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο,αχνη,γλυκοζη και ζελατινη σε σκονη ,καπου θα δεις για γλυκερινη εγω δεν εβαλα και μια χαρα μου εγινε,δεν εχω και φωτο απο την αλλη που ειχα κανει τα χριστουγεννα για να την δεις ηταν χριστουγεννιατικη εκεινη ,παντως καλα ειναι την πρωτη φορα να κανεις ενα απλο σχεδιο για να εξοικειωθεις

ναιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!το πηραμε αποφαση!!!!θα φτιαξουμε μονοι μας την τουρτα!!!!!!!κι επειδη θα παμε πρωτη δημοτικου αποφασισαμε με την μικρη μου να κανουμε αυτην την τουρτα: http://www.tourtes.com/?cakes_for_girls .ειναι η τριτη στην ενατη σειρα!με το μεγααααλο 6 επανω!!!!!σας αρεσει?απλη για να εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να τα καταφερουμε!!!!!!

επισης ξετρελαθηκαμε με αυτην http://aneraida.blogspot.com/2010/08/tinkerbell_18.html αλλα η κανατα που εχει πανω,κανει 30 ευρω και δεν θελω να δωσω τοσα λεφτα μονο για την διακοσμηση!πειτε μου γνωμες και tip,please!!!!!!!!!!!

χρωματα ζαχαροπλαστικης επερνα απο τα καρφουρ!ξερετε που αλλου μπορω να βρω εδω στην θεσσαλονικη?κατερινακι υγρο χρωμα βαζεις ή παστα????

Πω πω, βρε κορίτσια, εσείς είστε καλλιτέχνιδες!!!! Εγώ δεν έχω φτιάξει ποτέ μου τούρτα. Γενικά πιο καλά τα πάω με τη μαγειρική παρά με τη ζαχαροπλαστική. Οι διακοσμήσεις που κάνω είναι πάρα πολύ απλές, καμία σχέση με τις δικές σας τις υπερπαραγωγές!!!!

Κάλι, μια νύχτα πήγα να μείνω στη μάνα μου, δε μετακόμισα εκεί!!! Ξύπνησα, έφαγα πρωινό (που έφτιαξα εγώ εννοείται), και μετά πήγαμε στη δημοτική βιβλιοθήκη ν' αλλάξω κάτι βιβλία και στο μανάβικο να πάρω κάτι πράγματα, ήρθα σπίτι και βάλαμε το φαΐ με τον άντρα μου στο φούρνο. Μη σου πω ότι πιο πολύ κουράστηκα έτσι, παρά αν έμενα στο σπίτι μου.

Ευτυχώς τελειώσαμε με το βάψιμο! Το δωμάτιό μας το κάναμε γκρίζο-γαλάζιο. Τα χρώματα καμία σχέση απολύτως με αυτά που είχαμε διαλέξει. Η διαφορά από το χρωματολόγιο στον τοίχο είναι πολύ μεγάλη. Είναι πιο έντονα από αυτά που διαλέξαμε, αλλά νομίζω ότι κι έτσι είναι ωραία και πιο μοντέρνα! Το γραφείο το βάψαμε λιλά και είναι τέλειο!!!!!!!!!!!

Σήμερα φυσάει πάρα πολύ και έχει πάρα πολλή σκόνη. Όλο το σπίτι έχει καλυφθεί από ένα παχύ στρώμα σκόνης. Περπατάμε και νιώθουμε τη σκόνη να τρίζει κάτω απ' τα πόδια μας... Δεν έχει νόημα να καθαρίσουμε, γιατί θα λερωθούν όλα σε πέντε λεπτά. Πριν λίγο καθάρισε ο άντρας μου το λάπτοπ και γέμισε πάλι...

βρε αννα μαρια εγω δεν μιλουσα για τωρα που πηγες στη μαμα σου για μια μερα αλλα για οταν θα εισαι μοναχουλα που θα φυγει ο αντρας σου και θα ανγκαστεις οπως ειπες να πας για αρκετες μερες!!!!!!αφου εγινε ωραιο το δωματιο δεν πειραζει που διαφερει το χρωμα!αρκει που σας αρεσε!!!!!!!

οι υπολοιπες που κρυβεστε??????

Αααααααααααααααα!!!!!!!!!!! Αυτό εννοούσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά, κι εδώ μη φανταστείς ότι κάνω και τίποτα! Κάνω, βέβαια, κάποιες δουλειές, αλλά έχω τεράστια βοήθεια απ' τον άντρα μου. Και θέλω να έρχομαι στο σπίτι μου, να διαβάζω, να παίζω λίγο πιάνο, να καμαρώνω τα δωμάτια που τα βάψαμε, τέτοια πράγματα! :P

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!

Τί κάνετε???????

Θέλω να πιώ μισό μπουκάλι βότκα τώρα για να χαλαρώσω λίγο τα νεύρα μου αλλιώς θα του σπάσω τα μούτρα του άντρα μου, δεν μου την γλιτώνει!!!!! Μου κάνει πόλεμο νεύρων, δεν εξηγείται αλλιώς.......εγώ με τις συσπάσεις δεν μπορώ ούτε το κοριτσάκι μου να φροντίσω - έχω επιστρατεύσει τους γονείς μου και την αδερφή μου να βοηθάνε - υποτίθεται ότι παίρνω χάπια και πρέπει να ξεκουράζομαι μην το βγάλω το μωρό πριν την ώρα του......κι αυτός.......όλη μέρα καθαρίζαμε και συμμαζεύαμε με την μαμά μου και μόλις γύρισε ο κύριος από την δουλειά μέσα σε μισή ώρα μου το είχε κάνει πάλι το σπίτι σαν τα μούτρα του!!!!!!! Κι έχει το θράσος να μου κουνάει και το δάχτυλο στην μούρη και να με απειλεί ότι αν με δεί να κάνω το παραμικρό θα γίνουμε από 15 χωριά!!!!!!! Μου 'ρχόταν να χυμήξω και να του δαγκώσω το δάχτυλο!!!!! Αλήθεια σας λέω......

Βρε κορίτσια εσείς είστε πολύ χρυσοχέρες...εγώ με την ζαχαροπλαστική δεν το 'χω καθόλου!!!!! Διαλέγω όμως τα καλύτερα από το ζαχαροπλαστείο...... :lol::lol::lol:

Πω πω, Νάσια, σοβαρολογείς; Εμένα, όπως έγραψα και στο άλλο ποστ, σήμερα που είχε την "αμμοθύελλα", σκούπισε, ξεσκόνισε και σφουγγάρισε σχεδόν όλο το σπίτι μόνος του, και μάλιστα την ώρα που εγώ ξάπλωνα στην πολυθρόνα μου και τον επέβλεπα του λέω "πω πω, φαντάζεσαι ότι έχει άντρες που θα ήταν το σπίτι σ' αυτήν την κατάσταση, η γυναίκα τους έγκυος, και δε θα κουνούσαν το δαχτυλάκι τους;". Και να φανταστείς ότι ο δικός μου μεγαλωσε σε ένα από τα πιο βρωμερά σπίτια που γνωρίζω!!!!

Αύριο θα έρθει κι εμένα η μάνα μου να καθαρίσουμε τις βιβλιοθήκες, μια που βγάλαμε τα μισά βιβλία να τα βγάλουμε όλα και να καθαριστούν καλά, γιατί έχουν γίνει σαν γλυπτά από άμμο! Τι "βγάλαμε" δηλαδή, μόνος του τα έβγαλε, κι αύριο δε με βλέπω να κάνω τίποτα. Θα επιβλέπω!!! :lol:

Πάντως, ξέρω και χειρότερες περιπτώσεις από τον άντρα σου. Μια φίλη μου έχουν με τρία παιδιά κι ο άντρας της δε δουλεύει κανονικά, απέρριψε και πολύ καλές ευκαιρίες για δουλειά, και δουλεύει σπίτι του ως αγιογράφος, χωρίς να είναι κανένα φοβερό όνομα στο χώρο, χωρίς να έχει ασφάλεια, ούτε και να ξέρει ότι θα έχει παραγγελίες την επόμενη βδομάδα ή τον επόμενο μήνα. Αυτός ο κύριος, λοιπόν, όχι μόνο δε δουλεύει κανονικά, αλλά τα θέλει όλα στα χέρια: τον καφέ του, το φρούτο του ξεφλουδισμένο και κομμένο, το σάντουιτς, το κέικ. Η γυναίκα του μου έλεγε ότι κόντευε να γεννήσει και έσκυβε να τρίψει το μπάνιο, και όταν γέννησε το δεύτερο παιδί, Τετάρτη γέννησε, και το Σάββατο κατέβηκε να πετάξει τα σκουπίδια!!!!! Απ' τη μάνα της δεν έχει καμία βοήθεια γιατί η γυναίκα έχει σκλήρυνση κατά πλάκας, η πεθερά της είναι στο χωριό, και τα κάνει όλα μόνη της και ψάχνει και για δουλειά μήπως και τα βγάλουν πέρα! Κι έτσι και του πει το παραμικρό σηκώνεται και φεύγει απ' το σπίτι. Μια φορά, την κλείδωσε έξω απ' το σπίτι, έγκυο και με το μωρό στο καροτσάκι, χωρίς αμάξι και χειμώνα! Οπότε, σκέψου ότι ο δικός σου είναι λίιιιιιιιιιιιιγο καλύτερος!!!

Άννα Μαρία μου ναι σε σχέση με αυτό το ρεμάλι ο δικός μου είναι λιγότερο κάφρος!!!!!!! Εχθές το βράδυ που του είπα να σκύψει κάτω από την κούνια της μικρής να δεί κάτι, το έκανε δεν μπορώ να πώ αλλά μουρμούριζε μια ώρα κι επειδή του είπα αν είναι να βοηθάς κάντο χωρίς γκρίνια αλλιώς μήν το κάνεις καθόλου.....μετά κατέβαζε Χριστοπαναγίες πόση ώρα!!!! Και πραγματικά, δεν έχω χειρότερο από το να ακούω τέτοια βρισίδια!!!!!! Δεν θέλω να ακούω τέτοιες κουβέντες (γεικώς) ούτε μέσα στο σπίτι που μεγαλώνω το παιδί μου!!!! Με τα χίλια ζόρια κρατιέμαι να μην του χυμήξω καμιά μέρα!!!! Εννοείται ότι δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα μαζί του αλλά όσο να πείς μια τούφα μαλλιά (έτσι για το γαμώτο) θα την ξεριζώσω με ευχαρίστηση!!!!!

Πω πω..... Μεγάλο γαϊδούρι κι ο δικός σου... :(

Εμένα βοηθάει τρομερά, αλλά δε δουλεύει. Αν δούλευε, δεν ξέρω πόσο θα βοηθούσε. Τώρα να σκύψει να δει κάτι, σίγουρα θα το έκανε χωρίς βρισίδια.

Άντε, κλείνω, γιατί πρέπει να πάω στη μάνα μου!

Τα λέμε αύριο!

Φιλάκια!

Καλημερα κουκλες κερναω καφεδακι!!!!

τελικα τα γενεθλια θα τα κανω την Τεταρτη στις 17 επειδη ολοι θα λειπουν τον 15 Αυγουστο μην χαμενος και ο κοπος μου και ειμαστε μονοι μας στο τελος

Καλη στην πρωτη τουρτα εβαλα υγρα χρωματα απο το καρφουρ,μετα εψαξα για παστα γιατι διαβασα οτι ειναι καλυτερα,δεν βρηκα πουθενα εδω στην Κοζανη και μια κοπελα απο τις συνταγες της παρεας μου προτεινε ενα site απο Θεσσαλονικη και παρειγγειλα απο εκει,μονο που εχασα τη διευθυνση επειδη αλλαξα λαπτοπ και την ειχα αποθηκευσει εκει,εγραψα στην κοπελα να μου την ξαναστειλει και να στη δωσω,παντως ειναι καλυτερα η παστα απο το υγρο αναμιγνυεται καλυτερα το χρωμα,δουλευεται πιο ευκολα και γινονται και πιο εντονα τα χρωματα,σε ξεσηκωσα λιγο με τη ζαχαροπαστα εεε!!!!τελειες ειναι αυτες οι τουρτες που βρηκες αλλα για την πρωτη διαλεξε οσο πιο απλο σχεδιο μπορεις για να μην δυσκολευτεις και να προσπαθησεις να την κανεις οσο πιο λεπτη μπορεις,

Νασια τι σου εκανε παλι ο αντρας σου,μην συγχυζεσαι κοπελα μου κοιτα να εισαι καλα να γεννησεις με το καλο και ασε τις δουλειες στην ακρη,ας μην ειναι τοσο τακτοποιημενο το σπιτι σου δεν σε παρεξηγει κανεις

Αννα Μαρια και εγω πριν να κανω τα παιδια δεν ειχα χαμπαρι απο τουρτες και διακοσμησεις και ζαχαροπαστες μετα τα ψαχνεις ολα γιατι να αγοραζω αφου μπορω και τα καταφερνω και μονη μου συμφωνεις;;τελειωσατε με τις δουλειες;

οι αλλες που εξαφανιστηκατε παλι;;;

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!

Τί κάνετε κοριτσάκια μου????? Φύγατε για τον 15Αύγουστο???????

Εμείς εδώ, δεν θα πάμε πουθενά......γιορτάζει το κοριτσάκι μου, γιορτάζει και η μαμά μου....εκείνη τη μέρα με τόση κίνηση που θα έχει δεν είναι να πάμε και πουθενά αλλού!!!!!!

Το καφενεδάκι προσφέρει γλυκό?????? Με τραβάει να φάω τάρτα.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
    • Ωωω δύο κουκλίτσες αδερφούλες 🥰 μπουμπουκο η μικρή σου πάντως 😂 θα έχει ωραία μπουτακια 🥰 να τα χαίρεσαι τα κορίτσια σου 🧿 ΥΓ όντως το δέντρο σας πολύ ωραίο και του χρόνου !
    • @nasia94κορίτσι μου αν κ με καθυστέρηση να σου ζήσει ο παίδαρος!!! Γέρος, τυχερός κι ευλογημένος να είναι!!  @Rena92 @nasia94 Κορίτσια χρόνια πολλά!!! Καλές γιορτές με υγεία κι ευτυχία!!! Εμείς έχουμε έρθει Αθήνα στους δικούς μου για αυτό είμαι εντελώς χαμένη!!  Σε άλλα νέα, περιμένουμε το ρεύμα για να μπούμε στο καινούργιο σπίτι (το οποίο και αργεί πολύ να έρθει και έχουμε μπλέξει με βλαμμενους 😂😂). Μόλις γυρίσουμε Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν οι μικρές σχολείο κι ας μην έχουμε μετακομίσει ακόμα, να συνηθίσουν κ να προσαρμοστούν! Πρώτα ο Θεός αρχές Φεβρουαρίου επιστρέφω κι εγώ στη δουλειά!! Οπότε όλοι θα είμαστε σε μια προσαρμογή 😂😂  Θέλω να αποθηλασω από τη μικρή. Το βλέπω πολύ δύσκολο. Αν δεν ήταν τώρα κρυωμενη θα το έκανα τώρα. Αλλά περιμένω να γίνει καλά. Δεν είμαι απόλυτα έτοιμη για αυτό, αλλά με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση. Εκτός αυτού θα πρέπει να γίνει για να είναι και το παιδί πιο καλά στο σχολείο τώρα που θα ξεκινήσει. Είναι πολύ βυζακιας η κόρη μου 😂😂 η μεγάλη δεν ήταν έτσι νομίζω. Αυτή είναι ζορικη! Ελπίζω να μας γίνει εύκολα ο αποθηλασμος...  Ουφ... Εμείς από δόντια έχουμε 4 πάνω, 3 κάτω και έσκασε μύτη και το 4ο, αλλά κορίτσια μεγάλη κλανιαρα! Δεν παίρνει απόφαση να περπατήσει μόνη της! Ακόμα κ με το ένα χέρι να την κρατάς περπατάει.. μόνη της κάνει 2 βήματα και πέφτει. Αυτά τα νέα μας!!  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...