Μετάβαση σε περιεχόμενο

καφενε "ομορφη μερα"

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Μαρί μου σ΄ευχαριστώ!!! Κι η δικιά σου όμως δεν πάει πίσω μανεκέν στο φακό!!! Λες να συμπεθεριάσουμε :lol::lol::lol:

Κατερινάκι μου και σένα σ' ευχαριστώ πολύ!!! Καλά κι η Αγγελικούλα κουκλί δε το συζητώ!!!

Ααααχ μπερδεύτηκα με τις νύφες.... Μπορούμε να τις πάρουμε όλες :shock::shock::shock::lol::lol::lol:=))=))=))

Άννα Μαρία μου έχεις απόλυτο δίκιο με τις ηλικίες, τι χαζά είναι αυτά? Άκου δε προλαβαίνει νέα κοπέλα.... Και για τη δουλείτσα συμφωνώ θέλεις λίγο να ξεφεύγεις από το σπίτι....

Τι βλέπω το Μαράκι μας έχει γενέθλια! :ymparty: [smilie=occasion13.gif] Να τα χιλιάσεις Μαράκι και να χαίρεσαι το αντράκι σου!!!!

Σήμερα το μενού έχει φάβα και τηγανητούς ντοματοκεφτέδες, εσείς τι μαγειρεύετε? :-*:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αχ καλέ, ξέχασα να ευχθηθώ στο Μαράκι!!! Μαρία, πολύχρονη σου εύχομαι και ό,τι επιθυμείς!!!

Αθανασία, φάβα και ντοματοκεφτέδες ε; Από Σαντορίνη είσαι, έτσι; Τους ντοματοκεφτέδες πώς τους φτιάχνετε; Δεν έχουν πολύ λάδι;

Εμείς έχουμε πληγούρι με λαχανικά απ' το Σάββατο. Έμεινε και ελάχιστο κοτόπουλο και το έφαγα εγώ, αν και, προτιμούσα το σκέτο πληγούρι! Ο άντρας μου τηγάνισε κάτι μπιφτέκια γαλοπούλας, έκοψα και σαλάτα, έβαλε και κρασί (τι έχει πάθει τον τελευταίο καιρό με το κρασί;)!

Τι κανει η ομορφη παρεα??? Σας ευχαριστω για τις ομορφες ευχες σας! Χθες ειχαμε κοσμο στο σπιτκ κι ετσι ολο Σ/Κ εκανα δουλιτσες στο σπιτι.

Κανγκουρακι κι εμενα τοτε θυμαμαι στο μηνα μου ειχε ερθει περιοδος κι ειχα και πολυ αιμα../

Αθανασια μου το αντρακι σου ειναι κουκλι!! Και τελεια φωτο!!!

Οι αλλες τι κανετε? Τι νεα?

γεια σας κουκλες

τι θα με κερασετε;;θα παρω ενα ντοματοκεφτε Σαντορινιο Αθανασια και ασε κατω και καμια νυφη και για μας :o:lol::lol::lol: ακου εκει να τις παρεις ολες :o:lol::lol: κουκλακι ο ζουζουνος σου για ζουληγμα ειναι!!!!

Μαρακι χρονια πολλα κοπελα μου πολυχρονη και ευτυχισμενη να εισαι και να σε χαιρετε η οικογενεια σου

οσο για την δουλεια που λετε και εγω στον τριτο σταματησα και το απολαμβανω,οταν δουλευεις χανεις πολλες στιγμες απο το παιδι σου που δεν ξαναγυρνανε πισω,οταν γεννησα τον δευτερο μου μετα απο δυο μηνες πηγα για δουλεια και μπορω να πω με το τρεξιμο που εχω και με τα τρια δεν προλαβαινω ουτε να βαρεθω ουτε να πηξω το απολαμβανω και ζω την καθε τους στιγμη

Κατερινακι καλυτερα που σου ηρθε συντομα η περιοδος να μπει σε σειρα ο κυκλος σου και ξανα βουρρρρρ!!!!

Νασια μου μην χαλιεσαι κοπελα μου με εκεινο το θεμα που εγραψες εγω δεν ασχοληθηκα καθολου,μπαινει το καθε ενα σουργελο και γραφει οτι θελει σιγα μην συγχηστω κιολας,φιλια στη Μαμια και στην κοιλιτσα!!!

εγω μαγειρεψα τορτελινια αλα κρεμ με μανιταρια

δεν θυμαμαι τιποτα αλλο να σχολιασω φιλια σε ολη την παρεα!!!

Τι κάνετε κορίτσια;;;;

Χτες γύρισα από Ρόδο μαυρισμένη και ανανεωμένη ;) !!!!Ωραία περάσαμε! Τώρα λίγες μέρες χαλάρωση και μετά Κρήτη! Ο Πανούλης ξεφάντωσε! Πόσο χαίρονται στην εξοχούλα!!!

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω δυστυχώς και έτσι δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι...Σιγά σιγά όμως θα τους βρω τους ρυθμούς μου ;) !Μαζεύτηκαν πολλές μέρες και δεν είχα το κουράγιο να τα διαβάσω όλα :oops::oops::oops: .....

Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες σας!

Καλημέρούδια κοριτσούδια μου!!!

Άννα Μαρια μου από Σαντορίνη είμαι ναι, τους ντοματοκεφτέδες τους κάνουμε με αλευράκι, ντοματίνια, μαρούλι, κρεμμύδάκι, κολοκυθάκι όλα φρέσκα φυσικά τι άλλο? Αχ δε θυμάμαι αν ξέχασα κάτι... :roll: Η αλήθεια είναι ότι τραβάνε αρκετό λαδάκι, αλλά φροντίζουμε να τους τηγανίζουμε λίγο νωρίτερα και να τους αφήνουμε σε μπόλικο χαρτί κουζίνας που απορροφάει το λάδι...

Μαράκι μου σ'ευχαριστώ πολύ, κουράστηκες το Σ/Κ εεε? Το αγγελουδάκι σου τα'χασε με τον κόσμο??? :shock:

Κατερινάκι μου ο δικός μου μπορεί να είναι για ζούληγμα αλλά εσένα που είναι και 3 σου΄ρχεται να τα φας στη φωτογραφία τα κουκλιά σου!!!! Αααα ξέχασα θες κι εσύ νύφη????? :shock::o:shock: Δεν ξέρω αν φτάνουν =))=))=))=)) Βολέψου μ' ένα ντοματοκεφτέ στον πετάω πιάσε!!! [smilie=hello.gif]:lol:

Ανθούλα τι διαβάζουν τα ωραία και μπιρμπιλωτά μου μάτια @-);;)@-);;) Πήγες διακοπούλες Ρόδο και συνεχίζεις Κρήτη......... Ααααααχ ζηλέυω δεν έχω κάνει ποτέ καλοκαιρινές διακοπούλες, μόνο χειμωνιάτηκες..... :cry: Άσε που τα νησιά που αναφέρεις είναι τέλεια...... Άντε καλά να περάσετε και στη Κρήτη να γυρίσεις ακόμη πιο ανανεωμένη!!!!!

Κατα τα άλλα εγώ εδώ κοριτσάκια μου, πήζω στη δουλείτσα, το μόνο καλό είναι ότι τα απογευματάκια παίρνω το αντράκι μου και πάμε για μπανάκια, έχει πολύ ωραία θάλασσα αυτές τις μέρες κι ο μικρός τρελαίνεται για τη θάλασσα... Η γιορτή του αντρούλη μου πλησιάζει και στο σπίτι γίνεται χαμός..... :shock::o:shock: Άντε να περάσει κι αυτό να ηρεμήσω.... :-*:-*:-* σε όλες!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!

Τί κάνετε??????

Μαράκι μου αν και καθυστερημένα Χρόνια σου Πολλά κορίτσι μου, να τα εκατοστήσεις!!!!!!!!! Δεν πήρα χαμπάρι προχθές γι'αυτό στα λέω σήμερα!!!!!! Φιλάκια στον μπεμπίκο τον όμορφο!!!!

Αθανασία ντοματοκεφτέδες σαντορινιοί.....γιάμι, γιάμι.....τους είχαμε τσακίσει όταν ήρθαμε Σαντορίνη, έχετε κι ένα πολύ ωραίο κρασί εκεί αλλά δεν θυμάμαι πώς το λένε!!!

Ανθή μου οι διακοπές συνεχίζονται ε?????? Τί καλά!!!!! Να περνάτε τέλεια!!!!

Κατερινάκι μου τρελαίνομαι για οποιοδήποτε φαγητό αλα κρεμ μανιτάρια......ακόμα κι όταν πηγαίνω σε ταβέρνα τους βάζω και μου φτιάχνουν έστω και σαν μεζέ αν δεν το έχουν σε φαγητό (π.. σνίτσελ)

Εδώ βρέχει σήμερα.....τί ωραία!!!! Να δρόσιζε κιόλας πολύ θα το ευχαριστιόμουν.....αλλά εγώ ακόμα ζεσταίνομαι γμτ!!!!!!!!

Γεια σας κούκλες

αχ και εγώ θέλω ντοματοκεφτέδες και πεινάω τώρα και τα μπιφτέκια γαλοπούλας ωραία θα 'ναι

Ανθή καλή συνέχεια στις διακοπούλες ...ζηλεύουμε ζηλεύουμε πολύ!!!

Κατερινάκι εσείς πότε πάτε διακοπές?

Αθανασία το πρωί δουλίτσα το απόγευμα μπανάκι μια χαρά, αυτά είναι τα καλά της επαρχίας, εδω για να αποφασίσεις να πας καθημερινή για μπάνιο δύσκολο

Αθανασία πόσες νύφες θες :lol::lol: η Κατερίνα μας έχει κάνει ήδη πρόταση εδώ και πολύ καιρό :lol::lol: αλλά εμείς είμαστε δύσκολες :roll::roll::roll: Η Αγγελικούλα στέλνει απο μια σφιχτή αγκαλια και στον δικό σου και στης Κατερίνας ;)

Νάσια και εδώ μόλις έπιασε βροχή

Σας χαιρετώ

φιλια σε όλες!!!

ανθηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχεις μεγααααλη βαλιτσα??????????θελω να με παρεις μαζι σου!!!!!!!κι εγω θα κανω ο,τι θες!απλα παρε με κι εμενα να παω καπου η δολια!!!!!!!!τις τελευταιες μερες με εχει πιασει τρελα!!!θελω να φυγω!!!!!!!αλλα.... εδω και παλι εδω!!!!!!!

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε???

αθανασια εγω αντι για ντοματοκεφτεδες μπορω να εχω ενα δωματιο τρικλινο για λιγες μερες???????

Γειά σας κορίτσια!

Διακοπές διαβάζω! Για μας δεν έχει τίποτα φέτος. Για μένα δηλαδή, γιατί ο άχρηστος ο άντρας μου θα πάει Μυτιλήνη στη βάφτιση του ανηψιού του. Αλλά θα του βγει ξινό το ταξίδι, απ' ό,τι φαίνεται, γιατί ο αδελφός του (αυτός που βαφτίζει το παιδί του), χώρισε, οπότε καταλαβαίνετε πώς θα είναι τα πράγματα...

Αθανασία, βάζετε και μαρούλι στους κεφτέδες ε; Πώς, ψιλοκομμένο όπως ο μαϊντανός, ας πούμε; Πάντως, όποτε επιχείρησα να φτιάξω χορτοκεφτέδες, μου έβγαιναν πάααρα πολύ λαδεροί και λίγο αναγουλιαστικοί. Αλλά τους ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης θα ήθελα πολύ να τους δοκιμάσω!

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια!

Γεια σας κορίτσια!!!!!! :D:D:D:D

Αθανασία μου θα στείλεις και σε μένα κανένα ντοματοκεφτέ;;;;;; =p~=p~=p~ Μου άνοιξες την όρεξη βραδιάτικο :lol::lol::lol: !Όσο για τις διακοπές μου αρέσουν και οι χειμερινές! Στη Ρόδο πηγαίνω κάθε χρόνο γιατί είναι από εκεί η πεθερά μου και υπάρχει σπίτι ;) ! Στην Κρήτη πηγαίνω τα τελευταία 3 χρόνια σερί γιατί μας αρέσει πολύ! Γυρίζουμε από ένα νομό κάθε χρόνο! Όλο το χειμώνα που ξεσκίζομαι αυτές τις διακοπούλες ονειρεύομαι :lol::lol::lol: !

Νάσια υπομονή και ο καιρός δροσίζει σιγά σιγά! Είναι και η εγκυμοσύνη που σε κάνει να ζεσταίνεσαι τόσο..

Κατερίνα μου θέλει και ο Πανούλης σφιχτή αγκαλίτσα από την Αγγελικούλα :lol::lol::lol: !Όχι τίποτα άλλο να μης μας πάρει το παράπονο!

Κάλλη μου έχω πολύυυυμεγάλη βαλίτσα μια που παίρνω κάθε φορά που πάω διακοπές όλο μου το σπίτι :lol::lol: ! Πολύ ευχαρίστως σε παίρνω μαζί! Έλαααααααααααα!!!!!

Άννα Μαρία τι κάνεις;; Το επιβεβαιώσαμε το φύλο του μωρού ή όχι ακόμα;;;

Μαράκι χρόνια πολλά και από μένα! Να τα χιλιάσεις κοπέλα μου και να χαίρεσαι το μωράκι σου!

Σήμερα κορίτσια ήμουν στο δρόμο συνέχεια με τον Πανούλη μου και το απόγευμα και με τη μαμά μου. Ψώνισα κάτι πραγματάκια που ήθελα και πήγα κομμωτήριο για ίσιωμα μαλλιών αν και όλοι με έχουν φάει ότι τα σγουρά μου πάνε πολύ περισσότερο. Παρόλ' αυτά τα ισιώνω συνέχεια με μόνο διάλειμμα τις διακοπές που αναγκαστικά τα αφήνω σγουρά..

Αυτά τα νέα μας και για σήμερα! Τρίχες κατσαρές :lol::lol::lol::lol: !

Πολλά φιλάκια σε όλες σας :-*:-*:-*

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!

Ανθη μου έχει χώρο και για μας να έρθουμε???? Κρήτη πήγαμε το πρώτο μας ταξίδι με τον άντρα μου και εχουμε τις πιο όμορφες αναμνησεις!

Κάλλι μου τι κάνεις?

Μαρία μου πού είσαι εσύ?

Αννα Μαρία κι εσύ στη ζέστη της Λευκωσίας θα μείνεις ε?? Καλό μας κουράγιο!!

Νάσια μου πώς πάει η κοιλιτσα?

Αθανασία μου από Σαντορίνη είσαι? Πολύ θέλω να έρθω διακοπες...νόστιμοι ακούγονται οι ντοματοκεφτέδες!

Κανγκουράκι είσαι καλύτερα?

Οι άλλες τι κάνετε?

Γειά σας κορίτσια!

Τι κάνετε;

Ανθή, ωραία τα τριχο-νέα σου! Το επιβεβαιώσαμε βρε το φύλο, αγόρι είναι!

Μαρία, Λάρνακα μένω, όχι Λευκωσία. Σήμερα είναι μια χαρά, για να καταλάβεις, κάθομαι χωρίς ανεμιστήρα και δε ζεσταίνομαι καθόλου!

Τι τρώτε σήμερα κορίτσια; Εμείς έχουμε αρακά από χτες και θα τηγανίσω και λίγο ψαράκι!

γρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!τα νευραααααααααααα μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!εγραφα μια ωρα την ιστορια της ζωης μου και με πεταξε εξω το ηλιθιο!!!!!!!!!!

εσεις κοριτσαρες μου τι κανετε????? αννα μαρια κρατησε μου λιγα ψαρακια καλε!!!τρελαινομαι!!!!!!!

μαρακι μου καλα ειμαστε κοπελα μου!!!!!!!ειμαστε στη μαμα μου και τα ιδια και τα ιδια!!!!!ο στεφανακος σου τι κανει?????

ανθη μου στη ροδο που εχετε σπιτι καλε?εμεις μεναμε 3,5 χρονια χρονια ροδο λογο μεταθεσης του αντρα μου!περυσι πηγαμε και διακοπες εκει μαζι με το κοριτσακι μας!εμεις μεναμε κρεμαστη στην αρχη και μετα μετακομισαμε παστιδα που ηταν κοντα στις δουλειες μας!!!!!!

οι υπολοιπες τι κανετε????????????

Γεια σας κορίτσια!!!! :D:D:D

Διάβαζα το βιβλίο μου και η ώρα πήγε τρεις (το πρωί) αλλά πριν πάω να κοιμηθώ ήθελα να δω τα νέα σας :D ! Η αλήθεια είναι πως νυστάζω πολύ i-)i-)i-) ...

Μαράκι μου ελάτε Κρήτη!!!!!!!! Το μόνο που το μπεμπουλίνι σου κινδυνεύει από μένα..Είναι τόσο μα τόσο γλυκούλι που θα το ρουφήξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άννα Μαρία θα τρελαθείς με το γιόκα σου όταν με το καλό γεννηθεί :D:D ! Τα αγοράκια είναι ελαφρώς κολλημένα με τη μανούλα τους! Σήμερα ήρθε ο Πάνος εκεί που έπλενα πιάτα και μου είπε "μαμά είσαι η αγάπη μου, είσαι η ζωή μου".Μετά που βγήγκαμε μια βόλτα μου είπε πως είμαι η βασίλισσά του!!! Λιώμα εγώ όπως καταλαβαίνεις :lol::lol::lol: !

Κάλλη η πεθερά μου είναι από Λίνδο αλλά το εξοχικό το έχουν στη Λάρδο. Την Κρεμαστή την ξέρω αλλά την Παστίδα την ακούω πρώτη φορά παρόλο που πηγαίνω τόσα χρόνια στη Ρόδο. Πού είναι κοντά;;;

Σήμερα πήγα με τον Πανούλη στο mall αλλά βαρέθηκε πολύ γιατί τον είχα στο καρότσι και ήθελε να κατέβει. Αν όμως τον κατέβαζα θα άρχιζε το τρέξιμο και δε θα μπορούσα να κάνω τις δουλειές μου. Δε θέλει να με κρατάει από το χέρι. Τρέχει συνέχεια κι εγώ τον κυνηγώ σαν τον Βέγγο :shock::shock::shock: ...Εντωμεταξύ έχω ακούσει ότι στο mall αρπάζουν παιδάκια και φοβάμαι..

Αυτά τα νέα μας!

Φιλάκια σε όλες σας!!!!!!!!

Καλημέρα!! Τι κανει η παρεούλα?

Αννα Μαρια μου στη Λαρνακα ε? Κοντα στη θαλασσα τουλαχιστον! Λατρευω το ψαρι και το ΄χω πεθυμησει!!!

Καλλι μου καλα ειναι ο Στεφανακος μου...μεγαλωνει, κανει μαγουλάκια και θελει αγκαλιτσες!! Εσυ τα ιδια ε? Δεν θα πατε διακοπές φετος??

Ανθη μου θελουμε πολυ καποια στιγμη να ξαναπαμε Κρητη! Να σου φερω τον μικρο μου να τον ζουληξεις οσο θες!! Πολύ με συγκινησαν οι ατακες του μικρου σου...Ειναι γλυκας!!

Οι άλλες τι κάνετε?? Εχει κανενα φραπουτσινο για μένα?

Γειά σας κοριτσάκια! Τι κάνετε;

Ανθή, λες να μου λέει κι εμένα τέτοια; Ελπίζω να μην έρθει καμιά μέρα και να μου πει "θες να κάνεις την Ιοκάστη κι εγώ να κάνω τον Οιδίποδα;". :P

Μαρία, και που είμαστε κοντά στη θάλασσα, τι καταλαβαίνω; Δύο καλοκαίρια είμαι έγκυος και δεν πάω για μπάνιο.

Πω πω, ρε κορίτσια, τι πάθαμε σήμερα... Φτιάξαμε με τον άντρα μου μουσακά, αλλά όταν πήγαμε να τον βάλουμε στο φούρνο, ο φούρνος δε δούλευε. Εν τω μεταξύ, τις πατάτες και τις μελιτζάνες δεν τις τηγανίζουμε, τις ψήνουμε στο φούρνο αλειμμένες με λάδι, για να είναι πιο ελαφρύς ο μουσακάς. Παίρνω τη μάνα μου να της πω να πάμε σπίτι της να ψήσουμε το μουσακά, και μου λέει το κορυφαίο "μήπως σας κόψανε το ρεύμα και δε δουλεύει ο φούρνος;". Λες και είμαστε κουφοί, τυφλοί και ηλίθιοι. Μετά μου λέει "μήπως τον κλείσατε απ' την πρίζα;". Τελικά μου λέει ότι μπορεί να τους κόψουν το ρεύμα, παίρνουμε το νονό μου που δεν τους κόβουν το ρεύμα ποτέ, λείπανε, παίρνουμε τη θεία μου, και θα πηγαίναμε εκεί. Τελικά, του έκοψε του άντρα μου να πάμε στους γείτονες! Ευτυχώς ήταν μέσα και τώρα ο μουσακάς ψήνεται! Πώς λέμε "Η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά;". Κάπως έτσι!

Γεια σας κοριτσάκια :D:D:D !!!!!!!

Αχ Μαράκι μου κι εγώ συγκινήθηκα με αυτά που μου είπε ο μικρός. Θα μεγαλώσει και ο δικός σου και θα δεις πόσες συγκινήσεις θα ζήσεις από αυτά που θα σου λέει!!! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να έχει μια γυναίκα παιδί! Εϊναι δώρο Θεού πραγματικά!!!!Μπορεί ώρες ώρες να τα φτύνω και να ζητάω απεγνωσμένα λίγες ώρες ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ αλλά δεν τον αλλάζω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Άννα Μαρία ε όχι και Οιδίποδας με Ιοκάστη :lol::lol::lol::lol: Είπαμε :lol::lol::lol: .Όσο για το μουσακά τρελή περιπέτεια!!!Βγήκε νόστιμος τουλάχιστον ή τσάμπα το τρέξιμο :lol::lol: ;;;; Να σε ρωτήσω κιόλας επι τη ευκαιρία. Έκανα κι εγώ μουσακά χτες και είπα να τις ψήσω τις πατάτες για να είναι πιο ελαφρύς.Τις έβαλα στο φούρνο λοιπόν γύρω στα 40 λεπτά και μετά ψήθηκαν και άλλα 40 λεπτά μαζί με όλο το μουσακά. Παρόλ' αυτά βγήκαν σκληρές :evil::evil::evil: . Εσύ τις αλείφεις με λάδι και τις βάζεις σε λαδόκολλα;;; Πόση ώρα τις ψήνεις;;;;; Δώσε μου τα φώτα σου!

Βρε κορίτσια ο Πάνος όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και πιο ζωηρός. Στο σπίτι είναι μια χαρά αλλά έξω τα δίνει όλα!!! Τρέχω και δε φτάνω. Στιγμή δε μπορώ να κάτσω. Πέρυσι το καλοκαίρι έλεγα ότι φέτος θα έχουμε λιγότερο τρέξιμο αλλά τα πράγματα είναι χειρότερα.Εντωμεταξύ παίρνει δρόμο και φεύγει και ούτε που τον νοιάζει αν μας χάσει από τα μάτια του. Δεν παλεύεται.Σε ποια ηλικία άραγε σταματά το τρέξιμο και το κυνηγητό;;; Έχω εξαντληθεί.....

Πολλά φιλάκια σε όλες σας!

καλημερα κοριτσαρες,κανω φραπεδακι και κερναω σε οποια αλλη ειναι εδω

τι κανετε;σας διαβαζω καθε μερα αλλα δεν προλαβαινω να μπω να γραψω,χθες το απογευμα εριξε μια τρελη καταιγιδα εδω σε εμας και εριξε και κεραυνους και ειχαμε διακοπη ρευματος απο τις 6 το απογευμα ως τις 2 το βραδυ και ειχα φτιαξει και λουκανοπιτακια για τα παιδια αλλα τα καημενα μεινανε με την ορεξη δεν προλαβα να τα ψησω σαν κι εσενα και εγω Αννα Μαρια και τελικα τα εβαλα καταψυξη και θα τα ψησω τωρα

Ανθη μου ειδες τι συγκινηση περναμε οι μανες με τα ζιζανια,ο δευτερος μου μια μερα ηταν στην τουαλετα και φωναζει μαμα!!!τι του λεω θελεις να ερθω;;;οχι σαγαπαω πολυ μου λεει ακομα και στο χ....... με σκεφτεται το μικρο μου :lol::lol:,οσο για το τρεξιμο που λες μετα τα 4 καπως ηρεμουν και γινονται πιο ωριμα και καταλαβαινουν καποια πραγματα και γινονται και πολυ πιο ανεξαρτητα πια και εγω φετος πολυ τρεξιμο,και για τις πατατες που λες θα τις αλοιψεις με λαδι και θα τις ψησεις ισα να ροδισουν λιγο μηπως τις εψησες πολυ γιαυτο ηταν σκληρες;και το ιδιο και τις μελιτζανες,εγω τις ψηνω και τις βαζω καταψυξη επειδη εχουμε στον κηπο μας(μελιτζανες)και μετα τις εχω ετοιμες

Αννα Μαρια δεν μας ειπες τελικα διακοπη ηταν ή επαθε κατι ο φουρνος ;;;

Καλη δεν ηξερα οτι σου αρεσουν τα ψαρια να σε προσκαλεσω χθες για φαγητο εκανα γαυρακο στο φουρνο χωρις τυψεις σαν τηγανητο και εγινε τελειος πολυ νοστιμος και ελαφρυς!!!!

στις 14 εχει γενεθλια ο Γιωργακης μου κλεινει τα 5 και λεω να τα κανω τον 15Αυγουστο και αρχιζω ετοιμασιες σιγα σιγα για δειτε το μενου μου να μου πειτε ειπα να μην κανω πολλα γιατι ο περισσοτερος κοσμος λειπει ,λοιπον:πιτσα,κοτοσαλατα,λουκανοπιτακια,σνιτσελακια κοτοπουλο,πενες στο φουρνο με τυρια και ρολακια με φετα και ντοματα ,η τουρτα μας θα ειναι ενα λιονταρι ειπα να του κανω το ζωδιο του μιας και μου φανηκε ευκολη η τουρτα

αυτα κουκλες πολλα φιλια σε ολες!!!!

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!!!!

Τί κάνετε????? Έχω χάσει πολλά επεισόδια.....σας διαβάζω αλλά πολλές φορές είμαι τόοοοοοσο κουρασμένη που δεν έχω κουράγιο να γράφω.......η μικρή μου έχει ξεσαλώσει, εγώ πλέον έχω μία τεράστια κοιλιά που με δυσκολεύει σε όλα και τους έχω όλους στο τρέξιμο να βοηθάνε την κατάσταση (τους γονείς μου δηλαδή γιατί τα πεθερικά με έχουν χεσμένη), η ζέστη με έχει πεθάνει....θέλω να χειμωνιάσει και να έχει κρύο, δεν την μπορώ άλλο την ζέστη....ακόμα και σήμερα που υποτίθεται ότι δρόσισε λόγω βροχής εγώ είμαι αγκαλιά με τον ανεμιστήρα!!!!!!!!!!!

Κατερινάκι μου....πωπω μου άνοιξες την όρεξη πρωινιάτικα με τα καλούδια σου.....θέλω να τα φάω όλα αυτά που ανέφερες!!!!!!

Ανθή μου κι εγώ γκρινιάζω όλη την ώρα για την κόρη μου που είναι τόσο ζωηρή και δεν βάζει κώλο κάτω αλλά δεν την αλλάζω με τίποτα!!!!!!!!! Και δεν θα την ήθελα και διαφορετική....την λατρεύω ακριβώς όπως είναι!!!!! Όταν φωνάζει "μαμάκα" και τρέχει κοντά μου και απλώνει τα χεράκια της να την πάρω αγκαλιά νομίζω ότι θα σταματήσει η καρδιά μου από την πολλή αγάπη!!!! Χαλκιδική έχετε έρθει????? Κι εδώ είμαστε πολύ ωραία κι έχει και ωραίες παραλίες, ειδικά η Σιθωνία (το δεύτερο πόδι δηλαδή.)

Κανγκουράκι μου τί κάνετε? Η Αγγελικούλα ευχαριστήθηκε μπανάκια ε?

Κάλι μου που χάθηκες κι εσύ?????

Μαράκι24 μεγαλώνει ο Στεφανάκος και κάνει και αγαπούλες ε????? Αχχχ για πότε μεγαλώνουν τα γλυκάκια μου......θέλω κι εγώ να τσιμπήσω μπουτάκια και μαγουλίθρες!!!!!

Άννα Μαρία, Αθανασία, Marie,(ελπίζω να μην ξέχασα καμία) κοριτσάκια μου πολλά φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!!!

ΚΑλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε? Εμείς ειχαμε κωλικούς και ταλαιπωρηθηκαμε αρκετά αλλά ευτυχως μας εδωσε ο παιδιατρος ένα σιρόπι και ηρεμησε το καλό μου!

Νάσια μου καταλαβαίνω το ζόρι σου με τη ζέστη και με την κοιλιά φουσκωμένη. Εγώ τιςα τελευταιες μερες τα είχα παίξει! Υπομονή λίγο ακόμα!!

ΚΑ1 ωραίο το μενού για τα γενέθλια...Με έπιασε λιγούρα πρωί πρωί και τώρα δεν έχω και δικαιολογία να τα φάω!! :lol::lol:

Ανθή μου έτσι είναι, όσο και να μας ζορίζουν καμιά φορά, δεν τα αλλάζουμε με τίποτα!! Σε τρέχει ο Πανούλης ε?? Υπομονή λίγο ακόμα και λογικά θα ηρεμησει...

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι μου κάνετε? Εγώ τρέχω πανικόβλητη αυτές τις μέρες, σήμερα γιορτάζει ο αντρούλης μου κι όπως καταλαβαίνετε όλη τη βδομάδα είχα τα πόδια στον ώμο :shock::shock::shock:

Αααχ κοριτσάκια μου κι εμένα με τρελαίνει το σκατό μού, έρχεται στο άσχετο εκεί που κάνω δουλειές, αγκαλιάζει τα πόδια μου μέχρι εκεί που φτάνει και μου λέει ''μαμά σ' αγαπάω πολύυυυ πιο πάνω από τον ουρανό'' , μετά εγώ θέλω μπεμπιλίνα.... :lol::lol::lol: Αυτά δεν θυμάμαι τι άλλο γράψατε γιατί βιάζομαι πολύ... Στέλνω πολλά φιλάκια σε όλα τα μαγουλάκια σας!!!!

Αθανασία μου χρόνια πολλά για τον αντρούλη σου!!!!!!! Να τον χαίρεσαι κορίτσι μου!!!!!!! Καλό κουράγιο με το τρέξιμο!!!!!!!!!

Γειά σας κορίτσια! Τι κάνετε;

Εμείς πήγαμε και αγοράσαμε ένα βιβλίο δώρα για την κουμπάρα μας που γιορτάζει και με την ευκαιρία πήρα κι εγώ ένα βιβλίο! Παραγγείλαμε κι ένα άλλο για την ανατροφή του παιδιού.

Μετά πήγαμε στο Μάδερκέαρ για να δούμε για καρότσι. Πολύ μικρή γκάμα, όλα ήταν δική τους μάρκα, κανένα δε γύριζε προς τα μέσα (να κοιτάω εγώ το μωρό). Από τιμές καλά ήταν, αλλά δε νομίζω να ξαναπάω εκεί για καρότσι.

Χτες είχα γιατρό και με άγχωσε πάρα πολύ. Πάααααααααλι βρήκε πυοσφαίρια στα ούρα, πάαααααααααααααααλι κάναμε καλλιέργεια κολπικού υγρού και πάααααααααααααααααααααααααλι άρχισε την κινδυνολογία για πρόωρο τοκετό. Έκανε λες και φταίω εγώ!!!

Τέλος πάντων, Ανθή, τις πατάτες και τις μελιτζάνες τις έκοψα όπως τις κόβουμε για μουσακά, τις έβαλα σε ένα ταψάκι αλειμμένο με λάδι και τις άλειψα και από πάνω με λάδι. Έριξα και λίγο αλάτι και τις έψησα σε δυνατό φούρνο, δε θυμάμαι για πόση ώρα. Έγιναν ακριβώς όπως οι τηγανιτές και μπορούσες να τις φας κι έτσι αν ήθελες (τσίμπησα μερικές!). Πάντως, τέλειος βγήκε ο μουσακάς, και πάρα πολύ ελαφρύς!

Κατερίνα, ο φούρνος είχε μια βλάβη, αλλά τελικά φτιάχτηκε από μόνος του!!!

Το μενού σου τέλειο μου φαίνεται! Την κοτοσαλάτα πώς την φτιάχνεις; Με μαγιονέζα;

Νάσια, Αθανασία, Μαρία, πολλά φιλιά!!!

Αθανασια μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου πολυχρονος να ειναι και να περασετε καλα!!!καλο κουραγιο

Αννα Μαρια μην αγχωνεσαι οι γιατροι παντα εχουν την ταση να τα παραλενε ολα καλα θα πανε,στην κοτοσαλατα βραζω στηθος κοτοπουλο,το ξεκοκαλιζω και το ψιλοκοβω,τριβω καροτο και πατατες βρασμενες κομμενες και αυτες,αλατοπιπερο,λεμονι και μαγιονεζα αν θελεις βαζεις και λιγο κρεμμυδι αλλα εγω συνηθως δεν βαζω,γινεται πολυ νοστιμη,αρχιζεται τις αγορες σιγα σιγα;;ποσο μαρεσει αυτη η περιοδος που αρχιζουν τα ψωνια του μωρου και οι ετοιμασιες τρελενομαι!!!!!

Μαρακι εχει κολικους ο καημενουλης ο μπεμπουλης,πολυ ταλαιπωρια περνανε κι αυτα και τα δικα μου και τα τρια ειχαν,ειδιως οι δυο πρωτοι πολυ γκρινια ομως αλλα η παιδιατρος δεν μου εδεινε τιποτα μονο θερμοφορα βαζαμε

Νασουλα αντε ενας μηνας εμεινε μετα θα δροσισει αν και εγω λατρευω τη ζεστη δεν θελω ερθει το φθινοπωρο καθολου,εσυ στην κατασταση σου λογικο ειναι να ζοριζεσαι,υπομονη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
    • Ωωω δύο κουκλίτσες αδερφούλες 🥰 μπουμπουκο η μικρή σου πάντως 😂 θα έχει ωραία μπουτακια 🥰 να τα χαίρεσαι τα κορίτσια σου 🧿 ΥΓ όντως το δέντρο σας πολύ ωραίο και του χρόνου !
    • @nasia94κορίτσι μου αν κ με καθυστέρηση να σου ζήσει ο παίδαρος!!! Γέρος, τυχερός κι ευλογημένος να είναι!!  @Rena92 @nasia94 Κορίτσια χρόνια πολλά!!! Καλές γιορτές με υγεία κι ευτυχία!!! Εμείς έχουμε έρθει Αθήνα στους δικούς μου για αυτό είμαι εντελώς χαμένη!!  Σε άλλα νέα, περιμένουμε το ρεύμα για να μπούμε στο καινούργιο σπίτι (το οποίο και αργεί πολύ να έρθει και έχουμε μπλέξει με βλαμμενους 😂😂). Μόλις γυρίσουμε Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν οι μικρές σχολείο κι ας μην έχουμε μετακομίσει ακόμα, να συνηθίσουν κ να προσαρμοστούν! Πρώτα ο Θεός αρχές Φεβρουαρίου επιστρέφω κι εγώ στη δουλειά!! Οπότε όλοι θα είμαστε σε μια προσαρμογή 😂😂  Θέλω να αποθηλασω από τη μικρή. Το βλέπω πολύ δύσκολο. Αν δεν ήταν τώρα κρυωμενη θα το έκανα τώρα. Αλλά περιμένω να γίνει καλά. Δεν είμαι απόλυτα έτοιμη για αυτό, αλλά με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση. Εκτός αυτού θα πρέπει να γίνει για να είναι και το παιδί πιο καλά στο σχολείο τώρα που θα ξεκινήσει. Είναι πολύ βυζακιας η κόρη μου 😂😂 η μεγάλη δεν ήταν έτσι νομίζω. Αυτή είναι ζορικη! Ελπίζω να μας γίνει εύκολα ο αποθηλασμος...  Ουφ... Εμείς από δόντια έχουμε 4 πάνω, 3 κάτω και έσκασε μύτη και το 4ο, αλλά κορίτσια μεγάλη κλανιαρα! Δεν παίρνει απόφαση να περπατήσει μόνη της! Ακόμα κ με το ένα χέρι να την κρατάς περπατάει.. μόνη της κάνει 2 βήματα και πέφτει. Αυτά τα νέα μας!!  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...