Μετάβαση σε περιεχόμενο

καφενε "ομορφη μερα"

Recommended Posts

• Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και απο μένα!

Τι καφεδάκι θα πιουμε εγώ θέλω ενα capucino freddo!

Αννα Μαρία αγοράκι ε? Με το καλό λοιπόν.

Μαράκι και Χρύσα κοντεύετε ριξτε το στο περπάτημα βοηθάει πολύ και θα κατέβουν τα μπεμπακια σας.

Ανθή πως πέρασες στη βραδια γυναικών? Τον μικρό τον κατάφερε να τον κοιμήσει ο μπαμπας του ή περίμενε τη μανούλα?

Εμείς ήρθαμε για σαββατοκύριακο στο χωριό της μαμάς μου. Θα την κρατήσει και όλη τη βδομάδα να κάνει τα μπανακια της στη θαλασσα, αχ πως θα αντέξω μακριά της δεν θα περνάει με τίποτα η βδομάδα.

Φιλια κοριτσάκια και να περάσετε ένα όμορφο σαββατοκύριακο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλέ, πού χαθήκατε όλες;;;;;;;

Καγκουράκι, να σου φτιάξει ο άντρας μου φρέντο, το κάνει τέλειο. Έτσι λέει, δηλαδή, γιατί εγώ δεν έχω δοκιμάσει!!!

Άλλη παραγγελία;

Γεια σας κι από μένα!! Τι κάνετε??

Εγώ πήρα κια πήρα ένα φορεμα για μια βαφτιση που έχουμε αύριο και ΄τωρα στο σπίτι γιατι εχει απίστευτη ζεστη στην Κύπρο..

Καλό Σ/Κ να έχετε όλες...Πολλά φιλιά!!

** Κατερίνα (kangaroo) πόσο πια να κατέβει αυτο το μωρό??? Δεν πάει άλλο!!! :lol::lol:

κοριτσακια μου γεια σας

χαθηκα λιγο παλι,συνεχεια εχω κοσμο αυτες τις μερες ανηψακια,ξαδερφακια κτλ,καθε καλοκαιρι αυτα γινονται επειδη ειμαστε σε χωριο τα εχουμε αυτα,και συνεχεια καφεδες να φανε τα παιδια και αλλα τετοια,σημερα τους εβαλα και την πισινουλα και μετα πηραν και το λαστιχο και καταβραχηκαν και ειχαμε πολυ γελιο με τα πιτσιρικια,και ωσπου να μαζευτουμε και να τους μπανιαρω ολους και να τους βαλω για υπνο μας παιρνει η νυχτα

τελικα μαλλον ειναι σχετικο αυτο που λεγαμε με τους αντρες μας και τις δουλειες,μαλλον ειναι στον ανθρωπο τελικα και στο ποσο ελευθερο χρονο εχει ο καθενας

Αννα Μαρια αν ειδε τσουτσουνι λιγο δυσκολα να αλλαξει,γερο να ειναι μωρε δεν βλεπεις και εμενα εχω γεμισει τσουτσουνακια :lol::lol:

Μαρακι μεγεια το φορεμα και να περασετε καλα αυριο οσο για το μωρο θα βγει οταν ερθει η ωρα του ασχετα αν ειναι χαμηλα,εγω και στα τρια πηρα ολο το μηνα ενω ειχαν καλη σταση απο την αρχη και μαλακο τραχηλο κτλ αλλα ελα που δεν ηθελαν να βγουν τα ζουζουνια!!!!

Ανθη πως περασες στην εξοδο σου;;;

πολλα φιλια σε ολες κοριτσια!!!

Κοριτσακια μου καλημερα σας,

χαθηκα λιγο γιατι δεν ειχαμε ιντερνετ

α! θα αλλαξουμε και εταιρια τηλεφωνιας

εκανε ο αντρας μου συμβολαιο εναν χρονο με την cyta..

αντε να δουμε τι θα ειναι και αυτη, γιατι μου ειπαν οτι εχει

δεχτει διαφορα παραπονα..

μαρακι πηρες φορεματακι απ'οτι διαβασα..

με γειαα με γειαα :D

ανθη ελπιζω να περασες τελεια στην μάζωξη :D

κατερινακι μαζευεστε πολλοι καθε καλοκαιρι εε?

την υγεια σας να 'χετε, τοσα ατομα :D

χρυσα και εσυ με το καλο το παιδακι σου :)

δεν μπηκες ξανα, λες να ηρθε η μπουμπου?

περιμενουμε νεα σου :D

κανγκουρακι να σκευτεσαι πως θα περασει

τελεια το κοριτσακι σου, θα κανει τα μπανκια της :)

εσυ κανει να πας για μπανιο?

αννα μαρια ΑΓΟΡΙ ειναι τελικααα?

ε ρρ οταν λενε αγορι δεν ειναι λαθος αφου βλεπουν τσουτσου :!:

εμεις πηγαμε χθες για μπανακι, βαρκιζα παλι..

ωραια ηταν.πιο ηρεμα αυτη την φορα..

ηταν και σημερα να παμε με κατι φιλους αλλα μας

το ακυρωσαν..

εχω και τα νεα της καμπυλης

εκανα των 75 γραμμαρίων

νηστικη 73

στα 30 λεπτα 111

στη 1 ωρα 137

στις 2 ωρες 100

και στις 3 ωρες 68

μου ειπαν μια χαρα πως ειναι..

εχω και γιατρο την Τεταρτη :D

αυτα τα νεα μου :D

Γειά σας κορίτσια!

Εμείς είχαμε πάει για φαγητό στη μάνα μου. Έχει έρθει ο αδελφός μου από την Αγγλία, και είχαν καλέσει και τη θεία μου. Έκανε 30 φαγητά, αμάν πια αυτή η γυναίκα! Σκάσαμε!

Το απόγευμα θα πάμε μάλλον σε μια καφετέρια που μας κάλεσε ένας φίλος μου που έχει γενέθλια, και το βράδι σε μια μπιραρία που έχει συναυλία ένα συγκρότημα λίγο αντισυμβατικό. Παίζουν έθνικ και τα όργανα που παίζουν τα φτιάχνουν μόνοι τους από διάφορα υλικά, π.χ. ταμπούρλο από μια φυάλη γκαζιού, φλογέρες από καρότα και τέτοια...

Κορίτσια, μας είπε αγόρι, αλλά δεν ξέρω αν είναι αγόρι τελικά. Πάντως την είδαμε τη τσουτσού, την έχω και σε φωτογραφία! Στον β' επιπέδου, 21/7 θα ξέρουμε σίγουρα!

Α, δε σας είπα. Κάλεσα κάποιους συγγενείς για τα γενέθλιά μου, στις 22/7. Όχι πολλά άτομα, θα είμαστε 11-12 άτομα περίπου, και θα κάνω μάλλον μπουφέ, όχι τραπέζι κανονικό. Σκέφτηκα να κάνω τα εξής φαγητά:

κεφτέδες

κούπες (θα παραγγείλουμε απ' έξω)

σαλάτα ταμπουλέ

ντομάτες γεμιστές με ρύζι

πιπεριές γεμιστές με φέτα

και για γλυκό γαλακτομπουρεκάκια.

Πώς σας φαίνεται; Για πείτε καμιά ιδέα! Εννοείται όλα αυτά δε θα τα κάνω μόνη μου. Κάπιοα εγώ, κάποια ο άντρας μου και κάποια συνεταιρικά!

καλημερα κοριτσακια μου!!!!γυρισαμε σπιτακι μας χθες και μαλλον θα ξαναφυγουμε στη μαμα μου την πεμπτη!

αννα μαρια τι ωραια φαγακια ειναι αυτα?κι εχω μια πειναααααααααααα!!!!!!!!αγορακι ε??????αντε με το καλο κοπελα μου!

μαρακι μου δεν εχω ιδεα απο νουμερα καμπυλης αλλα αφου σου ειπαν ετσι τοτε ολα σουπερ,ετσι???

οι υπολοιπες εισαστε καλα????

Καλημερα :D

αννα μαρια το καταυχαριστηθηκατε ομως τοσο φαι :)

καλλη ναι σουπερ ειμαστε :D

καλα θα σας μαλωσω.. εχουμε χαθει..

Καλημερα καλημέρα!

Πως περάσατε το σαββατοκύριακο εμείς καλά πήγαμε με τη μικρή στη θάλασσα, έκανε το μπανάκι της και μετά έπαιζε με τα βοτσαλάκια και τα κουβαδάκια της μαζί με άλλα παιδάκια, εγώ βέβαια δεν μπήκα γιατι έχω ακόμα αίμα. Θα την κρατήσουν οι γονείς μου όλη τη βδομάδα τι να κάνει και αυτό κλεισμένο στην Αθήνα εκει τουλάχιστον είναι πιο ελεύθερη.

Κατερινάκι ωραία να μαζεύονται τα ξαδερφάκια σκέψου τι χαρά κάνουν και φαντάζομαι θα παίζουν και ωραία όλα μαζί.

Αννα Μαρία απο φαγητό μια χαρά σας βρίσκω....καλά να περάσετε σήμερα στις εξόδους σας

Μαρία και εσείς μπανάκι ε με τόση ζέστη τι άλλο, κρίμα που δεν πηγατε και τις δύο μέρες. Θα δεις και το μπεμπακι σου την τετάρτη τέλεια!

Κάλλη απο εκδρομούλα σε εκδρομούλα καλά είναι όσο μπορείς να ξεφεύγεις...

Κοριτσάκια αυτά φιλια σε όλες

Γειά σας κορίτσια.

Τι ήταν κι αυτό σήμερα με την έκρηξη; Εδώ γίνεται χαμός, ευτυχώς εμείς εδώ έχουμε ρεύμα και δεν επηρεαστήκαμε καθόλου, αλλά προσπαθούμε να καταναλώνουμε όσο το δυνατόν λιγότερο. Δε βάζω κλιματιστικό, και μια που φυσάει εδώ πέρα, δεν έβαλα ούτε ανεμιστήρα.

Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί φταίχτες γι' αυτήν την ιστορία, γιατί εδώ και καιρό, απ' ό,τι είπανε γίνονταν εκκλήσεις για να ληφθούν μέτρα, και δεν έγινε τίποτα...

Ούτε που ξέρουμε πόσοι είναι οι νεκροί, μας είπανε αρχικά δέκα, μετά δεκαπέντε, μετά σαράντα, ελπίζω να υπάρξει μια υπεύθυνη πληροφόρηση, γιατί, για φανταστείτε τις οικογένειες αυτών των ανθρώπων...

Μαρία, τα φαγητά δεν τα φάγαμε, στις 22 Ιουλίου είναι τα γενέθλιά μου!

Καγκουράκι, κι εγώ έτσι, όταν είχα κάνει απόξεση είχα αίμα για λίγο καιρό, σιγά σιγά θα φύγει, θα σου έρθει η περίοδος και θα επανέλθεις στα φυσιολογικά σου.

Α, δε σας είπα και το άλλο: το ουρεόπλασμα επιμένει. Πάλι αντιβίωση...

Γεια σας κοριτσια..τι κάνετε?? Οπως τα λέει η Άννα Μαρία...γίνεται χαμός στην Κύπρο.Και μόλις μου είπαν ότι το ρεύμα θα διακοπτεται ανα περιοχές και ανα κάποιες ώρες...Εδώ σε μένα δεν φυσάει καθόλου και δεν άντεξα ανοιξα το κλιματιστικό και νιώθω και τύψεις...Θα το κλείσω σε λίγο όμως οπου να΄ναι..Είναι τραγικά τα πράγματα! Θα κλείνουν και το νερό λέει από εδώ και πέρα...

Αννα Μαρία στις 22 έχει γενέθλια και μια κολλητη μου! Μια χαρά το μπουφέ σου και κοιτα να μην κουραστείς! ΕΛπίζω να σου φύγει γρήγορα το ουρεόπλασμα να ηρεμήσεις κι εσύ!

Μαρία μου καλά μου ακούγονται τα αποτελέσματα σου για την καμπύλη..

Κάλλι μου σου στελνω όλη μου την αγάπη και τα φιλιά μου!!

Κατερίνα μου καλά κάνατε και πήγατε βολτίτσα..

Οι άλλες τι κάνετε?? Πολλά φιλιά!

αννα μαρια για τα φαγητα της μαμας σου ελεγα :D

τα του μπουφε πολυ ωραια μου ακουγονται :);)

παναγια μου χαμος εκει κατω, ελπιζω να μην ταλαιπωρηθειτε πολυ..

και οσο σκευτομαι τους αθωους ανθρωπους που εχασαν τις ζωες τους :(:cry:

Αφήστε κορίτσια, με πήρε τώρα η μάνα μου και λέει, ένας απ' τα παιδιά που σκοτώθηκαν είναι ανηψιός της διευθύντριας του σχολείου... Πω πω... νιώθω χάλια τώρα...

Σκοτώθηκαν και δύο δίδυμοι φαντάροι... Δώδεκα είναι τελικά οι νεκροί και 62 οι τραυματίες.

Αλλά από οργάνωση μιλάμε... Πήγε ο άντρας μου στο νοσοκομείο να δώσει αίμα και τον έδιωξαν, γιατί λέει, έχουν πολύ!

Μαρία, σκάσαμε με τα φαγητά της μάνας μου! Τα φαγητά του μπουφέ θα τα φτιάξουμε με τον άντρα μου, αν και έχει αρχίσει ήδη να ανακατεύεται κι η μάνα μου και δεν τα μπορώ αυτά...

Καλη αφου επλυνες τα ποδια σου ηρθα κι εγω να πιω καφεδακι :lol::lol:

τι κνετε κουκλες;;εμεις καθομαστε εξω παλι και εχει πολυ ζεστη επιτελους,χθες παλι ειχαμε πισινα παρτυ στην αυλη μας καταβραχηκαν και με το λαστιχο παλι και το καταευχαριστηθηκαν τα πιτσιρικια !!!!!!

Αννα Μαρια μου κριμα μωρε δεν ειδα καθολου τηλεοραση σημερα απο εσενα το εμαθα,ακου τον εδιωξαν τον αντρα σου τοσο πολυ αιμα ειχαν.................τα φαγητα σου ειναι μια χαρα και μην κουραζεσαι μαυτη τη ζεστη

οι αλλες εγκυουλες μας τι κανουν σας καταλαβαινω με τη ζεστη τον δευτερο μου τον γεννησα στις 14 Αυγουστου μεσα στον καυσωνα

Κατερινα εκανε μπανακι η Αγγελικουλα τι καλα!!!εμεις συνεχεια κοσμο τα καλοκαιρια να τελειωσει και ο αντρας μου και να κανουμε μπαρμπεκιου ελατε να φαμε και να πιουμε για ολες το λεω!!!!!

πολλα φιλια κουκλες!!!!

κατερινα δημοσιευσε κι ενα χαρτη για να ξερουμε τη διαδρομη! :lol::lol::lol: απο την θεσσαλονικη ποσα χλμ ειναι για να ξερω!!!αααααααα!!!!!!ξεχασα να ρωτησω:τι θα ψησεις?????? :lol::lol::lol: [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif]

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΔΕΝ ΤΙΝ ΠΑΛΕΥΩ....

Η ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΙΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ ΠΟΛΥ ΕΛΠΙΖΩ Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!

Καλη εσυ απο Θεσσαλονικη πλακα πλακα μπορεις μια χαρα να ερθεις μια ωριτσα ειμαστε,τωρα το τι θα ψησω;;;;;θελεις να με κυνηγουν οι εγκυουλες μας;;; :lol::lol: μπριζολες,παϊδακια,σουβλακια και διαφορα ορεκτικα απο τα χερακια μου οπως ντοματοκεφτεδες,κολοκυθοκεφτεδες,μπουγιουρντι και αλλα διαφορα τι λες σε δελεασα να ερθεις;;; ;):lol:

KATΕΡΙΝΑ δεν ξερω κατα ποσο δελεαστηκε η καλλη παντως εγω ΕΡΧΟΜΑΙ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:lol::lol::lol::lol:

Γειά σας και πάλι κορίτσια!

Βλέπω ετοιμάζεστε για τσιμπούσι! Κατερίνα, δε δελεάζομαι καθόλου! Τα μπάρμπεκιου δε με ενθουσιάζουν! Το μπουγιουρντί, όμως, θα το τσάκιζα!

Γεια σας κορίτσια :D:D:D !!! Χάθηκα λιγάκι αυτές τιε μέρες γιατί γυρνούσαμε!!!!!

Στη βραδιά γυναικών πέρασα πάρα πολύ όμορφα!!! Ξεκοιλιαστήκαμε, γελάσαμε, θάψαμε :D:D:D !!! Ο Πανούλης ρωτούσε πού είναι η μαμά αλλά συμβιβάστηκε με την απουσία μου και πέρασε πολύ όμορφα με τον μπαμπά του ;) ! Όταν γύρισα ήταν όλα στην εντέλεια! Ο Πάνος κοιμισμένος και το σπίτι τακτοποιημένο! Με το τελευταίο εξεπλάγην να σας πω την αλήθεια!!!! Το Σάββατο γυρνούσαμε με τον Πάνο όλη μέρα και το βραδάκι βγήκαμε για ποτάκι με τους κουμπάρους μας και την Κυριακή πήγαμε για μπανάκι και γυρίσαμε αργά το βράδυ! Ωραίο ΠΣΚ. Γεμάτο!

Μαράκι να με θημηθείς. Θα γεννήσεις γρήγορα και εύκολα ;);) !!! Μακάρι κι εγώ να είχα χαμηλή κοιλίτσα. Δε θα έκανα τόοοοσες ώρες :?:?:?

Νάσια μου όλο δουλίτσες κάνεις..Ξεκουράσου και λιγάκι! Θα βγει η μπέμπα και θα σου ζητάει ξεσκονόπανο :lol::lol::lol: !!!

Άννα Μαρία γιος τελικά;;; Άντε ποιος τη χάρη σου :lol::lol::lol: ! Τα αγοράκια έχουν αδυναμία στη μανούλα ;);););)

Κατερίνα μου μη στεναχωριέσαι που λείπει η μπουμπού. Ξεκουράσου εσύ σωματικά και ψυχικά και το κοριτσάκι σου να σκέφτεσαι πως περνά πολύ όμορφα ;) !

Κατερινάκι ωραία στο χωριό! Ειδικά τα παιδιά το κατευχαριστιούνται ;);) !!!!Όρεξη να έχεις να τρέχεις για τόσο κόσμο μόνο....

Μαρία μου μπράβο που η καμπύλη ζαχάρου ήταν καλή! Εγώ πάλι ούτε καμπύλη είχα κάνει, ούτε PAPP A, ούτε ντόπλερ...Δεν μπορώ να καταλάβω. Και να φανταστείτε άλλαξα και 2 γιατρούς στην εγκυμοσύνη :lol::lol:

Άννα Μαρία τι είναι οι κούπες και η σαλάτα ταμπουλέ :?:) ;;;; Με έπιασες αδιάβαστη :lol::lol::lol: ..Το ουρεόπλασμα μη σε ανησυχεί..Είχα κι εγώ. Αντιβίωση δεν πήρα καν και γέννησα φυσιολογικά στις 40 εβδομάδες!

Γεια σου Κάλλη! Όλα καλά;;;

Όσο για την τραγωδία στην Κύπρο..Εύχομαι ο Θεός να δώσει δύναμη στους συγγενείς των θυμάτων.... :(:(:(:(

Πολλά φιλάκια σε όλες σας :-*:-*:-*:-*

Ανθή, οι κούπες είναι σαν πουγκιά από πληγούρι γεμιστά με κιμά. http://www.kopiaste.info/?p=215

Η σαλάτα ταμπουλέ είναι σαλάτα με βρασμένο πληγούρι, μαϊντανό, ντομάτα, κρεμμύδι. Είναι πολύ δροσερή, ό,τι πρέπει για καλοκαίρι.

Είχες κι εσύ ουρεόπλασμα ε; Εγώ έχω πάρει 100 αντιβιώσεις, φοβάμαι μην πάθει τίποτα το μωρό...

Όσο για το αγόρι, δεν είναι και τελείως σίγουρο. Θα μάθουμε σίγουρα στον β' επιπέδου στις 21 του μήνα. Ελπίζω να παραμείνει αγόρι και να μην αλλάξει πάλι φύλο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...