Μετάβαση σε περιεχόμενο

καφενε "ομορφη μερα"

Recommended Posts

Νάσια, όλα σε πειράζουν, κι όλα τα τρως!

Τα σταφύλια βγαίνουν Αύγουστο-Σεπτέμβριο.

Εκεί που είπες ότι μίλησες με το παιδάκι σου στο τηλέφωνο, θυμήθηκα την ανηψιά του άντρα μου στην Πάτρα. Ο πατέρας της είναι ξαναπαντρεμένος στη Μυτιλήνη, κι έχει κι ένα κοριτσάκι από το δεύτερο γάμο του. Η μικρή είναι κατενθουσιασμένη που έχει αδελφή, δε ζηλεύει καθόλου και συνέχεια λέει όλο καμάρι "η αδελφή μου" και "η αδελφή μου". Σε κάποια φάση, ήταν περίπου πεντέμιση χρονών και η μικρή ενάμιση, την παίρνει τηλέφωνο ο πατέρας της, κι έρχεται μετά καμαρωτή-καμαρωτή και μου λέει "μίλησα στο τηλέφωνο με την αδελφή μου". "Α", της λέω "και τι σου είπε;". "Αααααααααααααααααααααα" μου απαντά με μια σοβαρότητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 964
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Άσε, κι εγώ φούσκωσα με τους γίγαντες και με πονάει η κοιλιά μου... Δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτό που κινείται είναι το μωρό ή τα έντερά μου!

Γεια σας κορίτσια :D !!!

Μαράκι μου ο μικρός είναι τελείως καλά αλλά δυστυχώς κόλλησα κι εγώ μια ξεγυρισμένη γαστρεντερίτιδα που πραγματικά με έστειλε αδιάβαστη :ymsick::ymsick::ymsick: Όλη μέρα χτες έκανα εμετούς και διάρροια και ήμουν ένα ερέιπιο..Ευτυχώς ήρθε η πεθερά μου γιατί δεν την πάλευα..

Άννα Μαρία τελείωσες τη δουλίτσα επιτέλους :ymapplause::ymapplause::ymapplause: !Καλή ξεκούραση τώρα και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου όσο περισσότερο μπορείς χωρίς σπαστικές διευθύντριες στο κεφάλι σου ;);) !Αυτό το ΞΑΝΑ που λες είναι όντως σπαστικό αλλά μαθαίνεις να ζεις και μ' αυτό. Ειδικά όταν βλέπεις το παιδάκι σου να χαίρεται όλα τα ξεχνάς!

Νάσια μου πώς τα περνάς χωρίς τη μικρούλα σου;; Να σκέφτεσι ότι και εκείνη χαίρεται στην εξοχούλα και είναι μια ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς ;) !

Αθανασία μου λιγουρεύτηκες τη σοκολάτα ε;; Εγώ χάρηκα όσο χάρηκα γιατί η γαστρεντερίτιδα με θέρισε και σκέφτομαι φαγητό και μου έρχεται αναγούλα..Έχετε τη θάλασσα στα πόδια σας εσείς και είστε πολύ τυχεροί γι' αυτό! Εμείς λέμε να πάμε πάλι την Κυριακή και ελπίζω αυτή τη φορά να μη μας τα χαλάσει ο καιρός...

Μαρία κλείσαμε εισιτήρια για αύριο!Του το λέω όλη μέρα σήμερα και το περιμένει πως και πως!! Ελπίζω να το ευχαριστηθεί! Κάνατε μπανάκι;; Ήταν όμορφη η θάλασσα;;

Νάσια μόλις τώρα διάβασα ότι πήγατε να την πάρετε την μικρή!! Καλέ δεν είπαμε ότι θα ξεκουραστείς λίγο;;;Δεν αντέχει μου φαίνεται η μία μακριά από την άλλη :x:x:x

Κατερίνα μου έχεις δίκιο να νευριάζεις με τον καιρό :evil::evil: ..Είναι πολύ σπαστικό να μη λέει να καλοκαιριάσει..Εδώ βέβαια έφτιαξε αλλά ελπίζω να κρατήσει μέχρι την Κυριακή που λέμε να πάμε για μπάνιο..Μια έτσι και μια αλλιώς..Τέτοιο καλοκαίρι πια..Όσο για τον κύκλο σου πολύ μικρός βρε παιδί μου..Εγώ θυμάμαι όταν ήταν να παντρευτώ επειδή θα ήμουν αδιάθετη λόγω μιας καθυστέρησης που είχα τον προηγούμενο μήνα, πήρα αντισυλληπτικά για να μου έρθει στις 28 μέρες ώστε να μην είμαι αδιάθετη στο γάμο. Ο σκοπός επετέυχθη αλλά τα αντισυλληπτικά με ξέσκισαν. Έκλαιγα χωρίς λόγο, είχα πρηστεί και γενικώς είχα πολύ άσχημη ψυχολογία...Ούτε να τα σκέφτομαι δε θέλω...

Γεια σου Κάλλη! Τι κάνει η πριγκηπέσσα σου;;;

Σήμερα το απόγευμα ήρθε η μαμά μου, πήρε τον Πάνο και πήγαν να μου ψωνίσουν στο σούπερ μάρκετ. Μετά μου έφεραν τα ψώνια και πήγαν βόλτα στην πλατεία που έχει και παιδική χαρά και γύρισαν 11 παρά...Ξάπλωσα, χαλάρωσα και το ευχαριστήθηκα!!! Εντωμεταξύ ο άντρας μου λόγω της ίωσης που κόλλησα τα έκανε όλα στο σπίτι :shock::shock::shock: ..Το λέω και το τονίζω γιατί γενικώς στο σπίτι δεν πολυβοηθάει και φταίω κι εγώ γι' αυτό διότι είμαι τελειομανής και θέλω ΟΛΑ να περνούν από το χέρι μου..Τελικά διαπίστωσα ότι μια χαρούλα κάνει και αυτός κάποια πραγματάκια!Τελικά μπορεί να ταλαιπωρήθηκα με τη γαστρεντερίτιδα αλλά το ευχαριστήθηκα που με φρόντισαν όλοι τόοοοσο πολύ ;);););) !!!!

Αυτά τα νέα μου και για σήμερα!!!

Πολλά φιλάκια σε όλες σας :-*:-*:-*:-*

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Marie κοτόπουλο με χυλοπίτες διαβάζω γιαμ, γιαμ, πάλι μου ανοίγετε την όρεξη, αχ εσείς είστε εγκυούλες, εγώ γιατί να λιγουρεύομαι?????????? :lol::lol::lol::lol:

Μαράκι σ' ευχαριστώ, λοιπόν βγες τώρα που μπορείς γιατί όταν έρθει το μπεμπάκι θα τρέχεις και δε θα φτάνεις, άσε που δεν θα κανονίζεις εσύ το πρόγραμμά σου αλλά εκείνο!!! =))=))=))

Νάσια μου εμάς εδώ τα σταφύλια βγαίνουν Αύγουστο οπότε αργούν ακόμη... Όντως όμως αυτά που λες είναι πολύ νόστιμα ;););)

Ανθή περαστικούλια σου ξινή σου βγήκε η σοκολάτα ε :(:( Ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα, είδες όμως τι ωραία που είναι να σε προσέχουν όλοι :P:P:P:P

Άννα Μαρία, Κάλλη και σε όλα τα κοριτσάκια, :-*:-*:-*:-*:-* Συγνώμη αν ξεχνάω κάποια, είναι και το αλτσχάιμερ στη μέση 8-}8-}8-}=))=))=))=))=))=))

Γειά σας κοριτσάκια! Τι κάνετε;

Εμένα με έπιασε η μέση μου. Ξέρετε καμιά άσκηση που μπορώ να κάνω στην εγκυμοσύνη;

Ανθή, περαστικά, πολύ σπαστική η γαστρεντερίτιδα. Εμένα όποτε με πιάσει, όποτε θέλω να κάνω εμετό νομίζω ότι θα εκραγώ.

Αθανασία, σε συγχωρούμε, καταλαβαίνουμε, αλτσχάιμερ, γεραματα... :P

Εγώ στο γάμο μου είχα επίσης καθυστέρηση, αλλά δεν πήρα αντισυλληπτικά, πήρα πριμολούτ, που δεν έχουν καθόλου παρενέργειες. Τα έπαιρνα και πολύ παλιά, στο γυμνάσιο, για να ρυθμιστεί η περίοδος, γιατί μου ερχόταν πάρα πολύ νωρίς, στις είκοσι μέρες, ας πούμε, και έχανα πάρα πολύ αίμα.

Τι μαγειρεύετε σήμερα; Εγώ πήρα γόπες να τις τηγανίσει ο άντρας μου, και φτιάχνω και πατάτες στο φούρνο με μουστάρδα!

Χιχιχιχιχιχιχι :lol::lol::lol::lol: Εμένα σήμερα η μανούλα μου κάνει κρεατάκι με πατατούλες και μελιτζάνες γιαχνί!!!!! Άννα Μαρία μου εγώ τα βαριέμαι λίγο τα ψάρια... εκτός του ότι γίνεται μια κουζίνα χάλια :shock::shock::shock: με εκνευρίζουν στο καθάρισμα από τα κόκαλα και μετά μένω νηστική :o:o:o:o=))=))=))=))

Αθανασία, ευτυχώς η κυρία στην ψαραγορά της γειτονιάς που πηγαίνω μας τα καθαρίζει τα ψάρια δωρεάν. Μέχρι τώρα ο έξυπνος ο άντρας μου πήγαινε στα Καρφούρ για να πάρει ψάρι, και ήταν και πανάκριβο, και δε μας το καθάριζαν και αμφιβόλου ποιότητας. Κι επέμενε ότι δε γίνεται να παίρνουμε από αλλού, γιατί είναι απλησίαστες οι τιμές του ψαριού! Τελικά πήγα εγώ μια μέρα στην ψαραγορά, κι από τότε, μόνο από εκεί παίρνουμε!

Όσο για τα κόκκαλα, ε, σιγά μωρέ, αντέχονται!

καλησπερεεες καλησπερεες :D

πηγαμε σημερα για μπανακιι :D

ξεκινησαμε 10 η ωρα και 11 ειμασταν βαρκιζα

ειχε κοσμο μπορω να πω, καναμε μπανακι, η μικρη ηθελε

ολη την ωρα να ειναι μεσα στην θαλασσα.. εγω κουραστηκα ξεπατωθηκα να την κυνηγαω,

αφου πηγε ο αντρας μου με τον μεγαλο να φερουνε νερακια και εγω με την κατερινα

ημασταν κατω απο την ομπρελα και ενα ετσι εκανα το κεφαλι μου να πιασω το αντηλιακό και σηκωθηκε και

ετρεχε προς την θαλασσα, ειχαμε πολυ πλακα μια σημαδουρα κυνηγαγε ενα τοσο δα παιδιι!

κατα τ'αλλα ομορφα περασαμε..

αλλα ημουν πολυ ωρα στον ηλιο και μου χε πει ο γιατρος κατηγοριματικα οχι

ηλιο.. :?

αυτα τα νεακια μου, φιλια σε ολες!

Γεια σας κοριτια, ειμαι καινουρια στο φορουμ αυτο :) ειδα το παρεακι σας και μου φαινεται πολυ ομορφο, εχετε λιγο χωρο και για μενα :) ?

Ειμαι η Χρυσα και περιμενω το κοριτσακι μου μεχρι 20 ιουλιου :D θα χαρω πολυ να τα λεμε!

Κάλλι μου εγώ δεν την έχω αυτή την ζωνούλα που λες, είναι σαν μια ψιλή κλωστή???? Μου έδωσε η θεία μου και φοράω ένα τέτοιο κορδονάκι από τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο στην Εύβοια (αν δεν κάνω λάθος), το φορούσα και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου και με φύλαξε από πολλά!!!!!

ναι νασια μου!ειναι ενα λεπτο κορδονακι και το φορας στη μεση σου μεχρι να γεννησεις!η αγια ειρηνη ειναι εκει και σε προστατευει!φανταζομαι πως το ιδιο ισχυει και για τον αγιο ιωαννη!!!!!να το φορας σε ολη την εγκυμοσυνη και να μην φοβασαι τιποτα!!!!

καλησπερα χρυσα!!!!καλως ηρθες στην ομορφη παρεουλα μας!!!!!!!με το καλο να γεννηθει το μπεμπακι σου!!!!!!!αντε πλησιαζουν οι μερες!!!!!!!μια βδομαδα μπροστα απο το μαρακι μας εισαι!!!!!!

αννα μαρια μου η μονη "ασκηση" που μπορεις να κανεις τωρα στην εγκυμοσυνη για την μεση σου ειναι η ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!!!!ευκολη ασκηση!!!απλα καθεσαι στον καναπε και σηκωνεις τα ποδια ψηλαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!τωρα δεν εχεις την παπαδια να σου την λεει!!!!!ξεκουραση λοιπον!!!!!!!!!!

γεια σας κοριτσακια,ειχα κοσμο ολο το απογευμα και τωρα εκατσα να σας διαβασω

Αννα Μαρια μου συμφωνω απολυτα με την Καλη ξεκουραση και τιποτα αλλο κανονισε στην κατασταση σου εεεεε!!!τα πριμολουτ τι ειναι;;τελικα αρχισα αντισυλληπτικα σηγα μην χαλασω τις διακοπες μου για την κωλοπεριοδο :evil:

Μαρακι θα σε μαλωσω και εσενα, εννοειται οτι δεν πρεπει να καθεσαι στον ηλιο στην κατασταση σου και να αλλαζεις μαγιο μην το ξεχνας και μην το αμελεις κακομοιρα μου.......... :o:lol::lol: η κοιλιτσα σου ειναι τελεια!!!!

Καλη βοηθεια σου,να μας φυλαει ολους και ολα τα παιδακια μας μεγαλη η χαρη της!!!!!!

Ανθη μου περαστικα σου κοπελα μου και καλο κουραγιο,ευχομαι να το ξεπερασεις συντομα σε εξαντλει τελειως η γαστρεντεριτιδα ασε.......

Χρυσα καλοςορισες στο παρεακι μας και με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!

Νασια καλα σου λεει η Μαρια εγκυος εισαι τι θες εσυ μοντελο να εισαι,βγαλε την κοιλιτσα και μην σκεφτεσαι ετσι μια χαρα εισαι

Αθανασια σημερα πηγατε για μπανακι στο ομορφο νησι σας;;;;

καλο βραδυ κουκλες και σορρυ αν ξεχασα καμια πολλα φιλια!!!!

Γεια σας και απο μενα ..Παντα τις μεγαλες ωρες εγω ..Σημερα ολη μερα ετρεχα .Το πρωι στη δουλεια μετα στο χωριο στα πεθερικα και μετα σπιτι για δουλειες ..Απο το πρωι τωρα τελειωσα ..Εκανα και μπανακι και καθομαι επιτελους..Και μεις θα πηγαιναμε χαλκιδικη σημερα για σαββατο κυριακο αλλα μα υτο τον καιρο που να πας ..Τωρα ριχνει μια βροχη κατακλυσμο..Και επλυνα και τα μπαλκονια το απογευμα ...Κατερινακι γιατι αρχισες αντισυλιπτικα ??Εγω ευτυχως στις διακοπες δεν θα εχω περιοδο..

Νασια φιλια στη Μαμια !!!!!

Ανθη περαστικα ..Ελπιζω να σαι καλυτερα ...

Αννα Μαρια εγω αγοραζω ψαρια απο τη λαικη και παντα μου τα καθαριζουν ..Απο το καρφουρ ειχα παρει και γω κανα δυο φορες αλλα ηταν μπαγιατικα και δεν ξαναπηρα ..

φιλια πολλα και καλο βραδυ !!!!!

Γεια σας κοριτσακια, έχω μέρες να διαβάσω τα νέα σας και έχετε γράψει και πολλά.

Εγώ είμαι πολύ χάλια μιας και τα διδυμάκια μου δεν υπάρχουν πια. Προσπαθώ να ξεχνιέμαι με την μικρή αλλά είναι στιγμές που το μυαλό γυρίζει γύρω απο αυτό το γεγονός.

Δεν θέλω να σας στεναχωρώ το παρεάκι αυτό είναι τόσο όμορφο.

Να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας καλύτερα!

Καλό βράδυ σε όλες!

Κατερινακι μου εγω σου τα εγραψα και στο αλλο ποστ,κοπελα μου λυπαμαι πολυ, οτι και να σου πω ειναι λιγο το ξερω,μη στεναχωριεσαι κοιτα να εισαι καλα και συντομα θα ερθει παλι ενα δυνατο σπορακι,ολα θα πανε καλα θα δεις,μια μεγαλη αγκαλια εχεις απο μενα!!!

Καγκουρώ μου, λυπάμαι πάρα πολύ... Τώρα μόλις το διάβασα και στεναχωρέθηκα πάρα πολύ... Κάνε κουράγιο, πάρε δύναμη από το κοριτσάκι σου και σύντομα θα έρθει το καινούριο σποράκι!

Καλημερα!Τι κανετε;

Καγκουρω,λυπαμαι παρα πολυ για τα μωρακια σου..Ευχομαι ο Θεουλης να σου φερει συντομα ενα γερο μωρακι στην κοιλιτσα.Κουραγιο κοπελα μου...

Καλημέρα κουκλίτσες μου, σας διάβαζα κι είχα πολλά να σας γράψω αλλά μόλις διάβασα για τα διδυμάκια της Κατερίνας (kangaroo) στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που τα ξέχασα.... Κρίμα κοριτσάκι μου, λυπάμαι πολύ.. :(:(:( Εύχομαι ο Θεούλης κι η Αγία Ειρήνη η Χρυσοβαλάντω να σου χαρίσουν σύντομα πάλι ένα γερό και δυνατό σποράκι στην κοιλίτσα σου και να είσαι δυνατή για το κοριτσάκι σου :-*:-*:-*

καλησπερα κυριες μου :)

κατερινακι ειλικρινα λυπαμαι πολυ.. να κοιτας την ζουζουνα σου

και να περνεις δυναμη απο τα ματακια της και συντομα ο Θεουλης θα σας στειλει ενα γερο

σπορακι, υγιες και ετοιμο να ερθει στην ζωη, το ευχομαι ολοψυχα :)

σημερα καθίσαμε σπιτι γιατι το βραδυ θα εχουμε

επισκεψεις και ειχα να καθαρισω και να φτιαξω φαγητααα!

κλοτσαει ολη την μερα ο μπεμπης και το καταυχαριστιεμαιι :D:D

φιλακια σε οοολες

καλησπερα κοριτσακια μου!!!κατερινακι μου λυπαμαι τοοοοοσο πολυ!!! :(:(:(:(:(:( ειναι τοσο κριμα αλλα ευχομαι πολυ συντομα ο θεουλης και η αγια ειρηνη η χρυσοβαλαντω να σου χαρισει ενα αλλο αδερφακι για την κορουλα σου!!!γερο και δυνατο!αυριο θα παω στην αγια ειρηνη και θα προσευχηθω και για σενα κοριτσακι μου!ολα καλα να σου πανε!!!!!!

οι υπολοιπες τι κανετε????ολα καλα?????εμεις ετοιμαζομαστε να φυγουμε αυριο πρωι πρωι για την εκδρομουλα μας!!!!!!πολλα φιλια σε ολες και ενα πιο μεγαλο στο κατερινακι μας!!!!!!!

Γεια σας κοριτσια. Τι κάνετε??

Κατερινα μου λυπάμαι πάρα πολύ κορίτσι μου. Να παίρνεις δύναμη από το μωράκι σου και εύχομαι ολόψυχα ο Θεός να σου στέιλει σύντομα΄σποράκι στην κοιλίτσα.Ο,τι θες εδω είμαστε...

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!

Τί κάνετε? Πως περάσατε το σ/κ?

Αχ Κανγκουράκι μου λυπάμαι τόσο πολύ.....δεν ξέρω τί να σου γράψω που να σε βοηθήσει λίγο! Ο χρόνος μόνο θα σε βοηθήσει, και τα όμορφα ματάκια της Αγγελικούλας...και σύντομα θα έρθει άλλο σποράκι να συμπληρώσει την όμορφη οικογένειά σας! Ξέρω πόσο πονάει, το έχω ζήσει.....είμαι εδώ για ότι χρειαστείς!!!!! Μια μεγάλη αγκαλιά από μένα και την Μαμία μου!!!! :YMHUG:

Εγώ δεν είμαι στα καλά μου σήμερα......μάλλον με βάρεσε πολύ ο ήλιος, ένα παγωτάκι βγήκαμε να πάρουμε με την αδερφή μου και την κόρη μου στα Ψακούδια και κόντεψα να πάθω ηλίαση! Εντωμεταξύ με έχει πιάσει απίστευτη όρεξη για μάσες......όλη την ώρα πεινάω.....

Φιλάκια πολλά σε όλα τα κουρτσούδια!!!!!

Γεια σας κορίτσια :D:D:D !!!!

Αυτή η γαστρεντερίτιδα δε λέει να μας αφήσει σε ησυχία :evil::evil::evil: .Έγινα καλά εγώ και κόλλησε και ο άντρας μου με αποτέλεσμα να μας χαλάσουν όλα τα σχέδια γιατί την κόλλησε Σάββατο :evil::evil::evil: ...Είχαμε πει να πάμε μαζί τον Πάνο στο σινεμά και τελικά τον πήγα μόνη μου (παρεμπιπτόντως το cars 2 πολύ χειρότερο από το 1)..Είχαμε πει να πάμε το βράδυ για φαγητό σε μεξικάνικο και για ποτάκι, πάει και αυτό. Τελικά ο μικρός κοιμήθηκε στη μαμά μου και πήγα για μία μπυρίτσα με την κολλητούλα μου ;););) .Δε με χάλασε να σας πω την αλήθεια!! Είχαμε πει για θάλασσα την Κυριακή και τελικά ο άντρας μου δεν ήρθε.Πήγα με τους γονείς μου και τα ανίψια μου. Ευτυχώς η μαμά μου με βοηθά πολύ αλλά στη θάλασσα δεν μπόρεσα να κολυμπήσω γιατί ο Πάνος ήθελε αγκαλιά μέσα στη θάλασσα και η μαμά μου δε βούτηξε..Ωραία ήταν παρόλ' αυτά!! Ξεδώσαμε!

Στο σινεμά λοιπόν που πήγα τον Πάνο συγχύστηκα :evil::evil: (τι πρωτότυπο :lol::lol: ). Πίσω καθόταν ένα παιδάκι που έβηχε όοοοολη την ώρα και σε κάποια φάση γύρισα και είχε σηκωθεί από τη θέση του και ήταν πάνω στο κεφάλι του Πάνου :evil::evil: .Η μαμά του του έπιανε το μέτωπο για να δει αν έχει πυρετό :evil::evil::evil: Τους αγριoκοίταξα λοιπόν και λέω δυνατά "παμε Πανούλη να κάτσουμε αλλού γιατί υπάρχει αναισθησία και φέρνουν άρρωστα παιδιά"..Δεν άντεξα ρε κορίτσια. Πείτε με κακιά αλλά δεν άντεξα. Μας κυνηγούν τα άρρωστα παιδάκια γαμώτο :evil::evil::evil::evil: ..Δε θα άντεχα άλλη μια ίωση..Μη λέω βέβαια μεγάλες κουβέντες..Αυτά τα νέα μας για το ΣΚ.

Αθανασία μου τι κάνεις;; Να σε κάνω να ζηλέψεις λίγο;;Σήμερα έφαγα κρεπούλα με σοκολάτα και μπισκοτάκι =p~=p~=p~ Επανήλθε η ορεξούλα μου :lol::lol::lol:Πάντως κι εγώ τα βαριέμαι τα ψάρια..Δεν αντέχω τα κόκκαλά τους και νιώθω πάντα πως πεινάω...

Άννα Μαρία ο άντρας σου μαγειρεύει ε;; Τα αφήνει μετά όλα καθαρά;; Τον δικό μου δεν τον αφήνω γιατί μετά θα μαζεύω 20 ώρες την κουζίνα :?:?:?:?

Μαρία μου πολύ ωραία η κοιλίτσα σου!!!! Γέλασα που σου έφυγε η μικρή σου και κυνηγούσες..Μα δεν τα προλαβαίνουμε πια αυτά τα ζουζουνάκια :lol::lol::lol: !!!

Χρύσα καλώς ήρθες στην παρεούλα μας και με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου!!! Πλησιάζεις!

Γεια σου Κατερίνα μου!!!! Τι κάνετε;; Έφτιαξε ο καιρός εκεί ή συνεχίζει να σου σπάει τα νεύρα;;;;Εγώ φεύγω Ρόδο στις 15 Ιουλίου και στις 17 περιμένω περίοδο :evil::evil::evil: ...Δε θα πάρω όμως τίποτα γιατί μετά από καιρό ο κύκλος μου έχει στρώσει πολύ και δε θέλω να τον επηρεάσω..

Γεια σου Όλια!! Έβρεχε σήμερα;; Θεσσαλονίκη μένεις;; Πάντως είναι πολύ σπαστικό να έχεις καθαρίσει βεράντες και να βρέχει :evil::evil: Σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Κατερινάκι μου ξεκινώ να γράφω διαβάζοντας με τη σειρά τις απαντήσεις σας. Μόλις τώρα λοιπόν έφτασα στη δικιά σου και πραγματικά στεναχωρήθηκα πάαααρα πολύ :(:(:(:( ..Δεν ξέρω τι να πω...Υπομονή, κουράγιο και να παίρνεις δύναμη από την κορούλα σου. Εύχομαι σύντομα να ξανα γεμίσει η κοιλίτσα σου και να πάνε όλα τέλεια! Είμαστε κοντά σου!

Κάλλη να περάσετε όμορφα στην εκδρομούλα σας!

Μαράκι 24 τι κάνεις;; Ο μπεμπούλης στην κοιλίτσα σου;;;Τα φιλιά μου!

Γεια σου Νάσια! Καπελάκι προς αποφυγήν ηλίασης :lol: Το έφαγες τελικά το παγωτάκι;;

Κορίτσια σας αφήνω γιατί μόλις δείτε πόσα έγραψα δεν πρόκειται να με διαβάσει καμία!

Φιλάκια σε όλες και μια μεγάλη αγκαλίτσα στην Κατερίνα μας (Kangaroo) :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: !!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...