Μετάβαση σε περιεχόμενο

ελλαδα


Recommended Posts

πως νιωθετε για την κατασταση που βρισκεται η πατρίδα μας ?

πιστευετε οτι θα ηταν καλυτερα να γυρισουμε στην δραχμη?

φοβαστε την πτωχευση?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πως να νιωθουμε κοπελα μου,αγανακτιση,οργη,απελπισια,αβεβαιοτητα,αγχος χαλια μαυρα δηλαδη για να μην γραψω κι αλλα,οτι κι αν γινει βεβαια θα γινεις για ολους μας,δεν ξερω για τη δραχμη τωρα πια νομιζω θα ειναι χειροτερα να γυρισουμε πισω,δεν ξερω τι θα μας ξημερωσει, το μελλον μας ειναι αβεβαιο και νομιζω οτι θα πεινασει πολυς κοσμος......................

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το μονο σιγουρο ειναι οτι θα πεινασουμε πολυ

η γνωμη μου ειναι πως δε θα μας αφησουν να πτωχευσουμε (δυστυχως) θα ειμαστε μια ζωη χρεωμενοι ως το λαιμο, αν πτωχευαμε θα περνουσαμε δυσκολα λιγα χρονια κ μετα θα ερχοταν η αναπτυξη, τωρα το μελλον ειναι δυσοιωνο.. μας περιμενει περιοδος κατοχης..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λυπαμαι παρα πολυ που μια τοσο πανεμορφη χωρα,καποιοι την καταντησαν ετσι οπως τη καταντησαν,σκεφτομαι κ εγω το μελλον του παιδιου μου,η κατασταση που ζουμε με κανει να το σκεφτομαι παρα πολυ για δευτερο παιδακι κ ειναι κατι που το θελω πολυ.τρομαζω με αυτα που βλεπω γυρω μου,καταρχην περα απο τα οικονομικα θεματα,με κανει κ νιωθω πολυ ανασφαλεια το θεμα των αλλωδαπων κ γενικα το οτι καποιος σε σκοτωνει για πλακα.

κ πολυ φοβαμαι οτι επειδη πολλοι θα πεινασουν θα σου κανουν κακο για τη δικη τους επιβιωση.

εγω προσωπικα τα βλεπω αρκετα απαισιοδοξα τα πραγματα γυρω μου κ δε νομιζω οτι θα αλλαξει κατι.κ αν κατι αλλαξει αυτο θα γινει με κοστος τις ζωες καποιων ανθρωπων.οπως γινεται παντα στην ιστορια.

παντως οντως αν φταναμε στη χρεοκωπια επιεδη δεν υπαρχει πιο τερμα μετα θα αρχιζαμε παλι την ανοδο,ειναι αποδεδειγμενο αυτο,παντα ετσι γινεται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το θεμα ειναι οτι οι εταιροι δεν μας αφηνουν να χρεοκοκοπήσουμε για να μην τους παρει η κατω βολτα . επειτα τους συμφερει να χρωσταμε για να πληρωνουμε εις τον αιώνα και για να μας αναγκασουν να πουλήσουμε :twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...