Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια καλιμερα...

ΓΙΕΛΙΖ..να σασ ζισι το μορο...να ιστε πανδα χαρουμενι οπουσ ιστε τορα..και να καμαρονετε μια ζωι το μορακι σασ...χαρικα παρα πολι..που μου ιπε η Μαρακι ποσ ιρτε ο πρινκιπασ σασ..που τοσο πολι το περιμενατε..

φιλακια πολα κοριτσακι μου...και στο μικρο σου βεβεα...σασ εχο μεσα στην καρδια μου...βεβεα μεχρι τορα ιχα εσενα μονο..αλα τορα πια που ιστε πακετο...τα σασ εχο πανδα στην σκεψι και καρδια μου... :lol::YMHUG::x:x:YMHUG:

Μαρακι μου..αντε σε λιγο και η σιρα μασ..μετα απο ενα καλοκερι δισκολο..μα πολι δισκολο..με πολεσ διστιχιεσ..ιρτε επιτελουσ και η σιρα μασ...αλα οπουσ λεσ Μαρακι..το καλο αργι να γινι... :lol::lol::lol::lol:

επισισ φιλακια στην πιπιτσα ..και στην Ζαχα.....

στησ ιπολιπεσ..να εχετε μια καλι γενα..με ομορφα και υγιεστατα μορακια...

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πού είσαι καλό μου εσύ???

Πού εξαφανίστηκες τόσον καιρό?????

Όλα καλά με το νινάκι σου?????

Μεγαλώνει ο ζουζούνος?????

Πόσο είσαι τώρα?????

ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Άντε βρε Νικουλινάκι....... χάθηκες..... παλιόπαιδο!!!!!!!!!!!!

Τα φιλιά μου!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
Πού είσαι καλό μου εσύ???

Πού εξαφανίστηκες τόσον καιρό?????

Όλα καλά με το νινάκι σου?????

Μεγαλώνει ο ζουζούνος?????

Πόσο είσαι τώρα?????

ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Άντε βρε Νικουλινάκι....... χάθηκες..... παλιόπαιδο!!!!!!!!!!!!

Τα φιλιά μου!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα ιμαστε ...και ο μικροσ μεγαλονι μια χαρα..χονδουλισ τα μασ βγι..αλα μασ μπιραζι αφτο???..μπααααα :lol::lol::lol:

ιμε 29 τορα..εβδομαδεσ βεβεα ..τα χρονια να μιν τα λεο..χαχαχαχα...

ονδοσ τελεφτεεα δεν πολι μπενο εδο...να ετιμαζομαστε..ψονια κανουμε..και εχουμε χαζεψι ενδελοσ..στα μαγαζια... :lol::lol::lol::lol: ..ευτιχοσ εχο τον καλο μου που με σταμαται ..αλιοσ τα εβλεπο ολο το jumbo..στο σπιτι μου.. :lol::lol::lol::lol:

εσι?..ολα καλα??

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα ιμαστε ...και ο μικροσ μεγαλονι μια χαρα..χονδουλισ τα μασ βγι..αλα μασ μπιραζι αφτο???..μπααααα :lol::lol::lol:

ιμε 29 τορα..εβδομαδεσ βεβεα ..τα χρονια να μιν τα λεο..χαχαχαχα...

ονδοσ τελεφτεεα δεν πολι μπενο εδο...να ετιμαζομαστε..ψονια κανουμε..και εχουμε χαζεψι ενδελοσ..στα μαγαζια... :lol::lol::lol::lol: ..ευτιχοσ εχο τον καλο μου που με σταμαται ..αλιοσ τα εβλεπο ολο το jumbo..στο σπιτι μου.. :lol::lol::lol::lol:

εσι?..ολα καλα??

Αχ Νικουλίνα μου....... πολύύύ γέλασα!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς δεν έχουμε ξεκινήσει τα ψώνια ακόμη........ θα βγει ανακοινωθέν στα Jumbo μωρέ..........

Δόξα Τω Θεώ, κοπέλα μου, μία χαρούλα είμαστε!!!!!!!!!!!!!

Μεγαλώνουμε κι όόόόόλο χορεύουμε!!!!!!!!!! Μιλάμε για πολύύύ κλωτσομπουνίδι!!!!!!!!!!!!

Πριν από περίπου 1 μήνα είχα κάνει το Doppler κι ο μπουμπούκος μας βγήκε 10 μέρες μεγαλύτερος..... ίσως και να μη γεννήσω στην ΠΗΤ μου, αλλά αρκετά νωρίτερα.... ακόμη και τέλη Ιουλίου.... όποτε θέλει, με το καλό, ας έρθει.......

Τώρα διανύω την 34η εβδομάδα..... κοντεύω.... σε 2 βδομαδούλες μόλις μπαίνω στο μήνα μου!!!!!!!

Αχ...... κάναμε και Μαθηματάκια Ανώδυνου Τοκετού, τέλεια εμπειρία, μάθαμε πολλά πραγματάκια με τον καλό μου κι είμαστε κάπως πιο έτοιμοι...... όχι πως δε φοβάμαι βέβαια..... αλλά εντάξει.... ότι είναι να γίνει.....θα γίνει...... Θεού Θέλοντος!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Kαλημερααα!Ξυπνησα πρωι και εγω σημερα. :evil: Μετα δεν με ξαναεπαιρνε ο υπνος.Το ευχαριστο ειναι οτι ηρθε ο μπογιατζης απο τις 9 και στηνει σκαλωσιες! :D:D:D Φοβαμαι λιγο που τους βλεπω... :?

Μιχαελα μου,θρεφταρακι η μικρη!Μεγαλωσε πολυ,μπραβο!Ευχομαι να μεινει σε αυτη την θεση και να μην γυρισει.

Μαρακι και Αννα καλο γιατρο!

Χρυσα,Πιπιτσα καλημερα!

Νικουλινα,δεν με ξερεις,αλλα εχω διαβασει την ιστορια σου!Και χαιρομαι πολυ για σενα που θα κανεις μωρακι!Με το καλο κοπελα μου!

Δημοσίευση

Μιας και το ποστάκι μας έχει ερημιές βλέπω…… πάω να βάλω λίγο σιδεράκι, γιατί λογικά θα μας ξανακάνει διακοπές η Δ.Ε.Η.!!!!!!! (ΑΣΧΕΤΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!)

Έχει και δροσούλα τώρα το πρωί…….

Τι τρώτε σήμερις?????

Εγώ έψησα γαύρο χθες….. λέω να φτιάξω και πατατούλες γιαχνί…….. ο καλός μου δεν τα τρώει αυτά όμως….. μάλλον θα του ψήσω μπριζολάκια με ρυζότο….. θα δούμε…….

Τα λέμε αργότερα!!!!!!!!! Φιλιά!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

τοση ωρα εγραφα κ με πεταξε :evil::evil::evil::evil:

συμαζεψα κρεβατια,καναπεδες κ νεροχυτη...απλωσα κατι σεντονια...σφουγγαρισα...επλυνα κ την αυλη γιατι ηταν αθλια με τοσο αερα,φυλλα κ χωμα...κ τωρα ααααααραξα!!!!

εφαγα κ μια σπεσιαλ πιτσουλα,πρωινη παραγγελια στον αντρα μου που πηγε την μικρη σχολειο κ τωρα δεν εχω που να παω να πιω καφε :?:?:? σημερα εχει λαικη κ ολες την κανανε...

καλημερα συμπεθερα,νικη κ νικουλινα....πιπιτσα τρεχα για σιδερο...... :D:D:D

Δημοσίευση

νικη δεν πειραζει...να κατσεις στα αυγα σου,που λεμε κ στο χωριο :lol::lol::lol::lol: κ εγω αν ημουν στην θεση σου το ιδιο θα εκανα....ειναι μερες που εχω κουραγιο κ με πιανει μια υπερκινητικοτητα...αλλες παλι τεμπελιτιδα...σημερα βοηθαει κ καιρος...εχει πολυ δροσια...να φανταστεις τα ποδαρακια μου απο τα νερα παγωσαν.

ευτυχως εχω φαγητο απο χθες...σνιτσελ...θα κανω κ καμια πατατουλα κ σαλατα,οποτε οκ κ απο αυτο.

Δημοσίευση

Καλο καφεεεε! :D

Εμεις σημερα εχουμε παστιτσιο που εφτιαξε χθες η μαμα μου.Θα το ψησω αργοτερα.Εκανε αρκετο να φαμε και αυριο.Μεθαυριο θα κανει η πεθερα ντολμαδακια οποτε ξενοιασα απο φαγητα!Δουλειες δεν κανω,εχω τους μαστορους και τα κανουν ολα χαλια,μια και καλη οταν τελειωσουν.Αραχτη και λαιτ! :lol:

Δημοσίευση

Φιλεναδες μου καλημερα!!! Μου λειψατε!!! Ηρθα στο μαγαζι και ειπα να σας πω ενα γεια!!!

Δεν εχω ιντερνετ σπιτι....

Τα νεα μου τα μαθατε, γεννησα 3 Ιουνιου το πριγκιπακο μου, λιγο νωρις 36+6 εβδ.

Γεννηθηκε 2670 γρ. Ειναι ενας κουκλος παντως ή εγω ετσι τον βλεπω παντως...

Εσεις τι κανετε?? Ποιες γεννησατε??

Δημοσίευση

Καλημερα Μαχη!Να σου ζησει ο μπεμπακος!Τι κανετε;Πως τα πετε;Ειναι ησυχο μωρακι;

Γεννησε η Γιελιζ,η Ελισαβετ,η Κρυσταλλενη,η Ευγενια,η Σοφια...Ποια αλλη;Δεν θυμαμαι τωρα. :roll:

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε οι εγκυούλες?? Την παλεύετε με την ζέστη?? Αν και δρόσισε αυτές τις ημέρες...Αντε καλό υπόλοιπο κοριτσάρες!!!

Οι μανούλες τι κάνουν?? Σας αφήνουν τα μωράκια σας να κοιμηθείτε καθόλου??

Εμένα πάντως είναι ήσυχο παιδάκι, ευτυχώς.. ξυπνάει ανα 3ωρό ή 4ώρο για μαμ και πάλι νάνι... το τι πάνες έχω αλλάξει δεν λέγεται.. είχα ξεχάσει πόσο συχνά κάνουν κακάκια.... κορίτσια πραγματικά προμηθευτείτε με πολλές πάνες για τις πρώτες ημέρες...

Φιλιά!!!

Δημοσίευση

Αχ να ζησουν σε ολες τα παιδακια τους!!!!

Σε οσες γεννησαςν τις καλυτερες ευχες και οι υπολοιπες με το καλο!!!!!

Εμας λιγο τις τελευταιες μερες εχει γκρινια αλλα ειναι καλος κατα τα αλλα!!!!

Λοιπον σας αφηνω γιατι πρεπει να φυγω. Φιλια!!!!

Δημοσίευση

Γειά σας κούκλες!!!

Μπήκα πρίν και πάνω που έγραφα κόπηκε το ρεύμα!!! :twisted::twisted: Τι σπαστικό πτάγμα και αυτό με το ρεύμα... και το ακόμα πιο σπαστικό είναι ότι δεν έχουν στάνταρ ώρα για να το κόβουν... όποτε τους καπνίσει!!! Αλήθεια σας το κόβουν και εσάς η μόνο εδώ συμβαίναι αυτό?????

Πάω να σας διαβάσω και έρχομαι!!!

Α καλό γιατρό στη Μαρία και στην Άννα!! Περιμένουνμε νέα!!

Δημοσίευση

ηρθα κ εγωωωωωωωω.....κοριτσακια καλοπερνατε με τα μπεμπε σας ε?αντε κοντευει κ για εμας ο καιρος...υπομονη!!

εγω πηγα για το καφεδακι μου...περασα κ απο την μαμα μου μια βολτα...ανεβηκα κ στην πεθερα μου κ πηρα την μαναβικη μου κ ηρτα :D:D:D τελικα ρε κοριτσια αν εχεις μπαξε στο σπιτι τι ωραιο πραγμα...οτι θες φρεσκοκομμενο στην ωρα του...κ σου λυνει τα χερια απο αποψη φαγητου τωρα το καλοκαιρακι...για αυριο λεω να κανω ενα τουρλου ή μια φασολαδα ετσι που ειναι κ ο καιρος...οτι θελησει κ ο αντρας μου.

περιμενω τωρα να περασει η ωρα να παω να παρω την μικρη...θα τηγανησω κ τις πατατουλες αργοτερα (ο καλος μου θα αργησει)οποτε μεχρι τοτε αραχτη :D:D:D

γιεληζ καλημερααααα....εμας εδω συνηθως μας το κοβουν το βραδυ καθε μερα περιπου 40-50 λεπτα μεταξυ 10-11.μονο μια φορα το εκοψαν νταλα μεσημερι κ ειχαμε σκασει...κ ηταν κ δυωρο...γιαυτο καλυτερα βραδακι κ ας ειμαστε με τα κερια.πως ειναι ο μπεμπης?φανταζομαι τωρα η μερα σου ειναι πληρης....

Δημοσίευση

Καλημερα Γιελιζ!Τι κουκλακι ειναι αυτο;Πως τον λενε τελικα;Κανατε την περιτομη;

Και εδω κοβουν το ρευμα,αλλα για κανενα μισαωρο μονο.

Χριστινα καλημερα!Μην την σκεφτεσαι την γεννα,αστο...Και εγω δεν θελω να το σκεφτομαι...

Μιχαελα μαζευτηκες πια; :lol:

Εβαλα το παστιτσιο να ψηνεται.Εξω χαμος απο σκαλωσιες...

Δημοσίευση

ηρτα ηρτα νικη :D:D:D οσο για την γεννα...ειπαμε...αφηστε το να ερθει μονο του...με το να το σκεφτομαστε δεν συντομευει κ τιποτα...οπως μας ειπε κ η μαια χθες στα μαθηματα...οταν η μανα ειναι ηρεμη κ συνεργασιμη τοτε μονο ο τοκετος ολοκληρωνεται ευκολα κ γρηγορα...κ κατι αλλο...αν δεν πονεσεις τοτε θα αργησεις να γεννησεις...οσο εχεις ωδινες,συσπασεις...σημαινει οτι φτανεις προς το τελος...το μυστικο ειναι να ξερεις να τις αντιμετωπισεις κ να παραμενεις ηρεμη ωστε τα πραγματα να παρουν τον δρομο τους

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...