Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλά.......

Μαράκι...... μιλάμε για πολύύύύ λόξιγκα!!!!!!!!!!

Έχει πολύύύ πλάκα!!!!!!!

Τελικά........ απ΄ότι μάθαμε..... δεν είναι όλα τα "βουναλάκια" ο μπέμπης......

Μάλλον είναι οι γνωστές ανώδυνες συσπασούλες..... οι Braxton Hiks, που φυσικά είναι λογικό να έχουμε & δεν έχουμε να φοβόμαστε κάτι..... προετοιμάζεται η μήτρα για τη μεγάλη ώρα........

Αχ..... 2 βδομάδες!!!!!!!!!!

Σαν ψέμα μου φαίνεται!!!!!!!!!!! Πώς πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός........

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

maraki silikonh silikonh k pali silikoni gia pollous logous..emena sthn klinikh mou eipan na parw kaoutsouk giati einai pio eukoles alla den tha tous kanw to xathri gia na mhn kourastoun katholou

egw molis ebala ta kanelonia sto fourno alla ekana mia paush giati zalistika mallon mopu pese h piesh

pipitsaki kalws orises!!!gia thn genikh auta tha kanoume oles alla gia thn plhrwmh se emas sthn kozanh ginete me thn wra gurw sta 6-7 eurw paei h wra twra sto diko sou xeri einai kalutera sunenohsou me thn kopela pou tha erthei pws tha thelle na plhrwthei..emena pantws afou bapsw(lew egw twra)tha katharisw me thn manoula mou k meta ena freskarisma pros ta telh tou mhna allla den tha to afhsw na ksanabrwmisei to spiti

oso gia to loksugga k emena o mpemphs mou exei para polu..3-4 fores mesa sthn mera sigoura

Δημοσίευση

Μαίρη μου ξεκουράσου αφού ζαλίστηκες...

Πιπίτσα μου κι εγώ χθες νομίζω ότι είχα συσπάσεις...ειχα βουναλάκια αλλά ήταν σε συνδυασμό με πονάκια για δευτερόλεπτα..

Αντε πλησιάζουμε!!!! :D

Δημοσίευση

Μαίρη μου τις περισσότερες φορές δεν το αντιλαμβανομαι σαν πονάκια περιόδου αλλά σαν μια πίεση στην κοιλιά και ταυτόχρονο πόνο στη μέση...Δεν ξέρω ειναι με τις μερες του...

Πονάω και πολύ στο πιπί μου ειδικά το βράδυ όταν ξαπλώνω...δεν μπορώ να μετακινηθώ!! :?

Δημοσίευση

Πονάκια περιόδου ένιωθα όταν είχα πάθει αποκόλληση..... μήνες πριν.... ευτυχώς δεν ξανάνιωσα....

Οι απλές προετοιμαστικές συσπάσεις δεν είναι απαραίτητο πως θα συνοδεύονται από πονάκια.....

Είναι στον κάθε οργανισμό......

Κι εγώ έχω πονάκια στο πιπί...... συχνά-πυκνά....... όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι!!!!!!

Καλησπέρα Nikol μου και Merykal μου!!!!!!

Δημοσίευση

Τί τρώτε σήμερα βρε κορίτσια?????

Έχω φάει 1 σκασμό φρούτα....... και πάλι πεινάωωωω.............

Δεν έχω ιδέα τί να φάω............

Ααααα................ ξέχασα πω σας και το άλλο.........

Δυστυχώς...... τόσα φρούτα τρώω........... ραγάδες έκανα!!!!!!!!!!!!

Κι είναι κι άσχημες!!!!!!!!!! Ευτυχώς είναι κάτω χαμηλά στην κοιλιά........... 2 "κόκκινα διχτάκια"..... και δεν τα είδα εγώ....... ο καλός μου τα παρατήρησε...... και βάζω και κρεμούλα....

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δημοσίευση

tha to anaferw ston giatro mou..an k thn pempth pou tha pame tha kanoume ton 1o mas kardiotokografo opote isws fanei kati...prepei na pw k gia thn krampa pou epatha parolou tou magnhsiou...autaaaaaa

pipitsa emeis trwme canelonia..etoima einai ton esbhsa ton fourno k mosxomurisan

ragades ekana k egw k einai k kokines dusthxws ...engala sto sththos xamhla sthn koilia k sto plai sta pleura oxi polles alla fainontai..ebala k +16 omws opote to briskw logiko

Δημοσίευση

Εννοείται πως όλα στο πρόγραμμα είναι...Από εδώ και πέρα δεν με πειράζει να έχω πονάκια :lol:

μην αγχώνεσαι Πιπίτσα μου για τις ραγάδες...δυστυχώς κι αυτές στο πρόγραμμα είναι!! Ευτυχως εγώ ακόμα να βγάλω κάτι!

Εγώ έφαγα κριθαράκι το οποιο το έκανα και πολύ νόστιμο :D Το απόλαυσα μεν αλλά επειδή ήταν ζεστό έσκασα τώρα κι όλο πίνω νερό...Και τρωω και φρούτα!!

Καρδιοτοκογράφο δεν με έχει βάλει καθόλου εμένα...μου είπε πως θα με βάλει μονο όταν εχει ενδειξεις για συσπάσεις...Τώρα αύριο που θα πάμε δεν ξέρω αν θα με βάλει.... :roll:

Δημοσίευση

me to kaloo maraki..egw anupomonw na akouw sunexeia thn kardoulitsa tou gia erketh wra..

egw twra tha sas afhsw ..tha balw na faw k tha thn pesw..oso gia ta frouta..stis arxes eixa ksek@@@thei sta portokalia..twra me ta peponia alla polu perissotero me to karpouzi..sketh mourla pathenw

filakia se oles ta ksanaleme k kalh ksekourash

Δημοσίευση

Ναι μωρέ, μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα........

Εγώ ναι μεν έχω αρκετές μέρες που ζυγίστηκα (λέω αύριο το πρωί.... από τώρα κλαίει η ζυγαριά!!!!) αλλά πιστεύω πως είμαι στα +8!!!!!! Θα δούμε......

Όσο για φαγητό....... τη βλέπω τη δουλειά να κάνω καμμιά χωριάτικη........

Δεν το αντέχω πλέον το φαγητό κατσαρόλας........ άσε που έβγαλα τους γαύρους από την κατάψυξη & δεν τους έχω καθόλου όρεξη να τους μαγειρέψω....... μπλιαχ πια...... όλα τα βαρέθηκα!!!!

Καλή σου ξεκούραση Merykal μου!!!!!!

Εγώ για καρδιοτοκογράφο θα μιλήσω με τη Γιατρό μου γύρω στις 10 του Ιουλίου............

Τότε μου είπε θα ξεκινήσουμε...... ίδωμεν.......

Δημοσίευση

Καλή ξεκούραση Μαιρη μου!!

Απο κιλά έχω 3 βδομάδες νομίζω να ζυγιστω...ήμουν στα +11.Αυριο πρωί θα ξαναζυγιστω να δούμε πώς πάω!!! :roll:

Πιπίτσα μου οι σαλατες είναι και οι καλυτερες με τέτοιο καιρό! Κι εγω τα εχω βαρεθει όλα τα φαγητα...

Δημοσίευση

Φαγαμε και εμεις τις μπριζολιτσες μας και ηρθα!Ζαλιζομαι...αναψα το κλιματιστικο...

Πιπιτσα προσεχε με τα σκυψηματα!Δεν ειμαστε για τετοια τωρα...

Για τα βουναλακια το εχω ξαναπει πως και εγω νομιζα οτι ηταν το μωρο αλλα τελικα ειναι συσπασεις.Ειναι ακινδυνες μονο οταν εινα 3-4 την μερα.Μετα αρχιζουν τα γιουτοπαρ,για να αποφευχθει προωρος τοκετος,οπως εγινε μ'εμενα....

Και σ'εμας 6-7 ευρω την ωρα παιρνουν οι κοπελες που καθαριζουν,συνενοησου καλυτερα μαζι της.Αν δεν ειναι μεγαλο το σπιτι,δεν θα κανει πολλες ωρες...Μια χαρα ειναι αυτα που εγραψες να σου κανει και εγω τα ιδια σκεφτομαι να κανω.

Το κρεβατακι παρηγγειλε το συντομα γιατι εμενα μου ειπαν 20 μερες θελει για να ερθει. ;)

Μαιρη εγω δεν εχω καθολου πονακια,μονο πετρωμα στην κοιλια.Σε σημειο που νομιζω πως θα εκραγει!

Δημοσίευση

Γεια σου Νίκη μου!!!!!!!!!!

Οπωσδήποτε εντός της εβδομάδος..... ή το πολύ-πολύ την ερχόμενη θα πρέπει να την έχουμε κλείσει την κούνια μας, ναι, εφόσον συνήθως τα παραγγέλνεις, δεν υπάρχει stock!!!!!

Ούτως ή άλλως πάντως, σκέφτομαι να πάρω και 1 καλαθούνα, για τις πρώτες-πρώτες μέρες, να τον έχω μαζί μου τον μπεμπάκο ανά πάσα ώρα και στιγμή στο σπίτι..... στην αρχή... μάλλον θα είναι το 1ο του κρεβατάκι...... δεν έχω καταλήξει ακόμη όμως......

Για τις συσπάσεις δεν είναι και τόσο πολλές...... οπότε προσέχω εάν δω κάτι, να το αναφέρω στη Γιατρό μου....

Το σπίτι μας δεν είναι μεγάλο, γύρω στα 50 τ.μ. οπότε πιστεύω πως όντως δεν θα της πάρει πολλές ώρες.... θα δούμε τώρα....

Δημοσίευση

Πιπιτσακι μου εμας η γυναικα που ηρθε να βοηθησει τη μαμα μου πηρε για 3 ημερες 100 ευρω.

Αλλα τις 2 απο αυτες καθοταν απο τις 9 μεχρι τις 2.

Κανανε γεννικη τα μπαλκονια, πλυνανε τα χαλια- οσα πλενονται, τα στεγνωσαν τα εβαλαν στις θηκες τους, εκαναν γεννικη ολα τα δοματια και τα 2 μπανια, σηδερωσαν μια - τεραστια0 στοιβα ρουχα, εκαναν μεσα εξω γεννικη την κουζινα και εννωειτε πως επλυναν και σιδερωσαν τις κουρτινες..

αλλα το σπιτι ειχ ενα γινει καλο καθαρισμα γυρω στους 7 μηνε ςοποτε ειχε παααρα πολυ σκονη σε ορισμενα σημεια.

Συννενοησου μαζι της για το τι δουλιες θελεις να σου κανει και αναλογα διαπραγματευσου και την τιμη.

Δε θυμαμαι τι αλλο ειχες ρωτισει...

Παω να δω τα φαγητα μου και να απλοσω τα ρουχα

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια!

ολες καλα απ'οτι βλεπω.με τις συσπασουλες μας,την συχνοουρια μας,τα πονακια μας,μπραβο,μπραβο!

πιπιτσα μου καλα εισαι;προσεχε βρε πως σκυβεις.

κυριακη περασαμε καλα.μπανιο στη θαλασσα,φαγητο σε ταβερνουλα,μια χαρα!!!!

μολις εφαγα μια μεγαλη σαλατα ροκα και μια ομελετα.περιμενω να περασει λιγη ωρα για να παρω το σακχαρο μου και θα πεσω να κοιμηθω,γιατι στις 6 θα ερθουν να μας κανουν σερβις στα κλιματιστικα.να τελειωνουμε και μ'αυτη την εκκρεμοτητα.

εχω και εγω συσπασεις οι οποιες εντοπιζονται στην περιοχη απο τον αφαλο και πανω και με δυσκολευουν στην αναπνοη.δεν ποναω απλα νιωθω δυσφορια.την αλλη εβδομαδα μπαινω στο μηνα μου και θα παω στο γιατρο.για να δουμε.........

Δημοσίευση

Γειά σας εγκυούλες!!!

Τι κάνετε?

Προσπαθώ να σας γράψω απο χθές το μεσημέρι που είχα λίγο χρόνο και έκατσα και διάβασα πιο παλιά ποστ... αλλά μόλις ξεκίνησα πλάκωσε κόσμος... τι κακό και αυτό κάθε τόσο να έρχεται κόσμος γιατί λέει δεν κατάφεραν να έρθουν στο νοσοκομείο λόγω απόστασης! :evil::evil::evil: σήμερα μόλις τελείωσα τις δουλειές μου είπα να μπώ και μας κόψανε το ρεύμα!! :lol::lol::lol: Μετά πείνασε ο μικρός και μόλις τώρα κατάφερα να κάτσω..

Λοιπόν θέλω να σας ευχαριστήσω όλες για τις ευχές σας!! Να είστε όλες καλά και με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλιά (οι εγκυούλες) και να χαίρεστε τα νινάκια σας όσες ήδη έχετε γεννήσει!!

Και επίσης θέλω να σας ευχαριστήσω που είστε τόσο καλή παρέα!! Μου λείψατε πολύ!! Αλλά τώρα που ψιλοέβαλα τον μπέμπη σε πρόγραμμα θα μπαίνω πιο συχνά!! :lol::lol:

Μαράκι κάπου είδα ότι νε ρώτησες για το πώς πάει ο θηλασμός... Πρός το παρόν μια χαρά... δεν έχουμε κάποιο θέμα... ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι! Πάντως είναι τέλεια αίσθηση!! Είναι λίγο ζόρι βέβαια (μετά απο τόσο καιρό που είμασταν χαλαρά)... αλλά μετά απο λίγο καιρό το συνηθίζεις... Α επίσης αν σαρέσουν τα παγωτα χωνάκι φάε τώρα όσα μπορείς γιατί μετά δεν έχει!! :lol::lol::lol: Χθές μου πήρε ο άντρας μου ένα και πάνω που ξεκίνησα να το τρώω ξύπνησε ο μπέμπης και δεν είχα που να ακουμπήσω το παγωτό για να πάω να τον πάρω!! :lol::lol: Οπότε μετά τη γέννα μόνο παγωτό σε κουπάκι !!!!

Αχ χθές είχα διαβάσει αρκετά... αλλά τα ξέχασα όλα... σήμερα πάλι δεν διάβασα τίποτα!! :(:(:(

Για πείτε ποιά είναι η επόμενη να γεννήσει????

Δημοσίευση

καλησπερα γιαελιζακι μου. χαιρομαι που ειναι ολα οκ . παντα ευχαριστα και καλα πραγματα απο δω και περα να συνεχιστουν να ερχονται. εγω ειμαι σε αναμονη. αυριο εχω γιατρο το πρωι. την πεμπτη που ειχα παει παλι ειχα τραχηλο κλειστο και ενα μου ειπε. τωρα 1 εκατοστο μαλλον εννοουσε για το μηκος του. θα δουμε αυριο.

Δημοσίευση

Γειά σου Βικούλα μου, σε ευχαριστώ!! Άντε με το καλό να πάς στον γιατρό και να μας φέρεις ευχάριστα νέα!! Να τελειώσει η αναμονή το συντομότερο και να γνωρίσεις τη μπέμπα σου!!! Όλα τέλεια εύχομαι να πάνε!!

Δημοσίευση

καλησπερα κορτσουδιαααααααααα....πως περασατε?

εγω σημερα απο το πρωι τρεχω στους γιατρους κ εχω κ συνεχεια....σημερα καναμε το πρωτο μας μαθημα...μιλησαμε αρκετα κ μου λυθηκαν πολλες αποριες που ειχα απο τον πρωτο τοκετο...καναμε κ καποιες ασκησουλες κ αναπνοες κ τωρα ξανα την τεταρτη θα εχουμε το επομενο μαθημα.

μετα ειχα ενδοκρινολογο...ολα πανε καλα κ ευτυχως τελικα δεν θα χρειαστει να παρω κανενα χαπι...θα με δει δυο μηνες σφοτου γεννησω...ξεμπερδεψα κ με αυτο...

το απογευμα εχουμε ραντεβου με την μπεμπα κ δεν βλεπω την ωρα.....εδω κ δυο μερες νοιωθω τα χτυπηματα κ τα καρουμπαλα πολυ ψηλα...πανω απο τον αφαλο...ενω πριν τα εννοιωθα κατω απο αφαλο κ δεξια....λετε να γυρισε?θα δουμε σημερα....

παω να σας διαβασω κ ελπιζω να μεινω λιγο....μολις φαγαμε κ κλεινουνε τα ματια μου zzzzzzzzzzzzz!!!!

Δημοσίευση

Ηρθα και εγω!Εστειλα τον αντρα μου σ/μ γιατι δεν αντεχα να παω μαζι και να στεκομαι,κουραζομαι...Μολις γυρισει θα παω να βαλω την κορτιζονη.Θα ερθει και η μαμα μου μετα να μου φτιαξει παστιτσιο για αυριο.

Χρυσα τελειωσες με τις δουλειες σου;Ωραια!

Τονια καλησπερα!Μπαινεις στον 9ο και εσυ! :D

Βικυ,ειδες αδικα ανησυχουσαμε για τα αυτακια μας!Ολα καλα!

Γιελιζ!Πολυ χαιρομαι που πατε καλα με τον θηλασμο!Καλη συνεχεια!Φιλακια στον μπεμπακο!

Μιχαελα καλησπερα!Καλο γιατρο!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...