Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 13!! Γεννήστε Ελεύθερα!!!

Recommended Posts

κανονικα κορδελα κανεις μολις μπεισ στο μηνα και σε καθε επισκεψη απο εκει και περα δηλπεριπου μια φορα τη βδομαδα εγω εκανα την πεμπτη και πιστευα οτι κατι θα δειξει γιατι κατι ενιωθα αλλα τιποτα τωρα μαλλον αυριο θα παω παλι να δουμε. παλι για κορδελα....για τη γενικη αναλογα το σπιτι και τις δουλειες παντως τα 30 ευρω μου φαινονται λιγα για γυναικα που θα κανει γενικη..

σημερα μου ηρθε και η μικρη τηλεοραση για την κρεβατοκαμαρα.στον κωνσταντινο μου επεσε ξενυχτι και σκουντηγμα τρελλο ποτε ο αντρας μου ποτε και εγω και ειπαστο επομενο παιδακι οπωσδηποτε θα εχω μια μεσα για να μην νυσταζω.οσο για τις πανες που λετε ειναι απαραιτητες ειδικα για εμας που γενναμε καλοκαιρι γιατι ιδρωνουμε ευκολα ολοι οι ανθρωπποι οχι μονο στα χερια ενω με την πανα το μωρο δεν ερχεται σε επαφη με τους υπολοιπους για ερεθισμους

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Να'μαι κι εμένα...Ξάπλωσα και κοιμήθηκα λίγο...Ο μικρός όλο σπρώχνει προς τα κάτω σήμερα.Η κοιλιά μου ακουμπάει στα πόδια και δεν μπορώ νά κάθομαι...

Γιελιζάκι μου μπράβο σας που βρήκατε το ρυθμό σας και δεν ταλαιπωρείστε. Φαντάζομαι βέβαια πόσο ενοχλητικό θα είναι που μπαινοβγαίνει κόσμος...Κι επειδή αγαπώ παγωτό χωνάκι λέω να ακολουθήσω τη συμβουλή σου και να τσακίσω ένα τώρα!!! :lol::lol::lol:

Εχουμε κι εμείς γιατρό αύριο...να δούμε τι θα δούμε!! :D

Μιχαέλα μου τι κάνεις?? Τρέχεις σήμερα?? Με το καλό να δειτε την μπέμπα σας..περιμένουμε νέα σας!!

Τονια μου κι εσύ μπάινεις στο μήνα σου όπου να΄ναι...

Χρύσα μου τώρα που τέλειωσαν οι πολλές δουλειές καιρός να χαλαρώσεις κι εσύ!!

Τι άλλο γράψατε????

hrtha k egwwwwwwwwww..ksaplwsa ligo meta hrthe o antroulhs mou shkwthika tou ebala na faei meta den me epairne ksana o upnos..pinw krua sokolata pagwtoi giati o antroulhs mou ksanaefuge gia mia douleia k tha rthei kata tis 9 mallon..eipe tha phgainame se kati filous..tha deiksei

Πηγα και εβαλα την ενεσουλα μου!Παει και αυτο!Να ειμαι και εγω πιο ησυχη για τα πνευμονακια της μπεμπας μου!Πονεσε ο πωπουλης μου! :? Ετσουξε αρκετα... :? Τωρα παλι στον καναπε.Ο αντρας μου δουλευει νυχτα παλι σημερα,αλλα και να μην δουλευε δεν εχω κουραγιο να κανω κατι.Λιγο βγηκα και πετρωσε παλι η κοιλια μου. :roll:

Κι εμένα Μαίρη μου το ίδιο...ήρθε πιο νωρίς τελικά αλλά ξαναεφυγε για μια δουλειά κατά τις 9 τον βλέπω να έρχεται...

Επειδή πείνασα και δεν είχα ιδέα τι να φάω έβαλα λίγες πατατούλες να τηγανίζονται και θα τις κάνω σάντουιτς...μου έφερε φρέσκες ζεστές φραντζολίτσες ο καλος μου...

Μετά θα φάω και το παγωτό που μου πρότεινε η Γιελιζ!!! :lol::lol:

Νίκη μου ξεκουράσου...τώρα να μην αγχώνεσαι αφού βάλατε και τις ενεσούλες όλα μια χαρά θα πάνε...

Πατατες τηγανητες σε σαντουιτσ; :lol: Συμπεθερα,πρωτη φορα το ακουω αλλα πρεπει να ειναι θεϊκο!Θα το δοκιμασω!Τι αλλο βαζεις μεσα;Πωπω,πεινασα τωρα.... :lol:

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!

Μαράκι...... καλή όρεξη!!!!!!!! Εάν έψηνες και 2 τοστάκια....... με λίγη κέτσαπ....... θα το μετέτρεπες σε κλαμπ-σάντουιτς!!!!!!!!!! Μιααααααμμμμμμμμμμ..............

Άντε Νίκη μου, να ησυχάσεις τώρα με την κορτιζόνη!!!!!!!!!!

Ιφιγένειά μου, δεν έχω ιδέα από τιμές...... ίσως και να είναι λίγα..... δεν ξέρωωωω.......

Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια........ κορτιζόνη κάνουν όλες οι εγκυούλες??? Eμένα γιατί δε μου έχει πει κάτι η Γιατρός μου???? Μήπως δεν είναι απαραίτητη σε όλες τις κυήσεις??????

Ρε κορίτσια..... σα να νιώθω πάλι κραμπίτσες....... πολύ ελαφρά....... στην κοιλιά........ μα δεν κουράστηκα όμως ιδιαίτερα σήμερα!!!!!!!!

Κερνάω καρπουζάκι!!!!!!!!!!!

Μιααααααμμμμμμμ...........................

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ααααααα........ Μαράκι μπράβο!!!!!!!!!!!

Τι μου κανεις τωρα! :lol: Θα το δοκιμασω οπωσδηποτε!!!

Για αποψε λεω να φαω τοστακι.Δεν σκοπευω να κοψω τελειως το αλατι,απλα θα το περιορισω οσο μπορω.Δεν μου επισημανε κατι η γιατρος μου σχετικα με την κορτιζονη.

Θυμασαι συμπεθερα που ειχε ανεβει μια μερα η πιεση μου 13;Τελικα ξαναμετρηθηκα προχθες γιατι δεν ενοιωθα καλα και ειχα 9 με 6! :o Και αλλη μια φορα που μετρηθηκα ειχα 11,οποτε οκ.Ισως ηταν τυχαιο γεγονος. :roll:

pipitsaki erxomai kopse mpoliko k an exeis k kardia akomh kalutera...

maraki fae to santouits...nostimo akougete

egw molis koitaksa ta formakia k ta rouxalakia gia na dw an mou leipete kati k telika exw eidh paaraaa pollaaaa tromaksa.ebgaza k ebgaza k den teleiwna

me phre k h agaphmebh petheroula molis :twisted: telika to bapsimo apo pempth leei k blepoume..eleosss.den kserw ti allo na pw..me blepw na pairnw thn bourtsa

Πιπιτσα εφαγα και εγω καρπουζακι πριν. :D Οσο για τις ενεσεις κορτιζονης,τις κανουν προληπτικα ωστε σε περιπτωση προωρου τοκετου να ειναι αναπτυγμενα τα πνευμονια του μωρου.Δεν ξερω τι κανουν αλλοι γιατροι αλλα η δικη μου τις κανει παντα σε ολες τις εγκυες.Ειμαστε και σε νησι και τα πραγματα ειναι δυσκολα.Θελει να ειναι σιγουρη για την ασφαλεια του μωρου.Τωρα εσυ αν εισαι 34 εβδομαδων,μαλλον δεν εχει νοημα να την κανεις αφου σε 2 εβδομαδες μπαινεις στον μηνα σου και το μωρο δεν θεωρειται πια προωρο.

Μαιρη,τι να πω πια για τους μαστορους...Και εμενα δεν ηρθε τελικα...Το παιζω τρελη για να μην εκνευριζομαι. :evil:

Α μάλιστα, κατάλαβα, ώστε έτσι πάει.........

Αμάν βρε Νίκη...... παίζει με τα νεύρα σου ο παλιομάστορας!!!!!!!!!!! Δεν το ξέρει πως δεν τον συμφέρει?????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μη σου ζητάει και τα ρέστα μετά, εάν ξεσπάσεις επάνω του τα νεύρα σου!!!!!!!!!!!

Ουφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έσκασα με το καρπούζι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε 1 ωρίτσα το πολύ βέβαια....... θα λυσσάξω της πείνας πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θα την πληρώσει το γάλα!!!!!!!!!!!!

Χθες 1 λίτρο στην καθισιά μου το ήπια!!!!!!!!! Για πλάκα!!!!!!!! Αντί για παγωμένο νερό........

Πιπίτσα εγώ την ένεση την έκανα λόγω ιστορικού...είναι κι αναλόγως γιατρού..Εσύ όπως είπε κι η Νίκη όπου να'ναι μπαίνεις στο μήνα σου οποτε δεν χρειάζεται τις κάνεις!

Συμπεθέρα για την πίεση λογικά θα ηταν τυχαίο, οπότε μην αγχώνεσαι..Πάντως για τις ενέσεις κορτιζόνης και το αλάτι ούτε κι εμένα μου είχε πει κάτι ο γιατρος για τη διατροφή..Ούτε φούσκωσα ούτε τίποτα!

Μαίρη μου δεν την είπες τίποτα την πεθερά?? Εγώ θα είχα σκάσει...Πάλι καλά τα έκανε ο άντρας μου που είναι κι η δουλειά του κι ησύχασα.

Σήμερα μου έφερε και το φωτιστικό για το δωμάτιο του μπέμπη και περιμένω τον ηλεκτρολόγο ΄μες στην βδομάδα να μου το βάλει.

Εφαγα το σαντουιτσάκι μου κι έσκασα...αλλά Πιπίτσα μου έρχομαι κι σε σένα μια βόλτα για λίγο καρπουζάκι ευχαριστως!!!

:lol::lol::lol:

afhste bre koritsia!!!tis eipa oti prepei mes sthn eudomada na ginoun giati tha gennhsw prepei kapoia stigmh na eimaste etoimoi..twra to kata poso isakoustika allo thema!!!!!!

tis etoimazw omws gia otan tha erthei ena sidero allo pragma exw bgallei ta panta k ta eplena..etsi gia to gamwto na ta siderwsei :twisted::twisted: ..oxi oxi den eimai kakia apla oi ormones einai polles :lol::lol::lol:

pipitsa mprabo sou pou peineis tooosooo gala..egw to sixainomai ektos apo kapoies periptwseis an k einai polu kalo ..alla....giauto me fortwse k me asbestio o giatros...

tuxero maraki..k mena o kalos mou katapianete mauta alla trexei olh mera san ton beggo krima na ton balw k alla sto kefali alliws tha htan etoima..

nikh mou nomizw oti logw tou oti eiste se nhsi mia xara kanei h giatros sou..pantws egw den ekana eneseis allwste opws proeipate den uparxei idiaiteros logos

Eκανα το μπανακι μου και τωρα περιμενω να αρχισει το "Εζελ"!Μην γελασετε κοριτσια,εχω κολλησει με αυτη την σειρα!Να εχω και κατι να βλεπω αφου δεν εχει αλλα προγραμματα.Περυσ παλι ειχα κολλησει με το "χιλιες και μια νυχτες". :lol:

Μαιρη καλα κανω εγω και δεν εχω τηλεφωνικα παρε δωσε με την πεθερα. :lol: Μονο ο αντρας μου την παιρνει και της δινει παραγγελιες για φαγητα και γλυκα,οτι του πω εγω! :lol: Γιατι αλλιως παιρνει θαρρος μετα και εχουμε αλλα..Να μην επεκταθω! :evil: Μια χαρα αγαπημενες ειμαστε ετσι! :lol:;)

Σας αφηνω κοριτσακια μου,να φτιαξω και ενα τοστακι πριν αρχισει το σιριαλ.Καλο βραδυ και καλο ξημερωμα!Τα λεμε αυριο! :x

Μαίρη μου της μάζεψες δουλειά για να έχει? Καλά εκανες...

Πάλι καλά εμεις δεν έχουμε τέτοια..είναι και σε άλλη πόλη και με τον άντρα μου δεν μιλάνε τους τελευταίους μήνες...

Νίκη μου εγώ δεν τα βλέπω καθόλυο αυτές τις τουρκικες σειρές...Προτιμώ το 50-50 που στην Κύπρο τώρα δείχνει τα νέα επεισόδια...Τα έχω ξαναδει βεβαια από το μεγκα ελλαδος αλλά πολύ μου αρέσει αυτη η σειρά!!

Γαλατάκι πίνω κι εγώ..ένα ποτήρι το πρωί και ένα το βράδυ...Αφου κόλλησε και ο αντρας μου και πίνει κι αυτός μαζί μου!!!

΅Επιτέλους φύσηξε λίγο γιατί ειχα σκάσει!!! Προβλέπεται να αργήσει λιγο ο καλός μου οποτε χαλαρά στον καναπέ!!

Λοιπόν σας αφήνω κι εγώ...Καλο βραδυ σε όλες..Θα τα πούμε αύριο μεσημεράκι μετά τον γιατρό...Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες!!!

Καλό βράδυ κι από εμένα κοριτσάκια..........

Τελικά θα χτυπήσω κι εγώ 1 τοστάκι.... έφτιαξα του αντρούλη μου..... μου μύρισε... τι να κάνω.... η γκαστρώ...........

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλό ξημέρωμα φιλενάδες!!!!!!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!

Καλό βράδυ κι από εμένα κοριτσάκια..........

Τελικά θα χτυπήσω κι εγώ 1 τοστάκι.... έφτιαξα του αντρούλη μου..... μου μύρισε... τι να κάνω.... η γκαστρώ...........

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλό ξημέρωμα φιλενάδες!!!!!!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!

απο οτι διαβασα ολες την κανατε με ελαφρα πηδηματακια :lol::lol::lol::lol: καλη ξεκουραση!!!!

εμεις γυρισαμε απο το γιατρο μας,εβαλα τα μεγαλα κ μικρα παιδια να φανε κ ετοιμαζομαστε σε λιγο οι μικροι για υπνο....

λοιπον τα νεα της μπεμπας....σουπερ...εγινε κιολας 1800γρ :D:D:D ο γιατρος την βρηκε θρεφταρακι κ μου ειπε οτι πιθανον θα γεννηθει κ πιο ψηλη απο την μικρη μου (ηταν 51 ποντους)...αφου μας μετρουσε το ποδι κ η κυρια το ειχε απλωσει σε ολο το μηκος της κοιλιας....πωπω μπουτι μας λεει ο γιατρος :D:D:D

κ το καλυτερο....εχει γυρισει με το κεφαλι προς τα κατω :D:D:D ....καλα καταλαβαινω εδω κ τρεις μερες περιπου τα ποδια να χτυπουν ψηλα...βεβαια μας ειπε οτι επειδη ειναι πολυ νωρις μπορει κ να ξαναγυρισει αναποδα...θα την δουμε τωρα σε τρεις εβδομαδες...μας εκανε κ ντοπλερ κ ολα ειναι πολυ καλα...τρεφεται σωστα κ μεγαλωνει η μπουμπου μας.αυτα τα νεα μας....

παμε να ετοιμαστουμε για υπνο να προλαβουμε μην γινει κ καμια διακοπη...καλο βραδυ!!!!

* μαρακι καλο γιατρο αυριο....θα περιμενουμε νεα.

καλημερα κοπελες............παλι πρωτη μπηκα;;;;;;;;;;;;;;;;κοιμαστε υπναρουδες του καλου καιρου;

σημερα παω για το πρωτο μοας νον στρες. :D:D:D:D:D:D κ μετα για καφεδακι

τα λεμε μετα

πως μου ειστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;

Καλημέρα κοριτσάκια μου...Άννα μου κι εγώ πρωινή...από την αγωνία μου για το γιατρό δεν μπορούσα να μείνω στο κρεβάτι...Μπήκα να σας πω μια καλημέρα και να σιγά σιγά να πάω να ετοιμαστώ..

Μιχαέλα μου τέλεια τα νέα σας!! Μεγάλωσε η μικρή σου!! Εύχομαι να μην γυρίσει και να μείνει εκεί που είναι :D

Άννα μου με το καλό το νον στρεςς...

Θα έρθει η μαμά μου νά με πάρει, να πάμε στο γιατρό και μετά θα κάνουμε και μια βολτίτσα...οσο αντέξω βέβαια γιατί μαλλον θα έχει πολύ ζέστη σήμερα!! Λοιπόν...σας φιλώ και θα τα πούμε το μεσημεράκι...

Φιλάκια κοριτσάκια μου!!

καλημερουδιααααααααα κ απο μενα....κοριτσια καλο γιατρο κ να απολαυσετε την βολτα σας....εγω εστειλα την μικρη σχολειο με το μπαμπα κ λεω να κανω καμια δουλεια...εδω γυρω θα ειμαι...αν δεν παω μετα πουθενα για καφε ;););)

Καλημερούδια γκαστρίτσες μου!!!!!!!!!!!!

Ξύπνησα πολύ νωρίς σήμερις..... έφυγε ο καλός μου..... περίμενα να πάρω το χαπάκι μου & να ξαναπέσω, αλλά στο μεταξύ ο ύπνος μου έφυγε.....

Τί κάνετε σήμερα????

Αννούλα και Μαράκι..... καλό γιατρό σήμερα κούκλες!!!!!!!!!!!

Θα περιμένουμε νεάκια σας!!!!!!!!!!

Καλή σου μέρα Μιχαέλα μου!!!!!!!! Μακάρι να μείνει η κοριτσάρα σου εκεί που είναι!!!!!!!! Στο εύχομαι ολόψυχα!!!!!!!!! Καλό καφεδάκι........ αν πας.............

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...