Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 13!! Γεννήστε Ελεύθερα!!!

Recommended Posts

Συμπεθερα μακάρι!!!!! Κι ο αντρας μου το ίδιο λέει και αρχιζει να με πείθει...Να σου πω την αληθεια δεν με αγχωνει τόση η διαδικασία του τοκετού αλλά με κρατάει η αγωνία για να ερθει εκείνη η ωρα...ουφ! οτι θέλω λέω!!!!

Όλες μας κουκουβάγιες είμαστε!!!

Το δειχνει τώρα!!! Αχ τι κουκλάκια που είναι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κοριτσάκια μου, τέλειωσα θέλω να πιστευω με τα διαβάσματα......διάβασα κ 12 σελίδες με τα νέα σας νομίζω τα εχω δει όλα :D

Diosaki μου χάπι ευτυχίας ε? :D:D:D είμαι σίγουρη.....μπράβο κοριτσάρα μου....

Λοιπον λέω να ξεκινήσω σιγα σιγά τα ψωνάκια τα σημαντικά για να τα πλύνω κιόλας....

Εχω πάρει απο ΙΚΕΑ κάτι πανάκια χωρίς να ξέρω τι είναι.... :shock: μάλλον αγκαλιάς θα είναι γιατι είναι σα σεντονάκια 80*80 νομίζω, σαλιάρες, μπουρνουζάκια 2, 2 σελτεδάκια θα πάρω κ άλλα, καμια 25 αρια πανάκια για γουλιές, 3 κουβερτούλες............... και μου λείπουν τα σημαντικότερα ....ρουχαλάκια , μπουκάλια , σεντόνια και το προστατευτικό της κούνιας............προίκα ? είναι αυτό..ντε ξέρω.........κ πολλά άλλα θα κοιτάξω λίστα............

αντε να τελειώσω με αυτα γιατί αγχώνομαι....

παράγγειλα και τα πράγματα να μου στείλουν για βλαστικά κύταρρα............τα στείλανε σε 2 μερούλες....μπράβο τους...

Νικόλ μου καλή ξεκούραη από εδώ και πέρα!!! Αντε με το καλό τα ψώνια...καιρός να ετοιμάζεσαι κι εσύ...οπου να΄ναι θα μπεις κι εσυ στο μήνα σου..Με το καλό!!!

Οι άλλες πού χάθηκαν?

καλημερα κοριτσακια μου. τι κανετε? εβαλα να μαγειρεψω. εφτιαξα ψωμακι και τωρα εχω βαλει τις πατατουλες μου στο φουρνο. αυριο εχουμε γιατρο το πρωι. αντε μαρακι μαζι θα γραψουμε τα νεα μας.

θα με ψαχουλεψει παλι και θα δουμε. λετε να εχω εστω και ενα δυο εκατοστα διαστολη? μακαρι. θελω τοσο πολυ να κρατησω το μωρακι μου στην αγκαλια μου.

Καλώς την Βίκυ μας...και σε μελέταγα πιο πριν...Κι εσύ έχεις γιατρό το πρωί ε??Αντε να πούμε τα νέα μας..

οι συσπάσεις σου συνεχίζονται??? Πώς τις νιώθεις?? Αστε που πάω για πιπί μου και ενώ κάνω πιπί μου δεν το νιώθω...πώς να το εξηγήσω??? :?:oops:

Καλημέρα Γιωργο μου!!

συνεχιζονται οι συσπασεις. ειναι πιο αραιες αλλα πιο πετρωδης. αυτο για το πιπι και γω το νοιωθω εντονα. επισης οταν κανω συσπαση νοιωθω οτι τεντωνει τοσο πολυ η κοιλια μου που νομιζω οτι θα ξεκολλησει το δερμα μου. πονακια δεν μπορω να πω οτι εχω. ισως το τραβηγμα που νοιωθω οταν κανω συσπαση να ειναι αυτο που λενε οτι μικραινει το μηκος του τραχηλου για να κανει την διαστολη μετα.

Βίκυ μου εγώ νιώθω σαν να συσπάται η ουρήθρα μου ή τελος πάντως κάτι εκεί κάτω...Ειναι περίεργο να το εξηγήσω!!! Λες να είναι ο τράχηλος?? Δεν ξέρω αν θα με δει και κολπικά ο γιατρός αύριο να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι ραφές...Θα τον πω να με δει να είμαι κι εγώ πιο ήσυχη!! Θα τον πρήξω αύριο τον άνθρωπο!!! :lol::lol:

καλημερα τι μου κανετε?εγω καλα εχω κανα 4-5 μερες με εχει πιασει ο γοφος μου και ποναω και παω σαν την κουτση αφηστε δραμα...εχω βαρυνει κιολας αποτομα γενικα ειμαι καπως...θελω να γεννησω με πιανει αγχος και φοβος ταυτοχρονα δεν ξερω....

οσο για τις ενοχλησεις εχω λιγο καιρο που νιωθω χαμηλα ειδκα οταν ειμαι αρκετη ωρα ορθια η περαπατω σαν να με πειραζει καποιος απο κατω κατω στο π....ρωτησα βεβαια τον γιατρο και μου ειπε ειναι φυσιολογικο αλλα ενοχλητικο για μενα...παντως και εγω ειχα παρει λιγα παργματα στην αρχη αλλα τα 4-5 σελτεδακια δεν με εφταναν σαν αγορακι κατουριοταν πολυ και ολο μουσκεμα ειχαν κανα 10 επειτα επειδη εβγαζε πολυ γαλα και μετα μου εκναε και πολυ εμετο χριεαστηκα πολλα πανακια και σαλιαρες(μετα και λογο σαλιων) τα ειχα μετρησει και μπορει να εχω και 25 πανακια και 40 σαλιαρες αλλα σε διαφορα μεγεθη γιατι ενα χρονο δεν αποχωριζομασταν την σαλιαρα 4 την ημερα του αλλαζα χαλαρα

na mai k egw paliiii!!!!!!!!!!!!!!!! epestrepsa alla phga mono na parw thn proika k perasa k ligo apo to super na parw gala k kaseri..gia kafe tzifos den mporesa na brw kamia oles eixan douleies :cry::cry:

ekana ligo zele pou to skeftomoun toooses merres k se ligo tha nai etoimos k o kimas na ksekinhsw to faghto...kanelonia tha exw shmera paraggelia tou antroulh mou..eseis ti kalo tha fate?

Νικολ,Βικυ,Γιωργο και Ιφιγενεια καλημερα!

Συμμαζεψα λιγο τα μπανια.Τα βασικα,μην φανταστειτε γενικη,με λιγο ντετολ για να μην ειμαστε βρωμικα.Δεν ειμαι για πολλα,ηδη κουραστηκα!Θελω τωρα να βαλω τις μπροζολες αλλα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου.να ξεκουραστω λιγο και μετα...

Ιφιγένεια μου τα ίδια νιώθουμε...Οπου να΄ναι έρχεται και το δικό σου μωράκι...υπομονή!!

Μαίρη μου φτιάχνεις κανελόνια ε?? Εχω και εγώ στην καταψυξη αλλά δεν θέλω τώρα...Ελεγα να φτιάξω κριθαράι ετσι σκέτο...ή σαλάτα....δεν ξέρω!!! τα βαριέμαι όλα!!! :roll:

κοριτσακι μου παω να φαω και να πεσω για υπνο. αν ειναι θα μπω παλι το απογευμα αλλιως αυριο μετα τη γιατρο να σας πω τα νεα μας. φιλακια πολλα και καλο μεσημερι

Αχ Μαράκι μου τι καλή ξεκούραση τώρα πρέπει να τρεξω για τα πράγματα του μωρού , να καθαρίσω το σπίτι απο σκόνες να φτιάξω βαλίτσα (πλύσιμο σίδερο) + κουρτίνες του δωματίου μου....ουφ κουράστικα :D:D:D:D + οτι θα δουλευω μέχρι να γεννήσω................................αλλα θα έχω λίγο περισσότερο χρονο για να μιλάμε...........

Καλή ξεκούραση Βίκυ μου..θα περιμένουμε νέα σας!!

Τελικα έβαλα να γίνεται το κριθαράκι...πείνασα πολύ!!

Νικόλ μου δεν έχεις καθόλου βοήθεια??Μην τα κάνεις όλα αυτά μόνη σου...Δεν θα έχεις αντοχές όσο περνάνε οι μέρες...θα το δεις κι εσύ...

beboulino μου σε νοιώθω όσο δε φαντάζεσαι με τα μαστωρέματα στο σπίτι, και εμείς όλο αυτο το διάστημα είχαμε γυψοσανίδες, ξυλουργούς ασε τι τραβηξα απο καθαριότητες.........χθες βάλαμε κ την τελευταια ταπετσαρία σε 1 δωμάτιο............αλλα έχω ακόμα πολλλλλλλλλλλλλλλααααααα......

Μαράκι μου απο προσφορές πολλές και γυναίκα να θέλω έχω .....αλλα είμαι απο τις μουρλές που θέλουν να τα κάνουν όλα μόνες τους....μη νομίζεις τα θέλει ο κ...ος μου απλα αγχώνομαι μη κάνω κακό στο παιδί..........θα δούμε πως θα πάει .....

πάντως ήδη δεν εχω δυνάμεις..................έχεις δίκιο.

Νικολ υπομονη!Και εγω παρολο που δεν δουλευω εχω ενα καρο δουλειες και δεν ξερω ποτε θα γινουν...Και αγχωνομαι.Σε καταλαβαινω!

Μαιρη μεγεια τα ψωνια!

Και εγω νοιωθω αυτη την πιεση στην ουρηθρα κοριτσια και ας ειμαι σε μικροτερη εβδομαδα...

Βικυ καλη ξεκουραση!Τελικα ο ΩΡΛ τι σου ειπε;Εμενα μου ειπε οτι δεν υπαρχει κανενας απολυτως κινδυνος με τον φ.τ.Και πως αν ημουν γυναικα του δεν θα με εβαζε για καισαρικη.Ο,τι πιθανοτητα εχει μια αλλη κοπελα να παθει βλαβη στα αυτια απο τον φ.τ,αλλες τοσες εχω και εγω.Ασε που μου ειπε πως με την καισαρικη ασκειται μεγαλυτερη πιεση στα αυτια,λογω του οξυγονου που χορηγουν με τα σωληνακια κλπ.Ολα καλα και απο εκει!Τελικα απ'οτι καταλαβα πολλοι γυναικολογοι στην Ελλαδα βαζουν τις κοπελες για προγραμματισμενη καισαρικη χωρις να υπαρχει ουσιαστικος λογος.Δυστυχως τελικα ειναι γεγονος... :roll:

Νικόλ για το μωράκι σου και μόνο αυτή τη φορά θα πρέπει να δεχτείς ευχαριστως τη βοήθεια που σου προσφέρεται...Μην ζορίζεις τον εαυτό σου τόσο!!

Νίκη είναι γεγονός αυτό που λες με την καισαρική... Αφού εχεις την έγκριση του γιατρού σου μην αγχωνεσαι...ολα καλά θα πάνε!

nikol mou k egw prepei na ta kanw ola auta pou thes k esu apla emena tha me bohthisei h manoula mou..k esu na exeis kapoion gia bohtheia mhn ta kaneis monh sou..skepsou to mwraki sou

nikh ontws polloi gunaikologoi to kanoun auto...

k egw katouraw poluuuuuuuuuuuu twra alla ektos apo auto an den katourhsw sthn wra mou ponaw meta

ΤΩΡΑ γυρισα κοριτσια.ευτυχως φυσαει παλι σημερα κ δε πλανταξα.πηρα τις εξετασεις μου.ολα τελεια εκτος του αιματοκριτη που ειναι χαμηλος(ευτυχως δεν επεσε αλλο

0στο 28 εξακολουθουμε να ειμαστε κ μου βρηκε κ χαμηλη τη βιταμινη β12 στην οποια μαλλον οφειλεται ο χαμηλος αιματοκριτης.μου ειπε οτι ειναι μαλλον απο την εγκυμοσυνη κ θα φτιαξει μετα.θα δουμε.

κατα τα αλλα καλα.θα φτιαξουμε τη βαλιτσα μας το απογευμα

29+1 μενουν..............

εσεις τι κανετε;

μαρακι ευχαριστηθηκες βολτιτσα ε;δε ζεσταινοσουν;

νικακι;εμενα τη προηγ βδομαδα μου ειπε οτι σε 10 μερες θα μου κοψει το γιουτοπαρ.δηλ αυτη τη βδομαδα.να δουμε φυσικα τι θα μου πει κ αυριο ο ντοκτορας

βικη αντε να δουμε μηπως γεννησεις εσυ αυτη τη βδομαδα

μιχαελλα;που εισαι;

γιωργο μου ετοιμαζομαι κ εγω σιγα σιγα.ξεπεταξε ο γιος σας ε;

αυτα.τωρα το μεσημ θα φαω καρπουζακι.το βραδυ εχει κρεας.αναγκαστικα

μαλλον ξεκουραζεστε ε;τα λεμε αργοτεραααααααααααα

το ξέρω κοριτσάκια μου.....πρέπει κάποιος να με βοηθήσει όχι για μένα αλλα για το μωράκι μου...μπορέι να υποκύψω.....

οσον αφορα τις ενοχλησούλες χαμηλά, νοιώθω κ εγω κάποιες φορές κάτι σαν τσιμπηματάκια στον τράχηλο νομίζω και αν δεν πάω αμέσως στο μπάνιο πονάω και εγω...πριν λίγο το έπαθα πάλι....

και η κοιλίτσα μου πετρώνει και εμένα κάποιες φορές τη μέρα....

Άννα μου φαε κρεατάκι και θα στρωσει ο αιματοκρίτης! Ειναι που έχεις και διδυμα εσύ...Τωρα για την βόλτα που λες...ζεσταινόμουν αλλά πάντα έβρισκα τρόπο και κατέληγα κάτω από κλιματιστικό :lol: Μονο στην παραλία δυσανασχέτησα από την ζεστη αλλά φυσούσε και ηταν υποφερτή!!

Νικόλ αυτά που λες είναι σημαδια ότι χρειάζεσαι ξεκούραση...πρόσεχε!!

Καλησπερούδια σας φουσκίτσες μου!!!!!!!!!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε…… με μπόλικα γεννητούρια!!!!!!!!

Έχει γεννήσει καμιά άλλη κοκώνα??? Μήπως έχω χάσει επεισόδια????

Εμείς είμαστε Δόξα Τω Θεώ καλά, μία χαρούλα…… όλο κλωτσάμε…… :D:D:D:D:D:D:D

Ολοκληρώσαμε τα Μαθήματα Ανώδυνου Τοκετού την Παρασκευή, με το Σεμινάριο Θηλασμού….. Παιδιά, μάθαμε πολύ ωραία & χρηστικά πράγματα κι ήρθαμε ακόμη πιο κοντά σε όλο αυτό που λέμε γέννα-θηλασμός!!!! Δε μου φαίνονται και τόσο ακατόρθωτα τα πράγματα πλέον….. όχι πως δε φοβάμαι, αλλά ίσα-ίσα ανυπομονώ κιόλας!!!!! Οι Μαίες που μας μιλήσανε πολύ καλές, αναλυτικότατες, έμπειρες και πρόθυμες ν΄απαντήσουνε σε κάθε “χαζή” ή μη ερώτηση!!!!! Επίσης…. μάθαμε τι πρέπει να έχουμε στο Μαιευτήριο μαζί μας, κι οι μανούλες και τα νινάκια!!!!!

Π-Σ-Κ πήγαμε Ερέτρια, για μπανάκια & χαλάρωση…. μόνο το Σάββατο βέβαια προλάβαμε να κάνουμε μπάνιο τελικά, Παρασκευή φάγαμε πολύ αργά οπότε δεν προφταίναμε…. Κυριακή μας τα χάλασε ο καιρός…. πολύ αέρας & βροχή, αλλά το κόψαμε στον ύπνο και ξεκουραστήκαμε…. λογικά θα προλάβουμε άλλο 1 ΣΚ να πάμε προ της γέννας…. το μεθεπόμενο, το επόμενο έχουμε Γάμο…. Βγήκαμε και για 1 καφεδάκι το Σαββατόβραδο στην παραλία της Ερέτριας…. είχε μία δροσούλα…. και πολύ κόσμο…. κατευχαριστηθήκαμε τα Milk-Shakes μας!!!!!

Το Σάββατο πάλι ξύπνησα με κράμπες….. και στο πόδι και στην κοιλιά έπειτα…. είναι αρκετά ενοχλητικό, αλλά αφού είναι καλό σημάδι πως μεγαλώνει ο μπέμπης…. τέλος…. δεν ξανασχολούμαι…. υπομονή….. 1,5 μήνας έμεινε….. το πολύ!!!!! Αφού μου είπε κι η Γιατρός μου να μην ανησυχώ…. δεν ανησυχώ…. το πιο ενοχλητικό πάντως είναι η δυσφορία…. ειδικά όταν η κράμπα συμβαίνει στο επάνω μέρος της κοιλιάς…. αλλά είπαμε….. θα κάνουμε υπομονή…. τίποτε άλλο!!!!!

Ξέχασα πω σας….. το βράδυ της Πέμπτης (μάλλον από βλακεία δική μου!!!!!) έπαθα μία λαχτάρα!!!!!! Κατατρόμαξα & πλάνταξα στο κλάμα, μέχρι να βεβαιωθώ πως όλα ήταν ΟΚ!!!!!! Εκεί που άνοιξα το ντουλαπάκι να πάρω κάποια καλλυντικά του καλού μου κι ήμουν καθιστή στα γόνατα, τώρα….. δεν ξέρω ακριβώς και τι έγινε…. γύρισε το πόδι μου??? Ζαλίστηκα???? Έχασα την ισορροπία μου???? Όλα αυτά μαζί???? Δεν ξέρω….. έπεσα πάντως…. με τον πωπό ευτυχώς….. αλλά μέχρι να ακούσω τον μπέμπη μου & να βεβαιωθώ πως είναι καλά & δεν του έκανα κακό….. το πόσο τρόμαξα δεν περιγράφεται!!!!

Τι αναπνοούλες έκανα….. τι χάϊδευα…. τι του μιλούσα….. τίποτε…. ξαπλώσαμε στο κρεβάτι κι άρχισε να του μιλάει και να τον χαϊδεύει ο μπαμπάς του….. κάποια στιγμή ευτυχώς…. τον ένιωσα τον μικρούλη μου!!!!!! Ξανάβαλα τα κλάματα τότε, αλλά από ανακούφιση και χαρά βέβαια!!!!! Ουφφφφφφ…………. αλλά λαχτάρισα Παναγιά μου!!!!!!!! Δε λέγεται πόσο!!!!!!!!

Βρε κοριτσάκια, να σας ρωτήσω…. στη γενική του σπιτιού τι δεν πρέπει να παραλείψουμε??? Μέσα Ιουλίου θα φέρουμε 1 κοπέλα να μας φτιάξει λιγάκι το σπίτι κι έλεγα να της ζητήσω τα εξής….. τζάμια-ρολά (μέσα-έξω), κουρτίνες (να κατεβάσει τις τωρινές, να σιδερώσει και να κρεμάσει τις νέες), μία καλή γενική του λουτρού, 1 καλό φρεσκάρισμα το σύνθετο (δεν το θεωρώ κι απαραίτητο, αλλά ας γίνει μέσα σε όλα τ΄άλλα), ντουλάπια κουζίνας-λουτρού-κρεβατοκάμαρας (καλό καθάρισμα), καλό πλύσιμο τα μπαλκόνια, ένα πολύ καλό ξεσκόνισμα σε ψηλές επιφάνειες, καθάρισμα τις πόρτες…. αυτά….. για 1 δυαράκι….. πόσα να της δίναμε??? Αν της δώσουμε γύρω στο 30άρι θα είναι λίγα???? Δεν ξέρω καθόλου….. για δώστε μου τα φώτα σας!!!!! Πιστεύω προφταίνει σε 1 μέρα να τα κάνει αυτά….. εεεεε…..

Μέσα στην εβδομάδα καταλήγουμε (επιτέλους!!!!!) τι πρέπει να ψωνίσουμε για τον μπέμπη μας και τι όχι….. και πάμε για ψώνια…. μας είπε κι η μάνα μου να έρθει μαζί μας…. να διαλέξουμε εμείς & να πληρώσει εκείνη…. έχουμε και τις σημειώσεις μας από τα Μαθήματα….. και βλέποντας….. άντε…. γιατί το χ@σαμε!!!!! Παραπέρασε ο καιρός!!!!! Πρέπει να ετοιμάζω τις βαλίτσες σιγά-σιγά…. χθες μπήκα στην 34η εβδομάδα!!!!!! 47 μερούλες μόνον!!!!!!!!!!!!!!

Επιπλέον, καταλήξαμε με τον καλό μου πώς περίπου θα διαμορφώσουμε την κρεβατοκάμαρα μας για να βάλουμε την κούνια του μπουμπούκου μας….. χαίρομαι γιατί του άρεσε πολύ η ιδέα της συννυφάδας μου…. το 1 κομοδίνο επάνω στο άλλο (ανάμεσα θα βάλουμε σκληρό χαρτόνι!!!!) θα σπρώξουμε λιγάκι πιο κει το κρεβάτι, προς το παράθυρο και στο κενό, ανάμεσα στην πλευρά μου & στην ντουλάπα, θα βάλουμε την κούνια μας!!!! Νομίζω μία χαρούλα θα βολευτούμε…. ίσως να είναι λιγάκι δύσκολα στην αρχή, ώσπου να συνηθίσουμε τους νέους χώρους, αλλά μετά όλα μια χαρά θα είναι…. θα κοιτάξουμε η κούνια μας να έχει ροδάκια & αποθηκευτικούς χώρους….

Και κάτι άλλο βρε κοριτσάκια….. θα μπορέσουμε να βρούμε άραγε σεντονάκια μικρά σε διαστάσεις για το καθισματάκι του αυτοκινήτου ή το καρότσι ή την καλαθούνα??? Γιατί υποθέτω…. εάν βάλω τα κανονικά που θα πάρω για την κούνια….. δεν θα είναι διπλωμένα στα 3-4 και θα ζεσταίνεται το μπεμπάκι??? Εσείς τι κάνατε???

Η πάνα αγκαλιάς τι είναι??? Μας ζήτησε η Μαία να τη βάζουμε σε όποιον θέλει να κρατήσει το μωράκι αγκαλίτσα….. ειδικά τις πρώτες 40 μέρες!!!!!!!! Κι επίσης καλό πλύσιμο τα χέρια σε όλους ανεξαιρέτως κι όχι φιλάκια στο κορμάκι ή στα χεράκια!!!!! Θα μας ακούσουνε όμως αυτοί που πρέπει???? Κι από θηλές στα μπιμπερό….. τι να προτιμήσω??? Σιλικόνης ή καουτσούκ???? Οι Μαίες μας είπανε όχι….. σε κανένα από τα 2…… δεν ξέρω…..

Αυτάάάάάάά!!!!!!!!!!!!!

Εσείς???? Τα νεάκια σας?????

Υ.Σ.: Είδα που γράφατε για τις προγραμματισμένες Καισαρικές! Ξέρετε τι μάθαμε στα Μαθήματα??? Ένα μεγάλο ποσοστό, της τάξης του 67% (??????) είναι προγραμματισμένες Καισαρικές!!!!! Το ξέρετε πως από αυτό το ποσοστό…… το….. 34% είναι λόγω επιθυμίας της μητέρας???? Δεν είναι εντελώς κουφό????

Καλώς την Πιπίτσα μας...Έκανες τις βολτίτσες σου και γύρισες ανανεωμένη ε?? Μπράβο σου!!

Να προσέχεις ΄΄οταν κάθεσαι στα πόδια...εγώ καμιά φορά όταν το κάνω νομίζω πως δεν θα καταφέρω αν σηκωθω μονη μου!! :lol:

Θηλές ο γιατρός μου είπε μονο σιλικόνη..κι από οτι άκουσα κι απο άλλες κοπέλες όλοι οι γιατροί το ίδιο λένε. Πάνες αγκαλιάς είναι σαν σεντονάκι πιο λεπτο. Εγώ τις πήρα από το μαγαζί που πήρα την κουνια αλλά έχει και στο τζάμπο και στο mothercare.

Για τη γενική του σπιτιού να κάνετε ότι νομίζεις ότι χρειάζεται. Τώρα για την πληρωμή δεν ξέρω να σου πω...

Ετοιμάστε κι εσείς τα πράγματα σας αφού σε 2 βδομάδες μπαίνεις στο μήνα σου κι εσύ!!

Εμάς μας έπιασε λόξυγγας και πάλι...τις τελευταίες μέρες το νιώθω και πιο έντονα!!! Κουνιεται όλη μου η κοιλιά!! Μάλλον επειδή μεγάλωσε ο μπεμπης!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Αχ στην καρδιά μου μίλησες...  Πολύ καλά κάνατε και πήγατε σε άλλον. Κι εγώ έχω έναν stand by αν χρειαστεί. Και τα διαφορετικά μηχανήματα δε σημαίνουν απολύτως τίποτα! Αν δηλαδή κάποια κοπέλα πήγαινε εκεί εξαρχής...απλά θα είχε γλιτώσει το άγχος και τη στεναχώρια που πέρασες εσύ με τα αποτελέσματα του πρώτου! Δεν ξέρω τι σας είπαν και σας τρέλαναν... αλλά χαίρομαι που κι εσείς θα ακολουθήσετε το ένστικτο σας. Εικάζω ότι θα ακούσατε και κανένα μαργαριτάρι του τύπου να πας νωρίτερα με καισαρική γιατί δε θα βρίσκεις γιατρό μέσα στην περίοδο των εορτών.... Τέλος πάντων! Όταν είσαι έτοιμη και αν το έχεις ανάγκη, εμείς είμαστε εδώ!! 🙂
    • Χαχαχα χτες που είδα αυτή την υποψία γραμμής ήμουν 8-9η μέρα μτω. Και στην κορη μου από την 9η μέρα είδα αυτή την αμυδρή σκιά. Μακάρι όλα τα μακάρι, αυτό το μήνα που είσαι χαλαρή από τεστ ωορρηξίας να έγινε το θαυματακι 🙏🙏 Έκανε ο σύζυγος όλη την ανάλυση για αεροβιους, αναεροβιους και καλλιέργεια και κάτι άλλο που το πληρώσαμε έξτρα και δεν θυμάμαι πως λέγεται. Δεν το ανέβασα γιατί ήταν μια χαρά. Αν είχα εγώ πχ κάποιο μικρόβιο, δεν θα το είχε και εκείνος; Εμένα πιο πιθανό μου φαίνεται να είναι πχ ο κατακερματισμός η αιτία μιας και ανάμεσα σε 4 αποβολές ήρθε και μια ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη, πάρα κάτι άλλο. Τώρα τι να πω, θα δείξει... Προς ώρας είμαι εντελώς απαθής και παγωμένη. Δεν νιώθω τίποτα. Είναι που στερεψα από το τόσο κλάμα και μάλλον μου βγαίνει από άμυνα.. Κορίτσι μου... Θα σου προτείνω κάτι που το έχω ψάξει πολύ και σε παρακαλώ να το ψάξεις και εσύ γιατί ενδέχεται να σε βοηθήσει πολύ. Είναι ένα φυτό, λέγεται castus Agnus vitex, κυκλοφορεί και σε χάπια. Κάνει ειλικρινά θαύματα σε ο,τι αφορά ρύθμιση ορμονών και ακόμα και εγκυμοσύνη. Είχα ρίξει άπειρο διάβασμα πριν το πάρω. Το ξεκίνησα τον μήνα που έκανα την κόρη μου. Εγώ να πω ότι έχω πολύ πολύ ασταθή κύκλο, χωρίς ΣΠΩ, χωρίς τίποτα που να το δικαιολογεί. Από 21 ημέρες έως 35. Όταν πήρα αυτά τα χάπια, έκανα ωορρηξία 12η μέρα! Ενώ σε όλους τους τελευταίους κύκλους έκανα πολύ πολύ αργά. Τα ξεκίνησα πρώτη μέρα περιόδου και τα σταματούσα μόλις έβρισκα ωορρηξία, σε περίπτωση που ήμουν έγκυος. Τα ξαναπήρα τώρα και μάντεψε; Σε αυτόν τον κύκλο ξανά ωορρηξία 12η μέρα ενώ προέρχομαι από βιοχημική όπου τις πρώτες μερες είχα ακόμα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Η χοριακη μου άργησε να πέσει, αλλά ωορρηξία έκανα νωρίς. Προσωπικά, θα σου πρότεινα με χίλια αυτά τα χάπια (είναι από φυτό εξάλλου, δεν θα σου κάνουν κάτι κακό). Αν ψάξεις και σε αντίστοιχο μαμαδοφορουμ, μιλάνε αναλυτικά για τα οφέλη.
    • ξέρεις κα΄τι @Kiddo μου; Αυτό που σκεφτόμασταν χθες με το συζυξ είναι ότι ίσως παίζει ρόλο κι η ηλικία του. Ο άνθρωπος δε παίζει να είναι πάνω από 38-40 με β΄άση τους υπολογισμούς μου και το πότε μπήκε στη σχολή (τον έχω ψάξει ενδελεχώς 😂😂) Γιατί η άλλη γυναικολόγος που είχα, που και πάλι μεγάλη δε τη λες τη γυναικά, κάπου εκεί στα 45-48 την κόβω, μου είχε φανεί λιγότερο δεκτική με τα πάντα... Νιώθω δλδ ότι ίσως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία γιατροί να έχουν παγιωμένες ιδέες στο μυαλό τους για το πως "πρέπει" να είναι τα πράγματα και, σου λέει, ποια είσαι εσύ να μου πεις τη δουλειά μου; Δε ξέρω... Ο δικός μας είναι νέος, πολύ διαβασμένος με βάση τις απαντήσεις του στις απορίες μας, ήρεμος και γενικά που τον ρώτησα αν είναι σύνηθες να του φέρνουν πλάνο τοκετού, είπε ότι είναι κάτι καινούργιο τα τελευταία 1-2 χρόνια εδ΄ω στην Πορτογαλία κι ο ίδιος το προτιμά γιατί πιστεύει ότι έτσι χτίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης με την έγκυο και τον συνοδό της. Θα σας κάνω review εκ του αποτελέσματος, κρατάω και μια πισινή εννοείται ως Αιγοκερως 🤣🤣🤣 Εύχομαι όλα να πάνε καλά για όλες μας κορίτσια μου, να έχουμε ομαλούς τοκετούς και να γνωρίσουμε τα ζουζουνάκια μας ❤️
    • Χαίρομαι πολύ για εσάς κοριτσάκι μου!! Και έτσι θα έπρεπε να είναι!! Αμήν Παναγίτσα μου να πάνε όλα κατ'ευχήν και να έχεις την ωραιότερη εμπειρία της ζωής σου και όπως τη θέλεις!!! ❤️❤️❤️ Ευτυχώς στο εξωτερικό από όσα έχω καταλάβει πλέον, είναι υπέρ των λιγότερο δυνατών επεμβάσεων.. στην Ελλάδα η νοοτροπία σε αυτό το κομμάτι είναι ακριβώς το αντίθετο.. όσες περισσότερες ιατρικές παρεμβάσεις τόσο "καλύτερο"...
    • χαχαχαχα καλά κι εγώ είμαι τελείως αδέξια με τις κινήσεις μου πλεον 😂 τώρα για τη δουλειά απλά κρατάω σημειώσεις μετά από κάθε μιτιγκ γιατί αλλιώς ξεχνάω σε δευτερόλεπτα αν είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Ευτυχώς η εταιρεία μου τώρα αγόρασε συνδρομή με το ΑΙ της Γκουγκλ και μας κρατάει σημειώσεις μόνο του 😂 Επίσης, τλχ σε μένα, υπάρχει αρκετή κατανόηση μπορώ να πω, δε με ζορίζουν, είναι κι η μανατζερ μου γυναίκα, οπότε πλέον τα μιτιγκς μας είναι για το πως πάει η εγκυμοσύνη και μου δίνει κι αυτή συμβουλές κτλ 😅 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...