Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 13!! Γεννήστε Ελεύθερα!!!

Recommended Posts

Θηλαστρο οντως γιατι να παρεις;;;..κατσε να γεννησιες πρωτα και βλεπεις αν θα το χρειαστεις . Εξαλλου καταλληλα για τις πρωτες 40 μερες με 2 μηνες ειναι μονο τα νοσοκομειακα τα οποια νοικιαζεις..ολα τα αλλα μονο κακο μπορουν να κανουν

Θερμαντηρα ειχα στον μεγαλο μας τον εκαναν δωρο..σαν καινουριος ηταν δε μου χρειαστηκε ποτε. Οταν ηθελαν να ζεστανουν το γαλα μου να το δωσουν στον μικρο το βαζανε μεσα σε ενα μπρικι το οποιο ειχ εμεσα ζεστο νερο και σε 2 λεπτακια ηταν ετοιμο.

Παντως απο φιλες μου που δεν θηλασαν, εβαζαν το νερο στην καταλληλη θερμοκρασια- ελαυρος λιγο πιο ζεστο για να διαλυετε το γαλα και γιατι τα ιδια τα μπομπερο ηταν κρυα απο το ψυγειο, σε ενα θερμος και απο εκει παιρνανε νερο καθε φορα που ηθελαν να ετοιμασουν γαλα στα παιδια τους.

Τα περισσοτερα επωνυμα μπομπερο ειναι BPA free..απλα ολα θελουν συχνη αντικατασταση γιατι σε αντοθεση με τα γιαλυνα και τα ανοξειδωτα φθειρονται απο μεσα απο τις βουρτσες κλπ και αυτο δυσκολευει την αποστειρωση τους..διλαδη εχουν μικρες αναιπεσθητες αμυχες μεσα στο μπουκαλι..οποτε αντι να αλλαζεις μονο θηλες πρεπει να αλλαζεις ολο το μπουκαλι για καλυτερη υγειηνη των μωρων

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εδω ειμαι κ εγω.....καναμε τις δουλιτσες μας(τα μισα)...πηγαμε κ για καφεδακι.... κ τωρα τρωμε το φαγακι μας...εκανα στην μικρη μου ασπρο κριθαρακι με γιαουρτακι κ τρωω οτι περισεψε ;);) εχω απο χθες στραπατσαδα αλλα καθολου ορεξη....ζεστενομαι σημερα μετα απο πολυ καιρο....

κανονισαμε κ κατα της 5 να παμε θαλασσιτσα....οποτε τωρα θα αραξουμε.

για τα μπιμπερο που λετε θα συμφωνησω με την συμπεθερα...προτειμω τα γυαλινα....οσο ειναι μωρο παραμενουν αθανατα...εγω ακομα εχω της μικρης μου.αλλαζεις μονο ρωγες κ ειναι σαφω πιο οικονομικα...

οταν μεγαλωσε κ παλι τα γυαλινα για το γαλα της χρησιμοποιουσα κ για νερο ειχα παρει τα πλαστικα παγουρινα για περισσοτερη ασφαλεια επειδη τα συργιανουσε περα δωθε...

θερμαντηρα δεν πηρα ουτε κ θα παρω...ο παραδοσιακος τροπος ειναι ο καλυτερος....ακομα κ εξω να εισαι το θερμος καραταει το νερο ζεστο για πολλες πολλες ωρες...οποτε το να το κρυωσεις στην βρυση το μπουκαλι ειναι απλο κ γρηγορο...κ για θυλαστρο ειχα παρει δυο αλλα δεν μου χρησιμευσαν κ πολυ...τωρα αν χρειαστω θα δανειστω απο μια φιλη το ηλεκτρικο που εχει.

tha prosexw maraki sto uposxomai...k eixa k polu anushxw upno..ponouse k h koilitsa mou :cry::cry:

rwtaw gia to toksoplasma giati tis teleutaies merres parastrathsa k efaga zampon k loukanikakia k lew na paw nathn kanw...an k den exw kapoia enoxlhsh...den uparxoun shmadia an kollhseis ??????? :roll::roll::roll::?:

emeis shmera exoume ana piato fasolakia apo xtes k tha kanw makaronakia kofta me kreataki

οποτε δηλαδη λετε να βραζω το νερο κ να παρω θερμος να το βαζω μεσα.σοφον!δε το χα σκεφτει.

οσο για το θηλαστρο το σκεφτηκα γιατι λεω μηπως επειδη θα ειναι 2 τα μωρακια μου πληγιασουν το στηθος γιατι η ρωγα μου ειναι αφαντη η ερμη.αλλα αφου μου λετε για του νοσοκομειου θα ρψτησω οταν ερθει η ωρα.οσο για τα μπιμπερο που λετε κ εγω τα γυαλινα της κικο πηρα.κ μικρα κ μεγαλα.κ πηρα θηλες απο καουτσουκ κ σιλικονη

πιπιλες παιρνουμε απο τωρα;

ειμαι μπιτ ασχετη που λεει κ η κολλητη μου

μερυκαλ μην αγχωνεσαι.καταρχην για να δειξει το τοξοπλασμα πρεπει να περασει κανας μηνας απο οταν το κολλησεις.τωρα ζαμπον κ τυρια ωμα εγω δε τρωω αλλα οπως κ να χει ειναι επεξεργασμενα ηδη,τα περισσοτερα βρασμενα.οποτε μην αγχωνεσαι

μαρακι οι συσπασεις αυτες τις οποιες εννοω δεν ειναι οι μπραξτον χικς.ειναι οι αλλες της γεννας που ειναι ασυστηματικες.δηλαδη ξεκινουν για να προετοιμαστουν οι μυες.απλα οσο περνα ο καιρος αρχιζουν κ γινονται πιο συστηματικες.δεν ηθελα να σε τρομαξω.ετσι κ αλλιως ειναι απολυτως φυσιολογικο

egw mpoukalia den phra akomh alla exw sto nou mou ths nuk k gualina me silikonh mpimpila giati gia to kaoutsouk exw akousei oti tha aposurthoun epeidh einai karkinogones k kapoies prokaloun k kolikous..eidwmen..mpimpiles phra mia me ton winny pou mou arese alla exw skopo na agorasw mazi me ta mpoukalia..alla eipame arxes iouliou giati den uparxei xrhma ase pou einai na ginoun kapoia alla pragmata nwritera..opws bapsimata kathariothta rouxalakia k metaaaa ta alla ..giati ola leme k olo tpt den kanoume alla eimaste anagkasmenoi na perimenoume tous allous an htan sto xeri mou tha tan etoima eidhhh :evil::evil:

den exw kathusterhsei re koritsia???

anna mou se euxaristw gia thn plhroforia alla mhpws gnwrizeis gia ta shmadia pou sou marturan oti exeis kollhsei?

αννα μου το θερμος θα σε βολεψει παρα πολυ....εγω πηρα ενα μεγαλο του λιτρου για το σπιτι...οποτε καθε φορα που θα θελω γαλα θα εχω ετοιμο νερο κ σε χρονο ντε τε ετοιμο το γαλα (αν δεν θηλαζω)κ για εξω πηρα ενα μικρο του μισου λιτρου...θελω να παω καπου,βραζω το νερο το εχω στο θερμος περνω κ τη σκονη μαζι μου κ οπου κ να ειμαι ετοιμαζω το γαλα πολυ γρηγορα.παρηγγειλα κ απο το κοσι κορνερ (εχεικ αλλου) ενα ταπερακι που ειναι χωρισμενο σε δοσεις για να κουβαλας την σκονη μαζι σου κ οχι ολο το κουτι....το ιδιο μπορεις να κανεις κ αργοτερα με τις κρεμες....να βαζεις σε ταπερακια μικρα την σκονη,ειτε κρεμα ειτε κ γαλα κ να εχεις κ το θερμος...κ εισαι ετοιμη!!!

πιπιλες αν θες παρε γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε κ αν θα σου χρειαστουν...τε περισσοτερα μωρακια συνηθως μαθαινουν (αν εμεις τους δωσουμε)εσυ τωρα κ με δυο το πιο πιθανον να χρειαατεις ;);)

μερυ γιατι σε αγχωνει που εφαγες αλλαντικα?εμενα παντως δεν μου τα απαγορεψε ο γιατρος,ουτε κ στην πρωτη που πηγαινα....ξερω οτι τα ωμα δεν κανει να φαμε κ τα μισοψημενα.

πυρετος ειναι το κυριο συμπτωμα.ξεκολλα το μυαλο σου απο κει.απο το αγχος παθαινουμε εμμονες.δεν εχεις τιποτα.ετσι κ αλλιως θα σε βαλει να κανεις παλι εξετασεις ο γιατρος αυτο το μηνα .κανε κ αυτη για να μην εχεις την ιδεα

κοριτσια παω για νανι.πλανταξα απο τη ζεστη.δε παλευεται.

τα λεμε το απογευμαααααααααααααα

φιλιαααααα

mou eixe pei na ta apofeugw ta alantika gia to toksoplasma alla h alhtheia einai pws den mporeis kapoia stigmh kati tha ginei kati tha mageirepsei kati btha zhlepsei k tha thellhseis na fas ..giauto k rwtaw....me 2 fores na kolhsa kati?mpaaa..alla an gnwrizete sumptwmata mporeite na mou peite :?::?::oops::oops::oops:

aaaaaaxxxxxxxx anna se euxaristw polu..ksekolhsa kiolaaaas..kalh ksekourash

Μαίρη μου γιατί αγχώνεσαι τόσο πολύ??? Εγώ σε όλη την εγκυμοσύνη έτρωγα αλαντικά..δεν μου τα απαγόρευσε ο γιατρός. Γενικά με το θεμα της διατροφής δεν ηταν καθόλου πιεστικός. Οσο τα σκέφτεσαι κι αγχώνεσαι τόσο το χειρότερο...ηρεμα!!!!

Άννα μου δεν με άγχωσες καθόλου μην στεναχωριέσαι...ισα ίσα που ανυπομονώ να έχω συσπάσεις!!! :lol: Καλή ξεκούραση!!!

Μιχαέλα καλή ξεκούραση και καλό μπανάκι για αργότερα!

Happy σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!!! να χαίρεσαι το μωράκι σου...Είναι πραγματικά κουκλάκι...τέλεια η φώτο σας!!!

Ανυπομονώ να έχω κι εγώ τον γιο μου αγκαλιά!!!

Γυρισα και εγω!Πηγα και παρηγγειλα το κρεβατακι μας!εχει η ΗΡΑ μια προσφορα,κρεβατακι που γινεται μετα προεφηβικο μαζι με το στρωμα 350 ευρω!Εβαλα ομως το καλυτερο στρωματακι,με λατεξ και κοκοφοινικα και πηγε 40 ευρω παραπανω.Πηρα και καλυμμα για το στρωμα,που αεριζεται,αντιασφυξιογονο για να μην λερωνεται το στρωμα.Και κουνουπιερα.Συνολο 450 κομπλε!Καλα δεν ειναι;Το πηρα λευκο με ενα διακριτικο σχεδιακι με λαγουδακι πανω,ουδετερο,οχι κοριτσιστικο.Παρηγγειλα τελικα την βαση του πορτ μπεμπε!Βρηκα την δικη του,της Ινγκλεζινα που κουμπωνει πανω για να ειμαι σιγουρη! :D

Για τα μπουκαλια που λετε,το ξερω οτι κανει να παρουμε πλαστικα αλλα εχω κολημμα,δεν θελω.Τα γυαλινα αποστειρωνονται καλυτερα.

Θερμαντηρα πηρα γιατι αν δεν θηλαζεις βολευει πολυ!Δυο φιλες μου που ρωτησα τον χρησιμοποιησαν παρα πολυ.Δεν περιμενει το μωρο κλαιγοντας,εχεις το μπιμπερο με το νερο στο ψυγειο,βαζεις την σκονη μεσα το βαζεις στον θερμαντηρα και σε μισο λεπτο το εχεις στην σωστη θερμοκρασια.Ουτε κατω απο την βρυση,ουτε δοκιμες στο χερι ουτε τιποτα.Απο το αμαζον τον πηρα,της φιλιπς αβεντ και εκανε μολις 12 ευρω!Ενω εδω εκανε 25...Θα παρω ομως και θερμος για οταν ειμαστε εξω.Φυσικα ευχομαι να θηλασω και να μην χρειαστω τιποτα απο ολα αυτα! ;)

Μαιρη,ξεκολλα βρε με το τοξοπλασμα!Εγω τρωω συνεχεια αλλαντικα!Και λουκανικα,μπεικον και απ'ολα και τιποτα δεν επαθα!Και σουβλακια απ'εξω και κοτοπουλα,παντα καλοψημενα ομως.Εκανα πριν μια εβδομαδα εξεταση!Μην αγχωνεσαι τοσο!Ακομα και να παθεις,δεν παθαινεις τιποτα.Μια θεραπεια παιρνεις και τελος!

Εβαλα τα κοτοπουλακια στον φουρνο.Πειναω αλλα θα περιμενω...Δεν τσιμπαω τιποτα.

Γεια σου Τονια!Εγω θα περιμενω να γεννηθει πρωτα να δω τις αναγκες μας και αν ειναι θα της παρω μει-ται απο εδω:http://www.babywearing.gr/Slings/mei%20tai.htm

Επειδη το εχω ψαξει αρκετα το θεμα,δεν θα προτιμησω ετοιμο μαρσιπο,δεν ειναι καλοι για την σπονδυλικη στηλη και τα ισχυα του μωρου...Μονο αυτον αν παρω.

Νίκη μου με γεια τα πραγματάκια σας...Με το καλό να τα χαρεί το μωράκι σας!! Μια χαρά τα πήρες...

΄Τόνια μου εγώ δεν πήρα μάρσιπο...κάποιες κοπέλες μου έιπαν ότι το χρησιμοποιήσαν κι άλλες ότι το πήραν άδικα...Δεν πήρα προς το παρόν και βλέπουμε!

Εγώ έφαγα λιγο πεπονάκι και λίγο καρπουζάκι αλλά αρχίζω να πεινάω πάλι!!! :D

κι εγω σκεφτομαι να παρω σλινγκ.ο αντρας μου δηλαδη το θελει πιο πολυ.θα δουμε.

παραγγειλα κι εγω την κουνια απο το mothercare και θα την φερουμε στο σπιτι οταν μπω στο μηνα μου.

καροτσι, πηρα της chicco το liteway σε πολυ καλη τιμη.

Νικη μεγεια τα πραγματα!!!

να τα χαρειτε με υγεια το μωρακι σας!!!!

Πολυ καλη τιμη!!!

Τονια εγω στον γιο μνου ειχα σλιγκ..εναν pouch και εναν baba sling. εμενα στον μεγαλο μου γιο με βολεψαν τρομερα γιατι δεν ηθελεμε τιποτα να κατσιε ουτε στο καροτσι ουτε στο ριλαξ..

Οποτε τα καροτσια μας και το ριλαξ ειναι ολοκαινουρια..τζαμοα τα πηραμε..στο δευτερο δεν ξερω τι θα με βολεψει..θα δουμε..

Περιμενε να γεννησεις με το καλο και δες.

Αν εχεις φιλες που εχουν μαρσιπο θα ηταν εξαιρετικα χρισημο να δοκιμασεις μερικους πριν καταληξεις σε αυτον που θα σε βολεψει...αν θα σε βολεψει.

Κρεβατακι και εμεις mothercare εχουμε...

πολυ ανθεκτηκο καιπρακτηκο.

Στρωματακι ειχαμε παρει της κοκο ματ εξτρα

Κι εγω αυτο είπα...να περιμένω να γεννησω και βλέπουμε τι θα βολεψει...

Βρε κοριτσια είχε καμία νέα της Μάχης ή της Ζαχας??

Η Βίκυ (mamapianisimo) δεν μπηκε...λετε να γεννησε?

νικακι με γεια τα πραγματα

μολις ξυπνησα

πως εξηγειται κ να κοιμαμαι βαρια κ να μου φαινεται οτι δε κοιμαμαι;ε; :shock::shock::shock:

σας ειπα οτι εκανα παγωτο σπιτικο;μια γαβαθα τεραστια.αλλα επισης σας ειπα οτι απο σημερα εκοψα γλυκα κ αλμυρα για τη κορτιζονη;το θυμηθηκα αφου το φτιαξα.θα το φαν ολοι οι αλλοι εκτος απο μενα :(

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...