Μετάβαση σε περιεχόμενο

Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ Κ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΡΑΨΩ ΤΙΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ Κ ΠΑΩ Κ ΤΙΝ ΚΑΝΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ?Κ ΑΝ ΝΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ?ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω οταν πηγα στο κεντρο μανας κ παιδιου για να μου δωσουν το παραπεμπτικο για να παρω χρηματα πισω απο το ικα μου ειπαν οτι τον β επιπεδου το χρεωνουν σαν ενα απλο υπερηχο(παιρνεις δηλ. πισω καπου στα 6Ε).κ καλα οτι δεν υπαρχει ξεχωριστος κωδικος στο συστυμα για τετοιο υπερηχο κ τον δικαιολογουν ως εναν απλο υπερηχο.οποτε δεν μου δωσανε παραπεμπτικο κ τα πληρωσα ολα απο την τσεπη μου κ φυσικα δεν πηρα τιποτα πισω.στην αυχενικη ομως πηρα τα μισα περιπου πισω.πληρωσα στο εργαστηριο 80 κ πηρα τα 35 πισω.

ρωτα ομως κ εσυ για να εισαι σιγουρη...αλλα κ απο αλλες κοπελες με τις οποιες μιλησα το ιδιο μου ειπαν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!τυχαινει να ειμαι υγειονομικη υπαλληλος στο ικα.νομιζω οτι δεν αξιζει ο κοπος να ταλαιπωρηθεις να το γραψεις.οσα και να δωσεις εσυ, το ικα θα σου δωσει πισω περιπου 10Ε,δηλαδη οσο ειναι το κρατικο τιμολογιο για ενα απλο υπερηχογραφημα.εγω δεν εκανα καν το κοπο.θα βαλω την αποδειξη στην εφορια.εαν θες παντως εχει πολυ καλο προγεννητικο ελεγχο το ικα στο 3ο θεραπευτηριο στην κανιγγος και γινεται εντελως δωρεαν.εγω ειμαι απο επαρχια γι'αυτο δεν πηγα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κανωνικα ετσι ειναι..ΑΛΛΑ...αφου παρεις πισω τα 8.30 που ειναι η κρατικη διατιμιση μπορεις να κανεις επιτοπου ενσταση και να σου επιστρεψουν εμα μερος- το μεγαλυτερο- απο τα υπολοιπα.

Εγω στον γιο μο ειχα παρει πισω σνολο 110 απο τα 140, και τωρα πηρα πισω 130 απο τα 150.

Θα καταθεσεις το παραπεμπτικο του γιατρου του ΙΚΑ την αποδειξη του κεντρου οπου εκανες τον υπερυχο. Καποια στιγμη θα σο ερθει χαρτι να περασεις επιτροπη - μπορει να παει αλλος στη θεση σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΙΝ ΓΡΑΨΩ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 10 ΕΥΡΩ ΚΛΠ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...