Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα καλη μου εγω οδηγουσα μεχρι εως οτου γεννησω να σου πω την αληθεια. αλλα προσεχα πολυ.σιγουρα ειναι επικυνδυνο αλλα μην τα περνουμε και ολα τις μετρητης γιατι ουτε συνοδηγος δεν θα πρεπει να εισαι.αν το καλοσκεφτουμε.

Δημοσίευση

καλησπερα καλη μου εγω οδηγουσα μεχρι εως οτου γεννησω να σου πω την αληθεια. αλλα προσεχα πολυ.σιγουρα ειναι επικυνδυνο αλλα μην τα περνουμε και ολα τις μετρητης γιατι ουτε συνοδηγος δεν θα πρεπει να εισαι.αν το καλοσκεφτουμε.

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από μένα, εγώ οδηγούσα μέχρι και μία εβδομάδα πριν γεννήσω μετά ήμουν συνοδηγός. Θέλει προσοχή αλλά οι άλλοι οδηγοί θα προσέχουν??!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από μένα, εγώ οδηγούσα μέχρι και μία εβδομάδα πριν γεννήσω μετά ήμουν συνοδηγός. Θέλει προσοχή αλλά οι άλλοι οδηγοί θα προσέχουν??!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα.

Οδηγούσα σχεδόν μέχρι να γεννήσω & απέφευγα τις μακρινές αποστάσεις (περίπου 75χλμ ) απο το σπίτι μου απο τον 4ο μήνα & μετά.

Ϊσως ακούγεται χαζό αυτό αλλά ήθελα να νιώθω καλά.

Καλή συνέχεια & προσοχή!

Δημοσίευση

Καλησπέρα.

Οδηγούσα σχεδόν μέχρι να γεννήσω & απέφευγα τις μακρινές αποστάσεις (περίπου 75χλμ ) απο το σπίτι μου απο τον 4ο μήνα & μετά.

Ϊσως ακούγεται χαζό αυτό αλλά ήθελα να νιώθω καλά.

Καλή συνέχεια & προσοχή!

Δημοσίευση

Γεια σας Μανούλες!!!

Εγώ οδηγούσα μεχρι την τελευταία μέρα που πήγα στο μαιευτηριο!!! Φυσικά Ζώνη Ασφαλείας δεν φορούσα γιατι με ενοχλούσε!!! Λάθος μου Φυσικά!!!

Φιλιά

mini

από Κύπρο

Δημοσίευση

Γεια σας Μανούλες!!!

Εγώ οδηγούσα μεχρι την τελευταία μέρα που πήγα στο μαιευτηριο!!! Φυσικά Ζώνη Ασφαλείας δεν φορούσα γιατι με ενοχλούσε!!! Λάθος μου Φυσικά!!!

Φιλιά

mini

από Κύπρο

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια κ γω νομίζω ότι δεν πρέπει να σταματάμε να οδηγάμε.. :unsure:

Εγώ δεν δουλέυω και με επιασε ενας πανικός με το που έμεινα εγκυος και σταμάτησα να οδηγώ.. :( Τωρα που πλησιάζει ο καιρός μου σκέφτομαι ότι εκανα βλακεία γιατί δεν ξέρω πως θα είμαι στο τιμόνι μετά απο τόσο καιρό που θα κάνω να το πιάσω στα χερια μου.. Κ σκεφτομαι ότι μετα απο κανα 2μηνο θα πρέπει να μετακινούμαι με το αυτοκίνητο και το μωρό μέσα.. Μετά από 1 χρόνο σχεδόν αποχή απο την οδήγηση θα τα βρώ δύσκολα νομίζω σχετικά με την αυτοπεποιθηση μου κ επιπλέον θα έχω και την ψυχούλα μου στο πίσω κάθισμα.. :blush:

Δεν πρέπει να σταματάμε να οδηγάμε νομίζω.. απλά θέλει πολύ προσοχή...

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια κ γω νομίζω ότι δεν πρέπει να σταματάμε να οδηγάμε.. :unsure:

Εγώ δεν δουλέυω και με επιασε ενας πανικός με το που έμεινα εγκυος και σταμάτησα να οδηγώ.. :( Τωρα που πλησιάζει ο καιρός μου σκέφτομαι ότι εκανα βλακεία γιατί δεν ξέρω πως θα είμαι στο τιμόνι μετά απο τόσο καιρό που θα κάνω να το πιάσω στα χερια μου.. Κ σκεφτομαι ότι μετα απο κανα 2μηνο θα πρέπει να μετακινούμαι με το αυτοκίνητο και το μωρό μέσα.. Μετά από 1 χρόνο σχεδόν αποχή απο την οδήγηση θα τα βρώ δύσκολα νομίζω σχετικά με την αυτοπεποιθηση μου κ επιπλέον θα έχω και την ψυχούλα μου στο πίσω κάθισμα.. :blush:

Δεν πρέπει να σταματάμε να οδηγάμε νομίζω.. απλά θέλει πολύ προσοχή...

Δημοσίευση

εγω οδηγουσα μεχρι να με πιασουν οι πονοι. οδηγουσα μεχρι το Σαββατο βραδυ και κυρικη πρωι

πρωι με επιασαν οι πονοι. και δεν ειχα μετακινησει καθολου το καθισμα, βεβαια οδηγουσα παντα μακρια απο το

τιμονι. προσοχη οσες κοπελες οδηγειτε! εγω ειχα τρομαξει γυρω στον 8ο μηνα

με εναν μ...... που μου πεταχτηκε απο stop και οταν καβηκα κατω και με ειδαν οι υπολοιποι

οδηγοι που ειχαν δει το συμβαν αρχισαν να τον βριζουν !

Δημοσίευση

εγω οδηγουσα μεχρι να με πιασουν οι πονοι. οδηγουσα μεχρι το Σαββατο βραδυ και κυρικη πρωι

πρωι με επιασαν οι πονοι. και δεν ειχα μετακινησει καθολου το καθισμα, βεβαια οδηγουσα παντα μακρια απο το

τιμονι. προσοχη οσες κοπελες οδηγειτε! εγω ειχα τρομαξει γυρω στον 8ο μηνα

με εναν μ...... που μου πεταχτηκε απο stop και οταν καβηκα κατω και με ειδαν οι υπολοιποι

οδηγοι που ειχαν δει το συμβαν αρχισαν να τον βριζουν !

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΟΧΙ..

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ..

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΔΗΓΑΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!

ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ

ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ..

ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΟΔΗΓΑΕΙ

ΑΥΤΟΣ..

ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ..

ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΗ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΩ..

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΟΧΙ..

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ..

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΔΗΓΑΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!

ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ

ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ..

ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΟΔΗΓΑΕΙ

ΑΥΤΟΣ..

ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ..

ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΗ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΩ..

• Προσθήκη...