Μετάβαση σε περιεχόμενο

μεχρι ποιον μηνα οδηγουσατε???

thouli

Recommended Posts

καλησπερα καλη μου εγω οδηγουσα μεχρι εως οτου γεννησω να σου πω την αληθεια. αλλα προσεχα πολυ.σιγουρα ειναι επικυνδυνο αλλα μην τα περνουμε και ολα τις μετρητης γιατι ουτε συνοδηγος δεν θα πρεπει να εισαι.αν το καλοσκεφτουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα καλη μου εγω οδηγουσα μεχρι εως οτου γεννησω να σου πω την αληθεια. αλλα προσεχα πολυ.σιγουρα ειναι επικυνδυνο αλλα μην τα περνουμε και ολα τις μετρητης γιατι ουτε συνοδηγος δεν θα πρεπει να εισαι.αν το καλοσκεφτουμε.

egw koritsia akoma odhgaw:blush: :blush: :blush:

den eimai paradeigma pros mimhsh..alla prosexw para polu!!!

8a mou peite twra o allos odhgos mporei na mhn prose3ei:ohmy:

alla ti na kanw pou den exw pws na metakinh8w..

kanonika meta ton 5o lene oti prepei na mhn odhgame...:dry:

egw koritsia akoma odhgaw:blush: :blush: :blush:

den eimai paradeigma pros mimhsh..alla prosexw para polu!!!

8a mou peite twra o allos odhgos mporei na mhn prose3ei:ohmy:

alla ti na kanw pou den exw pws na metakinh8w..

kanonika meta ton 5o lene oti prepei na mhn odhgame...:dry:

Καλησπέρα και από μένα, εγώ οδηγούσα μέχρι και μία εβδομάδα πριν γεννήσω μετά ήμουν συνοδηγός. Θέλει προσοχή αλλά οι άλλοι οδηγοί θα προσέχουν??!!

Καλησπέρα και από μένα, εγώ οδηγούσα μέχρι και μία εβδομάδα πριν γεννήσω μετά ήμουν συνοδηγός. Θέλει προσοχή αλλά οι άλλοι οδηγοί θα προσέχουν??!!

Καλησπέρα.

Οδηγούσα σχεδόν μέχρι να γεννήσω & απέφευγα τις μακρινές αποστάσεις (περίπου 75χλμ ) απο το σπίτι μου απο τον 4ο μήνα & μετά.

Ϊσως ακούγεται χαζό αυτό αλλά ήθελα να νιώθω καλά.

Καλή συνέχεια & προσοχή!

Καλησπέρα.

Οδηγούσα σχεδόν μέχρι να γεννήσω & απέφευγα τις μακρινές αποστάσεις (περίπου 75χλμ ) απο το σπίτι μου απο τον 4ο μήνα & μετά.

Ϊσως ακούγεται χαζό αυτό αλλά ήθελα να νιώθω καλά.

Καλή συνέχεια & προσοχή!

Γεια σας Μανούλες!!!

Εγώ οδηγούσα μεχρι την τελευταία μέρα που πήγα στο μαιευτηριο!!! Φυσικά Ζώνη Ασφαλείας δεν φορούσα γιατι με ενοχλούσε!!! Λάθος μου Φυσικά!!!

Φιλιά

mini

από Κύπρο

Γεια σας Μανούλες!!!

Εγώ οδηγούσα μεχρι την τελευταία μέρα που πήγα στο μαιευτηριο!!! Φυσικά Ζώνη Ασφαλείας δεν φορούσα γιατι με ενοχλούσε!!! Λάθος μου Φυσικά!!!

Φιλιά

mini

από Κύπρο

Kalimera .. ego sti proti eggumosini odigousa mexri tin mera pou me piasane i ponoi kai piga na geniso, kontines apostaseis vevea kai siga siga kai tora eimai ston 8 kai odigo akoma kai opos fenetai tha sinexiso....me prosoxi panta kai ZONH.

Kalimera .. ego sti proti eggumosini odigousa mexri tin mera pou me piasane i ponoi kai piga na geniso, kontines apostaseis vevea kai siga siga kai tora eimai ston 8 kai odigo akoma kai opos fenetai tha sinexiso....me prosoxi panta kai ZONH.

Αχ κορίτσια κ γω νομίζω ότι δεν πρέπει να σταματάμε να οδηγάμε.. :unsure:

Εγώ δεν δουλέυω και με επιασε ενας πανικός με το που έμεινα εγκυος και σταμάτησα να οδηγώ.. :( Τωρα που πλησιάζει ο καιρός μου σκέφτομαι ότι εκανα βλακεία γιατί δεν ξέρω πως θα είμαι στο τιμόνι μετά απο τόσο καιρό που θα κάνω να το πιάσω στα χερια μου.. Κ σκεφτομαι ότι μετα απο κανα 2μηνο θα πρέπει να μετακινούμαι με το αυτοκίνητο και το μωρό μέσα.. Μετά από 1 χρόνο σχεδόν αποχή απο την οδήγηση θα τα βρώ δύσκολα νομίζω σχετικά με την αυτοπεποιθηση μου κ επιπλέον θα έχω και την ψυχούλα μου στο πίσω κάθισμα.. :blush:

Δεν πρέπει να σταματάμε να οδηγάμε νομίζω.. απλά θέλει πολύ προσοχή...

Αχ κορίτσια κ γω νομίζω ότι δεν πρέπει να σταματάμε να οδηγάμε.. :unsure:

Εγώ δεν δουλέυω και με επιασε ενας πανικός με το που έμεινα εγκυος και σταμάτησα να οδηγώ.. :( Τωρα που πλησιάζει ο καιρός μου σκέφτομαι ότι εκανα βλακεία γιατί δεν ξέρω πως θα είμαι στο τιμόνι μετά απο τόσο καιρό που θα κάνω να το πιάσω στα χερια μου.. Κ σκεφτομαι ότι μετα απο κανα 2μηνο θα πρέπει να μετακινούμαι με το αυτοκίνητο και το μωρό μέσα.. Μετά από 1 χρόνο σχεδόν αποχή απο την οδήγηση θα τα βρώ δύσκολα νομίζω σχετικά με την αυτοπεποιθηση μου κ επιπλέον θα έχω και την ψυχούλα μου στο πίσω κάθισμα.. :blush:

Δεν πρέπει να σταματάμε να οδηγάμε νομίζω.. απλά θέλει πολύ προσοχή...

εγω οδηγουσα μεχρι να με πιασουν οι πονοι. οδηγουσα μεχρι το Σαββατο βραδυ και κυρικη πρωι

πρωι με επιασαν οι πονοι. και δεν ειχα μετακινησει καθολου το καθισμα, βεβαια οδηγουσα παντα μακρια απο το

τιμονι. προσοχη οσες κοπελες οδηγειτε! εγω ειχα τρομαξει γυρω στον 8ο μηνα

με εναν μ...... που μου πεταχτηκε απο stop και οταν καβηκα κατω και με ειδαν οι υπολοιποι

οδηγοι που ειχαν δει το συμβαν αρχισαν να τον βριζουν !

εγω οδηγουσα μεχρι να με πιασουν οι πονοι. οδηγουσα μεχρι το Σαββατο βραδυ και κυρικη πρωι

πρωι με επιασαν οι πονοι. και δεν ειχα μετακινησει καθολου το καθισμα, βεβαια οδηγουσα παντα μακρια απο το

τιμονι. προσοχη οσες κοπελες οδηγειτε! εγω ειχα τρομαξει γυρω στον 8ο μηνα

με εναν μ...... που μου πεταχτηκε απο stop και οταν καβηκα κατω και με ειδαν οι υπολοιποι

οδηγοι που ειχαν δει το συμβαν αρχισαν να τον βριζουν !

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΟΧΙ..

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ..

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΔΗΓΑΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!

ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ

ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ..

ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΟΔΗΓΑΕΙ

ΑΥΤΟΣ..

ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ..

ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΗ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΩ..

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΟΧΙ..

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ..

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΔΗΓΑΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!

ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ

ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ..

ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΟΔΗΓΑΕΙ

ΑΥΤΟΣ..

ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ..

ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΗ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΩ..

• Απαντήσεις

• Κορίτσια έχει λίγες βδομάδες που με ενοχλούσε λίγο το δόντι πίσω πίσω και ειδικά στο βούρτσισμα πονάει πολύ το ούλο. Δεν είναι πρισμένο, δεν είναι κόκκινο αλλά βλέποντας το στο καθρέφτη βλέπω έχει μαυρίσει λίγο στην άκρη ψηλά το ένα δόντι εκεί στο όριο με το ούλο .. τι στο καλό είναι αυτό λέτε να παίζει ρόλο η εγκυμοσύνη; έχει τύχει σε καμία σας; Δευτέρα θα κλείσω ένα ραντεβού πάντως στο οδοντιατρείο!! πφφφφ!!!
    • Εχετε δίκιο κορίτσι είναι λογική αντίδραση πλεον να μην μπορείτε να χαρείτε σε ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης εύχομαι όμως αυτήν την φορά να σας έρθει αυτήν η χαρά! και εγώ στην θέση σου θα περίμενα για την χοριακη  περαστικά του εντάξει είναι και ζόρικη επέμβαση δεν έχω κάνει αλλά έχω ακούσει από άλλα άτομα πως και η αποθεραπεία είναι δύσκολη.. Εντάξει εσύ που γέννησες φυσιολογικά και δεν ήταν και εύκολη γέννα από όσο θυμάμαι σε ταλαιπώρησε αλλά είσαι δυνατή  💪  Γενικά οι άντρες με το θέμα γέννας εγκυμοσύνης πολλά δεν θα άντεχαν πιστεύω 😂
    • Τι να σου πω δεν ξέρω πια είναι η καλύτερη ηλικία για να κάνεις το δεύτερο… ίσως να μην υπάρχει και η ιδανική ηλικία γιατί η κάθε ηλικία  έχει τα δικα της.. σημασία έχει πότε είναι οι γονείς έτοιμοι για το επόμενο 😌 Εμένα τώρα στην φάση που είμαστε 26 μηνών η μεγάλη και 3,5 μηνών η μπέμπα είναι δύσκολα από άποψη πως η μεγάλη είναι ζωηρή το παιχνίδι της είναι άχαρο ίσως έβγαλε και λίγο ζήλια και γενικά προσπαθώ να προλάβω διάφορες βλακείες που κάνει 😅
    • εντάξει ναι... έχω χρόνο ακόμα εγώ...ο άντρας μου 3 παιδακια θέλει λέει...βεβαια λεει οτι το επόμενο θα ειναι μετά απο 5 χρόνια 😂😂 ή του χρόνου κατευθείαν για να ξεμπερδευουμε😂 εγω με τίποτα δεν θέλω του χρόνου... θέλω να χαρώ λίγο τον μικρούλη μου πρώτα και μετά...γιατι αν ερθει και αλλο παιδακι δεν θα μπορώ να είμαι 100% σ αυτόν (ετσι το σκέφτομαι τουλάχιστον,)
    • Περιμένουμε εδώ σαν τις άδικες κατάρες με τον σύζυγο μπας κι εμφανιστεί ο γιατρός να μας γράψει το εξιτήριο... 🙄 Κουράγιο κορίτσι μου! Καταλαβαίνω πολύ την αγωνία που περνάς!! Κι εγώ θα είχα ήδη φύγει να περιμένω απ' έξω!! Εύχομαι πραγματικά τα νέα που θα έχεις να είναι καλά και να ηρεμήσει η ψυχούλα σας!! ❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...