Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου, σας στέλνω τα φιλιά μου και από εδώ. Άνοιξα αυτό το νέο θεματάκι, μήπως και μπορέσετε να με βοηθήσετε. Μετά την τελευταία αρνητική χοριακή, ο εξωσωματικός φάνηκε φανερά προβληματισμένος με την περίπτωσή μας. Ενώ όλα δείχνουν καλά και πάλι δεν τα καταφέραμε. Μου είπε λοιπόν να χαλαρώσουμε το καλοκαίρι και από φθινόπωρο βλέπουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Ανέφερε κάτι για επιπλέον εξετάσεις και μάλιστα συγκράτησα στην υστεροσκόπηση. Θα ήθελα τις εμπειρίες σας, ακόμα και εάν είναι δυσάρεστες....για να προετοιμαστώ ψυχολογικά. Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσίευση

Γειά σου! Η επεμβατική υστεροσκόπηση γίνεται για διάφορους λόγους:για να λυθούν τυχόν συμφήσεις,να ανοίξουν οι σάλπιγγες,να αφαιρεθούν κύστες κ πολύποδες άν υπάρχουν.Δε ξέρω να στα πώ κ πολύ "επιστημονικά" απλά θα σου πώ οτι εγώ μετά την επεμβατική υστεροσκόπηση έμεινα έγκυος με την πρώτη προσπάθεια κ τώρα έχω το αγγελούδι μου! Σου εύχομαι καλή επιτυχία κ γρήγορα με ένα μπεμπάκι στη κοιλίτσα σου! :D

Δημοσίευση

Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα αναλγητικά δεν με πιάσανε...........

Έκανα διαγνωστική, όχι επεμβατική........ αλλά πέθανα!!!!!!!!!!!!!

Ότι και να σου πει ο γιατρός σου...... τελευταία στιγμή να πάρεις αναλγητικά....... να σε πιάσουνε!!!!!!!!!!!!!

Στο 6μηνο πάνω έμεινα έγκυος!!!!!!!!!!!!!

Καλή σου επιτυχία γλυκειά μου!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα και απο εμενα. Η υστεροσκοπηση ειναι μια εξεταση του εσωτερικου της μητρας και του τραχηλου. Με τη χρηση μιας λεπτης καμερας ο γιατρος μπορει να εξετασει μητρα και τραχηλο, να διαγνωσει(διαγνωστικη) αλλα και να θεραπευσει(επεμβατικη) καποιες παθολογικες καταστασεις. Ειναι πιο ακριβης μεθοδος και απο τον υπερηχο και απο τις αξονικες και μαγνητικες. Εχω κανει 3,πριν απο καθε προσπαθεια εξωσωματικης. Η ναρκωση διαφερει ανα περιπτωση. Γενικα κραταει λιγο(μεθη), εκτος και αν χρειαστει καποια επεμβασουλα. Οταν ξυπνησα απο τη μεθη πονουσα,σαν να ειχα εντονους πονους περιοδου(η τριτη πονεσε λιγο παραπανω), ομως ηταν υποφερτος ο πονος και μπορω να πω οτι οταν εκανα σαλπιγγογραφια πονεσα πιο πολυ. Η καθε περιπτωση διαφερει, το ιδιο και ο πονος, ομως να την κανεις την εξεταση, ειναι πολυ σημαντικη. Αυτα και καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλες για τη βοήθειά σας!!!! Πραγματικά συνειδητοποιησα τη σπουδαιότητα αυτής της εξέτασης και θα την βάλω στο πρόγραμμα το συντομότερο δυνατό. Όσο πιο πολύ το ψάχνω όμως διάβασα και για την λαπαροσκόπηση και έχω μπερδευτεί για τα πλεονεκτήματα αυτή της εξέτασης σε σύγκριση με την υστεροσκόπηση....Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει κατι παραπάνω....κάθε βοήθεια δεκτή....

Σας ευχαριστώ πολυ πολύ!!!!

Δημοσίευση

Εγώ Kon μου έκανα Λαπαροσκόπηση πριν 8 μήνες...η οποία είναι σαν κανονική επέμβαση με ολική νάρκωση.

Ειχα βέβαια πολλά θέματα.....ενσομητρίωση, 3 οινομοιώματα, συμφύσεις απο διάφορες παλιότερες επεμβάσεις, ακόμη και πολύποδα μικρό στον τράχηλο μου βρηκε.Μετα για 10 μέρες ήμουν στο κρεβάτι με φριχτούς πόνους....και προσπάθειες για παιδάκι θα κάναμε μετά 3-4 μήνες.

Εχω την εντύπωση οτι την Λαπαροσκόπηση λοιπόν την κάνουνε οταν η κατάσταση είναι πιο δύσκολη και ηδη εχουν διαγννώσει κάποια σημαντικά προβλήματα.

Ενω στην υστεροσκόπηση θα δει ο γιατρός καλύτερα τι γίνεται μέσα...και ίσως σου διορθώσει κάποια πράγματα εκείνη την ώρα.

Ετσι νομίζω δηλαδη...........

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σχετικά με το φαΐ και τα γλυκά σε νιώθω…. Όλη μέρα πεινάω… και επίσης θέλω γλυκό σαν τρελή…. Προσπαθώ να το περιορίζω και λίγο να μην κάνω υπερβολές αλλά καμία φορά μένω στην προσπάθεια 🤣
    • Όλα καλά, δόξα τω θεω! Έγινε και η βάφτιση!! Καλά είμαι με την εγκυμοσύνη, εδώ και μερικές μέρες έχει μεγαλώσει αρκετά η κοιλιά και δεν βολεύομαι πουθενά, κουράζομαι πολύ!! Τέτοια κοιλιά είχα στην Αργυρω στον 9ο, μη σου πω και πιο μικρή.. όλα καλά όμως!!! Αυτό έχει σημασία.  η μικρούλα μας και εμάς μεγαλώνει κάθε μέρα αλλάζει πάρα πολύ, καταλαβαίνει τα πάντα και λέει μερικές λέξεις!! Είμαστε ακόμα διακοπές, την άλλη βδομάδα γυρνάμε και ξεκινάμε σιγά σιγά ετοιμασίες για την άλλη μικρούλα μας που θα έρθει πρώτα ο θεός Απρίλιο!! Πως τα πάτε εσείς;
    • Κορίτσιααα γέννησα! Αποφάσισε να κάνει την έξοδο του ο μπέμπης 31/01/2026 🩵🩵Είναι πολυ ήσυχος προς τον παρον και υπναράς. 3130 γρ💪 στις 36+5 . Εγώ καλά απλά ξεκίνησαν να με ενοχλούν απο κατω τα ράμματα.  Κανένα γιατροσόφι?
    • Κορίτσιααα γέννησα! Αποφάσισε να κάνει την έξοδο του ο μπέμπης 31/01/2026 🩵🩵Είναι πολυ ήσυχος προς τον παρον και υπναράς. 3130 γρ💪 στις 36+5 . Εγώ καλά απλά ξεκίνησαν να με ενοχλούν απο κατω τα ράμματα.  Κανένα γιατροσόφι?
    • Κι εμείς τα avent philips χρησιμοποιούμε απ την αρχή! Είχα πάρει αυτό το σετ και στην αρχή είχαμε το μικρό, και τα 2 μεγάλα μετά τον 3ο μήνα αν θυμάμαι καλά, και τα χρησιμοποιούμε μέχρι και σήμερα! Δοκίμασες να αλλάξεις τη θηλή στα philips ? επειδή κι εγ΄ω θυμάμαι ότι το σετ ερχ΄οταν με το μέγεθος 0+ και είχα παραγγείλει το 0, το πιο αργό δλδ, και είχα επίσης δοκιμάσει και τα μεγέθη 1,2,3 μέχρι να καταλαβω ποια ροή τον βόλευε καλύτερα. Εκτ΄ος απ τα Philips, το πρώτο τριμηνο είχαμε δοκιμάσει κι ένα της Dr Browns το οποίο τον βόλεψε εξίσου. Τα Dr Browns βγαίνουν και σε διαφορες εκδοχές Narrow και Wide Mouth, βέβαια δε ξέρω πως να το αξιολογήσεις αυτό (ισως ο/η παιδιατρος;). Αλλά γενικά παραμένουμε μέχρι και σήμερα πιστοί στη Philips!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...