Μετάβαση σε περιεχόμενο

ενοικιαση νοσοκομειακου θηλαστρου

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια θα ηθελα να ρωτησω..

εχει νοικιαση καμμια μανουλα νοσοκομειο θηλαστρο?κ αν ναι ποιο ηταν το κοστος..δηλαδη ποσα σας εβγαινε το μηνα???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν 8υμαμαι καλα ειχα ρωτησει και ειναι 35 ευρω το μηνα! Τελικα αγορασα της medela το mini electric 85 ευρω για να μου μεινει ! Ειναι αρκετα καλο! Exω ακουσει ομως πως τα νοσοκομειακα 8ηλαστρα ειναι καλυτερα αλλα η8ελα κατι δικο μου και καινουργιο . Αυτα :D

ΧΙΧΙ ΠΕΝΥ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ...Κ ΠΗΓΕ ΜΕΤΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕ!!!! ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ Μ ΕΙΠΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ!!! ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΓΕΜΙΖΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΕ ΟΥΤΕ 5 ΛΕΠΤΑ! ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΕΔΕΥΟΤΑΝ ΠΟΛΛΥ!! Κ ΟΙ ΚΗΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!

Το κόστος εξαρτάται από την εταιρεία που θα το νοικιάσεις. Εγώ βρήκα 3 διαφορετικές τιμές!! από 40 μέχρι και 60 ευρώ...

Αρχικά όμως θα πρέπει να σκεφτεις για τι χρήση το θέλεις. Αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιεις μέχρι 2-3 φορές την ημέρα καλύτερα να αγοράσεις, και πιό οικονομικά θα σου βγει και το κυριότερο θα σου μείνει κιόλας. Αν όμως το θέλεις για πιό συχνά, τότε η καλύτερη λύση είναι το νοσοκομειακό. Αντλεί πολύ γρηγορότερα και βοηθάει καλύτερα στη διατήρηση της γαλουχίας σε όσες αντλούν μόνο και δεν θηλάζουν παράλληλα.

τηντριτη μερα που ημουν στο νοσοκομειο ανεβασα πυρετο που προερχοταν απο το στηθος παρολα τα αντιπυρετικα δεν επεφτε με τιποτα κ μου εδωσαν μισο χαπι να αποσυμφορηθη λιγο το στηθος αυτο ηταν καταστρφικο ομως γιατι το γαλα μου ελλατωθηκε παρα πολυ,εκανα αντλησεις με τρο νοσ.θηλαστρο κ το γαλα το πετουσα αναγκαστηκα,κυριακη που βγηκαμε απο το νοσοκομειο ξεκινησα κ παλι να την βαζω στο στηθος την δευτερα ομως το μωρο το πηγαμε επειγοντως στο νοσοκομειο αλεξανδρουπολης λογω επικυνδινα αυξημενου ικτερου εμεινε 4 μερες μεσα οταν την πηραμε ηταν ακομη πολυ αδυναμη κ το χασαμε το παιχνιδι με τον θηλασμο,τωρα πια εχω σταγονες το παλευω ακομη ομως,το μωρο πια δεν τρωει τοσο συχνα κ πινει γυρω στα 150γρ σκεφτομε να νοικιασω ενα θηλαστρο μπας κ καταφερω να αυξησω την παραγωγη μου....

Happy καλησπέρα!

Διάβασε το παρακάτω λινκ για περισσότερες πληροφορίες.

http://www.mammyland.com/stiles/papadim ... alaktismos

Για την περίπτωσή σου το κατάλληλο θήλστρο είναι ΜΟΝΟ το νοσοκομειακό. Θα πρέπει να ακολουθήσεις το πρωτόκολλο αντλήσεων για να επαναφέρεις τη γαλουχία. Καλό θα ήταν επίσης να έρθεις σε επαφή με κάποια σύμβολο θηλασμού να σε καθοδηγήσει. Είναι νωρίς ακόμη οπότε δεν έχεις χάσει το παιχνίδι. Απλά απαιτείται σκληρή προσπάθειθα και δύναμη. Εμείς είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε.

ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ, ΠΑΛΕΨΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΑ, ΩΣΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ. ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ!

Γειά σου και πάλι!

Λοιπόν, όπως σου είπε και η lovie για αυτή τη χρήση που το θέλεις καλύτερα να νοικιάσεις νοσοκομειακό.

Μπορείς να τα καταφέρεις, αρκεί να το θέλεις. Οπως γράφει και το άρθρο, θα πρέπει να κάνεις πολύ συχνές αντλήσεις, ανά δύωρο ή το πολύ ανά τρίωρο. Δεν θα είναι εύκολο αλλά αξίζει! εγώ θήλασα για 1 μήνα και μετά αντλούσα αποκλειστικά για 5 μήνες οπότε ξέρω ότι μπορεί να γίνει και μπορώ να σε βοηθήσω αν χρειαστείς κάτι, μη διστάσεις να ρωτήσεις το οτιδήποτε! Τώρα είμαι στη φάση διακοπής γιατί έχει μειωθεί πολύ.

Απλά δεν ξέρω, ακόμα και όταν αυξήσεις την παραγωγή σου, αν θα καταφέρεις να ξαναβάλεις το μωρό στο στήθος. Η δικιά μου, παρότι θήλασε κανονικά τον πρώτο μήνα, από τη στιγμή που έμαθε στο μπιμπερό μετά δεν έπιανε το στήθος με τίποτα... αλλά και αυτό να συμβεί και σε σένα δεν πειράζει, το θέμα είναι να πίνει μητρικό γαλατάκι με όποιο τρόπο και αν γίνει αυτό!

Αν θέλεις κάτι άλλο εδώ είμαστε!

Καλησπέρα και από εμένα,

εγώ πριν ένα χρόνο που είχα νοικιάσει το επαγγελματικό από το Ιασώ (λόγω οτι ήταν κοντά στο σπίτι μου) τον πρώτο μήνα πλήρωσα 120€ (γιατί το εξάρτημα που μπαίνει στο στήθος το κρατάς και δεν το επιστρέφεις) και για κάθε μήνα μετά 90€, λογικά όμως στην επαρχία θα είναι πιο οικονομικό.

και εγώ είχα πάρει της medela αλλά έκανε πολύ θόρυβο και μου ερέθιζε πολύ περισσότερο το στήθος ενώ με το νοσοκομειακό ήταν όλα πιο εύκολα!

Happy καλησπέρα!!!

καταρχήν μπράβο σου που θέλεις να το παλέψεις!!!

δεύτερον επειδή μοίάζουν πολύ οι περι΄πτώσεις μας σου λέω ότι κ εμένα μου κοβόταν τα γάλα...έβγαζα 50ml σύνολο τη φορά με το mini electrik -medela. Επειδή όμως κ εγώ πίστευα ότι είχε χαθεί το θέμα με το θηλασμό (λόγω ικτέρου κ εγώ του έδινα μπουκάλι) πήρα το symfony της medela(Είναι κ διπλής άντλησης κ κάνεις γρήγορα) το νοσοκομειακο το οποιο κ χρησιμοποίησα βάσει πρωτόκολου αντλήσεων κ κατέβηκε πολύ γάλα. Εβγαζα μετά από 20 μέρες 150ml τη φορά κ σύνολο 1,5-1,7 λίτρα τη μέρα. Εφτανε για αποκλειστικό θηλασμό κ τράπεζα γάλακτος.

Το συνιστώ αρκεί να συμπληρώνεις 100 λεπτά αντλίσεων 8 επί 15λετπα ή 10 επί 10λεπτά.

Θα δεις αποτέλεσμα σίγουρα!!! κόστος 60€ για τους 2 πρώτους μήνες κ μετά 40€/μήνα. Τη πρώτη φορά πληρώνεις κ τα μπουκάλια τα οποία κρατάς.

τωρα χωρίς να θέλω να σε αγχώχω γιατί δεν ρωτάς από κορίτσια που ξέρουν να σε βοηθήσουν να τη βάλεις πάλι στο στήθος? σιγά σιγά, λίγο βάζε την απλά να σε μυρίζει κ τα πιπιλάει λίγο, όχι όταν πεινάει πολύ κ μετά μπορεί να ξεκινήσει...

κ εγώ λόγω περιορισμένου χρόνου (αντλείς συνέχεια, ταίζεις , πλένεις ,αποστειρώνειςκ πάλι απο την αρχή) δεν το πάλεψα στο στήθος πολύ αλλά νομίζω αν γυρνούσε ο χρόνος θα το προσπαθούσα...

πάντως κ έτσι πήγαμε αποκλειστικά με μητρικό μέχρι 9 μηνών οπότε αξίζει να πάρεις νοσοκομειακό...

συγνώμη αν σε κούρασα ελπίζω να βοήθησα λίγο κ περιμένω νεα σου...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...