Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λενάκι μου μην νιώθεις έτσι βρε και συ, απλά όπως και εσυ πολλές φορές είμαστε στο τρέξιμο και επειδή ειμαστε πολλές και γράφουμε και πολλά, ενώ διαβάζουμε όλα τα κορίτσια, μας μένουν λίγα στο κεφάλι μας και θέλει να πει και η καθε μια τα δικά της... Ειναι συννηθισμένο το φαινόμενο αυτο Λενάκι, δεν γίνεται τίποτα επίτηδες... στο υπογράφω... Εγώ πάντως σε διαβάζω βρε! Σε αυτο το τρενάκι ειμαστε τοσο καιρό σχεδον κολλητές όλες δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Μην πέφτεις γλυκούλα μου :x:x:x

Λένα τι πάθατε ρε! Παθαινει τέτοια σκηνικά ο πεθερός σου? Ελπίζω όλα να ειναι καλα! :YMHUG:

Μητσάκι μου καλή επιτυχία με την συνέντευξη! Εισαι τοσο θετικό άτομο που πιστευω οτι θα ανοιξει θέση για σένα :x

Θουλη περαστικά σας ρε συ! :)

Νατάσα τι έπαθες και μου εισαι στεναχωρημένο? :?:

Παναγιώτα κάτσε να σου πω για το κουσκουσάκι... Το κουσκουσάκι που ειδες εσυ ειναι προφανώς το Αραβικό το οποίο ειναι πολύ ψιλό και το μονο που θέλει ειναι να βράσεις νερό σε ίση ποσότητα με το κουσκους, να βαλεις σε ενα κατσαρολάκι στον πάγκο το κουσκουσάκι, λίγο αλάτι, λιγο λαδάκι (εγώ βάζω), το βραστό νερό, ανακατευεις και σκεπάζεις το κατσαρολάκι με το καπάκι. Σε 5 λεπτά θα ειναι έτοιμο. Το αφρατευεις με ενα πιρούνι και το χρησιμοποιείς οπως θες.. Εχω και μια συνταγη στο μπλογκ (Αν σας σπάω τα κάκαλα με το μπλογκ να μου το πειτε ) Αυτη http://eri-captaincook.blogspot.com/201 ... st_19.html

Τωρα το δικό μας το κουσκουσάκι που φτιάχνουν οι μανάδες και οι γιαγιάδες δεν εχει καμια σχέση με αυτο, ειναι κανονικό ζυμαρικό και πολλές φορές έχει και γάλα μέσα ή αυγά.

Εγώ λατρέυω το Αραβικό (θα το βρεις στα Καρφουρ στο σεκτσιον με τα ειδη που έχει απο άλλες χωρες - τορτίγιες, σουσι, noodles) αλλά και το δικο μας μαρεσει απλά ειναι πιο μακαρόνι ρε παιδι μου πως να το πω...

Ουφ, σορρυ αν σας κουρασα....

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΜΑ! :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση
Σιδέρωσα, σκουπισα, σφουγγαρισα, έπλυνα μπάνιο και αύριο θα κάνω τζαμια, μπαλκόνια και ξεσκόνισμα.

Πάντως να ξέρετε έχω χαλαρώσει πολύ με τις δουλειές και την παστρικοσύνη... :oops:

Ναι καλε το βλεπουμε...φως φαναρι ειναι...τιποτα δε κανεις πια...σκουλικια θα βγαλετε!!!!! 8-}8-}8-}:)):)):)):)):)):))

Ιουλια αμιβαια τα αισθηματα!!!!!! :x:x:x:x και τωρα που ειδα και τη φατσουλα σου ακομη πιο πολυ!!!! :P

Χρυσα αν παθεις τιποτα απο τη κουραση με τοσες δουλειες θα ερθουμε και μια θα σε κραταει μια θα σου κολλαει!!!!τι θα σου κολλαει;;;;γραμματοσημα!!!!! b-(:lol::lol:

Λενακι μου γλυκο μη νιωθεις ετσι!!! :(:( ειμαστε παρα πολλες εδω και γραφουμε τοσα πολλα που πραγματικα ξεχναμε πολλες φορες να μιλησουμε και να σχολιασουμε ακομη και πολυ σημαντικα που λεει καποια...οταν ειχα πρωτοαρχισει να συμμετεχω που εγραφα μια στο τοσο δε μου μιλουσε καμια ρουφιανιτσα!!! :P τωρα δε μπορουν να κανουν κι αλλιως γιατι τους πρηζω τα ουμπαλα με τοσα που λεω ολη μερα!!!! :lol::lol::lol:

Περατσικα στο μικρουλι σου!!! :(:( μα ποσο στεναχωριεμαι να αρρωσταινουν ειδικα τοσο μωρακια... :cry::cry::cry: κι εσενα μονο πυρετο εκανε ε;;; αντε μακαρι μεχρι εκει! :roll:

Λενα πω ρε γαμωτο τι λαχταρα πηρατε;;;;!!! :o Δε του φτανει του Τολη το προβλημα που εχει,δε μπορει να ηρεμησει κιολας!!! :(:(

Μιτσακι σε θαυμαζω κοριτσακι μου!!! ακομη δε γεννησες και δε κολλας πουθενα!!!! :-bd:-bd \M/ \M/ \M/

Θουλακι αφου επεσε μονος του ο πυρτος ειναι πολυ καλο σημαδι νομιζω!!! κριμα μωρε το μωρακι σου,ελπιζω να τη περασετε ετσι ανωδυνα! :(:(:( καμια ιωσουλα κουβαλησε ο Ντοντος ε;;; :roll:

Νατασακι τι εχεις και εισαι στα νταουν σου;;; :(

Να Λενακι ειπανε τοσα τα κοριτσια κι εχω ξεχασει ηδη τα μισα!!! αν ειπατε αλλο τιποτα σημαντικο να με συμπαθατε αλλα τοσες πληροφοριες μονο συγκρατησε ο μισοκακομοιρος εγκεφαλος!!!!! :roll::lol:

Δημοσίευση

καλημέρα σας :x

μόλις τέλειωσα την γυμναστική μου! :D κάθε πρωί αφιερώνω 10-15 λεπτά στον εαυτό μου και κάνω κοιλιακούς και μετά ζυγίζομαι!!!! :lol::lol::lol::lol:

σήμερα ευτυχώς δεν έχει κολυμβητήρο και έτσι σηκωθήκαμε μία ώρα αργότερα!!! :D:D

πάω να ετοιμαστούμε και μετά θα διαβάσω τα νέα σας, πίνοντας καφεδάκι!!!! :D

Ρε κοριτσια αυτα που σας γραφω σας τα εμφανιζει? Για εδω μιλαω. Γιατι ωρες ωρες νιωθω σαν αορατη :oops::oops::roll::roll: Τεσπα....

α Λενάκι και εσύ εδώ είσαι βρε? στο τρενάκι? καλώς ήρθες τώρα σε είδα!!!!! :!:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλημερα .

ο μικρος συγκαικε :evil: μα πως τα καταφερε ? :shock:

λενα ηθελα εδω και μερες να σου πω κατι ...πρωτα απο ολα περαστικα στο Τ ...δεν θυμαμαι να σου ειπα :oops:

Παλια τα ειχα (για μια ευδομαδα) με εναν που ειχε το ιδιο θεμα με τον Τ και μου ειχε πει οτι την διατροφη την εκανε παντα οχι μονο οταν υπηρχε σε εξαρση το προβλημα .

αργι μου σε ζηλευω ...θα ηθελα να κανω λιγη γυμναστικη αλλα ....ειμαι κουρασμενη και απο την μεση μου που ειχα θεμα στην εγκυμοσυνη και μετα τρελαθηκα στον πονο στην γεννα, μου εχει μεινει ακομα πονος που με χτυπαει στο ποδι ....καλα καλα δεν μπορω να περπατησω

ποιο ειναι το λενακι ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν καταλαβα ποσο γεννηθηκε το μικρο μιτσακι ...το εγραψε καπου?

Δημοσίευση

Καλημέρα σας!!

:D:D:D

Λενάκι :YMHUG::YMHUG::YMHUG: μη νιώθεις έτσι ρε...αυτό που λένε τα κορίτσια

είμαστε πολλές μωρέ...έχω φάει κλάσιμο εγώ εδώ μέσα ουουουο!!

:lol::lol::lol:

Ρε Σισσιώ εσύ ζεις ένα δράμα...μα πως αντέχεις ρε παιδί μου :o:o

ερε και με έβλεπες απο καμια μεριά..πάλι καλά που είμαστε μακρυά #:-s

Θούλη περαστικά σας...και Λενάκι είναι αυτή η ίωση που κάνει μόνο πυρετό και

κρατάει 3 μέρες..αυτή είχανε τα κορίτσια μου..

Τόνια συμφωνώ με την παιδίατρο..εμείς τη μικρή την έχουμε τρελάνει στον ορό.

Να φανταστείς παίρνει τις κούκλες και τις βάζει ορό με τη σύριγγα..της έγινε βίωμα :lol::lol::lol:

Μητσάκι καλή επιτυχία!! Εγώ φοβόμουν να τα βγάλω τόοοοοοοσο μικρά τα κορίτσια..

λες και τι θα πάθουν.

Ιουλία εγώ δεν πρόλαβα φωτογραφίες... :roll:

Κορίτσια δεν έχω το λαπ τοπ τα απογευματα που λείπει ο Γ και βαριέμαι να ανοίξω τον

ντεσκτοπ...αμαν μια καθόλου δε βλεπόμαστε..Φεύγει μεσημέρι και γυρίζει μετά τη 1 τη νύχτα :(

Δημοσίευση
Σιδέρωσα, σκουπισα, σφουγγαρισα, έπλυνα μπάνιο και αύριο θα κάνω τζαμια, μπαλκόνια και ξεσκόνισμα........

καλά ρε σκούπισες, σφουγγάρισες και δεν ξεσκόνισες? :o:o:o

δλδ σήμερα θα ξεσκονίσεις άρα θα ξανασκουπίσεις και ξανασφουγγαρίσεις!!!! :?:shock::shock:

και εγώ κάθε μέρα σκουπίζω γιατί άμα σου πω πώς γίνεται το πάτωμα, εκτός εμού κανένας άλλος δεν προσέχει!!!....και όταν τα παιδιά είναι στον κήπο και μπαινοβγαίνουν.....αν και τους είπα να βγάζουν τα παπούτσια, αλλά μπενάκης βγαινάκης!!! :evil: ...όσο για το ξεσκόνισμα, αν ξεσκονίσω το πρωί το βράδυ θέλει πάλι!! :o:o:o:o .....αλλά το αφήνω λίγο!!!! :lol::lol::lol:

Αφρο μία εβδομάδα γκόμενος ρε? :o:o:o:o:o αυτό μου έμεινε!!! :P:P

το μικρό Μιτσάκη γεννήθηκε 2850!!! και ο Λουκάκος μου 2950 (άσχετο)!!!

Μαρία γιατί ρε συ έτσι ο Γ.? έχει κάποια άσκηση?

εγώ τα παιδιά τα έβγαλα έξω και τα δύο την 1η εβδομάδα,....τώρα δεν ξέρω αν το Μητσάκη θα τα πάει σε κόσμο ή όχι ή το παιδί θα περιμένει στο αυτοκίνητο με τον μπαμπά!!!

Μιτσάκη σε ποιά εβδομάδα γέννησες τελικά? στην 38+ ?

Χρύσα και αναρρωτιόμουν που ήσουν χθες όλη μέρα!!!! :?:

Λενάκη περαστικά στον μπουλούκο σου! :x

Θούλη περαστικά και στον δικό σου ομορφούλη τον τζούνιορ!!! :x

Λένα :o:o:o γιατί ανησυχείτε όμως? έχει πρόβλημα μνήμης? :?

καλά και εμείς ψάχναμε την μαμά μας πάντα, η καημένη δεν μπορούσε να ξεμιτήσει από το σπίτι να πάει κάπου και εμείς αμέσως συναγερμός....μέσα στην υπερβολή πάντα!!!!.....της είχαμε πει ακόμη και στην αδελφή της να πάει να μας το λέει για να μην ανησυχούμε!!!! :?

πού ήταν όμως ο πεθερός που τον έφερε η αστυνομία? :?:

Ιουλία ο Γ. σου από σένα πήρε την γλυκύτητα!!! :x ....επίσης δεν μπορώ να σε φανταστώ να φωνάζεις!!!! :? .......καλέ η νονά δεν μπορούσε να φορέσει άλλο χρώμα φόρεμα? :lol::lol: φόρεσε το ίδιο με σένα?!!! :roll::roll::roll:

Η Γωγώ πήγε στον πεθερό? :!:

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

εμεις ξυπνησαμε με νευρα :twisted: μα καλα πως γινεται να ξυπναει με νευρα???

οι αιτησεις για το εσπα δεν θα πανε στο κεπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εκτυπωνουμε εμεις τις αιτησεις απο την ιστοσελιδα τους

και τις στελνουμε μαζι με τα δικαιολογητικα στην διευθυνση τους

η καταβολη των αιτησεων ειναι μεχρι 11/7

Δημοσίευση

Καλημέρα μανουλίτσες!!! :D

Μαιμουδάκι μου, τι λαχτάρα περάσατε πάλι με τον πεθερό!!! :? Τέλος καλό όλα καλά τουλάχιστον! Που είχε πάει τελικά; Τι συνέβη; :?

Έρη και Τόνια, σας ευχαριστώ θερμά!!!!!!!! :YMHUG: Με ανεβάζετε τρελά λέμε!!!!!!!!! \M/

Τόνια χρυσόστομη, ν' αγιάσει το στόμα σου!!! Πες της τα της παστρικοΣισσιώς!!!!!! :lol:

Λενάκι, και βέβαια σε διαβάζουμε ρε!!! Μη νιώθεις έτσι!!! :( Πραγματικά είμαστε τόσες, που σίγουρα κατά καιρούς κάποια μας μένει κλα@@@νη!!! :lol:;) Σ' αγαπάμε πολύ, να το ξέρεις!!! :x

Αφροδιτούλα, σου απάντησα!!!! ;)

Αργυρούλα, γέννησα στις 38+1εβδ. :D Με ενθαρρύνεις που τα έβγαλες έξω τα μικρά τόσο νωρίς. Ανησυχώ λίγο, αλλά δεν έχω επιλογή. Κι έπειτα σκέφτομαι, τι θα πάθει;;; :roll: Κατά πάσα πιθανότητα, θα με περιμένουν στο αυτοκίνητο, αλλά και σε περίπτωση που αυτό δεν γίνεται, θα κατέβουν κι απλά θα με περιμένουν λιγάκι σε μια αίθουσα υποδοχής. Τα ξέρω τα γραφεία, δεν γίνεται χαμός από κόσμο, πιστεύω ότι δεν είναι επικίνδυνο... :roll: Είναι; :roll:

Μπεμπούλης, καλημέρα!!! Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, πρέπει κι εγώ να τακτοποιήσω τα χαρτιά του σταθμού!!! :roll: Για να δούμε...

Τρέχω να προετοιμαστώ λίγο για τη συνέντευξη, να δω και τι ρούχα θα βάλω!! :mrgreen:

Δημοσίευση
Τα ξέρω τα γραφεία, δεν γίνεται χαμός από κόσμο, πιστεύω ότι δεν είναι επικίνδυνο... :roll: Είναι; :roll:

γιατί πού είναι ο κίνδυνος?....το πολύ να πάει με το καρότσι ο άντρας σου βόλτα το τετράγωνο!!! ή βόλτα με το αυτοκίνητο!!!!....Καλή Επιτυχία!!! :x

Δημοσίευση

Μέρα! :evil:

Είμαι στο γραφείο, έχω και τη μικρή μαζί μου.

Είμαι στα πρόθυρα νευρικού κλωνισμού.

Αργυρούλα θα σκουπίσω και σήμερα, αφού ξεσκονίζω, αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να ξανασφουγγαρίσω. Αύριο πάλι σφουγγάρισμα.

Σας είπα έχω χαλαρώσει. :roll:

Θα τα πουμε μετά.

Δημοσίευση

Αφρο ήθελα να σου πω ότι αν έχεις πρόβλημα με την μέση σου οι κοιλιακοί κάνουν καλό, ενδυναμώνουν τους μύες τις μέσης......ο άντρας μου έχει πρόβλημα και ο γιατρός αλλά και ο φυσιοθεραπευτής του συστήνουν να κάνει κοιλιακούς, αλλά κάθε μέρα...δεν πρέπει να τους αφήσεις!!! :!:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!!

Φτιαχνω παστιτσιο!! ΝΑΙ!!! διοτι ετσι το σεμπινι θα εχει να τρωει γαι 3 μερες κ εγω θα ξαναμπω στην κουζινα το σαββατο!!!!

Σημερα, μολις ερθει το σεμπινι απο το γκρουπ του, καλεσα την γιαπωνεζα γειτονισσα με τα παιδια της να ερθει..χτες ειχε ερθει μια δανεζα αλλα δεν επαιξαν τα παιδια..ο γιος της δεν ξεκολλουσε απο πανω της...

Αυριο στο γκρουπ του θα εχουν δασκαλο μουσικης..Ελπιζω να αρεσει στο μικρο...αν κ 2 ετων νωρισ δεν ειναι για μουσικα παιχνιδια????

λενακι και εγω σε διαβαζω, ολες σας διαβαζω...αλλα δεν σχολιαζω τα παντα γιατι ξεχναω..μην στεναχωριεσαι βρε, δεν ειναι προσωπικο, ειλικρινα!! Εγω ουτε κ θυμαμαι αν καποιος με σχολιαζει, πιστευω οτι με διαβαζετε, ετσι??? εεε??? ε/??? :mrgreen::mrgreen:

Μητσακι μου...εγω εβγαλα το σεμπινι εξω 2 ημερων....και 3 ημερων πηγαμε σε εστιατοριο και φαγαμε..κ μια εβδομαδας μωρο το ειχα ηδη παρει στο εξοχικο..Γεννηθηκε μαιο αλλα εκανε κρυο..δεν το ειχα σε κλειστους χωρους, αλλα για να το παω στον παιδιατρο πχ για το πρωτο τσεκ απ στις 4 εβδομαδες το πηγα κ περιμεναμε στην αιθουσα αναμονης...Με το εξω δεν ανησυχησα ποτε, απλα ηθελα οσοι το πιανουν, μεχρι να παει 5/6 μηνων να πλενουν τα χερια τους..κ φυσικα απεφευγα οπου ειχε τσιγαριλες (στην Ελλαδα αυτο μονο) κ πολυ κλεισουρα...Εεε αφου πηγε κ 6 μηνων, δεν ασχοληθηκα πλεον ποιος τον πιανει κ αν πλενει χερια...ουτε καν επλενα οσα εβαζε στο στομα...φτου φτου δεν αρρωστησε ποτε...

Σισσιω πολλες δουλειες κανεις!! σαν τον δανο εισαι τελικα!!

Δημοσίευση

Φρανίτα 3 μέρες θα τρώει παστίτσιο? :o:o:o ....τα δικά μου ούτε το βράδυ δεν τρώνε φαγητό από το μεσημέρι, δεν υπάρχει περίπτωση να το φάνε και 2η μέρα.....έτσι αν μείνει, το προσφέρω την 3η ή την 4η :mrgreen::mrgreen:

καθόλου μικρός δεν είναι για μουσική...η μουσική μόνο καλό κάνει!!!

Δημοσίευση

Θέλω κι εγώ παστίτσιο

αλλά σήμερα λέω να ζητήσω από το Γ γαριδομακαρονάδα αν προλάβει..

Αργυρώ έχουμε "φιλοξενούμενους" που ήρθαν για πτήσεις δοκιμαστικές

και ο Γ είναι μαζί τους για το συντονισμό..δεν πάει στο Στεφ. μένει Λάρισα στην πίστα

της Αεροπορίας

Δημοσίευση

Argi ειναι το αγαπημενο του το παστιτσιο..μπορει να το τρωει κ εβδομαδα..γενικα τρωει το ιδιο φαγητο 2 μερες..πχ αν κανω μακαρονια με κιμα, θα το φαει ανετα τη 2η μερα..απλα θα ξανακανω μακαρονια, δεν του δινω τα χτεσινα...συννηθως κανω μπιφτεκια τα βαζω στην καταψυξη κ οποτε δεν εχω τι να του δωσω, του ψηνω 2-3 στο φουρνο κ σε μια ωριτσα εχει ετοιμο φαγητο (βαζω κ κανα λαχανικο στον ατμομαγειρα κ τελιωσε η ιστορια)...δεν μπορω να χανω χρονο στην κουζινα, βαριεμαι..ετσι τρωει καλα κ γρηγορα...

για μας μαγειρευει ο δανος η τρωμε εξω...δεν αντεχω την κουζινα...Ειμαι τεμπελα ρε παιδια, το παραδεχομαι...τιποτα δεν θελω να κανω..

Μικρη η μανα μου ελεγε, να δω ποιος αντρας θα σε παρει ετσι τεμπελα που εισαι...Χα χα..να που βρεθηκε..

Μαρια εσυ με νιωθεις, ετσι ;);) ?

Δημοσίευση

ίσα ίσα που αν έχει ταλέντο στη μουσική από τώρα πρέπει να το ανακαλύψει για να το καλλιεργήσει. ;)

νομίζω πως σήμερα πρέπει να έπαθα παράκρουση! :cry:

Δε νομίζω πως είμαι έτοιμη να σας τα διηγηθώ όμως. Η μικρή έκλαιγε 45 λεπτά το πρωί και εγώ άργησα στη δουλειά 1 ώρα και την πήρα και μαζί μου! :o:?:cry::cry:

Δημοσίευση

ε η μαμα σκευτοταν οτι θα ηταν ελληνας ...που ν'αξερε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

απο το πρωι με εχει σκασει ο μεγαλος ...δεν με ακουει καθολου ,ολο ζημιες ,γκρινια και τσιριδες ....εχω και τον Κ τωρα να με ρωταει τι εκανε ο μικρος και τον μαλωνα ... :evil:

Δημοσίευση

Παναγιώτα κάτσε να σου πω για το κουσκουσάκι... Το κουσκουσάκι που ειδες εσυ ειναι προφανώς το Αραβικό το οποίο ειναι πολύ ψιλό και το μονο που θέλει ειναι να βράσεις νερό σε ίση ποσότητα με το κουσκους, να βαλεις σε ενα κατσαρολάκι στον πάγκο το κουσκουσάκι, λίγο αλάτι, λιγο λαδάκι (εγώ βάζω), το βραστό νερό, ανακατευεις και σκεπάζεις το κατσαρολάκι με το καπάκι. Σε 5 λεπτά θα ειναι έτοιμο. Το αφρατευεις με ενα πιρούνι και το χρησιμοποιείς οπως θες.. Εχω και μια συνταγη στο μπλογκ (Αν σας σπάω τα κάκαλα με το μπλογκ να μου το πειτε ) Αυτη http://eri-captaincook.blogspot.com/201 ... st_19.html

Τωρα το δικό μας το κουσκουσάκι που φτιάχνουν οι μανάδες και οι γιαγιάδες δεν εχει καμια σχέση με αυτο, ειναι κανονικό ζυμαρικό και πολλές φορές έχει και γάλα μέσα ή αυγά.

Εγώ λατρέυω το Αραβικό (θα το βρεις στα Καρφουρ στο σεκτσιον με τα ειδη που έχει απο άλλες χωρες - τορτίγιες, σουσι, noodles) αλλά και το δικο μας μαρεσει απλά ειναι πιο μακαρόνι ρε παιδι μου πως να το πω...

Ερη μου σε ευχαριστω παρα πολυ!!! Ναι το πρωτο ειδα που εβαζε ιση ποσοτητα νερου και κους κους!!!

Οχι ρε, δεν μας τα πρηζεις με το μπλογκ.Ασε να μαθουμε και τπτ.

Λενακι :YMHUG::YMHUG: και εγω σε διαβαζω παντα!!! Α και τωρα που το θυμηθηκα ο μικρουλης σου τι κανει;;(Που ειχε πυρετο)

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

σισσακι τι παθατε καλε σημερα;;;

Συνεχιζω το διαβασμα...

Δημοσίευση

καλημερες!!

απο το πρωι γελαω απιστευτα με τον γιωργο!

τωρα πηρε μια μπλουζα του χ.,τη σιδερωσε :o:o ,δεν ηταν στην πριζα το σιδερο κ κλαιει να του την παει στη δουλεια! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

το λατρευω το μωρο μου!δε νομιζω πως εχω ερωτευτει ποτε τοσο απολυτα!

ολο με φιλαει κ μου λεει μαμακα μου ακαπαω!!αααχ!! :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

λεει κ κανει τοσο αστεια πραγματα..οπως ολα τ αμωρακια,ενταξει,δεν ειμαι κουκουβαγια! :lol::lol::lol::lol:

αργυρω να΄σαι καλα..αλλα το παιδι μου ειναι φωτοαντιγραφο του μπαμπα του..λες με τον καιρο να μου μοιαξει;;; :roll::roll::roll::roll: βρε κ τον παγωτατζη να μοιαζει,πιο πολυ δε γινεται να τον λατρεψω!τον γιωργο,οχι τον παγωτατζη! :lol::lol::lol::lol::lol:

λενακι τί παθατε ρε! :shock::shock::shock:

γερμανολενακι φυσικα κ σε διαβαζουμε!απλα,αυτο που σου ειπαν τα κοριτσια..ειμαστε πολλες,ο χρονος λιγος,το μυαλο λειψο! :lol: σ΄αγαπαμε!εσυ γραφε κ μην πτοεισαι! ;):D

εγω το κους κους το κανω οπως τα μακαρονια καλε.. :roll::roll::roll: !

εμεις,εγω κ ο χ. θα φαμε φασολια μαγειρεμενα που εβαλα πριν καιρο στην καταψυξη! :oops::oops:

ο γιωργος εχει φαγητο απο προχθες!αν ειναι κατι που του αρεσει,χαλαρα το τρωει 3 ημερες!ευτυχως!

προς το παρον σας αφηνω!κοιμηθηκα 10 ωρο σερι κ ειμαι αλλος ανθρωπος!επιτελους το παιδι μου κοιματαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! :D:D:D:D:D

Δημοσίευση

Ρε Αφρο ακομη σε ταλαιπωρει η μεση ε;; :o

Ιουλια τις ειδα τις φωτο χθες αλλα μετα εφυγα!!Κουκλα εισαι ρε!!Και το σπιτι τελειο!!!

Σισσακι αστες να λενε παιδι μου αυτες!!!Καλα και εγω του χρονου που θα αρχισω δουλεια...εχει να πεσει βρωμαααααααααα!!!

Αργυρω ουτε και εγω θελω να τρωω φαγητο 2ης ημερας. :oops:

Φραν στο γκρουπ σε τι γλωσσα του μιλανε του Σεμπ;;; :?::?:

Ο Νικολας δε λεει με τπτ να καταλαβει τις αντωνυμιες!!! :roll::roll: Δηλαδη δε λεει "Μου το δινεις" αλλα λεει "Δωσε Νιτοα" ή "παρε με αγκαλια" λεει "Νιτοας αγκαλια" και οταν νευριαζει και βιαζεται αντι για Νιτοας λεει Νις... :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Παναγιώτα τι κάνει ο Νιτόας :lol::lol::lol: είναι καλύτερα?

αύριο έχουμε αργία είναι η γιορτή των νεκρών (πτωμάτων)!!! :shock::shock::shock::shock::shock::?

όλα κλειστά και την Παρασκευή το νήπιο είναι κλειστό.......αν ο καιρός είναι καλός μπορεί να πάμε καμμιά βόλτα με τα ποδήλατα....μου αρέσουν αυτές οι βόλτες αλλά για μένα είναι πολύ κουραστικές αφού όταν γυρίσουμε (έχουμε ανηφόρα και μας βγαίνει το λάδι) ΕΓΩ ετοιμάζω το φαγητό, το μπάνιο των παιδιών κ.λπ., δλδ από την στιγμή που μπαίνουμε σπίτι δεν κάθομαι καθόλου!!!! :evil::evil::evil:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...